luni, 1 ianuarie 2024

27.Deci, extraterestrii si entitatile invizibile exista!

Ultima actualizare in 18.03.2024: texte noi la final

„După cum probabil ați aflat din programele recente de știri, Guvernul SUA a anunțat că a decis să acorde mai multă atenție fenomenelor OZN și să investigheze mai atent chestiunile legate de extraterești. Și acum, dacă se vorbește la știri despre asta, se presupune că se recunoaște oficial că există extratereștri.

Și vedem la televiziuni fel de fel de „experți” apăruți peste noapte, care spun lucruri de genul „Eu am cercetat de mult timp acest fenomen și am vorbit despre asta și în trecut”.

Nu, n-ați vorbit!

Au fost unii care au vorbit despre asta, dar așa-zișii „experți” care apar acum și-și dau cu părerea nu au fost printre ei, pentru că cei care vorbeau erau luați peste picior, erau calificați drept „nebuni” și voi, ăștia care ieșiți acum în față ca să o faceți pe specialiștii, nu erați dispuși să riscați marginalizarea profesională și socială!

Îi mulțumesc lui Dumnezeu pe cei care au vorbit și chiar au scris despre extratereștri înainte ca așa-zișii experți de astăzi să se fi născut! Voi, ăștia, așa-zișii experți, ați apărut ca ciupercile după ploaie abia acum, când Guvernul a dat undă verde pentru recunoașterea unui adevăr: există extratereștri și au existat de-a lungul timpului contacte ale acestora cu oamenii.

Chiar și Edgar Cayce a spus în „citirile” sale că există extratereștri, dar a formulat acele lucruri într-un mod mai vag, pentru că era ceva straniu chiar și pentru el – Cayce vorbește despre vechi civilizații și menționează un portal deschis către alte lumi care a fost creat pe Pământ, în vremurile în care ființe din alte Dimensiuni vizitau Pământul în mod regulat.

Unii dintre cei care îmi urmăriți activitatea de mai mult timp poate că vă amintiți că am spus în urmă cu câțiva ani că se va recunoaște la modul public, de către guverne, faptul că există extratereștri, că există OZN-uri, că există Big Foot, că există Monstrul din Loch Ness.

Acum, când Guvernul SUA admite public existența extratereștrilor, aceasta este o informație coleșitoare pentru unii oameni; cum vor reacționa ei atunci când vor afla alte adevăruri, și mai șocante? Pentru că aceste adevăruri vor fi dezvăluite rând pe rând în anii următori, nu mai pot fi ținute ascunse.

Unii oameni se întreabă: „Dacă există ființe din alte zone din spațiu care vin aici, pe Pământ, cine sunt aceste ființe și cu ce intenții vin aici? Au intenții bune sau intenții rele? Au fost reale acele cazuri de răpiri ale unor oameni de către extratereștri, de care am auzit în trecut?”.

Da, erau reale acele cazuri, oamenii respectivi nu erau nebuni, ei au fost răpiți de extratereștri și uneori asupra lor au fost realizate diferite intervenții chirurgicale/ implanturi.

Autoritățile au ascuns însă acest lucru și au făcut tot ce au putut pentru ca acei oameni să fie etichetați drept nebuni.

Iar publicul a crezut ce i-au spus autoritățile , pentru că celor mai mulți oameni le place să rămână în mica lor bula de iluzii și de „adevăruri oficiale” care sunt de fapt minciuni, pentru că se simt bine în zona lor de confort fizic, intelectual și emoțional, se simt în siguranță.” (Michael Mirdad) Traducerea Mihaela Dan



„Ființele intergalactice există și asta se știe în unele cercuri de foarte mult timp.

De ce nu a aflat acest adevăr și marea masă a oamenilor?

Pentru că există o Triadă formată din guverne (Politic), Știință și Religie, care nu a vrut ca oamenii să știe și care a susținut mereu că extratereștrii nu există.

Acum, Guvernul SUA dezvăluie „marea știre”: există extratereștri.

Pe bune?! Asta e marea știre, pe care unii dintre noi o știam de o grămadă de timp? Asta e marea știre, când în trecut unele guverne au omorât oameni care au avut experiențe de acest tip și care vorbeau despre asta, fiindcă acele guverne nu voiau să se afle acest adevăr?

Oricum, marea masă a oamenilor nu voia să afle acest adevăr, pentru că era prea mult pentru ei, era zguduitor și de aceea au preferat să înghită pe nemestecate „adevărurile oficiale”.

Eu, unul, nu am nevoie să-mi spună oficialitățile americane că există extratereștri. Știu de mult că există extratereștri, asta nu e nicio noutate pentru mine.

Mă amuză să văd la știri oameni care comentează la modul „Guvernul spune că există OZN-uri și că există extratereștri, deci cel mai probabil e adevărat”.

De ce aveți nevoie să vă confirme niște politicienii care sunt la putere, ca să credeți niște lucruri? Voi vedeți bine ce fel de oameni sunt acești politicieni, care este nivelul lor de conștiință; aveți nevoie de confirmarea unor asemenea oameni, vă bazați pe cuvântul lor, ca să credeți că o informație e adevărată?!” (Michael Mirdad) Traducerea Mihaela Dan


„Au fost președinți americani precum Kennedy, Carter, Trump, care au spus că sunt niște lucruri legate de subiectul extratereștri – OZN-uri care trebuie dezvăluite publicului, dar nu au făcut niciodată aceste dezvăluiri. De ce? Pentru că era altcineva deasupra lor, care avea mai multă putere decât ei și care le-a interzis să facă acele dezvăluiri.

Și nu mă interesează că veți cataloga aceste lucruri drept „conspirații”; dar dacă vrem să aflăm cu adevărat ce se întâmplă în această lume trebuie să fim dispuși să deschidem ochii și să vedem niște adevăruri care n-o să ne placă.

Cei care au mai multă putere decât guvernele lumii și decât președintele SUA au spus „Nu”, iar acele informații nu au fost date publicității.

Politicul, Știința și Religia nu au recunoscut niciodată până acum existența extratereștrilor și fiindcă acestea controlează aproape tot în societate, cei mai mulți oameni nu au crezut că aceste ființe din alte lumi există.

Cine a știut că extratereștrii există și a vorbit despre asta de-a lungul timpului? Noi, „ciudații” din comunitatea spirituală, cei catalogați drept nebuni de cei din jur, inclusiv de cei din familia noastră, atunci când vorbeam despre asta.

Noi, „ciudații”, nu suntem nebuni. Și nici cei care au spus că au fost răpiți de extratereștri nu erau nebuni. Ei spuneau adevărul.

Noi știm de mult timp că există extratereștri, că aceștia vin pe Pământ și nu avem nevoie de validare din partea guvernului sau a oamenilor de știință pentru a crede în acest adevăr.

Nu mai așteptați validare din partea guvernelor, a Științei sau a Religiei pentru a crede în niște adevăruri pe care societatea nu le acceptă încă!

Nu aveți nevoie de validarea guvernului egiptean pentru a crede că în subteranul Marii Piramide există un tunel care duce către Sala Înregistrărilor, în care sunt depozitate documente secrete despre adevărata istorie a umanității.” (Michael Mirdad) Traducerea Mihaela Dan

„Odată ce existența extratereștrilor va fi un lucru cunoscut la nivelul maselor, vor fi unii ca noi, care vor spune „Slavă Domnului să s-a aflat un adevăr ascuns atât de mult timp!” și vor fi și oameni care tot nu vor crede acest lucru.

Iar acesta nu va fi singurul adevăr care vă ieși la suprafață în perioada următoare. Aceste dezvăluiri care nu mai pot fi împiedicate vor face ca unii oameni să deschidă ochii, să vadă altfel lucrurile, să se trezească spiritual, să nu se mai lase controlați/ manipulați de forțe care nu le vor binele.

Triada Politică - Știință - Religie nu va fi mulțumită de acest lucru, fiindcă îi scade puterea asupra oamenilor. Și această Triadă nu va sta cu mâinile în sân.

Pe măsură ce vor fi dezvăluite noi adevăruri șocante ascunse publicului larg pentru foarte mult timp, unii oameni o vor lua razna. Unii oameni nu vor putea face față la adevărurile șocante care vor fi dezvăluite în perioada următoare.

Uitați-vă cât de ușor au fost acceptate pretențiile celor doi bărbați din Marea Britanie care susțin că ei au făcut cercurile misterioase care apar pe câmpuri!O mulțime de oameni au răsuflat ușurați: „Da, e clar, nu e nimic misterios, nu e vorba de niciunul fel de extratereștri, cei doi au făcut acele cercuri!”.

Nu, nu acei indivizi au făcut cercurile în lanuri, ci extratereștrii. Sunt mii de cercuri misterioase care apar în fiecare an în diverse zone din lume; ele nu sunt opera acestor bărbați din Marea Britanie și este evident pentru orice om care își folosește discernământul că doi oameni nu pot realiza într-o noapte astfel de cercuri desenate perfect în lanuri. Dar cei mai mulți oameni nu vor să accepte adevăruri care le spulberă zona de confort, așa că sunt dispuși să înghită pe nemestecate orice explicație penibilă pe care le-o oferă autoritățile pentru niște lucruri misterioase.” (Michael Mirdad) Traducerea Mihaela Dan


„Până la urmă extratereștrii sunt buni sau răi? Fiindcă dacă ascult persoane diferite, aud opinii diferite – unii spun că sunt buni și alții zic că vor să ne facă rău.”

Așa cum există oameni buni și oameni care nu sunt buni, există îngeri și demoni, există extratereștri care au intenții bune în ceea ce ne privește și extratereștri care nu au intenții bune în ceea ce ne privește.

Îngerii îi poți simți, pentru că emană iubire, ei au o strălucire aparte. Energia demonilor este diferită, o simți, dacă ești atent.

La fel se întâmplă și cu extratereștrii.

Arcturienii, pleiadienii, ființele de pe Sirius (și mai sunt și alții) sunt entități de Lumină, au o energie și o strălucire aparte, ei nu vin precum șobolanii care se strecoară prin întuneric și îi auzi cum fac zgomot când trec dintr-o parte în alta pe podea. Arcturienii, pleiadienii, ființele de pe Sirius nu răpesc o oameni, nu fac experimente pe aceștia.

Ceea ce se întâmplă acum pe Pământ nu sunt lupte între oameni, este un război energetic între entitățile de Lumină și cele care au o vibrație joasă - și unii dintre voi știți asta.

Pe de o parte sunt îngerii, entitățile de Lumină și oamenii care sunt Lucrători în Lumină - cei ca mine și ca voi. Pe de altă parte sunt demonii, extratereștrii care au intenții malefice și oamenii care încă nu s-au trezit din punct de vedere spiritual, care au traume nevindecate și se comportă într-un mod lipsit de iubire.

La ora actuală cei mai mulți oameni nu cred că există extratereștri și cu atât mai puțin cred că extratereștrii care au intenții malefice au intrat în comunicare cu liderii unor state mari de pe glob.

Nu credeți? Dar credeți că îngerii au comunicat vreodată cu voi? Dacă voi credeți că îngerii au comunicat măcar o dată cu voi, de ce nu puteți crede că forțele întunericului sunt în comunicare cu oamenii care au putere de decizie la nivel global, că au comunicat, de exemplu, cu Adolf Hitler?

Acesta este adevărul, forțele întunericului sunt în comunicare cu lideri puternici la nivel mondial. Și acesta este doar unul dintre adevărurile care sunt ascunse publicului larg.

În lumea asta se întâmplă lucruri pe care voi nici nu vi le imaginați, sunt adevăruri multidimensionale pe care mintea voastră nici nu le poate cuprinde. Sunt adevăruri șocante de care voi nu aveți habar.” (Michael Mirdad) Traducerea Mihaela Dan


„Sunt zeci de tipuri de entități de Lumină care au avut o contribuție la crearea speciei umane și sunt sute de specii de extratereștri care au vizitat Pământul de la crearea omului. Și acestea nu sunt povești inventate, sunt lucruri care apar și în Biblie, dacă știi cum să descifrezi ceea ce este scris acolo.

Spre exemplu, Ezekiel, aflat pe malul râului Chebar, vede o nava spațială strălucitoare, cu înveliș metalic, care împrăștie vânt, fum si foc.

Hai să vorbim și de Enoh, despre care se scrie că era atât de iluminat, încât nu a cunoscut moartea, ci a ascensionat în corpul său.

Enoh a ascensionat în corpul fizic, deci este una dintre cele mai extraordinare ființe care au trăit pe Pământ; nu ar fi interesat să aflăm ce a avut el de spus despre ceea ce a trăit aici?

Ei bine, Cartea lui Enoh a fost scoasă din Biblie. De ce? Din mai multe motive, iar unul dintre ele este acela că Enoh spune că stătea odată în camera sa și dintr-odată totul s-a luminat și niște ființe care străluceau foarte puternic au apărut în cameră, l-au luat cu ele și l-au dus în altă „încăpere”, care a început să se ridice de la sol și a urcat tot mai sus, până a ajuns să vadă de sus Pământul.

Cine să fie oare aceste ființe care străluceau? Și ce să fie oare acea „încăpere” care se ridica de la sol, din care se putea vedea din ce în ce mai mică regiunea respectivă și apoi planeta Pământ?

Enoh spune că acele ființe l-au dus în Cosmos și l-au învățat toate semnele: l-au învățat totul despre planete (adică astronomie), totul despre efectele poziției planetelor asupra oamenilor (adică astrologie), semnificația numerelor (adică numerologie), semnificația liniilor din palmă, semnificația trăsăturilor feței. El spune că l-au învățat legăturile dintre toate simbolurile, care apar și în cărțile de tarot.

Enoh vorbește despre faptul că a fost adus înapoi pe Pământ și acele ființe strălucitoate i-au dat un termen pentru a împărtăși cu ceilalți oameni informațiile care i-au fost dezvăluite, să le spună și altora ceea ce a învățat, pentru că după aceea va fi luat din nou de pe Pământ. Enoh a împărtășit acele informații, după care, într-adevăr, a fost luat de acele ființe – el a ascensionat în corpul său fizic, „nu a cunoscut moartea”.

Enoh a fost un Mesager. Povestea lui Enoh este o poveste reală.

Enoh este părintele metafizicii. Dar în timp umanitatea a separat părțile care făceau un tot, a păstrat partea „științifică” și a ironizat partea spirituală. Așa s-a ajuns ca oamenii să ia niște învățături la propriu, deși ele erau o metaforă care transmitea un adevăr mai profund.

Tot în Cartea lui Enoh se vorbește despre faptul că Noe a fost un copil neobișnuit, că atunci când pruncul nou născut a deschis ochii, „a luminat toată casa ca soarele”, că toată casa era strălucitoare, iar tatăl său s-a speriat și l-a căutat pe Enoh, ca să-l întrebe ce este cu acel copil. De ce l-a căutat pe Enoch? Pentru că Enoh avea aceeași strălucire pe care o avea copilul și pentru că Enoh se însoțea cu alți oameni care străluceau.

Unde era Enoh în acest timp? În Egipt, unde alături de ființe din alte Dimensiuni construia Marea Piramidă, în subteranele căreia au fost ascunse informații esențiale cu privire la istoria umanității, în Sala Înregistrărilor.” (Michael Mirdad) Traducerea Mihaela Dan


„Geneza, așa cum este descrisă în Biblie, nu reprezintă o premieră în ceea ce privește informațiile legate de modul în care a fost creată creată specia umană.

Înaintea Bibliei au fost informații despre Geneză și în alte culturi, iar aceste informații au fost transmise oral sau în scris.

Specia umană nu s-a născut din supa primordială, nu ne tragem din organisme unicelulare care au evoluat în timp.

Biblia spune că Adam și Eva, primii oameni creați de Dumnezeu, au avut doi fii, Cain și Abel. Lor li s-a spus „Creșteți și vă înmulțiți”, adică găsiți-vă soții și faceți copii. Unde și-au găsit Cain și Abel neveste?

Este clar că pe Pământ erau și alte ființe.

De altfel, se vorbește chiar în Biblie despre faptul că atunci când Moise călătorea prin deșert, iscoadele pe care le-a trimis înainte i-au spus să evite o anumită zonă, pentru că acolo trăiau uriași. Uriașii aveau o înălțime de circa 6 metri. Astea nu sunt povești, acei uriași au existat pe Pământ. Iar textele antice spun că uriașii s-au însoțit cu fiicele oamenilor, iar acestea au născut copii.

Faptul că în cărțile noastre de istorie sau de biologie nu sunt prezentate aceste informații nu înseamnă că nu sunt adevărate.

O mulțime de lucruri pe care știința de azi ni le prezintă ca fiind adevărate/ certe sunt niște minciuni. Unii dintre cei care elaborează manualele după care învață elevii și studenții știu că informațiile pe care le prezintă ei nu mai sunt de actualitate, dar acei oameni fac ce li se cere să facă.

Cărțile după care învață elevii și studenții sunt pline de minciuni.” (Michael Mirdad) Traducerea Mihaela Dan


„Pe vremea lui Noe potopul a fost necesar pentru că lucrurile ajunseseră la un nivel al răului la care era necesară o curățenie generală.

Noi trăim vremuri similare, în care se va întâmpla o nouă curățenie generală. Și asta poate avea loc în două moduri: versiunea ușoară și versiunea grea.

Este necesar un nou potop, este necesar un foc care să radă totul, este necesar un cataclism care să facă această curățenie generală?

Nu, nu este necesar, dacă noi, ca umanitate, alegem versiunea ușoară. Dar din păcate o mulțime de oameni au această tendință de a refuza să facă de bună voie schimbările necesare.

Niciun om în toate mințile nu va alege calea dificilă, dar cei mai mulți oameni de pe Pământ sunt traumatizați, trăiesc în frică, nu s-au trezit din punct de vedere spiritual, nu sunt conștienți ce se întâmplă acum pe Pământ și nu sunt dispuși să facă schimbările necesare.

Ca să evităm un eveniment similar celui de pe vremea lui Noe este necesar ca noi, ca umanitate, să alegem calea ușoară. Asta înseamnă că este necesar ca îngerii, entitățile de Lumină și oamenii care sunt Lucrători în Lumină să lucrăm împreună și să-i iertăm pe cei din „partea cealaltă” (demoni, extraterești care nu au intenții bune în ceea ce privește umanitatea, oameni care nu s-au trezit din punct de vedere spiritual), să nu-i judecăm, să nu-i condamnăm. Să-i iubim și să-i iertăm, pentru că nu știu ce fac. Să-i iertăm, pentru că, de fapt, nu există două părți, suntem cu toții Una.

E ușor să iertăm, după tot ce au făcut unii dintre ei de-a lungul timpului? Nu, nu e ușor, dar asta e calea.

Nu putem să ascensionăm/ ne întoarcem Acasă doar un grup, iar pe restul să-i abandonăm, pe principiul „E treaba voastră ce alegeți… N-aș vrea să fiu în pielea voastră, având în vedere ce va urma! Dacă ne ascultați, erați lângă noi acum!”.

În perioada următoare veți mai afla despre tot felul de decizii stranii pe care le va lua un guvern sau altul. Nu fiți indignați, nu îi judecați pe cei care fac asta, nu vă lăsați prinși în discuții în contradictoriu pe acele teme; rămâneți în postura Observatorului neutru și observați amuzați: „Doamne, ce le mai dă prin cap unor oameni…”. Iertați-i, pentru că ei nu știu ce fac!

Și atunci când unele dintrre acele lucruri sunt prea de tot și vă apasă butoanele, observați că v-ați dezechilibrat și reveniți cât mai repede în starea de echilibru. Faptul că sunteți speriați/ furioși/ revoltați de ceea ce ați aflat, că discutați cu alții despre asta și vă alimentați unul altuia frica/ furia/ indignarea nu va ajuta la remedierea situației, ci va alimenta acea situație cu energie de vibrație joasă.

De câte ori sunteți într-o stare dezechilibrată, de câte ori reacționați agitat, de câte ori funcționați din spațiul separării/ învrăjbirii, voi alimentați energetic „partea cealaltă”.

Treaba voastră este să ancorați pe Pământ Lumina, să-i ajutați pe cei pe care îi percepeți deocamdată a fi „pe partea cealaltă” să vină alături de voi, în Lumină. Și asta n-o faceți acuzându-i/ judecându-i/ condamnându-i, ci tratându-i cu Iubire.” (Michael Mirdad) Traducerea Mihaela Dan


„Lucrurile sunt organizate în așa fel, încât există niște Dimensiuni care sunt separate prin văluri și nu se mai amestecă în același loc entitățile din mai multe Dimensiuni, cum se întâmpla cu mult timp în urmă pe Pământ.

În general, într-o anumită Dimensiune găsești doar entități care au niveluri de vibrație specifice acelei Dimensiuni.

Chestiunea este că în ultimii ani vălurile dintre Dimensiuni se subțiază tot mai mult și ele o să dispară. Efectul este că oamenii vor putea vedea entități din alte Dimensiuni – vor putea vedea îngeri, dar vor putea vedea și alte entități pe care nu-și doresc să le vadă.

Consecința va fi că o să crească mult numărul celor cu psihoze, fiindcă unii oameni nu vor putea face față la ceea ce vor vedea, creierul lor nu va ști cum să proceseze ceea ce văd, va fi prea mult pentru ei.

Noi, ca umanitate, ne aflăm în proces de Ascensiune și toți cei care vor rămâne pe Pământ vom ascensiona împreună, mână în mână, chiar dacă acum vi se pare că unii dintre cei pe care-i știți nu ar merita să ascensioneze. Noi ne întoarcem împreună Acasă.

Păstrați mereu în minte acest lucru, fiindcă vă va ajuta atunci când poate veți vedea lucruri care vă copleșesc.

Și nu vă spuneți „Nu, eu nu am văzut niciodată îngeri sau lucruri de genul ăsta și nu cred în existența extratereștrilor, așa că sunt liniștit din punctul ăsta de vedere!”.

Nu crezi acum, dar dacă rămâi pe Pământ în anii următori, o să crezi, pentru că o să-i vezi.

Ce o să spui dacă într-o zi Vaticanul va da acces liber la niște documente care acum sunt secrete, în care scrie că unii oameni au fost creați cu intervenția extratereștrilor? Ce vei spune dacă vor fi date publicității documente în care scrie că unii oameni au fost răpiți de extratereștri?” (Michael Mirdad) Traducerea Mihaela Dan


„Se vorbește în ultima vreme despre Inteligența Artificială și despre posibilele consecințe ale folosirii pe scară largă a Inteligenței Artificiale.

Chestiunea asta nu este o noutate pe Pământ. Atlantida a fost distrusă din cauză că societatea de la acea vreme a fost super-tehnologizată și s-a ajuns la ființe care credeau în supremația minții și care nu-și mai foloseau inima.

Supremația minții, în paralel cu închiderea inimii, duce la distrugere.

Cei din Atlantida au făcut asta, naziștii au făcut asta și acum se întâmplă din nou.

Dar am și o veste bună: pe Pământ se va întâmpla foarte curând un miracol de netăgăduit, ni se va arăta în cer ceva magnific, toată lumea va vedea acel lucru. Când se va întâmpla, cei care-l iubesc pe Dumnezeu o să experimenteze o stare de grație, o să știe: „A venit timpul! Ascensiunea!” (și să nu credeți că Ascensiunea se va întâmpla atunci, pe loc, fiindcă nu despre asta este vorba). O să simțiți clar că se întâmplă ceva miraculos, nu vor exista dubii pentru nimeni. Va fi o validare clară cu privire la faptul că toate acele lucruri în care credeți voi – acele lucruri care îi fac pe cei din jur să vă creadă nebuni – sunt adevărate.

Cei care nu vor să aibă loc Ascensiunea vă vor spune ulterior că a fost doar o demonstrație a ceea ce poate face Inteligența Artificială, că e doar un efect al tehnologiei, că a fost o proiecție pe cer care ține de performanțele tehnicii, nu de Miracole.

Din păcate, o mulțime de oameni vor lua de bună această explicație, pentru că ea le va permite să rămână în zona lor de confort. Dacă ei ar accepta faptul că a fost vorba de un Miracol, de un semn de la Dumnezeu, asta le-ar da peste cap existența și ar fi prea mult pentru ei.

Aceia dintre noi care vor crede că a fost un Miracol vor fi activați de acea experiență, vor fi pregătiți pentru a trece la nivelul următor în procesul Ascensiunii.

Ceilalți vor simți o mare dezamăgire, pentru că pe moment vor crede că se întâmplă ceva extraordinar și apoi își vor spune ceva de genul „Știam eu că nu e adevărat… Era prea frumos ca să fie adevărat. Nu există miracole. E doar Inteligența Artificială…”. Ei se vor închide și mai mult și vor respinge credința în Dumnezeu și această alegere va face departajarea.

După aceea lumea va experimenta lucruri dificile, iar cei care cred în Dumnezeu le vor depăși mai ușor, pentru că știu ce se întâmplă și știu de ce se întâmplă. Ceilalți vor opune rezistență și va fi din ce în ce mai dificil pentru ei.

Faptul că acum a fost prezentată publicului larg Inteligența Artificială și folosirea acesteia a devenit accesibilă pentru masele largi nu este întâmplător. Inteligența Artificială va fi folosită intens în perioada următoare în manipularea/ controlul maselor.

Dar în ciuda eforturilor celor care folosesc orice mijloace pentru a-și menține controlul asupra umanității, Dumnezeu are un alt Plan.

Cei care cred în Dumnezeu nu se vor lăsa manipulați/ controlați și vor merge înainte pe Calea lor.

Și vreau să înțelegeți foarte clar la ce mă refer, când spun „cei care cred în Dumnezeu”: nu mă refer la cei care merg la biserică o dată pe săptămână și în rest, trăiesc/ funcționează fără niciun Dumnezeu.

Faptul că tu crezi că ești un „bun creștin”, un „bun musulman” sau orice altceva de genul ăsta nu înseamnă că tu crezi cu adevărat în Dumnezeu, că funcționezi în aliniere cu Dumnezeu. Dacă urăști, nu funcționezi în aliniere cu Dumnezeu. Dacă refuzi să ierți, nu funcționezi în aliniere cu Dumnezeu.

Practicați sistematic iertarea și Iubirea, dovediți că sunteți Lucrători în Lumină!

Rămâneți în Lumina indiferent ce se întâmplă, iar dacă se vor întâmpla lucruri care vă vor dezechilibra, reveniți în spațiul echilibrului cât puteți de repede! Nu vă lăsați trași în întuneric!” (Michael Mirdad) Traducerea Mihaela Dan


„CREȘTEREA MASIVĂ A DRENAJELOR ȘI A ATACURILOR ESTE PE MULTE NIVELURI.

ENERGIA CARE NU ESTE EXTRASA IN TIMPUL ZILEI DIN FIINTE, VA FI DRENATĂ IN TIMPUL NOAPTII ÎN PLANUL ASTRAL CÂND „DORMIȚI și VISAȚI”.

Exista o creștere a intervențiilor griilor înalți și mici atât în ​​plan astral, cât și în plan fizic.

Pentru a profita, ei modifică sau plasează experiențe și realități FALSE în indivizi . Ei abuzează și drenează copiii și adulții în ambele planuri, formând spații temporare „ideale” pentru ca subiecții să se supună subconștient și să fie drenați.

Aceste ființe fac acest lucru într-un mod programat nespontan, sub cunoștințele nivelurilor inconștient, subconștient și conștient, pe care le obțin tehnologic, iar după informațiile obținute cu tehnologie, execută/creeaza scenariul favorabil pentru a-și vampiriza complet victimele.

Acest scenariu pe care ti l-au pus in memoria sau in visele tale, nu trebuie neaparat sa fie de durere sau suferinta, ei formuleaza de obicei contexte sau realitati care ne umplu golurile emotionale, lipsurile si dorintele fizice. Pentru ei, experiențele din ultimele noastre zile sunt foarte relevante și ceea ce se dorește, pentru cu aceste informații, să execute înșelăciunea iluzorie care se potrivește minții subiectului inconstient/ dormit.

Persoana în mod normal nu își dă seama pentru că scenariile nu sunt adesea negative în primă instanță, ci mai degrabă par a fi frumoase și strălucitoare, „vise lucide” plăcute. Doar cu intuiția și percepția lucrate din interior și conexiunea cu ESENȚA noastra ne putem da seama că ne aflăm într-un scenariu de extracție temporară de energie atunci când dormim.

Cenușii, ca și reptilienii, nu au gena COMPASSION, pe care ei o cred SLABĂCIUNE, și uneori extrag până la ultima picătură de energie, lăsând subiectul într-o stare jalnică, uneori suferind serioase probleme psihice și de sănătate.

Acum unii au ajuns să-i vadă pe gri ca fiind ființe simpatice, „bune” și binevoitoare ( fanii extraterestrilor ) ceea ce face parte din același angrenaj de prădare, dar adevărul din perspectiva mea este că, pentru că sunt entități bio-robotice, nu vor avea niciodată sentimente de compasiune. Nici ei, nici multe alte entități care acum vor să se prefacă drept bune când știu că sfârșitul lor este aproape.

Din diferite fronturi, stări și situații, aceștia lucrează rapid în proiectoare holocuantice pentru a crea linii temporale într-un spațiu-timp alternativ care le oferă „o nouă matrice” în 5D, înainte de dezmembrarea sau „eliminarea” absolută a creației holografice in care ne aflam. Realizaţi că nimeni nu scapă corectiei aplicata de Sursa infinita increata.

Sunt dornici si neobositi să recolteze și să continue cu fermă, știu că dacă energia pe care o drenează de la noi se epuizează, pentru ei este sfârșitul, pentru că le va lipsi energia hranei și întreținerea lor pe care o extrag de la noi în acest fermă umana.

Au auzit deja trâmbițele stingerii lor și caută , o vor face pina la final, cauta viata veșnică, invidiază veșnicia pe care nu o au, pentru că vine vremea sfârșitului lor.

Câteva puncte pe care aș dori să le subliniez.

Atacă mai mulți copii de toate vârstele și uneori în grupuri de aceeași vârstă care sunt în același an școlar. În acest fel, atunci când copiii sunt printre prieteni cunoscuți, nu simt frică, nu se afla in modul de prudenta, nu sunt suspicioși și sunt pradă ușoară pentru atacuri camuflate ca „jocuri”. Cu toate acestea, sunt cel mai ușor de ajutat, deoarece, ca joc, îi putem împuternici să se protejeze de atacuri.

Ca părinți, trebuie să fiți atenți să ascultați ce spun copiii voștri, despre prieteni sau copii ciudați, despre ce visează și ce desenează.

Avertizez ca JOCULILE VIDEO sunt un PORTAL activ pentru ca diferite entitati sa intre in domeniul psihic si auric al copiilor.

În ceea ce privește atacurile asupra adulților, factorii sunt foarte variați și extremi, iar abilitarea și protecția acestora depinde de persoană.

Așa-numita „paralizie a somnului” este o experiență foarte neplăcută produsă mereu de aceste entități pentru drenarea și plasarea implanturilor și este o dovadă inconfundabilă care confirmă mereu prezența și prădarea energetică a acestora.

Deși îți paralizează corpul, mintea ta rămâne activă, alertă și „știe” că este o stare ANORMALĂ.

Singurul lucru pe care îl poți mișca sunt ochii, uneori nici ochii, chiar dacă încerci să strigi, vocea nu iese la iveală, indiferent cât de mult ai încerca.

Ține minte că chiar și în acea stare cu Autoprezenta DE ALERTĂ PUTEȚI DA ORDINUL CU PUTERE ȘI FERMITATE DE A SE INDEPARTA, DE A-ȘI LUA DISPOZITIVELE DE URMARIRE, DRENAJ ȘI CONTROL.

Ei vă ascultă gândurile și trebuie să vă asculte porunca cu puterea forței voastre interioare ca o scânteie divină care emană din Sursa care sunteți. Daca va tremura pulsul, daca nu aveti incredere in comenzile voastre si in voi, NU va vor lasa in pace.

CU CIT SUNTEM MAI AUTOCONSTIENTI SI IMPUTERNICITI IN FIZIC CU ATIT VETI FI MAI PE POZITIE IN RESTUL PLANURILOR DE MANIFESTARE A ESENTEI CONSTIINTEI. SI PENTRU ASTA ESTE NECESARA TREZIREA CONSTIINTEI, IESIREA MAXIMA DIN PROGRAMARILE MINTII, PENTRU ASTA NU EXISTA SUBSTITUT PENTRU TACEREA INTERIOARA


ENTITĂȚILE
„Entitățile se hrănesc cu multe feluri de emoții.

Care sunt emoțiile declanșatoare.

Aveți oricare dintre emoțiile de mai jos:

- Învinovățești pe altii,
- furie,
- sentimentul de victimizare,
- instabilitate emoțională,
- teamă,
- vinovăție,
- senzația de rău pentru tine,
- deranjat de a fi singur,
- auto-depreciere,
- că nu ești suficient de bun,
- lipsă de motivare,
- insecuritate,
- nervozitate,
- resentimente,
- gelozie,
- depresie,
- senzație de iritare,
- capul in nori,
- refuzul de întuneric,
- evitarea realității,
- dependent de control...,etc...

Dacă recunoașteți oricare dintre aceste emoții ca fiind ale voastre, cu siguranță aveti o entitate care se hrăneste cu ele.

Entitatea poate exista în câmpul tau energetic, dacă există ceva de care să se agațe.
Mereu repet că odată Trezit, este Imperios Necesar să lucrezi cu emoțiile, TIPARELE VERBALE, programele nebenefice instalate de-a lungul timpului în corpul tău mental de părinți, educație, prieteni, tv, presă, etc.

Mintea ta e necesar să devină ” TABULA RASA ” în TOT ce privește negativitatea!

Abia de aici... încolo, începi să devii un creator CONȘTIENT și BENEFIC al vieții tale !

Există un buton în tine care poate să blocheze accesul entităților nebenefice sau parazite. 
Unul dintre cele mai puternice lucruri pe care le puteți face, ca început al curățării canalului prin care Sursa să poată lucra, adică, VOI, este să vă ASUMAȚI responsabilitatea pentru faptul că entitatea este acolo deoarece ați oferit conștient sau inconștient, permisiunea de a intra...

Recunoașterea și acceptarea este primul pas.
Următorul pas este să ÎNȚELEGI că entitățile sunt ceva întâlnit în câmpul energetic al oamenilor, fără ca ei să știe, deci nu ești singurul ”parazitat”, toți trec pe aici...
Odată ce AI TĂIAT SURSA de HRANĂ, adică distorsiunile emoționale, ele nu se mai pot hrăni și O SĂ-ȚI PĂRĂSEASCĂ CÂMPUL ENERGETIC, pentru că singurul lucru pe care îl caută la tine...este hrana !
ACESTA ar trebui să fie ajutorul dat de PSIHOLOGIE : să te ajute să aduci din incoștient, în conștient, toate emoțiile negative nerezolvate.
Pentru că orice problemă, de orice natură, odată conștientizată, înseamnă că ai făcut cel mai important pas spre rezolvarea ei ! Urmează doar să-i înțelegi cauza și s-o anulezi mental...

Este extrem de important ca noi să NU negăm emoția (ei, am fost nervos, ăla m-a provocat, n-am putut tăcea văzând nedreptatea, etc).
Negarea crează zonele "gri", unde entitățile se ascund ”fericite”.
Există curățările făcute prin sesiuni de regresie (calea rapidă), care pot fi benefice...  DOAR PÂNĂ LA PRIMA EMOȚIE NEGATIVĂ sau la primul tipar verbal negativ pe care îl exprimi/gândești și despre tipare, am mai vorbit. 
Eliminarea emoțiilor negative, a cauzelor lor și al atașamentului vostru față de ele, vă asigură curățarea de ORICE entitate parazită !
Este partea cea mai importantă muncă a călătoriei spirituale și a realizării de sine, spre binele tău suprem, pe toate planurile ! Poți fi inspirat și susținut de alții, dar drumul e doar AL TĂU...
Puteți alege calea rapidă și o veți accesa de mai multe ori sau...puteți alege calea PUTERNICĂ , cea a tăierii sursei de hrană, de voi depinde și calea și rezultatul !
Alegeți astăzi să eliberați puterea din voi ! 
Să vă fie de folos pentru a deveni canale curate, de LUMINĂ, prin care Sursa Primara Etern Infinita a Intregii Creatii să-și trimită lumina în lume, ca lumea să devină ea însăși, un loc luminat!!!” Sursa: Venera Barna


ADEVĂRUL DESPRE OZN-URI VA FI PUBLIC ÎN 

„12 SAU 18 LUNI” ÎN „CEA MAI MARE POVESTE 

Spusă VREODATA” , DEZVĂLUIE JURNALISTUL

Timp de zeci de ani, diverși avertizori s-au prezentat pentru a 
dezvălui informații și date neobișnuite despre întâlniri apropiate 
cu obiecte zburătoare neidentificate și secrete guvernamentale 
legate de recuperarea rămășițelor entităților non-umane. 
De mulți ani, cei dintre noi care urmărim aceste probleme am 
așteptat momentul în care se va spune adevărul. Acum, potrivit 
unui jurnalist, „adevărul despre OZN-uri va fi făcut public în 12 
până la 18 luni”, în „cea mai mare poveste spusă vreodată”. 
Un jurnalist de investigație crede că publicul va afla „adevărul” 
despre OZN-uri în doar un an, datorită apariției a numeroase 
denunțători anonimi.

 

„Cea mai mare poveste din istorie” 
Ross Coulthart, care nu a văzut personal niciun OZN sau rămășițe 
de extratereștri, a declarat într-un interviu recent că în 12 până la 
18 luni lumea ar putea afla mai multe despre OZN. După ce și-a 
petrecut ani din viață raportând despre acest fenomen, el a numit-o 
„cea mai mare poveste din istorie”. Coulthart a declarat într-un 
interviu cu prezentatorul radio din Melbourne, Neil Mitchell: 
„Cred că lumea va ști mai public, bănuiesc, în decurs de 12 până 
la 18 luni. „Numără denunțători anonimi s-ar prezenta și ar dezvălui 
„adevărul” ascuns de guvern timp de 90 de ani.”
 
Unul dintre denunțătorii care a câștigat faimă și notorietate este 
David Grusch, un fost oficial al serviciilor de informații americane, 
care susține că guvernul țării sale ascunde viața extraterestră, iar alți 
30 de informatori anonimi au confirmat-o în secret. Coulthart, autorul
 cărții În Plain Sight: O investigație asupra OZN-urilor și științei 
imposibile, consideră că există o „probabilitate extrem de mare” ca 
să nu fim singuri ca specie inteligentă în acest univers. Coulthart a 
spus: „De asemenea, cred, din sursele cu care vorbesc, că există o 
preponderență a dovezilor care sugerează, cel puțin prima facie („la 
prima vedere”), că ar trebui să presupunem că suntem vizitați de un 
non- inteligența umană”. David Grusch, un fost oficial al serviciilor 
secrete americane și avertizor de OZN intervievat de Coulthart, 
consideră că guvernul SUA menține un program secret de recuperare 
a OZN-urilor și deține presupuse nave spațiale „non-umane” 
împreună cu „piloții săi decedați”, la care se referă ca fiind secretul. 
„program moștenit”. Grusch crede că oficialii au ascuns dovezi ale 
vieții extraterestre și ale navelor spațiale de la alte specii care au 
aterizat sau s-au prăbușit pe Pământ. El a „adunat” dovezi, spune 
Coulthart, inclusiv locația exactă în care se presupune că guvernul 
păstrează aeronava respectivă. Grusch a declarat pentru NewsNation 
după o audiere a Congresului despre OZN-uri la Washington în iulie: 
„Nu cred că acesta este ultimul. „Vom vedea în lunile următoare o 
desfășurare, cred, a unor acuzații destul de uimitoare.”
Cel puțin alți 30 de avertizori ar fi confirmat în secret „produse 
biologice non-umane” și „programe de recuperare”. Coulthart a 
abordat, de asemenea, potențialele implicații corporative ale 
dezvăluirii, în special în ceea ce privește companiile precum 
Lockheed Martin, care ar fi putut fi implicate în ascunderea 
tehnologiei non-umane. El a menționat legislația propusă de Chuck 
Schumer care ar putea afirma un domeniu eminent asupra oricărei 
tehnologii și organisme biologice non-umane, în esență confiscând 
aceste active și ridicând îngrijorări cu privire la modul în care 
companiile cotate la bursă ar gestiona o astfel de situație.
 
Fiți atenți: Coulthart nu numai că a sugerat că în câteva luni am 
putea afla puțin mai multe despre adevărul despre OZN-uri. 
Mă refer la recentele „mișcări” ale guvernului SUA în care, în opinia 
mea, se poartă un război intern pentru informații clasificate. 
Există un proiect de lege, sponsorizat de liderul majorității din Senat, 
Chuck Schumer, care intenționează să forțeze declasificarea în masă 
a dosarelor secrete privind OZN-urile guvernului SUA, cerând 
rezultate în mai puțin de un an. Amendamentul a acordat agențiilor 
federale o perioadă de 300 de zile pentru a preda dosarele privind 
fenomenul OZN acumulat de-a lungul deceniilor. Deci presiunea ca 
adevărul să fie dezvăluit devine din ce în ce mai intensă în arena 
politică din SUA Sunt multe persoane interesate să fie eliberate 
dosarele clasificate, unii căutând favoarea viitorilor alegători și alții 
cărora, notează, le plac aceste subiecte. .
https://codigooculto.com/ovni/verdad-sobre-ovnis-hara-publica-12-18-meses-revela-periodista/?fbclid=IwAR1sdDpugiTqPGECVNDqJS07jrpuMC_t9OKtlIvt4_CzcF4tSuxz2NucCGQ
OFICIALII GUVERNANȚILOR SUA SE TEME CĂ 
„EXTRATEREȘTREI SUNT CREATURI DIN IAD”

 

Dezvăluirile recente arată că înalți oficiali guvernamentali americani 
cu convingeri religioase puternice au oprit investigațiile OZN de 
teamă că extratereștrii ar fi demoni. O personalitate de rang înalt a 
Pentagonului dedicat cercetării OZN-urilor susține că un grup de 
creștini fundamentaliști de la instituție i-au blocat investigațiile 
pentru că credeau că OZN-urile provin din Iad.

 

Creștinii din Pentagon cred că extratereștrii sunt demoni. Ron James, 
un important cercetător OZN, susține că înalți oficiali guvernamentali
americani se tem că extratereștrii sunt de fapt demoni. Ron, care este 
director de relații cu mass-media pentru grupul de cercetare MUFON, 
spune că există „un contingent foarte mare de oameni” în cadrul 
Pentagonului care s-au opus activității Programului avansat de 
identificare a amenințărilor aerospațiale [AATIP], deoarece cred că 
OZN-urile raportate în mod regulat de către Sursele militare americane 
sunt pilotate de „creaturi din Iad”. James a anunțat că Luis Elizondo, 
care a participat la AATIP, i-a spus că „nu a fost doar o voce mică în 
Pentagon... ci că un grup imens de oameni au crezut că fenomenul la 
care a fost asistat sunt demoni”. James a spus: „Acest lobby creștin 
fundamentalist din cadrul Departamentului de Apărare al SUA „a 
afectat într-adevăr capacitatea lui Elizondo de a obține finanțare. 
„Credința în OZN și adevărul literal al Bibliei nu sunt complet 
incompatibile.” 
Ron a vorbit și cu congresmanul american Tim Burchett, un creștin 
convins. James a spus despre asta:
„M-am așezat și l-am intervievat. Părerea lui a fost că, dacă te uiți în 
Biblie și îl vezi pe Ezechiel construind roata, sunt mulți oameni care 
cred că este o navă spațială. El a adăugat că Sfinția Sa Papa a recunoscut 
oficial că există viață pe alte planete”.

 

Fundamentalismul religios împiedică cercetarea OZN Dar, potrivit lui Ron, fundamentalismul religios din cercurile politice americane a împiedicat activ cercetarea OZN și știința în general. James i-a spus podcasterului Julian Dorey:
„Am vorbit cu John Brandenburg, un cercetător care a lucrat mult pe Marte și mi-a spus că lucrează de mult timp sub clasificare ca fizician și a spus că există un contingent mare pentru această religie fundamentală extremă. guvernează în ce ne investim energia.” și timpul nostru.”

 

Dar, în timp ce unele autorități susțin că OZN-urile nu pot fi de pe 
altă planetă, Ron crede că ar putea fi din alt univers în întregime. 
James a spus:
„Acest tip care a venit cu chestia asta numită „Salt cuantic”, se numea 
Burt Goldman. Teoria lor este că există o altă versiune a ta care există 
în realități multiple, dar aceste realități există toate. „Burt Goldman a 
spus că poți să „salt cuantic” prin anumite tehnici de meditație și 
anumite exerciții mentale și anumite exerciții de vizualizare și să te 
conectezi cu adevărat cu aceste alte versiuni ale ta – poți chiar să 
aduci ceva din ele.” Cu toate acestea, nu se menționează dacă vreuna 
dintre aceste versiuni ale noastre trăiește în realități în care demonii 
urcă în cer în farfurii zburătoare. Se știe chiar că în Vatican există 
membri foarte interesați de OZN-uri, ba chiar au studiat fenomenul. 
Vor avea ei o viziune despre „extratereștri” similară cu cea a creștinilor 
fundamentaliști din Pentagon?

 

Fiți atenți: așa cum spune Ron James, fanatismul religios a devenit un 
obstacol în calea cercetării OZN și chiar în știința în general. 
Unele descoperiri pe care cercetătorii sau oamenii de știință le-au făcut 
nu sunt de acord cu religia pe care o profesează fundamentaliștii și de 
aceea încearcă să blocheze sau să denigreze ceea ce se dezvăluie. 
Din păcate, există oameni cu multă putere și cu credințe religioase 
foarte puternice în sferele înalte de putere din diverse țări. Este 
important ca ufologia să fie eliberată de dogmele religioase și să fie 
practicată din punct de vedere științific și în favoarea răspunsului la 
întrebările pe care umanitatea și le pune de câteva decenii. Fernando T.

https://codigooculto.com/extraterrestre/altos-funcionarios-gobierno-eeuu-temen-extraterrestres-demonios/?fbclid=IwAR1KTRe5Bb1twd1kJGye_14SaLajT4L0idBSscyqVAlBoX7gitAx1ru6FB8


"Nu mai e un secret că planeta e stăpânită de zeci de mii de ani de nişte entități întunecate care au subjugat omenirea şi se hrănesc cu energia negativă emisă de oameni. Ne consideră "baterii vii" şi suntem hrana lor când ne situăm pe vibrații joase : tristețe, suferință, frică, ură etc. Ne-au programat să funcționăm pe aceste frecvențe.

De aceea, aceste mesaje sunt foarte importante pentru specia umană.

Ridicați vibrația, fiți buni, iubiți-vă pe voi înşivă şi pe ceilalți, nu vă temeți, nu cedați puterea personală! Saltul cuantic a fost produs deja, pământul a intrat în a cincea dimensiune iar aceste entități sunt disperate pentru că nu mai pot rezista aici.

Depinde de fiecare om ca lupta finală dintre forțele întunericului şi cele ale Luminii să se încheie mai repede. E bătălia pentru sufletele noastre! Nimeni nu spune că va fi uşor dar acum ştim că avem puterea în noi. Şi suntem susținuți energetic de forțe binevoitoare pământenilor.

Trăim aici si acum ceva atât de măreț încât nu poate fi descris în cuvintele pe care le cunoaştem.

Nu mai asteptati sa vina cineva sa va salveze. NOI SUNTEM CEI PE CARE ÎI ASTEPTAM!

Bucurați-vă şi celebrați fiecare clipă din viața voastră, orice s-ar întâmpla.

Aveți încredere că totul va fi bine ! D.

"Durerea este inevitabilă, suferința e opțională." ( M. Kathleen Casey )


MESAJ DE LA ALEJANDRO JODOROWSKY

"Elita știa deja despre saltul cuantic, de aceea au eliberat acel lucru.

Nu vor să fim liberi și nu se pot abține.

Suntem puternici în dragoste și suntem subestimați, de aceea se grăbesc să lanseze oficial o nouă ordine mondială.

SALTUL CUANTIC A FOST PRODUS DEJA

Elitele întunecate sunt foarte speriate, știau că colectivul uman atinge o vibrație foarte înaltă dar nu știau cât de departe și nici câte suflete trezite sunt acum.

Nu mai sunt ascunse, atacurile lor sunt directe și frontale, mai sunt cei care nu pot vedea dar asta nu înseamnă că nu este real.

Atacurile vor crește, vor încerca prin toate mijloacele să nu se trezească oamenii, iar cei treji să nu poată comunica pentru a nu-i trezi pe alții și că cei avansați sunt văzuți ca nebuni sau criminali.

Orice ar face, indiferent, saltul cuantic a avut loc deja, este de neoprit, omenirea deja contemplă animalele ca fiind similare, deja respectă Mama Pământ, înțelege deja că nu există separare.

Sufletele care întruchipează vin deja ca profesori, nu ca să experimenteze, întruchipează pentru iubire.

Putem asista sau nu la schimbarea totala, tranzitia poate dura o saptamana sau 300 ani dar este de neoprit.

Orice s-ar întâmpla în timpul tranziției, amintiți-vă că v-ați oferit voluntar să fiți aici și acum, sunteți șoferii schimbării, indiferent de situație, vedeți ce vedeți, aveți o responsabilitate.

VI SE CERE UN SINGUR LUCRU, DOAR UNUL, SĂ NU FIȚI HRANĂ.

E TOT CE TREBUIE SĂ FACEȚI, E ATÂT DE SIMPLU, NU FIȚI MÂNCARE.

Fiinta umana printre altele, este unul dintre cele mai puternice generatoare care exista, suntem vortici, in functie de polaritatea in care te aliniezi, creeaza o frecventa sau alta.

ACESTE ENTITĂȚI SE HRĂNESC CU FRECVENȚĂ NEGATIVĂ, LE HRĂNIM DE MILENII.

Trezirea omenirii a înclinat vortexul colectiv spre stâlpul pozitiv, de aici atacă cu atâta înfometare, mor de foame.

Cu siguranță știai deja sau poate e prima dată când primești acest mesaj, nu contează, întreabă-te dacă rezonează, nu crede nimic.

Conectează-te cu sufletul și privește, dacă sufletul îți spune că e adevărat, nu mai pierde nicio secundă din existența ta în servirea drept mâncare.

Elimină pasiunile joase din viața ta, ura, ranchiuna, invidia, frica, viciile, alimentele care vin din suferința unei alte ființe, minciunile, ambiția, egoismul, tristețea, neîncrederea, toate acestea generează energie densă, hrană pentru întuneric.

Fii conștient de emoțiile tale și dacă te simți vreodată așa, schimbă-ți ipso facto energia, pune o muzică care te înalță și cântă, dansează, respiră, aprinde o tămâie, îmbrățișează-ți pisicile, câinele sau animalul familiei tale, ia animalul, du-te o plimbare în natură sau în parc, meditați, faceți exerciții fizice, faceți tot ce trebuie dar imediat schimbați energia pentru că serviți ca mâncare.

FII MEREU CONŞTIENT, E TOT CE ȚI SE CERE, NU HRĂNI HOARDELE ÎNTUNECATE.

Hrănește-ți sufletul cu tot ce te ajută să te ridici, dacă te obișnuiești să trăiești în frecvența iubirii, realitatea îți va schimba voința fără efort, ești de neoprit, ești o ființă puternică.

NU TE TEME, ELIBEREAZĂ-ȚI MINTEA DE MATRICE, CONCENTREAZĂ-ȚI ATENȚIA ASUPRA A CEEA CE VREI, DAR MAI PRESUS DE TOATE, BUCURĂ-TE, FII FERICIT, ZÂMBEŞTE, CÂNTĂ, DANSEAZĂ, IUBEŞTE."

( Alejandro Jodorowsky)


”În prezent, justiția juvenilă, adoptată de țările occidentale, ocrotește doar corpul fizic al copilului, dar distruge relațiile familiale, capacitatea de a iubi și a ierta. Acest sistem este absolut imoral. Închinarea la trup și la bani în defavoarea sufletului și credinței este deloc morală.

Fie că vrem au ba, noi suntem educatori în viața noastră. Sensul educației este tratamentul sufletului. Ucenicii lui Hristos, care erau înzestrați cu abilități miraculoase, au putut deloc să vindece sufletul unui om posedat. Iar, când ei s-au apropiat de învățător și au întrebat de ce energia și abilitățile lor s-au dovedit a fi lipsite de putere, Iisus a răspuns: „Acest neam de demoni iese exclusiv cu rugăciune şi cu post”.

Ce este un demon? Demonul este tendința dezicerii de iubire și de credința în Dumnezeu. Când ne dezicem noi de iubire? Când trupul și atasamentele, mintea constienta ajung pe primul loc. Atunci, pentru salvarea sufletului, începe distrugerea conștientului și a trupului. Mai întâi, omul devine posedat, iar apoi continuă să se degradeze și moare.

De ce este nevoie pentru ca demonul să plece din suflet? Răspunsul este simplu: trebuie să renunțăm la trup și la mintea conștienta care au legătură cu orgoliul și cu atasamentele de bani si bogatie, bunastare. Tocmai conștientul (mintea logica, ‘cine mi-s eu’, ego) este cel care obligă omul să se închine la viitor, provocând sentimentul de superioritate, judecată și ură. Chiar conștientul ajută să se dezvolte ambiția excesivă, face setea de putere și bani atotcuprinzătoare. Prin urmare, pentru ca sufletul să fie salvat, conștientul trebuie să se dizolve. Asa apar formele de nebunie. Semnele exterioare ale acestei dizolvări, noi le numim posedare și demonism.

A izgoni un astfel de demon înseamnă a alunga boala care salvează sufletul. Când apostolii au încercat înlăture demonismul în mod mecanic, doar sa vindece, să elimine simptomele exterioare ale problemei, ei prejudiciau, deopotrivă, sufletul omului, iubirea și credința lui. Boala purifică sufletul. De aceea, vindecarea apărea deloc.

Hristos a explicat faptul că posedarea de către demoni se tratează prin post și rugăciune. Postul este renunțarea la trup și conștient și, de asemenea, la poftele trupești(sex, placeri prin hrana, alcool, droguri, so on), adică la straturile superficiale ale sufletului. Iar rugăciunea adresată lui Dumnezeu este contactul cu iubirea și învierea sufletului. Pentru a birui demonul dîn suflet, este necesar să te întorci către Dumnezeu. Este nevoie să-ți limitezi trupul, spiritul și partea animalico-umană a sufletului și atunci energia care s-a eliberat prin abstinenta se transformă în iubire pentru Creator. Iar când această inerție ia amploare și începe să depășească inerția degradării, atunci apare vindecarea....” (S.N. Lazarev, Fragment carte ”EXPERIENȚA SUPRAVIEȚUIRII”)


S.N. Lazarev explica excelent ce sunt demonii. Atasamentele de bani, trup, sex, mentalul constient, superioritati gratuite fata de altii, adictii, hrana toxica, lichide toxice, cafeaua inclusiv, zaharul, so on. Cu totii am fost acolo. Cu totii putem alege purificarea de atasamente, de ganduri negre, toxice, devalorizante, low self worth, incapacitatea de a iubi pur si reintoarcerea catre Dumnezeu, cu adevarat. Nicidecum din gura’doamne ajuta ala babesc’ si nicidecum din conceptul mintii constiente. Dumnezeu este bunatatea si iubirea, este kindness, este sa te stii, sa te vindeci si educi, este si granita sanatoasa si a spune ‘nu’ atunci cand trebuie spus din self respect. 

Self respect inseamna sa articulezi prin cuvinte aka comunicare clara si precisa ceea ce te deranjeaza la o situatie sau persoana, oricat de dificil pare si oricat disconfort presupune. Acela este self love. Un ‘egoism’ sanatos, adica tu prima, tu primul, apoi restul. Daca tu esti bine cu tine, in legatura cu Dumnezeul Sursa Suprema(este o experienta pe care o simti) si cu Dumnezeul din tine(Sufletul tau, I Am) , daca esti iubirea poti iubi, poti face binele, poti comunica, poti ierta , poti elibera total trecutul, poti accepta trecutul , invata lectiile de acolo( a le repeta deloc), a le transforma in INTELEPCIUNE. 

Simplu. Aceea este devenirea in lumina. Reintorcerea la Dragoste presupune prima data eliberarea de ego aka perfectionismul ala si controlul, Ele vin din frica, being less worthy, comparatia cu altii, traumele abandonului, so on, ele sunt deloc de la Dumnezeu, ca orice frica, tristete si alte emotii low vibe. Dragostea ne salveaza mereu si iertarea.  Iertarea de sine si a iubi din nou si din nou, reintorcerea la inocenta din noi, la copilul pur din noi, din spatiul lumina al inimii. De acolo , iubim din nou.” (Carmen Meera)


Ești un pleiadian?

Te-ai întrebat vreodată dacă ești de pe altă planetă? Te vei întreba dacă ai fost răpit de extratereștri când erai copil. Sau ți-au spus părinții că ai fost găsit într-un plasture de varză sau la ușă?

Deci, cum stabilești dacă ești din Pleiade? Am avut contact regulat cu ei și le pot confirma existența. Nu numai că există, dar sunt aici pentru a ne ajuta pe măsură ce evoluăm în ființe din a 5-a dimensiune. Ne-au lăsat multe indicii pentru a ajuta în această evoluție.

Pleiadienii sunt dornici să se conecteze cu cei care rezonează cu energia și frecvența lor. Ele provin din grupul stelar cunoscut sub numele de Pleiade și cele șapte stele principale ale sale. Unele surse susțin că există de fapt mai multe stele în acest grup, dar acestea sunt principalele vizibile de pe Pământ.

Pleiadienii sunt umanoizi și posedă multe trăsături asemănătoare omenești, inclusiv același număr de degete și picioare ca noi. Pot trăi până la 800 de ani. Unele au aceeași mărime ca oamenii, iar altele sunt mult mai înalte decât oamenii, cu o înălțime medie între 6,5 și 7 picioare.

Pe lângă cele de mai sus, pleiadienii nu doar că au ochi albaștri, piele palidă și păr blond, dar au diferite tonuri ale pielii, ochi și păr, la fel ca oamenii.

Printre altele, se crede că aceste ființe se vindecă prin sunet sau muzică și preferă să mănânce alimente crude sau plante pentru a se hrăni singure în loc de carne.

Se spune că pleiadienii sunt ființe foarte pozitive, care au întotdeauna o perspectivă pozitivă asupra vieții.

Ei cred că există o putere superioară acolo care controlează totul și cred și în karma. Pleiadienii sunt, de asemenea, ființe foarte spirituale care practică adesea telepatia ca mijloc de comunicare între ele.

Unele dintre tehnologiile lor includ lasere de vindecare, călătorie în timp și dispozitive de teleportare. Rasa Pleiadiană este descrisă ca fiind mult mai avansată în comparație cu oamenii de pe Pământ acum.

Potrivit dr. Sheldon Nidle și Barbara Marciniak, ambele au scris pe larg pe tema Pleiadienilor și a altor extratereștri, există în prezent peste 4 milioane de pleiadieni pe Pământ.

Sunt fizic printre noi, merg printre noi, trăiesc alături de noi. S-ar putea chiar să citească acest articol chiar acum!

Dacă te-ai întrebat vreodată dacă ai putea fi pleiadian, iată câteva moduri de a spune asta:

Ai putea fi un pleiadian -

• Dacă simți că nu aparții acestei planete și te simți foarte diferit de majoritatea oamenilor din jurul tău,

• Dacă ai fost mereu interesat de spațiu și planete îndepărtate și ești fascinat de univers,

• Dacă ești un gânditor profund și ai o sete insațiabilă de cunoaștere,

• Dacă îți place să te înconjori de verdeață și natură,

• Dacă vă simțiți inconfortabil în grupuri mari și locuri publice și preferați să petreceți timp singur sau cu grupuri mici de oameni,

• Dacă ai vise vii de a zbura sau de a călători în spațiu,

• Dacă ai amintiri de trăit în Siria, Andromeda sau într-un alt sistem solar sau galaxie îndepărtată, ele vor părea mai reale decât viața ta actuală pe Pământ.

• Dacă ești foarte sensibil la zgomote puternice, lumini intense, mulțimi mari și situații haotice, aceste lucruri te pot face să te simți copleșit, anxios sau neliniștit, chiar și fizic.

• Dacă ești atras de ocean și ai senzația că știi Atlantida,

• Dacă ești interesat de moduri de vindecare și metode alternative de vindecare,

• Dacă simți chemarea de a-i învăța, ajuta sau vindeca pe alții,

• Dacă te atrage conceptul de „înălțare” și ascensiune la o conștiință superioară,

• Dacă crezi că suntem toți unul, totuși te simți diferit de ceilalți,

• Dacă sunteți sensibil la câmpurile electromagnetice (EMF), cum ar fi computerele și telefoanele mobile,

• Dacă te simți mai confortabil în natură decât în orașe sau grupuri mari de oameni,

• Dacă urechile ți se lipesc ușor, poate doar una mai mult decât cealaltă.

• Dacă experimentezi adesea un déjà vu sau știi cum se va întâmpla ceva înainte să se întâmple,

• Dacă ești foarte sensibil și ai putea fi un empat,

• Dacă ești intuitiv natural, s-ar putea să ai daruri psihice.

• Este posibil să aveți o legătură spirituală puternică cu Pământul, natura, animalele și/sau copacii.

• Dacă este posibil să fi avut întâlniri ET sau OZN,

• S-ar putea să vă intereseze geometria sacră, numerologia, civilizațiile antice și simbolismul.

• Dacă doriți să fiți în slujba altora,

Acestea sunt semnele că ești pleiadian. De fapt, mulți oameni nu sunt doar oameni, au și ADN extraterestru.

Dacă ești pleiadian, dar aceste trăsături nu ți se aplică, nu înseamnă neapărat că nu ești. Majoritatea oamenilor, însă, au între 0% și 25% ADN pleiadian. Pe de altă parte, dacă unele dintre aceste sfaturi ți se aplică, atunci ai putea fi de fapt un Pleiadian!  (Enzo Palomba)

Unul dintre Darurile pe care vi le oferă prezența lui Dumnezeu în viața voastră este acela de a discerne când aveți de-a face cu un spirit demonic.

Unii dintre voi faceți poze cu un astfel de spirit și le puneți pe rețelele de socializare, mândri nevoie mare… Când a apărut acel spirit demonic în viața voastră și a făcut tot ce a putut ca să se apropie de voi, ați crezut că este vorba de un om care vrea să aibă o conexiune mai apropiată cu voi, ca interesul său este unul sincer, că vă vrea binele. De fapt e un spirit demonic, care vrea să aibă o conexiune mai apropiată cu voi ca să vă țină blocați într-un ciclu distructiv, iar dacă nu aveți în apropierea voastră oameni care sunt capabili să recunoască spiritele demonice și să vă avertizeze, riscați să rămâneți prinși în acel cerc vicios ani la rând.

Darul de a discerne spiritele demonice nu e ceva straniu, de care să te temi, ci este un dar benefic.

Dacă, spre exemplu, căsnicia ta este atacată de un spirit demonic, nu crezi că ți-ar fi de folos să discerni rapid că ai de-a face cu un spirit demonic, nu doar cu un om lipsit de integritate, ca să știi cu ce te lupți, ca să înțelegi adevărata amploare a atacului?

Unii oameni sunt epuizați pentru că se luptă cu un spirit demonic, dar nu sunt conștienți de acest lucru și nu știu că nu au de face cu un adversar obișnuit, ci cu unul mult mai puternic și mai malefic…

Eu, unul, când văd că un om se însoțește cu un spirit demonic, nu arăt cu degetul către cel de-a doilea, strigând în gura mare că e un spirit demonic, ci discut la modul discret cu cel dintâi și îi spun: „Ascultă, simt foarte clar că relația ta cu această persoană nu este una care să-ți fie benefică. Dumnezeu are un Plan cu tine și este esențial să ai în preajma ta oameni care să te susțină, să te inspire, să te clădească. Te rog, asigură-te că oamenii cu care te însoțești sunt unii care îți vor cu adevărat binele, care funcționează în aliniere cu Dumnezeu, fiindcă altfel poți să te lași dus pe nesimțite într-o direcție care nu-ți este benefică. Știu că ți se pare că această persoană are intenții bune, dar îți spun că ea nu este ceea ce pare. Este alegerea ta ce faci cu această informație”. (Michael Todd) Traducerea Mihaela Dan


Zilele trecute mi-a trimis cineva o scurtă înregistare video cu niște entități care au fost filmate în zona unui mall din Miami. Acea înregistrare a suscitat nenumărate comentarii în presă și pe internet, s-au dat fel de fel de interpretări, oamenii se întrebau dacă au fost într-adevăr extratereștri sau a fost vorba despre altceva.

Toate acele discuții sunt inutile. Astfel de apariții vor fi tot mai dese și vor crea tot felul de controverse care sunt doar o distragere atenției, nimic mai mult.

Lucrările stau în felul următor: peste tot în jurul nostru sunt entități de diverse niveluri vibraționale – îngeri, extraterești, spiritele unor oameni care au murit și altele. Sunt peste tot în jurul nostru, tot timpul.

Noi trăim într-un câmp cuantic, într-o realitate multidimensională; ceea ce vedem cu ochii fizici reprezintă foarte puțin din ceea ce există.

A spune că extratereștrii sunt printre noi, pe pământ, este ca și cum am spune că sunt stele pe cer. Da, sunt. Stelele le vedem cu ochii fizici, dar entitățile care se află printre noi nu le vedem pentru că au un nivel de vibrație care face ca noi să nu le putem percepe cu simțurile noastre obișnuite.

Dacă noi am crește rapid ca vibrație și am ajunge la nivelul la care să putem vedea toate entitățile care sunt în jurul nostru, psihicul nostru nu ar face față la ceea ce am vedea, cei mai mulți oameni s-ar speria foarte tare și ar ceda psihic. Desigur, ar fi și unii care „ar ieși la joacă”, care ar intercționa cu acele entități, dar cei mai mulți oameni nu ar face față, fiindcă ei nici nu cred că există extratereștri.

Voi credeți că noi, oamenii, suntem singuri aici, pe Pământ? Credeți că noi, oamenii, suntem singuri în Univers?

Pe mine mă amuză faptul că atât de mulți oameni consumă foarte multă energie în dezbateri cu privire la acel filmuleț, întrebându-se dacă ceea ce se vede acolo ar putea fi extratereștri sau e doar o înșelătorie.

Nu are nicio importanță dacă în filmulețul de la acel mall chiar au fost filmați extratereștri sau nu! Extratereștrii sunt peste tot în jurul nostru aici, pe Pământ! (Lorie Ladd) Traducerea Mihaela Dan






































































15.08.2023

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)