luni, 1 ianuarie 2024

17.Trezirea Spirituala si Ascensiunea

 


Ultima Actualizare in 16.03.2024: cu texte si poze noi la final

Motto: "Nu poti salva pe nimeni. Poti fi alaturi de altii, sustinandu-i dintr-o stare de echilibru energetic si pace interioara. Poti sa le impartasesti din Cunoasterea ta, sa le impartasesti perspectiva ta asupra unor situatii, dar nu le poti inlatura tu durerea. Nu poti merge pe Calea lor, in locul lor. Nu le poti da raspunsurile potrivite pentru ei. Este necesar ca ei sa-si puna propriile intrebari, sa isi gaseasca propriile raspunsuri, sa-si traiasca propria nesiguranta, sa isi priveasca propriile incertitudini. Este necesar ca ei sa faca propriile greseli, sa isi simta propriile tristeti, sa-si invete propriile lectii. Daca vor cu adevarat sa fie in pace cu ei insisi, este necesar ca ei sa urmeze cu incredere Calea propriei vindecari, care li se dezvaluie pas cu pas. Li se dezvaluie lor, nu altora." Sursa: Jeff Foster


Autor: Abigail Wainwright (Textele originale, in limba engleza, sunt postate in partea a doua a postarii; la inceput am pus traducerea, efectuata cu google translate)

*****

(1)„Cu toții am fost conștienți că am trecut prin acest proces de Ascensiune, așa că am fost chemată să împărtășesc mai profund despre ce înseamnă cu adevărat Ascensiunea. S-ar putea să punem întrebarea, ce este Ascensiunea și de ce trecem prin ea? Experimentăm una dintre cele mai mari oportunități, precum și profeția dată unde planeta Pământ, Gaia și toate ființele de pe ea se pot întoarce la o stare de conștiință care este simbolul epocii de aur a iubirii divine și a celei de-a cincea dimensiuni.

Ascensiunea nu este într-un eveniment extern care apare miraculos într-o realitate alternativă sau un tărâm. Ceea ce este, de fapt, este ceva ce, fără excepție, trebuie să aibă loc mai întâi intern. Nu poate fi nicio ocolire a acestui proces intern & dacă ceva încă te ține pe loc, vei ști despre asta. Deși există acest vârf al conștiinței a cincea dimensionale pe care ne concentrăm în prezent, în adevăr, Ascensiunea nu se oprește niciodată cu realitățile fizice sau pe tărâmurile dimensionale superioare. Conștiința se extinde infinit.

La nivel vibrațional, Ascensiunea este creșterea vortexurilor energetice personale sau chakrele & kundalini care activează și începe din chakra bazei și continuă să avanseze mai sus dincolo de chakra coroanei și se conectează chiar până la chakrele galactice și creația God Source. Pe măsură ce această Înălțare are loc în tine, deschide o poartă pentru ca Sinele Superior să fie întrupat mai complet și să se ancoreze adânc în corpul fizic.

Acest proces de Ascensiune interioară se activează atunci când chakrele inferioare nu mai sunt separate una de cealaltă și se prăbușesc și apoi se contopesc într-un stâlp de lumină Acest proces va purifica corpul dorinței inferioare &, la rândul său, stabilizează unul într-un model și cronologie mult mai mare care eliberează unul de karma. Acest proces activează și planul original al sufletului care a putut fi accesat înainte de marea cădere a conștiinței.

Toate planetele, inclusiv Pământul din sistemul solar, trec prin Ascensiune și revin la aceste dimensiuni superioare de unde provin. Aceste planete sunt ființe conștiente vii, de asemenea, care transcend tărâmurile inferioare. Este o perioadă semnificativă în toată evoluția noastră, deoarece este prima dată când aceste planete au o astfel de oportunitate de a se înălța simultan cu colectivul și de a merge mai sus decât a treia dimensiune. După cum puteți vedea acum, este un proces destul de tulburător.

Cheia propriei tale Ascensiuni este să treci în adâncul inimii tale și să trăiești de acolo în viața ta de zi cu zi. Fă din inima ta o parte din tot ceea ce faci și dacă știi că încă faci alegeri mai slabe, nu din inimă, trebuie să o eliberezi, deoarece asta este karma care nu vine în această lume nouă. Trebuie să te angajezi pe deplin pe cea mai înaltă cale și să te ridici într-o ființă conștientă. Urmează inspirația pe care ți-o oferă sufletul tău și ține o profundă recunoștință neclintită pentru absolut orice aspect al vieții, care este un miracol. Folosește-ți respirația pentru a ajuta această conexiune profundă inimă și suflet. Asta e cel mai important, dragă.

Dragoste divină infinită, frumoasă. Te rog să ai grijă de tine și să îți simți profund onoarea față de tot ceea ce este. ~ Abigail Stellar Shekinah

Autor: Abigail Wainwright, pagina FB, https://web.facebook.com/Abilove2012/posts/3804553266310798

– traducere realizata de FB, varianta originala, in engleza, este mai jos.

 


(2)Vindecarea intuitivă profundă începe cu individul, și totuși nu este de fapt doar personală. Asta se întâmplă pentru că, pe măsură ce ne vindecăm singuri, devenim catalizatori pentru ceva dincolo de noi. De fapt, ne vindecăm pentru întreaga noastră linie de sânge, grup de suflet, familie de lumină extinsă și, în cele din urmă, întreaga umanitate, Pământul și dincolo de ele. Pe măsură ce ne îndreptăm spre interior & spre a iubi mai mult și mai mult, generăm energie care va fi simțită de alții.

Prin prezența noastră, radiem iubire fără să scoatem măcar un cuvânt. Acesta a fost motivul pentru care am fost chemat să lucrez cu vindecare în moduri non-verbale, cum ar fi limbajul meu luminos. Simbolurile și energia ajung mult mai adânc decât pot cuvintele umane. Nu mă interesează cine primește sau nu sau cine râde de mine. Singura mea grijă este că trăiesc după scopul meu. Experiența mea cu creșterea unui copil autist non-verbal a fost un catalizator major pentru ca munca mea să activeze la un potențial mai înalt. I-am văzut efectele la prima mână.

Poți sta lângă o persoană cu o calitate magnetică iubitoare pentru a aduce o astfel de tură enormă și confort. Adevăratul scop este să devii o ființă de prezență. Zâmbetul tău poate înălța multe. Fiecare dintre noi avem capacitatea de a genera & radia dragoste în lume, extinzând valurile pe ocean pentru a fi primite, fără limitări de timp sau spațiu sau circumstanțe. Asta numesc eu Alchimie Divină. Iubirea are o voce care trebuie auzită și o îmbrățișare plină de compasiune care va ajunge de la voi toți ca Unul. ~ Abigail Stellar Shekinah https://web.facebook.com/Abilove2012/posts/3800568483375943


(3) De atâta timp, trăim într-un sistem matrix care spune că nu suntem suficienți și deci am fost programați să ne străduim permanent să fim altceva decât ceea ce suntem. Sistemul ăsta ne spune că orice în afara ′′ mie ′′ este mai valoros. Am fost hrăniți cu o astfel de minciună și neadevăr. Esența noastră este cea care deține o astfel de frumusețe și valoare.

Prin trezire, îți dai seama că străduința externă și realizare externă constantă, fără sfârșit, nu îți aduce ceea ce cauți. Aceasta este o revoluție atât de masivă pe care să o experimentezi. Nu există absolut nimic în afara a ceea ce ești cu adevărat de care ai nevoie. Acest lucru foarte știutor va fi ceea ce te deconectează din această rețea de matrice inferioară.

Aceasta este adevărata ta putere și una care a fost atât de vindecătoare și transformată în călătoria mea personală. Totul este în interior și am această putere de a crea și de a naște viața în interior și fără. Acest pământ nou se naște. Uitați-vă cu atenție la ceea ce este posibil să aveți nevoie de deconectare din priză. Ce anume ai putea fi pionierat ca un mod nou și elevat de a face lucrurile? Pe măsură ce te ridici, te vei transforma în noua paradigmă. ~ Abigail Stellar Shekinah https://web.facebook.com/Abilove2012/posts/3798833180216140


(4) Activare de vindecare a vulnerabilității sacră

Pe măsură ce vulnerabilitatea restabilește întreaga umanitate, începem să clarificăm programe care spun că trebuie să rămânem închiși, încuiați și blindați peste inima noastră Ceea ce dezvăluie această activare este cum adevărata putere este în vulnerabilitatea noastră. Aceasta este înțelepciunea profundă a Divinului Feminin care a fost înăbușit în întreaga umanitate care începe să se refacă acum. Această vulnerabilitate trebuie restabilită pentru a trăi o viață bogată și plină, conectată la experiențe iubitoare și relații elevate de calitate superioară. Să fii complet crud și demascat este încă rar, dar ne dăm seama încet cât de frumos este atunci când nu îți este frică să se arate autentic.

Permiteți acest cod de limbă luminoasă să vă ajute în conectarea la vulnerabilitate, să vă predați și adevărului. Asta va inspira o dinamică echilibrată sănătoasă a energiei masculine și feminine. Una în care masculinul protejează în mod natural blândețea feminină pe măsură ce inima se deschide. Acest lucru creează magneziu mai înalt în interior, deoarece puterea prin pufosenie se simte. Permite-ți să respiri în inimă și să eliberezi controlul, conectându-te la corp, mai degrabă decât doar la cap. Alinierea acum pe deplin la ceea ce este spre binele tău cel mai înalt. Această vulnerabilitate este, de asemenea, cheia pentru a experimenta intimitate profundă și a curăța programele rănite prin acceptarea lor cu dragoste. ~ Abigail Stellar Shekinah https://web.facebook.com/Abilove2012/posts/3793203437445781


(5) Adevărata vindecare stă în dezvăluire și revelatoare. Ceea ce face un vindecător este să îți dezvăluie adevărul și potențialul tău care este deja cine ești. Dacă intri mai adânc în asta, nimeni nu te vindecă ca prin minune și nu suntem vindecători, ci dezvăluind ce a fost mereu acolo ca o ființă infinită a iubirii. Când apare ′′ vindecarea ceea ce înseamnă este că ți-ai amintit adevărul tău de plenitudine.

Înțelege că nu există nimic de reparat și nu există nimic în afara ta în care trebuie să consumi pentru a fi întreg sau mai demn. Nu este posibil pentru că nu ai fost niciodată mai merituos și mai vrednic decât ești acum. Este însăși existența ta, celulele și ființa ta sunt dreptul tău din naștere pentru a primi iubire. Ești pur și simplu ghidat înapoi la tine pe care poate l-ai abandonat.

Când te conectezi la lumina masculină streaming în fiecare celulă & atom și apoi simți că pătrunde fluxul feminin din ființa ta ca oceanul infinit adânc, vei cunoaște adevărata ta valoare. Tu ești Sursa energie care este Una cu Dumnezeu. Vă rog să înțelegeți că nu există nicio picătură de sursă, Dumnezeu care să fie mai puțin valoros sau mai vrednic decât el însuși. Acesta ești tu, sacru și făcut din stele.

Tu ești iubirea manifestată în formă. Sub toate structurile se află un flux infinit fără formă de forță de viață. Acest lucru este dezvăluit și dezvăluit și apoi te vei vindeca. ′′ Prin această revelare, te transformi în primire. Totul este deja disponibil pentru tine. Doar îți amintești adevărul și puterea din nou. ~ Abigail Stellar Shekinah https://web.facebook.com/Abilove2012/posts/3790796581019800


(6) Nu depinde de tine să te îngrijorezi de judecățile, proiecțiile și percepțiile altora despre tine. Cel mai important este să te cunoști pur și simplu. Atâta timp cât știi cine ești și trăiești după valorile tale esențiale, viața ta va fi reflexia acestui angajament față de tine însuți. Alții pot fi acolo ca profesor pentru a rămâne sincer cu tine însuți și a deține integritate. Oamenii care sunt meniți să călătorească cu tine se vor prezenta cu apreciere și respect.

Se poate simți incredibil de dureros să simți judecata și greșit înțeleasă, deoarece atinge nevoia primară de acceptare și un sentiment de apartenență. Amintește-ți că nu ești responsabil pentru judecățile, presupunerile, percepțiile, poveștile și realitățile a ceea ce ei cred că ești. Ori de câte ori există vreo judecată, vine din trecut și un personaj creat care joacă un scenariu.

Ceea ce nu este important este să nu îți fie frică să îți revendici vocea și să fii văzut și auzit în ciuda judecății. Uneori, poate am simțit cum este să te simți nesigur când altul și-a exprimat darurile sau creativitatea în moduri frumoase. Acest declanșator se datorează faptului că cineva simte că nu își poate exprima propria lumină. Niciodată să nu compari cine ești cu altul sau să mimi pe altul. Lasă-ți natura autentică afară.

Nu vă faceți griji pentru schimbarea opiniilor oamenilor la nivelul 3 D și trăiți doar din inimă. Este mai bine să lucrezi la nivelul energetic al al alchimiei și să creezi o viziune superioară a sinelui tău adevărat și să vezi strălucirea asta din suflet conectându-se la toate cum ești văzut și auzit. ~ Abigail Stellar Shekinah https://web.facebook.com/Abilove2012/posts/3781758195256972


(7) Partea umbră a sinelui este cea care prosperă prin deconectare, separare și discordie. Umbra va stabili situații pentru a se deconecta de la inimă prin a se lega de lucruri distorsionate, mai degrabă decât de ceea ce este dragostea adevărată. Acesta este motivul pentru care îi tratăm pe ceilalți fie cu tratamentul tăcut, fie cu agresivitate pasivă, în încercarea de a-i pedepsi cu energie veninoasă.

Umbra ta nu este ceea ce ești cu adevărat; această umbră este ceea ce este la locul de muncă atunci când încerci să-ți dovedești valoarea și să justifici lucrurile pe care le știi că nu sunt aliniate cu dragostea. Dacă dorința ta de conexiune vindecătoare adevărată, iubire și intimitate sănătoasă într-o relație este mai mică decât dorința de a hrăni rănile, atunci umbra ta învinge. Ai lipsit lumea de inima ta cea mai adâncă și sufletul autentic.

Ești aici pentru a evolua și pentru a experimenta cel mai profund nivel de iubire și intimitate disponibil ca om. Totuși umbra este urmărită continuu în schimb, orbind astfel una în așa-zisa lor slăbiciune pentru a continua distorsiunea. A te trezi cu adevărat înseamnă a fi brutal confruntat cu asta și sincer. Nu este vorba despre curcubeie drăguțe pe cer și să-ți pui o mască acceptabilă în timp ce ignori aceste modele adânci de sub ea. Planeta asta a emis un semnal SOS care este ignorat de mulți. Nu mai pot exista scuze pentru această lucrare de bază. Cei care cred că nu au timp au nevoie să înțeleagă că fiecare moment pierdut întărește această umbră mai departe.

Nici aici nu e vorba de rușine pentru umbră, ci de a privi profund în ceea ce alegi ceea ce faci. Trebuie să fim mult mai conștienți de motivul pentru care am ales să participăm la anumite lucruri și de ce decidem să nu le dezlegăm și să-i rănim pe cei pe care îi iubim. Primim un apel masiv de trezire pentru că suntem în stare de urgență. Nu mai putem continua aceste jocuri matrice inferioare. Nu ești umbra ta. Tot ceea ce ești este mult mai frumos, dar otrava umbrei te face să crezi și să-i joci înșelăciunea.~ Abigail Stellar Shekinah https://web.facebook.com/Abilove2012/posts/3780590712040387

 


(1)„We have all been quite aware we have been undergoing this Ascension process, so I have been called to share deeper about what Ascension truly means. We might ask the question, what is Ascension & why are we going through it? We are experiencing one of the grandest opportunities as well as prophecy given where this planet Earth, Gaia & all beings upon her may return to a state of consciousness that is the epitome of the Golden Age of Divine Love & the fifth dimension.

Ascension is not on an external event that miraculously occurs in some alternate reality or realm. What it is, actually, is something that, without exception, needs to occur internally first. There can not be any bypassing whatsoever of this internal process & if anything is still holding you back, you will know about it. Although there is this pinnacle of fifth-dimensional consciousness we are currently focusing on, in truth, Ascension never stops in with the physical realities or in the higher dimensional realms. Consciousness is infinitely expanding.

On the vibrational level, Ascension is the rising of personal energy vortexes or the chakras & kundalini that activates & begins from the base chakra & continues to move up higher past the crown chakra & connects right up to the galactic chakras & God Source creation. As this Ascension occurs within you, it opens a gateway for the Higher Self to be embodied more fully & anchor deeply into the physical body.

This inner Ascension process activates when the lower chakras are no longer separate from each other & they collapse & then merge into a centre pillar of light. This process will purify the lower desire body &, in turn, stabilise one into a much higher Template & timeline that frees one from karma. This process also activates the original blueprint of the soul that was able to be accessed before the great fall in consciousness.

All of the planets, including Earth within the solar system, are going through Ascension & returning to these higher dimensions where they originated from. These planets are living sentient beings also that are transcending the lower realms. This is a significant time in all of our evolution as it’s the first time these planets have such an opportunity to Ascend simultaneously with the collective & go higher than the third-dimension. As you can now see, it’s quite a turbulent process.

The key to your own Ascension is to move into the very depths of your heart & live from there in your daily life. Make your heart a part of everything you do & if you know you are still making lower choices, not from the heart, you need to release it as that is the karma not coming to this new world. You must fully commit to the highest path & elevate yourselfa a conscious being. Follow the inspiration your soul gives you & hold deep unwavering gratitude for absolutely every aspect of life, which is a miracle. Use your breath to assist this deep heart & soul connection. This is most important dear one.

Infinite Divine Love beautiful one. Please take care of yourself & feel deeply your oneness with all that is. ~ 𝐴𝑏𝑖𝑔𝑎𝑖𝑙 𝑆𝑡𝑒𝑙𝑙𝑎𝑟 𝑆ℎ𝑒𝑘𝑖𝑛𝑎ℎ

Autor: Abigail Wainwright, pagina FB, https://web.facebook.com/Abilove2012/posts/3804553266310798

 

(2) Deep intuitive healing begins with the individual, & yet it's not actually just personal. This is because as we heal ourselves, we become catalysts for something beyond ourselves. We actually heal for our entire bloodline linage, soul group, extended light family & ultimately all of humanity, the Earth & beyond. As we turn inwardly & to love more & more, we generate energy that will be felt by others.

Through our presence, we radiate love without even saying a word. This has been why I was called to work with healing in non-verbal ways, such as my light language. Symbols & energy reaches far deeper than human words can. It does not concern me who gets it or not or who laughs at me. My only concern is that I live by my purpose. My experience with raising a non-verbal autistic child has been a major catalyst for my work to activate to a higher potential. I've seen its effects first hand.

You can just stand next to a person with a magnetic loving quality to bring about such an enormous shift & comfort. The real goal is to become a being of presence. Your smile can uplift many. Each of us has the ability to generate & radiate love into the world, expanding ripples on the ocean to be received, not limited by time or space or circumstances. This is what I call Divine Alchemy. Love has a voice to be heard & a compassionate embrace that will reach out from you to all as One. ~ 𝐴𝑏𝑖𝑔𝑎𝑖𝑙 𝑆𝑡𝑒𝑙𝑙𝑎𝑟 𝑆ℎ𝑒𝑘𝑖𝑛𝑎ℎ https://web.facebook.com/Abilove2012/posts/3800568483375943


(3) For so long, we have been living in a matrix system that says we are not enough & so we have been programmed to constantly strive to be something other than what we are. This system has been telling us that anything outside of ‘me’ is what is more valuable. We have been fed such a lie & untruth. It is our very essence that holds such beauty & value.

Through awakening, you realise that constant, never-ending external striving & achievement doesn't bring you what it is you have been searching for. This is such a massive revolution for one to experience. There is absolutely nothing outside of who you truly are that you need. This very knowing will be what unplugs you from this lower matrix grid.

This is your true power & one that has been so healing & transforming on my personal journey. Everything is within & I have this power to create & birth life within & without. This new earth is being born. Look closely at what it is you might need unplugging from. What is it you might be pioneering as a new & elevated way of doing things? As you step up, you will shift into the new paradigm. ~ 𝐴𝑏𝑖𝑔𝑎𝑖𝑙 𝑆𝑡𝑒𝑙𝑙𝑎𝑟 𝑆ℎ𝑒𝑘𝑖𝑛𝑎ℎ https://web.facebook.com/Abilove2012/posts/3798833180216140


(4) Sacred Vulnerability Healing Activation

As vulnerability restores throughout humanity, we begin to clear programs saying we must remain closed, locked & armoured over our heart. What this activation unveils is how the true strength is within our vulnerability. This is deep wisdom of the Divine Feminine that has been suppressed throughout humanity that is beginning to restore now. This vulnerability needs to be restored to live a rich & full life connected to loving experiences & higher quality elevated relationships. Being fully raw & unmasked is still rare, yet we are slowly realising how uniquely beautiful one is when not afraid to show themselves authentically.

Allow this light language coding to assist you in connecting to vulnerability, to surrender & to truth. This will inspire a healthy balanced dynamic of masculine & feminine energy. One where the masculine naturally protects the softness of the feminine as the heart opens. This creates higher magnesium within as strength through softness is felt. Allow yourself to breathe into the heart & release control, connecting to the body rather than just the head. Aligning now fully to what is for your highest good. This vulnerability is also the key to experiencing deep intimacy & clearing out wounded programs by accepting them with love. ~ 𝐴𝑏𝑖𝑔𝑎𝑖𝑙 𝑆𝑡𝑒𝑙𝑙𝑎𝑟 𝑆ℎ𝑒𝑘𝑖𝑛𝑎ℎ https://web.facebook.com/Abilove2012/posts/3793203437445781


(5) True healing is in the unveiling & revealing. What a healer does is reveal to you your truth & potential that is already who you are. Going deeper into this, nobody is magically healing you & we are not actually healing but, revealing what has always been there as an infinite being of love. When ‘healing’ occurs, what it means is you remembered your truth of wholeness.

Understand there is nothing to fix & there is nothing outside of you in which you need to consume to be whole or more worthy. It’s not possible because you have never been more deserving & worthy than you are right now. It’s your very existence, your cells & beingness that is your birthright to receive love. You are simply being guided back to yourself that you may have abandoned.

When you connect to the masculine light streaming into each cell & atom & then feel it penetrate the feminine flow within your being as the deep infinite ocean, you will know your true value. You are Source energy that is One with God. Please understand that there is not one single drop of Source essence God that is less valuable or worthy than itself. This is you, sacred & made of the stars.

You are the love manifested into form. Underneath all the structures is a formless infinite flow of life force. This is being revealed & unveiled & then you ‘heal.’ Through this revealing, you shift into receiving. Everything is already available to you. You are just remembering your truth & power once more. ~ 𝐴𝑏𝑖𝑔𝑎𝑖𝑙 𝑆𝑡𝑒𝑙𝑙𝑎𝑟 𝑆ℎ𝑒𝑘𝑖𝑛𝑎ℎ https://web.facebook.com/Abilove2012/posts/3790796581019800


(6) It’s not up to you to worry about other people’s judgments, projections & perceptions of you. It’s most important to simply know yourself. As long as you know who you are & live by your core values, your life will be the reflection of this commitment to yourself. Others can be there as a teacher to stay true to yourself & hold integrity. The people that are meant to travel with you will show up with appreciation & respect.

It can feel incredibly painful to feel judgment & misunderstood as it taps into the most primal need for acceptance & a sense of belonging. Remember that you are not responsible for other people’s judgments, assumptions, perceptions, stories & realities of who they think you are. Whenever there is any judgment, it comes from the past & a created character role-playing a script out.

What is important not is to not be afraid of claiming your voice & to be seen & heard in spite of judgment. At times we may have felt what it was like to feel insecure when another has expressed their gifts or creativity in beautiful ways. This trigger is because one feels they cannot express their own light. Never compare who you are with another or mimic another. Just let your authentic nature out.

Don’t worry about changing people’s opinions on the 3D level & just live from the heart. It’s better to work on the energy level of alchemy & create a higher vision of your true self & see that shine forth from the soul connecting to all as you are seen & heard. ~ 𝐴𝑏𝑖𝑔𝑎𝑖𝑙 𝑆𝑡𝑒𝑙𝑙𝑎𝑟 𝑆ℎ𝑒𝑘𝑖𝑛𝑎ℎ https://web.facebook.com/Abilove2012/posts/3781758195256972


(7) It is the shadow part of self that thrives on disconnection, separation & discord. The shadow will set up situations to disconnect from the heart by latching onto distorted things rather than what is true love. This is why we treat others with either the silent treatment or passive-aggressiveness in an attempt to punish them with poisonous energy.

Your shadow is not who you truly are; this shadow is what is at work when you are trying to prove your worth & justify things you know deeper are not aligned with love. If your desire for true healing connection, love & healthy intimacy in a relationship is less than the desire to feed the wounds, then your shadow wins. You have deprived the world of your deepest heart & the authentic soul.

You are here to evolve & to experience the true deepest level of love & intimacy available as a human being. Yet the shadow is continuously being followed instead, thus blinding one in their so-called weakness to continue the distortion. To truly awaken means to be brutally confronting & honest with this. It isn't about pretty rainbows in the sky & putting on an acceptable mask while ignoring these deep-seated patterns under it. This planet has been putting out an SOS signal that is being ignored by many. There can be no more excuses to this core work. Those who think they don't have time need to grasp that each moment wasted strengthens this shadow further.

This isn't about shaming for the shadow either, but looking deeply into why you are choosing what you are doing. We need to be a lot more conscious of why we chose to participate in certain things & why we decide not to unhook them & hurt those we love. We are getting a massive wake up call because we are in a state of emergency. We can't continue these lower matrix games any longer. You are not your shadow. Everything that you are is so much more beautiful, yet the poison of the shadow has you believe & play its deception.~ 𝐴𝑏𝑖𝑔𝑎𝑖𝑙 𝑆𝑡𝑒𝑙𝑙𝑎𝑟 𝑆ℎ𝑒𝑘𝑖𝑛𝑎ℎ https://web.facebook.com/Abilove2012/posts/3780590712040387


26.08.2021

„Cele mai comune 6 simptome ale Ascensiunii înregistrate în prezent la nivel individual:

1.EPUIZAREA. Și uneori este un gen de epuizare pe care o simți până în măduva oaselor, atât este de profundă. Ea este cauzată de faptul că trupul nostru lucrează din greu pentru a face față „cantității” foarte mari de Lumină pe care este necesar să o proceseze acum. Noi suntem supuși la valuri foarte puternice de energii de vibrație înaltă, iar în plus, vibrația lor crește continuu.

2.SIMPTOME FIZICE DE GENUL:

*retenția de apă

*creșterea în greutate

*simptome ce țin de sistemul nervos – acesta trece prin provocări și prin schimbări masive în timpul procesului de Ascensiune, pentru că noi devenim din ce în ce mai sensibili, simțim mai mult și simțim totul mai intens. Simțim tot mai mult/ intens energiile din jurul nostru și asta ne ajută să interpretăm mult mai exact semnalele pe care le primim din mediul în care ne aflăm și să ne luăm deciziile. Așa începem să ne facem alegerile pe baza a ceea ce simțim.

Acest proces de creștere a sensibilității noastre poate fi uneori copleșitor și putem experimenta anxietate, atacuri de panică, o stare de continuă agitație, fără să avem idee de ce suntem agitați. Asta se întâmplă pentru că sistemul nostru nervos este în suprasarcină.

*simptome ce țin de sistemul imunitar – acesta este unul dintre sistemele puternic afectate în cadrul procesului Ascensiunii, pentru că are extrem de mult de lucru, mai ales în perioada curățărilor energetice.

În mod normal, sistemul imunitar al unui om are mult de lucru în a ține organismul în stare bună de funcționare, protejat în fața unor bacterii, microbi, etc. Imaginați-vă ce muncă suplimentară are de făcut sistemul imunitar atunci când acel om se află în plin proces de Ascensiune, când trece printr-o curățare energetică și celulele acelui om „deversează” tot felul de gunoaie energetice. Sistemul imunitar lucrează din greu pentru a curăța acest gen de „mizerie” suplimentară și de aceea uneori apar probleme în funcționarea acestuia. Cele mai obișnuite probleme sunt inflamațiile în diverse zone.” (Christina Lopes) Traducerea Mihaela Dan

„Cele mai comune 6 simptome ale Ascensiunii înregistrate în prezent la nivel individual:

3.SENZAȚIA CĂ TE-AI DECUPLAT DE ACEASTĂ LUME ȘI PLUTEȘTI ÎN DERIVĂ.

Ideea este așa: noi funcționăm ca ființe energetice și suntem conectați la rețeaua energetică a planetei. Vă puteți închipui această rețea ca o plasă energetică ce înconjoară Pământul, iar noi suntem toți conectați la ea.

Dacă nu ești conectat la o rețea energetică de acest tip nu poți trăi pe Pământ. Și în prezent există mai multe rețele energetice la nivelul Pământului și au niveluri diferite de vibrație.

Când începi procesul Ascensiunii corpul tău începe să integreze tot mai multă Lumină, tu crești ca nivel de vibrație și la un moment dat, nivelul de vibrație al corpului tău nu va mai rezona cu nivelul de vibrație al rețelei la care erai conectat. Atunci corpul tău fizic se decuplează de la vechea rețea energetică și se va cupla la o altă rețea energetică, de o vibrație superioară (uneori durează puțin timp până se conectează la noua rețea, nu este instantanee „schimbarea rețelei”).

Senzația aceea că te-ai „decuplat” de această lume poate fi zguduitoare, ea poate aduce într-o stare de mare confuzie. Uneori, într-o asemenea situație, se poate întâmpla ca subit, toți prietenii tăi să dispară din viața ta, ca și cum au dispărut de pe suprafața Pământului. Așa ceva poate fi traumatizant, fiindcă nu înțelegi ce s-a înâmplat, cum se poate să dispară complet din viața ta subit oameni care ți-au fost alături ani sau decenii la rând.

4. DEZORIENTARE – te simți complet confuz, nu ai idee ce să faci, nu te poți hotărî ce să faci.

Acest simptom este legat de cel de dinainte - atunci când te decuplezi de la vechea rețea energetică este firesc să te simți dezorientat, fiindcă totul este străin pentru tine, încă nu te-ai acomodat cu noua rețea energetică. Nu mai știi cine ești și ce vrei.” (Christina Lopes) Traducerea Mihaela Dan


„Cele mai comune 6 simptome ale Ascensiunii înregistrate în prezent la nivel individual:

5. JALEA ȘI TRISTEȚEA.

Uneori oamenii fac confuzie în privința acestor simptome ale Ascensiunii. Spre exemplu, vin la mine oameni care îmi spun „Simt o profundă jale/ tristețe și cred că are de-a face cu faptul că am încheiat recent o relație/ mi-am pierdut slujba, etc”. Acești oameni au impresia că jalea/ tristețea pe care o simt este cauzată de ceva ce s-a întâmplat în viața lor (în exterior). Mintea lor încearcă să găsească un motiv logic pentru care simt ceea ce simt.

Alteori oamenii simt o profundă jale/ tristețe, dar nu au idee de ce, fiindcă în viața lor nu s-a întâmplat recent nimic care să justifice acea stare.

De fapt, jalea/ tristețea pe care o simt are legătură cu faptul că s-au decuplat de la vechea rețea energetică. Ei lasă în urmă o energie care a fost parte din viața lor decenii la rând și deși nu-și dau seama, este jalea pe care o resimt ca urmare a faptului că se despart de vechea lor existență: unii oameni percep acea „decuplare” ca pe un fel de moarte. Chiar așa îmi spun unii oameni „Mă simțeam de parcă mi-ar fi murit cineva drag”/ „Simțeam că mor”.

Și este un fel de moarte, pentru că este moartea vechii tale existențe/ vieți.” (Christina Lopes) Traducerea Mihaela Dan


Cele mai comune 6 simptome ale Ascensiunii înregistrate în prezent la nivel individual:

6. DESCHIDEREA TOT MAI MARE ȘI EXPANSIUNEA CHAKREI INIMII. Este vorba de simptome ce sunt experimentate de tot mai mulți oameni în ultima perioadă, pentru că energiile sunt din ce în ce mai puternice.

Inima voastră este puternic influențată de energiile actuale, este curățată energetic și se deschide mult mai mult decât în trecut.

Noi am trăit foarte mult timp cu inima complet închisă sau foarte puțin deschisă. În procesul Ascensiunii ne vom deschide tot mai larg inima - și asta se întâmplă acum.

Când chakra inimii începe să se extindă, să devină din ce în ce mai mare și să se deschidă din ce în ce mai mult, simți Iubire pentru tot și toate, simți conexiunea cu tot și toate, simți compasiune pentru toți oamenii, te manifești cu blândețe și înțelegere.

Toate astea sună frumos, dar în practică pot să apară simptome care să ne tulbure. Și mă refer la faptul că acest proces influențează inima ta fizică (organul propriu-zis) și este posibil să experimentezi palpitații, este posibil ca inima să-ți bată mult mai repede. De multe ori oamenii se sperie când au astfel de simptome, fiind că se tem că fac atac de cord și de cum simt că inima începe să le bată mai repede intră într-o stare de anxietate.

De asemenea, este posibil să-ți simți tot timpul foarte clar bătăile inimii și este destul de inconfortabil să funcționezi așa în viața de zi cu zi, să simți inima bătând în piept continuu: bum, bum, bum, bum.” (Christina Lopes) Traducerea Mihaela Dan


Cele mai comune 6 simptome ale Ascensiunii înregistrate în prezent la nivel individual:

6. DESCHIDEREA TOT MAI MARE ȘI EXPANSIUNEA CHAKREI INIMII. Este vorba de simptome ce sunt experimentate de tot mai mulți oameni în ultima perioadă, pentru că energiile sunt din ce în ce mai puternice.

Inima voastră este puternic influențată de energiile actuale, este curățată energetic și se deschide mult mai mult decât în trecut.

Noi am trăit foarte mult timp cu inima complet închisă sau foarte puțin deschisă. În procesul Ascensiunii ne vom deschide tot mai larg inima - și asta se întâmplă acum.

Când chakra inimii începe să se extindă, să devină din ce în ce mai mare și să se deschidă din ce în ce mai mult, simți Iubire pentru tot și toate, simți conexiunea cu tot și toate, simți compasiune pentru toți oamenii, te manifești cu blândețe și înțelegere.

Toate astea sună frumos, dar în practică pot să apară simptome care să ne tulbure. Și mă refer la faptul că acest proces influențează inima ta fizică (organul propriu-zis) și este posibil să experimentezi palpitații, este posibil ca inima să-ți bată mult mai repede. De multe ori oamenii se sperie când au astfel de simptome, fiind că se tem că fac atac de cord și de cum simt că inima începe să le bată mai repede intră într-o stare de anxietate.

De asemenea, este posibil să-ți simți tot timpul foarte clar bătăile inimii și este destul de inconfortabil să funcționezi așa în viața de zi cu zi, să simți inima bătând în piept continuu: bum, bum, bum, bum.” (Christina Lopes) Traducerea Mihaela Dan


Energiile care curg pe Pământ accelerează creșterea vibrațională a umanității și creează o mare schimbare în interiorul acelor oameni care sunt activi și dedicați în sensul de a face diferența/ a susține Ascesiunea colectivă - ei urcă la un nou nivel și își accesează noi abilități de vibrație înaltă.

Practic, ca urmare a acestor transformări interioare, corpul lor se adaptează nu doar pentru a funcționa la un nivel energetic mai înalt decât până în prezent și pentru a integra energii de un nivel și mai înalt, dar de asemenea, pentru a primi/ „descărca” mult mai multe informații de vibrație înaltă decât până acum.

În plus, ei devin capabili să VADĂ mult mai clar dincolo de aparențe, dincolo de „măștile” pe care le poartă cei din jur; văd cu mai multă claritate dincolo de informațiile care li se prezintă pe post de „adevăr”; văd adevăratele intenții ale celor din jur, văd programele 3D care îi conduc pe cei din jur.

De asemenea, ei o să înceapă să vadă mai clar „rolurile” pe care le-au jucat până acum în viața lor, conștientizează faptul că s-au identificat cu unele dintre aceste roluri și se detașează de ele, nu se mai definesc prin rolurile respective, conștientizează că sunt mult mai mult decât atât.

Spre exemplu, în familie noi avem diverse roluri - poți fi fiul cuiva, fratele altcuiva, soțul altcuiva și tatăl altcuiva. Toate acestea sunt niște „roluri” pe care le ai în familia ta.

Este posibil să constatați că în perioada următoare, atunci când vă aflați alături de familie, cei din jur se așteaptă să vă comportați așa cum v-ați comportat întotdeauna ca fiu/ frate/ soț/ tată, însă voi nu vă mai identificați cu vechile roluri, simțiți că v-ați schimbat, nu mai sunteți dispuși să vă comportați ca în trecut, ci vă comportați altfel, într-un mod care este aliniat cu cine sunteți voi acum.

Unii dintre voi o să constatați că în perioada următoare nu o să vă mai identificați nici cu vechile povești personale pe care le-ați purtat după voi decenii la rând („Părinții mei mi-au făcut…/ m-au nenorocit”, „Din cauza abuzurilor la care am fost supus în copilărie nu putut eu să evoluez și să am succes în viața”, „E vina părinților/ fraților/ fostului soț că am ajuns să trăiesc în halul ăsta….”, etc). Nu o să mai alimentați energetic acele vechi povești personale, o să le dați drumul, cu tot cu ranchiuna/ resentimentele aferente.” (Franco DeNicola) Traducerea Mihaela Dan



Ca urmare a energiilor extrem de puternice pe care le integrăm în această perioadă, veți deveni tot mai mult Observatorul neutru care conștientizează că ceea ce vede în jur este un Joc, care privește totul cu detașare și vede cum fiecare își rulează propriile tipare/ programe, vede „agenda” fiecăruia; nu vă veți mai lăsa trași în jocurile 3D, nu veți mai fi revoltați de ceea ce vedeți în jur, cum se mai întâmpla în trecut.

De asemenea, mulți dintre cei care sunteți activi și dedicați în a susține Ascensiunea colectivă veți fi pregătiți pentru a deveni „instrumente” mult mai puternice în acest sens și de aceea, veți simți energii foarte puternice care vor acționa în interiorul vostru și vor care vor avea un impact semnificativ asupra câmpului vostru energetic. Veți simți valuri de căldură și apoi senzații intense de frig, veți simți din senin emoții copleșitoare, veți trece rapid de la o stare la alta, pentru că veți avea parte de o serie activări care vor face ca trupul vostru să fie capabil să prelucreze energii și informații de vibrație și mai înaltă.

Toate astea au rolul de a vă ajuta să creșteți vibrațional, să avansați în procesul Ascensiunii și să fiți capabili să vă detașați și mai mult de ceea ce se întâmplă în exterior.

Toți mai mulți oameni vor căpăta o mai mare claritate (evident, fiecare, în funcție de nivelul la care se află); tot mai mulți oameni vor fi capabili să vadă mai clar ce se întâmplă de fapt, vor începe să vadă dincolo de aparențele lumii 3D.

Tot mai mulți oameni se vor simți atrași să asculte și ceea ce spun sursele alternative, să exploreze și alt gen de informații decât cele „oficiale”. Mintea/ egoul lor le va cere să asculte ce le spun autoritățile/ ce li se spune la televizor, pentru că „acela este adevărul”, dar ei vor simți un impuls să asculte și alt gen de informații. Vor fi mult mai deschiși la a citi/ asculta și informații care contrazic adevărurile oficiale, vor simți că rezonează cu acest gen de informații care înainte nu îi interesau.

Tot mai mulți oameni vor începe să constate cât de ridicole sunt informațiile care le sunt prezentate pe post de „adevăruri oficiale”, vor vedea că se depășește orice limită în încercarea de a controla/ manipula masele. Tot mai mulți oameni vor decide că nu mai sunt dispuși să ia de bun ceea ce le spune propaganda oficială.” (Franco DeNicola) Traducerea Mihaela Dan


Unii dintre voi ați ancorat în corpul vostru fizic energii de vibrație mult mai înaltă decât până acum și când se întâmplă asta, se schimbă semnificativ modul în care funcționezi, modul în care te comporți, modul în care privești/ înțelegi lucrurile. Devii un om foarte diferit de cel care erai înainte.

Ca să vă explic la modul foarte simplu ce se întâmplă, să spunem că grație acestor energii ancorate în interiorul nostru noi am făcut un salt vibrațional major și am urcat la nivelul 10 al Jocului (este un număr ales la întâmplare, nu e vorba la propriu de nivelul 10).

Ei bine, unii dintre noi încă mai funcționăm ca vechea noastră Versiune, cea de la nivelul 5 sau 6. Nu suntem conștienți că am devenit o nouă Versiune a noastră, că ne-am ancorat la nivelul 10. Nu conștientizăm că acum noi am accesat un alt nivel al libertății personale, al Suveranității personale, al abundenței, că avem abilități sporite în domeniul vindecării energetice, în domeniul manifestării, în comunicarea cu Sinele nostru Superior, că avem abilități sporite de a atrage în viața noastră oportunități/ persoane/ relații de nivel vibrațional mai înalt. Și fiindcă nu ne dăm seama de asta, noi jucăm în continuare „pe mize mici”.

Nu conștientizăm că am urcat la un nou nivel al Jocului pentru că e ceva nou, doar ce s-a întâmplat.

Noi suntem obișnuiți să funcționăm ca vechea noastră Versiune. Așadar, am ajuns la nivelul 10 al Jocului, dar îl jucăm așa cum eram obișnuiți să jucăm la nivelul 5. Mai exact, ne agățăm de unele credințe/ tipare limitative de la nivelul 5-6, crezând că vor funcționa și la nivelul 10, ne agățăm de oameni care credem că vor putea rămâne alături de noi și la nivelul 10, ne agățăm de slujbe care credem că vor rezona cu noi și la nivelul 10, ne agățăm de moduri vechi în care ne prezentam în lume care credem că vor „merge” și la nivelul 10, etc. Ei bine, acestea nu mai merg la nivelul 10. E un alt nivel al Jocului, se joacă altfel!

De aceea acum mulți dintre noi suntem „împinși în față” de Univers într-un mod care poate să se simtă inconfortabil, ca să fim determinați să ne schimbăm comportamentele, modul de a funcționa, credințele, etc – să începem să ne manifestăm ca o ființă de nivelul 10. Asta înseamnă că o să avem impresia că suntem forțați de împrejurări să ne rostim adevărul în situații în care înainte nu am fi făcut asta, să spunem „Nu” în contexte în care înainte nu am fi avut curajul să spunem „Nu”, să stabilim limite ferme în relații, să nu ne mai luăm după ce ne spun diverse persoane „cu autoritate”, pe care înainte le ascultam/ credeam, să nu mai respectăm reguli și restricții cu care nu rezonăm.

Toate acestea pot fi foarte inconfortabile pentru cineva care nu a mai făcut așa ceva până acum.

În trecut noi eram obișnuiți să facem ce ni se spune, să respectăm regulile, să ne conformăm indicațiilor care ni se dădeau. Dar când crești vibrațional toate astea nu mai merg pentru tine, nu te mai poți conforma regulilor impuse de alții, nu mai iei de bun în mod automat tot ce-ți spun diverse persoane care au funcții importante sau sunt prezentate ca fiind „experți”, nu mai accepți să-ți dicteze alții cum să-ți trăiești viața. Tu asculți de propria rezonanță și atât. Îți folosești discernământul și îți urmezi propriul adevăr, indiferent ce cred/ spun/ fac alții. Nu mai ții în preajma ta oameni care te judecă/ te critică/ te jignesc/ te trag în jos.

O să simțiți că sunteți puternic „împinși de la spate” ca să faceți aceste schimbări acum, pentru că nu puteți funcționa la nivelul 10 cu credințe/ tipare/ obiceiuri/ comportamente de nivel 5 sau 6. Este un alt nivel, este un alt tip de Joc.

Dacă te afli la nivelul 10 al Jocului, te afli la nivelul la care funcționezi din spațiul libertății personale, al Suveranității personale, în care poți fi cine ești tu, indiferent de cred/ spun/ fac alții, în care îți iei deciziile doar în baza rezonanței personale, în care îți permiți să îți simți din plin puterea personală și Lumina.

Dacă ai urcat la nivelul 10 orice urmă de frică din interiorul tău va ieși la suprafață, pentru că acele energii de vibrație joasă nu mai pot exista la nivelul la care te afli acum, așa încât este necesar să fie curățate/ eliberate.

Dacă ai urcat la nivelul 10 al Jocului îți faci toate alegerile din spațiul puterii personale, nu din tiparul victimei, nu din frică.

Noi ne-am tot antrenat pentru asta în ultimii ani. Ei bine, am ajuns la momentul la care este necesar să punem în practică ceea ce am învățat și să funcționăm permanent de la acest nivel.

Dacă tu ai avea curajul să începi să funcționezi ca Versiunea ta de nivelul 10, să „scuturi” tot ceea ce nu rezonează cu noul nivel la care te afli, să-ți forțezi limitele și să îți rostești fără teamă adevărul, să spui „Nu” când simți că e „Nu”, ai fi uimit de ceea ce ar urma, de ceea ce ar deveni viața ta, pentru că acum îți sunt disponibile lucruri extraordinare.

Și aceia dintre voi care ați ajuns la nivelul 10 al Jocului simțiți foarte clar că sunteți împinși din interiorul vostru: „Spune «Nu»”, „Spune-ți adevărul!”, etc. Este ceva în interiorul vostru care vă cere insistent să vă manifestați la modul autentic și simțiți că e din ce în ce mai greu să rezistați acelui impuls, pentru că sunteți deja la nivelul 10 și pur și simplu nu mai puteți funcționa ca înainte. Dar ați fost atât de obișnuiți să vă lăsați controlați de alții, să vă conformați regulilor, să luați de bun tot ceea ce vi se spunea de către autorități/ „experți”, să le faceți pe plac altora, încât vi se pare ceva foarte îndrăzneț să nu mai faceți toate acestea, să ieșiți atât de mult din zona voastră de confort.

Practic, nivelul 10 al Jocului înseamnă să faceți exact invers decât ceea ce vi s-a spus toată viața că „trebuie să faceți”. Nivelul 10 al Jocului înseamnă să fiți voi înșivă fără nicio reținere, să vă manifestați la modul autentic fără nicio rezervă.

Și dacă sunteți acum într-o situație/ relație care nu mai rezonează cu voi, dar din care (din diverse motive) încă nu puteți ieși, atunci fiți atenți la orice vă apasă butoanele în acea situație/ relație, pentru că mai este ceva ce încă n-ați învățat din ea și de aceea încă nu puteți ieși din ea/ nu vă puteți elibera de ea. (Lorie Ladd)


Dacă schimbi modul în care gândești îți schimbi cursul vieții. Dar cei mai mulți oameni nu fac asta, pentru că e mult mai ușor să o faci pe victima și să dai vina pe alții pentru modul în care arată viața ta.

Atunci când îți schimbi gândirea „tulburi apele” în jurul tău, iar cei din jur o să reacționeze într-un mod care n-o să-ți placă, o să-ți reproșeze că te-ai schimbat și o să încerce să te determine să revii la vechiul mod de a fi, ca să nu „răstorni barca”, să nu-i scoți din zona lor de confort.

Ca să pui o sămânță în pământ este necesar să faci o groapă, să „deranjezi” lucrurile în acea zonă.

Toți cei care vor ca lucrurile să rămână la fel cum erau o să-ți ceară ca și tu să rămâi așa cum erai, adică nu nu evoluezi.

Dacă vrei să crești o să tulburi apele, o să faci niște schimbări care o să-i deranjeze/ irite/ revolte pe cei din jur, fiindcă îi scoate și pe ei din zona lor de confort – nu mai pot relaționa cu tine așa cum relaționau înainte, nu le mai permiți ce le permiteai înainte, urci la un nivel la care ei nu pot urca, etc. Dar nu poți să-ți atingi cel mai înalt potențial dacă nu evoluezi, dacă nu te schimbi. Nu poți să-ți atingi cel mai înalt potențial bătând pasul pe loc decenii la rând.

Și mai este ceva: nu poți să-ți atingi cel mai înalt potențial decât fiind tu însuți.

Eu, unul, nu sunt în competiție decât cu mine însumi. Nu vreau să fiu altcineva, pentru că nu pot fi o copie mai reușită decât originalul. Nu sunt interesat să i-o iau înainte altuia, ci sunt interesat să văd cât de departe pot ajunge fiind eu însumi, care este cea mai Bună Versiune a mea.

Când îți percepi succesul ca fiind rezultatul faptului că le-o iei înainte altora, că le iei locul altora, nu vei ajunge prea departe. Întotdeauna va fi cineva care va fi mai puternic decât tine, mai inteligent decât tine, mai competent decât tine și care la un moment dat îți va lua locul.” (TD Jakes) Traducerea Mihaela Dan

22.07.2023

Unul dintre aspectele ciudate legate de simptomele Ascensiunii este acela că în ultima vreme tot mai mulți oameni se comportă într-un mod absolut surprinzător, care nu-i caracterizează.

De exemplu, poate că vi s-a întâmplat și vouă să constatați că unii dintre oamenii apropiați au comportamente complet deplasate, deși știți că ei nu sunt genul să vă trateze într-un mod lipsit de respect.

Vreau să vă explic de ce se întâmplă asta. Totul ține de faptul că în această perioadă oamenii trec prin situații care îi aduc într-o stare de frică profundă/ în tiparul supraviețuirii, ceea ce îi face să se lase conduși de instinctele lor primare. Când ai ajuns într-o stare dezechilibrată, când te simți în pericol, nu te mai gândești decât la tine și pierzi din vedere tabloul de ansamblu. Deci nu este vorba că acei oameni nu mai au bunătatea, compasiunea și respectul pentru tine pe care le-au manifestat până acum; pur și simplu ei au intrat într-o stare de vibrație joasă, în care nu mai pot accesa acele calități ale lor.

Ce poți face când ai parte de astfel de experiențe cu cei din jur?

Rămâi în spațiul inimii și îi tratezi pe oamenii respectivi cu compasiune.” (Kerry K.) Traducerea Mihaela Dan


Uneori noi observăm schimbări semnificative la cei din jur; nu e vorba despre niște comportamente/ gesturi de moment, care apar doar când ceilalți sunt într-o stare dezechilibrată, ci e vorba despre faptul că vedem o altă față a acelui om, una neștiută sau constatăm că el și-a schimbat complet comportamentul.

Despre ce este vorba?

Noi suntem așa cum suntem pentru că avem o serie de gânduri/ credințe/ tipare/ comportamente/ obiceiuri care ne fac să fim într-un anumit fel, să funcționăm într-un anumit mod. Toate acele gânduri/ credințe/ tipare/ comportamente/ obiceiuri sunt unele de vibrație joasă, sunt rezultatul programării la care am fost supuși și până de curând, ele erau întărite în mod constant de Matricea 3D, fiindcă se dorea să rămânem prinși în 3D. Numai că Matricea 3D se destramă acum, iar acele gânduri/ credințe/ tipare/ comportamente/ obiceiuri nu mai sunt alimentate cu aceeași energie ca în trecut, ceea ce-i face pe oameni să își pună întrebări, să simtă că nu mai rezonează cu unele „adevăruri” 3D, că nu mai cred unele lucruri pe care le credeau în trecut, că nu li se mai potrivesc anumite obiceiuri, etc. De aceea unii oameni nu mai știu ce să creadă, în ce/ cine să aibă încredere, au impresia că nu mai știu cine sunt, că nu-și mai găsesc locul în viața lor. Ei aveau nevoie de ceva/ cineva din exterior ca să le spună cine/ cum „trebuie” să fie, iar acel ceva (Matricea 3D, societatea 3D, sistemele 3D) dispare.

Și acestă etapă devine o „zonă” periculoasă, dacă tu îți stabilești adevărurile în funcție de ce cred alții.

Soluția este să-ți găsești propriile răspunsuri/ adevăruri în interiorul tău, nu în exterior.

Noi am fost alimentați permanent din exterior cu informații/ modele/ reguli care să ne întrețină credințele/ tiparele/ obiceiurile/ comportamentele de vibrație joasă, ni s-a spus cum „trebuie” să fim, ce „trebuie” să gândim/ spunem/ facem – așa am fost programați să devenim niște ființe 3D și să fim ușor de controlat. Iar când nu mai primesc aceste „instrucțiuni” din exterior și nici nu mai sunt folosite diverse modalități pentru a li se alimenta în mod constant credințele lor de vibrație joasă, oamenii sunt confuzi, se simt pierduți, nu știu ce să facă, nu știu ce să mai creadă, simt că nu mai au stabilitate.

Soluția este să-ți găsești stabilitatea în tine însuți, nu în persoane/ relații/ instituții/ sisteme exterioare. Soluția este să te conectezi cu Divinitatea din interiorul tău, să ceri ghidare și să urmezi ghidarea.” (Kerry K.) Traducerea Mihaela Dan


În cadrul procesul Ascensiunii are loc un proces masiv de curățare energetică la nivelul corpului fizic, ceea ce înseamnă curățarea credințelor/ tiparelor/ emoțiilor/ traumelor/ amintirilor/ comportamentelor de vibrație joasă. Toate aceste energii de vibrație joasă sunt conținute în celulele tale, care se curăță, începtul cu încetul, de „gunoiul” energetic acumulat în timp, ca să facă loc pentru a integra mai multă Lumină. În acest fel, corpul tău ajunge să conține tot mai multă Lumină. Așa ascensionezi.

Și vreau să precizez un lucru: faptul că tu ești în proces de Ascensiune, că trupul tău conține din ce în ce mai multă Lumină, nu înseamnă în niciun caz că tu ești „mai bun”/ „superior” altora.

Ideea de „Ascensiune” le dă unora senzația că este vorba de un gen de ierarhie, însă nu este deloc așa. Faptul că ascensionezi nu te face mai „valoros” sau mai „bun” decât alții care nu ascensionează. Fiecare om are valoare prin simpla lui existență în această lume, indiferent dacă el ascensionează sau nu, indiferent că este vreun învățător spiritual sau nu s-a trezit spiritual și n-a auzit de Ascensiune.

Simptomele Ascensiunii se schimbă, comparativ cu ceea ce experimentam în trecut, pentru că energiile sunt acum mult mai puternice decât în trecut. Tocmai de aceea are loc și trezirea în masă, pentru că în ultimii ani energiile au crescut foarte mult și foarte repede ca nivel de vibrație - pe Pământ curge mult mai multă Lumină decât în trecut.

În condițiile în care în trecut energiile creșteau ca nivel de vibrație într-un ritm moderat, acestea erau mai ușor de suportat pentru corpurile noastre fizice, ce aveau la dispoziție mai mult timp pentru a se obișnui cu energiile respective, iar procesele energetice care aveau loc în interiorul nostru se desfășurau mai lent. Acum valurile de energii sunt mult mai puternice și nivelul de vibrație al acestora crește mult mai rapid, ceea ce face ca trupurile noastre să fie foarte puternic solicitate, să facă față cu greu unor „cantități” din ce în ce mai mari de Lumină. Corpul nostru fizic lucrează din greu acum, pentru a integra această Lumină.” (Christina Lopes) Traducerea Mihaela Dan


"Imaginează-ți următorul scenariu: tu și o duzină de prieteni călătoriți împreună. Ați închiriat o casă.

Odată ce ați ajuns, după ce ați petrecut ziua împreună, v-ați culcat. Fiecare în camera lui. A doua zi, unii s-au trezit foarte devreme. Alții încă dorm.

Crezi că oamenii care s-au trezit mai devreme sunt mai evoluați decât cei care încă dorm? Tocmai s-au trezit mai devreme. Poate au făcut asta pentru că au obiceiul să se trezească devreme. Sau pentru că se odihneau de mult timp. Sau au dormit foarte prost. Sau camera în care se aflau era prea luminată.

Nu sunt mai buni decât restul.

Ce se întâmplă dacă încearcă să-i trezească pe cei care încă dorm?

Aceștia s-ar enerva, ar avea chef de ceartă, plus că nu s-ar odihni cât ar trebui. Și nu sunt mai puțin evoluați.

Nu știi ce s-a întâmplat cu ei. Poate au avut o săptămână grea. Este posibil să fi acumulat o nevoie mare de somn. Este posibil să se fi dus la culcare mult mai târziu decât cei mai devreme treziți.

Deci ..... ce ar trebui să facă cei treziți întâi?

Să-și vadă de ziua lor. Se pot gândi la alții, luând micul dejun pregătit pentru toată lumea și gândindu-se deja la posibilitățile din timpul zilei. În acest fel, când restul se vor trezi, se vor simți bineveniți, ca și când ar fi printre prieteni, în locul potrivit.

Viața cuiva care s-a trezit mai târziu ar putea fi puțin mai simplă decât cineva care s-a trezit cu mult înainte ca scena să fie stabilită ...

Și peste o vreme toată lumea va fi trează. Fără excepție.

Când soarele începe să răsară, lumina intră în camere și nu există nici o modalitate ca cineva să continue să doarmă. Și asta se întâmplă chiar acum.Curând toată lumea se trezește. Și când ne trezim, vom fi făcut deja atâtea lucruri pentru a ne ușura viața și a ne bucura împreună de această călătorie! " Sursa: Gustavo Tanaka


"Vreau să vă vorbesc astăzi despre disonanța cognitivă, pentru că mulți oameni vor experimenta asta în perioada următoare.

Ceea ce se întâmplă acum este că tot mai mulți oameni se trezesc, pentru că pe Pământ sunt energii de vibrație din ce în ce mai înaltă, care ne afectează pe toți, noi creștem ca nivel de vibrație și când se întâmplă asta, nu mai luăm în mod automat de bune toate informațiile care ne sunt servite de propaganda oficială, nu mai înghițim pe nemestecate „adevărurile oficiale”, nu ne mai lăsăm atât de ușor manipulați, așa cum se întâmpla în trecut.

În plus, acum se destramă sisteme 3D care au o energie de vibrație foarte joasă, care au fost controlate de foarte mult timp de un grup restrâns de indivizi cărora li s-au dat de-a lungul timpului diverse nume și cărora o să le spun „Elita”. Aceste sisteme/ structuri sunt foarte întunecate, există pe Pământ de foarte mult timp și au fost concepute special ca să ne controleze, să ne țină blocați în 3D.

Pe măsură ce ne trezim, însă, noi începem să vedem dincolo de manipularea și programarea la care am fost supuși, începem să vedem/ descoperim ce se întâmplă în cadrul acestor sisteme întunecate, începem să ne rostim adevărul.

Când sistemele respective încep să se destrame, când oamenii încep să vadă ce se întâmplă dincolo de aparențe, când oamenii încep să spună ce văd, cei din „Elită” devin agitați, lansează ideea că ceea ce spun acești oamenii sunt „teorii ale conspirației”, îi cataloghează pe acești oameni ca fiind „nebuni”, îi cenzurează sub toate formele.

Treaba noastră este să ne întrebăm „De ce?”.

De ce există în ultima perioadă o cenzură împinsă la extrem inclusiv pe rețelele de socializare și pe youtube, de ce le este frică celor care impun o astfel de cenzură, dacă ceea ce spun acești oameni sunt simple „teorii ale conspirației”, dacă nu este nimic adevărat?

Iată de ce: aceste sisteme sunt atât de întunecate, lucrurile care se întâmplau în cadrul acestor sisteme sunt atât de întunecate, încât dacă se află adevărul, este atât de șocant, încât îi va distruge pe cei care făceau acele lucruri.

Sunt lucruri cutremurătoare și la început, când se vor afla, mulți oameni nu o să le creadă, pentru că mintea lor nu poate accepta că este posibil așa ceva – asta se numește disonanța cognitivă.

În perioada următoare oamenii vor începe să afle aceste adevăruri întunecate, încetul cu încetul - și vor fi atât de cutremurătoare, atât de oribile, încât mulți nu vor putea accepta că e adevărat așa ceva, că poate cineva să facă astfel de lucruri. Și fiindcă nu pot accepta așa ceva, mulți oameni vor prefera să creadă că nu sunt reale/ adevărate.

Este de înțeles dacă atunci când veți afla acele lucruri veți fi atât de șocați, încât veți simți că nu puteți face față din punct de vedere emoțional/ psihic la așa ceva și veți prefera să credeți că nu e adevărat.

Ceea ce vă rog este ca măcar să acceptați că se întâmplă ceva, să fiți dispuși să priviți la ceea ce se întâmplă, să nu întoarceți capul și să vă prefaceți că nu ați aflat/ văzut nimic.

Nu vă fie teamă, aceste adevăruri vor fi dezvăluite picătură cu picătură, astfel încât oamenii să nu o ia razna. Însă chiar și așa, pentru cei care nu știu despre ce este vorba va fi un șoc foarte mare și ca atare, nu vă judecați dacă inițial o să aveți o reacție de genul „Așa ceva nu poate fi adevărat! Nimeni nu poate face așa ceva!”.

Nu vă judecați dacă inițial nu o să puteți crede că niște oameni pe care îi admirați/ respectați, pe care i-ați considerat niște modele, în care aveați încredere deplină, au fost implicați în astfel de lucruri întunecate.

Și dacă la început, când o să aveți tendința să refuzați să credeți aceste informații, o să conștientizați că s-ar putea să fie vorba despre disonanță congnitivă, mai apoi o să fiți dispuși să vă întrebați: „Și dacă este adevărat?” și o să puteți cerceta mai atent informațiile/ dovezile.

Veți putea să ieșiți mai ușor din starea de șoc conștientizând că tot ce se întâmplă, toate aceste dezvăluiri cutremurătoare, toate aceste adevăruri întunecate care ies la lumină sunt semne ale faptului că energiile de vibrație foarte joasă ies la suprafață pentru a fi văzute, acceptate ca fiind adevărate și alchimizate în Lumină.

Înțelegeți: aceasta este o etapă a procesului de Ascensiune la nivel colectiv.”

Cristina Gabriela Marinescu, Text preluat


„Unul dintre elementele care caracterizează deseori o trezire spirituală este pierderea identității. Oamenii simt că nu mai știu cine sunt, iar asta este înfricoșător pentru mulți dintre ei.

De ce ne pierdem vechea identitate atunci când ne trezim spiritual?

Unul dintre motive este acela că atunci când sufletul tău declanșează trezirea spirituală, începi să eliberezi (precum își leapădă șarpele pielea) tot ce este rigid/ inflexibil în tine.

În procesul Ascensiunii ființa ta „se mută” la niveluri tot mai înalte de vibrație și la acele niveluri nu este loc pentru lipsă de flexibilitate; cu cât urci mai mult ca nivel de vibrație, cu atât ești mai flexibil, cu atât mai mult ești dispus să curgi cu fluxul. De aceea sunt „sfărâmate” toate acele aspecte care sunt inflexibile în interiorul tău și în viața ta. Și vechea ta identitate este unul dintre aceste elemente rigide, ceea ce crede mintea ta că ești tu.

Ceea ce se întâmplă este că sistemul tău este bombardat cu energii ce conțin informații de vibrație înaltă și pe măsură ce integrezi mai multe astfel de energii în corpul tău fizic, se sparg rând pe rând blocajele din interiorul tău (inclusiv din mintea ta), se sfărâmă tot ce este rigid.

Al doilea motiv pentru care ne pierdem vechea identitate atunci când ne trezim spiritual este acela că începem să conștientizăm adevăruri mai profunde legate de cine suntem noi cu adevărat. Începem să eliberăm strat după strat tot ce nu ne reprezintă, ce nu este adevărul nostru și de asemenea, începem să ne conectăm mai mult cu inima noastră, cu sufletul nostru. Așa ajungem să ne conectăm mai profund cu propriile adevăruri. Cu cât ne conectăm mai mult cu propriile adevăruri, cu atât mai puțin avem nevoie de construcțiile minții pe baza cărora funcționam în trecut.

Pe măsură ce avansezi ca nivel de vibrație constați că tu te schimbi continuu, evoluezi continuu și ca atare, nu ai nevoie să te mai agați de o identitate anume; e o experiență ciudată la început, dar cu timpul te înveți să funcționezi așa.” (Christina Lopes) Traducerea Mihaela Dan



„Cum arată „pierderea identității”?

Poate că unii dintre voi treceți prin așa ceva chiar acum, dar nu sunteți siguri că este vorba despre asta, așa că o să vă dau mai multe detalii, ca să vă dați seama dacă aveți de-a face cu o „pierdere a identității” care reprezintă un semn al trezirii spirituale sau nu.

Iată câteva semne care descriu acest gen de pierdere a identității:

*Te simți complet pierdut, te simți străin în viața ta

Când se prăbușește tot ce credeai că ești tu, tot ce credeai că vrei tu pentru viața ta, este firesc să te simți pierdut. Tu te-ai considerat ani sau decenii ca fiind o anumită persoană, ai crezut că te definesc personalitatea ta, familia ta, statutul tău social/ studiile/ diplomele/ funcțiile/ titlurile/ banii, etc; ai construit această identitate a ta de-a lungul anilor, ai investit timp, energie, bani, etc ca să ajungi „cineva” și brusc, simți că nimic din toate astea nu te mai definește, că ești parcă dintr-un alt film. În aceste condiții e firesc să te simți pierdut în propria viață.

*Simți anxietate sau o stare de neliniște/ agitație

Unul dintre principalele scopuri ale vechii tale identități era să-ți dea iluzia unei stabilități pe termen lung, iluzia că lucrurile nu se schimbă în timp, că anumite lucruri sunt pentru totdeauna.

Noi știm că asta este o doar iluzie, că totul este într-o continuă schimbare. Și când toate acele lucruri care te defineau în trecut se prăbușesc, când simți că niciunul dintre ele nu te mai definește și că nu știi de fapt ce te definește, este firesc să apară acea anxietate. Te simți extrem de vulnerabil constatând cât de mult se poate schimba tot ce ai crezut a fi stabil/ permanent.” (Christina Lopes) Traducerea Mihaela Dan


„Cum arată „pierderea identității”?

*Perspectiva ta asupra lumii și vieții se schimba radical peste noapte. Este posibil să se schimbe personalitatea ta, concepțiile tale, adevărurile tale, dorințele tale, valorile tale, prioritățile tale.

*Nu mai știi cine ești. Acesta este lucrul pe care mi-l spun cel mai des clienții care trec printr-o pierdere a identității: „Pur și simplu nu mai știu cine sunt”.

Știi clar că nu mai ești Vechiul tu, dar nu știi cine ești.

*Nu te mai definești pe tine însuți în baza unor „etichete”, ca în trecut. După ce vechea ta identitate se prăbușește și începi să te înțelegi mai bine pe tine însuți, simți că nu mai ești dispus să o iei de la capăt și să te mai definești pe baza unor lucruri exterioare. Te simți „limitat” de aceste elemente/ etichete, opui rezistență la a te mai lăsa definit de ele, fiindcă simți că ești mai mult decât atât.

De exemplu, nu te mai prezinți ca fiind avocat, doctor sau orice astfel de „etichetă" cu care te identificai în trecut (aspect care era atât de important pentru tine), nu mai simți că meseria ta te definește pe tine, ca ființă, ci că este doar un aspect din multele aspecte care, adunate, alcătuiesc ființa care ești tu.

*Experimentezi o agitație temporară a minții, sporovăiala minții pare mai intensă ca înainte. Atunci când identitatea ta se prăbușește mintea ta intră în panică, pentru că acea identitate era ceea ce știa ea, era „normalul” său. Mintea ta era obișnuită să funcționeze în limitele acelei construcții mentale, iar dacă ea se dezmembrează, mintea caută o altă construcție mentală similară pe care să se fixeze. Mintea ta este atât de agitată pentru că ea caută o „soluție” la ceea ce percepe ca fiind „o problemă”.” (Christina Lopes) Traducerea Mihaela Dan


„Ce faci când experimentezi o pierdere a identității?

1.Permiteți vechii identități să se ducă, nu vă mai agățați de ea! Nu mai încercați să o „resuscitați”, lăsați-o să „moară”! Conștientizați că ceea ce se întâmplă are un rost, că este spre Binele vostru cel mai Înalt.

Când aveți momente în care intrați în panică puneți-vă mâinile pe chakra inimii, închideți ochii, respirați profund și eventual puteți spune o mantră de genul „Permit vechii mele identități să se dizolve. O eliberez”.

2.Învățați-vă cu schimbarea, învățați să vă simțiți confortabil în perioadele de schimbare. La început e mai dificil, pentru că am funcționat foarte mult timp prinși în niște construcții mentale rigide, însă cu timpul ne e din ce în ce mai ușor, ne obișnuim cu ideea că totul e într-o continuă schimbare. Viața înseamnă o continuă mișcare, natura e într-o continuă mișcare, există niște cicluri ale schimbării pe care noi nu le putem opri, oricât am încerca.

Frica de schimbare vine de obicei dintr-o trauma nevindecată a copilului interior. Și te vei simți mult mai confortabil în ceea ce privește schimbarea odată ce vei vindeca acea traumă.” (Christina Lopes) Traducerea Mihaela Dan


„Ce faci când experimentezi o pierdere a identității?

3. Concentrează-te pe semne!

Când treci printr-o pierdere a identității și te simți pierdut/ confuz, când nu știi ce să faci, nu este de dorit să iei niște decizii rapide. Dacă tu ești într-o criză de pierdere a identității și te grăbești să iei niște decizii importante, s-ar putea ca acestea să nu fie unele benefice, fiindcă tu ești tulburat. Ca atare, fii atent la semnele și sincronicitățile pe care Viața ți le trimite și urmează acele semne.

Puteți comunica fie cu Dumnezeu, fie cu ghizii voștri spirituali, fie cu sufletul vostru, după cum simțiți potrivit pentru voi și puteți să cereți ghidare la modul „Doamne, treaba stă așa: nu mai știu cine sunt, nu mai știu ce să fac. În starea în care sunt nu vreau să iau decizii pripite, așa încât te rog să mă ghidezi, să-mi dai niște semne clare; arată-mi încotro să o iau!”.

4.Nu vă lăsați influențați de presiunile pe care le fac alții asupra voastră.

O mulțime de oameni cu care am lucrat îmi spun că pe lângă starea de tulburare pe care o experimentează ca urmare a pierderii identității, ceea ce face ca lucrurile să fie și mai dificil de suportat sunt presiunile pe care le fac asupra lor cei apropiați.

Când tu treci printr-o pierdere a identității, evident că cei din jur observă că se întâmplă ceva cu tine, că nu mai ești tu, cel pe care îl știau și asta îi face să-și proiecteze propria frică asupra ta, iar efectul este că tu experimentezi și mai multă anxietate/ confuzie, te simți și mai vulnerabil.

„Nici nu mai știu cine ești! Nu te mai recunosc, parcă ești alt om!” – asta li se spune des celor care trec printr-o pierdere a identității, iar tonul este unul acuzator.

Nu vă lăsați influențați de aceste proiecții! Oamenii apropiați nu știu prin ce treceți, nu știu ce înseamnă o pierdere a identității, nu înțeleg că treceți printr-o experiență spirituală profundă. Luați-vă timp ca să treceți în ritmul vostru prin această fază a evoluției voastre spirituale.

5. Conectați-vă la un nivel mai profund cu ghidarea interioară. Când îți pierzi vechea identitate, când nu mai știi cine ești și ce vrei, când nu te mai poți baza pe niciunul dintre lucrurile pe care te bazai în trecut, îți mai rămâne un singur lucru pe care știi că te poți baza: ghidarea interioară. Inima ta este portalul prin care comunici tot timpul cu tine sufletul tău, Sinele tău Superior, Divinitatea.” (Christina Lopes) Traducerea Mihaela Dan


„Unii dintre noi suntem în etapa noilor începuturi, suntem pregătiți și susținuți să avansăm.

„Cel fel de începuturi?” ar putea întreba unii dintre voi.

Începutul unei noi etape a vieții voastre, în care sunteți 100% sinceri cu voi înșivă, în care vă rostiți adevărul, în care manifestați la modul autentic, în care funcționați la un nivel mai înalt de vibrație.

Începutul unei noi etape a vieții voastre în care discerneți ce e adevărat și ce nu din ceea ce se întâmplă în exterior.

Oamenii pot face acum salturi foarte mari înainte, pe Calea lor; sunteți chemați mai mult ca niciodată să fiți sinceri cu voi înșivă, să vă manifestați la modul autentic, să trăiți în integritate, să vă rostiți adevărul.

S-a terminat cu scuzele, s-a terminat cu explicațiile de genul „Am făcut asta pentru că mi-a spus X că asta trebuie să fac”/ „Am făcut asta pentru că am crezut că este adevărat ce mi-au spus Y și Z”.

S-a terminat cu acel mod de a trăi în care făceai ce-ți spuneau alții că „trebuie”/ „e bine”, în care credeai orbește ceea ce-ți spuneau alții, în care nu-ți foloseai discernământul, în care luai drept „adevăr” tot ceea ce-ți spuneau alții că e „adevărat”.

A venit vremea să vă ascultați ghidarea interioară, să vă descoperiți singuri propriul adevăr și să-l urmați, fiindcă altfel nu puteți face pasul/ saltul înainte pe Calea voastră. Fiecare dintre voi aveți posibilitatea să faceți acest pas înainte, însă vă spun de pe acum că acest pas înainte s-ar putea să nu fie cel care consideră mintea voastră umană că ar putea fi.

Mintea voastră gândește liniar, ea vede lucrurile de la un nivel limitat, iar următorul vostru pas/ salt este unul cuantic, ceea ce înseamnă că puteți face un salt uriaș de la nivelul la care sunteți acum către o Versiune atât de evoluată a voastră, încât veți fi de nerecunoscut pentru Versiunea voastră actuală.” (Kerry K.) Traducerea Mihaela Dan


„Unii oameni se gândesc: „Mai am foarte de mult de lucrat cu mine însumi pentru a evolua, ca să pot ascensiona și nici nu mi-e foarte clar tot ce am de făcut, o să-mi ia foarte mult timp”, însă timpul nu este ceea ce am crezut noi, acum nu mai funcționăm în „timpul liniar”/ 3D; când crești vibrațional lucrurile se pot schimba foarte mult, foarte repede. Asta înseamnă să faci un salt cuantic.

„Cantitatea” informațiilor de vibrație înaltă la care putem avea acces acum în ceea ce în timpul liniar este „un minut"/ „o oră" este incredibil.

Dacă suntem deschiși/ receptivi/ dornici să primim energiile (ce poartă informații) care curg prin noi în această perioadă, ni se oferă o oportunitate de creștere fără precedent.

Anunțați Universul că sunteți deschiși spre a primi:

*„Sunt deschis spre a primi vindecare în ceea ce privește acest aspect”

*„Sunt deschis spre a înțelege tot ceea ce am de înțeles din această situație”

*„Sunt deschis spre a-mi depăși propriile blocaje în acest domeniu”

*„Sunt deschis spre a primi informații de vibrație înaltă”.

Înțelegeți că noi nu suntem slugile Divinității, nu ne rugăm în genunchi în fața Divinității „Te rog, fie-ți milă de mine!”; noi avem în interiorul nostru Divinitatea, suntem parte din Sursă și este necesar să ne comportăm ca atare, să ne respectăm/ onorăm pe noi înșine.

Ne aflăm într-o perioadă în care putem face salturi cuantice în evoluția noastră.” (Kerry K) Traducerea Mihaela Dan


„A venit timpul să luăm toate manualele cu reguli și să le aruncăm, să renunțăm la toate scuzele și să facem alt gen de alegeri decât în trecut.

Dați deoparte toate vechile idei/ credințe/ tipare limitative și asumați-vă propriul adevăr, trăiți în aliniere cu ceea ce este adevărat pentru voi! Faceți alegeri mai înalte vibrațional, pentru că așa creșteți.

A venit timpul să ne eliberăm de programarea la care am fost supuși, să preluăm controlul asupra vieții noastre și să ne asumăm deplina responsabilitate pentru viața noastră.

Asta înseamnă, implicit, să ne recuperăm puterea de la cei care ne-au condus viața până acum, în diverse moduri.

Asta înseamnă să ne luăm singuri deciziile, în baza a ceea ce este adevărul nostru, să nu le mai permitem altora să ne spună ce „trebuie” să credem/ spunem/ facem.

Asta înseamnă să ieșim de sub „tutela” celor care ne conduceau până acum și să funcționăm din spațiul Suveranității personale, să fim propriii stăpâni.” (Kerry K.) Traducerea Mihaela Dan


Atât timp cât omul funcționează doar în baza celor cinci simțuri „obișnuite” (văz, auz, miros, gust, simțul tacil), acesta va percepe puterea ca fiind capacitatea de a-i controla/ manipula pe alții, va fi vorba despre o putere exterioară.

Când omul începe să funcționeze ca o ființă multidimensională, având și alte simțuri decât cele „obișnuite”, când înțelege că tot ce se întâmplă are un rost, că totul ne ajută să evoluăm, atunci el experimentează un alt tip de putere, pe care eu o numesc „puterea autentică”, ce înseamnă să trăiești în aliniere cu sufletul tău, în armonie, colaborând cu ceilalți, onorându-i pe ceilalți, venerând tot ce înseamnă Viață. Spre asta ne îndreptăm acum, ca umanitate; noi suntem acum cu un picior în Vechea Lume și cu celălalt picior în Noua Lume.

Și atunci întrebarea care se pune pentru fiecare dintre noi este: „Cum voi alege să trăiesc de acum înainte?”. Altfel spus, „voi alege să funcționez din spațiul fricii, să reacționez dezechilibrat de câte ori mi se apasă butoanele? Voi alege să funcționez din spațiul Iubirii, să fac alegeri conștiente, să răspund la modul echilibrat? Voi alege puterea exterioară sau voi alege puterea autentică?”.

Și fiecare alegerea a noastră creează niște consecințe pe care le vom suporta.

Desigur, ca să treci de la a funcționa la modul inconștient la a funcționa la modul conștient necesită multă muncă, este necesar să lucrăm cu noi înșine – așa evoluăm spiritual.

Și sunt milioane de oameni care deja au intrat pe acest drum. (Gary Zukav) Traducerea Mihaela Dan


Dacă voi citiți/ ascultați diverse materiale legate de spiritualitate probabil că știți deja niște lucruri legate de perioada în care ne aflăm, de schimbările prin care trece acum umanitatea, de tranziția către un nou nivel de Conștiință.

Întrebarea este ce veți face cu aceste informații. În traducere: ce veți face cu viața voastră de acum încolo? Veți funcționa în continuare din spațiul egoului sau vă veți alinia cu sufletul vostru, veți urma ghidarea sufletului vostru, veți trăi în integritate?

Voi nu puteți „scăpa” de egoul vostru, nu-l puteți „elimina”; el este parte din voi, din aspectul vostru uman și cât veți trăi pe Pământ veți avea și un aspect uman, altfel nu ați putea fi aici. Dar puteți alege să continuați să funcționați din spațiul egoului/ personalității sau să vă aliniați alegerile/ viața cu ceea ce-și dorește sufletul vostru.

Ce veți face când vă uitați în jurul vostru și vedeți conflict, divizare, competiție, furie, exploatare, manipulare, control? Ce veți face dacă vreți să fiți o ființă spirituală, într-o lume care pare că nu dă doi bani pe suflet?

Și spun „pare” pentru că nu este așa; fiecare dintre voi faceți parte din această lume, iar pentru voi sufletul este important.

În acest context aduc în discuție conceptul de „alegeri responsabile”. O alegere responsabilă este o alegere pe care o faci la modul conștient și pentru care îți asumi responsabilitatea.

Și dacă privim lucrurile la modul profund, există doar două tipuri de alegeri pe care le putem face: alegerile făcute din spațiul Iubirii și cele făcute din spațiul fricii. Tu poți face aceeași alegere, dar în funcție de motivația din spatele ei (Iubirea sau frica), aceasta va produce consecințe foarte diferite. (Gary Zukav) Traducerea Mihaela Dan

“La momentul dezvoltării spirituale a unei persoane, care locuiește într-o anumită comunitate, chiar dacă o persoană începe în secret să se dezvolte spiritual, incepe să simtă o agresivitate mai mare din partea celor din jur. De ce? Pentru că ei il percep/simt.

Si frica oamenilor de el, ca parte a Sistemului de constiinta mentala, teama că acești oameni se pot infecta cu libertatea spirituală, la fel ca această persoană, provoacă o agresivitate mai mare în acești oameni față de el.

Dacă îi întrebi pe acei oameni care încep să fie agresivi față de el, de ce o fac și de ce, nu vor spune nimic. Aceasta este o tactica de apărare a sistemului obscur însuși.

De regulă,... mai ales dacă o persoană este liberă, se exprima liberă în a lui conversație și împărtășește, să zicem, cu prietenii sai sau cu colegii sai iinformatie de trezire, Sistemul lasă o urmă pe capetele sclavilor săi. Ştampila că „el este un sectar". Prin urmare, un artificial cit si un netrezit sunt direct formatati de sistem , actualizati constant pentru toate reactiile ce se intimpla in jur. Atit artificialii cit si netrezitii ( cei cu Esenta divina dar controlati de Minte) sunt programe, emisori- receptori de informatii si reactii controlate de sisteme centralizate necontrolate de ei.

Când o persoană acordă atenție dezvoltării sale spirituale și o anumită rezonanță cu lumea spirituală apare în ea, obține informații despre programe și sistemul slăbește.

Un netrezit (cu Esenta divina) se comporta ca un artificial, ca un agent Smith, este sub controlul Mintii si doar isi executa programul prestabilit de Sistem care il actualizeaza dupa bunul plac si interes.

Orice se emite mental este inregistrat si gestionat de Mintea Mare, este computerizat.” Sursa: Larisa Iancu


Unii oameni sunt îngrijorați că nu vor reuși să ascensioneze, pentru că văd că mai au mult de lucru cu ei însiși, încă mai rulează vechi credințe/ tipare/ programe de vibrație joasă. Acesta este egoul lor, care se teme că nu va reuși, că va rămâne în urmă.

Ascensiunea nu este ceva ce ține de minte. Important este ce simțiți în inima voastră: vreți cu adevărat să ascensionați, Ascensiunea reprezintă cu adevărat o prioritate pentru voi, sunteți dispuși să faceți ce este necesar pentru a evolua?

Ideea este să fiți atenți la ceea ce gândiți/ spuneți/ faceți, să conștientizați când rulați credințe/ tipare de vibrație joasă – de exemplu, când simțiți că nu sunteți suficient de buni, că nu aveți nicio valoare și de aceea, vă mulțumiți cu puțin, când jucați iar în tiparul victimei sau al lipsei sau al Salvatorului, când vă sunt apăsate butoanele și reacționați dezechilibrat - și să vă opriți.

Totul se schimbă acum foarte repede, noi accesăm acum mult mai multe informații de vibrație înaltă, beneficiem de mult mai mult ajutor din Tărâmurile superioare, deci putem evolua mult mai ușor decât în trecut. Important este să vrem să ne facem munca interioară, să fim dispuși să trecem prin curățările energetice necesare, să fim dispuși să facem schimbările necesare în interiorul nostru și în viața noastră.

Tu alegi dacă faci o prioritate din propria Ascensiune sau nu. (Franco DeNicola) Traducerea Mihaela Dan



Nimic nu se întâmplă dacă nu am ales noi înșine acel lucru, dacă nu ne dăm consimțământul (la nivel de suflet) pentru ca acel lucru să se întâmple.

Unii oameni au impresia că alții „le-au făcut” ceva, că alții „au profitat de ei”. Pentru aspectul lor uman chiar poate să pară că asta s-a întâmplat, iar egoul lor face o treabă foarte bună în a-i convinge că au fost victimele altora, că alții „le-au făcut rău”/ „au profitat de ei”.

Când te trezești spiritual începi să vezi mai bine ceea ce se întâmplă, începi să vezi dincolo de aparențe, însă pentru o perioadă nu vezi destul de clar ca să conștientizezi că tu ai acceptat la nivel de suflet să treci prin acea experiență și de aceea mai joci pentru o vreme jocul victimei, te mai simți neputincios, aștepți de la diverse persoane/ sisteme să te protejeze/ salveze – de la guvern, de la sistemul medical, social, etc. Ai impresia că acestea au putere asupra ta, că știu mai bine decât tine ce trebuie să faci, că trebuie să iei de bun ce îți spun autoritățile/ experții și să faci ce îți cer aceștia să faci.

Asta nu e adevărat, nu ești obligat să iei în mod automat de bun ce îți spun alții, nu ești obligat să faci ce îți spun alții că „e bine”; poți asculta ce spun alții, dar îți poți folosi discernământul și poți alege să nu crezi/ faci ce spun aceștia.

Unii spun că de fapt nu avem liber arbitru. Eu vă spun că pe planeta Pământ este cel mai înalt nivel al liberului arbitru care există în galaxia noastră.

Noi am avut întotdeauna liber arbitru, dar în Vechea Paradigmă am fost programați în așa fel, încât să credem că nu avem liber arbitru. Noi ne-am lăsat convinși că nu avem liber arbitru, că suntem neputincioși.

Tu alegi cu cine „te joci” și cu cine nu „te joci”, tu alegi să faci sau să nu faci un anumit lucru. Tu alegi să crezi că „ești obligat” să faci anumite lucruri, dar de fapt nu ești obligat, ci preferi să faci acele lucruri pentru că nu vrei să suporți consecințele care apar în cazul în care nu le faci. (Franco DeNicola) Traducerea Mihaela Dan

“Mulți oameni sunt obsedați de ascensiunea spirituală, dar nu stăpânesc încă înrădăcinarea, împământarea.”

“Când te trezești din punct de vedere spiritual, după o perioadă în care te ascunzi, fiindcă te temi că ceilalți te vor critica/ ironiza/ judeca/ marginaliza, vine o vreme în care nu mai poți să faci asta. O să simți nevoia să-ți spui adevărul, să te arați așa cum ești.

Dar până vine acel moment, nu te judeca dacă încă nu ai curajul să-ți rostești adevărul, nu te judeca dacă cineva te întreabă care este opinia ta cu privire la un anumit subiect și nu ai curajul să-ți spui adevărul pe acea temă. Poate că tu ai nevoie de ceva timp ca să te simți în largul tău fiind autentic, spunându-ți fără nicio reținere adevărul, atunci când știi că acest adevăr îi va șoca/ amuza/ indigna pe ceilalți.

Unii n-au nicio problemă să-și spună adevărul oricând și oriunde, chiar dacă cei din jur îi consideră „nebuni”. Ei sunt atât de entuziasmați de ceea ce au aflat/ descoperit/ experimentat, încât ar vrea să împărtășească imediat cu toată lumea. Aceasta este o fază după trezirea spirituală. Iar apoi aceste persoane se „potolesc”, le permit celorlalți să funcționeze așa cum vor ei și nu-și mai irosesc timpul și energia încercând să trezească oameni care nu sunt pregătiți să se trezească.

Fiecare om se va trezi spiritual atunci când va fi pregătit să facă asta, nu atunci când vrei tu să se trezească. Nu poți forța pe nimeni să se trezească. Cel mai bun mod îi care îi poți ajuta/susține pe alții este ca tu să te ocupi de propria evoluție spirituală și să te manifești la modul autentic, să fii o Lumină, să fii o inspirație pentru ceilalți. Dacă vei face asta vei fi mai puțin frustrat, mai puțin nemulțumit că ceilalți nu te ascultă/cred și mai puțin stresant pentru cei din jur; permite-i fiecăruia să fie cum vrea el, să creadă ce vrea el, să funcționeze cum vrea el.

Eu am o mulțime de oameni apropiați care nu cred ce cred eu, care nu văd lucrurile cum le văd eu, care nu funcționează cum funcționez eu. Și nu fac nimic ca să le schimb opiniile/ viziunea, pentru că le respect dreptul de a avea propriile adevăruri și de a trăi așa cum vor ei. Le onorez Călătoria umană, le permit să evolueze în ritmul potrivit pentru ei și nu am impresia că eu „am dreptate” și ei „greșesc”. Acelea sunt adevărurile lor, la nivelul vibrațional la care se află ei, iar eu le respect adevărurile.

Eu știu că umanitatea ascensionează, că tot mai mulți oameni se vor trezi și mai știu că atât timp cât mă manifest la modul autentic și îmi rostesc adevărul, pot fi un exemplu pentru cei din jur și este posibil ca la un moment dat, unul câte unul, cei apropiați să ajungă să înțeleagă despre ce vorbesc.

Oricum, nu forțez nimic.” Sursa: Lorie Ladd


“Trecem printr-o perioada in care Sinele nostru Superior ia decizii majore pentru viata noastra si unii dintre cei care inca nu sunt treji spiritual vor fi „treziti”, se vor intampla lucruri care ii vor tulbura/ zgudui.

Cei care suntem deja de ceva timp pe Cale ne amintim cum a fost la inceput, cand am simtit ca viata noastra, asa cum o stiam, se destrama/ prabuseste. Si apoi am constatat ca periodic trecem prin astfel de momente/ etape cand se face „curatenie” in viata noastra, cand dispar/ ”pierdem” oameni, lucruri, slujbe, relatii care nu mai rezoneaza cu cine suntem noi la acel moment; insa cu timpul invatam sa traversam din ce in ce mai usor astfel de momente. Pentru ca este un proces prin care treci periodic: sunt scoase din viata ta toate acele lucruri pe care nu este cazul sa le mai „cari” cu tine, care nu mai rezoneaza cu cel care esti la acel moment, care nu mai servesc Binelui tau. Si pe masura ce evoluezi, „sitele” respective devin din ce in ce mai fine, iar in final, nu va mai „trece” prin sita nimic altceva decat ceea ce rezoneaza profund cu inima ta.

Pe Calea spirituala, daca ceva nu rezoneaza cu inima ta, indiferent despre ce este vorba (oameni, lucruri, slujbe, relatii, orase, case, etc), acel ceva va fi scos din viata ta.

Apoi te adaptezi la noua situatie, mergi mai departe, evoluezi si ajungi iar la un moment in care ceva nu rezoneaza cu inima ta (la noul nivel la care te afli) - si acel ceva va fi scos din viata ta.

Apoi iar te adaptezi la noua situatie, mergi mai departe, evoluezi si iar ajungi la un moment in care ceva nu rezoneaza cu inima ta (la noul nivel la care te afli) - si acel ceva va fi scos din viata ta.

Si tot asa, periodic avem de-a face cu un nou filtru.” Sursa: Sandra Walter


“De multă înțelepciune avem nevoie în aceasta perioada.

Ne aflam în mijlocul furtunii, transformarea unei vechi lumi, într o lume noua.

La tot pasul exista ispita care te poate duce mai departe de lumina, mai departe de tine însuți, mai aproape de sinele egotic. Ne ascundem frica după tot mai multe reușite exterioare, consum, dependente și uitam esențialul.

Fii mai mult observator în acesta perioada și mai puțin implicat în acest film. E spre final, în curând se va trage cortina. Apoi vom vedea mai bine câtă iubire e în noi.

Fără acea funcție sau banii din banca, fără acea lupta pentru existentă, fără acele relații egotice, fără acest materialism? Cine suntem?

În noua lume nu vei avea nevoie de toate astea, vei avea cel mai mult nevoie de iubirea din tine.

Va începe o lume bazata pe adevăr. Cine suntem cu adevarat?

Ce parte oculta a condus acesta planeta?

Când vom fi cu toții în aceeași barcă, a adevărului, a adevăratei realități, o parte din iluzie se va duce.

Nivelul de conștiința al fiecăruia va cere creșterea în evoluție, dizolvarea barierelor care ne au ținut captivi în acesta existenta, vindecarea rănilor create de acest sistem ca mai apoi sa urcam spre iubire, pace, vibrații înalte.

Fiecare va avea liberul albitru sa decidă dacă dorește sa se integreze în noua lume sau tânjeste după iluzii trecătoare.

Cine nu va creste în vibrație va părăsi planeta, pentru ca tot ce urmează este despre frecvente înalte, adevăr, iubire și o lume plina de pace care va aduce bunăstarea.

Tot acest proces de transformare pe care azi îl trăim, e un travaliu dureros spre o noua lume care se va baza pe alte valori.

De la Dark Age mergem spre Golden Age, Planeta Pământ își dorește un alt nivel de conștiința. Cu cât ne înțelegem existenta cu atât ne va fi mai ușor sa crestem în iubire.” Sursa: Mihaela Avasi & Sămânță Stelară


Oamenii au funcționat pentru foarte mult timp în baza celor cinci simțuri obișnuite (văz, auz, miros, gust, simțul tactil), însă mai nou, ei încep să își dezvolte și alte simțuri, să devină ființe multidimensionale.

Te întrebi dacă și tu ești unul dintre aceștia, dacă ai o perspectivă multisenzorială asupra lumii/ vieții?

Simți că ești mai mult decât mintea și corpul tău fizic? Simți că există un aspect al tău care a existat dinainte de a te naște pe Pământ și care va exista și după ce vei „muri”? Ai sentimentul că Universul nu este rece și neîndurător, ci este iubitor, plin de compasiune, înțelept că lucrează în favoarea ta, că te ajută să te cunoști mai bine pe tine însuți și să evoluezi? Toate acestea sunt percepții multisenzoriale.

Este ca și cum noi am fi copii care se joacă într-o curte și acea curte este împrejumită de un gard care ne protejează, ne ține într-un spațiu în care să avem parte doar de experiențe adecvate nivelului nostru de cunoaștere. Cele cinci simțuri „obișnuite” au fost gardul nostru și acum trecem dincolo de gard; aceasta este evoluția noastră ca nivel de Conștiință. Și nu mă refer la schimbări în ceea ce privește modul în care percepi niște experiențe pe care le aveai și în trecut, ci mă refer la schimbări ce vizează și tipul de experiențe la care ai acces. Noi, ca umanitate, începem să avem acces la experiențe la care nu am avut acces niciodată în trecut. (Gary Zukav) Traducerea Mihaela Dan


A crede că dacă te gândești suficient de mult și de intens la un Ferrari o să atragi în viața ta un Ferrari este o interpretare eronată a Legii atracției. Legea atracției se referă de fapt la faptul că energia ta, care are o anumită vibrație, atrage în viața ta lucruri/ persoane cu aceeași vibrație.

Dacă tu ești arogant, te crezi cel mai deștept dintre toți și îi judeci pe ceilalți, vei atrage în viața ta oameni care sunt la fel ca tine și vei crede că întreaga lume este ca tine.

Dacă tu devii un om care se manifestă din spațiul Iubirii vei atrage în viața ta oameni care comporta la fel și vei simți „A, așa este lumea, de fapt!”.

Oamenii care funcționează în baza celor cinci simțuri obișnuite spun „O să cred asta când o s-o văd!”.

Oamenii care au o percepție multidimensională știu că dacă tu crezi un lucru, îl vei vedea.

Oamenii care funcționează în baza celor cinci simțuri obișnuite caută puterea exterioară, pe care o văd ca fiind capacitatea de a-i controla/ manipula pe alții.

Oamenii care au o percepție multisenzorială caută puterea autentică, puterea interioară, care ține de capacitatea de a trăi în aliniere cu ceea ce-și dorește sufletul tău, de a-i privi pe ceilalți ca fiind suflete și de a te conecta cu ei de la suflet la suflet. (Gary Zukav) Traducerea Mihaela Dan


Principalul obiectiv al site-ului meu, How To Exit The Matrix, este de a împărtăși experiența mea personală și părerile altora cu privire la adevărata natură a realității noastre și la cine suntem cu adevărat. Pe scurt, am observat că realitatea pe care o vedem, gustăm, atingem, simțim și vedem este o matrice holografică creată pentru a experimenta o realitate fizică tridimensională.

În cadrul acestei realități pe care o experimentăm există o polaritate extremă de întuneric și lumină. Motivul pentru polaritatea extremă este că Pământul se schimbă din această frecvență vibrațională într-o frecvență vibrațională mai înaltă, iar pentru ca omenirea să urmeze acest exemplu, trebuie să se "trezească". Trezirea implică să puneți sub semnul întrebării tot ceea ce există în realitatea și conștiința voastră. Circumstanțele extreme îi împing pe oameni spre schimbare și spre ieșirea din stagnare.

Cine sunteți și de ce vă aflați aici?

Trezirea implică, de asemenea, să știi cine ești și cum ai ajuns aici. Este foarte asemănător cu trezirea dintr-un vis. Când știi cine ești și când realizezi că nu ești corpul tău și că nu mori niciodată, te cuprinde o libertate care îți permite să ai o pace interioară în timp ce realitatea noastră se prăbușește. Acest lucru ne aduce mai aproape de înțelegerea și amintirea a ceea ce trebuie să facem pentru a găsi ușa de ieșire.

Sunteți aici pe Pământ în acest moment pentru a vă putea trezi și a ieși din matricea din care faceți parte de eoni de "timp", deoarece Pământul servește drept portal de ieșire din a treia dimensiune și din polaritatea extremă. A trebuit să veniți mai întâi aici pentru a vă putea întoarce acasă. Există chiar și unele suflete care și-au părăsit lumile lor pașnice pentru a veni aici, pentru a-i ajuta pe cei care au fost blocați foarte mult timp să găsească ușa atunci când aceasta este disponibilă.

Cheia pentru a ieși din matrice

Ocazional, am servit întunericul în trecut (de cele mai multe ori din ignoranță sau șiretenie) și am servit, de asemenea, lumina în multe alte vieți. Am fost pendulul extrem, oscilând înainte și înapoi pentru a rectifica karma și pentru a extinde experiența sufletului meu. Singurul lucru pentru care mă străduiesc în această viață și care îmi va permite să ies din această realitate este Echilibrul.

Echilibrul adevărat este atins atunci când poți vedea toate punctele de vedere dintr-o perspectivă mai înaltă. Înțelegi nevoia întunericului de vampirism energetic și înțelegi, de asemenea, nevoia luminii de a servi, proteja și lupta pentru libertate. Vă dați seama că până și echipa de lumină poate deveni cu ușurință dezechilibrată, iar faptul de a fi un "lucrător al luminii" extrem nu face decât să-i atragă pe cei din întuneric ca moliile la flacără, pentru că așa funcționează echilibrul. Pentru fiecare acțiune există o reacție egală și opusă.

Când îți dai seama că, în cele din urmă, nu faci decât să te lupți cu tine însuți și că, fiind extremist în orice domeniu, vei atrage polaritatea opusă, atunci poți face un pas înapoi și încerca să îți dai seama cum poți opri această luptă. Asta nu înseamnă că te întinzi și lași întunericul să preia controlul. De asemenea, nu înseamnă nici că te ridici în puterea luminii cu o sabie pentru a câștiga în cele din urmă bătălia pentru pământ și umanitate. Înseamnă că tragi aspectele întunecate și luminoase din tine, acceptând că ai jucat acest joc pentru a experimenta tot ce avea de oferit.

Punctul zero

Echilibrul aduce energia punctului zero care deschide portalul pentru ieșirea din această realitate. Unii o numesc ascensiune, iar alții o numesc incensiune. Acest portal există în interiorul vostru și este activat prin intermediul inimii (iubire, compasiune și iertare). Pământul primește, de asemenea, frecvențe Sursă aliniate cu activarea sau rearanjarea ADN-ului nostru latent. Doar voi vă puteți activa portalul acceptând și curgând cu aceste frecvențe. Odată activat, nu mai poți fi niciodată influențat de polaritatea extremă și începi să atragi o nouă realitate care este armonizată și echilibrată. Pur și simplu vă îndreptați spre o frecvență care rezonează cu propria voastră frecvență Sursă divină originală.

Atunci când începeți să deblocați portalul, începeți să deveniți observatorul a ceea ce se desfășoară în această realitate. Sunteți "în această realitate, dar nu din ea". Observați că sunteți creatorul realității voastre pe baza contractelor și acordurilor încheiate înainte de a vă încarna, dar vedeți, de asemenea, cum vă puteți schimba realitatea prin luarea unor decizii conștiente în momentul prezent, care schimbă atât trecutul, cât și viitorul. Punctul zero duce, de asemenea, la îndepărtarea vălului uitării și la alinierea roților timpului, astfel încât să puteți continua să vedeți pașii spre ieșire.

Sunteți un aspect al Sursei

Sursa a creat atât întunericul, cât și lumina. Sursa a creat ființele care au preluat șablonul organic al Pământului și șablonul organic al corpului uman care permite experiența Pământului organic. Dacă ar fi fost un lucru interzis, conștiința Pământului nu ar fi permis acest lucru de la bun început. Dacă ar fi fost un lucru atât de oribil, nu ne-am fi întrupat niciodată în el. Ne-am făcut un pariu înainte de a veni aici: ne vom trezi la cine suntem și vom realiza că suntem totul? Vom învăța cum să oprim extremitățile din noi înșine într-un echilibru armonios care să cânte o nouă vibrație?

Dezechilibrul masculin și feminin

Echilibrul lipsește, de asemenea, și între masculin și feminin. Încă de când omul androgin a fost împărțit în bărbat și femeie în scopuri reproductive, a existat o luptă pentru dominația și controlul sexelor. În Orion, regina feminină conduce, iar pe Pământ patriarhatul siriusian a condus în timp ce femininul a fost suprimat. Trebuie să fim atenți ca atunci când aducem femininul înapoi pe Pământ să nu fie pentru a conduce sau a domina masculii.

În prezent, există o serie de programe feminine de dominație și control care funcționează și care supracompensează dominația masculină. Din moment ce realitatea exterioară este o reflectare a interiorului, echilibrarea aspectelor masculine și feminine din noi, în mod individual, va ajuta la echilibrarea acesteia în realitatea noastră. Acest lucru înseamnă că femeile pot renunța la programarea mediatică a suprasexualității și la înfometarea din vanitate, iar bărbații pot învăța să își simtă emoțiile, în loc să facă pe durii.

Haosul aduce schimbare și transcendență

Pe măsură ce circumstanțele vieții tale par să se transforme și să se schimbe acum mai repede ca niciodată, îți dai seama că viața de veghe este doar un vis sau o matrice pe care ai vrut să o experimentezi. Adevăratul tu este supraaltul tău care există în afara matricei. Această realizare aduce calm și echilibru în viața ta și îți permite să observi mai degrabă decât să reacționezi și să interacționezi cu bătălia. Cu această cunoaștere, vă păstrați energia pentru voi înșivă, în loc să o dați în cadrul matricei. Această energie vă va propulsa apoi acolo unde trebuie să mergeți atunci când se va deschide poarta. Nu vă lăsați prinși în distragerea atenției cu "privește aici". În schimb, concentrează-te să privești în interior și să te îndepărtezi și mai mult de iluzie.

Pe măsură ce continuați să observați, plutiți mai adânc în interiorul vostru dinspre bătălie spre un loc de pace și cunoaștere. Acest lucru vă permite să continuați să ajungeți la o înțelegere mai înaltă a ceea ce s-a întâmplat, a ceea ce se întâmplă în prezent (și de ce) și a ceea ce vă rezervă viitorul. Simt că viitorul meu rezervă un loc în care polaritatea extremă nu mai există, pentru că nu mai este necesară. Ea va fi fost un instrument pentru a mă propulsa în afara matricei, pe măsură ce mă contopesc cu tot ceea ce sunt și cu toate viețile pe care le-a avut supraaltul meu. Ne așteaptă un joc cu totul nou, iar punctul zero prin echilibru este poarta stelară care va deschide ușa către această nouă realitate.

Mulțumesc!

Am realizat echilibrul interior și am adus energia punctului zero care deschide portalul pentru ieșirea din această iluzie/simulare/matrice etc.” Observatoarea Neutră A Matrixului


Unul dintre momentele cele mai puternice de trezire este atunci când înțelegi că nu toată lumea se schimbă. Unii oameni nu se vor schimba niciodată. Iar acela este drumul lor. Nu este calea ta să încerci să le rezolvi problemele. (Enlightened Consciousness)


Nu are nicio importanta ce studii aveti, ce slujba aveti, daca aveti vreo functie sau nu, cati bani aveti, etc – astea sunt chestiuni care intereseaza doar egoul.

Sufletul vostru nu este interesat de asemenea lucruri. Nu pentru asta ati venit voi pe Pamant.

Voi ati venit aici ca sa ascensionati in corpul fizic si sa ajutati la Ascensiunea planetei si a umanitatii. Si in ultima perioada ati muncit foarte mult, pentru a curata o „cantitate” foarte mare de energii de vibratie joasa.

Asa incat acum puteti sa luati o pauza si sa va onorati pe voi insiva, pentru ca ati reusit sa faceti fata perioadei trecute.

Ati facut o treaba extraordinara.

Si precizez ca nu toata lumea a simtit la fel de intens ultima perioada, fiindca depinde de nivelul de vibratie la care s-a aflat fiecare - in functie de nivelul vibrational, oamenii au facut fata in mod diferit curatarilor energetice.

Tineti cont intotdeauna de faptul ca lucrurile nu sunt exact la fel pentru toti oamenii, pentru ca fiecare este la nivelul sau de vibratie si in plus, fiecare este intr-o anumita etapa, pe Calea sa.

Noi suntem unici si Calea noastra este unica.

Faptul ca pentru unii dintre voi perioada anterioară nu s-a simtit ca fiind atat de „zguduitoare” nu inseamna ca nu ati trecut prin curatari energetice – voi le-ati simtit ca fiind mai „usoare” fiindca in trecut ati curatat mai mult din interior, v-ati facut mare parte din munca interioara.

În această perioadă este important sa aveti grija de voi, sa va iubiti pe voi insiva si sa va onorati pe voi insiva, fiindca meritati din plin.

Daca ati putea VEDEA ce faceti voi, cei treji spiritual, pentru intreaga planeta, pentru intreaga umanitate, ati fi uimiti. Daca ati constientiza cat de multe faceti pentru pentru intreaga planeta, pentru intreaga umanitate, prin simplul fapt ca va permiteti sa simtiti furia, tristetea, anxietatea, frustrarea, gelozia, durerea, etc, v-ati aplauda, v-ati inclina in fata voastra.

Toata munca interioara pe care o faceti voi - si care uneori va face sa va simtiti foarte rau - ridica vibratia la nivel colectiv. Tot ceea ce faceti prin munca voastra interioara este o contributie la curatarea energetica la nivel colectiv, fie ca va dati seama, fie ca nu - tot ceea ce faceti ajuta la Ascensiunea umanitatii. Epuizarea, anxietatea, crizele de furie pe care le aveti uneori, relatiile voastre care se destrama, durerile din corpul fizic, fricile, tot ceea ce simtiti/ experimentati cu un curaj extraordinar reprezinta o contributie nu doar la Ascensiunea voastra personala, ci si la Ascensiunea umanitatii.

Si poate ca faptul ca stiti acest lucru nu va ajuta prea mult atunci cand treceti prin acele stari care va tulbura/ dezechilibreaza/ coplesesc, insa vreau sa fiti constienti cat de important este tot ceea ce faceti voi. O faceti pentru voi insiva si o faceti si pentru umanitate, indiferent daca va considerati un Lucrator in Lumina sau nu.

În ultima perioada multi oameni au experimentat curatari energetice masive in interior, dar si in viata lor (exterior). Si fiindca noi devenim tot mai constienti de ceea ce ni se intampla, de procesul de Ascensiune in care ne aflam, de ceea ce simtim, pentru ca ne permitem sa ne simtim emotiile, aceste curatari energetice le percepem mult mai intens. Noi trecem prin procesul Ascensiunii la modul constient.

Pe de alta parte, sunt foarte, foarte multi oameni care nu au ales Ascensiunea; ei nu experimenteaza aceste suisuri si coborasuri emotionale/energetice, ei nu se simt ca fiind intr-un roller coaster. Ei fac ce au facut toata viata lor, pana acum: isi tin inima inchisa, continua sa-si reprime emotiile, continua sa-si distraga atentia in diverse moduri, ca sa nu mai simta emotiile inconfortabile/ dureroase, refuza sa vada niste adevaruri inconfortabile/ dureroase, etc. Noi toti am facut asta ani la rand, in aceasta viata, pentru ca asa am fost programati inca de cand eram mici...

Cei care nu s-au trezit continua „sa se joace” in lumea 3D si fiindca ei continua sa refuze sa-si simta emotiile, nu trec prin ceea ce treceti voi, cei care lucrati la modul constient pentru Ascensiunea voastra.

Si nu e nimic „rau” in asta, fiecare are dreptul sa-si faca propriile alegeri. Insa daca voi ati decis (la nivel de suflet) sa ascensionati in aceasta viata si dupa ce v-ati trezit spiritual, ati decis (la nivelul aspectului vostru uman) sa lucrati la modul constient pentru propria Ascesiune, atunci sa stiti ca veti trece prin aceste extreme, ca o sa experimentati suisuri si coborasuri emotionale/ energetice. Uneori o sa simtiti ca ati luat-o razna, alteori o sa fiti epuizati, alteori o sa spuneti: „Nu mai pot cu Ascensiunea asta, ma termina!”, alteori o sa va ganditi: „Ce mi se intampla e prea de tot. Cred ca e ceva ce nu fac bine in chestia asta cu Ascensiunea...”.

Ei bine, multi oameni au trecut prin aceste stari la modul foarte intens in ultima perioada, pentru ca ei au facut curatari la nivel personal, dar si pentru umanitate, ca si colectiv (chiar daca nu si-au dat seama).

Voi mergeti inainte cu mare curaj pe Calea voastra, cresteti cu fiecare zi ce trece si deveniti din ce in ce mai constienti de ceea ce ganditi/ simtiti/ faceti/ experimentati, insa voi faceti si lucruri importante, pe care nu sunteti constienti ca le faceti. Si ma refer la faptul ca in paralel cu ceea ce faceti pentru propria evolutie, voi contribuiti si la evolutia umanitatii, ca si colectiv.

Uneori va simtiti izolati, singuri, neintelesi, ca si cum ati face Ascensiunea de unul singur, alteori va simtiti pierduti, confuzi, va intrebati daca faceti bine ceea ce faceti – si acestea sunt niste judecati, va judecati pe voi insiva, fiindca simtiti ca nu sunteti destul de priceputi in ce inseamna evolutia spirituala si Ascensiunea, vi se pare ca nu sunteti la fel de avansati/ evoluati/ spirituali ca altii.

Nu aveti idee ce bine va descurcati, fiecare, la nivelul la care se afla...

Au avut loc curatari energetice masive la nivel de umanitate, ca si colectiv - au fost eliberate foarte multe energii de vibratie joasa. Si este necesar sa stiti asta, indiferent de ceea ce vedeti voi in jur, de aparentele care par a indica faptul ca e din ce in ce mai „rau”.

Si in cazul umanitatii, ca si colectiv, se intampla ca si in cazul omului, la nivel individual: intai va ridicati nivelul de vibratie (interior) si apoi, in timp, se vad efectele in viata/ realitatea voastra (exterior). Intai te stabiliezezi la un nivel mai inalt de vibratie (adica traiesti/ functionezi de la acel nivel tot timpul) si apoi incepe sa se alinieze si exteriorul (viata ta) la acel nou nivel de vibratie.

Asta se intampla acum si cu umanitatea. (Lorie Ladd) Traducerea Mihaela Dan


"Să nu spuneți că nu aveți timp suficient pentru exercițiile spirituale, pentru că dimineața trebuie să mergeți la servici, iar înainte de a pleca, aveți o mulțime de lucruri de făcut, și seara, la întoarcere, totul se repetă...

Fiindcă eu vă voi răspunde că, dacă nu aveți timp pentru a fi în armonie și lumină, îl veți găsi mereu pentru a vă afla în necaz, dezordine și întuneric.

Un lucru sigur există în viață: să fii trist, slab și descurajat; mai puțin sigur, este să devii fericit, puternic și calm.

De ce?

Din cauza acestei fraze rostite de toți cu desfătare: „Eu nu am timp!”

Iată o modalitate simplă de a justifica lenea și inerția.

Nu găsiți timp pentru a vă concentra, a medita, a vă ruga, a face niște exerciții ca să deveniți mai puternici, mai luminați?

Oare ce destin vă pregătiți astfel?" Sursa: Omraam Mikhaël Aïvanhov


“ÎN NOI SE ASCUNDE UN ADEVĂRAT TEZAUR

1. Gîndiţi-vă numai la bine şi binele se va manifesta fără nici o îndoială. Dacă veţi gîndi însă în mod negativ, veţi culege roade pe măsură. Sunteţi chiar reflectarea propriilor voastre gînduri.

2. Subconştientul nu vă contrazice niciodată, ci acceptă mereu ceea ce afirmaţi în mod conştient. Nu spuneţi niciodată: “Nu am bani destui ca să-mi cumpar asta.”, deşi poate momentan este adevărat. Mai bine spuneţi: “Voi cumpara acest obiect.

Accept total această idee.”

3. Deţineţi mereu puterea de a alege. Alegeţi, deci, sănătatea şi fericirea. Puteţi decide dacă să fiţi prietenos sau duşmănos. Alegeţi totdeauna un comportament amabil, cordial, vesel, cooperant şi întreaga lume vă va răspunde la fel. Aceasta este

cel mai bun mijloc de a vă dezvolta o personalitate plină de armonie.

4. Mentalul conştient are rolul de “paznic”. Rolul său fundamental este acela de a proteja subconştientul împotriva sugestiilor negative. Urmăriţi să fiţi mereu convinşi că în curînd se va petrece ceva minunat. Cea mai mare putere cu care aţi fost înzestraţi este capacitatea de a alege. Alegeţi deci bucuria şi bunăstarea în toate

aspectele vieţii.

5. Sugestiile şi afirmaţiile celorlalţi nu au nici o putere de a vă face rău. Reţineţi faptul că doar propriile gînduri vă pot influenţa. De aceea respingeţi cu tărie gîndurile sau declaraţiile celorlalţi, care nu sunt benefice şi construiţi singuri sugestii pozitive. Aveţi deci puterea de a alege modul în care veţi acţiona.

6. Supravegheaţi-vă mereu afirmaţiile. Veţi primi raspuns chiar la cele mai neînsemnate cuvinte. Nu spuneţi niciodată: “Voi da greş, îmi voi pierde serviciul; numi pot plăti avocatul”, căci subconştientul nu înţelege glumele voastre. Astfel, veţi avea parte de ceea ce decretaţi (fie serios sau în glumă).

7. Mentalul nu este nici rău, nici bun, aşa cum nici o forţă a naturii nu este nici rea, nici bună. Totul depinde de modul în care vă folosiţi de această forţă. Urmăriţi deci să o utilizaţi doar în scopuri benefece, pentru a vindeca şi a binecuvînta pe

oameni.

8. Nu spuneţi niciodată: “nu pot”. Depăşiţi-vă teama şi înlocuiţi acele vorbe cu următoarele cuvinte: “Totul îmi stă în putere datorită giganticei forţe a subconştientului.”

9. Abordaţi viaţa din punctul de vedere al adevărurilor eterne şi a principiilor

imuabile şi nu din perspectiva fricii, a ignoranţei şi a superstiţiilor. Mai ales, nu permiteţi nimănui să gîndească pentru dumneavoastră. Luaţi singuri decizii şi alegeţivă cu grijă gîndurile.

10. Sunteţi însuşi capitanul propriului vostru subconştient, stăpînul propriului

destin. Amintiţi-vă mereu că aveţi puterea de a alege. Prin urmare, alegeţi viaţa! Alegeţi dragostea! Alegeţi sănătatea! Alegeţi fericirea!

11. Tot ceea ce mentalul conştient ia drept bun, va fi acceptat şi de către subconştient, care va manifesta în cele din urmă acest lucru. Aveţi încredere în legile imuabile ale creaţiei, în protecţia divină şi în binecuvîntarea sa.” (Sursa:Alina Maria Blegoi)


A trebuit să mi-o iau de multe ori ca să realizez că trăim într-o lume fără suflet, în mare parte.

Mă refer la oameni și la faptul că, pentru marea majoritate, rănile sunt atât de profunde, constructul mental atât de bine înrădăcinat încât esența sufletului este complet obturată. Da, există și excepții iar numărul acestora crește, dar încă mai e mult până departe.

Și nu este vina lor, nu este vina nimănui, pur și simplu durerea a fost atât de mare, încât a trebuit o adaptare ca să supravietuiască, în lipsa suportului adulților care purtau aceleași răni și aceleași modalități de adaptare.

Astfel, omenirea a ajuns să își inhibe umanitatea, pentru că a simți umanitatea înseamnă a simți și suferința. Astfel se naște lumea ne-Simțiților, pentru că oamenii nu se simt. Astfel, se naște și societatea bazată pe Ne-Simțire, unde oamenii nu sunt în contact cu nevoile lor, cu limitele lor, cu umanitatea lor.

Acum înțeleg de ce, atunci când eram copil, marea majoritate a adulților mi se părea că îi simt foarte ciudat și distorsionat, de parcă interacționam cu o inimă de piatră. Marea majoritate a adulților sunt la limita narcisismului, un fel de construct de personalitate care le acoperă pornirile omenești și care îi menține în a funcționa din rușinare, căci la un anumit nivel, copilului când îi este negată umanitatea, asta se face prin rușinare.

Mama m-a învățat să fiu mereu bun, să mă gândesc la nevoile celorlalți înainte de ale mele, să fiu atent la comportamentul meu pentru a nu-i face pe ceilalți să se simtă prost. Ceea ce am ajuns să realizez că asta este rețeta perfectă pentru a deveni o țintă sigură pentru oamenii narcisici, cu acel construct descris mai sus.

Și am trăit mai toată Viața cu convingerea că dacă doar o să fiu un pic mai bun, un pic mai cu inima deschisă, toate or să fie bine. Ce mai păcăleală mi-am luat. Fiind atât de atent la mine și la cât de bun încă aș mai putea fi, nu am realizat că în jurul meu roia hoarda de fantome înfometate, care nu aveau interesul meu la suflet, doar părea astfel.

Am devenit pradă altfel, jocurilor mentale ale celorlați, care pun o mască prietenoasă, dar pe dincolo de mănâncă de partea dorsală. Nu am vrut să cred chestia asta, până când am început să mă educ și să revin cu capul din nori.

Spiritualitatea, deschiderea Inimii, în lipsa educației în ce privește abuzul psihologic și emoțional și cum arată acesta, este o naivitate crasă, în cel mai bun caz. În cel mai rău caz, cine știe, avem multe exemple.

Insă asta nu înseamnă că trebuie să ne ascundem umanitatea și inima față de toata lumea. Găsește oamenii tăi, aliații tăi, contextele în care este sigur să te Deschizi și fă-o acolo. Găsește oameni care se educă și ei și poate cel mai important, lângă care sufletul tău simte liniște.

Lumea este profund ruptă și va dura mult timp până când lucrurile încep să se miște spre un punct critic. Până atunci, facem și noi ce putem.

Asta a fost diatriba mea și durerea ce imi stă pe suflet zilele astea.

Și ma bucur, că ies din iluzii și văd realitatea așa cum este. Deci, pot începe a mă adapta.

Faptul că scriu din vulnerabilitate nu este o invitație să îmi dați sfaturi. Citește, primește, bucură-te, share-uiește ce simți. Dar dacă folosești sinceritatea mea ca să faci pe profesorul, te-am zburat cu un block. (Gabriel Răducu Brătan)


Pe măsură ce vă continuați procesul de întoarcere la Sinele vostru Multidimensional, veți elibera componentele sinelui vostru care nu mai sunt necesare. De exemplu, în copilărie aveai nevoie de cineva din afara ta care să-ți spună ce să faci. Cu toate acestea, acum că ești adult, poți să-ți asculți propria voce interioară.

Din moment ce te întorci la EUL tău Multidimensional, alegerile și acțiunile ego-ului tău nu mai sunt necesare sau plăcute. Prin urmare, vă veți concentra din ce în ce mai mult din atenția și intenția voastră asupra SINElui la care vă întoarceți. Această schimbare a focalizării vă extinde atât de mult conștiința încât începeți să vă amintiți gândirea multidimensională înnăscută și percepțiile extinse.

Pe măsură ce continuați această metamorfoză, vocea mică a Copilului Divin strigă: „Ia-mă cu tine”. Îți reamintim să-ți întâmpinești Copilul Divin și să realizezi că el/ea a fost întotdeauna în Inima ta Înaltă. Copilul vostru Divin a devenit cel pe care l-ați identificat ca voi înșivă înainte de a începe procesul vostru de ascensiune. Acum acel „copil” te poate conduce în SINELE tău.

Copilul vostru Divin reprezintă primele voastre opt celule care sunt stocate în ATMA a Flăcării Triple a Inimii voastre Înalte. În aceste prime opt celule se află tot ceea ce ați învățat din multele voastre încarnări de pe Pământul fizic. Aceste opt celule dețin, de asemenea, tiparul de viață în care v-ați înălțat (revenit la SINE) în celelalte încarnări ale voastre.

Când ați murit, v-ați întors la Roata Vieții și Morții în aura a patra dimensiune a planetei Pământ. Pe de altă parte, când ați urcat, v-ați întors la Corpul vostru de Lumină din a cincea dimensiune. Corpul vostru de Lumină este cel care vă poartă prin Marele Vid între a patra dimensiune și lumile superioare ale celei de-a cincea dimensiuni și dincolo.

În această eră a transformării planetare, mulți cei ascendenți își vor recunoaște Copilul Divin care își amintește toate ascensiunile lor trecute. Din ce în ce mai mulți cei ascendenți aleg să se conecteze cu lumea pragului din a cincea dimensiune, chiar dacă ar putea trece în realități dimensionale superioare. Ei fac această alegere pentru a participa la marea onoare de a ajuta la crearea Noului Pământ.

Vă rugăm să rețineți că în fiecare versiune a celei de-a cincea dimensiuni și dincolo nu există timp. Prin urmare, vă întoarceți la o realitate care a existat dintotdeauna și este simultan în proces de creație. De fapt, ori de câte ori călătoriți interdimensional, intrați într-o nouă realitate, calibrându-vă conștiința la rezonanța acelei lumi. Apoi, când îmbinați marea voastră esență multidimensională cu acea lume, aceasta resetează întreaga realitate. Această resetare creează noi opțiuni și oportunități care nu existau înainte de intrarea dvs.

Astfel, intrarea ta într-o realitate care a existat dincolo de timp este re-creată de prezența ta. Vedeți dragii ascendenți câtă putere aveți în voi? Contribuția esenței tale are capacitatea de a modifica un întreg mod de viață. De fapt, chiar și în interiorul vasului tău pământesc legat de timp, influențezi Conștiința Colectivă și Planetară a Pământului cu fiecare respirație. Dimpotrivă, Conștiința Colectivă și Planetară a Pământului sunt influențate de fiecare respirație a voastră.

Respirația ta are o mare putere. Prima ta respirație la naștere indică faptul că ai fost în viață (ai fost conectat la Jocul 3D) și ultima ta respirație la moarte indică că ești mort (ai deconectat din Jocul 3D). Cu alte cuvinte, Esența Spirituală a respirației tale intră în forma ta la naștere și părăsește forma ta la moarte. Totuși, din moment ce ești esența ta spirituală, nu te naști și nici nu mori.

Forma ta este cea care se naște și forma ta care moare. Amintiți-vă că pentru a intra într-o realitate bazată pe formă, trebuie mai întâi să creați un corp bazat pe rezonanța moleculară și configurația acelei realități. Apoi, când corpul tău este pe deplin format, Spiritul tău intră în acea formă.

Noul Pământ rezonează cu pragul de a cincea dimensiune după Marele Vid între lumile inferioare unde a avea o formă înseamnă că ești în viață și lumile superioare în care a avea o formă este o alegere. În pregătirea pentru călătoria voastră prin acest Vid, forma voastră fizică este în proces de transmutare în Corpul vostru de Lumină care vă va purta prin Vidul.

Cu toate acestea, pentru că și planeta Pământ este în ascensiune, pe măsură ce forma voastră se transmută într-o frecvență mai mare de exprimare, la fel și întreaga voastră realitate. Prin urmare, atât oamenii, cât și planeta își recalibrează simultan forma la frecvențe din ce în ce mai înalte. Deoarece forma/corpul vostru este compus din elementele realității pe care o experimentați, atunci când realitatea voastră se transmută în frecvențe mai înalte, trebuie să vă potriviți cu acea schimbare de frecvență pentru a rămâne în acea realitate.

Prin urmare, conștiința voastră se recalibrează în mod constant la frecvențe din ce în ce mai înalte ale luminii, iar corpul vostru trebuie să se recalibreze, de asemenea. Dacă starea ta de conștiință devine prea mult mai înaltă decât corpul tău, vei „muri”, deoarece conștiința ta are o rezonanță care nu poate fi conținută în vasul tău cu frecvență inferioară.

Vasul vostru fizic pământesc este format din elementele de trei dimensiuni: pământ, aer, brad, apă și eter. Aceste elemente se transmută în expresia lor a patra dimensiune a Elementelor.

Elementalii Pământului sunt intitulați Gnomi,

Elementalii aerului sunt intitulați Sylphs,

Elementalii de foc sunt salamandre,

Elementalii de apă sunt ondine și

Elementalii eteric reprezintă amestecarea spiritului-în-materie.

Elementalii de a patra dimensiune poartă respirația Gaiei în ei și vă împărtășesc esența Ei prin respirația voastră. Cu fiecare inspirație, Elementalii aduc frecvența superioară a celei de-a patra dimensiuni a Gaiei:

Elemental Pământului în corpul tău

Elemental de aer în respirația ta

Fire Elemental în sinapsele tale neuronale

Elemental de apă din sângele și lichidul cefalorahidian

Elemental eteric în aura ta

Vasul tău terestre trebuie să se adapteze la aceste frecvențe mai înalte de energie. Adesea, această adaptare începe prin a elibera ceea ce a făcut parte din sine, ceea ce pretindeai că ești. Odată ce ați eliberat aspectele voastre care au devenit prea scăzute de rezonanță pentru forma voastră de transmutare, veți putea expira frecvența mai înaltă a respirației în lumea Gaiei. Prin urmare, vei împărtăși transmutația ta cu Gaia, așa cum Ea și-a împărtășit transmutarea cu tine.

În acest mod:

Corpul tău transmutant (Pământul) se aliniază cu corpul transmutant al Gaiei.

Respirația ta de transmutare (Aerul) se aliniază cu atmosfera de transmutare a Gaiei.

Sistemul tău nervos transmutant (Focul) se aliniază cu sistemele nervoase transmutatoare ale întregii vieți de pe Gaia.

Fluidul de transmutare al corpului tău (Apa) se aliniază cu frecvențele superioare ale apelor Gaiei.

Pe măsură ce aura voastră se transmută din eteric (a patra dimensiune) în spirituală (a cincea dimensiune), conștiința voastră personală se aliniază cu conștiința planetară, care se transmută din a treia/a patra dimensiune în a cincea dimensiune.

Reprezentarea fizică a Gaiei este a treia/a patra dimensiune a Pământului, iar reprezentarea a cincea dimensiune a Gaiei este Noul Pământ. Pe măsură ce voi, cei ascendenți, antrenați conștiința voastră personală cu conștiința planetară a Gaiei și a tuturor locuitorilor ei, contribuiți foarte mult la ascensiunea planetară.

Simultan, marea masă a corpului ascendent al Gaiei contribuie la ascensiunea voastră personală. Apoi, veți obține și beneficiul suplimentar al unei tranziții pașnice pe Noul Pământ, deoarece sunteți înconjurat și protejat de întreaga planetă ascendentă.

Provocarea cu această configurație de ascensiune (deoarece există multe versiuni de ascensiune) este că vă puteți îndoi cu ușurință că urcați pentru că nu lăsați nimic. Dacă ai urca dincolo de planetă, te-ai îndepărta de acea realitate și te-ai simți ca și cum ai părăsi Pământul. Atunci ai avea dovezi fizice ale ascensiunii tale.

Cu toate acestea, în funcție de dovezile fizice, nu este în concordanță cu ascensiunea. În schimb, cel mai bine este să-ți eliberezi ego-ul de nevoia de dovezi și să ai încredere în tine, știind că, din moment ce tu și Gaia sunteți UNUL, amândoi urcați împreună.

În acest mod, RETURNAREA implică atât oamenii, cât și planeta.

EU SUNT Creatorul Realității Mele

Și toate modelele de rezonanță

Sunt Creați de Conștiința mea

Realitatea pe care eu o creez

Începe cu o formă de gândire

Pe care le inventez cu gândurile și emoțiile

Că EU SUNT Conștient sau Inconștient

Permițându-mi să-mi umple inima și mintea

(Suzanne Lie)

Sa vedem ce e cu apatia ASTA pe care tiranul o atribuie oamenilor. Adica celor Care il deconspira! Ca VEZI, doamne, El e in FIECARE din noi si simte ce simtim si in ce stare SINTEM! Serios?

Care sunt sinonimele cuvântului apatie?

În primul rând, când cuvântul apatie se referă la lipsa de reacție a unei persoane, putem folosi în schimb următoarele cuvinte: absență, frigiditate, inacțiune, insensibilitate sau pasivitate. Când cuvântul apatie se referă la a fi moale (pot fi reacții, dar acestea sunt aproape imperceptibile sau foarte lente), el poate fi înlocuit cu deznădejde, moale, lenevie, lene sau letargie.

Apoi, când apatia este legată de o stare depresivă, putem vorbi de anihilare, depresie, fatalism sau resemnare.

În sfârșit, există și un sens filosofic al cuvântului apatie: apatia este insensibilitatea emoțională căutată pentru realizarea unui ideal uman. În acest sens special, putem înlocui apatia cu ataraxia, stoicismul, impasivitatea, imperturbabilitatea, indiferența sau nonșalanța.

Care sunt antonimele cuvântului apatie?

Toate contrariile cuvântului apatie desemnează o idee de mișcare (fizică sau emoțională). Când nu suntem în apatie, suntem în acțiune, în dinamism și avem energie, vitalitate, viuitate.

Din punct de vedere filozofic, putem contrasta apatia cu epicureismul, mișcare pentru care căutarea fericirii este importantă și pentru care trebuie să ne bucurăm de bucuriile simple ale vieții.

Din punct de vedere moral, simțim emoții precum entuziasm, entuziasm, exaltare, entuziasm, fervoare, pasiune, sensibilitate. (Carmen Garz)

Cred că cea mai neplăcută parte a iluminării este că îți pierzi pasiunea. Nu mai simţiţi nicio atracţie pentru ceea ce va pasiona înainte - și este absolut normal, pentru că acele pasiuni sunt vechi. Sunt pasiuni umane.

Și voi încercați să reînviaţi acele pasiuni, dar degeaba, nu mai exista nicio atracţie; pe cine păcăliţi? Și sunteţi plictisiţi și apoi încercați să vă ocupaţi timpul cu ceva.

Nu încercați să forțați fericirea. Nu încercați să forțați nimic acum. Voi treceţi printr-o tranziție.

E ca și cum ați conduce o mașină pe un drum liber, într-o zi frumoasă. Deodată intraţi printr-un tunel. Este întuneric și nu puteți vedea și nu știți unde vă aflați și se simte ciudat și aveți o senzatie de claustrofobie, dar trebuie să mergeți înainte, ca să ajungeți la celălalt capăt al tunelului.

Este același lucru. Voi treceţi prin toate schimbările astea. Brusc, totul devine întunecat și se destramă. Și apoi vă faceți griji și încercați să luaţi medicamente sau să meditați. Încercați să “luați ceva”, fie că este vorba de alcool sau de suplimente sau ritualuri ezoterice.

Nu mai faceţi asta.

Ce să faceţi? Pur și simplu permiteţi să se întâmple ceea ce se întâmplă.

Oricât de ciudat pare, Schimbarea prin care treceţi acum este cea mai măreaţă experiență a unei vieți umane. Voi treceți prin iluminarea realizată în corp uman și în unele zile chiar e oribil. În anumite zile totul este atât de dificil, iar în alte zile simțiţi că totul capătă sens.

Este absolut firesc. Nu e nimic în neregulă cu voi. Nu este nimic în neregulă când aveți dureri în tot corpul.

Mi-ar plăcea să vă arăt ce se întâmplă la nivelul celular, la nivelul ADN-ului vostru. Voi activaţi în interiorul vostru un nou corp energetic, care este relativ independent. Sunteți într-o mare tranziție acum, într-o mare evoluție a Sinelui. Vă reconstruiți corpul. (Adamus, prin Geoffrey Hoppe) Traducerea Mihaela Dan

Ascensiunea / Evoluția este un proces normal și necesar de creștere personală. Uneori se poate simți ca o luptă internă între sinele tău trecut și persoana în care devii. Ego-ul tău, care se bazează pe adevăruri false și condiționări învechite din trecut, va rezista acestei schimbări și va căuta să-și mențină identitatea.

Evenimentele din viața ta devin din ce în ce mai sincronizate, aliniindu-te pentru a primi instrumentele necesare pentru a-ți ridica nivelul și a-ți regla ființa interioară. Creezi spațiu pentru experiențe construite mai degrabă pe creștere decât pe lupte, trecând de la rezistență la împlinire.

Acest lucru necesită angajament pentru creșterea minții, trupului, sufletului și scopului superior, făcând pas la un pas către ceva mai semnificativ în viață. Poate fi o provocare să menții impulsul, dar în energia noului pământ, găsești întotdeauna o modalitate de a merge mai departe și de a reveni și mai puternic de la fiecare provocare și obstacol pe calea ta.

Oamenii ascendenți trec printr-o epurare emoțională intensă și extremă, curățând sentimentele de abandon trecut, traume ale nedreptății, tristețe, deznădejde și frică. Acest lucru se poate manifesta ca o dorință de a reveni la obiceiuri sau moduri de a fi mai vechi. Dependența și obiceiurile proaste se pot exacerba în timpul acestor etape intense de ascensiune. Pe măsură ce urcați, vă veți alinia și vă îmbina cu sinele superior și cu toate calitățile sale metafizice, acest lucru vă va permite să vă vindecați și să transcendeți vechile obiceiuri interne și vechile tipare.

Evoluția este sinele care urcă din mintea programată existentă, îndepărtând treptat și progresiv tot sinele fals, înaintând și evoluând dincolo de constrângerile de control ale trăirii în cutia liniară a gândirii. Evitați să locuiți în trecut, doar să priviți înapoi pentru a evalua ce schimbări interne trebuie acum să aibă loc. Urci și îmbrățișezi lecțiile pe care viața te învață mereu, te dezvolți într-o versiune mult mai înaltă a Sinelui Adevărat.

Autenticitatea este o parte esențială a Ascensiunii autentice. Nu este doar un concept de Ascensiune. Este dinamica centrală a cine ești cu adevărat, un om ascendent într-o minte mult mai sănătoasă, o ființă umană cu spirit liber și bine adaptată.

Energia colectivă planetară Scorpion este extrem de intensă, în prezent există o mare cantitate de energie densă și bazată pe frică care călătorește și se împrăștie pe planetă. Această energie poate fi copleșitoare pentru cei care sunt foarte sensibili. Acesta este un moment în care sufletele în ascensiune se pot simți confruntate cu frici interne și profund înrădăcinate, care au Reapat recent, acest lucru vă încurajează să explorați aspectele mai profunde și nedescoperite ale sinelui.

Oameni în ascensiune sunteți aici pentru a vă stăpâni emoțiile, a lucra prin toate declanșatoarele și reacțiile. Din această cauză, s-ar putea să întâlnești oameni care își proiectează nesiguranța asupra ta, în timp ce își reflectă umbrele interioare. Totuși, aceasta nu este lupta voastră și discernământul în toate situațiile și cu toți oamenii este esențial și necesar în călătoria voastră de ascensiune.

Oamenii în ascensiune primesc instrumentele necesare pentru a ridica nivelul și a regla ființa interioară. Creezi spațiu pentru experiențe construite mai degrabă pe creștere decât pe lupte, trecând de la rezistență la împlinire. Intuiția echipei Ascensiunii și inima își doresc un rol mai mare în viața ta. Predarea dorinței tale interne de libertate este esențială. Viața te duce pe noi căi și în linii temporale mai înalte atunci când te aliniezi cu sinele tău superior, ducând la experiențe mai semnificative, împlinitoare și binecuvântate.

În timpul acestei transformări intense poți simți dorința înnăscută de a te retrage în Centrul tău, spațiul inimii tale. Știind în orice moment că ești profund protejat și iubit. Schimbările sunt acum la orizont și recompensele bine câștigate și meritate vă așteaptă acum, Universul lucrează pentru binele vostru cel mai înalt, un moment pentru a sărbători este aproape.

Curaj, integritate și aliniere: energii puternice au pătruns pe planetă, provocând colapsul vechilor cronologie și apariția altora noi. Alegând în mod intenționat iubirea în locul fricii, pacea interioară în locul haosului, fericirea în locul mizeriei și lumina în locul întunericului.

Te afli într-o poartă activată către renașterea ta. Pe măsură ce conștiința voastră se extinde, obțineți o nouă perspectivă asupra sinelui, asupra trecutului vostru, recunoscând creșterea internă, eliminând tiparele nesănătoase și îmbrățișând oportunitățile de îmbunătățire a ascensiunii.

Privirea vieții prin prisma alinierii îți îmbunătățește receptivitatea și te ajută să iei decizii mai bune. Sincronicitățile încep să se accelereze, aliniindu-vă cu noi oportunități. Îți perfecționezi ființa interioară și experimentezi lumina în expansiune din interiorul sinelui.

Canalizat cu devotament iubitor. (Ascension LightWorkers)

Noi toți, ca umanitate, am intrat acum pe o linie temporală pe care nu am mai reușit să ajungem niciodată în istoria umanității.

Intrăm în Epoca adevărului. Și pentru mulți oameni va fi o perioadă foarte dificilă, fiindcă ei au trăit în minciună până acum. Lumea pe care știau ei se va destrăma și nu vor ști ce să facă în continuare.

Aceia dintre voi care v-ați făcut munca interioară, care ați crescut ca nivel de Conștiință, dacă sunteți un exemplu autentic de ființă care trăiește în integritate, veți fi chemați să ieșiți în față în următorii 2 ani, fiindcă va fi mare nevoie de voi.

În anii 2024 și 2025 va fi o Chemare globală la serviciu în slujba Binelui comun, va fi o Chemare globală la acțiune, va fi ceva fără precedent. Și asta se va întâmpla pentru că umanitatea n-a ajuns niciodată pe linia temporală pe care suntem acum; în trecut, noi, ca și colectiv, am avut mai multe tentative de trece pe această linie temporală, dar toate au eșuat.

Am acum reușit și de aceea pentru noi toți va fi ceva complet nou, va fi ca și cum am învăța din nou să mergem. De aceea vă sugerez să fiți prudenți, să faceți pași mărunți, să nu vă aruncați cu capul înainte la modul nechizbuit.

Și când spun „prudență” nu mă refer la „frică”, mă refer la faptul că intrăm în Nou, că vor fi lucruri pe care nu le-am mai experimentat niciodată până acum și de aceea este de dorit să vă luați timp ca să vedeți despre ce este vorba, să vă lămuriți ce aveți de făcut, pentru că veți constata că multe dintre metodele/ practicile/ soluțiile care funcționau în trecut nu vor mai funcționa.

Ceea ce vă sugerez este să înaintați cu pași mici, nu să vă opriți.

Unii dintre voi veți conștientiza că vechea voastră Versiune nu vă mai reprezintă, veți descoperi că nu sunteți cine credeați că sunteți. Nu vă agățați de acea Versiune veche a voastră, dați-i drumul și permiteți-vă să deveniți Noua voastră Versiune!

Nu opuneți rezistență în procesul schimbării. Dacă simțiți Chemarea de a servi Binele comun - în orice formă puteți face voi asta -, serviți Binele comun. Dacă vă simțiți ghidați să vă mutați, mutați-vă. Dacă vă simțiți ghidați să faceți altceva, faceți acel lucru.

Fiți pregătiți: următorii doi ani vor fi o perioadă ciudată, provocatoare, dar pentru asta ați venit voi aici, pe Pământ, în această viață umană. Și veți vedea că rezultatul va merita toate încercările prin care ați trecut în această viață. (Jason Estes) Traducerea Mihaela Dan.

Motivul pentru care umanitatea a putut menține starea de disfuncționalitate/ dizarmonie în care s-a aflat până acum a fost acela că oamenii nu și-au permis să simtă toată emoțiile dureroase din interiorul lor. Dar asta n-o să mai dureze mult, fiindcă în curând energiile care curg pe Pământ vor fi atât de înalte vibrațional, încât vom simți la un nivel la care n-am simțit niciodată până acum și asta va determina schimbări majore în viața noastră și în lume.

Până acum oamenii au folosit fel de fel de distrageri/ dependențe care îi ajutau (temporar) să nu mai simtă durerea din interiorul lor, le distrăgeau atenția sau pur și simplu îi amorțeau.

Dar va veni un moment în care acest lucru nu va mai fi posibil, pentru că nicio substanță și niciun drog de pe pământ nu vor mai putea să „amorțească”/ „blocheze” energiile de vibrație înaltă care vor curge prin noi – atunci oamenii nu vor mai putea evita să simtă pe deplin toate acele emoții dureroase pe care le-au ascuns adânc în interiorul lor.

Atunci când se va întâmpla, singura soluție ca să poată suporta acea durere va fi ca oamenii respectivi să servească Binele comun, susținând orice cauză îi face să vibreze și ajutând astfel umanitatea să se vindece. Cred că undeva spre finalul anului 2026 va fi acest moment despre care vă vorbesc, dacă discutăm la nivel colectiv.

Sunt însă oameni care trec chiar acum prin această fază în care nu mai pot evita să simtă toată durerea care a fost reprimată/ negată/ ignorată ani sau decenii la rând. Dacă ești unul dintre ei, caută o cauză care te însuflețește și fă voluntariat, ajută în orice fel poți, servește cum poți Binele comun, implică-te în vindecarea lumii. Nu contează ce faci, atât timp cât acel lucru servește Binelui comun – poți susține un ONG, poți planta copaci, poți merge în parc sau în pădure ca să îmbrățișezi copaci. Nu e nevoie să fie ceva măreț.

Eu îi învăț pe cursanții mei să facă un lucru foarte simplu care servește Binele comun: le cer să binecuvânteze niște apă și să o toarne în toaletă. Când le-am spus prima dată acest lucru, ei m-au întrebat: „Poftim? De ce să facem asta?”.

Pentru că în acest fel adăugați apă binecuvântată în rețeaua de canalizare a localității voastre, iar acesta este un mod simplu și rapid de a aduce schimbarea în acea localitate.

Faceți asta în fiecare zi și într-o săptămână veți sesiza o schimbare semnificativă în viața voastră și în jurul vostru. De ce o să apară această schimbare? Pentru că faceți diferența, pentru că aveți un impact pozitiv asupra locului în care vă aflați.

Următoarea etapă în evoluția umanității este aceea în care vom lucra cu resurse înalt vibraționale, iar una dintre aceste resurse este impactul pe care îl ai în locul în care te afli/ comunitate/ lume. Și în perioada următoare veți învăța despre ce înseamnă a avea un impact acolo unde te afli, despre ce înseamnă a crea schimbări pozitive în comunitate/ lume. Veți învăța să vă investiți timpul în lucruri care sunt cu adevărat importante, care au cu adevărat valoare. (Jason Estes) Traducerea Mihaela Dan

Când un om întâlnește pe cineva/ are o discuție cu cineva/ intră într-o relație care are potențialul de a-l schimba, de a accesa niște adevăruri mai profunde, de a înțelege mai clar niște lucruri, acel om se află într-o poziție foarte vulnerabilă. În interiorul lui apare o mică deschidere care permite Noului să pătrundă și asta îl face să se simtă foarte vulnerabil, pentru că el acceptă, practic, să elibereze ceva vechi și să permită să intre ceva Nou. Când te deschizi către Nou, când accepți să intri în Necunoscut, știi ce lume lași în urmă, dar nu știi în ce te bagi, nu știi cum arată Noua lume în care intri.

Nivelul schimbării pe care o experimentezi ca ființă depinde de nivelul Noului către care te deschizi. De fiecare dată când înveți ceva nou, când ți se oferă un adevăr mai profund decât cel pe care-l accesai tu anterior, vechea ta lume - cea în care aveai acel adevăr/ acea credință mai veche, depășită – se destramă; tu urci la un noul nivel, intri într-o altă lume. (Caroline Myss) Traducerea Mihaela Dan

Noi suntem o „specie” diferită de bunicii și străbunicii noștri. Noi avem simțuri care nu erau activate la bunicii și străbunicii noștri. Totul s-a schimbat, din acest punct de vedere, când am intrat în Era nucleară, atunci când a fost inventată bomba atomică.

Noi, ca „specie”, suntem acum capabili de vindecări instantanee – ceea ce în trecut făcea Isus. Asta se numește „miracol” pentru omul care funcționează în timpul orizontal, dar este ceva natural pentru omul care funcționează în timpul vertical. Ceea ce durează mai mult atunci când funcționezi în timpul orizontal este instantaneu atunci când funcționezi în timpul vertical.

Timpul vertical este timpul mistic, este timpul lui Isus, este timpul lui Budha.

În ceea ce mă privește, atunci când am avut o întâlnire mistică, atunci când am „întâlnit-o” pe Sfânta Tereza de Avila, am intrat în timpul vertical. Ceva s-a schimbat la modul zguduitor în mine. Ceva în creierul meu a făcut scurt circuit, am avut convulsii timp de 4 ani, mi-am pierdut memoria pe termen scurt, s-au șters din mintea mea jumătate dintre cuvintele pe care le știam, dar în același timp s-au activat alte circuite în creierul meu și am început să am percepții pe care nu le aveam înainte, am început simt la un nivel la care nu eram capabilă să simt anterior. Se poate spune că mi-am pierdut din „împământare”, dar am câștigat mai mult spațiu „în sus”.

Pe măsură ce mi s-au dezvoltat aceste percepții noi, am constatat că atunci când citeam despre Sfânta Tereza de Avila, despre Ioan al Crucii și despre alți mistici, la nivel logic ar fi putut să pară că mă duc undeva înapoi în timp (pe orizontală), dar simțeam că de fapt mă duc undeva mai adânc în profunzimea misticismului (adică intram într-o experiență pe verticală). Mai exact, simțeam că am niște experiențe mistice în care mintea nu mă poate urma, unde rațiunea/ logica nu mai erau instrumentele mele de lucru, unde percepțiile erau de altă natură decât cea rațională/ logică.

Ceea ce am simțit atunci era că totul depinde de cât de mult îmi pot permite să mă deschid către Nou, cât de mult pot permite să fie schimbată lumea mea. (Caroline Myss) Traducerea Mihaela Dan

Întrebați-vă fiecare dintre voi: „În ce spațiu «funcționez» eu, «funcționez» într-o ficțiune, într-o relație care nu este reală, pe care o păstrez pentru că-mi fac iluzii cu privire la acest om și la intențiile lui, funcționez în prietenii care nu sunt reale, care nu sunt ce aș vrea eu să fie? Nu cumva țin aproape de mine oameni despre care îmi fac iluzia că mă apreciază și mă respectă, dar de fapt mă caută doar fiindcă au un interes, pentru că pot obține ceva de la mine? Nu cumva funcționez în baza unor credințe false/ depășite, cu care am fost programat, dar care nu îmi sunt benefice? Nu cumva funcționez într-o căsnicie care nu mai este de mult funcțională și îmi fac iluzii că pe măsură ce trece timpul, lucrurile se vor așeza, refuzând să văd că partenerul/ partenera mea deja este plecată la nivel emoțional și chiar și romantic din căsnicia noastră?

Nu cumva funcționez într-o ficțiune de tipul „dacă aș fi fost…. / aș fi făcut…../ aș fi primit……” sau „dacă X ar fi fost/ ar fi făcut….. lucrurile ar sta cu totul altfel în viața mea”?

Nu cumva funcționez într-o ficțiune pe care mi-am creat-o singur, în loc să funcționez în realitate?

Atunci când tu îmi spui „Nu mai există pasiune în viața mea, nu mai există nimic care să mă facă să mă simt viu, care să mă însuflețească. Nu știu ce să fac ca să-mi recapăt bucuria vieții. Mă simt străin în propria viață”, ceea ce îmi spui, de fapt, este „Eu nu mai trăiesc în viața mea, trăiesc într-o ficțiune. Și nu știu ce/cum să fac ca să revin Acasă, în viața mea”.

Voi „locuiți” în viața voastră reală sau v-ați mutat într-o „ficțiune”? (Caroline Myss) Traducerea Mihaela Dan

Atunci când discutăm despre călătoria interioară și despre recuperarea și asumarea puterii personale, este necesar să conștientizăm că noi înșine suntem responsabili pentru propria suferință, noi înșine ne producem acea suferință, prin faptul că ne facem iluzii cu privire la diverse persoane/ situații/ lucruri. Ne mințim singuri, refuzăm să vedem adevărul inconfortabil/ dureros și apoi suferim. Noi vrem ca anumite lucruri să fie reale și facem tot ce depinde de noi să ne întreținem iluzia că sunt reale, deși ele nu sunt. Noi vrem ca lumea/ viața să fie altfel decât este, opunem rezistență la ceea ce este, iar acest lucru ne face să suferim.

Viața este despre a-ți gestiona cu înțelepciune puterea, prin fiecare alegere pe care o faci, prin fiecare gând pe care-l ai; este despre a accepta ceea ce este, chiar și atunci când ceea ce este nu-ți convine/ este dureros.

Viața este despre a renunța să te minți singur, ca să eviți să simți neplăcerea/ durerea că lucrurile nu sunt cum vrei tu să fie; să accepți să vezi adevărul așa cum e și să iei decizii în consecință. Este despre a te ocupa de tot ceea ce apare în Calea ta, de a nu lăsa lucruri neterminate/ nerezolvate, doar fiindcă nu ai vrut să vezi niște adevăruri inconfortabile/ dureroase și ai preferat să-ți creezi o ficțiune în care să te refugiezi.

Atunci când tu refuzi să vezi ceea ce este, așa cum este, când te minți singur, când îți faci iluzii ca lucrurile sunt așa cum ai vrea tu să fie, pierzi putere/ forță vitală, pierzi energie.

Întrebați-vă: „Ce anume mă face să pierd putere/ forță vitală?”.

„Nu-mi place că asta este adevărat despre mine, aș vrea să nu fie adevărat, dar este adevărat că sunt ………. (dependent de ceva, leneș, fricos, gelos, etc)” – vă spuneți vreodată asta?

Unul dintre motivele pentru care oamenii nu se vindecă este acela că nu sunt sinceri cu ei înșiși. Le este rușine să recunoască anumite lucruri despre ei înșiși.

Dacă nu aveți curajul să recunoașteți niște adevăruri inconfortabile/ dureroase despre voi, nu puteți urca la un alt nivel de conștiință. Dacă nu vă asumați anumite lucruri inconfortabile/ dureroase din interiorul vostru și din viața voastră, nu puteți ajunge la un nivel de conștiință superior. (Caroline Myss) Traducerea Mihaela Dan

Eu am mai vorbit despre faptul că putem reprezenta omul ca o clădire de tip zgârie-nori. Inițial noi ne aflăm la „parter”, ca nivel de conștiință și pe măsură de evoluăm, mai urcăm câte un etaj în acea clădire și începem să vedem lucrurile altfel.

Una e să stai la parter, într-o zonă aglomerată, cu magazine, cu oameni și mașini care fac zgomot, cu mirosurile specifice, de unde vezi doar zidurile celorlalte clădiri din jur, alta este să stai la etajul 10, de unde nu se mai aude atât de bine zgomotul străzii, nu se mai simt mirosurile de la parter, de unde și priveliștea este alta și cu totul altceva este să stai într-un apartament la ultimul etaj al unui zgârie nori, unde este liniște, iar priveliștea este superbă.

Unul este „adevărul” celui care locuiește la parter, altul este „adevărul” pe care-l accesează un om care locuiește la etajul 10 și altul este „adevărul” accesat de cel care locuiește la ultimul etaj al unui zgârie-nori.

Dar nu oricine ajunge la ultimul etaj al unui zgârie nori, fiindcă acele „apartamente” costă foarte mult, nu oricine și le permite.

„Adevărul” de la ultimul etaj este cel mai profund, iar pe măsură ce coborâm la etajele inferioare, el este „modificat”/ „ciopîrțit”/ „simplificat”/ „cosmetizat”, ca să poată fi înțeles de cei de la etajele inferioare, de cei cu un nivel redus de conștiință; el este adaptat normelor/ valorilor/ intereselor societății respective. Așa se ajunge ca de la acel „adevăr” profund de la ultimul etaj al clădirii, să se ajungă la parter un fel de mit cu o mică sămânță de adevăr. Atât pot cuprinde cu mintea lor oamenii cu un nivel redus de conștiință.

Așa ajunge Dumnezeul de la ultimul etaj al clădirii să devină o versiune deformată a Sa, să devină un Dumnezeu care arată ca un om, care gândește ca un om și se comportă ca un om, care se înfurie, care pedepsește oamenii, care este răzbunător.

Oamenii pot accepta doar părți de adevăr, în funcție de nivelul lor de conștiință. Oamenii nu pot suporta adevăruri mai profunde decât nivelul lor de conștiință, nu le pot cuprinde cu mintea lor.

Cei mai mulți oameni nu pot accepta adevărul decât în doze homeopatice și de aceea ei trăiesc, practic, în minciună. Nu fac față adevărului. Dar dacă ei sunt hrăniți în mod sistematic cu doze mici de adevăr, atât cât suportă fiecare, la un moment dat vor începe să evolueze ca nivel de conștiință.

Este ca atunci când cineva care a stat mult timp în întuneric este scos la lumină – dacă îl scoți brusc la lumina soarelui, îi face rău, îl orbește, e prea mult, prea repede; este necesar să-l expui la lumină în mod gradat, ca să poată să-i facă față.

Când un om a fost ținut mult timp în întuneric, este suficient un chibrit aprins, care să-l ajute să vadă unde să facă următorul pas în față. Nu are nevoie de reflectoare mari puse asupra lui, ca să vadă tot drumul în față, fiindcă l-ar orbi; nu poate înainta atât de mult, atât de repede, este prea mult pentru el. Îi aprinzi un chibrit, ca să vadă să facă un pas înainte, apoi îi mai aprinzi unul și mai face un pas și ușor, ușor, poți aprinde o lumină din ce în ce mai mare.

Unul dintre miturile pe baza cărora funcționează oamenii este „Dacă sunt un om bun, nu mi se pot întâmpla lucrurile rele”. Oamenii au pretenția ca dacă sunt buni, Dumnezeu să nu permită să li se întâmple lucruri rele…

Îmi pare rău, dar viața umană nu este așa! Indiferent cine ai fi, cât de bun ai fi, cât de mult bine ai face, ți se vor întâmpla bune și rele, vei trece prin încercări, vei avea de făcut față unor obstacole, vei avea parte de momente foarte dificile. (Caroline Myss) Traducerea Mihaela Dan

Eu lucrez ca vindecător intuitiv de peste 30 de ani și vă pot spune foarte clar că o boală nu are o singură cauză, că există întotdeauna mai multe cauze pentru care un om se îmbolnăvește, iar unele dintre ele nu le vom afla niciodată.

Faptul că un om s-a îmbolnăvit nu înseamnă că el a făcut lucruri „rele”, că face ceva „greșit”, că Dumnezeu l-a pedepsit pentru ceva ce a făcut, etc.

Apariția bolii are legătură cu existența unui dezechilibru energetic, este vorba strict de energii, nu de faptul că a făcut ceva „rău”. Energiile nu sunt „bune” și „rele”, energiile nu au atașate niște etichete de acest gen, sunt neutre.

Dumnezeu nu are nicio treabă cu emoțiile, Dumnezeu nu se supără, nu se înfurie, nu este răzbunător. Dumnezeu este deasupra oricăror emoții omenești.

Dumnezeu a stabilit un set de reguli în care să ne încadrăm, iar dacă ieși din acel sistem de reguli, apar niște dezechilibre energetice care au consecințe în planul fizic. Nu e vorba de o „pedeapsă”, este vorba de efectele energetice ale unor alegeri pe care le facem.

Corpul nostru fizic trebuie să funcționeze în niște parametri, ca să-i fie bine; dacă ieșim din acei parametri energetici vor exista consecințe.

Sufletul nostru vrea ca noi să funcționăm în niște parametri, pentru că sufletul nostru cunoaște regulile stabilite de Dumnezeu pentru oameni.

Noi avem în interiorul nostru un sistem de chakre (centri energetici), noi suntem ființe energetice, chiar dacă nu ne dăm seama de asta. (Caroline Myss) Traducerea Mihaela Dan

La începutul activității mele ca vindecător intuitiv, oamenii îmi spuneau: „Uite ce mi s-a întâmplat, uite cât de traumatizat am fost, uite cât am suferit. Probabil că de-asta m-am îmbolnăvit acum; sunt unii care mi-au făcut atât de mult rău!”.

Când oamenii se află „la parter” ca nivel de conștiință, ei cred că acest mod de a vedea lucrurile este „adevărat”. Și există o fărâmă de adevăr în ideea că negativitatea pe care o acumulăm în noi ne poate îmbolnăvi, dar nu este întreg adevărul, lucrurile sunt mult mai complicate decât atât, boala nu poate fi explicată doar prin această negativitate din interiorul nostru.

Pe măsură ce urci etaj cu etaj, pe măsură ce crești ca nivel de conștiință, pe măsură ce îți asumi mai mult din puterea personală, începi să ai o altă perspectivă asupra lucrurilor, nu mai vezi ceea ce ți se întâmplat la modul subiectiv, nu mai iei totul la modul personal, ci vezi lucrurile din perspectiva Observatorului neutru.

Atât timp cât vezi lucrurile în mod subiectiv, cât iei totul la nivel personal, vei avea o perspectivă foarte limitată și vei avea resentimente față de cei care „îți fac rău”, vei considera că „e nedrept ce ți se întâmplă”, că „nu meritai așa ceva”, etc.

Atât timp cât vezi lucrurile la modul subiectiv îți vei permite să te vindeci doar atunci când simți că „s-a făcut dreptate”, că cei care „ți-au făcut rău” au plătit pentru asta, că ai fost răzbunat. Vei căuta soluții ca să „reglezi socotelile” cu cei care te-au rănit, ca să le plătești „cu aceeași monedă”, ca să simți că ceea ce le-ai făcut tu lor îi va durea la fel de mult pe cât te-a durut ce ți-au făcut ei ție în trecut, că „sunteți chit”. Vei căuta oameni care să-ți susțină versiunea, să-ți spună că ai dreptate să-i urăști/ dușmănești pe cei care „ți-au făcut rău”, că ei merită tot ce este mai rău, că ai dreptate să vrei să le-o plătești, că nu e drept ce ți s-a întâmplat, că nu meritai așa ceva. Vei continua să îți plângi de milă, să te victimizezi, să aștepți un tratament special din partea altora, pentru că tu ai fost rănit, pentru că tu ai suferit. Te vei sabota singur. Și pentru tine „povestea” pe care ți-o spui este „adevărul”.

De fiecare dată când mai povestești cât rău „ți-au făcut” unii, cât de mult te-au rănit, cât de mult ai suferit, de fiecare dată când te victimizezi și cei din jur te încurajează în a face asta și-ți spun că ai dreptate, tu „îți modernizezi” locuința ta de la „parter” și te instalezi și mai confortabil în ea. Este locuința copilului rănit din interiorul tău, în care te vizitează copiii răniți din interiorul alora, în care aveți discuții de oameni răniți, în care consumați „hrană” pentru copii bolnavi. Așa vă alimentați în mod constant disfuncționalitatea. (Caroline Myss) Traducerea Mihaela Dan

Când te afli „la parter” din punct de vedere al nivelului de conștiință, ai opțiunea să urci la un etaj superior, dar pentru asta este necesar să faci o alegere conștientă în acest sens. Și este o alegere greu de făcut.

Când ești la parter funcționezi în tiparul luptei pentru supraviețuire, știi ce ai de făcut ca să te aperi, să eviți loviturile altora, știi cum să manipulezi oamenii în interesul tău, cum să-i controlezi, ca să-ți atingi propriile scopuri. Ai devenit specialist în Jocul supraviețuirii, te descurci bine, ai impresia că ții lucrurile sub control în viața ta și nu ești interesat să treci la un alt nivel, fiindcă asta înseamnă să ieși din zona ta de confort, în care ai ajuns la un anumit nivel de „succes”.

Poate ai învățat și cum să profiți de rănile tale, cum să obții anumite beneficii sociale/ financiare/ relaționale și nu ești dispus să renunți la acele beneficii; iar vindecarea ar însemna renunțarea la beneficiile respective. Sau ai putea descoperi că dacă urci puțin, „în vizită”, la etajul superior, nu te încântă deloc ce se întâmplă acolo, pentru că ceea ce are valoare la acel etaj, pentru tine, în Jocul supraviețuirii – în care e „care pe care” - nu are valoare. S-ar putea să descoperi atunci când urci „în vizită” la un nivel superior că nu te simți bine/ confortabil acolo – și asta nu pentru că nu ar fi ceva benefic pentru tine, ci pentru că te scoate din zona ta de confort, pentru că acolo nu mai sunt valabile regulile/ valorile pe care le știi, pentru că e un tărâm necunoscut, în care îți e frică să te aventurezi.

Pentru cineva care s-a obișnuit să se considere o victimă, să-și plângă de milă și să profite de traumele/ bolile sale pentru a obține timpul/ atenția/ bunăvoința/ ajutorul/ un tratament preferențial din partea celorlalți, pentru cineva care e obișnuit să dea vina pe alții, „etajul” la care îți asumi responsabilitate pentru ceea ce faci, la care te uiți la tine însuți, nu la alții, la care știi că vei suporta consecințele acțiunilor tale, este o zonă foarte inconfortabilă.

La acest etaj nu mai poți spune că alții „ți-au făcut……”, nu mai poți spune că „nu meritai așa ceva”, ci te uiți la tine însuți și la așteptările nerealiste pe care le-ai avut de la niște oameni pe care ai refuzat să-i vezi așa cum sunt de fapt. La acest etaj te observi cu mare atenție, îți monitorizezi gândurile, cuvintele, acțiunile și examinezi la modul sincer și motivele pentru care faci ceea ce faci. Nu te mai minți singur în privința adevăratelor motive pentru care faci anumite lucruri, nu mai trăiești într-o iluzie.

Nu e ușor să funcționezi așa, la modul conștient. (Caroline Myss) Traducerea Mihaela Dan


În cei peste 30 de ani de când mă ocup de vindecarea intuitivă am auzit nenumărați oameni care mi-au spus că s-au îmbolnăvit pentru că au suferit foarte mult, pentru că cineva i-a rănit foarte tare într-o perioadă a vieții lor, pentru că au fost traumatizați în copilărie, pentru că au fost înșelați/ trădați de oameni foarte apropiați, pentru că li s-au făcut niște nedreptați foarte mari, etc. Toți se considerau victimele altora, toți arătau cu degetul către alții, care „le-au făcut…..”.

Niciodată nu am auzit vreun om să-mi spună „Cred că m-am îmbolnăvit pentru că am făcut mult rău altor oameni”.

Niciodată nu am auzit vreun om să-mi spună „Cred că m-am îmbolnăvit pentru că pur și simplu nu pot spune adevărul, am mințit foarte mulți oameni în viața mea, pentru că sunt un manipulator. Mă trezesc dimineața, știu că și în acea zi voi minți și voi manipula alți oameni și nu am puterea să mă opresc din a face asta”.

Niciodată nu am auzit vreun om să-mi spună „Cred că m-am îmbolnăvit pentru că mă plâng întruna de fel de fel de lucruri, pentru că nimic nu-mi convine, pentru că tot timpul am ceva de comentat la alții, pentru că îi critic și îi bârfesc mereu pe alții”.

Tereza de Avila spune că atunci când începe călătoria ta spirituală, simți un imbold puternic în sensul de a te cunoaște la modul profund pe tine însuți și acest imbold nu va mai înceta niciodată.

Uneori ai momente în care vrei să te oprești din această căutare continuă în interiorul tău, să scapi de acea Chemare interioară, dar nu vei putea să scapi, pentru că e ceva mai presus de tine. Și apoi, după mai multe încercări de genul ăsta, o să decizi că vei continua călătoria ta spirituală în ritmul care este potrivit pentru tine.

Atunci vei constata că starea ta de bine/ împlinire se alimentează dintr-o fântână interioară, nu dintr-una exterioară. Vei descoperi că starea ta de bine/ împlinire poate fi alimentată din viața ta interioară, nu din lucruri/ relații/ activități exterioare. Vei descoperi că poți primi de la Dumnezeu (în interiorul tău) suficient cât să te hrănească, astfel încât să nu mai vânezi realizări/ validări exterioare. Îți vei săpa propria fântână interioară și îți vei potoli setea din ea.

În lumea exterioară orice „fântână” ai săpa, la un moment dat ea va seca și va trebui să sapi o altă fântână, în altă parte, ca să te alimentezi cu apă.

Când sapi o fântână în interiorul tău, ea nu va seca niciodată. (Caroline Myss) Traducerea Mihaela Dan


"Odată cu Ascensiunea accelerată, vom descoperi că și conștiința noastră se ridică, cu aceasta puterile noastre psihice și intuitive vor crește. Vom fi capabili să vedem clar minciunile pe măsură ce ne va creste gradul de discernere. Mai mult decât atât, să nu ne lăsăm atrași în vreuna dintre dramele evocate in care, cei care aleg să rămână pe vechiul pământ și se dezintegreaza cu el, încearcă să ne arunce.

Toate sistemele se vor dezintegra și se dezintegrează pentru că nu mai pot păstra frecvența. Acest lucru se aplică tuturor indivizilor la fel de mult ca marelui intreg.

Este revenirea la simplitate.

Vechile sisteme complicate și învechite vor fi înlocuite cu comunități, care funcționează ca niște celule, în interiorul corpului mai mare al Noii Epoci de Aur, în măsura în care Templele Luminii se ridică și sunt deja ancorate de Sfaturile Intergalactice și Universale.

Schimbarea se intensifică și, odată cu ea, sufletele pur și simplu nu vor mai dori să aibă războaie, ceartă și luptă și vor găsi mai degrabă orice lucru care unifică, reunește și unește, deoarece vechea separare și dualitate în adevăr sunt inexistente fiind jucate doar de cei care încă se agață de vechi.

Rețineți, și acest lucru este foarte important: mulți sunt provocați, deoarece o mulțime de vechituri sunt amestecate, care în sfârșit trebuie să fie renunțate complet.

Vechile sisteme, vechile moduri de viață și de viață, de relaționare și de funcționare, vor începe pur și simplu să se rupă și să se dizolve. Cu cât cineva încearcă mai mult să repare lucrurile, cu atât se vor despărți mai mult.

Aici trebuie făcută munca interioară, acea eliberare finală și apoi o predare profundă, astfel încât voința cuiva să fie aliniată cu Voința Universală mai mare, deoarece Marele Masterplan este în proces de desfășurare în moduri mult mai mari decât ne putem imagina chiar bine. acum.

Amintiți-vă, nu numai Pământul este în ascensiune, ci întregul Sistem Solar, galaxie și Univers. Și totul este pe drumul cel bun.

Nimic nu lipsește.

Acest Masterplan a fost decretat cu mulți ani în urmă și acum este operațional pentru Tee. Alpha și Omega fuzionează ca Unu.

Vechiul experiment al Patriarhiei nu mai există. Nu mai este valabil. Acum este reîntoarcerea sacră la unitate și armonie între Divinul Masculin și Divinul Feminin, deoarece ambele sunt în mod egal împuternicite, iar Divinul Masculin este pe deplin în ton cu propria lui latură feminină, așa cum Divinul Feminin este cu latura ei masculină. Se îmbunătățesc unul pe altul frumos.

Aceasta înseamnă o schimbare super cuantică în toate relațiile, familiare, ale societății și în interiorul tuturor și totul.

Este revenirea la vizibilitate la toate nivelurile Flotei Intergalactice și Sfatului Intergalactic și Sfaturilor Universale și deja se întâmplă.

Multe dintre semințele stelare, ca mine, funcționează deja la niveluri multidimensionale și lucrează cu aceste sfaturi și lucrează în starea noastră de somn, în adevărata noastră formă de suflet.

Devenim conștienți universal, unde toate minciunile pe care ni le-am spus vreodată, că această planetă este totul și sfârșitul tuturor existenței, sunt înlocuite cu realizarea deplină, că Sfaturile Intergalactice și Flota Intergalactică au fost implicate. cu această planetă de la bun început (cum scriu în cărțile mele) și am fost mereu aici și nu am plecat niciodată. Cu toții am fost însămânțați de același sine și astfel arătăm ca ei.

Sunt atât de evoluați, încât pur și simplu nu i-am putut vedea cu ochii noștri fizici timp de mii de ani, deoarece vălurile amneziei s-au coborât și cu aceasta, capacitatea noastră de a călători în spațiu. Aceste suflete foarte evoluate îmbrățișează pe deplin conștiința universală a lui Hristos, unitatea și armonia și lucrează din inima Iubirii Divine.

Multe dintre civilizațiile intergalactice au dimensiunile a șaptea până la a 12-a și aceasta include și Venus în sistemul nostru solar. Ambarcațiunile lor sunt conștiente și au într-adevăr capacitatea de a teleporta instantaneu navele lor mamă masive dintr-un Univers în altul. O astfel de tehnologie va fi returnată în Noua Eră de Aur, pe măsură ce conștiința noastră se ridică complet în a 5-a și accelerând în a 7-a, apoi revenind complet la călătoriile în spațiu și chiar vom avea din nou propriile noastre nave-mamă, așa cum am avut înainte.

Ne aflăm deja pe un Pământ nou, unde ceea ce în urmă cu câțiva ani era etichetat drept SF, devine o normalitate.

Cu salturi atât de mari la scara universală, acum ni se cere să ținem pasul cu toate acestea și să nu ne ținem de nimic.

Renunțați la tot ce ați crezut vreodată că sunteți capabil, de ceea ce este posibil și ceea ce este imposibil, deoarece acum mergem în total necunoscut, totuși toate instrumentele de navigație sunt în interiorul nostru.

Suntem ghidați, îngrijiți și ajutați de Maeștrii Universali, Flota Intergalactică sub Înaltul Comandament Ashtar (și aceasta a fost extinsă acum, deoarece această flotă lucrează la niveluri Universale și Multi-Universale), Maeștrii Universali și Galactici și aici Domnul Melchisedec este proeminent. Adăugați la aceasta acei maeștri care au avut toți vieți pe pământ și astfel știu cum era să fii în viață pe Vechiul Pământ.

Arhanghelii, îngerii, unicornii, dragonii (și acum dragonii de dimensiunile a 9-a până la a 12-a își fac simțită prezența și purifică pământul în cel mai adânc nucleu), sunt toți aici pentru a ne ajuta și pentru a se contopi cu noi în grade mai înalte. Lady Gaia a urcat deja și într-adevăr ea se revarsă acum total de pe Vechiul Pământ, în timp ce întruchipează pe deplin Noul Pământ acum.

Într-adevăr, să fii aici ca să mărturisești și să faci parte din acest lucru, este ceva pentru care sufletul tău a fost pregătit timp de multe milioane de ani pământeni și acesta este singurul motiv pentru care ești aici - pentru a vedea această schimbare și a îndeplini misiunea. Am vorbit!" (Judith Kusel) Traducerea Mihaela Dan


Azi o să vă vorbesc despre motivul pentru care noi, Lucrătorii în Lumină/ Cei care arată Calea/ Semințele stelare, facem ceea ce facem – motivul pentru care ne rostim adevărul zi de zi, pentru care refuzăm să ne lăsăm manipulați/ controlați, motivul pentru care refuzăm să acceptăm să ne fie îngrădită libertatea, motivul pentru care acționăm din spațiul Suveranității personale, motivul pentru care spunem „Nu”, motivul pentru care ne expunem atacurilor/ criticilor/ jignirilor/ disprețului/ ironiilor/ acuzațiilor celor din jur.

Unul dintre motive este acela că în acest fel ascensionăm fiecare dintre noi, la nivel individual.

Un alt motiv este acela că noi susținem în acest fel și Ascensiunea colectivului/ umanității. De asta am venit noi aici, pe Pământ, în această viață umană.

Imaginați-vă că noi toți, cei care suntem treji din punct de vedere spiritual (Lucrători în Lumină/ Cei care arată Calea/ Semințe stelare, etc), suntem unul lângă altul, în prima linie și înaintăm pe un câmp. În spatele nostru se află toți ceilalți oameni care încă nu s-au trezit și care nu sunt conștienți de ceea ce se întâmplă de fapt acum cu umanitatea (lucruri de care noi suntem conștienți), nu sunt conștienți că are loc un proces de Ascensiune la nivel planetar.

Și nu e nimic „rău” în faptul că ei nu știu aceste lucruri; încă nu e timpul ca ei să se trezească și să conștientizeze ce se întâmplă. Ei au dreptul să aibă propriile opinii/ propriul adevăr, așa cum și noi avem dreptul să avem propriul adevăr. Ei au dreptul să nu fie de acord cu adevărul nostru, să nu fie de acord cu modul în care înțelegem noi lumea și ceea ce se întâmplă acum în lume. Ei au dreptul să-și facă propriile alegeri așa cum consideră de cuviință, la fel cum și noi avem dreptul să ne facem propriile alegeri așa cum considerăm de cuviință.

Ceea ce facem noi, cei din prima linie, facem pentru cei care vin din urmă.

Facem și pentru acei oameni care ne jignesc, ne consideră nebuni/ săriți de pe fix, care spun că fabulăm cu tot felul de teorii ale conspirațiilor, care ne ironizează, ne etichetează în fel și chip, care ne acuză pentru alegerile noastre, care ne consideră iresponsabili.

Facem și pentru acei oameni care nu spun nimic, care se simt confuzi, care nu sunt siguri ce se întâmplă.

Noi, cei treji din punct de vedere spiritual, suntem foarte puțini, în comparație cu restul colectivului. Suntem puțini cei care conștientizăm ce se întâmplă acum pe Pământ, care vedem lucrurile dintr-o perspectivă mai înaltă, care conștientizăm că are loc destrămarea vechilor sisteme, că are loc Ascensiunea umanității. Cei mai mulți oameni nu înțeleg aceste lucruri, trăiesc în frică și în confuzie, nu văd ce vedem noi și cred că noi suntem nebuni.

Suntem puțini cei din linia întâi, care vedem dincolo de aparențe, care vedem ce este în joc în această perioadă, care vedem încercările de manipulare și control.

Sunt mulți cei care vin după noi, care ne fac în fel și chip, care nu ne înțeleg, care ne jignesc/ acuză/ disprețuiesc.

În loc să vă lăsați afectați de modul în care sunteți tratați de aceștia din urmă, în loc să intrați în dispute cu ei, ca să-i convingeți că aveți dreptate, mergeți înainte și mențineți convingerea că o faceți pentru ei, că așa îi ajutați pe acei oameni. Și nu este necesar ca ei să înțeleagă/ știe asta, până când nu va veni momentul în care se vor trezi și vor conștientiza ce ați făcut voi.

Când vă mențineți convingerea că îi ajutați pe acei oameni chiar dacă ei nu vă înțeleg, chiar dacă ei vă jignesc/ ironizează/ disprețuiesc/ acuză de tot felul de lucruri, atunci puteți să mergeți înainte fără nicio ezitare și să vă împliniți Misiunea, indiferent ce cred/ spun/ fac ceilalți. Și conștientizați cât de curajoși sunteți atunci când rămâneți în prima linie voi, cei puțini, confruntându-vă cei dintâi cu întunericul (în toate formele sale), pășind primii în Necunoscut, astfel încât să le fie mai ușor celor mulți, care vin din urmă, astfel încât aceștia să fie liberi, să se poată manifesta din spațiul Suveranității personale, să poată să facă alegeri conștiente, să beneficieze de Abundență. Într-acolo ne îndreptăm noi și aceasta este Calea pe care le-o arătăm celor care vin din urmă, chiar dacă acum ei nu sunt conștienți de asta.

Atunci când sunteți etichetați în fel și chip, când primiți mesaje jignitoare, când vi se spune că sunteți nebuni/ iresponsabili, când sunteți marginalizați, amintiți-vă de ce faceți ceea ce faceți; o faceți și pentru ei, pentru cei care vă tratează în acest fel.

Vă mulțumesc că și în aceste condiții dificile, voi continuați să vă rostiți adevărul, continuați să vă manifestați din spațiul Suveranității personale, continuați să spuneți „Nu”, continuați să refuzați să vă lăsați manipulați/ controlați.

Nu uitați: voi faceți asta și pentru cei care nu vă înțeleg, care vă judecă/ jignesc/ disprețuiesc/ atacă.

Vă mulțumesc pentru faptul că faceți asta și pentru ei. (Lorie Ladd) Traducerea Mihaela Dan


Evoluția spirituală este ca și cum ai urca într-un copac.

Unii oameni stau la baza copacului și sunt nemulțumiți că le cad în cap tot felul de lucruri din copac.

Cei care vor să evolueze spiritual urcă în copac. Dar este un copac foarte înalt și nu poți urca din prima până în vârf. Este necesar să urci încet, creangă cu creangă.

Unii oameni urcă pe prima creangă, cea mai apropiată de pământ și apoi merg înainte pe orizontală, trec pe crengile mai mici care s-au format din creanga principală și ei au senzația că evoluează. De fapt, ceea ce fac ei este să se lase prinși de niște distrageri care îi țin blocați la nivelul primei crengi; aceea nu este evoluție.

Spre exemplu, oamenii urcă pe creanga relațiilor de cuplu și constată că relația lor nu merge prea bine.

Și atunci caută soluții: „Poate că dacă am avea niște hobby-uri comune ne-am apropia mai mult”/ „Poate dacă ne-am juca de-a camerista în dormitor, asta ne-ar anima viața sexuală”/ „Poate că dacă ne-am face timp ca să ieșim când când în când doar doi, să lăsăm deoparte problemele de zi cu zi, ca și cum am fi la început și am avea o întâlnire, asta ne-ar apropia mai mult ca și cuplu”. Acestea sunt distrageri, sunt crenguțe care au crescut din creanga principală, dar care sunt la același nivel cu creanga principală, nu sunt la un nivel mai înalt. Puteți intra pe acele crenguțe dacă vreți, dar n-o să vă rezolve problemele din cuplu. Ceea ce v-ar ajuta este urcați pe o creangă aflată la un nivel mai înalt decât creanga pe care vă aflați. (Michael Mirdad) Traducerea Mihaela Dan


Am spus că evoluția spirituală este ca un copac în care urci din creangă în creangă. Din punctul meu de vedere, Ascensiunea presupune să te concentrezi pe crengile principale care pleacă din trunchiul copacului, să nu te pierzi în lungi expediții pe orizontală, pe o creangă sau alta, ci să urci din creangă în creangă, tot mai sus.

Cu cât te îndepărtezi mai mult de trunchiul copacului, rătăcind pe diverse crengi, cu atât te-ai lăsat mai mult distras de la ceea ce este important pentru evoluția ta spirituală.

Dacă ne facem o prioritate din propria Ascensiune vom conștientiza că fiecare creangă care pleacă direct din trunchiul copacului reprezintă o treaptă a unei scări care duce tot mai sus și ne vom concentra pe a urca aceste trepte. Ne vom concentra pe a urca tot mai sus, nu pe a ne plimba în stânga sau în dreapta pe creangă, la nivelul la care ne aflăm.

Însă nu e simplu să rămâi concentrat, să nu te lași prins de multitudinea de distrageri.

E ușor să spui că vrei să ascensionezi; e nevoie de tărie ca să faci iar și iar alegeri care să se alinieze cu această intenție.

Nu e ușor să rămâi în aliniere cu această intenție când treci prin crize, încercări, provocări, când ai parte de trădări, despărțiri, etc. Și uneori, când ai impresia că ai evoluat și că ai ajuns să fii zen, cineva face ceva, îți apasă butoanele și în două secunde tot zenul tău s-a dus de râpă: „Mi-aș menține echilibrul dacă nu ai fi tu! Aș ascensiona dacă nu ai fi tu, dacă nu mi-ai face tu toate aceste mizerii!”.

Toate lucrurile aceastea care ne apasă butoanele în fiecare zi, toate crizele, obstacolele, provocările reprezintă crenguțe care pornesc din creanga principală și noi înaintăm pe ele fără să ne dăm seama că mergem pe orizontală și ne îndepărtăm de trunchiul copacului, de creanga principală pe care ne aflam. Dacă devenim mai conștienți, ne oprim și ne spunem: „Iar am deviat, iar m-am îndepărtat de creanga principală. Treaba mea este să urc pe creanga de deasupra, nu să rămân agățat de crenguțele de la acest nivel”.

O mulțime de oameni urcă în viața lor doar câteva crengi și apoi o iau în lături, pe crenguțe, se lasă distrași și uită care este prioritatea lor, iar apoi cad pe pământ și o iau de la capăt cu urcatul. (Michael Mirdad) Traducerea Mihaela Dan


În perioada următoare va fi tot mai evidentă diferența între ceea ce înseamnă a funcționa de la nivelul de conștiință 3D și a funcționa de la nivelul de Conștiință 5D.

A funcționa de la nivelul de conștiință 3D înseamnă a funcționa din spațiul fricii, conflictului, competiției, lipsei, lăcomiei, etc.

A funcționa de la nivelul de Conștiință 5D înseamnă a funcționa din spațiul Iubirii, unității, cooperării, compasiunii, generozității, etc.

Și se vede tot mai clar în jurul nostru diferența dintre oamenii cu un nivel de conștiință 3D și cei cu un nivel de Conștiință 5D.

Dar v-aș sugera să nu priviți lucrurile ca și cum oamenii 3D ar fi într-o parte și oamenii 5D ar fi de partea cealaltă, complet separați, ca niște tabere adverse, ci să le vedeți ca pe păpușile Matrioșka, fiindcă de fapt conștiința 3D este conținută în Conștiința 5D. Pare că oamenii 3D și oamenii 5D sunt complet separați, că nu au nimic în comun, dar la nivel energetic nu sunt separați, Conștiința 5D reprezintă o rafinare a conștiinței 3D, o purificare a acesteia.

În anii de vin noi vom avea parte de tot mai multe PUNCTE DE RĂSCRUCE, în care ni se va cere să facem o alegere tranșantă. Este vorba de alegeri care aparent par a fi despre diverse subiecte punctuale, dar în realitate este ceva de genul: „Alegi 3D sau 5D?”.

Și este posibil ca uneori să nu ne dăm seama că nu e vorba de o alegere banală, că prin ceea ce alegem, noi optăm pentru 3D sau 5D, că optăm pentru a face ceea ce făceam în trecut sau pentru a face ceva nou, că facem o alegere iresponsabilă sau una responsabilă.

Noi nu suntem obișnuiți să gândim în acești termeni („Alegerea pe care o fac este una responsabilă/ conștientă/ matură/ 5D sau este una 3D?”), și de aceea este foarte important să învățăm să ne monitorizăm permanent, să fim atenți la alegerile pe care le facem, chiar dacă este vorba despre lucruri care ni se par minore.

Este foarte important să ne folosim discernământul și să simțim diferența între alegerile 3D și alegerile 5D. Dacă nu veți fi atenți la aceste lucruri, dacă nu sunteți conștienți ce alegeri faceți, vă veți duce înapoi în 3D, fără să vă dați seama. (Christina Lopes) Traducerea Mihaela Dan


Una dintre zonele în care este esențial să vă folosiți discernământul în perioada următoare, pentru a vă asigura că alegeți 5D, nu 3D, este aceea a informațiilor.

Noi suntem înconjurați de tot felul de informații, care ne sunt livrate pe toate canalele posibile, însă există două tipuri de informații la care să fiți atenți: cele organice și cele anorganice.

Informațiile organice sunt bazate pe Iubire și conexiune - acestea sunt cele pe care le primești de la Pământ, de la corpul tău fizic, de la oamenii cu care ai o conexiune de la suflet la suflet, etc.

Informațiile anorganice sunt bazate pe frică și sunt distorsionate, sunt influențate de diverse interese politice, financiare sau de alt tip –, iar acestea sunt furnizate de unele canale de presă, de rețelele de socializare, etc.

Și ca să fie clar, nu spun că toată presa e „rea”, că toate informațiile date publicității sunt minciuni, nu spun că rețelele de socializare sunt „rele” și că toate informațiile pe care le găsiți pe aceste rețele sunt minciuni. Spun doar că acestea sunt folosite, printre altele, și pentru a propaga astfel de informații.

Tot mai mulți oameni au început să își dea seama că sunt supuși unor încercări de manipulare și control prin intermediul informațiilor anorganice care le sunt furnizate.

Este necesar să fiți și mai atenți la informațiile pe care le consumați, să vă folosiți discernământul:

*de unde vă luați acele informații?

*sunt adevărate pentru voi sau nu?

Fiți atenți ce simțiți în corp atunci când citiți/ ascultați anumite informații: rezonați cu ele sau nu? Se simte o energie „grea”, vă dă o senzație neplăcută, vă provoacă frică/ panică/ îngrijorare? Vă dau o stare de bine? Vă simțiți înspirați? Vă simțiți încurajați?

Petreceți mai mult timp în natură, mergeți cu picioarele goale pe pământ, lăsați deoparte telefoanele și petreceți timp purtând conversații de la inimă la inimă cu oameni apropiați, dați atenție nevoilor corpului vostru.

Noi avem puterea de a alege pe ce ne concentrăm atenția; dacă vrem, ne putem petrece marea majoritate a timpului cu ochii la televizor sau pe telefon, navigând pe rețelele de socializare, lăsându-ne hrăniți cu informații anorganice.

Ideea este să fim conștienți ce gen de informații alegem să „consumăm”, fiindcă acestea au o energie foarte diferită și au efecte foarte diferite asupra noastră. Despre asta este vorba: despre a conștientiza că prin alegerea pe care o facem în fiecare moment în legătură cu informațiile pe care le accesăm, noi alegem, implicit, unde ne plasăm: în 3D sau în 5D.

Cu cât alegem mai des informațiile anorganice, care ne aduc în spațiul fricii, cu atât viața noastră va fi mai inconfortabilă/ dificilă, pentru că 3D se dezintegrează și dacă noi ne agățăm de Vechi, o să experimentăm în propria viață dezintegrarea Vechiului, în diverse forme. (Christina Lopes) Traducerea Mihaela Dan


Este necesar să învățăm ARTA DE A TRĂI LA VITEZĂ REDUSĂ, în contextul în care mulți dintre noi am fost obișnuiți să facem totul pe repede înainte.

Viața ne spune acum: „Nu e nevoie să fii mereu grăbit, mereu agitat! Las-o mai moale!”.

Am fost obișnuiți să facem totul cât mai repede posibil, ne-am hărțuit practic pe noi înșine, ne-am pierdut capacitatea de a trăi într-un ritm natural, echilibrat, organic.

Acum energiile sunt deja foarte puternice, lucrurile se schimbă într-un ritm accelerat la nivel energetic și nu este deloc de dorit să încercăm să ne trăim și viața de zi cu zi într-un ritm accelerat, fiindcă vom fi copleșiți, nu vom reuși să facem față. Este de preferat să luăm lucrurile mai ușor, să ne permitem momente de odihnă/ relaxare, să ne permitem să luăm o pauză când simțim că avem nevoie, să ne menținem echilibrul.

Nu vă mai grăbiți, nu mai încercați să faceți cât mai multe cât mai repede, ieșiți din starea aceea de agitație continuă, nu mai trageți de voi până la epuizare!

Faceți lucrurile cu chibzuință, pe îndelete, asigurați-vă că aveți claritate înainte de a acționa.

De exemplu, eu îmi încetinesc cu intenție unele activități din timpul zilei tocmai pentru a mă antrena în acest sens: mă spăl pe dinți „cu încetinitorul”, gătesc „cu încetinitorul”, mănânc „cu încetinitorul”, ca să învăț să reduc ritmul în care funcționez. (Christina Lopes) Traducerea Mihaela Dan


Unii au impresia că dacă ești un om spiritual, dacă ai evoluat ca nivel de Conștiință, înseamnă că nu mai ai niciodată probleme, nu mai treci prin provocări, nu te mai îmbolnăvești, nu mai treci prin momente de criză în viața ta. Ei cred că dacă un om experimentează astfel de încercări, asta este o dovadă că el nu este suficient de evoluat spiritual.

Asta este o viziune deformată asupra a ceea ce înseamnă să fii evoluat ca nivel de Conștiință, să trăiești în aliniere cu Divinitatea, pe principiul „Facă-se Voia ta!”.

Nu-ți trebuie o inteligență prea mare ca să-ți dai seama că un om dovedește că are credință deplină în Dumnezeu și că trăiește pe principiul „Facă-se Voia Ta!” mai ales în vremurile în care Voia Sa nu îi convine, în care Voia Sa înseamnă o boală severă sau o altă criză de proporții.

Oricine poate să capituleze și să spună „Facă-se Voia Ta!“ când Divinitatea îi aduce în viață lucruri plăcute, oportunități, bucurie și succes.

Sunt puțini cei care reușesc să capituleze și să accepte „Facă-se Voia Ta!” când ajung la greu; atunci dovedești cu adevărat dacă ai credință de nezdruncinat în Dumnezeu sau dacă îți pierzi ușor credința. Atunci dovedești cât de evoluat ești.

Credința de nezdruncinat în Dumnezeu ne ajută să facem față vremurilor foarte dificile prin care trecem toți de-a lungul vieții, credința de nezdruncinat în Dumnezeu ne ajutăm să rezistăm atunci când avem impresia că totul se prăbușește în jurul nostru.

Atunci când ai un nivel înalt de Conștiință treci altfel prin vremurile dificile, pentru că ești conștient că acelea au un rost în viața ta, că ele îți predau niște lecții. Ca atare, în loc să-ți plângi de milă, în loc să ajungi la disperare și să te dai bătut sau să te rogi la Dumnezeu „să te scape” de acel necaz, conștientizezi că totul are un rost, accepți ceea ce ți se întâmplă, treci prin acea experiență și cauți lecția din ceea ce ți se întâmplă.

Una dintre lecțiile pe care ni le predau crizele din viața noastră este aceea a RĂBDĂRII – noi învățăm să „așteptăm în mod corect”.

Mulți dintre noi nu suntem capabili să avem răbdare ca lucrurile să curgă în ritmul lor, să permitem ca lucrurile să se întâmple când le vine timpul, potrivit Ordinii divine; noi ne grăbim, vrem ca ele să se întâmple cât mai repede și eventual încercăm „să le facem noi să se întâmple”, insistând, forțând. Și pentru că nu avem răbdare să permitem ca totul să se desfășoare în Ordine divină (adică nu acceptăm „Facă-se Voia Ta!”), trecem prin noi crize, până învățăm să avem răbdare. (RC Blakes) Traducerea Mihaela Dan


În perioada următoare tot mai mulți dintre noi vom vedea ce înseamnă A CREA CU UȘURINȚĂ ȘI GRAȚIE.

Și aceasta are legătură cu trecerea de la nivelul de conștiință 3D la nivelul de Conștiință 5D.

În 3D pentru a realiza/ crea ceva se presupune că e nevoie de trudă, de zbatere, „trebuie să faci să se întâmple”.

În 5D lucrurile curg cu ușurință și grație când e vorba de a realiza/ crea. Nu te mai zbați, nu treci printr-un adevărat chin ca să-ți împlinești visurile, nu te mai lupți cu alții ca să reușești să ajungi în vârf.

În paradigma 3D poveștile de succes care ne plac sunt cele ale unor oameni care au plecat de jos și au ajuns foarte sus, ale unor oameni care erau foarte săraci, care au suferit foarte mult, care s-au chinuit să progreseze ani sau decenii la la rând și în final, au ajuns să aibă succes.

Aceștia sunt oamenii pe care îi lăudăm, pe care îi considerăm demni de respect, care ne sunt prezentați drept modele.

Nu ne plac oamenii care „au crescut cu lingurițe de argint”, care s-au născut în familii bogate și care au o situație financiară foarte bună și o viață ușoară pentru că au moștenit bani. Ni se pare că ei nu au meritat acei bani, pentru că nu au trudit pentru ei.

Am fost învățați să credem că pentru a merita să ai o situație financiară bună trebuie să pleci de jos, să te chinuiești ani la rând, să faci foamea; dacă ai moștenit banii ești privit de parcă n-ai merita viața pe care o ai, pentru că n-ai făcut niciun efort ca să câștigi acei bani.

Acesta este un mod de a judeca oamenii. În plus, această perspectivă ne programează să credem că lucrurile bune vin prin doar luptă/ chin/ zbatere.

Nu e adevărat, lucrurile bune nu vin numai în acest mod. Lucrurile bune se pot întâmpla cu ușurință și grație, nu e neapărată nevoie să treci prin iad ca să ajungi la ele. Lucrurile bune pot fi co-create împreună cu Divinitatea, dacă îți permiți să curgi cu fluxul și să urmezi semnele.

În 5D ne obișnuim să trăim în Bucurie, cu inima ușoară. (Christina Lopes) Traducerea Mihaela Dan


Arta de a trăi în Bucurie, cu ușurință și grație, poate fi una dificil de învățat pentru Lucrătorii în Lumină, pentru că aceștia au venit pe Pământ în mai multe vieți din dorința de a ajuta umanitatea în procesul evoluției acesteia și au avut vieți foarte dificile, tocmai din cauza Misiunii lor. Ei s-au încarnat de nenumărate ori într-o lume 3D și faptul că erau diferiți i-a făcut să treacă prin încercări dificile, să fie supuși la abuzuri foarte mari, să sufere mult.

Dacă ești un Lucrător în Lumină, este posibil să ai o credință - de care nu ești inconștient - că o viață în serviciul Binelui comun înseamnă o viață trăită în sacrificiu de sine. Dacă ai această credință, elibereaz-o, acceptă ideea că poți servi Binele comun trăind, în același timp, cu ușurință și grație, că îi poți ajuta pe alții fără să-ți sacrifici propriul Bine. (Christina Lopes) Traducerea Mihaela Dan


În ultimii patru ani au existat mai multe oportunități pentru schimbări rapide și de aceea mulți oameni au perceput această perioadă ca fiind foarte intensă.

Mai mulți oameni au deschis cu adevărat ochii și au ținut ochii deschiși, comparativ cu perioada anterioară, iar asta a făcut ca acei oameni să nu mai poată să evite să vadă niște lucruri pe care în trecut nu le-au văzut sau nu au vrut să le vadă. Asta face ca tot mai mulți oameni să fie dispuși să se schimbe, comparativ cu anii trecuți.

Cu cât suntem mai dispuși să ținem ochii deschiși, să vedem ceea ce înainte nu vedeam sau nu voiam să vedem, să acceptăm niște adevăruri inconfortabile/ dureroase, cu atât mai mult și mai repede ne schimbăm.

Când nu mai ignori niște lucruri care odată recunoscute, îți tulbură viața, când nu le mai negi, când ești dispus să fii sincer cu tine însuți, nu ai încotro: dai drumul unor lucruri/ situații/ persoane/ relații/ activități ce nu-și mai au locul în viața ta, faci schimbările necesare.

Nu poți ignora la nesfârșit niște adevăruri inconfortabile, mai devreme sau mai târziu lucrurile devin atât de evidente/ dificile/ explozive/ toxice, încât nu te mai poți preface că nu vezi ce se întâmplă, nu mai poți nega. Există o limită la ceea ce poți ignora/ nega cu privire la ceea ce se întâmplă în interiorul tău și de asemenea, există o limită la ceea ce poți ignora/ nega în exteriorul tău, până să spui „Destul! Până aici. Nu mai pot continua așa”. Așa are loc schimbarea, așa are loc evoluția.

Tot mai mulți oameni fac alegeri tranșante, fac schimbări radicale, fac curățenie în viața lor. Tot mai mulți oameni simt că le-a ajuns până în gât în privința unor oameni din viața lor, a unor slujbe, a unor relații, a unor reguli, etc: „Mi-a ajuns. Gata, s-a terminat!”.

Uneori e nevoie să fim supuși unor presiuni foarte mari, să ajungem până la a fi striviți, ca să spunem: „Destul! Nu mai vreau să trăiesc așa. Nu contează cât de greu îmi va fi, am terminat cu asta! Nu știu cum o să mă descurc în continuare, dar știu sigur că am terminat cu asta”.

Sunt oameni care nu au nevoie să ajungă la a fi striviți, ca să spună „Destul! Până aici!”, care sunt dispuși să vadă mai repede acele adevăruri inconfortabile/ dureroase și să facă mai repede acele alegeri tranșante, dar cei mai mulți nu sunt dispuși să facă asta, se agață de zona lor de confort și nu îi dau drumul până în ultimul moment.

De aceea vă tot spun că indiferent ce vezi că se întâmplă în jurul tău, indiferent prin ce trece un alt om, nu ai dreptul să-l forțezi să facă niște alegeri, nu ai dreptul să insiști în a încerca să-l convingi de ceva, pentru că acel om încă nu este pregătit să audă acele lucruri, să vadă acele adevăruri. Nu e pregătit și indiferent cât ai insista, nu vei reuși să-i deschizi ochii. Când va fi pregătit va fi suficient să spui un lucru și el îl va AUZI, nu e nevoie să insiști.

Problema este că noi, cei care avem ochii deschiși, suntem în acest proces al Ascensiunii împreună cu acei mulți oameni care încă nu s-au trezit și înaintăm ca și colectiv în ritmul care este potrivit și pentru ei. Nu mai este vorba despre Ascensiunea personală/ individuală, e vorba despre Ascensiunea colectivă, de o Schimbare a umanității. Nu ne putem separa de ceilalți, nu putem s-o luăm înainte și să-i lăsăm pe ceilalți în urmă, este necesar să trecem prin acest proces împreună. Și asta este dificil pentru noi, cei care suntem treji din punct de vedere spiritual, pentru că ritmul schimbării este mult prea lent pentru ceea ce am vrea noi.

Pe de altă parte, dat fiind că zgomotul exterior este foarte mare în această perioadă a Schimbării, mulți dintre noi ne lăsăm prinși în distragerile exterioare și asta ne întârzie propria evoluție. Suntem indignați/ frustrați/ iritați de ceea ce vedem în jur și reacționăm dezechilibrat, în loc să intrăm în interiorul nostru și să ne ocupăm de ceea ce este acolo.

Dacă tu ești unul dintre cei care îi judeci pe cei care au alte păreri/ opțiuni decât tine, dacă îi jignești/ ataci pentru că fac altceva decât faci tu, dacă îi combați vehement, dacă te lupți cu cei care au făcut una sau alta, dacă îi consideri vinovați pe unii și alții, dacă mare parte din discuțiile tale se referă la ce prostie/ abuz/ mișelie a făcut X sau Y, la faptul că ești o victimă, că ești obligat să..…. , acesta este un semn că mai ai de lucrat cu tine. (Lorie Ladd) Traducerea Mihaela Dan


În ultimii ani mulți oameni au fost zguduiți ca să-și amintească:

Îți amintești de ce ai venit pe Pământ în această viață umană?

Îți amintești că ai o Misiune?

Îți amintești că există un Plan divin pentru tot ceea ce se întâmplă și că ești parte din acest Plan, că ai un rol în acest Plan?

Îți amintești că ai venit aici în acest vremuri special ca să asiști umanitatea în procesul Ascensiunii colective?

Singurul mod în care poți face asta este să evoluezi la nivel personal, să îți asumi deplina responsabilitate pentru viața/ realitatea ta, să încetezi să mai dai vina pe alții pentru ceea ce ți se întâmplă ție.

Cu cât te concentrezi mai mult asupra exteriorului, arătând cu degetul către alții, cu atât mai mult joci în tiparul victimei, cu atât mai mult te simți neputincios. Nu poți să-i ajuți pe alții să ascensioneze în condițiile în care ești încă în 3D. E necesar să evoluezi tu însuți, să parcurgi tu însuți Calea, ca să poți să-i asiști pe alții.

Acest tip de Ascensiune colectivă nu a mai avut loc niciodată în istoria Pământului, niciunul dintre noi nu a mai făcut asta, nu suntem niciunul experți. Noi toți mergem pe principiul „văzând și făcând”, noi toți pășim în Necunoscut și apoi, după ce ne-am familiarizat cu el, îi ajutăm pe alții să facă pasul în Necunoscut, le arătăm că se poate.

Dar dacă ești unul dintre Cei care arată Calea este necesar să faci tu primul pasul în față, să intri tu primul în Necunoscut, să ai încredere în tine, să ai curaj. Este necesar să înveți să-ți urmezi neabătut propriul adevăr, să nu te mai lași influențat/ condus de adevărul altora. Când e vorba de evoluția ta, totul stă în mâinile tale, nu mai contează ce cred/ spun/ fac alții.

Principalul motiv pentru care ați venit pe Pământ în aceste vremuri este să experimentați Ascensiunea în corp uman. Toate celelalte lucruri pe care le experimentați sunt un bonus. Așa că nu vă mai plângeți că e greu, că uneori simțiți că nu mai rezistați; asta ați ales voi, de asta ați venit pe planetă în această viață umană.

Amintiți-vă de ce ați venit aici! Amintiți-vă cine sunteți cu adevărat! (Lorie Ladd) Traducerea Mihaela Dan


Există mai multe niveluri de înțelegere a conceptului de „alegere” și a „liberului arbitru”.

Dacă de acum înainte, de-a lungul fiecărei zile, indiferent ce vi se întâmplă, vă conștientizați „EU AM ALES ASTA”, vă promit că viața voastră se va schimba semnificativ. Pentru că veți conștientiza că aveți putere în propria viață, că voi ați ales tot ce vi se întâmplă, că nu sunteți victima nimănui, chiar dacă aparențele indică altceva.

Noi nu ne dăm seama cât de puternic am fost programați, cum ne-am cedat puterea personală, cât de neputincioși ne simțim în propria viață. De fiecare dată când ni se întâmplă ceva care nu ne place dăm vina pe cineva/ ceva, arătăm cu degetul la cei care „ne-au făcut asta”. „Sunt trist/ supărat/ furios/ deprimat/ revoltat/ oripilat/ speriat pentru că x a făcut asta, pentru că Y mi-a spus asta, pentru că Z n-a făcut asta, pentru că mi s-a întâmplat…..”.

Nu, nimeni nu „ți-a făcut” nimic, tu ai ales să experimentezi acele lucruri, chiar dacă nu ești conștient de asta. Tu ai ales la nivel de suflet tot ce ți se întâmplă.

Indiferent cât ți se pare de aberantă ideea, TU AI ALES TOT CE ȚI SE ÎNTÂMPLĂ. Și cu cât suntem mai dispuși să înțelegem asta, cu cât suntem mai dispuși să ne asumăm responsabilitatea pentru realitatea noastră, cu atât mai repede evoluăm.

Și da, știu că unii vor spune lucruri de genul „Nu cred că un copil a ales să i se întâmple……”. Înțeleg că dacă privești lucrurile de la nivel uman, este dificil să accepți că acel copil a ales să i se întâmple niște lucruri înfiorătoare. Dar când privești lucrurile la nivel de suflet poți înțelege că a fost alegerea acelui suflet să experimenteze așa ceva.

Dacă nu puteți privi lucrurile de la un nivel mai înalt, dacă nu puteți accepta că un copil a ales să experimenteze acel lucru foarte dureros, atunci nu luați în seamă ce vă spun, nu vă forțați să credeți un lucru pe care nu-l puteți crede la acest moment. Lăsați deoparte cazul altuia, concentrați-vă pe voi înșivă: puteți accepta ideea că la un anumit nivel, voi ați ales tot ce vi se întâmplă? În loc să opuneți rezistență, să considerați că v-a pedepsit Dumnezeu, că v-a bătut soarta, că aveți ghinion în viață, că v-a nenorocit X sau Y, puteți accepta ideea că voi ați ales la nivel de suflet acele experiențe? Puteți înțelege că nu sunteți victima nimănui, că nu sunteți neputincioși?

Dacă puteți face asta, atunci veți putea face față altfel acelor încercări, pentru că înțelegeți că nu sunteți o victimă, că aveți puterea de a face alte alegeri decât ați făcut în trecut. Înțelegeți că libertatea este în interiorul vostru, nu în exterior.

Fă o comparație cu cel care erai în urmă cu patru ani. La acea vreme credeai că știi cine ești, nu-i așa? Credeai că ești liber, că tu alegi pentru tine, că îți faci alegerile în cunoștință de cauză.

Cel mai probabil acum ai o cu totul altă perspectivă asupra lumii și a vieții tale. Cel mai probabil deja ți-ai dat seama că nu erai liber, că erai programat și că nu erai conștient de asta, că nu alegeai tu pentru tine, ci le permiteai altora să aleagă pentru tine, că nu erai în cunoștință de cauză.

Nu-i așa că te-ai schimbat mult, comparativ cu cel care erai acum patru ani? Nu-i așa că ai dat drumul unor lucruri din viața ta?

Gândește-te numai la cât de multe emoții ai simțit în ultimii patru ani… (Lorie Ladd) Traducerea Mihaela Dan


Tot ce vi se întâmplă acum reprezintă modul în care sunteți ajutați să vă amintiți cine sunteți cu adevărat, să vă amintiți de ce ați venit pe Pământ, să vă eliberați de programarea 3D.

Ești în pragul sinuciderii? Ești în depresie?

Treci printr-o criză profesională?

Treci printr-o criză în relația ta de cuplu?

Prin ce provocări treci acum în viața ta?

Oricare ar fi, ele sunt menite să te ajute să-ți amintești cine ești cu adevărat și de ce ai venit pe Pământ.

Acele provocări sunt o oportunitate să te întrebi ce credințe/ tipare/ comportamente/ lucruri/ persoane/ relații/ activități nu mai servesc Binelui tău. Și poți alege să renunți la acele credințe/ tipare/ comportamente, să scoți acele lucruri/ persoane/ relații/ activități din viața ta.

De exemplu, dacă treci acum prin provocări legate de starea ta de sănătate, observă în primul rând ce credințe limitative ai în legătură cu acest subiect.

În al doilea rând, observă ce „adevăruri” științifice/ medicale oficiale ai crezut toată viața ta și le iei de bune și acum, în legătură cu subiectul respectiv. Observă ce informații pe care ți le-au dat alții cu privire la ce boală ai, ce trebuie să faci ca să te vindeci, dacă te mai vindeci vreodată, etc, le-ai înghițit pe nemestecate. Observă dacă tu crezi că numai cineva/ ceva din exterior te poate vindeca, că numai cineva din exterior știe cum te poți vindeca.

E foarte greu să te eliberezi de acele „adevăruri” oficiale din domeniul științific/ medical, să dai la o parte ce nu rezonează cu tine. E foarte greu să ai încredere în adevărul tău și să faci așa cum simți tu că e bine pentru tine în astfel de cazuri.

Tu știi cel mai bine ce ți se potrivește ție, tu știi cel mai bine de ce anume ai nevoie ca să te vindeci.

Vi s-a întâmplat vreodată să mergeți la doctori și ei să vă spună niște lucruri pe un ton categoric și voi să simțiți adânc în interiorul vostru că nu e așa cum spune acel medic, iar ulterior să se dovedească foarte clar că voi aveați dreptate, că ce ați simțit era corect?

Și nu spun în niciun caz că ar fi ceva în neregulă cu medicii sau că nu avem nevoie de proceduri medicale sau că putem rezolva absolut orice fără a apela la medici. Sunt medici minunați, medicii ne ajută în nenumărate cazuri, sunt o mulțime de situații în care chiar este nevoie de proceduri medicale ca să ne rezolvăm anumite probleme de sănătate; medicina reprezintă un aspect al 3D și nu e nimic în neregulă să apelăm la ea, când este cazul. Ceea ce spun este că nu întotdeauna medicii au dreptate și că este esențial să fii atent la ce simți că rezonează cu tine și ce simți că nu rezonează cu tine în acest domeniu, să nu urmezi orbește ceea ce îți spune un doctor sau altul.

Ca atare, dacă acum treci prin provocări legate de starea ta de sănătate, conștientizează că acestea au legătură cu procesul evoluției tale, cu procesul Ascensiunii tale. Nu te mai gândi că e ceva „rău”, conștientizează că aceste probleme de sănătate îți cer să intri mai adânc în interiorul tău și să cureți vechi credințe/ tipare/ programe legate de acea boală și de vindecare și poate să accepți un alt mod de a vedea vindecarea.

Fii atent ce „adevăruri” oficiale crezi când e vorba despre sănătate/ medicină.

Fii atent ce oameni crezi când e vorba despre sănătate/ medicină.

Indiferent ce este smuls din tine, dă-i drumul. Și permite Universului să lucreze pentru Binele tău. Nu mai opune rezistență când e vorba despre ceva ce cere să fie eliberat din viața ta. Nu te mai concentra pe a manifesta ceva anume, pentru că asta înseamnă să încerci să controlezi rezultatul. Trăiește din plin ceea ce se întâmplă în viața ta Acum, extrage tot ce poți din experiența prezentă, nu irosi momentul Acum gândindu-te la cum să scapi mai repede de el, la cum o să evolueze lucrurile, la ce ți s-ar putea întâmpla în viitor. Învață ceea ce ai de învățat din ceea ce ți se întâmplă Acum.

Jocul vieții în 3D nu e ușor. Experiența umană pe Pământ este una dintre cele mai provocatoare pentru suflete, nu oricine ajunge aici. Când vom trece Dincolo noi vom primi „medalii de onoare” pentru curajul pe care l-am avut venind în această lume și pentru faptul că am făcut față acestei vieți umane.

Noi trecem acum prin cea mai miraculoasă și mai dificilă Schimbare care a avut loc vreodată la nivelul umanității. Nu e de mirare că suntem toți tulburați, că trecem prin momente dificile rând pe rând, că ne pierdem cumpătul uneori, că simțim uneori că nu mai rezistăm.

Tot ce vi se întâmplă acum, indiferent cât de dificil este, e o OPORTUNITATE DE A CREȘTE, este o oportunitate de a da drumul vechii voastre Versiuni, este o oportunitate de a vă aminti tot mai mult din cine sunteți cu adevărat.

Voi nu sunteți oameni, sunteți suflete care au o experiență umană, sunteți suflete care poartă temporar un costum uman. Amintiți-vă asta când vă e greu. (Lorie Ladd) Traducerea Mihaela Dan


Bărbații au avut parte de o programare diferită față de femei și de aceea pentru ei este mai dificil să se deschidă emoțional, să se arate vulnerabili.

Ei au fost învățați să-și ascundă emoțiile, să fie tari, să pară că au totul sub control, să fie cei care îi protejează pe ceilalți. Li s-a spus că numai fetele plâng, că e rușine să plângi dacă ești bărbat. Li s-a spus că trebuie să fie duri, să se lupte cu cei care îi provoacă.

Societatea le permite femeilor să-și arate emoțiile, să fie copleșite de emoții, să ceară ajutor, să fie susținute și de aceea sunt mai multe femei care au evoluat din punct de vedere spiritual. Femeile nu au nevoie să învețe să se arate vulnerabile, ele deja știu că e în regulă să îți permiți să-ți exprimi emoțiile, să plângi, dar în cazul bărbaților este foarte diferit.

Bărbații nu se simt în siguranță să se arate vulnerabili, să-și exprime emoțiile, să fie cine sunt ei cu adevărat. În ultima perioadă, însă, din ce în ce mai mulți bărbați încep însă să învețe să își deschidă inima, să exprime ceea ce simt, să se arate vulnerabili.

Când intră într-o comunitate spirituală, la început, este oarecum inconfortabil pentru ei să se deschidă în acest fel, să ceară ajutor.

Pentru mine, ca femeie, este extraordinar să văd un bărbat cum se deschide, cum se arată vulnerabil și de aceea eu încerc întotdeauna să le arat acestor bărbați că îi VĂD, că prețuiesc darul pe care mi-l fac, încerc să îi fac să simtă că sunt în siguranță când se deschid în fața mea, că sunt respectați și onorați. (Lorie Ladd) Traducerea Mihaela Dan


„Am senzația că memoria mea pur și simplu dispare. Mi se întâmplă tot mai des să nu-mi mai amintesc diverse lucruri. Mă trezesc uneori și nu mai știu ce zi este, parcă sunt căzută din lună. Ce se întâmplă?”

Mi se întâmplă și mie foarte des. Și chiar mă amuză când memoria mea „o ia razna”.

Ceea ce se întâmplă este că atunci când crești ca nivel de conștiință începi să trăiești mai mult în prezent, în Acum, nu mai „evadezi” fie în trecut, fie în viitor. Și e ceva ce se întâmplă în mod natural, încetul cu încetul, nu e o schimbare majoră care are loc subit. E ceva similar cu modul în care îți crește părul.

Așadar, ești din ce în ce mai prezent în momentul Acum, dar nu încerci/ „te chinuiești” să faci asta, ci e ceva care se întâmplă firesc. Nu faci eforturi în acest sens, ci doar permiți să se întâmple. În loc să te gândești mai tot timpul la ceva din trecut sau să te frămânți cu privire la ceva ce s-ar putea întâmpla în viitor, trăiești din plin momentul Acum, extragi lecțiile din acest Acum și curgi cu fluxul. Și când faci asta nu mai ai acces la memoria ta ca în trecut, nu mai știi ce ai făcut ieri.

Când evoluăm ca nivel de Conștiință nu avem nevoie de memorie, cum aveam nevoie în trecut.

Memoria își are rolul ei când trăim în 3D, dar pe măsură ce evoluăm nu vom avea nevoie de ea. Memoria „cimentează” trecutul și îl ancorează în prezent, îți dă senzația de stabilitate în lumea 3D. Dar nu e nimic în neregulă cu tine dacă observi că memoria ta nu mai funcționează ca înainte. Pe mine mă amuză foarte tare acest mod de a trăi, faptul că pe zi ce trece constat că „mă lasă” memoria. Este ciudat, îți dă o oarecare nesiguranță la început, ești deorientat, dar pentru mine e amuzant, mai ales că știu că nu e nimic în neregulă cu mine, nu este o problemă de sănătate.

Obișnuiți-vă cu ideea, pentru că dacă sunteți în proces de Ascensiune o să vi se întâmple și vouă. (Lorie Ladd) Traducerea Mihaela Dan


„Matrix este un sistem, Neo. Acest sistem este inamicul nostru. Dar când ești înăuntru și te uiți în jur, ce vezi? Oameni de afaceri, profesori, avocați, dulgheri, ... chiar mințile oamenilor pe care încercăm să-i salvăm. Dar până când vom face acest lucru, acești oameni sunt încă parte din acest sistem și asta îi face dușmanii noștri. Trebuie să înțelegi, majoritatea acestor oameni nu sunt pregătiți să se deconecteze. Și mulți dintre ei sunt atât de obosiți și totuși atât de dependenți de sistem, încât vor lupta pentru a-l proteja”.

Ați văzut cât de mult s-au luptat pentru a-l proteja, ați suferit când cei dragi vouă au fost dispuși să rupă toate legăturile cu voi în apărarea aceluiași sistem care îi înrobește. După cum a spus Neo, oamenii nu sunt pregătiți să se deconecteze.

Dar întrebarea este, e așa?

Luarea pilulei roșii nu te deconectează automat, ci doar îți permite să „vezi” mai clar, dar este un proces care necesită timp. Timp de gândit și timp de digerat. Alungă credințele, obiceiurile, gândurile, oamenii... și în cele din urmă, persoana care ai fost. Începe să pui la îndoială unele lucruri și vei ajunge să pui la îndoială absolut totul. Nu vei mai crede nimic și în același timp, cu cât știi mai mult, cu atât vei realiza că nu știi nimic. Vei începe încet să te deconectezi de la toate, ca un actor care nu mai vrea să-și joace rolul într-o producție. Vei dori să te îndepărtezi de el, să te deconectezi, să te rupi.

Matricea este un circ, un circ înșelător, neobișnuit, care ne-a vrăjit încă de la naștere. Pastila roșie te face să o vezi așa cum este, un circ! Și dintr-o dată ești singur, șocat, confuz, oarecum pierdut, izolat și nevoit să-ți creezi singur noua realitate adevărată. O realitate bazată pe adevăr.

Dar ce este adevărat? Ce a mai rămas, când tot ce credeai că este adevărat, nu este? Când tot ce știai, este minciună?

Când începi să-ți pui aceste întrebări, atunci ești gata să te deconectezi. Este atunci când te trezești și începi să-ți construiești realitatea de la zero, ținându-te de singurele lucruri despre care știi în sufletul tău că sunt adevărate.

Și care sunt ele?

Tot ceea ce nu este matricea, este pământul de sub picioarele tale, copacul care îți dă umbră, soarele care îți încălzește pielea, copilul care te ține de mână, câinele care se bucură pe lângă tine, parfumul florilor din curte, păsările care te întâmpină dimineața, melodia pe care ai scris-o și o cânți la chitară, zâmbetul mamei tale, valurile care vin și pleacă, râsul copilului tău, servitul mesei în familie, îmbrățișarea unui prieten, un dans, o adiere de vânt, tu și cu mine...

Dacă cauți adevărul, ieși din pântece, ignoră spectacolul, luminile, fluierele, interferența constantă, zgomotul nebunesc, frica, nebunia, înainte și înapoi, sus și jos, alb și negru, jocul, capcana, prostiile, minciunile, iluzia etc. Și în schimb să îmbrățișăm ceea ce ni s-a dat, ceea ce am avut întotdeauna, ceea ce vom fi întotdeauna, ceea ce împărtășim cu toții - frecvența creației Sursei Primare care ne-a Creat: IUBIREA.”

Sursa: Valerica Tudorache via Alina Nisba


Energiile care vin pe planeta noastră Pământ sunt extrem de puternice. Conexiunea cu sursa de energie luminoasă a creatorului se întărește și amplifică, aceasta poate fi acum folosită în avantajul tău cel mai mare.

Prin practicile tale de meditație, ritualuri sacre, ritualuri de manifestare și vindecări interioare. Intuiția ta se extinde și crește cu o intensitate mai mare pe măsură ce darurile și expresiile sufletului tău se exprimă într-o lumină mai înaltă.

Semințele stelare, pe măsură ce urcați, deveniți foarte puternici în sine, acest lucru este exprimat și la nivel conștient colectiv și nu întotdeauna este cunoscut de sinele conștient. Schimbări majore ale Pământului au loc în colectivul Ascendent, creând schimbări în câmpurile Axei Pământului, există, de asemenea, o creștere semnificativă a energiei magnetice a Pământului. Aceasta amplifică Ascensiunea în sine.

Rămâneți în noua energie pământească a recunoștinței voastre, deoarece aceasta vă deschide într-o lume cu totul nouă și la un nivel conștient în sine. Există o rezervă nesfârșită a acestei energii pentru a vă conecta și a vă conecta.

Semințele stelare, acesta este, de asemenea, o reamintire că lucrurile din această conștiință colectivă Ascendentă se schimbă chiar și atunci când nu puteți vedea dovezile concrete ale acesteia. Chiar acum, chiar în acest moment ceva la care ați visat, dorit și la care lucrați este în proces de manifestare. Acum faci progrese reale

Universul lucrează în prezent la visele, aspirațiile și obiectivele tale și va continua să facă acest lucru, deoarece noua energie pământească îi poate sprijini în sfârșit și pe deplin pe cei care urcă autentic și fac schimbările și ajustările necesare, continuă să lucrezi asupra și în tine. Va aduce laolaltă oamenii și conceptele care vă vor duce la frecvențe vibraționale mult mai înalte.

Este timpul să credeți în voi, astfel încât să puteți acționa în consecință, viața voastră se va schimba pentru voi în conformitate cu Voința Creatorului nostru. Ați cerut semne și dovezi și acum le primiți pe acestea și multe altele. Niciodată până acum în noua energie pământească, sufletele în ascensiune nu au fost atât de susținute ca acum și asta pentru că sunteți profund iubiți și apreciați și tot ceea ce faceți, nu faceți doar pentru voi, ci pentru mulți.

Faceți cea mai înaltă lucrare de pe această planetă. Este cel mai valoros și mai sacru lucru de făcut. Ascensiunea știe că nu este ușor și de aceea își doresc cu drag să te sprijine. Fiecare pas din drum.

Pe măsură ce treceți peste vechile straturi și adânciți în sinele vostru superior, vor apărea noi niveluri și noi întrebări. Sufletele în ascensiune cu semințe de stele fac tranziția către stări superioare de trezire și transformare, radiind iubire.

Fii discernător cu energia ta, reciprocitatea este cheia. Evitați să lăsați declanșatorii din trecut să reapară; îmbrățișează adevărul pentru creștere. Aveți încredere în înțelepciunea dvs. și în îndrumarea superioară pentru a face față provocărilor. Concentrarea asupra momentului prezent și a acțiunilor de iubire de sine, eliberând dezamăgiri, regrete și vinovăție din trecut. Recunoașterea echilibrului divin și a răzbunării karmice. Îmbrățișându-ți călătoria de trezire conștientă cu sprijinul Universului.

Știind la un nivel superior că ești aici divin, ghidat și protejat, indiferent de ceea ce se vede cu ochii fizici, al treilea ochi al tău se extinde pentru a primi și mai multă lumină și, din această cauză, conștientizarea ta superioară te va duce la un alt nivel în unul pe care încă nu îl descoperi.

ÎNTROPUPĂ-ȚI CELE MAI ÎNALT SINE

Ceea ce nu poți controla este să te înveți cum să te predai mai mult procesului. Universul poate să te întindă în toate domeniile și direcțiile diferite ale vieții tale, dar se întâmplă pentru că ești construit pentru mult mai mult și acum ești pregătit pentru asta.

Semințele stelare pe care este posibil să vă confruntați cu nopți nedormite, anxietate, declanșatoare, îngrijorare sau incertitudine, acest lucru vă îndrumă către curățarea credințelor sau a traumelor vechiului vostru sine. Indiferent cât de mult simți că nu ești pregătit pentru următorul nivel, ești mereu. Așa că este timpul să întruchipezi adevărata ta esență cu curaj, autenticitate pentru a-ți exprima sinele suveran.

În serviciul LightWorker/Starseed iubitor și devotat. Sursa informatii: de Ascension LightWorkers


“Egoul este personalitatea artificială, creată prin dresaj - atunci când intelectul este programat cu toate regulile, fricile și dorințele Matricei. Toată lumea are un ego. Se comportă ca un avatar prin care Spiritul poate interacționa în mod convenabil cu restul lumii Matricei. Senzația de sine de zi cu zi vine de la Spirit care strălucește prin masca Egoului. Dar ca un actor care se pierde pe sine în rolul său, Spiritul se poate pierde în Ego. Și acela este momentul când lucrurile o iau razna. În acel caz, Matricea influențează eliminarea vocii Spiritului.

Acesta este de fapt normalul pentru majoritatea oamenilor. Ei își trăiesc viața din instinctele lor evolutive, imbolduri hormonale, dorințe egotice și nesiguranțe. Spiritul este prea palid în interiorul lor pentru a fi auzit sau este complet absent. Doar când spiritul crește suficient de puternic poate trece peste Ego și să-l transmute.

Poți face asta exercitând consistent Spiritul tău, în loc să-ți hrănești Egoul, astfel aflând cum să distingi între ele. Trebuie să fii atent, sincer și smerit pentru a conștientiza atunci când acționezi din motivații egoiste sau dezonorabile. Aceia care prețuiesc egoul mai mult decât adevărul sunt servitorii Matricei. Pentru a face orice progres, cineva trebuie să-și sacrifice Egoul în mod conștient pe altarul adevărului.

Scopul antrenamentului esoteric nu este totuși de a elimina egoul în totalitate, deoarece asta te-ar face ineficient ca ființă umană, ci să-l aducă sub controlul Spiritului, reprogramându-l cu un nou set de priorități. Apoi în loc de a fi un gardian de pușcărie care ține Spiritul închis în interior, egoul purificat devine mai degrabă un cavaler ducând comenzile Spiritului în lume. Ceea ce Matricea folosește în mod normal ca să subjuge Spiritul, devine atunci mijlocul prin care Spiritul dezvăluie Matricea.

Această inversare a fluxului este ceea ce urmărim: Spiritul peste minte și mintea peste materie. Pentru a fi ceea ce Matricea nu este, trebuie să facem ceea ce adepții Matricei nu fac. Prea mulți oameni au o gândire confuză și personalități conturate doar pe așteptările sociale, figuri autoritare failibile, impulsuri biologice și cele cinci simțuri. Așa că noi trebuie să ne ascuțim mințile și să ne purificăm personalitățile și să le plasăm pe acestea în serviciul intuiției spirituale și idealurilor nobile.

Doar printr-un sistem de ghidare superior care transcende logica și percepția fizică putem spera vreodată să evadăm din cuștile conformismului. Mintea și inima, rațiunea și intuiția, intelectul și spiritul, trebuie să lucreze împreună, deoarece fiecare singure nu sunt suficiente. Aceasta este prima și cea mai importantă cheie să transcendem Sistemul de Control al Matricei...

Spiritul este sursa înțelepciunii și lucidității noastre, a frumuseții noastre interioare și armoniei, dreptății și iertării, bunătății și căldurii, compasiunii și înțelegerii, integrității și nobleței. Aceste idealuri nu sunt niște invenții umane întâmplătoare, ci calități intrinseci ale spiritului. Oricând exprimăm aceste idealuri, noi radiem o influență divină în lume. Spiritul vine dintr-un ținut metafizic mustind de vitalitate, ale cărui legi sunt perfecte, absolute și juste.

Acest ținut divin a fost numit Împărăția Cerurilor, Eternitatea sau Adevărata Realitate. Există dincolo de Spațiu-Timp, dincolo chiar și de regiunile eterice și astrale de unde își au originea influențele oculte ale Sistemului de Control(Matrixul cu arhonii aferenți - supușii Demiurgului).

Problema este că noi suntem aici, dar nu de aici. Noi suntem intruși în Matrice. Spiritul este o substanță străină matricei și anticorpii ei încearcă să o neutralizeze. Deoarece spiritul reprezintă tot ceea ce Matricea nu este. Este singurul lucru pe care Matricea nu îl poate controla și înțelege complet. Orice altceva, de la egouri, la intelectul nostru, la corpurile noastre astrale, eterice și fizice, până la civilizația umană însăși se află în stăpânirea acesteia.

Ca ființe duale, ne aflăm așadar prinși între două jurisdicții: cea lumească și cea divină. Fiecare are propriile legi și principii, fiecare are propriile sisteme de valori și fiecare are propriile puteri conducătoare. Una este moarte spirituală, iar cealaltă viață spirituală. Viața noastră se desfășoară la intersecția dintre aceste două ținuturi. Când te uiți în jurul tău sau când te uiți în interiorul tău, la conținutul minții și emoțiilor tale, ești martorul unei suprapuneri ale acestor dinamici incompatibile.

În exterior, intersectarea constă în influența determinată de Matrice și de Ținutul Divin asupra mediului astral, eteric și fizic. Evenimentele din viața ta sunt un mixaj al acestor influențe. Chiar și împrejurimile tale fizice conțin ambele aspecte , deoarece există și frumusețe și urâțenie, haos și armonie, entropie și creștere oriunde te uiți. Ambele există simultan în fața ochilor tăi. Iar cinicii sunt cei care văd doar o parte din imagine.

Printr-o schimbare de perspectivă, poți aduce unul din straturi mai clar în vizor. Făcând asta, acel strat este de asemenea, mai bine manifestat în plan fizic, prin fenomenul minții deasupra materiei. Deoarece mintea afectează materia la nivel cuantic, o schimbare interioară de conștiență va genera o schimbare fizică exterioară. Cu alte cuvinte, lumile interioare și cele exterioare sunt în principiu corelate. Probabilitatea evenimentelor vieții personale se schimbă în răspuns la profundele schimbări din peisajul tău mental și emoțional. Cu cât trăiești mai mult din spiritul tău în loc de programarea Matricei, cu atât mai mult circumstanțele tale exterioare vin de sub jurisdicția Tărâmului Divin.

Spiritul afectează realitatea într-un mod sincronistic, trecând în acest fel, peste legile deterministe ale Matricei. Viața se întoarce la propriu pe dos în jur și începe să se îndrepte într-o nouă direcție, iar miracolele devin normale. Acesta este modul în care Împărația Cerurilor începe să se manifeste pe Pământ, cu câte o persoană pe rând...”

Ionică Burlacu


 

“REÎNCARNAREA ÎNSEAMNĂ SCLAVIE !

V-ați întrebat vreodată de ce ne reîncarnăm și care ar fi adevăratul scop al fenomenului

Reîncarnare ?!

De ce avem o viață atât de scurtă , în care , cea mai mare parte a acesteia , singurele căi ale evoluției spirituale înseamnă :

ÎNVĂȚĂTORI ȘI RELIGII FALSE ȘI FOARTE DUBIOASE !?

V-ați întrebat vreodată de ce oare aceste religii sînt construite pe baza unor structuri ierarhice?

V-ați întrebat vreodată de ce există atât de mult rău în lume și de ce oamenii răi devin lideri ?

Și , referitor la reîncarnare ,marea întrebare :

De ce nu ne mai amintim viețile anterioare ?!?

Cum putem rezolva problemele din trecutul nostru , dacă nici măcar nu ni-l amintim ?!

Trecem prin viețile actuale , cu trecutul care ne bântuie dar pe care nu-l putem vedea.

Ducem cu noi vechile obiceiuri și trăsăturile de sine de dinainte , dar nu avem nici cea mai vagă idee de unde provin.

Cei mai mulți dintre noi habar nu avem despre cum anume trecutul ne afectează prezentul.

Acestea fiind spuse , cum putem rezolva problemele noastre din trecut , mai ales că ele ne afectează chiar și în această viață ?!

Ce preot , învățător spiritual , canalizator sau yoghin au răspuns în mod concret la întrebarea de ce nu ne amintim viețile anterioare ?!

Răspunsul lor ne lasă mască !

Textele Vedice descriu faptul că , în timpurile vechii Epoci de Aur , umanitatea trăia o viață lungă. Oamenii de atunci își petreceau viața în meditație profundă , și trăiau în echilibru și armonie cu Mama-Natură.

Apoi , s-a întâmplat ceva !

În legendele , miturile și textele antice este descrisă Căderea Omului.

,,La origine omul este perfect"...o ființă divină care a degenerat în ceea ce sîntem acum.

-R.A.Schwaller de Lubicz(Miracolul Egiptean).

Omul primordial a fost adevăratul și reprezentativul model uman...apoi ,

tot progresul umantății (deși aparent a dus spre mai bine) a reprezentat o cădere neîncetată. Toți cei de după omul primordial au onorat și s-au închinat primilor ,,părinți", privindu-i și cosiderându-i ca fiind Zei ai Luminii Cunoașterii și Măreției. Apoi , a profețit apropierea sfârșitului Epocii Divine și începutul uneia noi , în care florile nu vor mai crește vara , vacile vor da mai puțin lapte , femeile vor fi nerușinate și bărbații își vor pierde vigoarea , copacii nu vor mai avea fructe , și nici mările pește , oamenii bătrâni vor judeca greșit și legiuitorii vor face legi nedrepte , războinicii se vor vinde unii pe alții , oamenii vor fura unul de la celălalt...atunci nu va mai exista Virtute pe lume. - Profețiile lui Badb , Zeița Irlandeză a Răboiului.

Așadar , ce a determinat această Cădere ?

Știm că , la un moment dat , au venit niște Zei din cer învățându-i pe oameni agricultura și creșterea animalelor de fapt înrobirea acestora.

Odată cu această cunoaștere a început construcția de orașe , au apărut regii și sistemele ierarhice de control , armatele , războaiele , sclavia , închinarea și jertfele aduse acelor ,,Dumnezei."

Toate acestea au însemnat Căderea Omului.

Omenirea a căzut din starea de a fi în echilibru și armonie cu Mama-Natură...astfel , ea a început să-și piardă Virtutea.

Cine au fost acești Zei care au venit și au oferit omenirii această cunoaștere și de unde au venit ? Ei nu sînt de pe Pământ...au venit să înrobească omenirea...au cerut să fie adorați... au venit să ceară sacrificii de carne și sînge , inclusiv sacrificii umane.

Astfel , așa după cum putem citi în

Vechiul Testament , Iehova va distruge întregi seminții umane...sau ,,poporul ales" le va distruge în numele său.

Gnosticii i-au numit pe acestia Zei Archoni.

Don Juan i-a numit Prădători.

De mii de ani umanitatea este sursa de hrană pentru acești pradădori-zei.

Ei ne consideră o turmă a lor , la fel cum noi privim animalele dintr-o fermă...

Se hranesc cu emoțiile energiile noastre negative , prin închinarea și slava noastră catre ei. Le place suferința , și , mai ales , le place sîngele...așadar , este creată violența , prin conflicte și războaie între oameni.

De reținut că majoritatea războaielor au fost cele INTER-RELIGIOASE.

De asemenea , ei ne controlează prin

RELIGII SI IDEOLOGII , GUVERNE , ȘI SOCIETAȚI SECRETE , prin propaganda facută de MASS MEDIA în care este implicată și face parte din aceste organizații întunecate.

Un alt mod de a ne controla este Reîncarnarea !

Reîncarnarea este o altă formă de sclavie !

După Cădere , durata vieții omului a fost scurtată drastic. Înainte de epoca modernă oamenii aveau o durată medie de viață cuprinsă între 25 și 40 de ani , timp insuficient pentru a afla ce înseamnă viața , mai ales dacă toate învățăturile au fost oferite de

RELIGIILE ZEILOR ! Oamenii trudeau toată viața zi de zi , pentru familiile lor , apoi mureau.

Acum vine întrebarea de ce nu ne amintim viețile trecute ?!?

Ne naștem în ignoranță , iar singurele cunoștințe disponibile sînt cele care ne-au fost oferite de acești Zei : RELIGIILE ȘI IDEOLOGIILE

După câteva zeci de ani vom muri tot în ignoranță , ca apoi să revenim , iar și iar , aici pe Pământ. Acest lucru ține turma obedientă.

Fără vreo amintire a vieții lor trecute sîntem prinși în același cerc închis al ignoranței , neputând avea acces la instrumentele care să ne ofere posibilitatea de a fi liberi cu adevărat.

Ocazional , câteva mari Suflete au fost în măsură să se elibereze , însă preoții au preluat controlul asupra învățăturilor lor denaturându-le și desimulându-le în dogmele lor religioase.

Traim într-o matrice în care o Construcție Artificială a Luminii a acoperit Lumea Reală.

Ca și în filmul The Matrix , sîntem pur și simplu bateriile care asigură energia cu care se hrănesc zeii. Asta este realitatea noastră :

Ne naștem și murim într-o matrice ca hrană pentru niște entități malefice și hrăpărețe.

Desigur , aceste entități au slujitorii lor aici , pe Pământ , slujitori care au rolul de a păstra turma obedientă , umilă și aliniată.

Așadar , se naște urmatoarea întrebare :

Ce se întâmplă atunci când murim ?

După moartea fizică vom intra în Matricea Cosmică...o altă Construcție a Luminii False , pe care o numim Cer.

Sufletele noastre sînt prinse în această închisoare a zeilor. După ceva timp petrcut în Cerurile False ne re-întoarcem urmând același ciclu. Aceasta se numește Roata Samsara , ciclul nașterii și al morții.

Singura posibilitate de a evada din această închisoare este cea de a ne TREZI...a ști cine sîntem noi cu adevărat.

Trebuie să ne delimităm de toți acești zei falși , îngeri , arhangheli , sfinți , guru etc. să eliminăm toate aceste false credințe...să oprim hrănirea acestor falși zei cu emoțiile și gândurile noastre negative , închinându-vă lor , vărsând sîngele nostru. Cu alte cuvinte , să ieșim din acest joc ce ne-a fost impus.

Pentru a percepe Universul așa cum este trebuie să pășiți dincolo de Rețea.

Nu este greu să faceți acest lucru...

Rețeaua este plină de găuri. Priviți rețeaua și multele sale construcții...ele sînt la tot pasul.

Vreți Pace , Dragoste și Fericire , însă lucrați din greu pentru a crea durere , ură , dezbinare și război. Vreți lonvegitate , însă mâncați mult și prost. Vreți prietenie , dar exploatați pe semenii voștri. Fiți atenți la toate aceste contradicții și eliminați-le...și veți vedea că ele vor dispărea.

Priviți matricea așa cum este ea :

Pare a fi puternică , pare că nu există cale de scăpare , însă este plină de găuri.

Dacă aveți mintea deschisă , discernământ și ochi pentru a vedea , tot acest joc este nimic mai mult decât un castel de nisip.

Întrebarea este următoarea :

Vă veți trezi , sau veți rămâne pe mai departe târâți în această Plasă Țesută continuînd jocul Roții Samsara , cel al nașterii și morții ?!???

Imaginați-vă cât de norocoși sînteți să aveți cheile care vă permit deschiderea ușii acestei închisori.

Puteți vedea câtă confuzie și cât rău poate produce toate Religiile , filozofiile New Age și falșii învățători , cu ale lor învățături false.

Aveți încredere în voi , bazați-vă pe Sinele vostru , și eliberați-vă de această închisoare.”

Sursa: Remus Moldovan & Miriam Ionescu


Schimbarea este reală: Semne clare că Schimbarea Dimensională epică se întâmplă acum!

Lumea trece în prezent printr-o schimbare monumentală a conștiinței pe măsură ce trecem de la a 3-a dimensiune la a 5-a dimensiune. Timp de secole, tradiţiile spirituale antice au profeţit acest timp al evoluţiei planetare. Acum, mult așteptata schimbare dimensională vine în sfârșit, iar însăși țesătura realității se transformă în consecință!

Timpul pare să accelereze: credeți că zilele, săptămânile și lunile zboară mult mai repede decât înainte? Acesta este un semn de casieră că frecvența Pământului crește. Pe măsură ce ne îndreptăm spre o vibrație mai înaltă, totul începe să vibreze mai repede. Vechile energii stagnante se prăbușesc și nu mai sunt necesare structuri dense!

Această schimbare dimensională poate părea neliniștitoare uneori, dar credeți-ne că inaugurează către o nouă eră de lumină! Exact ca o omidă care se dizolvă în supă organică înainte ca fluturele să iasă la suprafață, lumea veche se prăbușește pentru a face loc noului!

Ai încredere că te așteaptă un viitor pozitiv: pace, unitate, iubire și armonie cu toată viața.

Ce este o schimbare dimensională?

O schimbare dimensională se referă la o transformare a frecvenței energetice sau a vibrațiilor planetei noastre și a conștiinței colective. Dimensiunile în acest context sunt niveluri sau spectru de conștientizare sau conștiință care determină natura realității noastre percepute.

Planeta și umanitatea noastră au existat în principal într-o frecvență a treia dimensională, caracterizată prin separare, competiție și luptă pe care o vedem astăzi. Pe măsură ce trecem printr-o schimbare dimensională, urcăm sau evoluăm într-o frecvență a cincea dimensiune a iubirii necondiționate, conștiinței unitare, armoniei, compasiunii și simțului unității cu toată viața.

Schimbarea către frecvențe dimensionale superioare face parte din călătoria evolutivă naturală a umanității, împingându-ne într-o aliniere mai mare cu lumina divină și scopul nostru sufletesc. Necesită eliberarea convingerilor limitative, vindecarea de traume și alegerea iubirii în locul fricii. Cu cât ne trezim și ancoram conștient lumina, cu atât mai repede se va întâmpla schimbarea colectivă.

Multe culturi antice au prezis acest lucru ca o trezire la stări superioare de pace, bucurie și plenitudine pe Pământ. Schimbarea dimensională este un salt cuantic în conștiința umană, catalizând o transformare personală și globală profundă!

Semne că se întâmplă schimbarea dimensională:

Pe măsură ce planeta noastră trece prin această tranziție, mulți observă și simt efectele schimbării dimensionale. Unele dintre semnele comune includ:

• Schimbări de energie și vibrații: mulți oameni sensibili raportează că simt energii diferite și rezonează cu frecvențe vibraționale mai înalte. S-ar putea să-ți observi corpul și câmpul energetic vibrând sau fredonând în timp ce te adaptezi

• Trezirea umanității: mai mulți oameni se „trezesc” spiritual și devin conștienți de adevărul dincolo de lumea fizică. Intuiția crescută, sincronicitatea, conștientizarea și dorința de a trăi intenționat sunt toate semne ale trezirii umanității.

• Emoții intensificate și clarificare: Pe măsură ce emoțiile îngropate apar pentru a fi eliberate, poți experimenta stări intense, oboseală, anxietate, tristețe, furie sau euforie. Aceasta face parte din procesul de purificare.

• Perturbarea sistemelor vechi: se pot vedea vechile modele, obiceiuri, relații și sisteme de credință îndepărtându-se din momentul în care nu mai servesc procesului de ascensiune. Acest lucru face loc pentru moduri de viață mai bune.

• Dorința de sens și scop: dorința profundă de sens, scop și conexiune cu divinul este un semn că sufletul tău caută o expresie superioară. Urmându-vă sufletele, scopul ajută la creștere.

• Dorința de a ajuta Planeta: când te trezești, te vei simți obligat să fii util. Poți să te oferi voluntar, să educi pe alții, să creezi produse prietenoase cu pământul și să găsești modalități, mari sau mici, de a ajuta planeta

• Creativitate și inspirație îmbunătățită: poți fi cufundat în idei creative, în timp ce energia crescută deblochează potențialul latent. Exprimarea creativității ajută la schimbare.

• Abilități sau interese noi: poți descoperi daruri intuitive, abilități psihice, talente vindecătoare, conștiință extinsă sau o nouă înțelegere a modului în care funcționează viața.

Semnele indică faptul că umanitatea crește în conștiință, pregătindu-se să creeze Raiul pe pământ!

Semne ale acestei schimbări sunt peste tot în jurul nostru. Vechile sisteme și structuri bazate pe frică nu pot prospera în aceste noi frecvențe vibraționale înalte. Pe măsură ce întunericul se risipește, lumina devine tot mai strălucitoare în fiecare inimă, dispusă să se trezească.

Fiți martori la semnele inconfundabile ale schimbării care ne înconjoară. Îmbrățișează lumina care crește în interior pe măsură ce umbrele se retrag. Este timpul să te trezești și să te alături mișcării pentru un viitor mai luminos.

Acționați acum!

Te iubim din tot sufletul,

Suntem aici cu tine,

Noi suntem familia ta de lumină,

Noi suntem Federaţia Galactică.

Aurora Ray, Ambasadorul Federației Galactice, Enzo Palomba - Altro Pianeta


„In seara aceasta, povestea pestisorului colorat din Oceanul Infinit. Desi este o poveste de seara, ea va duce la trezire, nu la un somn mai adanc.

Asa ca daca vreti sa dormiti bine in continuare, nu o cititi.

A fost odata un pestisor mic si colorat care locuia in Oceanul infinit. Era vesel si jucaus si toata ziua facea tumbe in oceanul-casa-lui.

Intr-o noapte, pe cand dormea sub o alga de pe fundul oceanului, a avut un cosmar: se facea ca printre pestisori aparuse un zvon ca in curand in ocean nu va mai fi suficienta apa pt ca toate vietuitoarele sa-si duca traiul. Nu stia nimeni cine a spus asta si pe ce baza, insa zvonul circula cu repeziciune si inspaimanta pestisorii. Se pornise mare agitatie printre toti.

Pestisorul s-a trezit din somn buimac si si-a inceput ziua ingandurat. Chiar asa...daca se termina apa din ocean?

Parintii si prietenii lui l-au vazut ingandurat si trist si l-au intrebat ce are. Acesta le-a povestit cosmarul din noaptea trecuta. Au ramas toti pe ganduri si apoi au inceput sa se gandeasca ce-ar fi intr-adevar daca oceanul ar seca de tot.

Pestisorul nostru nu se mai bucura de tumbe. Il framanta cosmarul si, curand toti pestisorii stiau ce anume visase el. Si printre toti pestisorii bantuia un val de ingrijorare, erau abatuti, lipsisti de chef si inspaimantati.

Intr-o zi, pestele-savant a tinut o conferinta pt a anunta o descoperire extraordinara care i-ar putea ajuta pe toti pestii.

S-au strans cu mic cu mare, curiosi si nerabdatori.

Pestele-savant le-a vorbit despre crunta moarte pe care ar avea-o daca nu vor face ceva pana seaca oceanul. Apoi, la final, le-a prezentat o inventie menita sa-i salveze: acvariul. Acvariul in care orice pestisor putea sa-si faca provizii de apa in caz de doamne-fereste.

Inventia pestelui-savant a starnit o adevarat isterie in randul tuturor. Toti pestisorii facea credite la banca de scoici pt a-si cumpara acvariul. Cum si-l cumparau, il fixau in ocean si se mutau cu toata familia in el.

Unii pestisori care aveau depozite mari la banca de scoici, si-au comandat niste acvarii sofisticate si cu etaj, pentru a se simti mai in siguranta. Altii si-au cumparat multe acvarii si le-au pus paralele-paralele "ca sa fie" când o seca Oceanul Infinit.

Febra acvariilor si apocalipsa secarii Oceanului Infinit cuprinsese toti pestisorii. Nimeni nu-si mai aducea aminte ca totul pornise de la un cosmar visat intr-o noapte de un pestisor zglobiu.

Bunicul pestisorului care visase cosmarul era singurul care nu-si luase acvariul. Avea o aripioara lipsa dupa o lupta pe viata si pe moarte cu un rechin si stia o multime de lucruri despre viata Oceanului Infinit.

Se plimba singur prin tot oceanul si nu-i venea sa creada cand vedea siruri siruri de acvarii si toti pestisorii in acvarii, in mijlocul oceanului. Acvarii in mijlocul oceanului pt a-i proteja in caz ca se termina apa din ocean....

Incerca sa-i convinga sa iasa de acolo si sa se bucure de maretia si infinitatea oceanului...dar nimeni nu-l asculta.

Pestisorii nu au mai iesit niciodata din acvariile lor.

Pestisorii au facut alti copii-pestisori si nepoti-pestisori. Iar acesti copii si nepoti ascultau povesti seara la culcare despre ceva misterios ce este dincolo de acvariu si care in curand va seca si cum au fost salvati de la disparitie de inventia pestelui-savant.

Povestea spune ca Oceanul Infinit nu a secat nici pana in ziua de astazi. Pentru ca este infinit si nimeni nu poate sti de unde incepe si unde se sfarseste. In schimb, pestii au continuat sa traiasca in micile acvarii din ocean.

Dupa cateva generatii, a aparut un curent de pesti emancipati intr-unul din acvarii care se strangeau in jurul unei alge si purtau discutii filosofice despre " ce inseamna sa fii peste de succes" "cum sa cuceresti alte acvarii si sa supui alti pestisori" etc

Altii isi puneau o intrebare fff grea: "ce este oceanul?" despre care auzisera in povestile spuse de strabunicii lor si gaseau raspunsuri foarte sofisticate pe care apoi le prezentau membrilor acvariului lor.

Din cand in cand , se auzea un hohot de ras prelung....nimeni dintre pestisori nu stia cine rade si de unde se aude acel hohot de ras puternic si venit parca de pretutindeni....se zice ca radea insusi Oceanul Infinit...radea asa, in "barba" lui , de cate ori isi plimba valurile infinite peste sirul de acvarii.

PS- in acest moment, pestisorii sunt f tristi si speriati. Au gasit niste scrieri vechi in care se vorbeste despre "Apocalipsa acvariilor". Si scrie in cartile acelea vechi cum ca va veni.un timp cand toate acvariile se vor prabusi si peretii lor se vor sparge. Si pestisorii asteapta tristi si infricosati marea Apocalipsa a daramarii acvariilor lor.

PSS- in unele acvarii au aparut niste pestisori f speciali. Li se zice "Profetii". Acestia profetesc pt fiecare acvariu cum ca atunci cand va veni Apocalipsa acvariilor, doar anumiti pesti cu o dunga galbena sub aripioara stanga vor fi salvati si pusi intr-un acvariu mai solid si mai mare plin cu mancare speciala de pesti ....restul, din pacate, vor pieri pt ca nu au dunga galbena sub aripioara stanga.

PSSS- sunt niste zvonuri tulburatoare care spun ca rasul acela care vine de pretutindeni, se aude din ce in ce mai tare, mai des si mai aproape....ca si cum ar rade de frica teribila e pestisorilor pentru acvariile lor care cica s-ar destrama si, mai ales, de parca ar rade de profetii lor

Atat. Somn agitat va doresc si o trezire MASIVA (Magdalena Dragan)


A CINCEA DIMENSIUNE: ETERNITATEA

A cincea dimensiune este portalul către Conștiința Creștină. Conștiința colectivă care se recunoaște ca unitate.

Este frecventa intelepciunii si este energie complet pura. Acolo se întâlnesc Maeștrii Înălțării și Spiritele Călăuzitoare. În 5D experimentăm fuzionarea cu grupul spiritelor ascendente, cărora le aparținem vibrațional, și cu Ființa Superioară sau Multidimensională. Este dimensiunea în care ne amintim cine suntem și ne trezim înțelepciunea interioară.

În această dimensiune experimentezi conștiința de grup care formează o singură Ființă de dimensiuni mai mari. Este o frecvență energetică, nu fizică. Timpul este un continuum, există doar etern acum.

Multe dintre fiintele care se afla in 5D, intind mana catre intelepciunea lor, aleg sa fie ghizi spirituali ai celor aflati in dimensiunea fizica, ca parte a slujirii lor in procesul evolutiei.

Multe dintre ființele canalizate astăzi sunt în 5D. Pentru că este o dimensiune a Luminii, percepem holografic și sub forme de lumină de mare intensitate.

Aici dispare lumea iluzară a materiei pentru a concepe o frecvență vibrațională care este energie pură. În această lume, conștiința individuală se contopește cu diverse grupuri sufletești care posedă același nivel vibrant, formând un singur spirit.

În a cincea dimensiune, există și ființe ale Luminii care ghidează oamenii în dezvoltarea lor spirituală (acei așa ziși îngeri). Este o lume în care adevăratele suflete libere sunt cultivate navigând într-un ocean nesfârșit care depășește timp și spațiu.

Acesta este motivul pentru care se numește Eternitate. (Enzo Palomba - Altro Pianeta)


Dacă într-o relație de cuplu unul dintre parteneri decide să-și înceapă munca interioară, să-și identifice traumele și să lucreze la vindecarea lor, sunt două variante: fie și celălalt partener începe să facă asta, fie relația se rupe.

Nu este posibil ca relația să continue, dacă unul dintre parteneri deschide cutia Pandorei din interiorul său, iar celălalt refuză să facă asta.

În momentul în care eu pun reflectorul pe traumele mele, acea lumină o să cadă și asupra ta. Și dacă tu nu vrei să te uiți la traumele tale, dacă refuzi să le vezi/ accepți, atunci o să faci tot ce poți ca să scapi de mine, pentru că în opinia ta eu sunt „problema”, lumina mea te deranjează, scoate la iveală lucruri din tine pe care nu vrei să le vezi. Vei găsi un pretext ca să te îndepărtezi de mine, ca să nu fii nevoit să vezi ce este în „cutia” ta. Vei găsi un pretext ca să scoți lumina din viața ta.

În momentul în care noi intrăm pe calea vindecării devenim un far pentru cei care încă nu și-au vindecat traumele, dar Lumina noastră îi deranjează pe cei care nu vor să-și facă munca interioară, care nu vor să se ocupe de traumele lor.

Atunci când ai avansat pe calea vindecării tu te manifești la modul autentic, nu mai ești dispus să te prefaci ca să te integrezi, ca să fii acceptat/ validat de cei din jur, nu te mai interesează ce cred/ spun/ fac ceilalți. Și nu mai ai nicio reținere în a împărtăși lucruri delicate din trecutul tău, dacă asta este necesar pentru a-i ajuta pe cei din jur să se deschidă către procesul vindecării, să înțeleagă cât de imporntat este să-și vindece propriile traume.

Acest mod de manifestare le apasă butoanele celor care nu au curajul să fie autentici. (Jason Estes) Traducerea Mihaela Dan


Este o chestiune de maturizare spirituală să încetezi să rulezi un tipar disfuncțional, considerând că e întotdeauna vina altora pentru ce ți s-a întâmplat ție, că alții „ți-au făcut……”, că tu ești doar o victimă și să conștientizezi că de fapt, cea mai mare parte a porcăriilor pe care le experimentezi în viața ta sunt strict responsabilitatea ta, sunt generate de niște alegeri proaste pe care le-ai făcut tu.

Este o chestie de maturizare spirituală să conștientizăm că ceea ce se întâmplă în exteriorul nostru (viața noastră) este determinat de ceea ce este în interiorul nostru.

Este o chestie de maturizare spirituală să conștientizăm că ceea ce se întâmplă în exteriorul nostru (viața noastră) este doar un efect, iar cauza e ceva din interiorul nostru.

Noi am atras și am primit în viața noastră acei oameni care ne-au rănit, a fost alegerea noastră să intrăm în relații cu ei. (Jason Estes) Traducerea Mihaela Dan


Povestea de viață a fiecărui om care a făcut diferența în comunitatea sa/ țara sa/ lume include faptul că el și-a propus să fie parte a soluției, nu parte a problemei. Acești oameni au acceptat faptul că există o anumită problemă și apoi au început să lucreze la a rezolva măcar parțial acea problemă.

De-a lungul timpului, mie mi-au spus mai multe persoane ceva de genul: „Nu poți salva tu lumea!”. Iar răspunsul meu a fost de fiecare dată: „Nu este treaba mea să salvez lumea; treaba mea este să ajut în orice mod îmi stă în putere oamenii pe care pot să ajut”.

Dar e foarte important ca ceea ce oferi să vină din preaplinul tău, fiindcă altfel vei face bine altora făcându-ți rău ține, iar dacă procedezi așa, în curând vei fi și tu în rândul celor care au nevoie de ajutor.

De aceea, în primii ani este necesar să lucrezi cu tine însuți, pentru a ajunge la nivelul la care creezi acest preaplin și abia atunci poți începe să servești Binele comun într-un mod consistent, oferind din preaplinul tău.

În perioada în care lucrezi pentru a crea acest preaplin vei fi privit de ceilalți ca un „ciudat”, vei fi ironizat/ atacat/ marginalizat/ respins, pentru că nu te mai integrezi, nu mai ești ca ei. În acei ani în care lucrezi la a-ți genera preaplinul tu ești „problema”, din punctul de vedere ale celor din jur.

Mai apoi, când deja există acel preaplin și poți oferi celor din jur, aceștia își schimbă subit părerea și încep să te placă, să te laude, să te caute, să-ți ceară ajutorul. Și este interesant să-i vezi cum te laudă și încearcă să se apropie de tine, ca să beneficieze de ajutorul tău, după ce ani la rând te-au respins/ atacat.

Așa vom crea o lume mai bună: fiind parte a soluției, nu a problemei. (Jason Estes) Traducerea Mihaela Dan


Cei mai mulți oameni cred că maturizarea vine în mod automat odată cu înaintarea în vârstă. Nu, nu e așa. Sunt oameni care nu se maturizează nici la 30 de ani, la 40 de ani, la 50 de ani și unii nici la 70 de ani. Sunt niște adulți imaturi, respectiv niște bătrâni imaturi, nimic mai mult.

Unii oameni nu vor să crească/ se maturizeze, nu vor să urce la următorul nivel, nu vor să-și vindece traumele, nu vor să ierte; preferă să rămână la nivelul la care arată cu degetul spre alții, în care dau vina pe alții pentru problemele/ eșecurile lor, la care nu-și asumă responsabilitatea pentru propriile alegeri, la care reacționează dezechilibrat, în loc să învețe să-și păstreze echilibrul când sunt provocați. Toate astea sunt o copilărie prelungită excesiv; pentru acești oameni e mai simplu să rămână imaturi, nu vor să-și asume responsabilitatea pentru viața lor, nu vor să-și facă munca interioară, nu vor să privească în fața adevărurile dureroase din viața lor, ci preferă să trăiască într-un mod iresponsabil și să spună „Așa sunt eu!”.

Și asta este valabil și când e vorba despre imaturitatea spirituală. Simplul fapt că zici că ai credință în Dumnezeu, că mergi din când în când la biserică, la slujbă sau participi periodic la întâlnirile unei comunități spirituale și că te rogi când ai un necaz, nu înseamnă că ești evoluat spiritual. Acela este un prim pas, dar Dumnezeu nu te vrea blocat la acel nivel ani și decenii la rând. Dumnezeu vrea ca tu să crești/ evoluezi, să ajungi la nivelul la care poți ajuta alți oameni să se apropie de El, la care poți servi într-un fel sau altul Binele comun.

Poate că tu ai făcut câțiva pași prin zona de confort spiritual și ai impresia că ai avansat pe Cale și chiar îți surâde ideea de a fi un gen de mentor/ ghid spiritual pentru alții, dar e greu să-i conduci pe alții într-un loc în care tu încă nu ai ajuns. Nu poți să-i ajuți pe alții să ajungă la un nivel de profunzime spirituală la care tu nu ai ajuns. (Michael Todd) Traducerea Mihaela Dan





































































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)