luni, 1 ianuarie 2024

10.Evolutia Spiritului in aceste vremuri


Ultima actualizare 16.03.2024: texte si poze noi la final 

Motto: "Nu poti salva pe nimeni. Poti fi alaturi de altii, sustinandu-i dintr-o stare de echilibru energetic si pace interioara. Poti sa le impartasesti din Cunoasterea ta, sa le impartasesti perspectiva ta asupra unor situatii, dar nu le poti inlatura tu durerea. Nu poti merge pe Calea lor, in locul lor. Nu le poti da raspunsurile potrivite pentru ei. Este necesar ca ei sa-si puna propriile intrebari, sa isi gaseasca propriile raspunsuri, sa-si traiasca propria nesiguranta, sa isi priveasca propriile incertitudini.Este necesar ca ei sa faca propriile greseli, sa isi simta propriile tristeti, sa-si invete propriile lectii. Daca vor cu adevarat sa fie in pace cu ei insisi, este necesar ca ei sa urmeze cu incredere Calea propriei vindecari, care li se dezvaluie pas cu pas. Li se dezvaluie lor, nu altora." Sursa: Jeff Foster


"Înțelegeți că întreaga umanitate trece în ultimii ani printr-o curățare energetică masivă, că ies la suprafață la nivel colectiv energii de vibrație foarte joasă, că umanitatea trece prin noaptea întunecată a sufletului.

Cine suntem noi să le spunem altora că „nu fac bine” ceea ce fac, că nu sunt „spirituali”/ „ evoluați”, că nu se exprimă cum „trebuie”, să-i judecăm pentru modul în care se manifestă? Cine suntem noi să le spunem altora că nu sunt la nivelul vibrațional care „trebuie” și să-i judecăm pentru asta? Cine suntem noi să le spunem altora cum trebuie să se comporte ca să fie „spirituali”? Cine suntem noi să le spunem că spiritualitatea lor nu e cea „bună”?

Indiferent în ce comunitate te afli (politică, administrativă, religioasă, sanitară, socială, spirituală, etc) vor fi și oameni care vor promova separarea/ divizarea. Ei vor spune ceva de genul „Așa se fac lucrurile în comunitatea noastră. Tu trebuie să urmezi regulile pe care ți le spunem noi”. Ceea ce sugerează ei este: „Dacă nu ești cu noi, ești împotriva noastră”.

Când începi să crești vibrațional și începi să ieși din Matricea 3D, chiar dacă toți cei din jurul tău funcționează în continuare în 3D, tu nu mai vezi lucrurile din perspectiva divizării, ci conștientizezi că fiecare se află la nivelul său de vibrație și ca atare, fiecare are adevărul său, care poate fi diferit de altuia. Tu respecți dreptul fiecăruia de a avea propria opinie, diferită de a ta. Și nu mai ai pretenția ca ceilalți să facă ce vrei tu să facă, ce crezi tu că e „corect”/ „spiritual” să facă. Nu ai pretenția ca cineva să respecte regulile pe care le consideri tu a fi baza spiritualității, nu mai ai pretenția să impui altora să discute numai despre subiecte care consideri tu că sunt spirituale, să experimenteze numai stări care crezi tu că sunt „spirituale”. Nu stabilești tu regulile după care să trăiască alții sau pe care „trebuie” să le respecte alții, ca să le recunoști „spiritualitatea”.

Noi suntem aici, pe Pământ, ca să trăim ca oameni și să ne amintim că suntem mult mai mult decât simpli oameni. Și a fi tu însuți fără nicio reținere, a te manifesta la modul autentic, fără să te intereseze ce cred/ spun alții despre tine, înseamnă LIBERTATE.

Despre asta este vorba, asta avem de făcut noi toți.

Și când începi să o faci, se vor găsi o mulțime de oameni din jurul tău care o să încerce să te tragă înapoi: „Ce faci, ai înnebunit?”/ „Nu e bine ce faci”/ „Nu ar trebui să faci așa ceva”/ „Cum îți permiți să faci asta?”/ „Nu e cu adevărat spiritual ce faci”, etc.

De ce îți spun ei toate astea? Pentru că le apeși butoanele, pentru că le zgândărești propriile credințe/ tipare de vibrație joasă, propriile traume, pentru că ei nu au curajul să facă ce faci tu, pentru că le e frică.

Acești oameni au nevoie de modele, de alți oameni care să spună „Nu mai pot eu de ceea ce credeți voi despre mine! Eu o să spun ceea ce cred, indiferent că vă place sau nu. Eu o să fac ce vreau, indiferent că vă convine sau nu. Nu mă interesează nici cât negru sub unghie ce credeți voi despre mine! O să fiu eu, exact așa cum sunt sunt, la modul autentic. Eu sunt liber”.

Ca atare, când faceți asta și vedeți ce reacții dezechilibrate au cei din jur, înțelegeți că le-ați apăsat butoandele și că ei se simt rău pentru că nu au curajul să facă ce faceți voi, deși le-ar plăcea. Nu vă lăsați afectați de reacțiile lor, fiindcă nu este problema voastră faptul că ei nu și-au vindecat propriile traume. Vedeți-vă de calea voastră și lăsați-i să se ocupe de propriile traume în ritmul în care li se potrivește lor.

Permiteți-vă să fiți voi înșivă, permiteți-vă să vă manifestați la modul autentic în viața de zi cu zi, fără nicio reținere, pentru că cei din jur au nevoie de modele în acest sens, au nevoie să vadă ce înseamnă asta, au nevoie de oameni de la care să învețe cum să fie liberi.

Și nu vă lăsați demoralizați de energiile de vibrație joasă care vor fi proiectate asupra voastră de cei care încă nu au curajul vostru; mergeți înainte, urmați-vă Calea netulburați!" (Lorie Ladd) Traducerea Mihaela Dan


"Dacă ești Lumină și radiezi Lumină suficient de des, vei descoperi că oamenii încep să revină la tine și să reflecte către tine ceea ce ai oferit. Acesta este un mod foarte simplu de a-ți crea realitatea, o modalitate foarte simplă de a manifesta o Lume diferită: o faci schimbând ceea ce oferi/ radiezi și concentrându-te pe ceea ce poți face pentru a fi un om care face diferența, care aduce ceva pozitiv în lumea în care trăiește.

Dar nu poți face asta în timp ce arăți cu degetul acuzator către alții. Nu o poți face în timp ce „vânezi” întunericul și vrei să-l distrugi. Aceste două intenții și acțiuni nu sunt compatibile.

Este necesar să vă concentrați atenția și energia pe Lumină, deoarece v-ați pregătit atât timp tocmai ca să fiți o Lumină, pentru a vedea și experimenta mai multă Lumină pe planeta Pământ.

Nu e întotdeauna ușor și nu e întotdeauna distractiv, dar dacă atunci când te trezești dimineața îți stabilești intenția de a observa toate modurile în care Universul îți oferă oportunitatea de a fi o Lumină și alegi să fii o Lumină în toate acele situații, lucrurile vor fi mult mai ușoare pentru tine.

Nu poți răspândi mai multă Lumină atunci când te CHINUIEȘTI/ FORȚEZI să faci ceva. Deci fă lucruri care îți plac/ te pasionează/ entuziasmează, lucruri distractive, în timp ce ești atent la astfel de oportunități de a fi o Lumină. În acest fel tu îi transmiți Universului că vrei să schimbi lumea, că ești dispus să faci ce este necesar ca să schimbi lumea și de asemenea, recunoști că ai puterea de a schimba lumea.

Și când vei face toate astea, vei crea un adevărat trend. Oamenii te vor observa și te vor întreba: ′′De ce zâmbești mereu? De ce ești mereu atât de fericit? Care este secretul tău?′′. Și le vei spune ce ai făcut, iar ei ți vor alătura, pentru că nu le ții predici religioase și nici teorii filosofice, ci doar explici ce ai făcut și cum a funcționat pentru tine - iar acesta este cel mai bun mod de a conduce omenirea în 5D." (Daniel Scranton) Traducerea Mihaela Dan

 


"Unul dintre modurile în care evoluezi, unul dintre modurile în care crești vibrațional, este prin râs. Râsul te conectează cu alți oameni care râd odată cu tine. Râsul este o experiență comună, o recunoaștere a faptului că în viața ta se întâmplă la acel moment ceva foarte amuzant.

Râsul este benefic și mulți dintre voi știu acest lucru, dar nu fac nimic în privința asta; unii, însă, căutați acele situații/ lucruri care știți că vă fac să râdeți.

Ați putea cu toții să faceți ca lucrurile să fie mai ușoare pentru voi pur și simplu prin a căuta în viața de zi cu zi ceea ce vă face să râdeți, să zâmbiți, să vă simțiți bine – și puteți găsi destule lucruri care vă pot face să râdeți.

Desigur, există și un zâmbet interior pe care îl poți căuta în același mod în care poți căuta pacea interioară sau Iubirea necondiționată. Zâmbetul interior e ceva ce puteți căuta, dar e și ceva cu care să vă jucați.

Și să știți că pe măsură ce vă obișnuiți să nu mai luați totul așa în serios, vă va fi mai ușor să curgeți cu fluxul.

Când încetați să vă străduiți atât de mult să iasă totul „cum trebuie”/ „perfect” și puteți râde de voi înșivă, atunci știți că ați atins pentru o clipă măiestria. Viețile voastre sunt o serie de clipe care vă oferă oportunitatea de a vă înălța, de a vă bucura, de a savura anumite aspecte ale lumii în care trăiți, așa cum este ea, cu toate problemele ei.

Fă-le altora Darul râsului de câte ori poți, fă-i să râdă și conștientizează că a face din râs și glume o parte importantă din viața ta este cea mai rapidă cale către 5D. Este Calea Bucuriei - și este o cale pe care o poți alege iar și iar." (Daniel Scranton) Traducerea Mihaela Dan

 


"Mulți oameni vor fi în perioada următoare într-un balans între cei care erau ei până acum (vechea lor Versiune) și cei care știu că sunt cu adevărat. Ei experimentează un continuu du-te vino între cele două Versiuni, între ceea ce făceau până acum și ceea ce simt că este momentul să facă.

Ideea este să ieșiți din spațiul minții, care vă spune că dacă alegeți să faceți ceva „e bine” și dacă alegeți altceva „e rău”, că „trebuie” să alegeți un anumit lucru pentru că acela e „mai spiritual”; nu vă obligați să faceți ceva pentru că aveți impresia că „așa ar fi spiritual”, permiteți-vă să fiți autentici, să fiți voi înșivă și să alegeți din acel spațiu al autenticității.

Ce simțiți că vreți să faceți?

Nu vă întreb „Ce credeți că e mai spiritual să faceți?”, ci vă întreb „Adânc în interiorul vostru, ce simțiți că vreți să faceți?”.

Cel mai neinspirat lucru pe care îl poți face în momentul de față este să nu accepți situația în care te afli la momentul actual - adică să nu accepți că la momentul actual, situația este așa cum este, să te minți pe tine însuți, să negi ceea ce este, să opui rezistența la ceea ce este.

Dacă încă n-ai ieșit din acea situație/ relație/ slujbă care te nemulțumește sau te face să te simți nefericit, înseamnă că e ceva care încă te mai ține acolo. Ca atare, acceptă faptul că la momentul actual situația este cea care este și apoi lucrează cu energia ta și fă schimbările dorite.

Situația ta actuală, indiferent cât de inconfortabilă/ neplăcută/ dureroasă este, reprezintă un Dar, pentru că te ajută să te lămurești ce îți dorești cu adevărat în viața ta și te motivează să acționezi în direcția dorințelor tale, te motivează să faci ceva ca să te eliberezi din constrângerile pe care le percepi.

Și înțelege: orice lucru din situația ta actuală care face notă discordantă, care nu-ți place, care te nemulțumește profund, are legătură cu ceva din interiorul tău, cu un „fișier” pe care-l porți cu tine de foarte mult timp, cu o „poveste personală” pe care o porți în tine de o viață. (Phil Good) Traducerea Mihaela Dan

 


"Tu simți nevoia să le demonstrezi altora că ai valoare, că ești cineva și te preocupă „credibilitatea ta” în fața celor din 3D doar atunci când te preocupă ce cred alții despre tine.

Când funcționezi din spațiul Suveranității personale nu te interesează ce cred alții despre tine, tu îți cunoști valoarea și asta este destul, nu ai nevoie de validare din exterior. Tu te manifești la modul autentic și cu asta basta.

Și oamenii se vor întreba „Cum reușește acest om să fie atât de dezinvolt, atât de liber în modul în care se exprimă, atât de glumeț, atât de jucăuș?”.

Reușești pentru că te simți liber să fii autentic, pentru că spui/ faci ceea ce simți, indiferent ce cred alții despre tine sau despre ceea ce spui/ faci. Faptul că alții te judecă nu te împiedică să te manifești la modul autentic." (Phil Good) Traducerea Mihaela Dan

 


"Pe măsură ce creștem ca nivel de vibrație/ Conștiință la nivel individual, dar și la nivel colectiv, începem să vedem lucrurile altfel și în acest context ni se pare că există o separare/ divizare din ce în ce mai mare între cei care ascensionează și cei care rămân în 3D.

Una întrebările care îmi sunt adresate cel mai des este „Cum să facem ca să ne continuăm procesul Ascensiunii personale, dar în același timp, să nu ne separăm/ înstrăinăm de cei dragi, care aleg să rămână la nivelul la care se află?”.

De asemenea, sunt întrebat „Cum să facem ca să îi ajutăm pe alții să vadă ceea ce vedem noi?”.

În primul rând, nu ești responsabil să-i faci pe alții să vadă ce vezi tu. Nu e treaba ta să faci presiuni asupra lor ca să se trezească, nu e treaba ta să-i convingi că ceea ce spui tu e „adevărat”/ „corect”. Treaba ta este să-ți rostești/ împărtășești adevărul dintr-un spațiu al compasiunii, cu Iubire; în rest, ce fac ceilalți cu aceste informații este alegerea lor.

O altă întrebare ar fi „Bun, dar care este modul cel mai potrivit prin care aș putea împărtăși adevărul/ mesajul meu cu compasiune și Iubire, în așa fel, încât să mă asigur că interlocutorul meu înțelege cât mai bine ceea ce-i spun?”.

Ca răspuns la această întrebare o să vă spun ceva ce fac eu pentru a transmite într-un mod cât mai eficient cu putință adevărul/ mesajul meu: îmi adaptez mesajul la nivelul de Conștiință al celui cu care vorbesc. Dacă noi le vorbim tuturor ca și cum am vorbi cu cineva care este la nivelul nostru de Conștiință nu vom rezolva nimic, nu ne vom face auziți/ înțeleși, pentru că persoana cu care discuți nu poate înțelege decât informațiile care au un nivel de vibrație apropiat nivelului său de vibrație. Dacă mesajul pe care tu îl transmiți are un nivel mai înalt de vibrație, acel om nu va înțelege cuvintele tale, nu va înțelege informațiile respective – mesajul tău nu va fi recepționat.

Ca atare, dacă vrei să comunici cu un om care are un nivel diferit de vibrație/ Conștiință comparativ cu nivelul tău, soluția nu este să încerci să-l tragi (cu forța) la nivelul tău, ci să fii dispus să-ți adaptezi tu mesajul/ limbajul/ formularea la nivelul său de Conștiință. Atunci el va recepționa mesajul tău.

De aceea, atunci când comunic cu cineva încep prin a face o evaluare energetică a persoanei respective, ca să-mi dau seama cam la ce nivel de Conștiință se află. Și fac asta prin a-i pune întrebări cu privire la subiectul respectiv și observând ce răspunsuri dă, observând ce crede acel om că este „normal”, ce crede că este „adevărat” și ce cred el că e „o nebunie”/ „o aiureală”. Și odată ce am făcut acest gen de „evaluare” energetică, îmi dau seama cam ce este el dispuși să primească/ accepte și îmi calibrez mesajul la acel nivel.

Deci dacă tu ai pe cineva drag sau orice persoană cu care discuți și pe care vrei să o ajuți să vadă ceea ce vezi tu, nu îi vorbi ca unei persoane care se afla la același nivel de vibrație/ Conștiință ca tine, pentru că acel om nu va înțelege nimic din ce îi spui. Încearcă să-ți dai seama cam la ce nivel este el și adaptează-ți mesajul la nivelul său. Dacă poți face asta, comunicarea/ conexiunea cu acea persoană se va schimba semnificativ, pentru că poți ajunge la ea cu mesajul tău.

Și vreau să înțelegeți foarte bine: asta nu înseamnă să aveți impresia că este responsabilitatea voastră să-i treziți pe alții, să-i faceți să ascensioneze, să-i „salvați”, să trageți de ei ca să facă ce credeți voi că „e bine” pentru ei." (Jason Shurka) Traducerea Mihaela Dan

 


"Atunci când îți faci mereu griji pentru cei din jur, fie ei persoane apropiate sau mai puțin apropiate, când ești îngrijorat pentru că au ales să facă un anumit lucru cu care tu nu ești de acord sau care tu consideri că este periculos, dacă ești îngrijorat de faptul că unii dintre cei cunoscuți nu vor ascensiona, etc, atunci tu funcționezi de la un nivel redus de vibrație. Tu funcționezi în tiparul Salvatorului.

Știu că o să vă șocheze ceea ce spun, dar acesta este adevărul, tu funcționezi în straturile joase ale 4D dacă te faci aceste lucruri. Și este valabil și atunci când îți faci mereu griji pentru copiii tăi.

Atunci când ai crescut ca nivel de Conștiință știi că noi toți suntem suflete care au venit aici cu un Plan stabilit înainte de a ne naște, că avem toți liber arbitru și avem fiecare Calea sa. Dacă soțul/ soția ta sau părinții tăi sau copiii tăi au un alt adevăr decât al tău, dacă ei aleg o altă Cale decât a ta, nu poți decât să onorezi alegerea lor, să respecți Calea lor.

Atunci când ai crescut ca nivel de Conștiință nu mai încerci să controlezi alegerile/ viața altora.

Încetați să vă chinuiți să-i salvați pe alții, încetați să vă mai concentrați pe viața altora, ajungând să simțiți că înnebuniți pentru că nu puteți să-i determinați să facă ce credeți voi că „e bine” pentru ei! În loc să vă irosiți în acest mod timpul și energia, mai bine ați folosi aceste resurse pentru a vă concentra pe propria evoluție, făcând schimbările necesare pentru a vă face viața mai frumoasă.

Nu mai rămâneți blocați într-o nesfârșită așteptare, sperând să aibă loc niște schimbări radicale despre care ați auzit că se vor întâmpla la un moment dat (nu se știe când) și care credeți că vor reprezenta salvarea voastră. Nu vă mai bazați că vor veni anumite persoane/ entități/ grupări care vă vor salva pe voi și umanitatea.

Voi sunteți cei care vă salvați, nu va veni nimeni să vă salveze." (EldoRa&Siman) Traducerea Mihaela Dan

"Curățenie generală! Este recomandat să facem o selecție în ceea ce privește relațiile noastre (îndepărtați-vă de persoanele toxice și de așa-zișii „prieteni” care știți foarte bine că nu sunt preocupați cu adevărat de binele vostru), în ceea ce privește activitățile în care suntem implicați, dar și în dulapurile noastre. Inventariați ce haine și ce încăltăminte nu mai purtați, ceea ce poate fi donat, donați, iar ceea ce trebuie aruncat, aruncați. Toate acele obiecte cu care vă încărcați dulapurile și casa și pe care nu le folosiți niciodată sau le folosiți foarte rar reprezintă o energie stagnantă, pe care nu v-o doriți în casă.

Faceți curățenie și pe contul/ pagina voastră de pe rețelele de socializare. Verificați „prietenii” cu care nu interacționați niciodată, cei care fac comentarii deplasate/ lipsite de respect la adresa voastră sau care vă invadează spațiul privat, trimițând periodic mesaje/ filmulețe/ link-uri care nu vă interesează, nu au nicio legatură cu voi și nici cu preocupările voastre.

Dincolo de dorința de a fi amabil și iubitor cu toată lumea, există persoane care nu înțeleg că există o limită în a aborda niște oameni care au propriile activități și nu sunt interesați să vizioneze videoclipurile care le plac altora și nici “să dea mai departe” diverse mesaje.

Binecuvântați acei oameni, acceptați faptul că nu se află pe aceeași lungime de undă cu voi și eliberați-vă lista de prieteni de ei.

În plus, dincolo de curățenia pe care o faceți în interiorul vieții voastre, eliminând energiile de vibrație joasă, este recomandat să puneți în circulație și în exterior energii de vibrație înaltă: faceți gesturi/ acte de bunătate față de oameni cunoscuți, dar mai ales necunoscuți. Spun „mai ales necunoscuți” pentru că aceste gesturi de bunătate le faceți fără a aștepta nimic în schimb, știind că n-o să vă mai întâlniți niciodată cu acei oameni, deci nu veți avea niciun beneficiu de pe urma gesturilor voastre frumoase." (autor necunoscut) via Mihaela Dan


Este necesar să învățăm să eliberăm oamenii care nu-și mai găsesc locul în viața noastră și să nu mai jelim la nesfârșit absența lor.

Fiecare om are propria Călătorie în această viață și uneori, Călătoria celor apropiați o ia într-o direcție care nu este și direcția ta. E important să conștientizăm când se întâmplă asta și să dăm drumul acelor oameni să meargă în pace pe drumul lor, iar noi să mergem în pace pe drumul nostru.

Este necesar să acceptăm că nu toți cei care sunt acum alături de noi vor fi alături de noi până la sfârșit, să acceptăm că fiecare are Calea lui și are dreptul să-și urmeze Calea.

Eu nu spun că în unele cazuri nu o să ne doară despărțirea de cei care ne-au fost apropiați, că nu o să fim triști pentru o perioadă, dar nu putem rămâne blocați în acea tristețe și nici nu este spre Binele nostru să ne agățăm de acei oameni și să mergem alături de ei pe o cale care nu este Calea rânduită de Dumnezeu pe noi.

Nu stă în puterea noastră să decidem/ schimbăm Calea altora și nici nu e treaba noastră să facem asta, indiferent cât de apropiată ne-ar fi persoana respectivă.

Uneori oamenii apropiați intră într-o etapă a vieții lor în care noi nu ne mai găsim locul. Și este de dorit ca noi să conștientizăm când vine acel moment, să respectăm Călătoria lor și să eliberăm oamenii respectivi fără conflict/ luptă, fără a încerca să ne agățăm de ei.

Spre exemplu, pentru mine cel mai clar semn că a venit timpul să dau drumul unui om din viața mea este acela că el o ia pe o cale care din punctul meu de vedere nu este în aliniere cu Dumnezeu. În acest caz, pentru mine nu există niciun dubiu ce am de făcut; între a te urma pe tine pe o cale care nu este în aliniere cu Dumnezeu și a urma calea care din perspectiva mea este în aliniere cu Dumnezeu, eu aleg a doua variantă. Nu am nevoie să mă gândesc, știu clar ce am de făcut. Dacă este să aleg între tine și Dumnezeu nu stau la discuții, îl aleg pe Dumnezeu și îți urmez drum bun pe calea ta, indiferent cine ai fi tu. Nu o să mă rog de tine să rămâi alături de mine și nici n-o să te urmez pe calea pe care mergi tu.

Că vă convine sau nu, de-a lungul vieții voastre veți avea parte de momente în care calea voastră va lua o altă direcție decât calea unor oameni foarte apropiați și e important să fiți pregătiți pentru astfel de momente. (RC Blakes) Traducerea Mihaela Dan


„Nu te poți aștepta ca viața ta să se schimbe dacă nu faci tu însuți niște schimbări.

Nu poți să repeți la nesfârșit aceleași tipare/ comportamente distructive, să te învârtești la nesfârșit în același grup de persoane care te țin la un nivel redus de vibrație, să revii mereu la același gen de adicții și să speri că vei ascensiona.

Ascensiunea este despre a renunța periodic la ceea ce nu mai rezonează cu tine și a continua să evoluezi ca nivel de vibrație/ Conștiință. Ascensiunea este despre a da drumul periodic la tot ceea ce nu mai servește Binelui tău.

O să vă dau un exemplu (si precizez că cifrele pe care le dau sunt luate la întâmplare).

Să spunem că tu vibrezi acum la nivelul 8, iar vechii tăi prieteni vibrează la nivelul 3.

8 nu este compatibil cu 3.

8 poate vedea/ înțelege 3, poate vedea că 3 este adormit din punct de vedere spiritual, poate vedea că 3 funcționează în tiparul victimei, dar 3 nu poate înțelege 8. Dacă 8 nu dă drumul celor la nivelul 3, ci rămâne legat de ei și insistă în a încerca să-i trezească/ învețe ce știe el, să-i facă să înțeleagă ce înțelege el, își irosește timpul și energia, pentru că cei de la nivelul 3 nu înțeleg nimic din ce le spune 8, li se par niște aberații/ aiureli.

Dacă 8 dă drumul celor din 3 și își vede de drumul său, el va atrage oameni care sunt de nivelul 7, 8 sau 9, care sunt apropiați de nivelul său de vibrație.

Eu cer și acum Universului să-mi aducă în cale oameni care sunt de nivelul meu de vibrație sau mai sus, pentru că așa pot evolua mai repede. Este cu totul altfel atunci când ai alături oameni care se află la nivelul tău de vibrație/ Conștiință, care te înțeleg, care au preferințe/ valori similare cu ale tale, care au același stil de viață ca al tău.

Și pe măsură ce crești mai mult ca vibrație vor fi tot mai puțini oameni de nivelul tău sau de un nivel mai înalt, însă când ajungi acolo deja nu mai ai nevoie de alții „ca să nu te simți singur”, solitudinea este ceva ce-ți place.

Nu este treaba ta să-i tragi pe alții în sus, ca nivel de vibrație, să-i tragi pe alții după tine, nu este treaba ta să le spui altora ce să facă; treaba ta este să fii un exemplu viu pentru alții (pentru cei care vor să evolueze), să fii o inspirație prin modul în care trăiești/ te manifești, prin modul în care îți creezi viața pe care ți-o dorești. Astfel, cei care vor cu adevărat să evolueze se vor uita la tine și îți vor urma exemplul, vor fi inspirați de ceea ce faci tu.

Nu este vorba despre a le ține predici altora, este vorba despre a fi tu însuți un exemplu de ființă care trăiește de la un nivel înalt de Conștiință. Și cei care sunt interesați să afle mai multe de la tine te vor găsi, te vor urma, te vor întreba „Cum ai reușit asta? Vreau să învăț și eu să fac așa ceva”, nu e nevoie să-i cauți tu pe ei.

Nu este vorba despre a-ți crea o imagine de persoană evoluată din punct de vedere spiritual, pentru a obține validare din exterior, nu este vorba despre a obține like-uri și mulțumiri, este vorba de a face ceea ce simți că este Misiunea ta pe Pământ.” (EldoRa&Siman) Traducere Mihaela Dan



„Observați ce mai judecați la cei din jur. Vă apasă butoanele anumite persoane? În acest caz, mai aveți de lucrat cu voi înșivă, mai aveți de curățat energii de vibrație joasă în interiorul vostru.

Un exemplu poate fi cazul unui om care este vegan și îi judecă pe cei care au alt gen de alimentație și care încearcă să-și impună adevărul și susține că „dacă nu ești vegan, nu ești spiritual”. Un astfel de om mai are de lucrat cu propria Umbră.

Spiritualitatea este o chestiune personală, este ceva ce ține de ceea ce simte (în INTERIOR) fiecare om, nu ține de respectarea regulilor/ criteriilor (EXTERIOARE) stabilite de alții și de ce cred alții că înseamnă „spiritualitate”.

Atunci când cineva încearcă să-și impună propriul adevăr, când susține vehement că adevărul lui este cel „corect” și al tău este „incorect”, acel om mai are de curățat niște energii de vibrație joasă din interiorul său.

Când ți-ai făcut munca interioară tu devii un exemplu pentru cei din jur prin modul în care trăiești/ te comporți, reprezinți o dovadă vie că se poate trăi și altfel, devii un exemplu al schimbărilor pozitive care se pot face la nivel individual. Când îți vindeci propriile traume, tu contribui energetic la vindecarea colectivă.” (Phil Good) Traducerea Mihaela Dan



"Oamenii cu adevărat treji din punct de vedere spiritual sunt cei care își asumă puterea personală, care-și asumă responsabilitatea pentru ceea ce simt și pentru viața lor, care nu-și proiectează emoțiile asupra celor din jur și care nu așteaptă să fie salvați de alții.

Aș spune chiar că persoanele cele mai evoluate nici nu arată ca un gen de guru sau ca un învățător spiritual, așa cum îi știam noi în trecut, pentru că acestea nu simt nevoia să aibă imaginea unei persoane spirituale, nu sunt interesate să dovedească nimic nimănui, nu simt nevoie să se îmbrace într-un mod „spiritual” sau să impresioneze pe cineva cu spiritualitatea lor. Acești oameni știu cine sunt, știu cât valorează, nu au nevoie să-și creeze o imagine de mare guru ca să-i impresioneze pe alții, ca să obțină validare din exterior.

Un om care este cu adevărat treaz din punct de vedere spiritual nu judecă ce cred/ spun/ fac alții, nu le spune altora ce să facă, nu încearcă să-i controleze pe alții, ci se concentrează asupra propriei persoane și asupra evoluției personale.

Un om cu adevărat spiritual nu se bazează pe alții (fie că vorbim despre diverse grupări mai mult sau mai puțin secrete, despre lideri politici sau învățători spirituali) să-l „salveze”.

Cu cât crești mai mult ca nivel de vibrație, cu atât ești mai conștient că tu ești singurul care te va „salva”. Înțelegi că acum nu mai este vorba despre un singur om care să salveze lumea, că noi suntem cei care deținem cheia propriei eliberări și nu mai aștepți de la un învățător spiritual să-ți dea indicații, să stabilească reguli pentru tine, să-ți spună ce să faci și ce să nu faci. Toate acestea sunt metode vechi, prin care eram supuși unui alt gen de control, chiar dacă nu era unul evident – controlul religiilor.

Acum conștientizăm că răspunsurile sunt în noi, că este necesar să ne uităm în interiorul nostru, să ne asumăm responsabilitatea pentru ceea ce simțim și pentru propria viață." (Siman) Traducerea: Mihaela Dan


"Încetați să vă mai forțați să urcați la un nivel înalt de vibrație în momente în care nu sunteți la un nivel înalt de vibrație, în momente în care vă simțiți copleșiți de emoții sau de diverse situații!

A avea un nivel înalt de vibrație înseamnă a accepta ceea ce simți și a-ți permite să simți orice emoție iese la suprafață din interiorul tău, indiferent ce vibrație are ea.

Nu „trebuie” să fiți într-un anumit fel ca să fiți spirituali, nu „trebuie” să simțiți numai emoții de vibrație înaltă ca să fiți spirituali, nu „trebuie” să fiți tot timpul într-o stare de echilibru energetic/ emoțional ca să fiți spirituali; tot ce este necesar este să fiți autentici, să acceptați/ onorați orice simțiți ca fiind parte din voi și să vă permiteți să vă simțiți emoțiile/ stările.

Noi ne-am dori să fim mereu la un nivel înalt de vibrație, dar trecem acum printr-o perioadă foarte dificilă pentru umanitate, în care se prăbușește 3D, cu toate implicațiile acestui proces, cu energii de vibrație joasă care ies la suprafață la nivel colectiv și care afectează toți oamenii. Umanitatea a intrat în urmă cu câțiva ani în noaptea întunecată a sufletului și noi facem parte din umanitate, deci este firesc că vom fi afectați într-o oarecare măsură de ceea ce se întâmplă în jurul nostru.

Peste tot în lume oamenii trec prin situații traumatizante, simt frică, nesiguranță, confuzie. Poate că sună bine chestia asta cu „Dacă erai cu adevărat evoluat din punct de vedere spiritual te mențineai tot timpul la un nivel înalt de vibrație, nu reacționai așa în situația….”, dar sunt cirumstanțe în care nu e atât de simplu să rămână la un nivel înalt de vibrație. Uneori chiar ești copleșit de o anumită situație/ emoție; și faptul că îți permiți să simți toată frica/ îngrijorarea/ furia care ies la suprafață nu înseamnă că nu ești spiritual.

Fiecare dintre noi facem cum știm noi mai bine în situația în care ne aflăm, fiecare ne descurcăm cum putem noi de bine, așa că vă rog, fiți mai blânzi cu voi înșivă și fiți mai înțelegători cu ceilalți.

Dacă cineva vă apasă butoanele conștientizați asta și ocupați-vă de „butonul” din voi înșivă, nu mai proiectați asupra altora propria furie, nu mai țipați la alții, nu îi mai acuzați pe alții că „v-au făcut și v-au dres”, nu mai fiți agresivi cu alții, nu îi mai contraziceți pe alții, nu le mai spuneți că „nu au dreptate”, că „nu ar trebui” să facă/ spună ceea ce fac/ spun. Permiteți-le celorlalți să treacă prin această perioadă așa cum consideră ei de cuviință să o facă, așa cum știu ei să o facă!

Fiți atenți la ce vă spune inima voastră, nu mai permiteți nimănui să vă spună cine sunteți, cum „trebuie” să fiți, ce „trebuie” să gândiți/ faceți. LIBERTATE. Despre asta este vorba: LIBERTATE." (Lorie Ladd) Traducere Mihaela Dan


„Oamenii care funcționează în câmpul energetic în care există polarizare (adică în 3D și 4D) vor percepe o INTENSITATE sporită în această perioadă.

Înțelege: indiferent de perspectiva/ opinia altora, ceea ce contează sunt gândurile tale, cuvintele pe care le rostești, modul în care reacționezi/ răspunzi, acțiunile tale – adică ENERGIA TA.

Nivelul de vibrație la care se plasează fiecare este alegerea individuală a acelui om, în fiecare moment. Așadar, fii conștient pe ce anume îți concentrezi atenția în perioada următoare. Observă-i pe ceilalți fără a-i judeca și folosește-ți discernământul pentru a alege în ce anume îți investești energia, ce gen de energie aduci în lume, ce tip de energii perpetuezi când este vorba despre tine însuți și despre cei din jurul tău. Oferi celorlalți o energie de vibrație înaltă sau de vibrație joasă?

Fii conștient ce gândești/ spui, fii conștient în ce mod îți faci alegerile, fiindcă acestea creează noua ta realitate.

De exemplu: dacă te concentrezi pe divizare vei experimenta o realitate a divizării; dacă te concentrezi pe FRICĂ vei crea mai multe situații care să te facă să-ți fie frică.

Tu ești creatorul realității tale...”  (Amanda Lorence) Traducere Mihaela Dan


“Unii oameni cred că dacă un bărbat are mulți bani și are în agenda sa telefonică alte persoane care au bani și putere (administrativă, politică, financiară, etc), atunci acela este în mod automat un „om de mare valoare”.

Aceasta este o perspectivă superficială asupra a ceea ce înseamnă un „om de mare valoare” și în caz că nu ați auzit, sunt o mulțime de astfel de „oameni de mare valoare” care s-au sinucis, care au devenit alcoolici, care au ajuns dependenți de dorguri, care s-au căsătorit și au divorțat de nenumărate ori, care sunt niște afemeiați.

În spatele acestui tip de „bărbați de mare valoare” se ascunde un băiețel rănit, care nu se ocupă de vindecarea copilului interior, ci încearcă să acopere vocea acestuia prin realizările materiale ale adultului. Acești bărbați vor să arate lumii „cine e cel mai tare” (adică ei) și își etalează luxul, realizările, mașinile, femeile, titlurile, funcțiile, puterea.

Când văd pe cineva care face astfel de lucruri mă gândesc la traumele nevindecate din interiorul său. Și nu poți vedea ce traume ascund acești oameni decât atunci când te apropii mult de ei, când intri într-o relație cu ei; abia atunci îți dai seama ce găunos este acel om care se identifică de fapt cu realizările sale, cu statutul său social, cu titlurile sale, cu banii săi.

Un astfel de om este interesat să crească doar din punct de vedere financiar, nu este interesat de dezvoltarea sa personală, ca ființă, nu este interesat de creșterea sa spirituală. Un astfel de om nu are inteligență emoțională și nu este interesat de emoțiile tale, ca partener de cuplu.

Ca terapeut, le spun celor care privesc la astfel de bărbați ca la niște modele, ca la niște mentori și vor să învețe de la ei: „Voi nu aveți nevoie de coaching de la acești oameni, aveți nevoie de terapie!”. (Laterras R. Whitfield & Jay Barnett) Traducerea: Mihaela Dan

“N-ai venit aici ca sa faci alegerea. Alegerea ai facut-o deja. Esti aici ca sa intelegi de ce ai facut-o.”

“FEMEIA TREZITĂ ~ A FI ATINS DE EA, ÎNSEAMNĂ ÎNCEPUTUL CĂLĂTORIEI SPRE ACASĂ ~

Există un grup de femei prezente pe acest pământ, care poartă torțe arzătoare pentru evoluția omenirii.

Aceste femei sunt bijuterii ale spiritului feminin antic, atent lucrate, rare, unice.

Aceste femei posedă mai mult curaj, rezistență și perseverență decât se poate înțelege.

Aceste femei au parcurs mii de mii de ani în tăcere, pentru a se afla aici pe pământ, însărcinate cu sarcina de a re-trezi sufletul feminin profund al umanității și al pământului.

Ieşind la iveală una câte una din templele eterice ale lui Shakti în toate formele ei, Femeile Trezite își înrădăcinează picioarele goale. în pământul pustiu. Reflectând roua strălucitoare a comuniunii cu Iubirea Divină, corpuri suple și fluide prin curgerea-liberă Kundalini, Al Treilea Ochi larg deschis și revărsând, codurile cosmice ale adevărului, părul în flăcări și aprinse de pasiune sălbatică, neîngrădite, mâini care se mișcă spontan, pentru a atinge rănile Sufletul Gaiei și prin iubirea Ei readucându-o la Viață.

Femeile Trezite nu se anunță ca fiind Salvatorii din Timpul nostru. Ele se ocupă cel mai mult de munca lor imensă datorită devotamentului, disciplinei și angajamentului incomensurabil al misiunii. Toate aceste femei vor trece prin scufundări profunde în suferințele lor emoționale acumulate, generate de suprimarea Conștiinței Zeitei. Această încărcătură karmică a rănii feminine va ajunge în mod inevitabil la un punct de criză la un moment dat pe parcursul acestei vieți, atrăgându-le într-o profundă auto-vindecare și auto-trezire.

Atunci când aceste femei se vindecă, ele aprind un efect de domino de vindecare și transformare pentru generații de femei atât din ​​trecut, cât și din viitor. Nu doar atât, puterea spirituală înnăscută a acestor femei, care au petrecut eoni consacrându-şi întregul Sine servirii Înaltului Feminin, este atât de catalitică, atât de imensă de creatoare și de iluminată, atât de alchimizantă – încât, când aceste femei revarsă intenția sacră de a se aduce în Întrupare, întregul Univers primește oxigen printr-un trup plin de sânge divin .

DACĂ SUNTEŢI ATRAŞI DE DE VIBRAȚIA PÂNZEI SFEREI DE ENERGIE A UNEI FEMEI TREZITE, VEŢI CUNOAŞTE O SCHIMBARE SPIRITUALĂ.

În primul rând, indiferent de ceea ce credeţi, sufletul vostru a ales să se conecteze cu ea.. Aceste femei poartă informații profunde și semnificative despre voi; coduri intuitive sacre care sunt vitale pentru evoluția Ființei voastre.

Aceste femei poartă toate acordurile pre-aranjate care le aduc în contact cu anumiți oameni la anumite momente.

Adesea, este o dată atent organizată care se corelează cu anumite faze ale lunii și tranzite ale planetelor.

Aceasta declanșează val după val de trezirie în interiorul corpurilor energetice ale oamenilor care se conectează cu ele.

Înaltul Consiliu Feminin Divin va îndruma acest grup de femei în mod consecvent pentru punerea în aplicare a misiunii lor. Aceste femei nu sunt niciodată plasate „în mod aleatoriu”. Există întotdeauna un scop profund pentru conexiunile și locurile unde aceste femei îşi aduc energia.

Pentru femeile trezite, nu este întotdeauna o sarcină ușoară să poarte Torțele sacre. Pământul a fost afectat, limitat și împovărat de suprasolicitarea și investirea ideologiei și crezului patriarhal, atât de mult timp. Vibrația fricii care provine din suprasaturarea și blocarea inimii, pierderea legăturii cu vocea intuitivă, distrugerea energiei emoționale ca nefolositoare, inutilă și nebună, deconectarea totală față de înțelepciunea corpului și abandonarea practicii de a fi în tăcere în mod regulat – această vibrație a fricii a determinat conștiința umană să se ghemuiască, să fugă, să se oprească și să nu mai asculte.

Când conștiința umană își pierde legătura cu inima ei, ea acționează din teamă. Acțiunile din teamă sunt întotdeauna violente și intenționează să dăuneze – fizic, emoțional, mental și spiritual.

Nu este posibil să rămânem paralizați în vibrația blocantă a fricii și deconectării de la sufletul feminin.

VOI nu este posibil să rămâneţi paralizaţi în frică și deconectare de la sufletul feminin.

Singura șansă de deschidere spre adevăr, prezență, strălucire, profunzime, vindecare, acceptare necondiționată, încredere, este să fiți auziţi și văzuţi cine vă aflați în centrul vostru, pentru transformarea spirituală – singura șansă vine ascultând ceea ce vă spune Vocea Zeitei.

Vocea zeitei, cel mai probabil, vine de la una dintre femeile despre care vorbesc. În felul ei, prin calendarul și sincronicitatea divină – prin miracolele țesute prin haina ei radiantă de Lumină – Vă vorbește.

Una dintre aceste femei vă vorbește, afectându-vă câmpul energetic, lucrând asupra Inimii voastre cu o mare parte a Iubirii, inundându-vă oasele obosite și trupul dureros cu apele sacre ale potirului ei.

O cunoașteţi. Nu s-ar fi putut să o rataţi. Nu va fi femeia cea mai blîndă, cea mai tare și mai atentă. Nu va manipula, nu va impune sau nu vă va face să fiți în jurul ei. Nu lucrează la nivelul eului. Ea lucrează la nivelul spiritului.

Spiritul nu are nevoie să se anunţe pe Sine pentru că doar Este…”

SURSA: Sophie Bashford http://www.sophiebashford.com


"Mentorul meu îmi spunea tot timpul; „Nu-i hărțui pe cei din jur cu credințele tale religioase/ spirituale!”.

Eu sunt creștin și toată lumea care mă cunoaște știe asta. Dar sunt capabil să-mi păstrez perspectiva mea creștină asupra lucrurilor și să nu fac rabat în privința standardelor mele de moralitate și integritate, și în același timp, să interacționez dintr-un spațiu al bunătății, al compasiunii, al înțelegerii, toleranței și răbdării cu cei care au alte convingeri religioase/ spirituale decât mine. Nu sunt dintre cei care-și forțează convingerile religioase/ spirituale asupra altora, nu îl bag pe Dumnezeul meu nimănui pe gât. Nu fac asupra nimănui presiuni să accepte convingerile mele și să trăiască în conformitate cu acestea.

Isus nu a forțat pe nimeni să creadă în El, să-l urmeze, să-i urmeze învățăturile. El a interacționat cu fiecare de la nivelul la care se afla persoana respectivă.

Tu poți să fii cât ai fi de documentat în privința Bibliei, poți să citești zi de zi scripturile, dar nu ești un om cu adevărat spiritual până nu înțelegi că nu ai dreptul să forțezi pe nimeni să creadă ce crezi tu, că nu ai dreptul să le bagi pe gât altora credințele tale religioase.

Sunt o mulțime de oameni care au foarte multe cunoștințe legate de spiritualitate, dar sunt imaturi și nu sunt capabili să respecte dreptul celorlalți de a crede ce vor ei să creadă, de a avea altă părere decât ei. Sunt vehemenți când își exprimă părerile și sunt agresivi în încercarea lor de a-i determina pe cei din jur să le adopte credințele spirituale. Acești oameni le impun celorlalți standarde la care acei oameni nu se pot ridica, au pretenții absurde.

Dacă tu urmezi adevărata învățătură creștină, atunci îți dorești ca ceilalți să facă ce vrea Dumnezeu, nu ce crezi tu că vrea Dumnezeu. Iar asta este între ei și Dumnezeu, nu are nicio treabă cu tine. De-a lungul timpului o mulțime de oameni ai bisericii au făcut ca religia creștină, Dumnezeu și biserica să fie despre ei, nu despre Dumnezeu.

Din punctul meu de vedere, nu e treaba mea să-i „salvez” pe alții; se ocupă Dumnezeu de asta mult mai bine decât aș putea să o fac eu. Treaba mea este să fiu cel mai bun exemplu care pot fi, privind modul în care trăiește un om care crede cu adevărat în Dumnezeu. Treaba mea este să le arăt celor din jur prin faptele mele ce înseamnă să trăiești în Dumnezeu, nu să le țin lecții despre asta.

Treaba mea nu este să trag de alții ca să facă/ trăiască așa cum cred eu că „ar trebui” să facă/ trăiască; treaba mea este doar să plantez o sămânță și în rest, toate se vor întâmpla după Voia lui Dumnezeu, la timpul rânduit de Dumnezeu.” (Jay Barnett) Traducerea Mihaela Dan

“ALEGE PE CINEVA CARE VREA SA EVOLUEZE ALATURI DE TINE.

Alege pe cineva care decide sa-si elibereze inima.

Cineva care vrea sa-si vindece ranile in loc sa si le mumifice intre ziduri.

Cineva care doreste sa-si expansioneze tot ce poseda in interior, sa invete de la viata si sa-si impartaseasca IUBIREA.

Alege pe cineva dispus sa IUBEASCA: sa iubeasca cu loialitate, cu onoare si respect.

Cineva care sa te poata privi ca pe o extensie a fiintei sale si complement al templului sau interior.

Cineva care in viata cauta armonia si este bun cu fiecare fiinta.

Alege pe cineva care intelege ca IUBIREA e sacra.

Cineva care stie ca atunci cand trupurile se ating, sufletele se conecteaza si isi impartasesc energia intr-un act divin.

Alege pe cineva care iti ofera lumina sa si nu te face sa platesti pentru propriile-i umbre.

Cineva care doreste sa creeze, sa creasca si sa se manifeste alaturi de tine.

Acesta este scopul unei perechi: sa va insotiti reciproc.

Alege pe cineva care vrea sa evolueze alaturi de tine... cineva care sa-si transforme sufletul si fiinta intr-un plan sacru, in IUBIRE si COMPASIUNE.”



"Ce este maturitatea spirituală?

1. Maturitatea spirituală este: când încetați să încercați să-i schimbați pe alții ... în schimb, concentrați-vă să vă schimbați pe voi înșivă.

2. Maturitatea spirituală este: când accepți oamenii așa cum sunt.

3. Maturitatea spirituală este: când înțelegeți că fiecare are dreptate în propria sa perspectivă.

4. Maturitatea spirituală este: când „înveți să dai drumul”.

5. Maturitatea spirituală este: când puteți elimina „așteptările” dvs. dintr-o relație și dați de dragul iubirii fără a aștepta nimic în schimb.

6. Maturitatea spirituală este: când înțelegeți ceea ce faceți, o faceți pentru propria pace și pentru creșterea personală, spirituală și socială.

7. Maturitatea spirituală este: când încetați să arătați lumii, cât de inteligent sunteți, faceți tot posibilul cu smerenie.

8. Maturitatea spirituală este: atunci când nu căutați aprobarea celorlalți și vă iubiți mai mult decât o altă persoană.

9. Maturitatea spirituală este: când încetați să vă comparați cu ceilalți și să vă dezvoltați Ființa.

10. Maturitatea spirituală este: atunci când ești în pace cu tine și cu împrejurimile tale.

11. Maturitatea spirituală este: atunci când ești capabil să diferențiezi „nevoia” și „dorința” și ești capabil să-ți dai deoparte dorințele și în sfârșit ... cel mai semnificativ!

12. Obțineți maturitate spirituală atunci când încetați să adăugați „fericire” lucrurilor materiale, vă treziți și puteți observa frumusețea esenței voastre cu înțelepciunea pentru a savura fiecare moment al vieții, flămând de experiențe și cu inima plină de iubire, trăind cu armonie, bucurie și bucurie, curgând cu energia cosmosului aliniată cu fiecare ființă vie pe pământ!

Fii liber să fii tu însuți și ia-ți libertatea de a-ți crea o viață nouă.

Începutul căii spirituale depinde de inima, sufletul și voința ta!"

Sursa: Pedro Lnzagorda.


„Dacă te-ai putea vedea dintr-o perspectivă superioară, ai vedea că semeni foarte mult cu un cristal cu multe fațete. Ești sacru și unic în energie. Așa cum fiecare cristal este frumos, special și unic, așa ești și tu. Ții un plan de suflet și reflectezi lumina într-un mod unic făcând aura ta diferită de cei din jurul tău. E timpul acum să-ți apreciezi unicitatea și să vezi cum drumul pe care l-ai ales va fi diferit de ceilalți. Acesta este motivul pentru care este important să te detașezi de punctele de vedere ale altor persoane și să ai încredere și să îți urmezi propria îndrumare

Iubirea de sine implică eliberarea oricărei nevoi de a te compara cu ceilalți. Deși există unitate și tu faci parte din întreg, ai venit ca o expresie individuală a divinului & păstrezi frumusețea unică, lumina cât și calea. Pot exista sisteme de credință în grup și familie pe care le-ai asumat și care sunt obstacole în calea iubirii de sine. Această călătorie a iubirii de sine este și despre a te îndepărta de tot ce ți-ar putea spune oamenii, ca să te poți întreba dacă se potrivește cine ești și dacă se aliniază cu calea bucuriei. Să te simți bine în pielea ta te poate ajuta să știi ce este potrivit pentru tine. Acesta este universul și creația ta frumoasă și asta contează.” (Abigail Stellar Shekinah)


"Conform Fondatorilor (prin mediumul Sal Rachele), parintii umanitatii in sens universal, pentru ca un suflet sa treaca prin procesul ascensiunii fizice in timpul transformarilor planetare catalizate de Centura Fotonica (zona electromagnetica nula), respectiv intre anii 1950 si 2100, cu maxim in 2015 si perioada maximizata intre 2015 si 2035, era necesar ca inainte de 2012 sa aiba o vibratie a corpului fizic de minim 3,5d si a constiintei de 4.5d.

Ceea ce este interesant de adaugat aici este ca la o vibratie compozita a constiintei de 4,5d este posibil ca un om sa nu fie inca trezit, conform definitiei consensuale a trezirii, des folosita in mesajele spirituale. Acel om poate avea o anumita etica nativa, o delicatete si sensibilitate, un umanism al perceptiei, dar, la nivelul mintii constiente sa nu fie inca trezit. Si ajungem la esenta acestui articol, trezirea ascunsa.

Cu ani inainte de trezirea spirituala la nivelul mintii constiente, cand sufletul atinge un anumit nivel de vibratie (sa consideram orientativ 4,5d), chei si coduri ADN specifice sunt declansate impreuna cu programul ascensiunii fizice (sablonul maestru). Astfel, incep sa apara anumite simptome fizice care nu isi gasesc rezolutie prin analize si consultatii medicale. De asemenea, sunt accelerate anumite transformari interioare prin rezolutia mai rapida a unor situatii de viata care pareau sa fie un tipar al persoanei respective. Aceasta este perioada trezirii ascunse.

Apoi, dupa acei cativa ani de purificare si evolutie a omului a carui ascensiune a fost initiata, urmeaza si o a doua trezire, de data aceasta la nivelul vizibil al mintii constiente. Intr-o zi, citeste o carte sau intalneste pe cineva, vede un film, ceva se intampla. De aceasta data, mintea constienta, stimulata de trezirea ascunsa, accepta revelatiile si porneste asiduu cautarea spirituala, prima etapa a evolutiei spirituale constiente. Aceasta este trezirea constienta.

La scurt timp dupa revelatia mintii constiente, este posibil sa aibe loc experiente spirituale mistice. De exemplu, intr-o noapte cand este intre starea de vis si luciditate, omul poate vedea cu privirea interioara o fiinta de Lumina care lucreaza asupra corpului sau energetic, inserand anumite cristale subtile. Apoi, pot sa apara simptome energetice traduse de catre sistemul nervos in senzatii fizice. Apoi si alte simptome. Mai mult, in meditatie, poate sa vada un Maestru cu roba lunga iesind dintr-o incapere intunecata in Lumina, ca mesaj simbolic al Sinelui sau Inalt.

Daca omul isi continua calea si are intelepciunea de a apela la asistenta unor invatatori spirituali competenti, va trece mai usor prin perioada simptomelor, isi va ridica echilibrat vibratiile si va atinge stari din ce in ce mai inalte de constiinta.

Daca opune rezistenta curentului ascensiunii, omul respectiv va avea o viata foarte dificila, cu multe incercari si experiente intense.

Ceea ce doresc sa evidentiez aici este ca Trezirea e un proces complex, cu etape vizibile si mai putin vizibile. Asa cum un val este creat de curenti ce nu pot fi identificati la suprafata apei in ape mai adanci si incepe sa se contureze cand se apropie de tarm, asa si Trezirea in sens al ascensiunii are o etapa premergatoare foarte importanta si abia dupa anumite accelerari si rezolutii ale mediului de viata se reveleaza mintii constiente, care a fost pregatita intre timp.

Mai exista si alte borne spirituale ale Trezirii, dar acestea sunt traite ca experienta in mod personal de catre cei care merg neabatut pe Cale. Avem de exemplu Trezirea supraconstienta, cand omul constientizeaza inclusiv cutia spirituala confortabila in care se afla si incepe sa o transceada chiar si pe aceasta.

… Continuand procesul Trezirii, ramane ca fiecare sa descoperim ceea ce drumul eternitatii ne ofera."

Autor: Adrian Pascanu

Sursa: Blogul „Albastru Arcturian” – insemnarea „Ascensiunea. Trezirea ascunsa.”


"Oamenii care sunt ferm ancorați în vibrații joase și care nu și-au luat angajamentul de a evolua (nu încă) cel mai probabil nu vor percepe atât de intens efectul energiilor de vibrație înaltă care scaldă Pământul. Cel mai probabil ei nu vor experimenta o mulțime de emoții care ies la suprafață, pentru a fi curățate, nu le vor fi apăsate butoanele atât de intens, pentru că oricum nu își dau seama că acest lucru reprezintă un semn că au în interiorul lor emoții/ tipare/ traume pe care este necesar să le curețe/ vindece/ elibereze. De asemenea, cel mai probabil nu vor experimenta simptome ale Ascensiunii atât de intense.

Acești oameni pot fi împărțiți în 3 categorii:

1.Unii care nu sunt interesați în niciun fel de a face schimbări majore în viața lor; ei sunt dispuși să se joace în continuare în vechea Matrice, așa cum este ea acum. Nici nu le trece prin minte să facă schimbări radicale în ființa sau viața lor și cred că lucrurile se vor întoarce la „normal” la un moment dat.

Acești oameni au opțiunea să plece la un moment dat de pe Pământ sau opțiunea de a se deschide către Schimbare.

2.Unii oameni sunt oarecum nehotărâți, sunt dispuși să facă mici schimbări, fac câțiva pași mici în față, după care fac pași în spate și se întorc în zona lor de confort; parcă își dau seama că ceva nu este în regulă cu ce li se prezintă ca „adevăruri oficiale”, dar nu sunt siguri. Aceștia înaintează cu pași mici și apoi dau înapoi.

3.Unii care înțeleg că ceva nu este în regulă cu ceea ce se întâmplă în lume, care încep să pună sub semnul întrebării la modul serios modul în care funcționează lucrurile și „adevărurile oficiale”. Și chiar dacă nu merg chiar în profunzime, chiar dacă nu sunt încă pregătiți să afle niște adevăruri întunecate, își dau seama că lucrurile nu sunt chiar cum li se spune că sunt și de aceea caută niște răspunsuri. Într-o primă etapă ei se răzvrătesc, îi acuză pe unii și pe alții pentru faptul că i-au mințit/ manipulat, se înfurie, reacționează dezechilibrat, dar măcar încep să deschidă ochii." (Franco DeNicola) Traducerea Mihaela Dan


"Dacă sunteți printre cei care deja au intrat pe calea spirituală și ați lucrat cu voi înșivă, veți simți când energiile vă vor „scutura”, pentru a curăța energiile de vibrație joasă (emoțiile/ credințele/ tiparele/ traumele/ comportamentele/ obiceiurile/ amintirile) care încă mai sunt în interiorul vostru.

Veți simți efectul acestor energii și la nivelul corpului fizic (veți experimenta diverse simptome ale Ascensiunii), dar veți simți și schimbări în ființa și viața voastră – veți constata că unele lucruri/ situații o iau razna, că sunt lucruri pe care până acum puteați să le faceți/ acceptați/ tolerați, dar acum nu mai puteți. Ceea ce consumați se schimbă, lucrurile asupra cărora vă concentrați atenția se schimbă, modul în care vă petreceți timpul se schimbă, preferințele voastre se schimbă, stilul vostru de viață se schimbă, ceea ce se simte pentru voi ca fiind „Acasă” se schimbă.

O să simțiți că treceți prin multe schimbări și o să fie intens.

Și este foarte important să fiți conștienți pe ce anume vă concentrați atenția în perioada următoare. Dacă vă concentrați atenția pe distragerile exterioare, pe informațiile prezentate de mass-media despre lucrurile care se întâmplă în Vechea Lume, pe decizii guvernamentale, pe restricții/ interdicții, pe probleme sociale, etc (care au o vibrație joasă), atunci sunteți în situația în care energiile care curg pe Pământ vă trag într-o direcție, iar lucrurile pe care vă concentrați atenția vă trag în direcția opusă.

Cei care trăiesc ancorați în Vechea Lume vor experimenta 100% acele lucruri/ situații de vibrație joasă și vor trăi în frică și neputință; ei vor lua de bun tot ce le spun autoritățile și vor face tot ce li se spune că „e spre binele lor”. Indiferent cât de absurde vor fi lucrurile care li se vor prezenta ca „adevăruri oficiale”, ei le vor crede și indiferent cât de absurde vor fi lucrurile care li se vor cere/ impune, ei se vor conforma. Nici nu le trece prin minte să pună sub semnul întrebării ceea ce le spun autoritățile, ei iau în mod automat de bun ce li se spune și fac ce „trebuie” să facă.

Dacă voi, cei aflați deja pe calea spirituală, vă veți lăsa trași pe moment în Vechea Lume, în frică, vă veți simți extrem de inconfortabil, pentru că aveți o altă vibrație și nu mai puteți rezista mult în acea lume.

Iar faptul că uneori vă simțiți epuizați și aveți nevoie să vă retrageți în solitudine ține exact de această nevoie de a vă ține departe de ceea ce se întâmplă în Vechea Lume, de a trage obloanele și de a sta doar cu voi înșivă, ca să vă reveniți – în acest fel vă decuplați de la Vechea Lume." (Franco DeNicola)  Traducerea Mihaela Dan

"Tot puțini oameni se lasă manipulați prin intermediul mijloacelor/ instrumentelor folosite până acum de cei care au controlat lumea.

Un număr tot mai mare de oameni nu mai cred „adevărurile oficiale” care le sunt servite prin mass-media. În primul rând, sunt tot mai puțini cei care urmăresc mass-media, care urmăresc cu rigurozitate jurnalele de știri, iar în al doilea rând, sunt tot mai puțini cei care iau de bun în mod automat ceea ce li se spune la televizor sau prin ziare, așa cum se întâmpla în trecut; ei își folosesc discernământul când este vorba despre informațiile care le sunt furnizate.

De asemenea, sunt tot mai mulți cei care observă rapid dacă interlocutorul nu rezonează cu ei, dacă acesta vorbește despre lucruri de vibrație joasă, iar în acest caz ei pun punct discuției și se îndepărtează de acel om, nu se mai lasă trași în vibrații joase.

Acești oameni care au crescut vibrațional nu mai sunt atât de ușor de alimentat cu energii de vibrație joasă, nu mai sunt atât de ușor de manipulat și de controlat. Ei își folosesc discernământul, nu se mai lasă atrași în jocuri de vibrație joasă și ușor, ușor, se desprind de Vechea Lume.

Mulți dintre noi am trait o mare parte din viață într-un fel care făcea ca lumea noastră personală să fie lumea pe care o vedeam în exterior. Nu vedeam mai mult decât ceea ce vedeau toți cei din jurul nostru. Exteriorul ne determina viața/ realitatea personală. Un exemplu în acest sens este faptul că noi aveam nevoie de aprobare/ validare din exterior ca să ne simțim siguri pe noi, ca să ne convingem că avem valoare, că ceea ce facem e „bine”, etc. În plus, noi permiteam ca alții să ne spună ce „trebuie” să gândim/ facem, cum să trăim.

Mai nou, însă, tot mai mulți oameni cresc vibrațional și încep să aibă o realitate personală diferită de realitatea exterioară. Viața/ realitatea lor este determinată de ceea ce este in interiorul lor. Și cei care funcționează în acest fel nu au nevoie să le spună alții ce e „adevărat” și ce nu, nu au nevoie de validare din exterior și nici nu acceptă să le spună alții cum să-și trăiască viața.

În plus, acest gen de oameni nu sunt interesați să „se integreze” în mulțime. Ei funcționează din spațiul Suveranității personale și nu îi interesează ce cred ceilalți despre ei." (Franco DeNicola)  Traducerea Mihaela Dan


"Dacă ești un empat, imediat ce te alături unui anumit grup/ anturaj simți energia acelui grup, iar dacă energia este una de vibrație joasă, acest lucru reprezintă un semnal de alarmă pentru tine.

Dacă ești genul de empat care a crescut vibrațional și și-a asumat puterea personală, tu alegi ca în cazul în care un grup/ anturaj (indiferent că e vorba de rudele tale) nu rezonează cu tine, să pleci din acel loc. Nu ești dispus să rămâi într-un grup în care nu ești acceptat exact așa cum ești.

Dacă cei din grup te acceptă așa cum te manifești când ești tu însuți și nu reacționează dezechilibrat atunci când îți rostești adevărul, rămâi; dacă nu, pleci. Nu mai ești dispus să te abții de la a te manifesta la modul autentic, doar ca să nu-i deranjezi pe alții." (Franco DeNicola)  Traducerea Mihaela Dan


"Unii oameni au vise foarte ciudate și foarte intense. Se pune punct final unor experiențe despre care nici măcar nu știau că nu au fost încheiate. Spre exemplu, le apar în vis oameni din trecut și acele experiențe cu persoanele respective sunt foarte vii.

Vălul dintre Dimensiuni se subțiază și de aceea visele sunt atât de intense în ultima perioadă.

Simplul fapt că aveți acele vise este suficient pentru a „pune punctul final” în acele situații, nu este nevoie să luați legătura și în planul fizic cu persoanele pe care le visați. Astfel, voi transmutați în vis energii din trecut, ceea ce vă ajută să creșteți vibrational și să mergeți înainte pe Calea voastră.

De asemenea, unii experimentează o senzație de oboseală accentuată/ epuizare sau senzația că pierd contactul cu realitatea, că sunt „între lumi”. Asta se întâmplă pentru că „lucrează peste program” la nivel energetic atât în timpul nopții, în somn (când se ocupă de lucruri de care mintea lor umană nu are capacitatea să se ocupe), dar și în timpul zilei, în stare de veghe.

În timpul zilei noi ne ocupăm de chestiuni ce țin de vechea linie temporală, de încheierea unor situații care ne țineau în Vechi, de tot ce ține de a ieși din Vechi.

Voi puteți să cereți Universului să nu mai lucrați „peste program”, dacă simțiți că sunteți foarte obosiți, dar toate lucrurile acelea de care nu vă veți ocupa acum vor veni mai târziu în calea voastră, pentru că mai devreme sau mai târziu va trebui să vă ocupați de ele.

Sugestia mea este să permiteți ca lucrurile să curgă așa cum curg acum, să „lucrați peste program”, chiar dacă sunt momente/ perioade când vă simțiți copleșiți. Și dacă sunt astfel de momente în care simțiți că nu mai puteți, luați o pauză și respirați, ieșiți la o plimbare, jucați-vă cu animalele de companie, lucrați în grădină, faceți o baie fierbinte, scrieți în jurnal sau faceți ceva ce vă relaxează.

Permiteți-vă să simțiți toate emoțiile care ies la suprafață, ca să le puteți curăța/ elibera. Altfel ele vor ieși la suprafață iar și iar, până vă veți permite să le simțiți pe deplin." (Elizabeth April)  Traducerea Mihaela Dan


Actualizare in 13.04.2023: 

„De ce oare atunci când ești pe calea spirituală descoperi că îți este imposibil să pui în practică la modul perfect niște lucruri pe care le-ai învățat și pe care le-ai înțeles perfect la nivel teoretic?

Pentru că tu nu ești un concept.

De ce oare după tot ce ai învățat pe calea spirituală te mai surprinzi uneori repetând aceleași vechi tipare, descoperi că îți sunt apăsate aceleași vechi butoane sau repeți aceleași vechi scenarii?

Pentru că tu nu ești un concept.

Oare de ce se întâmplă că deși ai în minte o viziune clară cu privire la cine îți dorești să devii, deși știi către ce Versiune a ta te îndrepți, deși în mintea ta poți vedea un proces armonios al evoluției tale și te vezi interacționând cu alții într-un mod plin de grație, în viața de zi cu zi parcă trăiești în Ziua Cârtiței, în care repeți la nenumărate ori aceleași lucruri și le perfecționezi încetul cu încetul?

Pentru că tu nu ești un concept.

Și pe măsură ce treci prin procesul care înseamnă a privi în față toate suferințele, dramele, traumele, trădarea, abandonul pe care le-ai experimentat și care au fost stocate în memoria ta celulară, pe măsură ce vindeci toate acestea și multe altele - traume ancestrale -, tu ai parte de nenumărate dovezi ale faptului că nu poți să te încadrezi în standardele foarte înalte pe care le-ai fixat pentru evoluția ta. Ai parte de nenumărate dovezi că tu nu te încadrezi în criteriile/ standardele/ regulile care ți s-a spus că sunt obligatorii „ca să fii un om spiritual” sau „ca să fii un om evoluat”.

Tu ai fost învățat: „Asta trebuie să facă un om spiritual/ asta nu trebuie să facă un om spiritual”, „Așa trebuie să fie un om spiritual/ așa nu trebuie să fie un om spiritual”.

Și când reușești să te încadrezi în acele reguli, pentru o secundă, te simți bine în legătură cu tine însuți. Iar când nu te încadrezi - ceea ce se întâmplă cel mai des - simți că „ai dat greș”, că nu ești suficient de bun/ evoluat/ spiritual.

Universul ne face să ne confruntăm în mod sistematic cu rezultate neașteptate (adică rezultate care nu se încadrează în regulile/ standardele în care încercăm din greu să ne încadrăm) pentru că dacă totul ne-ar ieși exact așa cum „trebuie”, am fi și mai adânc scufundați în conceptul perfecțiunii. Universul încearcă să ne scoată din teoriile/ conceptele spirituale, încearcă să ne scoată din spațiul ideilor despre ce înseamnă spiritualitatea și să ne aducă în planul spiritualității practice, din viața de zi cu zi. Universul încearcă să ne scoată la iveală egoul spiritual, cel care are pretenția perfecțiunii spirituale.” (Matt Kahn) Traducerea Mihaela Dan

„În diverse momente ale Călătoriei spirituale noi avem parte de anumite situații/ evenimente/ rezultate neașteptate tocmai ca să ni se arate credințele și tiparele noastre limitative.

Dacă tu mergi pe principiul că trebuie să faci totul perfect ca să fii cu adevărat spiritual, prin aceste „rezultate neașteptate” Universul încearcă să te trezească, să te ajute să conștientizezi că nu aceasta este calea către evoluția spirituală.

Dacă tu ești un „perfecționist spiritual” și ai o listă cu „lucruri de făcut ca să fii cu adevărat evoluat din punct de vedere spiritual”, în astfel de situații în care lucrurile nu ies cum vrei tu, o să tragi o concluzie de genul „Dacă aș fi reușit să mă mențin tot timpul la un nivel înalt de vibrație nu mi s-ar fi întâmplat chestia asta”/ „Dacă chakrele mele erau mai deschise….”/ „Dacă aș fi locuit într-o zonă de o vibrație mai înaltă…”/ „Dacă gândurile mele ar fi fost mai pure….”/ „Dacă aș avut capacități de manifestare mai puternice…”/ „Dacă nu aș fi avut această karmă….”.

Noi ne facem singuri rău agățându-ne de acest credințe limitative cu privire la cum „ar trebui” să fim, la ce „ar trebui” să facem, la ce „ar trebui“ să mai lucrăm cu noi înșine ca să fim spirituali/ evoluați – și de fapt, acel nivel de spiritualitate pe care-l vânăm este doar un concept, o idee de perfecțiune pe care o urmărim la nesfârșit, fără să o atingem vreodată.

Nu-ți cere nimeni să fii perfect. Tu manifești exact ceea ce este necesar să manifești în viața ta ca să te ajute să evoluezi și să-ți atingi potențialul.

De ce nu-ți iese totul perfect, așa cum ai vrea să-ți iasă? Pentru că faptul că nu-ți reușește acest gen de perfecțiune „îți zgâlțâie” credințele și tiparele limitative și te scoate din zona spiritualității teoretice, te trezește la realitate. Îți „zgâlțâie” perfecționistul din interior, care merge pe principiul „O să fiu deschis la a trăi din plin, la a-mi deschide complet inima, la a servi Binele comun, la a fi mai blând, mai înțelegător cu cei din jur, dar nu în aceste condiții, nu acum! Nu o să fac toate astea atât timp cât mai am o mulțime de chestiuni pe lista cu «lucruri de făcut ca să fiu spiritual» pe care încă nu le-am rezolvat”. Aceasta este o evadare din realitate.

Realitatea este guvernată de un alt gen de mantră, una care spune „O să fiu deschis la a trăi din plin, la a-mi deschide complet inima, la a servi Binele comun, la a fi mai blând, mai înțelegător cu cei din jur, exact în aceste condiții, exact la nivelul la care mă aflu eu acum”.

Porțile Divinității sunt deschise și ni se spune: „Vino așa cum ești!”.

Iar egoul nostru spiritual spune: „Nu sunt destul de bun așa cum sunt acum. Nu sunt pregătit să intru acum, mai am de lucru ca să devin suficient de spiritual/ evoluat ca să merit să intru”.

Tu ești primit/ iubit de Divinitate exact așa cum ești, nu ți se cere să fii perfect. Deschide-te către acest adevăr, eliberează sentimentul de inferioritate, critica de sine, judecata de sine, neîncrederea în sine.” (Matt Kahn) Traducerea Mihaela Dan

„Haideți să ne eliberăm de dorința de a atinge perfecțiunea spirituală, fiindcă aceasta este doar un concept!

Când nu facem diferența dintre concept (pur teoretic) și realitate, noi ne asumăm povara de a atinge perfecțiunea și de asemenea, avem pretenția ca și ceilalți să atingă perfecțiunea în interacțiunile lor cu noi, ceea ce ne aduce suferință.

Nimeni nu are dreptul să te trateze într-un mod lipsit de respect, să încerce să te manipuleze, să profite de tine și ca empați este necesar să stabilim limite ferme în relațiile cu ceilalți, ca un mod de a ne trata pe noi înșine cu iubire.

Pe de altă parte, nimeni nu ne dă dreptul să etichetăm oamenii în fel și chip, ignorând faptul că ei se manifestă așa cum se manifestă (adică într-un mod pe care noi îl considerăm inacceptabil) pentru că suferă, pentru că adânc în interiorul lor există traume neprocesate și nevindecate. De aceea este necesar să-i tratăm pe ceilalți cu compasiune.” (Matt Kahn) Traducerea Mihaela Dan

„Cu cât încercăm mai mult să fim perfecți, cu atât ne prefacem mai mult, cu atât mai lipsiți de autenticitate suntem. Acesta este rezultatul când egoul tău încearcă să facă ceea ce crede el că „trebuie" să faci ca să devii perfect, să devii un „produs” perfect pe care să-l prezinți și să-l „vinzi” celorlalți.

Întrebarea mea pentru tine este: nu te-ai săturat să încerci să fii perfect?

Eu unul, am ajuns ca la un moment în viața mea să obosesc să mă tot „reinventez”, să tot creez periodic o nouă versiune/ imagine a mea pe care s-o „vând” altora, o versiune/ imagine care credeam eu că va fi mai pe gustul oamenilor și mi-ar fi garantat validarea și acceptarea de care aveam nevoie, ca urmare a traumei provocate de respingerea din trecut.

Poate că și voi ați trecut prin acest proces și ați constat că vine un moment când pur și simplu nu mai poți face asta și nu mai simți nevoia să ții sub control totul.

Vine un moment când pentru tine nu mai contează decât să fii autentic. Când ceea ce gândesc/ spun despre tine alții nu te mai interesează, nu mai reprezintă modul în care îți evaluezi propria valoare.

Vine un moment când nu mai iei de bună ideea că „toți cei cu care intri în contact reflectă ceea ce este nevindecat în tine”; aceasta este o idee, un concept.” (Matt Kahn) Traducerea Mihaela Dan

„Mulți dintre noi am crescut fiind învățați de părinți că a fi egoist este unul dintre cele mai urâte/ condamnabile lucruri pe care le poți face; ni s-au spus lucruri de genul „lumea nu se învârtește în jurul tău”, „gândește-te și la alții, nu doar la tine” și copii fiind, am înțeles că a te gândi la binele tău, a avea grijă de tine, a face ceea ce simți tu că vrei să faci este „egoist”.

Noi am crescut crezând că e „bine”/ „frumos” să le faci pe plac altora chiar dacă asta înseamnă să-ți faci rău ție, că e „bine”/ „frumos” să acționezi având în vedere binele altora chiar dacă asta însemna să-ți faci rău ție, că e „nobil” să-i pui pe alții în înaintea ta în ordinea priorităților tale.

Când intri pe Calea spirituală înveți că este necesar să te concentrezi pe propria persoană, pe propria evoluție, să începi să te iubești/ respecți/ onorezi pe tine însuți, să faci ceea ce simți adânc în interiorul tău că vrei să faci, să spui „Nu” atunci când simți că e „Nu”. Iar cei din jur îți vor reproșa că ești egoist. Dar este asta egoism?

A fi egoist ține de un mod de a te comporta bazat pe ego, în care totul ține de mine, de interesul meu, de binele meu, ca și cum nu ar mai fi nimeni pe lumea asta și chiar dacă ar fi și alții, ei nu contează nici cât negru sub unghie, nu mă interesează deloc soarta lor. Acesta este egoismul.

A te onora pe tine însuți este cu totul altceva. A te iubi și a te trata cu respect pe tine însuți implică faptul că te poți conecta și cu ceilalți de pe poziții de respect reciproc.

Dacă tu nu te respecți pe tine însuți nu poți să le ceri altora să te trateze cu respect, nu poți obține de la alții ceea ce nu ești capabil să-ți oferi tu însuți.

Când ești pe Calea spirituală te conectezi cu tine însuți la un nivel mai profund decât cel al egoului, te conectezi cu aspectul tău divin, te conectezi cu Sinele tău Superior. În acest caz nu onorezi egoul tău, ci onorezi Sinele tău Superior, onorezi Divinitatea din tine.

Înțelegeți de ce ni s-a spus că a te iubi pe tine însuți e „egoism” și că e foarte urât/ rău să fii egoist? Pentru că atunci când oamenii se iubesc/ onorează/ respectă pe ei însiși sunt foarte greu de controlat/ manipulat.

Întelegeți de ce am fost învățați/ încurajați să ne obținem validarea din exterior? Pentru că atunci când îți găsești adevărul în interior ești foarte greu de controlat/ manipulat.” (Kerry K.) Traducerea Mihaela Dan

„În spiritualitate noi am fost învățați că suntem aici, pe Pământ, în serviciul Binelui comun. Acest lucru este adevărat, dar cu o precizare care în vechea spiritualitate a fost omisă: dacă tu nu știi cum să servești Binele tău (adică să îți asiguri propriile nevoi, să îți asumi totala responsabilitate pentru viața ta, să te ocupi de propria muncă interioară/ vindecare înainte de a încercare să-i vindeci/ salvezi/ „repari” pe alții, să te iubești/ respecți/ onorezi pe tine însuți), nu vei putea servi Binele comun.

Atunci când tu ți-ai făcut munca interioară, când te-ai vindecat pe tine însuți, când ți-ai asumat responsabilitatea pentru viața ta, când te iubești/ respecți/ onorezi pe tine însuți, tot ce faci servește Binele comun, pentru că prin tot ceea ce faci contribui la ridicarea vibrației la nivel colectiv și ești un exemplu pentru cei din jur. Și ești un exemplu nu prin faptul că le ții lecții altora despre ce/ cum să facă, nu pentru că le spui altora ce condiții „trebuie” să îndeplinească pentru a se numi „spirituali”, ci pentru că le arăți prin modul în care trăiești tu ce înseamnă să fii o ființă spirituală.

A fi în serviciul Binelui comun este ceva nobil, este un concept înălțător, însă spiritualitatea este plină de concepte înălțătoare care au fost intenționat distorsionate, pentru a ne trage în jos. Mulți vindecători au pornit la drum cu intenții lăudabile, dorind să-i vindece/ salveze pe toți, sacrificându-se pentru Binele comun și au sfârșit epuizați, frustrați, în suferință.

Nu este spiritual să te sacrifici/ să suferi pentru Binele comun. Dacă spiritualitatea ta ajuns să însemne suferință, orice ai oferi celorlalți are impregnată energia suferinței – adică nu are o vibrație înaltă. Pentru că nu este vorba doar de ce cuvinte spui sau de ce gesturi faci, este vorba despre energia pe care o radiezi, iar atunci când radiezi energia suferinței înseamnă că radiezi o energie de vibrație joasă. Când oferi din spațiul epuizării, din spațiul frustrării, din spațiul compromisului, al sacrificiului de sine, al lipsei, oferi energii de vibrație joasă și altora. În plus, le dai impresia că asta înseamnă să fii spiritual: să te sacrifici, să tragi de tine până la epuizare, să renunți la tine însuți pentru alții, să nu te respecți/ onorezi pe tine însuți, să nu ai grijă de tine, să nu te preocupe Binele tău.

Nu vă mai temeți de faptul că veți fi catalogați ca fiind „egoiști” dacă vă iubiți/ respectați/ onorați pe voi înșivă, dacă aveți grijă de voi înșivă. Nu uitați că dacă vrei să oferi ceva unui om, este necesar ca înainte de toate să ai tu ceea ce vrei să-i oferi. Ca să oferi ceva altuia este necesar ca mai întâi să-ți umpli vasul tău (energetic vorbind), pentru ca apoi să ai de unde da și altora.

Să-ți iei timp pentru tine însuți, ca să-ți încarci bateriile, nu este egoism.

Să te onorezi pe tine însuți nu este egoism.

Să te iubești pe tine însuți nu este egoism.

Să îți asiguri nevoile de bază nu este egoism.

Toate astea înseamnă să fii un bun exemplu pentru cei din jur.

Nu poți să fii o Lumină dacă nu te iubești/ respecți/ onorezi pe tine însuți.” (Kerry K.) Traducerea Mihaela Dan

„Călătoria spirituală este una personală, nu o poate parcurge altcineva în locul nostru și nu o putem parcurge noi în locul altuia. Și totuși, asta nu ne oprește să încercăm să facem asta; face parte din natura noastră iubitoare, inocentă, care ar vrea să-i ajute pe alții să scape de suferință. De aceea uneori noi încercăm să intervenim în scopul de a-i „salva” pe alții, în loc să ne ocupăm de propria salvare, de propria suferință.

Dacă noi ne-am concentra înainte de toate pe a ne salva/ vindeca pe noi înșine, am fi un exemplu pentru alții și le-am permite să-și recupereze și să-și asume puterea personală, urmându-ne exemplul. În acest caz, ei și-ar parcurge Călătoria pe propriile picioare, în loc să încercăm să-i târâm după noi, ca pe niște neputincioși.

Deseori, prin simplul fapt că oferim prea mult, că încercăm să le ducem noi poverile altora (fiindcă avem impresia că asta înseamnă „a-i ajuta”), ajungem să ne cedăm propria putere personală.

Auzim deseori diverse persoane spunând: „N-am încotro, trebuie să am grijă de……..”. Și nu mă înțelegeți greșit, am și eu copii, știu ce înseamnă să ai responsabilitatea creșterii copiilor, dar una este responsabilitatea pe care o ai față de copiii care încă nu sunt pe picioarele lor și alta este când ne asumăm responsabilitatea de a avea grijă de niște adulți (fie ei și rudele noastre) care sunt perfect capabili să aibă grijă de ei înșiși, dar care din diverse motive nu sunt dispuși să o facă.

Când noi insistăm să încercăm să-i salvăm/ vindecăm/ „reparăm” pe alții, când ne asumăm responsabilități care de fapt sunt ale altora, noi îi învățăm să fie niște neputincioși, îi învățăm să depindă de noi, să aibă nevoie de noi pentru orice, îi împiedicăm să-și asume puterea personală și să învețe să se descurce singuri, să-și rezolve singuri problemele. Așa ajungem la relații de codependență și la tot felul de alte chestiuni care nu ne sunt de ajutor nici nouă, nici acelor oameni.” (Kerry K.) Traducerea Mihaela Dan

„Când pornim pe Calea spirituală descoperim că ne concentrăm mult mai mult asupra propriei persoane decât asupra altora. Și este foarte bine că facem asta, pentru că încetăm să le cerem altora să ne facă fericiți, să se ocupe de nevoile noastre și ne ocupăm singuri de propriile nevoi, ne asumăm responsabilitatea pentru viața noastră, pentru fericirea noastră, nu mai avem nevoie de validarea celor din jur ca să ne simțim bine în propria piele, ca să simțim că avem valoare, ca să ne simțim întregi/ compleți.

Învățăm să ne iubim/ respectăm/ onorăm pe noi înșine, ne descoperim adevărata valoare. Când funcționezi din acest spațiu ai o energie uluitoare pe care o radiezi de jur împrejurul tău, influențându-i în mod benefic pe toți cei din preajma ta. Simpla ta prezență într-un loc, chiar dacă nu spui nimic, îi influențează în mod benefic pe cei din jur.

Atunci când ești o Lumină nu este nevoie să spui niciun cuvânt, energia ta are efecte pozitive asupra celorlalți oriunde mergi.

Atunci când ești o Lumină ești tot timpul în serviciul Binelui comun, pentru că tot ce faci vine din Iubire, compasiune, respect pentru cei din jur.” (Kerry K.) Traducerea Mihaela Dan

„Cantitatea de Lumină care curge acum pe Pământ este atât de mare, încât nimeni nu poate „scăpa” neafectat, nu ai unde să te „ ascunzi”. Și cei care sifonau energia noastră (și care au o vibrație joasă) nu pot „consuma” o cantitate atât de mare de Lumină, îi dezintegrează.

Noi încercăm să descoperim cine suntem cu adevărat, pentru că o mare perioadă din viață am funcționat în tiparul victimei, apoi o perioadă destul de mare am funcționat în tiparul Salvatorului și acum începem să descoperim cine suntem de fapt.

Nu contează cine ai fost, nu contează ce ai făcut în trecut; acelea au fost niște experiențe prin care ai trecut, niște jocuri în care ai jucat. Ceea ce contează este cine ești tu acum. Și asta este întrebarea la care urmează să ne dăm fiecare răspunsul.

În acest proces noi trecem printr-o „purificare” la nivel interior, dar și la nivel exterior – o purificare a relației de cuplu, a relației cu familia, a relațiilor cu prietenii, etc. De aceea sunt foarte mulți oameni care se simt mai bolnavi decât au fost vreodată și pe de altă parte, sunt o mulțime de oameni care se simt mai fericiți decât au fost vreodată.

În plus, sunt o mulțime de oameni care vor să continue să joace în tiparul victimei, dar nu o mai pot face, contextul energetic nu le mai permite să se dea victimă. De exemplu, ei au discuții cu diverse persoane în care se plâng de „nenorocirea care li s-a întâmplat”, de „ghinionul care îi urmărește”, de „soarta lor grea”, de „ce le face X” etc, iar interlocutorii lor nu le mai acceptă jelania și acești oameni care au jucat jocul victimei conștientizează că, de fapt, nu pot spune că „nu au de ales/ n-au încotro și trebuie să suporte…..”, că este alegerea lor să tolereze acele comportamente/ situații.” (Jason Estes) Traducerea Mihaela Dan

„Unii dintre noi am trecut prin ceea ce se poate numi „Mântuirea personală”, un proces în cadrul căruia am avut parte de experiențe care au ca rezultat conștientizări/ revelații cu privire la cine suntem noi cu adevărat; ne descoperim pe noi înșine, dincolo de jocurile de vibrație joasă pe care le-am jucat în trecut.

Apoi am intrat într-o perioadă pe care o putem numi „Mântuirea umanității, ca și colectiv”, în care este necesar ca noi, cei care am trecut prin „Mântuirea personală” să fim exemple pentru ceilalți.

După ce ai trecut prin „Mântuirea personală” vei funcționa ca o ființă suverană și nu vei mai permite nimănui să-ți dicteze ce să gândești/ spui/ faci. Iar cei care am ajuns la acel nivel vom interacționa unii cu alții și energia Suveranității personale se va extinde pe planetă, nu va putea fi oprită, va avea efecte la nivel colectiv.

Noi vom fi exemple pentru cei din jur și nu vom putea fi opriți. Efectul va fi că lumea se va schimba substanțial; și nu refer doar la nivelul energetic, pentru că la acest nivel deja există schimbări majore, mă refer la nivelul fizic, la ceea ce vedem în jurul nostru.

O mulțime de oameni sunt „loviți” foarte puternic în această perioadă, viața lor este dată peste cap, pentru că nivelul disonanței cognitive este atât de mare, încât Universul este nevoit să îi zguduie foarte puternic, ca ei să accepte să deschidă ochii și să vadă niște lucruri pe care până acum pur și simplu au refuzat să le vadă. Ei sunt întorși pe toate părțile și în final nu pot să mai nege ceea ce este evident, nu mai pot ține ochii închiși. Tot ce este minciună/ iluzie în viața lor personală va fi scos la suprafață la modul evident, astfel încât ei nu se mai pot preface, nu mai pot nega adevărul.” (Jason Estes) Traducerea Mihaela Dan

„Imaginați-vă următorul lucru: Universul îți trimite printr-o firmă de curierat rapid pachet după pachet și acestea îți sunt lăsate la ușă. Tu poți să le lași în fața ușii, să nu le deschizi sau poți să iei pachetele, să le deschizi și să constați că sunt daruri minunate pentru tine. Asta se întâmplă acum.

Și da, mulți ne simțim copleșiți de mulțimea de „pachete” care ne sunt livrate la ușă, însă avem de ales: putem să nu le deschidem, dacă e prea mult pentru noi. De asemenea, poți alege să le deschizi în ritmul potrivit pentru tine, adică deschizi un pachet, procesezi darul pe care îl conține acesta, iar când te simți pregătit, deschizi următorul pachet. Și tot așa. Sau poți să le deschizi pe toate deodată și să nu mai înțelegi nimic din ele, pentru că sunt prea multe ca să le poți procesa într-o perioadă scurtă de timp.

Sugestia mea este să alegeți varianta a doua, care înseamnă să le deschideți pe rând, să procesați darul dintr-un pachet și apoi să deschideți pachetul următor.

Fiecare dintre noi suntem precum un copil care primește de Crăciun foarte multe daruri, toate darurile pe care le-am așteptat o viață și suntem atât de entuziasmați, încât nu apucăm decât să deschidem cadoul, strigăm de bucurie, îl lăsăm deoparte și deschidem următorul cadou și tot așa. Însă ideea este că pentru a putea înțelege/folosi darul din cel de-al doilea pachet este necesar să procesăm darul din primul pachet, să ne luăm timp ca să ne „jucăm” cu el, să înțelegem despre ce este vorba, să devenim maeștri în jocul cu primul dar. Pentru că toate pachetele acestea vin într-o ordine, iar acea ordine are un rost.

Vouă vi se aduc la ușa pachetele cu darurile din care veți învăța în următorii ani, deci nu este necesar să le deschideți pe toate imediat, puteți să le deschideți rând pe rând. Nu vă grăbiți, luați-vă timp ca să respirați, fiindcă sistemul vostru este și așa foarte surescitat acum, fiindcă sunteți puternic activați energetic, deci riscați să intrați în fibrilație de atâta „entuziasm”. Corpul vostru fizic nu știe cum să facă față la asemenea energii, deci luați-o mai încet, deschideți darurile unul câte unul.” (Jason Estes) Traducerea Mihaela Dan

„Pentru unii oameni în perioada următoare va fi din ce în ce mai mult haos, va fi mai „rău” și mai „rău”, până când oamenii vor simți că nu mai rezistă și vor deschide ochii, până când se vor trezi. Despre asta este vorba: oamenii sunt supuși la presiuni din ce în ce mai mari, până când vor spune „Destul!”.

Unii vor trece prin ceea ce vor percepe ca fiind cea mai întunecată perioadă a vieții lor, vor vedea tot ce este mai urât/ întunecat în alți oameni, fiindcă numai așa se vor trezi.

Cei care au trecut deja prin acest proces la nivel personal, care s-au trezit, care și-au urmat calea spirituală la nivel individual vor privi ceea ce se întâmplă în lume din postura Observatorului neutru, vor privi totul ca pe un film, pentru că ei știu ce se întâmplă dincolo de aparențe, ei nu sunt dezechilibrați de haosul/ drama din film.

Ei știu că tot ce au de făcut este să lucreze cu ei însiși, să fie buni, să facă fapte bune, să aibă deplină încredere în Divinitate și să savureze Călătoria, pentru că ceea ce va urma va fi cel mai grandios spectacol văzut vreodată pe Pământ. Este un privilegiu să urmărești din postura Observatorului neutru un asemenea spectacol dramatic.

Și dacă sunteți printre cei care puteți privi totul din postura Observatorului neutru onorați-vă pentru toată munca interioară pe care ați făcut-o până acum și pentru nivelul la care ați ajuns. Pentru voi ce a fost mai greu a trecut.

Tot ce avem de făcut în Noua Lume este să fim autentici. Iar toate aspectele/ zonele din viața noastră în care nu suntem autentici vor ieși foarte repede la suprafață și va fi necesar să ne ocupăm de ele, pentru a le alinia cu cine suntem noi cu adevărat. Toate acele zone ale vieții noastre vor fi curățate din acest punct de vedere.

Și apoi ni se vor întâmpla o mulțime de lucruri minunate, aliniate cu cine suntem noi cu adevărat.” (Jason Estes) Traducerea Mihaela Dan

„Eu nu sunt îngrijorat că lumea, așa cum o cunoșteam (adică Vechea Lume) se prăbușește, fiindcă știam de mult timp că se va întâmpla asta și de asemenea, știu că există deja pregătită infrastructura pentru Noua Lume. Practic, asistăm în aceste vremuri la prăbușirea Vechii Lumi, dar asta nu înseamnă și sfârșitul nostru, ca umanitate, pentru că intrăm în Noua Lume, care este deja pregătită pentru noi. De aceea vă spun să aveți încredere deplină în Divinitate. Totul a fost pregătit impecabil pentru această tranziție într-o altă Dimensiune.

Că lumea își dă seama sau nu, aceasta este o perioadă extrem de intensă pe planeta Pământ (și nu mă refer doar la ceea ce este vizibil) și în perioada următoare va fi și mai „rău”, unii chiar vor avea senzația că „a venit sfârșitul lumii”.

Dacă și voi, cei care ați crescut vibrațional, veți avea momente în care vă veți simți copleșiți de ceea ce vedeți în exterior, întrebați-vă: „Mă îngrijorează faptul că Vechea Lume se sfârșește? Ce atașamente am legate de această lume, de sunt atât de afectat de faptul că ea se sfârșește? De ce anume din Vechea Lume mă agăț și nu sunt dispus să-i dau drumul?”. Și când identifici despre ce atașament este vorba, eliberează-l. Dă-i drumul, fiindcă Vechea Lume se prăbușește.

Și dacă tu dai drumul tuturor atașamentelor care te țin legat de Vechea Lume vei constata că viața ta va fi mult mai frumoasă.

Dacă însă tu te agăți cu disperare de anumite lucruri/ situații/ persoane/ relații din Vechea Lume vei avea mari dificultăți și s-ar putea ca și corpul tău fizic să aibă probleme.” (Jason Estes) Traducerea Mihaela Dan

„Tranziția din 3D în 5D cu tot cu corpul fizic nu este doar posibilă acum, ci este și necesară, dacă vrei să rămâi pe Pământ. Iar asta este o veste minunată pentru unii oameni; pentru alții este ceva înspăimântător, probabil.

Indiferent în care dintre cele două categorii vă încadrați, vestea bună este că voi ați planificat la nivel de suflet să faceți această tranziție în această viață umană și ați planificat și experiențele care să vă conducă, de-a lungul vieții, către acea tranziție. Se va întâmpla în mod natural; tot ce aveți de făcut este să rămâneți în viață.

Și o altă veste bună este următoarea: cu cât vor fi mai mulți cei care vor face această tranziție, cu atât va fi mai ușor pentru restul oamenilor să o facă. Ceea ce pentru unii poate să pară imposibil acum, în câțiva ani nu va mai părea deloc imposibil, ci va fi ceva la îndemâna lor.” (Jason Estes) Traducerea Mihaela Dan

„Noi, ca și colectiv, vom începe să vedem/ vom vedea din ce în ce mai multă Lumină și din ce în ce mai puțin haos pe Pământ.

Și nu spun că o să dispară rapid haosul, ci spun că va fi ca un gen de detoxifiere, pentru că tot mai puțini oameni vor fi dispuși să joace acele jocuri de vibrație joasă. Va fi tot mai multă claritate și mai multă Lumină.

La ora actuală putem vorbi de 4 grupuri de oameni:

*cei care au terminat ce aveau de făcut aici, pe Pământ, care au plecat de aici (au „murit”) și care deja se află într-o altă Dimensiune, dar fără corpul lor fizic

*cei care sunt pregătiți să treacă într-o altă Dimensiune (5D) cu tot cu corpul lor fizic

*cei care știu că este necesar să evolueze și să facă această tranziție în 5D; ei nu vor să facă această schimbare, dar știu că ea se va întâmpla

*cei care suferă și care nu știu ce se întâmplă de fapt acum pe Pământ. Ei nu văd decât aparențele. Acești oameni sunt puși în situații foarte dificile, care îi fac să sufere, ca să deschidă ochii și să înceapă să facă schimbări.” (Jason Estes) Traducerea Mihaela Dan

„Nu vă mai concentrați pe ceea ce se întâmplă în lumea exterioară, ca după aceea să trageți concluzia că sunteți niște victime neputincioase. Dacă veți face asta veți constata că viața voastră va fi din ce în ce mai grea. Nu mai este susținută o asemenea atitudine, nu mai puteți funcționa în tiparul victimei.

Acum sunt alt gen de energii de Pământ, de o altă vibrație și noi curățăm din interiorul nostru astfel de tipare de vibrație joasă. Lumea în care am trăit se schimbă. Se schimbă „filmul”.

Noi am venit pe Pământ ca să vedem două filme foarte diferite, unul după altul. Peste câțiva ani ani vă veți uita în urmă la modul în care vă manifestați acum și vă veți gândi: „Doamne, făceam așa o dramă din toate lucrurile alea... Ce era în mintea mea?!”.

Nici nu ne putem imagina cum va arăta Pământul în câțiva ani.” (Jason Estes) Traducerea Mihaela Dan

„Trecutul va bate la ușa ta (într-o formă sau alta) de fiecare dată când ești pe cale să urci la un nou nivel. Și totul ține de a-ți folosi discernământul, de a sesiza când ești testat, de a conștientiza când îți apar în cale oameni care încearcă să se tragă înapoi, în vechi scenarii/ tipare/ comportamente/ relații/ dependențe și să spui „Nu”.

Iar dacă îți apare în cale un om din trecut care ți-a fost drag și ești conștient că el nu s-a schimbat deloc, dar parcă te trage ața să-l primești din nou în viața ta și să împarți succesul tău cu el, gândește-te de două ori înainte de a lua o asemenea decizie.

Eu îți sugerez să nu iei o asemenea decizie, pentru că îți pregătești cu mâna ta propria capcană. Spune „Nu” și mergi înainte, către Nou.

Dacă nu ai discernământ va fi ușor pentru alții să te manipuleze, să te seducă, să te tenteze, să te atragă în situații care inițial pot să pară atractive, dar care sunt o capcană, care nu îți sunt benefice.

Dacă nu ai discernământ te vei lăsa tras înapoi în trecut iar și iar, și toată munca pe care ai făcut-o cu tine însuți va fi degeaba, fiindcă deși uneori vei face câțiva pași înainte, întotdeauna o să apară cineva din trecut care te va trage înapoi, de unde ai plecat.

Nu vă mai uitați înapoi, nu vă mai lăsați atrași în vechi scenarii/ tipare/ relații de oameni din trecut! Uitați-vă înainte și dați drumul definitiv Vechiului. Lăsați-i pe oamenii din trecutul vostru la nivelul la care se află ei acum și vedeți-vă de evoluția voastră.

Și eu nu spun să refuzați să mai aveți de-a face cu toți oamenii din trecutul vostru, vă spun doar să verificați la ce nivel se află ei acum și să vă folosiți discernământul, pentru a face o alegere benefică pentru voi: este cazul să le deschideți acestor oameni ușa, pentru a intra din nou în viața voastră sau nu? La ce nivel de vibrație/ Conștiință de află ei? Tovărășia cu ei susține evoluția voastră sau este doar o formă prin care sunteți trași înapoi în vibrații joase?” (Phil Good) Traducerea Mihaela Dan

"Eu nu sugerez nicio clipă că trecerea noastră spre o noua epocă, aceea a adevăratei iubiri și înțelegeri, va fi una ușoară. Deja ne aflăm în mijlocul ei și nu ne vine ușor.

Această transformare include durerile unei noi nașteri (renașteri) și moartea unor sisteme de credință vechi și perimate. Nu-i de mirare că oamenii sunt dezorientați și amețiți de ceea ce se întâmplă în viețile lor și în lume în general.

Încă mai avem ceva drum de parcurs, dar eu văd semnele intrării rapide într-o noua etapa – o etapă în care trezirea începe să aibă un impact demonstrabil... Aici nu mai este loc de inimi slabe și de declarații de „iubire și lumină”.

Fraților, manifestarea Vibrațiilor Adevărului nu înseamnă că noi doar trebuie să stăm și să așteptăm o revoluție. Noi înșine putem alege să fim expresii ale Vibrațiilor Adevărului prin ceea ce facem, sau expresii ale epocii învechite și muribunde a obsesiei de sine, a controlului și minciunii.

Alegerea pe care o facem va decide dacă vom încăleca valul energetic care este în desfășurare sau dacă vom fi doborâți de el. Diferența nu este decisă de cuvintele fine, ci de acțiunea fină și de altruism, în care adevărul și dreptatea au prioritate în fața lui Eu, Eu, Eu." David Icke, via Gabriel Socaciu

"Ne aflam intr-o perioada in care ar fi de dorit ca voi toti sa incepeti sa fiti mai atenti la semnele/mesajele pe care le primiti in diverse forme. Sunt atat de multi oameni care nu sesizeaza semnele si indiciile pe care le primesc si nici sincronicitatile de care au parte… De aceea, ar fi bine sa incepeti sa fiti mai atenti la modul in care Universul si ghizii vostri spirituali comunica periodic cu voi. Universul si ghizii vostri spirituali vorbesc cu voi in moduri foarte variate, va trimit semne care va ghideaza intr-o anumita directie sau pur si simplu va spun ca sunteti pe drumul cel bun, pentru ca stiu ca asta va face sa va simtiti mai bine.

Uneori, poate fi vorba despre o indrumare care va veni la tine sub forma unei fraze pe care ti-o spun trei persoane diferite, la intervale foarte scurte de timp - si te vei intreba cum este posibil asa ceva. Ei bine, totul este posibil; tu doar constientizeaza ca acela este un semn.

Asta li se intampla multor oameni, dar o mare parte dintre ei nu constientieaza ca e un semn, pentru ca ei se asteapta ca ghidarea sa vina sub forma unei voci puternice care sa le spuna ce sa faca sau a unui ghid spiritual care sa apara in fata lor si sa le comunice incotro s-o ia.

Asadar fiti atenti la lucrurile suprinzatoare/ciudate/ inexplicabile de care aveti parte, pentru ca acestea sunt parte a ghidarii de care voi toti beneficiati in fiecare zi; este necesar doar sa fiti mai atenti, pentru a sesiza si decodifica astfel de mesaje subtile, in loc sa va asteptati la un gen de semne care “sar in ochi de la o posta”.

Si cand veti receptiona aceste mesaje subtile si veti urma acea ghidare veti vedea rapid rezultatele pozitive. Si apoi, ca urmare a acestor rezultate pozitive, veti fi din ce in ce mai increzatori si mai dispusi sa urmati semnele pe care le primiti tot timpul." (Daniel Scranton) Traducerea: Mihaela Dan

"Unii oameni ma intreaba: „Ce certificare ai, ce diplome ai, ce studii ai?”.

Si atunci imi vad de treaba mea, pentru ca in acest punct al discutiei este evident pentru mine ca persoana respectiva nu va intelege ceea ce am eu de comunicat.

Am diplome si hartii de genul asta, dar nu imi pasa de niciuna dintre ele. Principiul pe care merg eu este urmatorul: daca prezenta mea nu-ti ofera o garantie suficienta, nu te face sa ai incredere in mine, atunci nu este menit sa ne conectam in acest moment.

In opinia mea, simpla mea prezenta trebuie sa spuna totul celui din fata mea. Daca ai nevoie de o bucata de hartie ca sa dovedesti ca esti valoros/competent intr-un domeniu, atunci nu esti atat de valoros pe cat spui ca esti.

Poti sa simti imediat daca rezonezi cu un om, dupa modul in care acesta vorbeste, dupa modul in care se comporta.

Poti sa ai diplome si certificate – si in trecut acestea si-au avut rostul lor, dar acum am intrat intr-o noua paradigma. Si prin asta nu vreau sa spun ca oamenii sa nu mai mearga la scoli, sa nu se mai instruiasca. Este important sa faci asta daca iti doresti sa inveti, daca te pasioneaza. Dar nu este obligatoriu sa faci nu stiu ce scoli, ca sa realizezi/inventezi ceva extraordinar. Unii dintre marii inventatori nu au avut scoala.

Nu trebuie sa ne lasam definiti de o bucata de hartie.

Si daca nu inspiri altora incredere prin simpla ta prezenta, lucreaza cu tine insuti, fa-ti munca interioara, nu aduna bucati de hartie care sa le dovedeasca altora ce bun/valoros esti. "(Jason Estes) Multumim pentru traducere, Mihaela Dan!

"Niciodata nu ajuta fără să ți se ceară. Și chiar când ți se cere - nici pe departe pe toți cei care cer. Se întâmplă ca unei persoane să-i fie necesară acea situație, ca să învețe o lecție importanta. Nu te amesteca fără acord și fără discernământ în datoriile karmice ale unui om, chiar dacă prin asta ii poți schimba viata actuală

Fă-l să lucreze cu el însuși, să realizeze că fiecare primește doar ceea ce merită, în viața asta sau trecută, și ajută-l minim. Altfel, lecția nu va fi învățată niciodată.

De trei ori am fost rănit mortal și de fiecare dată au făcut-o cei pe care am vrut să-i salvez cu forța." Eugene Schwartz. "Dragonul"

MORALITATEA ESTE TEMELUL FERICIRII.-

„Trăiesc în două luntre. În sensul că indiferent de ce văd, ce simt, ce conștientizez, știu că este vorba doar despre primul strat al lumii cu care interacționez. Știu că dincolo de tot ceea ce pare a fi se întâmplă, de fapt, adevărata experiență de “a fi”. Meditez zilnic de 20 de ani. În meditație am ajuns să experimentez niște trăznăi de science fiction. Datorită acelor experiențe am mai multă poftă de viață, pentru că am prins gustul la niște profunzimi. Însă din cauza acelor experiențe nu mă mai pot “bucura” de viața de zi cu zi, așa cum o înțelegeam înainte - o mică bârfă, un spritz, o ieșire la club/ terasă, entuziasmul unei haine noi, dorința de a mi cumpăra ceva anume, dorința de a fi sexi sau de a atrage atenția etc. Toate acestea îmi par praf în ochi în comparație cu aprofundarea unor concepte pe care le percep semnificative în raport cu experiența mea umană pe această planetă.

Am prieteni care mă compătimesc. Ei spun că nu îmi trăiesc viața. Eu îi compătimesc pe ei. Mi se pare că inerția i-a băgat într un malaxor din cauza căruia nu pricep nimic din ce înseamnă să fii întrupat și să ai parte de a fi născut pe lumea asta, în acest aparent destin.

Tot ceea ce știu este că datorită felului în care văd viața și mă raportez la ea sunt fericită în fiecare zi. În fiecare zi am fluturași în stomac că sunt, exact așa cum sunt.

Te îmbrățișez și îți doresc bucurii zilnice, datorate faptului că ești, exact așa cum ești.”Autor: Nadine Voindrouh

„Tu nu poți evolua dacă nu faci niște schimbări. Progresul este imposibil în lipsa schimbării. Nu poți face aceleași lucruri în același fel și să te aștepți ca viața ta să se schimbe la modul semnificativ. Nu poți face în continuare ceea ce vrea lumea să faci, nu poți face în continuare ceea ce spun alții că „trebuie” să faci și să te aștepți să nu mai simți acel gol în interiorul tău.

Eu nu am nevoie ca vouă să vă placă de mine ca să-mi urmez Menirea, ca să mă simt împlinit. Nu am nevoie să mă acceptați, să mă validați, să mă înțelegeți, să fiți de acord cu ce fac eu, ca să-mi urmez Calea, să am succes în ceea ce fac și să fiu fericit. De ce mi-aș irosi timpul încercând să vă dau explicații, să mă justific, să vă conving să-mi fiți alături, să vă conving că ceea vreau să fac are sens/ este benefic, că este posibil să realizez ce mi-am propus, în loc să-mi investesc energia și timpul în a-mi urma visurile?

Nu are nicio importanță ce crede familia/ anturajul/ comunitatea despre mine, atât timp cât eu urmez ghidarea divină, cât îmi urmez Menirea.

Dar pentru a face liniște în interiorul meu, pentru a auzi ghidarea divină, pentru a mă lămuri ce am de făcut, este necesar să-mi iau mai mult timp în solitudine, să închid televizorul și radioul, să nu răspund la telefon, să mă retrag în liniște, să-mi liniștesc mintea, să stau în tăcere și să-l aud pe Dumnezeu.

Eu am puterea să schimb lucrurile în jurul meu atunci când schimb lucrurile în interiorul meu.

Doar eu am puterea să schimb lucrurile în viața mea, nu alt om.

Nu va veni nimeni să vă „salveze”/ „vindece”/ „împlinească”/ „facă fericiți”, nu vă mai bazați pe asta.” (TD Jakes) Traducerea Mihaela Dan

„Indiferent dacă sunteți sau nu pe calea spirituală, cei mai mulți dintre voi treceți printr-o perioadă foarte solicitantă din punct de vedere psihologic, emoțional, spiritual și poate și fizic.

Atât de multe dintre credințele/ „adevărurile” voastre sunt zguduite acum, vedeți că se întâmplă lucruri atât de aberante/ întunecate, încât unii dintre voi ajungeți să vă întrebați „Chiar suntem pe linia temporală a Ascensiunii?”.

Dacă vă uitați în jur, mulți dintre voi aveți impresia că lucrurile nu arată deloc a evoluție, ci par a merge din rău în mai rău.

Mulți simt că nu pot să-și rostească la modul public adevărul, pentru că cei din jur sunt atât de prinși în programarea la care sunt supuși, încât văd în ceilalți un pericol și-i acuză/ atacă pe cei care îndrăznesc să nu creadă „adevărurile oficiale”.

Mulți dintre oamenii care nu cred adevărurile oficiale nu au curajul să-și rostească adevărul în public, fiindcă devin imediat o țintă pentru cei care iau de bun tot ce le spun autoritățile și sunt programați să-i considere un pericol public pe cei care au altă părere.

Este vizibilă separarea/ polarizarea care există în prezent în societate/ lume și care este alimentată de propaganda celor care vor ca toți să se supună – este un stres creat cu intenție de cei care vor să-și mențină controlul asupra maselor.

Din ce în ce mai mulți oameni, însă, încep să-și pună întrebări, încep să aibă dubii, sunt deschiși la a asculta și alte opinii și încep să suspecteze că de fapt, ceea ce vede marele public este doar o mică parte din ceea ce se întâmplă în realitate.

Dacă în trecut oamenii nu erau interesați de ceea ce se întâmpla la nivel mondial, ci doar de ceea ce îi privea direct pe ei, în ultimii câțiva ani ei au început să înțeleagă că este vorba despre ceva mai mult decât niște interese locale/ naționale.

A venit timpul ca oamenii să se trezească din punct de vedere spiritual și pentru ca asta să se întâmple este nevoie ca ei să fie zguduiți masiv, fiindcă cei mai mulți oameni sunt profund „adormiți”, ei nu sunt dispuși să se deschidă către alte adevăruri, ei cred în continuare „adevărurile oficiale”.

Acești oameni sunt mulțumiți să trăiască în continuare în zona lor de confort, cred ce li se spune să creadă, fac ce li se spune să facă și până nu vor fi zguduiți masiv, nu vor deschide ochii.

Faptul că întunericul face mutare după mutare și încearcă prin toate metodele să ne inducă frică, faptul că haosul devine tot mai mare, ajută de fapt procesul Ascensiunii, pentru că din ce în ce mai mulți oameni vor ajunge la limita suportabilității (la nivel fizic, emoțional, psihic, etc) și atunci vor deschide ochii.” (EldoRa Rose & Siman) Traducerea Mihaela Dan

„Dacă ești pe calea spirituală, este foarte important să privești lucrurile din postura Observatorului neutru, fără patimă, fără a judeca nimic și pe nimeni.

La nivel teoretic, noi știm acest lucru, dar la modul practic, mulți dintre noi ne surprindem că uneori mai judecăm situații sau persoane, încă mai facem etichetări de genul „bine”/ „rău”, încă mai acuzăm diverse persoane, încă mai suntem revoltați de anumite lucruri.

Ultimii ani, cu tot ceea ce s-a întâmplat și se întâmplă în lume, au reprezentat o perioadă ideală pentru ca noi să ne antrenăm în a privi lucrurile din postura Obervatorului neutru. Montorizați-vă pe voi înșivă, observați de câte ori ieșiți din starea de neutralitate, prin ceea ce gândiți/ spuneți/ scrieți.

Toată polarizarea și haosul aferent ultimilor ani i-a activat/ îi activează pe cei care sunt pe Calea lor și îi trezește pe cei care sunt încă „adormiți”.

Și dacă vă uitați la fiecare aspect al vieții voastre, puteți observa: „În ce sector al vieții mele refuz să văd niște adevăruri inconfortabile/ dureroase? În ce sector al vieții mele tot amân să iau niște decizii pe care știu foarte bine că este necesar să le iau? În ce sector al vieții mele am de făcut niște schimbări radicale? La ce obiceiuri nesănătoase este necesar să renunț? În ce sector al vieții mele există niște dezechilibre care mă afectează? Căror emoții de vibrație joasă este necesar să le dau drumul (resentimente, invidie, etc)? Ce anume îmi doresc foarte mult, dar n-am avut până acum curajul să fac?”.

În fiecare zi vi se arată clar unde anume mai aveți de lucrat cu voi înșivă.” (EldoRa Rose) Traducerea Mihaela Dan

„Fiți atenți tot timpul la ce vi se întâmplă și la mesajele pe care vi le transmit lucrurile care vi se întâmplă.

Nimic nu este „întâmplător”, nimic nu se întâmplă „pentru că așa s-a nimerit”, totul are un rost și dacă sunteți atenți, veți descoperi că lucrurile care vi se întâmplă au un mesaj pentru voi.

Dacă aveți o dispută cu cineva, dacă aveți o interacțiune mai puțin plăcută cu cineva, întrebați-vă: „Ce mesaj/lecție am eu de înțeles din ceea ce s-a întâmplat? Cu ce am contribuit eu la ceea ce s-a întâmplat?”.

Acesta este unul dintre modurile în care puteți lucra la propria Ascensiune. Și când lucrați la propria Ascensiune, voi susțineți și Ascensiunea colectivă.

Cu cât creșteți mai mult ca nivel de vibrație, cu atât mai multă Lumină ancorați în interiorul vostru, cu atât mai multă Lumină ancorați pe Pământ, cu atât mai mult crește vibrația colectivului.

Fiecare dintre voi sunteți ca un far care emite Lumină în jur. Cu cât suntem mai mulți cei care emitem Lumină, cu atât mai ușor va fi pentru cei care încă nu s-au trezit.

Noi îi activăm pe cei din jur prin simpla noastră prezență, noi îi influențăm la nivel energetic pe toți cei cu care interacționăm - și se întâmplă fără să ne propunem asta, fără să aducem în discuție subiecte spirituale.

Faceți din Ascensiunea personală o prioritate! Este nevoie de cât mai multă Lumină, având în vedere ce urmează.

Așa vă împliniți Misiunea ca Lucrători în Lumină/ Cei care arată Calea: faceți din propria Ascensiune o prioritate.” (EldoRa Rose) Traducerea Mihaela Dan

„Unii dintre noi avem impresia că Ascensiunea nu se întâmplă suficient de repede.

De fapt, Ascensiunea se întâmplă în ritmul care este suportabil pentru noi, ca și colectiv. Energiile de vibrație înaltă care sunt trimise periodic pe Pământ sunt „calibrate” la nivelul la care umanitatea poate face față. Dacă energiile ar fi mai puternice, acestea pur și simplu ne-ar „arde circuitele”, ne-ar distruge. Și voi știți prin ce treceți când energiile sunt la nivelul la care sunt acum, special „calibrate” ca să facem față…

Totul este „calculat” în așa fel, încât planeta și omenirea să poată să facă față. Ascensiunea colectivă se desfășoară în ritmul care este potrivit pentru umanitate.” (EldoRa Rose) Traducerea Mihaela Dan

„În perioada următoare va exista o tot mai mare separare/ divizare. Oamenii vor reacționa în moduri foarte diferite la destrămarea unor vechi structuri/ sisteme/ institutii.

Energiile de vibrație joasă care ies la suprafață ca urmare a destrămării Vechiului vor face ca unii oameni să simtă nevoia să se certe/ lupte cu alții, îi vor face să fie furioși, să fie agresivi – ei vor reacționa la modul dezechilibrat.

Mulți oameni vor simți că li le apasă butoanele și vor reacționa agitat/ agresiv/ fiind revoltați/ opunând rezistență și acest mod de a se comporta va apăsa apoi butoanele altor oameni.

Rolul nostru, al Lucrătorilor în Lumină, este să fim conștienți de reacțiile dezechilibrate ale altora, că înțelegem că furia/ agresivitatea celor care sunt indignați că noi avem altă opinie decât ei înseamnă pur și simplu că acei oameni privesc/ văd lucrurile dintr-o perspectivă 3D. Nu este nimic „rău” în asta, este pur și simplu modul în care văd ei lucrurile, este ceea ce pot vedea de la nivelul lor de conștiință.

Iar modul în care noi putem alchimiza aceste energii de vibrație joasă care ies la suprafață peste tot în jurul nostru este prin a ne menține echilibrul energetic/ emoțional, prin a ne menține la un nivel înalt de vibrație și a vedea tabloul de ansamblu. În loc să luăm lucrurile la modul personal și să intrăm în dispute/ conflicte cu ceilalți, noi înțelegem că, de fapt, totul ține de nivelul de conștiință al fiecăruia și de energii/ vibrație. Nu judecăm lucrurile la modul „bine”/ „rău”, nu îi judecăm pe acei oameni care au o altă părere decât noi și poate sunt și agresivi în a-și susține opinia, nu ne lăsăm provocați de oameni care nu pot înțelege adevărul nostru de la nivelul lor de conștiință, nu încercăm să-i convingem pe alții că noi „avem dreptate” și ei „greșesc”. Vedem dincolo de aparențe, acceptăm că fiecare om înțelege lucrurile și acționează de la nivelul său de conștiință, vedem că oamenii 3D reacționează în modul 3D și îi lăsăm în pace, fiindcă nu este treaba noastră ce fac alții.

Fiecare om are dreptul să aibă propriile opinii, să își facă propriile alegeri, să își ia propriile decizii, să se comporte așa cum consideră de cuviință – evident, există și consecințe pentru aceste alegeri/ decizii/ comportamente, însă acel om suportă consecințele, deci este treaba lui. Nu este treaba noastră să încercăm să îi convingem pe ceilalți că ceea ce fac ei e „greșit”, că „nu înțeleg care este adevărul”, că „ceea ce susțin ei este o minciună”, etc. Fiecare crește/ evoluează în ritmul său, nu putem noi forța creșterea vibrațională a altuia.

Treaba noastră este să vedem dincolo de aparențe, să observăm reacțiile/ comportamentele inconștiente ale celor din jur și să ne menținem echilibrul energetic/ emoțional, alchimizând în Lumină acele energii de vibrație joasă.”(Lorie Ladd) Traducerea Mihaela Dan

„În perioada următoare tot mai mulți dintre cei care au un nivel înalt de vibrație vor fi atacați în diverse forme. Asta vine odată cu „fișa postului”...

Când întunericul simte că pierde putere, atacă. Întunericul se hrănește cu energia oamenilor, puterea lui crește atunci când oamenii simt frică, îngrijorare, furie, frustrare, nesiguranță, anxietate, când oamenii se simt neputincioși, fără valoare, victime, când noi suntem deconectați de la Lumina din interior, când nu suntem capabili să ne identificăm propriile adevăruri, când ne lăsăm manipulați/ controlați.

În perioada următoare ne vom confrunta cu mai multă agresivitate și mai multă manipulare.

Și unii se întreabă: „În condițiile în care și în comunitatea spirituală sunt persoane care-i contestă pe alții din aceeași comunitate, care-i judecă pe alții, care transmit mesaje ce îți provoacă frică sau confuzie, cum știm pe cine să credem?”.

Indiferent ce persoane din comunitatea spirituală ascultați, ce mesaje citiți, ce înregistrări urmăriți, fiți atenți:

*Acele informații vă provoacă frică, nesiguranță, îngrijorare, frustrare, etc?

*Acele mesaje reprezintă moduri de a judeca/ discredita/ ataca alte persoane?

*Acele mesaje vă dau o stare de bine, de încredere, de Iubire?

*Ce energie simțiți că are persoana care transmite acele mesaje? Rezonați cu acea persoană, simțiți că energia ei vă da o stare de bine sau dimpotrivă?

Așa vă dați seama în cine/ ce puteți avea încredere și în cine/ ce nu puteți avea încredere. Nu luați de bun orice vă spune cineva, numai pentru că acel om face parte din comunitatea spirituală, pentru că este cunoscut, pentru că se prezintă a fi evoluat/ spiritual, etc. Fiți atenți ce vă indică rezonanța voastră. Dacă nu rezonați cu acel om, mergeți mai departe, pentru că adevărurile lui nu sunt și adevărurile voastre.” (Lorie Ladd) Traducerea Mihaela Dan

„Corpul nostru fizic asimilează acum mai multe energii de vibrație înaltă decât oricând, pentru că este capabil să asimileze mai multă Lumină ca oricând. Asta înseamnă că poate integra mai multă Lumină ca oricând și astfel putem crește vibrațional rapid.

Și sunt multe semne care ne arată că noi creștem vibrațional: putem observa că răspundem altfel la ceea ce se întâmplă (nu mai reacționăm dezechilibrat, ci răspunem din spațiul echilibrului), nu ne mai lăsăm provocați ca înainte, nu ne mai enervează/ irită ceea ce ne enerva/ irita în trecut; experiențele din viața noastră se schimbă (persoane/ relații, locuri de muncă, apartamentul/ localitatea în care locuim); anumite comportamente/ tipare/ credințe de vibrație joasă pe care le aveam se dizolvă.

Practic, viața voastră se schimba major în fața ochilor noștri de la o zi la alta (și în cazul unora, deja a a început) – unii oameni ies din realitatea noastră, alții intră, modul în care ne comportăm cu prietenii și familia se schimba semnificativ, dorințele/ valorile/ prioritățile/ poftele noastre alimentare se schimbă, realitatea noastră se schimbă - și se întâmplă tulburător de repede.” (Lorie Ladd) Traducerea Mihaela Dan

„Dacă unii membri ai familiei tale creează în casă o atmosferă toxică și încerci să crești vibrațional/ evoluezi în timp ce rămâi alături de ei, „ca să ai grijă de ei”, lucrurile sunt cam așa: lucrezi cu tine însuți și mai

mai crești puțin vibrațional, după care ei, prin comportamentul lor abuziv/ toxic, te trag în jos; tu mai lucrezi puțin cu tine însuți, folosești diverse practici ca să ajungi la un nivel mai înalt de vibrație, după care ei, prin comportanmentul lor abuziv/ toxic, te trag în jos - și tot așa. Nu vreau să folosesc cuvântul „imposibil”, dar într-un asemenea mediu toxic este foarte greu să crești vibrațional.

Eu am niște prieteni care sunt în această situație și care rămân în acel mediu toxic pentru că vor să aibă grijă de acei membri ai famililei care se comportă în mod abuziv. Ei nu conștientizează că au grijă de mama/ tatăl lor, dar nu au grijă de ei înșiși și își distrug sănătatea și își coboară propria vibrație, fiindcă speră că vor putea să-i ajute să ascensioneze pe părinții care au astfel de comportamente.

Dacă toți Lucrătorii în Lumină, în loc să se concentreze pe a lucra cu ei înșiși, pe a crește vibrațional, și-ar coborî vibrația și ar rămâne la un nivel scăzut de vibrație ca să încerce să-și „salveze” mama/ tata/ soția/ soțul, gândiți-vă cum ar fi lumea în prezent…

Calea Ascensiunii implică să faci o prioritate din creșterea ta vibrațională, să eliberezi din viața ta ceea ce nu mai rezonează cu tine, ceea ce te trage în jos, să pui capăt relațiilor toxice (nu doar celor de cuplu). Noi am venit aici cu o Misiune care are de-a face, printre altele, cu a susține Ascensiunea colectivă. Nu putem face asta rămânând la un nivel de vibrație 3D.

Înainte să putem ajuta la „curățenia generală” care se face în lume, este necesar să dovedim că suntem capabili să facem curățenie în propria viață. Eliberați-vă, ieșiți din mediile/ relațiile toxice, nu vă sabotați propria evoluție!” (EldoRa Rose) Traducerea Mihaela Dan

„Unii oameni sunt atașați de relații, de persoane, de locuri, de slujbe, de locuințe, de obiceiuri, de obiecte, etc și nu sunt dispuși să le dea drumul, se agață de ele atunci când vine timpul când acestea să iasă din viața lor.

Spre exemplu, ei simt foarte clar când relația lor de cuplu nu mai funcționează, însă rămân an după an în acea relație, spunându-și că poate că lucrurile se vor îmbunătăți, sperând că la un moment dat va fi mai bine. Ei pur și simplu refuză să accepte să relația respectivă s-a încheiat. Iar relația nu se îmbunătățește, ci dimpotrivă.

Voi nu puteți ascensiona dacă nu faceți curățenie în viața voastră, dacă nu dați drumul la tot ceea ce nu mai rezonează cu voi, dacă nu încetați să faceți alegeri din spațiul fricii și nu începeți să faceți alegeri în baza rezonanței voastre, dacă nu vă aliniați realitatea exterioară cu persoana care sunteți acum. Doar când începeți să faceți aceste lucruri puteți intra pe Calea care înseamnă împlinirea Menirii personale.” (EldoRa Rose) Traducerea Mihaela Dan

„Mulți dintre voi vă confruntați acum cu o avalanșă de gânduri/ emoții/ amintiri din trecutul vostru mai mult sau mai puțin îndepărtat. Acestea ies la suprafață și asta poate fi inconfortabil, poate fi copleșitor, vă poate tulbura.

Această perioadă ne oferă oportunitatea de a deveni o Versiune mai Bună (înaltă vibrațional) a noastră, pentru că de fiecare dată când aceste gânduri/ emoții/ amintiri din trecut ies la suprafață, ele au legătură cu ceva din acel trecut ce necesită să fie curățat/ vindecat.

Trecutul vostru nu este dușmanul vostru.

Toate acele traume/ emoții cărora ați simțit că nu le puteți face față în trecut și pe care le-ați negat/ reprimat/ ignorat s-au acumulat în interiorul vostru și periodic, una câte una, vor ieși la suprafață, atunci când le vine vremea, ca să le vedeți/ conștientizați, să le onorați ca fiind ale voastre și să le vindecați/ curățați.

Această perioadă scoate la suprafață asemenea energii de vibrație joasă din interiorul vostru ca să le conștientizați și să le vindecați/ curățați, astfel încât să nu vă mai lăsați conduși/ influențați de ele. Atâta vreme cât nu le conștientizăm, aceste credințe/ tipare/ emoții/ traume ne controlează gândirea/ comportamentul și funcționăm inconștient, nu ne dăm seama că suntem „conduși” de traumele noastre și nu ne dăm seama cât de mult ne afectează acestea viața.

Noi suntem împinși să ne facem o curățenie mai mare în interior, să ne apropiem mai mult ca nivel de vibrație de Sinele nostru Superior.

Ni se cere să facem o alegere fermă: te dedici 100% procesului care înseamnă să devii o Versiune mai Bună, să te apropii de Sinele tău Superior, sau rămâi acolo unde ești?” (Phil Good) Traducerea Mihaela Dan

„În ultimii circa trei ani umanitatea a trecut printr-o perioadă mai intensă ca oricând. Nu a fost niciodată ușor să trăiești pe Pământ, dar în ultimii 3 ani am trecut prin provocări majore, a fost ca și cum a fost răsucit butonul până la 10 (gradația maximă) și apoi a fost dus la 11. De aceea mulți oameni cedează acum.

Vestea bună este că toți cei care au cedat, care au căzut la pământ, simțind că sunt la capătul puterilor, au avut opțiunea să se ridice. Și unii dintre ei chiar au conștientizat: „OK, mi s-au întâmplat aceste lucruri. Pot accepta faptul că modul în care am trăit până acum a fost unul inconștient, pot accepta că am făcut ce am făcut fiindcă atât am știut la momentul respectiv, dar pot, de asemenea, să mă ridic și să o iau de la capăt”. Iar acești oameni sunt acum mai puternici ca niciodată în viața lor.

Sunt însă și alții care după ce au căzut și-au proiectat energiile de vibrație joasă asupra altora, în încercarea de a-i distruge, pentru că nu voiau să vadă ceea ce acei oameni le arătau, nu acceptau să vadă adevărurile care erau în fața lor.

Acum suntem într-o perioadă în care nu mai poți distruge exemplele, nu mai poți bloca Lumina altora. Și din ce vine mai multă Lumină pe Pământ, aceia care și până acum au văzut Lumina, care își rostesc de ani de zile adevărul și funcționează de mai mult timp în Noua Realitate, vor constata că viața lor devine din ce în ce mai ușoară. Asta înseamnă că vom începe să vedem cum se schimbă lucrurile, cum tot mai multe dintre minciunile care ne-am fost servite pe post de„adevăruri oficiale” se destramă și cum oamenii încep să vadă ce se ascunde în spatele acestora, încep să vadă adevărul.

Adevărul iese la suprafață - iar asta este valabil atât la nivel colectiv, cât și la nivel personal. Caracterul nostru, personalitatea noastră, limitele noastre, traumele noastre devin tot mai vizibile.” (Jason Estes) Traducerea Mihaela Dan

„Indiferent dacă sunteți sau nu pe calea spirituală, cei mai mulți dintre voi treceți printr-o perioadă foarte solicitantă din punct de vedere psihologic, emoțional, spiritual și poate și fizic.

Atât de multe dintre credințele/ „adevărurile” voastre sunt zguduite acum, vedeți că se întâmplă lucruri atât de aberante/ întunecate, încât unii dintre voi ajungeți să vă întrebați „Chiar suntem pe linia temporală a Ascensiunii?”.

Dacă vă uitați în jur, mulți dintre voi aveți impresia că lucrurile nu arată deloc a evoluție, ci par a merge din rău în mai rău.

Mulți simt că nu pot să-și rostească la modul public adevărul, pentru că cei din jur sunt atât de prinși în programarea la care sunt supuși, încât văd în ceilalți un pericol și-i acuză/ atacă pe cei care îndrăznesc să nu creadă „adevărurile oficiale”.

Mulți dintre oamenii care nu cred adevărurile oficiale nu au curajul să-și rostească adevărul în public, fiindcă devin imediat o țintă pentru cei care iau de bun tot ce le spun autoritățile și sunt programați să-i considere un pericol public pe cei care au altă părere.

Este vizibilă separarea/ polarizarea care există în prezent în societate/ lume și care este alimentată de propaganda celor care vor ca toți să se supună – este un stres creat cu intenție de cei care vor să-și mențină controlul asupra maselor.

Din ce în ce mai mulți oameni, însă, încep să-și pună întrebări, încep să aibă dubii, sunt deschiși la a asculta și alte opinii și încep să suspecteze că de fapt, ceea ce vede marele public este doar o mică parte din ceea ce se întâmplă în realitate.

Dacă în trecut oamenii nu erau interesați de ceea ce se întâmpla la nivel mondial, ci doar de ceea ce îi privea direct pe ei, în ultimii câțiva ani ei au început să înțeleagă că este vorba despre ceva mai mult decât niște interese locale/ naționale.

A venit timpul ca oamenii să se trezească din punct de vedere spiritual și pentru ca asta să se întâmple este nevoie ca ei să fie zguduiți masiv, fiindcă cei mai mulți oameni sunt profund „adormiți”, ei nu sunt dispuși să se deschidă către alte adevăruri, ei cred în continuare „adevărurile oficiale”.

Acești oameni sunt mulțumiți să trăiască în continuare în zona lor de confort, cred ce li se spune să creadă, fac ce li se spune să facă și până nu vor fi zguduiți masiv, nu vor deschide ochii.

Faptul că întunericul face mutare după mutare și încearcă prin toate metodele să ne inducă frică, faptul că haosul devine tot mai mare, ajută de fapt procesul Ascensiunii, pentru că din ce în ce mai mulți oameni vor ajunge la limita suportabilității (la nivel fizic, emoțional, psihic, etc) și atunci vor deschide ochii.” (EldoRa Rose & Siman) Traducerea Mihaela Dan

„Pe măsură ce energiile care curg pe Pământ vor deveni mai intense, presiunea pe care o simțim asupra noastră va deveni din ce în ce mai mare, iar cei care vor opune rezistență Luminii care trece prin ei pot ajunge la episode psihotice, psihicul lor nu va mai face face față, se va „sparge” în bucăți și nu vor mai ști cine sunt și unde sunt. Deseori astfel de episode psihotice pot duce la spitalizări. Și ca urmare a faptului că energiile vor crește din ce în ce mai mult ca nivel de vibrație în perioada următoare, dacă oamenii continua să opună rezistență Luminii care trece prin ei, astfel de episode psihotice se pot repeta.

Dacă vrem să facem față, este necesar să eliberăm toate atașamentele, să dăm drumul la tot ce nu-și mai are locul în viața noastră. Singurul mod în care vom putea face cu bine energiilor este să „ținem palmele larg deschise”, adică să nu ne agățăm de nimic și de nimeni.

Unii dintre voi vom fi propulsați înainte cu o viteză foarte mare, iar alții vor avansa cu o viteză mult mai mică. Și această departajare are un scop bine întemeiat, nu e întâmplătoare.

Dacă faceți parte din echipa care deschide Calea celorlalți, care ajunge prima la destinație și pregătește terenul pentru cei care vin din urmă, pregătiți-vă pentru schimbări majore și foarte rapide; Viața voastră se va schimba în moduri în care nici nu vi le puteți imagina, așa că fiți pregătiți.

Viața voastră, așa cum o știați până acum, fie se va destrăma complet (în cazul în care nu sunteți dispuși să eliberați toate atașamentele, să dați drumul tuturor persoanelor/ lucrurilor/ situațiilor care nu-și mai au locul în viața voastră, Universul vi le va lua cu forța, va face curățenie cu forța în viața voastră, ca să puteți merge înainte cu toată viteza), fie va înflori în moduri inimaginabile. Pentru aceia dintre voi care vă aflați în primul grup, nu va exista cale de mijloc, veți în una dintre cele două situații menționate mai sus.

Ceilalți, oamenii obișnuiți, vor avansa foarte încet. Ei nu vor observa schimbări majore în următorii circa doi ani. Dar asta este în regulă, fiindcă până atunci cei din primul grup deja vor fi pregătit terenul pentru venirea celor din grupul al doilea, vor fi început deja construcția Noii Lumi.

În cazul în care sunteți în primul grup, veți fi puternic activați în perioada următoare și de aceea cea mai mare parte a celor care fac parte acum din viața voastră (dacă nu toți) o să iasă din viața voastră, pentru că nu vor putea ține pasul cu voi. Veți avansa într-un ritm foarte rapid, care va fi imposibil de suportat pentru ei. Vă veți schimba atât de mult și atât de repede, veți evolua atât de mult, încât nimeni din preajma voastră nu va putea să înțeleagă ce se întâmplă cu voi, nimeni nu va putea să țină pasul cu voi.

Pentru voi s-a terminat cu viața voastră actuală. De aceea este necesar să eliberați toate atașamentele, să nu vă agățați de nimic și de nimeni. Dacă nici persoanele respective nu se agață de voi, dacă vă eliberează și gravitează în jurul vostru, din dorința de a ține totuși legătura cu voi, veți putea intra într-un „dans” în care veți avea perioade în care vă veți interesecta traiectoriile tangențial, dar în rest, fiecare va „dansa” separat.

La acest moment există deja două lumi paralele, dar în perioada următoare acest lucru va deveni și mai evident. Un grup va avansa cu o viteză extraordinar de mare, iar restul oamenilor vor avansa cu o viteză redusă; ca să vă dați seama la ce mă refer, va fi ca un avion supersonic și o barcă cu vâsle. Noi toți ne îndreptăm către aceeași destinație, doar că unii vor ajunge acolo mult mai repede decât ceilalți.

Așadar, dacă sunteți în primul grup, pregătiți-vă, pentru că în scurt timp veți avea parte de informații/ vești uimitoare, veți fi activați și veți „primi” o viziune asupra a ceea ce aveți de făcut în continuare. Atunci când primiți informațiile/ conștientizările/ revelațiile respective scrieți-le pe ceva, pentru că astfel vă vă fi mai ușor să vă conturați un plan, ca să puteți face față la ceea ce va urma în viața voastră.

Dacă sunteți unul dintre cei care va fi activat, probabil că deja știți că e vorba despre voi, deja simțiți că faceți parte din primul grup.

A venit timpul. Am intrat în perioada pe care am așteptat-o toată viața mea. Aceasta este perioada pentru care noi am venit pe Pământ în această viață.” (Jason Estes) Traducerea Mihaela Dan

„Cum știm dacă facem parte din grupul celor care vor avansa cu viteză foarte mare sau din grupul celor care vor avansa cu o viteză mult mai mică?”

Veți ști; atunci când veți fi activați veți ști.

Cei din primul grup vor fi activați în mai multe valuri. Primul val va fi cel mai probabil între 28 mai și 15 iunie și veți ști, dacă sunteți în acel grup. Și va urma al doilea val și al treilea val și apoi, în timp, vor urma alte valuri, până când întreaga umanitate va avansa cu aceeași viteză. Va dura ceva timp până atunci, dar într-acolo ne îndreptăm

Și este important de menționat că atunci când unii avansează cu o viteză foarte mare și lasă în urmă marea masă a oamenilor, cei care sunt mult în față încep să se vadă între ei. De exemplu, dacă tu și o persoană X erați în marea masă a oamenilor, în locuri diferite, nu vă puteați vedea unul pe altul, dar dacă tu și X ați fost activați, ați avansat cu viteză foarte mare și ați lăsat în urmă marea masă a oamenilor, în „spațiul” în care ați ajuns sunteți doar voi doi, deci nu aveți cum să nu vă vedeți unul pe altul. În acest fel se deschide calea către colaborări între oameni care până acum nu s-au cunoscut, dar care atunci când o iau mult înaintea celor din jur, se văd unul pe altul, pentru că sunt foarte puțini oameni acolo unde ajung ei.

După această activare va fi mult mai ușor să se găsească între ei oamenii care sunt meniți să lucreze împreună pentru un scop mai înalt, pentru că ei nu mai sunt ascunși de cei care până de curând se aflau în jurul lor și-i trăgeau în jos.

Această separare a celor două grupuri nu e ceva de care să vă fie frică, nu e ceva care să vă facă să vă îngrijorați („Eu în care grup sunt? Oare ce o să mi se întâmple?”). Tot ce ni se întâmplă este ceea ce este necesar să ni se întâmple, pentru ca să evoluăm.” (Jason Estes) Traducerea Mihaela Dan

„Când ne trezim din punct de vedere spiritual și începem să simțim totul, să VEDEM altfel totul, să observăm la modul conștient totul, lucrurile se schimbă radical.

Jocul vieții este cu totul altul după ce te-ai trezit spiritual.

Ceea ce a făcut ultima perioadă pentru mulți dintre noi este că ne-a adus într-o stare în care ne-am simțit foarte vulnerabili, ne-a smerit, ne-a făcut să ne uităm cu totală sinceritate la niște lucruri legate de noi înșine și de viața noastră și să ne ocupăm de ele, astfel încât am fost capabili să ne tratăm pe noi înșine cu o mai mare compasiune și iubire, fiindcă am curățat/ eliberat atât de multe gânduri, emoții, credințe, tipare, comportamente, frici, etc care nu ne mai reprezentau, care nu mai rezonau cu cei care suntem acum.

Și motivul pentru care am curățat/ eliberat toate aceste lucruri este acela că este necesar ca noi să urcăm la un alt nivel și să putem fi în serviciul oamenilor care vor avea nevoie de asistență pentru a face față la ceea ce urmează în lume.

Cei care suntem de ceva timp pe această Cale spirituală și cei care intră acum pe Cale nu facem ceea ce facem doar pentru noi înșine, ci o facem și pentru alți oameni cu care am încheiat înțelegeri/ „contracte” la nivel de suflet, înainte de a veni pe Pământ. Aceste înțelegeri/ „contracte” prevăd ca noi să-i asistăm pe oamenii respectivi în procesul evoluției lor, în aceste vremuri. Și ca să facem asta este necesar ca înainte de toate să evoluăm noi înșine, să curățăm noi înșine straturi de energii de vibrație joasă din interiorul nostru, să începem să ne manifestăm noi înșine la modul autentic, să ne permitem să fim vulnerabili, să funcționăm în baza Suveranității personale, să ne rostim adevărul, să stabilim limite ferme, să ne arătăm Lumina. Este necesar să învățăm să le permitem celorlalți să aibă adevăruri diferite de ale noastre, să le respectăm adevărul, să-i acceptăm pe ceilalți așa cum sunt, fără să-i judecăm.” (Lorie Ladd) Traducerea Mihaela Dan

“Vinovăție și teama la persoanele sensibile.

Persoanele foarte sensibile poartă o energie ușoară și frumoasă, totuși, în timpul copilăriei lor timpurii, adesea iau multe energii întunecate și grele. Ca adulți, au tendința de a se lupta cu acea energie. În acest articol, încerc să explic ceea ce cauzează acest lucru și ce pot face în legătură cu acesta.

Ne începem viața pe Pământ ca un copil mic. În această etapă timpurie, nu există conștiința unui "mine", căci totul este "eu", totul aparține "eu". Un nou-născut nu are încă de descoperit ce aparține lumii interioare și ce-i exterior. Sunt experimentate tot felul de lucruri, care includ temerile și credințele rigide ale părinților și ale culturii și societății înconjurătoare. Conștiința nou-născutului este ca un câmp foarte deschis. Apoi urmează o fază în care acest câmp începe să se contracte de la sine. Copilul începe să dezvolte o conștiință a ceea ce este "eu" și ceea ce nu este "eu". Când vine vorba de aspectul fizic, acest lucru este clar: tot ceea ce poate răni sau poate fi mutat aparține corpului, restul nu.

Dar când vine vorba de lumea interioară, diferența nu este deloc clară. Ceea ce simte și crede un copil este, în mare măsură, influențat de ceea ce simt și gândesc oamenii din jurul lui. Prin urmare, în această perioadă de contracție a conștiinței, multe temeri vechi și idei sunt absorbite din mediul înconjurător al copilului și devin parte a câmpului energetic al copilului. În cele din urmă, o limită este stabilită între lumea exterioară și lumea interioară. Personalitatea apare în existență: un amestec de energii vechi, pământești și energia sufletească a persoanei. Prin urmare, personalitatea noastră este un butoi plin de contradicții. Ne confruntăm cu impulsuri opuse și tensiuni interioare, iar după aceea ne străduim să ameliorăm aceste tensiuni. O luptă interioară se va ridica între vechiul, ceea ce am absorbit și cel nou, ceea ce suntem aici pentru a aduce; prin urmare, între întuneric și lumină. Dar lupta nu este o soluție și, în cele din urmă, va întări doar tensiunea interioară. Vechile temeri și idei nu pot fi cucerite prin luptă. Vechiul nu poate fi învins sau suprimat; ea poate fi eliberată numai de lumina noastră interioară, dragostea și înțelegerea noastră.

Care sunt acele credințe vechi și temeri pe care le absoarbăm fără voie ca copii și care contravin impulsurilor sufletelor noastre? Ceea ce am descoperit în practica mea este că multe din acestea provin din religiile noastre bazate pe frică, care descriu omenirea ca fiind rea și păcătoasă. Distracția și bucurarea de sine sunt privite ca fiind păcătoase. Doar muncesc din greu, seriozitate și sunt umili. Lăcomia este atelierul diavolului. Este mai binecuvântat să dai decât să primești. Nu se poate aștepta mult mai mult din viață decît să muncești din greu și să pleci din plăcere. Sexualitatea trebuie suprimată Dacă nu respectați o serie de reguli prescrise, veți merge în iad. Aceste reguli includ lucruri precum apartenența la o anumită biserică, realizarea ritualurilor, îmbrăcăminte acceptabilă etc. Pe scurt, toate regulile care ne-au pus într-o cutie, într-o închisoare mentală. Dar ființele umane, în special copiii, nu pot suprima în întregime natura lor spontană și vor face tot ce le place. Cu toate acestea, presiunea normelor devine internalizată, iar ruperea lor determină sentimente de vinovăție. Se începe condamnarea pentru cine este unul natural. Copilul inițial vesel și spontan devine un adult sumbru, muncitor, care simte că bucuria vieții este păcătoasă și care simte vinovăția constantă. Pe scurt, copiii sunt învățați să se simtă vinovați din cauza faptului că sunt. muncitor adult care simte că se bucură de viață este păcătos și care simte vinovăția constantă. Pe scurt, copiii sunt învățați să se simtă vinovați din cauza faptului că sunt. muncitor adult care simte că se bucură de viață este păcătos și care simte vinovăția constantă. Pe scurt, copiii sunt învățați să se simtă vinovați din cauza faptului că sunt.

Cele de mai sus pot părea să se refere la trecutul mai mult decât la timpurile moderne. Puterea bisericilor a scăzut, iar bisericile rămase în general predică o dogmă mai puțin strictă. Gândul că oamenii care sunt membri ai unei alte biserici - sau, mai rău, chiar ateiști care sunt condamnați să ajungă în iad - se încearcă încet. O altă schimbare este că, în prezent, tot mai mulți oameni reușesc să mențină o parte din energia originii lor, energia sufletului lor. Cât de diferit este să fii în acea altă atmosferă în care trăim întotdeauna o iubire naturală, necondiționată. Din fericire, din cauza acestui tip de persoană, lumea se schimbă. Dacă luați, de exemplu, modul în care copiii sunt crescuți în zilele noastre, tot mai mult copilul este respectat pentru modul în care este. În urmă cu un secol, un copil a fost privit ca fiind ceva care necesită disciplină și modelare.

Paradoxul oamenilor extrem de sensibili și foarte dezvoltați

În practica mea am observat ceva paradoxal. Sunt oameni extrem de sensibili, cu o energie naturală blândă și luminoasă, care poartă în ei energii foarte vechi și întunecate. Este vorba mai ales de acele persoane care sunt pline de sentimente de inferioritate și de vină. Deși au o dorință naturală de a se conecta cu atmosfera inimii și a spiritului, ei sunt împovărați de sentimente grele de nevrednicie și de anxietate. Ce cauzează asta?

Persoane extrem de sensibile incarnate pe Pământ cu o conștiință foarte dezvoltată și rafinată. Ei sunt în mod natural empatici și sensibili la suferința și la problemele altora. Prin urmare, în calitate de copii, simt problemele părinților lor la un nivel foarte profund, ceea ce face ca conștiința lor sporită să fie foarte receptivă la energiile grele cu care părinții lor sunt împovărați. Mai mult, acești copii au o dorință foarte puternică de a-și ajuta părinții. Nu este nimic mai mult decât să le poată suporta problemele părinților și să le rezolve. Aceasta explică paradoxul energiilor foarte ușoare și foarte întunecate în domeniile lor energetice. Deoarece câmpurile lor de energie erau deja foarte extinse atunci când erau nou-născuți, aceste câmpuri au și mai mult spațiu în care pot fi recepționate energiile grele și întunecate din împrejurimile lor.

Deoarece acești copii doresc să-i ajute pe părinți atât de intens, ei nu își dau ocazia să aibă o copilărie reală. Odată ce încep să-și poarte povara părinților, nu mai sunt copii. Și pentru că nu au ocazia să aibă o copilărie reală, energiile lor originale, care de obicei sunt foarte iubitoare și vesele, nu vor putea să se bazeze în mod corespunzător. Prin urmare, este vorba în cea mai mare parte de oameni sensibili, cu spirit spiritual, ale căror vieți adulte s-au transformat într-o luptă cu vechi temeri și sentimente de vinovăție.

Când, ca adulți, intră în contact cu copilul lor interior, ei rareori văd un copil vesel și fără griji. Adesea, este ascuns într-un colț al unei camere întunecate, neglijat în întregime. Dacă nu ne putem bucura de copilărie ca un copil, pentru că ne-am luat prea multă responsabilitate asupra noastră, în viața noastră mai târzie vom ajunge cu un copil interior deteriorat și o abilitate slabă la pământ. Avem nevoie de un copil interior sănătos pentru a ne bucura de viață. Este sursa fericirii, bucuriei și inimii noastre și a capacității noastre de a experimenta mintea și aprecierea reală a lucrurilor simple din viață.

Dacă urmăriți copiii care se joacă, puteți observa cât de natural și fără rezerve pot să se bucure de viață și de modul în care se pierd în acest moment. Adesea, considerăm că pierderea acestor abilități este un rezultat natural al creșterii, dar acest lucru nu este adevărat: este rezultatul suprimării copilului nostru interior. Pentru a elibera copilul în interiorul nostru, trebuie să țintim vechile sentimente de vinovăție moștenite de la părinții noștri. Acest sentiment de vină rămâne în sistemul nostru ca un nor întunecos, chiar și în acei oameni care nu sunt crescuți cu religia. Mulți oameni, inclusiv atei, au oarecum impresia că sunt răi și păcătoși și că viitorul nu are nimic bun pentru ei. Moralizarea este în jurul nostru.

Toți purtăm povara trecutului. Cultura noastră este numită o cultură a vinovăției pentru acest motiv. Suntem ființe umane, de aceea facem multe greșeli. Și, într-un fel, ne simțim mereu vinovați de asta din cauza "programării" culturii noastre.

Renunțând la vinovăție și născut din nou

Cum putem face față acestor sentimente de vinovăție? Acest lucru este deosebit de important pentru persoanele foarte sensibile care au preluat profund energiile păcătoase și nevrednicia în câmpurile lor energetice. Cum putem elibera aceste vechi modele de frică pentru a ne elibera de ele? Principalul lucru pe care trebuie să-l realizăm este că sentimentele de vinovăție sunt întotdeauna transferate asupra noastră de oameni care suferă de aceleași sentimente de vinovăție, mai ales unul sau ambii părinți. Ajutându-ne pe părinții noștri, ne ajutăm singuri. Dar în acest caz, nu este scopul de a schimba "părinții noștri externi", chiar dacă ei încă trăiesc. Dimpotrivă, ar trebui să încercăm să-i acceptăm pe părinții noștri așa cum sunt. Este nevoie de transformarea "părinților noștri",

Dacă îi întreb pe clientul meu: "Cine este acea persoană care vă spune că nu faceți lucrurile cum trebuie sau că nu sunteți suficient de bun?" De obicei, ei văd că chipul unuia dintre părinții lor apare în mintea lor. Acum, explorați ce influență a avut energia părinților voștri asupra vieții și corpului vostru. Ce gânduri ai adoptat de la tatăl tău, de la mama ta sau de la amândouă? Ce porunci, interdicții, care se tem? În cazul în care acest lucru a blocat energia dvs. și a determinat unele părți ale corpului dvs. să crampe sau să mângâie? Apoi, adânc în interiorul vostru, vedeți unul dintre părinții voștri stând acolo ca o sursă de energii negative și grele. Înțelegeți că, dacă veți reuși să vă schimbați părinții adânc în interiorul vostru, vă veți da o nouă rădăcină, o rădăcină care vă hrănește cu dragoste în loc să insuflați frică. În interiorul tău va apărea un spațiu pentru copilul tău interior unde poate fi liber să joci. Făcând acest lucru, vei avea în sfârșit un efect pozitiv asupra "părinților tăi exteriori". Vei vibra o altă energie față de ei și asta va avea o influență pozitivă asupra lor.

Deci cum schimbi părinții în tine? Încercați următoarea metodă: Imaginați-vă că simțiți energia tatălui dvs. în spatele vocii interioare care vă spune că nu faceți bine lucrurile sau că aveți tot felul de îndatoriri de îndeplinit. Du-te înapoi în trecut și imagina-ți tatăl ca un băiețel. Ce fel de băiat e el? Care sunt visele lui, temerile sale? Simțiți cum este influențat de temerile părinților săi, de energiile grele din momentul în care sa născut. Apoi, dați seama, în lumea interioară, că nu există niciun moment ca timpul. Abordați-vă pe tatăl tău ca pe un băiat. Acum sunteți părintele, profesorul, iar tatăl dvs. este copilul. Îndrăznește-l, dă-i dragostea ta necondiționată și-l încurajează. Spune-i că este bun, așa cum este, și îl ajută să-și elibereze temerile și singurătatea. Veți deveni conștienți de sentimentul de vinovăție și veți vedea clar că nu este justificată. Acum, puneți legătura cu atmosfera iubirii necondiționate care este inițial atât a lui cât și a dvs. - aceasta este sursa vindecării. Lasă energia din această atmosferă de iubire necondiționată să curgă spre tatăl tău și să-i arăți acea energie. Apoi fă același lucru cu mama ta.

După ce faceți acest lucru, reveniți la copilul dvs. interior. Realizați că timpul aparține lumii exterioare: în lumea interioară există doar eternul acum. Copilul pe care l-ai avut odată este încă prezent ca și copilul tău interior. Vedeți cum face acest copil. Odată ce v-ați eliberat de energiile vechi și grele ale părinților voștri, copilul dvs. interior poate fi din nou copil și să se bucure de viață. Întreabă copilul ce dorește, ascultă-l și dă-i ocazia și spațiul de a juca și de a se bucura de viață. Du-te să faci lucrurile împreună ca copilul să se bucure. Dacă repetați acest exercițiu pe o bază obișnuită, tatăl tău interior și mama încep să se schimbe în tine, devin mai tinere, mai liberi și mai iubitori, iar copilul tău interior primește spațiul pentru a trăi, a fi din nou copil.

Am găsit o citare relevantă în jurnalele scriitorului german, Ernst Junger. El scrie la 1 martie 1944 în jurnalul său: "Viața este o procreare continuă. În timpul ciclului nostru de viață, încercăm să reunim tatăl și mama în noi înșine. Aceasta este adevărata noastră slujbă, pe care o au conflictele noastre interne și succesele noastre. Aceasta este urmată de nașterea noastră nouă: "Corpul nostru fizic a apărut din unirea fizică a părinților noștri. Din punct de vedere energetic, noi îi purtăm pe părinți în interiorul nostru. Energiile lor au o influență profundă asupra energiilor noastre masculine și feminine. Prin urmare, disharmonia dintre părinții noștri duce de obicei la o relație proastă între femeia noastră interioară și omul nostru interior. Dar dacă eliberăm părinții noștri interiori - vindecăm și le aducem în lumina iubirii noastre - atunci ei se vor reuni spiritual în noi: unirea omului nostru interior și a femeii noastre interioare. Această unire va duce la a doua naștere, nașterea noastră spirituală. Această a doua naștere nu este nimic mai puțin decât eliberarea copilului nostru interior, pentru ao lăsa în întregime în viața noastră. Numai atunci putem fi cu adevărat prezenți pe Pământ cu întregul nostru suflet.” Sursa: © Gerrit Gielen & Gheorghe Picui

„Avem nevoie de o strategie îndrăzneață pentru a schimba radical modul în care trăim, modul în care ne manifestăm ca lideri și modul în care iubim.

Nu există niciun om care a făcut istorie într-un domeniu sau altul și care să nu fi făcut lucruri care au fost complet diferite de ceea ce făceau cei din jurul lui, să nu fi ieșit din normele valabile la acel moment, să nu fi spart niște tipare în care se încadrau toți ceilalți, să nu fi luat decizii care i-au contrariat pe ceilalți. Nu poți face lucruri extraordinare rămânând un om obișnuit, făcând lucrurile așa cum le face un om obișnuit.

Dacă vrei să faci lucruri extraordinare nu mai încerca să te integrezi, nu mai încerca să mergi în aceeași direcție cu turma, asumă-ți riscul de a sparge normele, de a încălca regulile, de a ieși din rând, de a avea altă părere decât au cei din jur și a o exprima!

Și înainte de toate este vorba despre a avea un alt tip de gândire decât au ceilalți, de a avea o altă perspectivă asupra lucrurilor decât au ceilalți. Asta înseamnă pur și simplu să-ți deschizi mintea către noi posibilități, să fii dispus să explorezi concepte care te provoacă la nivel intelectual, să cauți compania oamenilor care se află la nivelul de conștiință la care vrei să ajungi, nu la nivelul la care te afli tu în prezent.

Când stai în preajma unor oameni care au un nivel mai înalt de conștiință nivelul discuțiilor este altul, nivelul informațiilor pe care le afli este altul, nivelul limbajului folosit este altul. Așa ajungi să te familiarizezi cu un nou mod de a comunica, un nou mod de a gândi, un nou mod de a privi/ înțelege/ interpreta lucrurile.

Noi avem talente pe care încă nu le-am descoperit sau pe care încă nu le-am folosit și nici nu vom ajunge să le folosim vreodată, dacă rămânem în anturaje cu un nivel redus de conștiință, care nu ne stimulează să creștem. Și la început este înfricoșător să ieși din zona ta de confort, să ieși din vechiul tău anturaj, în care te simțeai foarte confortabil și să intri într-un anturaj cu un nivel mai înalt de conștiință, în care nu știi cum să te porți, ce să spui, ce să faci. Dar dacă te poți obișnui cu a te simți inconfortabil, cu a ieși periodic din zona de confort, vei reuși să evoluezi tot mai mult și să te exprimi tot mai mult la modul autentic.

Eu înțeleg că te temi de respingere, că te temi că n-o să te integrezi în noul grup, că nu-ți place să te simți inconfortabil, dar dacă nu ești dispus să te confrunți cu aceste frici nu vei putea trăi viața pe care este menit să o trăiești.

Vreau ca oamenii care sunt diferiți de cei din jurul lor, care nu se conformează regulilor, care sunt „săriți de fix” în ochii celor apropiați, cărora li se spune deseori că „sunt prea de tot”, care gândesc altfel decât cei din jurul lor, să știe că nu sunt nebuni. Vreau ca ei să știe că este în regulă să fii diferit.” (TD Jakes) Traducerea Mihaela Dan

„Dacă nu ești dispus să-ți schimbi gândirea, să ieși din vechile tipare/ programe, nu vei reuși să-ți schimbi viața, nu vei reuși să urci la un alt nivel. Nu poți să te încadrezi în regulile/ limitele pe care le presupune nivelul la care te afli, adică să funcționezi în continuare în parametrii zonei tale de confort și în același timp să urci la nivelul următor. Dacă nu ai curajul să treci dincolo de limite, să ieși din „cutia” în care te-ai aflat, nu poți evolua.

Unii oameni sunt genul care preferă să rămână în zona de confort, preferă „siguranța”/ „stabilitatea”, alții vor să exploreze teritorii noi, vor să afle mai mult, vor să înțeleagă mai mult, vor să realizeze mai mult, vor să evolueze și nu se tem să treacă niște granițe pe care cei din jur nu le trec, să încalce niște reguli pe care cei din jur nu le încalcă, să iasă din rând, când cei din jur nu au curajul să iasă. Ei sunt rebeli, ei sunt inovativi, ei sunt creativi, ei sunt originali, ei au o gândire „out of the box” („în afara cutiei”), nu sunt interesați să se integreze; dar asta vine cu un cost.

Și acest gen de gândire „în afara cutiei” e valabil și când e vorba de Biserică. Nimeni nu poate controla modul în care gândesc oamenii. Faptul că tu gândești într-un anumit mod – tu fiind un om al Bisericii, dar e valabil pentru orice alt domeniu – nu înseamnă că lucrurile sunt exact așa cum crezi/ spui tu, nu înseamnă că tu ești deținătorul Adevărului absolut. Biserica nu este un monolit. Sunt milioane de oameni în Biserică și aceștia au propriile opinii cu privire la ceea ce se propovăduiește/ se întâmplă în Biserică și au comportamente diferite. Una este experiența pe care ai avut-o tu cu diferiți oameni ai Bisericii și cu totul altceva este legătura ta cu Dumnezeu. Iar faptul că tu ai avut niște experiențe neplăcute cu diferiți oameni ai Bisericii nu înseamnă că este cazul să generalizezi și să consideri că toți oamenii Bisericii sunt așa.

După perioada 2020-2022 oamenii încearcă să se întoarcă la „normal”, dar nu mai există „normalul” de dinainte de 2020, nu mai au la ce să se întoarcă. Lucrurile s-au schimbat radical în lume și cei care nu sunt dispuși să se schimbe, care se agață de vechiul „normal”, nu vor face față la ceea ce vine.” (TD Jakes) Traducerea Mihaela Dan


„Unii dintre voi veți simți în această perioadă că este necesar să faceți o schimbare majoră în relații, alții veți simți nevoia să vă rostiți clar adevărul, alții veți simți o dorință puternică de a spune clar că nu acceptați să vi se mai încalce drepturile și libertățile, alții veți simți impulsul de a-i trata cu mai multă Iubire, empatie și compasiune pe cei din jur, alții veți simți potrivit să vă mențineți cât mai mult într-o poziție de neutralitate, permițându-le celorlalți să aibă propriul adevăr, indiferent că este diferit de al vostru.

În această perioadă este vorba despre a vă menține cât mai mult timp într-o stare de echilibru energetic/ emoțional, funcționând din spațiul Suveranității personale, ancorat în propriul adevăr și aliniat cu Divinitatea/ Universul. Este vorba despre a conștientiza că tot ce se întâmplă în jurul nostru este într-o Ordine divină, că are un rost/ sens, chiar dacă mintea noastră umană nu înțelege acest rost/ sens. Este vorba despre a conștientiza că ceea ce se întâmplă în exterior este procesul evoluției umanității la un nivel mai înalt de Conștiință, că așa arată Ascensiunea. Iar asta presupune să vedem, printre altele, cum viața noastră se schimbă major, cum gândurile, credințele, emoțiile, comportamentul, viziunea noastră asupra lumii se schimbă major.

Așadar, când vă uitați la televizor sau pe rețele de socializare și vedeți toate aceste lucruri de vibrație joasă, conștientizați că acesta este modul în care evoluează umanitatea ca nivel de conștiință. Și lucrurile vor deveni și mai intense, din acest punct de vedere.

Monitorizați-vă permanent și conștientizați când simțiți teamă, când faceți alegeri din spațiul fricii, când vă certați din cauză că vă e frică sau când ascultați lucruri care vă provoacă frică. Toate acestea vă scot din spațiul Suveranității personale, vă vor face să experimentați anxietate, îngrijorare, furie, resentimente, stres, haos, etc.

Nu este nimic „rău” în ceea ce se întâmplă acum în lumea exterioară, este doar modul în care se petrece procesul evoluției umanității ca nivel de Conștiință.

Nu este nimic „rău” în ceea ce se întâmplă acum în interiorul vostru, este doar modul în care se petrece procesul evoluției voastre ca nivel de Conștiință. Și voi ați venit aici, pe Pământ, în această perioadă, special ca să trăiți pe viu acest proces.

Cu cât sunteți mai dispuși să priviți lucrurile prin aceste „lentile”, cu atât mai ușor vă va fi, cu atât veți ieși din vechile jocuri 3D care înseamnă să te înfurii, să acuzi, să-i judeci pe alții, să-i consideri pe alții vinovați pentru ceea ce simți tu, să-i jignești pe alții, să susții că ei „greșesc” și tu „ai dreptate”.

Noi trecem acum prin procesul evoluției umanității ca nivel de Conștiință. Și chiar ne descurcăm bine.

Vă mulțumesc pentru faptul că sunteți aici, pe Pământ, în această perioadă.” (Lorie Ladd) Traducerea Mihaela Dan



SUFLETELE BĂTRÂNE...

"Sufletele bătrâne nu vor să aibă o relație doar pentru a avea un partener, au nevoie de o dragoste pentru a crește împreună.

Sunt suflete care au trăit multe experiențe anterioare și de aceea vor să folosească această întrupare pe Pământ pentru a evolua, nu le place să piardă timpul.

AU UN SCOP DE VIAȚĂ MAI MARE

Sufletele bătrâne vin în această lume cu un scop, o misiune și de multe ori cred că o iubire i-ar putea distrage de la îndeplinirea acestei sarcini.

Înainte de a căuta dragostea în cuplu, ei își acordă prioritate evoluției personale și înțelegerii misiunii lor de viață.

Deoarece o iubire necesită multă atenție și dăruire, ei ajung să lase puțin deoparte relațiile de dragoste mai banale.

Cu excepția cazului în care este tovarășul ideal pe drum, complementar și legat de scopul de manifestat.

În acest caz, întâlnirea are loc prin alchimie divină.

NU LE PLAC ÎNTÂLNIRILE MODERNE

Sufletele vechi nu se adaptează bine la întâlnirile convenționale.

Pentru ei, toate acestea sunt foarte superficiale.

Le plac întâlnirile adevărate, oamenii care se cunosc profund, se arată, se conectează cu sufletul lor și au energii similare.

Ei privesc sexul ca pe un act sacru.

Din păcate, aceste tipuri de întâlniri sunt rare în zilele noastre.

Oamenii vorbesc adesea prin aplicații, platforme de întâlniri, iar acest lucru nu face pe plac sufletelor bătrâne și crește dificultatea de a găsi dragoste, chiar dacă știu că ceea ce trebuie să fie, va fi.

NU LE PLACE „JOACA” superficial.

Vechea poveste a ego-ului: „Voi aștepta să mă suni. nu voi suna” sau „Mă voi preface că nu mă interesează” este ceva ce sufletelor bătrâne chiar nu le place.

Nu suportă personaje întruchipătoare, sunt foarte sensibili și adevărați, nu le place postura, sunt fermecători cu dorința de a face plăcere, sunt transparenți, direcți, cu sufletul gol și asta sperie o mulțime de oameni.

SUNT EXIGENTE

Sufletele bătrâne nu se întâlnesc cu oricine, doar pentru a avea companie sau pentru a umple golurile.

Dacă cred că persoana nu merită, nici măcar nu se deranjează.

Mulți oameni ajung să spună că sunt „prea pretențioși”, dar adevărul este că sufletele bătrâne vor ca cineva să-și împărtășească viața.

Fiind predate și în echilibru pentru dragostea de sine, așteaptă sinergia aceleiași predări.

Ei decid să parieze pe cineva foarte special pe care să-l aibă alături, altfel preferă să fie singuri.

AU MULTE RĂNI EMOȚIONALE VECHI

Sufletele bătrâne au răni emoționale din această și din alte vieți. În mod normal, aceste suflete sunt întărite odată cu experiența, dar nu găsesc o viață ușoară în această întrupare, au multe provocări de depășit, unele foarte dureroase.

De aceea sunt foarte atenți, deoarece nu vor să sufere din nou.

Și onorează însoțirea reciprocă a cine știe prin ce trece fiecare și ce înseamnă.

Pentru a avea o relație cu cineva, trebuie să simtă că persoana este suficient de matură pentru a-și înțelege calea și evoluția.

VOR UN PARTENER ANGAJAT

Sufletele bătrâne au nevoie de un partener care vrea să fie lângă ei, care să le respecte și să le înțeleagă.

Nu pot fi alături de oameni care înșală, posedă, împovără sau limitează.

Ei înțeleg relația doar din libertate, SI IUBIRE.

Ei știu că o relație poate merge înainte doar dacă există o comunicare adevărată din inimă, o înțelegere pură între ei, dăruire și onestitate.

Dacă partenerul său nu însoțește în ritmul sau rezonează cu propria sa frecvență vibrațională după ce încearcă să servească drept stimul pentru creșterea celuilalt, ei detectează când este momentul uzurii infructuoase și decid să-și ia zborul singur eliberând și onorând legătura a tot ceea ce este împărtășit respectând momentul evolutiv personal." Sursa: Gabriella Cruz



“ASCENSIUNEA ÎN CORPUL FIZIC

Acum 2000 de ani, cineva a adus informații despre Lumină.

Și a luat asupra sa karma colectivă a acestei lumi.

Acesta este adevăratul sens al expresiei "a luat asupra sa păcatele lumii".

Adică, prin propria conștiință și prin propriul său corp, el a asimilat și transformat milenii de durere.

Aceasta este o abilitate și o misiune a multor suflete întrupate în această perioadă istorică.

El, Jeshua, a fost pur și simplu precursorul.

Și, după ce și-a făcut datoria, el s-a înălțat.

Adică, a părăsit corpul fizic, redevenind Corpul de Lumină care a fost și este.

Cu toate acestea, în acest moment, noi ascensionăm fără a părăsi corpul fizic.

Acesta este un fapt excepțional.

Și nu s-a mai întâmplat niciodată înainte.

Se întâmplă astfel pentru că există o urgență de a transforma această lume.

Așa că ne observăm pe noi înșine în timp ce lăsăm să cadă bucăți din "istoria Pământului"...pe măsură ce matricea terestră se desprinde de noi și se transformă, aliniindu-se cu matricea galactică.

Putem spune, de fapt, că ne observăm pe noi înșine murind și renăscând, chiar și de 1000 de ori într-o oră.

Și acest proces este senzațional.

Acest proces nu s-a mai întâmplat niciodată, pentru că nu se putea întâmpla.

Pentru că ar fi trebuit să murim fizic și să părăsim corpul pentru a ne înălţa într-o formă non-fizică.

Ceea ce se întâmplă este o încercare nouă, extraordinară și complexă de a permite sufletelor galactice întrupate să renunțe la identitatea lor terestră, rămânând aici fizic, dar într-un corp de lumină.

Adică un corp mai puțin dens, fără durere, care vibrează la frecvențe de diamant.”

Sursa: Marika Moretto & Adelina Nusbaum Cicaici



"Unul dintre modurile în care evoluezi, unul dintre modurile în care crești vibrațional, este prin râs. Râsul te conectează cu alți oameni care râd odată cu tine. Râsul este o experiență comună, o recunoaștere a faptului că în viața ta se întâmplă la acel moment ceva foarte amuzant.

Râsul este benefic și mulți dintre voi știu acest lucru, dar nu fac nimic în privința asta; unii, însă, căutați acele situații/ lucruri care știți că vă fac să râdeți.

Ați putea cu toții să faceți ca lucrurile să fie mai ușoare pentru voi pur și simplu prin a căuta în viața de zi cu zi ceea ce vă face să râdeți, să zâmbiți, să vă simțiți bine – și puteți găsi destule lucruri care vă pot face să râdeți.

Desigur, există și un zâmbet interior pe care îl poți căuta în același mod în care poți căuta pacea interioară sau Iubirea necondiționată. Zâmbetul interior e ceva ce puteți căuta, dar e și ceva cu care să vă jucați.

Și să știți că pe măsură ce vă obișnuiți să nu mai luați totul așa în serios, vă va fi mai ușor să curgeți cu fluxul.

Când încetați să vă străduiți atât de mult să iasă totul „cum trebuie”/ „perfect” și puteți râde de voi înșivă, atunci știți că ați atins pentru o clipă măiestria. Viețile voastre sunt o serie de clipe care vă oferă oportunitatea de a vă înălța, de a vă bucura, de a savura anumite aspecte ale lumii în care trăiți, așa cum este ea, cu toate problemele ei.

Fă-le altora Darul râsului de câte ori poți, fă-i să râdă și conștientizează că a face din râs și glume o parte importantă din viața ta este cea mai rapidă cale către 5D. Este Calea Bucuriei - și este o cale pe care o poți alege iar și iar." Sursa: Daniel Scranton & Selena Xenakis



",,Ascensiunea” este un termen care poate intimida oamenii, dar de fapt nu este ceva foarte complicat, este vorba doar despre o fază a evoluției umanității prin care trecem în momentul de față.

Atunci când treci prin procesul Ascensiunii, în prima fază experimentezi Trezirea Spirituală. Ai parte de una sau sau multe revelații zguduitoare, de una sau mai multe experiențe tulburătoare care îți schimbă drumul în viață. Sinele tău Superior bate la ușă și-ți spune „Hai să mergem în direcția asta!”, pentru că intenția sa este ca TU să ai parte de experiențe spirituale.

Ascensiunea înseamnă ca TU să aduci acele experiențe spirituale la nivelul la care trăiești la modul conștient în viața de zi cu zi și permiți Sinelui tău Superior să lucreze prin tine în viața de zi cu zi. Este vorba, practic, de o fuziune a aspectului tău uman cu Sinele tău Superior - astfel devii o Versiune mai Înaltă a ta.

În procesul Ascensiunii există diverse etape, există o permanentă curățare a Vechiului, pentru a face loc Noului, treci prin transformări fizice, emoționale, mentale și spirituale, prin curățări energetice, astfel încât Sinele tău Superior să se poată instala în corpul tău fizic. Și de la un punct încolo, în această Călătorie a Ascensiunii, Sinele tău Superior trece la volan. Și atunci când permiți să se întâmple asta (pentru că ai liber arbitru), intri în faza „întrupării” Sinelui tău Superior.

Unii dintre noi ne aflăm în această etapă acum. Și când intrăm în această etapă discutăm despre a ajunge la Măiestrie; iar Măiestria nu înseamnă a ține totul sub control, a merge pe apă sau a face miracole în fața altora – acestea sunt niște metafore frumoase, care descriu modul în care te simți când ajungi la un nivel înalt de Conștiință.

Măiestria este atunci când ai inima complet deschisă și totul decurge cu ușurință și grație în realitatea ta." Sursa:Sandra Walter & Angelica Mihaela Costea


"Cele mai multe femei au fost programate la modul subtil, fiind învățate că trebuie să se pună pe ultimul loc în ordinea priorităților, așa cum a fost ea stabilită de societatea patriarhală... Ele au acceptat tacit că nevoile lor - indiferent dacă era vorba de nevoi fizice, emoționale, mentale sau spirituale - erau cele mai puțin importante în familie și în ierarhia socială.

Cele mai multe dintre noi s-au conformat în tăcere.

Cele mai multe dintre noi au crezut că e “de datoria noastră”, a femeilor, să ne punem pe ultimul loc.

Cele mai multe dintre noi au jucat rolul martirului și s-au sacrificat pentru alții.

Cele mai multe dintre noi nu au pus niciodată la îndoială această stare de fapt.

Nenumărate femei cu inimile rănite au jucat acest rol de martir toată viața lor, de milenii. Noi am încercat să-i facem fericiți pe toți cei din jurul nostru. Am considerat că este responsabilitatea noastră să le facem pe plac altora, renunțând la propriul nostru adevăr, la nevoile și dorințele proprii, din dorința de “a fi bine”, într-o încercare de “a trăi în bună înțelegere”.

De-a lungul timpului, noi, femeile, am încercat să fim fericite făcându-i pe toți ceilalți fericiți. Dacă ceilalți erau fericiți, simțeam că ne-am jucat perfect rolul și că astfel, puteam să ne considerăm și noi fericite.

Pentru o vreme am fost mulțumite că persoanele dragi au nevoie de noi. Am crezut că dacă au nevoie de noi o să ne simțim apreciate, acceptate și iubite. Tot ce ne doream era o validare a valorii noastre, venită din partea celor ale căror nevoi le-am pus mai presus de nevoile noastre.

Dar a fost un preț uriaș de plătit, pentru că simțeam un gol interior, o amorțeală întunecată... O amorțeală pe care nici măcar nu puteam să o identificăm, pentru că ea a fost mereu acolo, distrugându-ne pe tăcute respectul de sine, demolându-ne puțin câte puțin puterea personală, închizându-ne încetul cu încetul inimile.

Noi am încercat cu îndârjire să umplem acest gol interior care apăruse ca urmare a faptului că ne-am neglijat nevoile și dorințele proprii, că ne-am negat/ ignorat propriul adevăr și că am acceptat să trăim zi de zi în acest fel. Am încercat să umplem acest gol interior preocupându-ne și mai mult de binele celorlați, concentrându-ne și mai mult pe nevoile și dorințele lor, în speranța că fărâmele de iubire primite din partea acestora ne vor fi de ajuns și în sfârșit, ne vom simți și noi împlinite, fie și pentru o perioadă scurtă de timp.

Noi n-am înțeles, nu ne-am dat seama că, de fapt, acest gol era provocat de lipsa de IUBIRE. Noi am dat mereu de la noi - am dat atât de mult, încât rezervoarele noastre s-au golit.

Aceasta e durerea ascunsă din istoria Femininului, care a fost gravată în paginile timpului, în societatea patriarhală a Pământului.

Vremurile se schimbă acum. Femeia și-a recuperat și asumat puterea personală. Ea s-a ridicat în toată gloria ei și în cele din urmă, a înțeles că golul pe care îl simte în interiorul ei nu poate fi umplut decât din interior.

Ea nu mai pune nevoile altora deasupra nevoilor proprii. Ea își rostește adevărul cu grație. Își urmeaza calea sigură pe ea, acceptând doar ceea ce rezonează cu ea și ce o onorează.

Și în acest fel, Femeia nu se schimbă doar ea însăși - ea schimbă lumea. Nu-și mai dorește ca ceilalți să aibă nevoie de ea, ca să se simtă validată; a plătit un preț prea mare atunci când își baza fericirea proprie pe fericirea altora, așa că în cele din urmă, a decis să se pună pe ea însăși pe primul loc în ordinea priorităților sale."

Sursa: Karen Star

“Multi oameni se simt epuizati in ultima perioada si asta se intampla pentru ca noi integram energii de vibratie foarte inalta si corpurile noastre fizice sunt foarte solicitate, in acest context. Sunt schimbari energetice care au loc in interiorul nostru si nu le putem vedea, insa le putem simti – asta inseamna, printre altele: epuizare; fie dormim foarte mult, fie dormim foarte putin; mancam tot felul de alimente „nesanatoase” sau „ciudate”, comparativ cu hrana noastra obisnuita, pentru ca asta ne cere corpul nostru fizic; ne irita lucruri care, in mod obisnuit, nu ne-ar deranja.

Ca atare, daca experimentati astfel de lucruri, nu le judecati si nu va judecati, nu va ingrijorati, ci considerati-le un semn bun: integrati mai multa Lumina in corpul fizic si cresteti vibrational.

Iubiti-va pe voi insiva si iubiti-va corpul, indiferent cum se manifesta, fiindca el face tot ce poate in acest context foarte solicitant; acceptati cu iubire faptul ca el este epuizat, faptul ca el vrea sa doarma la ore „ciudate” sau se trezeste la ore „ciudate”, faptul ca vrea sa manance un hamburger sau o fripura sau o mancare „grea”, plina de ulei. Nu mai judecati aceste pofte, ascultati ce ceea ce va cere corpul, fiindca daca aveti o pofta „nebuna” de astfel de mancaruri este pentru ca trupul vostru are nevoie de ele ca sa se impamanteze, in timp ce proceseaza energiile de vibratie foarte inalta. In astfel de contexte, mancarea aceasta „grea” ajuta corpul.

Nu va mai judecati poftele alimentare doar fiindca mintea voastra umana nu intelege de ce va e pofta de asa ceva si considera ca acele mancaruri „nu sunt bune”; onorati-va poftele, fiindca ele au un rost. Intelegeti ca uneori, in timp ce ancorati astfel de energii, nu o sa mancati doar legume si fructe, numai mancaruri „usoare”, ci o sa fie si situatii in care corpul vostru o sa aiba nevoie de mancaruri mai „grele”.

Va rog, onorati ceea ce va cere corpul, fiindca el stie mai bine decat mintea voastra de ce anume are nevoie in fiecare etapa a procesului. Onorati nevoile corpului mai ales in ceea ce priveste alimentatia si somnul si nu va mai judecati fiindca ati mancat carne sau ati dormit in timpul zilei. “ (Lorie Ladd) Traducerea Mihaela Dan

Ce anume creează epidemiile în această lume? Ce anume creează războaiele în această lume?

Întunericul din noi înșine le creează.

Nouă ne place să vorbim despre Lumina din noi, despre Dumnezeu, dar evităm să vorbim despre întunericul din noi, despre existența Răului în această Lume. Ne place să vorbim despre îngeri, dar nu vrem să discutăm despre demoni.

Noi spunem că războaiele sunt declanșate pentru că un grup restrâns de oameni - care nu ne ce cer părerea - decid să arunce bombe deasupra unui teritoriu, dar nu conștientizăm că războaiele sunt alimentate de întunericul din noi, de faptul că noi permitem ca acel grup de oameni să bombardeze niște teritorii. Nu conștientizăm că războaiele se întâmplă pentru că nouă nu ne pasă, atât timp cât nu suntem noi bombardați, că nu vrem să știm ce efect au acele bombe, acolo unde sunt aruncate. Nu conștientizăm că refuzul sau incapacitatea noastră de a ne confrunta cu întunericul din noi face să fie posibil ca un grup redus de oameni să ia decizia de a bombarda niște teritorii - adică să amplifice energia răului în lume -, fiindcă atât timp cât nu suntem direct afectați de bombardamentul respectiv, considerăm că nu e problema noastră. Nu înțelegem că amplificarea energiei răului în lume ne afectează pe toți, într-un fel sau altul.

Nimănui nu-i place să vadă cum i se îngădesc la modul drastic drepturile și libertățile, dar asta se întâmplă în lume în ultimii ani, este evident. De ce se întâmplă? Pentru că ani și decenii la rând oamenii au închis ochii la anumite decizii luate peste capul lor, iar acum constată care sunt efectele faptului că și-au cedat puterea personală și au tăcut în trecut. Iar după ce au făcut în mod repetat aceeași greșeală, închizând ochii când li s-au îngrădit puțin câte puțin diverse drepturi și libertăți, după ce și-au pierdut capacitatea de a spune „Nu” imediat ce simțeau că e „ Nu”, după ce au eșuat în a-și gestiona în mod înțelept libertatea și Suveranitatea personală, acum constată care sunt efectele faptului că au tăcut și au înghițit când ar fi trebuit să vorbească și să spună clar „Nu! Eu nu permit așa ceva! Nu sunt de acord cu asta!”.

Se întâmplă ceea ce se întâmplă pentru că decenii la rând noi, oamenii, nu am stat cu ochii pe cei pe care i-am votat, nu le-am cerut socoteală pentru fiecare decizie pe care au luat-o, nu am spus răspicat „Nu” când era vorba despre decizii care nu erau în interesul comunității/ cetățenilor.

Nu am cerut ca la școală să se predea ore de educație civică, în care copiii să fie învățați care sunt drepturile și libertățile cetățenești. Nu am cerut să se țină biserica departe de politică, nu am pus piciorul în prag când au început să ne încalce drepturile și libertățile și să încalce Constituția.

Libertatea nu e ceva ce se întâmplă de la sine, libertatea ți-o câștigi și apoi o păstrezi prin faptul că ești capabil să o gestionezi în mod înțelept. Dacă nu ești capabil să o gestionezi în mod înțelept, o pierzi.

Știți de ce acum un grup restrâns de oameni își permite ca fără să ne consulte, să ia decizia de a declanșa războaie în care ne implică (direct sau indirect) și pe noi, de a arunca bombe care indirect, ne afectează și pe noi? Pentru că pentru foarte mult timp nu am făcut nimic atunci când cei care se aflau la putere au luat decizii peste capul nostru. Pentru că nu am fost cetățeni responsabili și nu ne-am gestionat cu înțelepciune puterea personală, Suveranitatea personală și drepturile și libertățile cetățenești. (Caroline Myss) Traducerea Mihaela Dan


Dacă faci o prioritate din evoluția ta spirituală, este important să alegi cu mare grijă oamenii pe care-i primești în cercul apropiaților tăi, oamenii cu care petreci cel mai mult timp.

Decizia privind partenerul de cuplu este una dintre cele mai importante decizii ale vieții tale. De aceea este esențial să nu te grăbești să intri într-o relație de cuplu.

Faptul că nu ai o relație de cuplu nu înseamnă că e ceva în neregulă cu tine. Nu permite nimănui să te convingă că ai o problemă dacă nu ești într-o relație de cuplu, că lipsește ceva din viața ta, că nu ești acolo unde ar trebui să fii, că „nu e normal” să nu fii într-o relație de cuplu! Nu te lăsa intimidat/ descurajat de întrebările și presiunile celor din jur, care vor să știe de ce nu ai un partener, care-ți spun că ar trebui să-ți găsești și tu pe cineva, care îți spun că ești prea pretențios, că ai o vârstă și ar trebui să ai și tu o familie, să intri în rândul lumii, etc. Tu ești exact acolo unde trebuie să fii.

Spuneți-le celor care vă pun astfel de întrebări ce le spun și eu: „Nu sunt potrivit pentru oricine și nu oricine e potrivit pentru mine”.

Nu mai permiteți celor apropiați sau mai puțin apropiați să pună presiune pe voi și să vă convingă să vă mulțumiți cu jumătăți de măsură, numai să aveți și voi o relație! Nu vă coborâți standardele, nu intrați într-o relație numai de gura lumii, dacă voi încă nu sunteți pregătiți să intrați într-o relație sau dacă simțiți că acela nu este omul potrivit pentru voi! (DeVon Franklin) Traducerea Mihaela Dan


Mulți oameni trec din relație disfuncțională în relație disfuncțională și speră că la un moment dat vor găsi acel partener cu un nivel înalt de Conștiință cu care să aibă o relație de cuplu sănătoasă.

Dacă tot ce faci este să speri/ aștepți ca în viața ta să apară un om cu un nivel înalt de Conștiință, îmi pare rău să-ți spun, dar nu se va întâmpla.

Cei care au un partener cu un nivel înalt de Conștiință nu l-au găsit întâmplător, ci au muncit cu ei înșiși, au evoluat, au devenit ei înșiși o persoană cu un nivel înalt de Conștiință și așa au atras în viața lor un astfel de partener.

Nu poți fi un om rănit, care își face alegerile în baza traumelor sale nevindecate - deci un om cu un nivel redus de conștiință - și să te aștepți să atragi un partener cu un nivel înalt de Conștiință. Nu vă potriviți energetic, nu rezonați unul cu celălalt, un om cu un nivel înalt de Conștiință nu va fi atras de tine, pentru că percepe foarte clar toxicitatea din tine.

Și dacă tu consideri că e prea mult de muncă, dacă nu vrei să intri în interiorul și să te ocupi de traumele tale, este în regulă, dar să nu ai impresia că printr-un miracol vei reuși să ai vreodată relația de cuplu sănătoasă la care visezi. Nu se va întâmpla acest gen de miracol.

Dacă vei discuta cu oameni care au o relație de cuplu sănătoasă, pun pariu că îți vor spune că elementul cheie în relația lor este COMUNICAREA. Și este vorba despre o comunicare profundă, este vorba despre faptul că acei oameni se înțeleg cu adevărat unul pe altul, vorbesc aceeași limbă, sunt pe aceeași lungime de undă.

Să ajungi ca în cuplu să fii în permanentă sicronizare unul cu celălalt nu e lucru ușor, nu oricine poate face asta. Femeile și bărbații cu un nivel înalt de Conștiință sunt capabili să facă asta. (RC Blakes) Traducerea Mihaela Dan


Dacă îți dorești să ai un partener cu un nivel înalt de Conștiință este necesar să înveți cum să comunici cu un astfel de bărbat și să fii dispusă să faci asta.

Dacă ai o relație în care nu dai mare atenție comunicării dintre voi, să nu te aștepți că acea relație să fie una foarte bună.

Dacă nu ești capabilă să comunici în modul în care sunt interesați să comunice bărbații cu un nivel înalt de Conștiință, nu te aștepta să ai alături de tine un bărbat cu un nivel înalt de Conștiință.

Dacă nu ești capabil să comunici în modul în care sunt interesate să comunice femeile cu un nivel înalt de Conștiință, nu te aștepta să ai alături de tine o femeie cu un nivel înalt de Conștiință.

Femeile și bărbații cu un nivel înalt de Conștiință au standarde înalte și nu poate oricine să facă față la acel nivel. Și cei care au ajuns la acel nivel au muncit la modul serios cu ei înșiși, nu e o joacă. De aceea ei reușesc să rămână pe aceeași lungime de undă cu partenerul lor, indiferent ce se întâmplă.

Atitudinea unei femei cu un nivel înalt de Conștiință îl face pe un bărbat să simtă că poate să se arate vulnerabil, că este în siguranță să-i împărtășească anumite lucruri delicate.

Un bărbat cu un nivel înalt de Conștiință simte ENERGIA partenerei sale; el are nevoie să simtă o energie anume, ca să se deschidă în fața ei, fiindcă altfel el nu o va face. Dacă bărbatul nu simte acest gen de energie la partenera sa, el nu se poate conecta la nivel profund cu ea și relația lor nu are profunzimea pe care poate să o aibă o relație de cuplu. (RC Blakes) Traducerea Mihaela Dan


O femeie care are un nivel ridicat de Conștiință ÎȘI EXPRIMĂ APRECIEREA pentru ceea ce face partenerul său. Faptul că el simte că îi sunt apreciate eforturile îl determină să continue să facă acele gesturi frumoase, să aibă acele comportamente.

Și nu mă refer la a-i mulțumi partenerului tău pentru orice lucru pe care îl face acesta, de dimineața până seara. Mă refer la a-ți exprima recunoștința pentru anumite lucruri pe care el le-a făcut și pe care le apreciezi în mod deosebit.

Și unele femei poate o să spună: „De ce ar trebui să-i fiu eu recunoscătoare? Face ceea ce este de datoria lui să facă în relație! Și eu fac o mulțime de lucruri și nimeni nu-mi spune că este recunoscător pentru ceea ce fac!”.

Lucrurile stau așa: un bărbat cu un nivel înalt de Conștiință face lucruri care sunt firești într-o relație, dar pe care 90% dintre bărbați nu le fac în relațiile lor. Și dacă tu ai un nivel înalt de Conștiință știi asta și ești recunoscătoare pentru faptul că partenerul tău face acele lucruri.

Atunci când bărbații nu fac niște lucruri care sunt firești într-o relație de cuplu, femeile sunt foarte nemulțumite din această cauză și îi critică/ cicălesc întruna, nu le tace gura. Dacă un bărbat face acele lucruri care sunt firești nu ar fi potrivit să-i spuneți că apreciați ceea ce face?

Voi, ca mame, faceți o mulțime de lucruri extraordinare pentru copiii voștri. Le faceți pentru că este firesc ca o mamă să facă așa ceva, dar asta înseamnă că este firesc ca ei să nu vă spună niciodată „mulțumesc”, să nu vă spună niciodată că sunt recunoscători pentru iubirea pe care le-o oferiți, pentru faptul că ați avut întotdeauna grijă de ei?

Când un bărbat face un gest deosebit/ frumos pentru tine, el are nevoie să te audă că apreciezi/ ești recunoscătoare ceea ce a făcut.

Ceea ce este apreciat este multiplicat.

Cel mai rapid mod de a face un bărbat să renunțe la un comportament pozitiv este să fii indiferentă față de acel comportament, să nu-ți exprimi aprecierea pentru acel comportament. Dacă un bărbat simte că un comportament pozitiv nu este remarcat/ apreciat de partenera sa, el va renunța la acel comportament.

Prin natura ocupației mele am parte de o mulțime de mesaje de mulțumire/ recunoștință de la diverși oameni pe care îi ajut și apreciez foarte mult aceste mesaje. Dar dacă toți oamenii din lume mi-ar trimite mesaje de apreciere și soția mea nu mi-ar spune niciodată un cuvânt de apreciere, aș simți un gol în interiorul meu.

Aprecierea partenerei sale este fundamentală pentru spiritul unui bărbat. Când lucrurile devin dificile pentru el, un bărbat are nevoie ca partenera sa să-i spună: „Te descurci bine, ești perfect capabil să faci față acestei provocări. Am încredere în tine”.

Dar este esențial ca acea femeie să fie una a cărei opinie chiar contează pentru bărbatul respectiv, este esențial ca el să știe că dacă ea spune ceva, chiar crede acel lucru, că nu sunt doar vorbe goale. (RC Blakes) Traducerea Mihaela Dan


O femeie cu un nivel înalt de Conștiință se potrivește cu viziunea pe care partenerul său o are pentru viața sa, se integrează în această viziune.

O femeie cu un nivel înalt de Conștiință este compatibilă din punct de vedere intelectual cu partenerul său și este capabilă să poarte cu acesta discuții profunde, să facă dragoste cu mintea lui. Ea este capabilă să-i ofere sugestii prețioase cu privire la proiectele lui, este capabilă să ridice conversația la un asemenea nivel, încât el să aibă revelații.

Acel bărbat își percepe partenera ca pe egala sa la nivel intelectual, nu are nevoie să-și caute un interlocutor pe măsură în afara relației, dacă vrea să discute despre visurile lui.

O femeie cu un nivel înalt de Conștiință își motivează permanent partenerul, îl susține în tot ceea ce ține de viziunea/ visurile/ proiectele sale. Prin modul în care comunică, ea este capabilă să-I facă pe bărbatul său să simtă că este pe deplin capabil să-și atingă cel mai înalt potențial.

Doar o femeie cu un nivel înalt de Conștiință CUNOAȘTE LIMBAJUL CARE POATE MOTIVA UN BĂRBAT cu un nivel înalt de Conștiință; celelalte femei pot încerca să facă asta, dar nu este același lucru, nu are același efect. (RC Blakes)


O femeie cu un nivel înalt de Conștiință este capabilă să COMUNICE ÎN TĂCERE cu un bărbat cu un nivel înalt de Conștiință. Și nu mă refer la acea tăcere care reprezintă un comportament pasiv-agresiv.

Spre exemplu, tu și partenerul tău aveți opinii diferite asupra unui subiect, ți-ai exprimat clar părerea și nu mai insiști, îi permiți partenerului tău să-și ia timpul necesar pentru a lua o decizie. Nu mai aduci vorba despre asta, nu încerci să-l manipulezi, ci îi permiți să se gândească pe îndelete la subiectul respectiv.

Un bărbat cu un nivel înalt de Conștiință va aprecia această atitudine și va analiza la modul serios argumentele pe care i le-ai adus și cel mai probabil, dacă va ajunge la concluzia că soluția ta este mai bună decât cea la care s-a gândit el inițial, va decide să facă așa cum ai propus tu. Și poate că nu va spune: „Facem așa cum ai zis tu!”, dar îl vezi că merge în direcția în care ai spus tu și asta e suficient.

O femeie cu un nivel înalt de Conștiință își expune opinia într-un mod calm, echilibrat, respectând opinia partenerului (chiar dacă este diferită de a sa) și îi dă partenerului său răgazul de care acesta are nevoie pentru a lua o decizie. O astfel de femeie nu se angajează într-o dispută cu partenerul său, nu încearcă să-l convingă că ea „are dreptate” și el „greșește”, fiindcă în acest fel nu ar face decât să-l determine pe acesta să adopte o poziție defensivă. Ea nu este agresivă, ci îi permite partenerului său să mediteze în liniște la acel subiect și astfel, să poată lua decizia cea mai potrivită.

Și el va conștientiza ce partener valoros este acea femeie, când este vorba despre a lua decizii importante. (RC Blakes) Traducerea Mihaela Dan


O femeie cu un nivel înalt de Conștiință NU ÎNCEARCĂ NICIODATĂ SĂ-I IMPRESIONEZE PE ALȚII.

O femeie cu un nivel redus de conștiință vrea să atragă atenția bărbaților, vrea să-i impresioneze pe cei din jur, pentru că ea are nevoie de validare din exterior ca să simtă că are valoare; o femeie cu un nivel înalt de Conștiință nu vrea să impresioneze pe nimeni.

Spre exemplu, o femeie care umblă aproape dezbrăcată pe stradă încearcă să atragă atenția bărbaților. Ea nu va atrage atenția bărbaților care sunt interesați de o relație serioasă, dar ăsta e alt subiect. Aceea este o femeie care are traume neprocesate.

O femeie care se manifestă zgomotos, care face gesturi teatrale, încearcă să atragă atenția celor din jur. Aceea este o femeie care are traume neprocesate.

O femeie care știe foarte clar cine este și care este valoarea sa nu are nevoie să impresioneze pe nimeni, nu are nevoie de validare din exterior. Nu are nevoie de aplauze sau de aprobare din partea altora. Ea se lasă ghidată de Divinitate, îți trăiește adevărul și își respectă propriile standarde.

O femeie cu un nivel înalt de Conștiință nu trăiește pentru a le a face altora pe plac, pentru a obține aprobarea/ admirația/ acceptarea altora, nu este interesată să se integreze; dacă o apreciezi, bine, dacă nu, iarăși bine.

Oamenii sunt impresionați de o femeie cu un nivel înalt de Conștiință tocmai pentru că ea nu încearcă să impresioneze pe nimeni. (RC Blakes) Traducerea Mihaela Dan


O femeie cu un nivel înalt de Conștiință NU SE MANIFESTĂ DEZECHILIBRAT ÎN PUBLIC, nu face crize de nervi în public, NU ÎȘI SPALĂ RUFELE ÎN PUBLIC (asta include rețelele de socializare).

Are și ea momente în care se simte copleșită? Sigur că are! Dar se ocupă de aceste momente în privat. Ea este capabilă să-și proceseze emoțiile și să revină la starea de echilibru.

Dacă partenerul pe care l-a iubit pune punct relației, acea femeie nu va ieși pe rețelele de socializare să-și verse amarul și nu va trage de el să rămână/ se întoarcă la ea. O să sufere, dar nu o va face la modul public.

Ea știe că este lipsit de demnitate să te manifești dezechilibrat în public. Ea nu-și va etala public suferința nici în situații de criză majoră; în afară de câțiva oameni apropiați, nimeni nu va ști prin ce trece.

O femeie cu un nivel înalt de Conștiință NU RĂMÂNE ÎN LOCURI ÎN CARE SIMTE CĂ NU ESTE LOCUL SĂU.

O femeie cu un nivel înalt de Conștiință NU POZEAZĂ ÎN CEEA CE NU ESTE.

Unei femei cu un nivel înalt de Conștiință NU I SE RIDICĂ LA CAP SUCCESUL. O femeie cu un nivel înalt de Conștiință este puternică și înțeleaptă, dar când discută cu oamenii o face cu asemenea naturalețe, bunătate și modestie, încât nu ai zice că are atâta putere.

O femeie cu un nivel înalt de Conștiință nu va umili pe nimeni, nu-i va face pe alții să se simtă inferiori ei. Uneori se poate întâmpla ca, spre exemplu, cineva să facă o greșeală și să insiste că are dreptate, dar ea nu-l va corecta/ contrazice de față cu alții; va discuta cu el între patru ochi, dacă va simți că acel om este deschis la a auzi ceea ce-i spune ea. (RC Blakes) Traducerea Mihaela Dan


O femeie cu un nivel înalt de Conștiință NU SE MINTE SINGURĂ. Ea va privi în față adevărurile inconfortabile/ dureroase din viața sa și se va ocupa de ele.

Dacă o femeie conștientizează că un bărbat nu mai este potrivit pentru ea, va pune punct relației imediat, nu va tărăgăna lucrurile, spunându-și că „nu e chiar așa de rău”, că „poate lucrurile se mai îmbunătățesc în timp”, etc.

Femeile cu un nivel redus de conștiință se mint deseori pe ele însele când e vorba de un bărbat/ o relație.

Unele dintre voi ați ajuns în relația toxică în care vă aflați acum tocmai pentru că v-ați mințit singure. Ați ignorat stegulețele roșii care au fost clare de la primele întâlniri cu bărbatul respectiv, pentru că erați disperate că aveți un bărbat/ o relație. V-ați spus că o să-l schimbați pe acel bărbat după ce intrați într-o relație cu el.

Și vă mințiți și acum, refuzând să acceptați că aceea este o relație toxică, preferând să rămâneți alături de acel bărbat, fiindcă nu vreți să fiți singure.

Cele mai multe femei își trăiesc mare parte din viață mințindu-se pe ele însele, refuzând să vadă niște adevăruri inconfortabile/ dureroase, fiindcă nu vor să rămână fără acel bărbat/ acea relație. Adânc în interiorul lor ele știu acele adevăruri dureroase („El nu este implicat cu adevărat în relația noastră, nu-și dorește o relație serioasă. Tot ce vrea este o prietenie cu beneficii”/ „Sunt doar o opțiune pentru el, nu sunt o prioritate”/ „El mă înșeală”/ „El mă abuzează”, etc) dar preferă să se mintă singure, fiindcă nu vor să facă față acelor adevăruri, pentru că dacă le-ar recunoaște „oficial”, ar trebui să facă niște schimbări radicale în viața lor.

Dacă ar recunoaște acele adevăruri și ar rămâne cu acel bărbat ar simți că-și pierd demnitatea, așa că preferă să se prefacă, să se mintă că nu sunt conștiente de acele adevăruri, fiindcă așa cred că-și mai păstrează o fărâmă de demnitate…

Unele dintre voi v-ați agățat cu atâta disperare de niște minciuni pe care vi le spuneți singure, încât ați îndepărtat din viața voastră niște oameni care țineau la voi și v-au spus adevărul în față. Sper că la un moment dat vă veți cere iertare de la acei oameni care au vrut să vă ajute să deschideți ochii și să ieșiți dintr-o situație toxică…

O femeie cu un nivel înalt de Conștiință nu se minte singură; ea preferă să recunoască un adevăr dureros, să ia decizii tranșante, să facă schimbările aferente, să sufere pentru o perioadă și apoi să se vindece, decât să sufere o viață întreagă tolerând lucruri care sunt sub demnitatea ei. Ea nu este dispusă să-și clădească viața pe minciuni, fiindcă știe că asta este rețeta sigură pentru a-ți distruge viața. (RC Blakes) Traducerea Mihaela Dan


O femeie cu un nivel înalt de Conștiință NU IA LUCRURILE LA MODUL PERSONAL. Dacă cineva se comportă urât cu ea, dacă cineva îi vorbește într-un mod lipsit de respect, ea nu se victimizează, nu se consumă; acționează în consecință, dar nu este dezechilbrată emoțional.

Dacă tu iei lucrurile la modul personal, nimeni nu poate să îți ofere un feedback, nimeni nu te poate învăța nimic, fiindcă de câte ori cineva îți atrage atenția asupra unui lucru pe care l-ai făcut, dacă îți sugerează că ai putea proceda și în alt fel, te simți atacat/ criticat/ jignit.

Un om poate încerca să aibă o discuție cu tine, poate să comunice la modul respectuos cu tine, poate să îți ofere un feedback constructiv, iar tu te simți atacat, simți că acel om sugerează că nu ești suficient de bun/ valoros.

O femeie cu un nivel înalt de Conștiință nu are o problemă cu faptul că unii oameni nu sunt de acord cu ce crede/ spune/ face ea, știe că fiecare are dreptul la propria opinie. Ea nu-și pierde timpul pentru a se contrazice cu alții, pentru a încerca să-i convingă că „are dreptate”.

O femeie cu un nivel înalt de Conștiință înțelege că toți suntem oameni și că toți facem greșeli, nu îndepărtează din viața ei oamenii buni doar fiindcă mai fac din când în când o greșeală banală. (RC Blakes) Traducerea Mihaela Dan


Azi o să vă vorbesc despre motivul pentru care noi, Lucrătorii în Lumină/ Cei care arată Calea/ Semințele stelare, facem ceea ce facem – motivul pentru care ne rostim adevărul zi de zi, pentru care refuzăm să ne lăsăm manipulați/ controlați, motivul pentru care refuzăm să acceptăm să ne fie îngrădită libertatea, motivul pentru care acționăm din spațiul Suveranității personale, motivul pentru care spunem „Nu”, motivul pentru care ne expunem atacurilor/ criticilor/ jignirilor/ disprețului/ ironiilor/ acuzațiilor celor din jur.

Unul dintre motive este acela că în acest fel ascensionăm fiecare dintre noi, la nivel individual.

Un alt motiv este acela că noi susținem în acest fel și Ascensiunea colectivului/ umanității. De asta am venit noi aici, pe Pământ, în această viață umană.

Imaginați-vă că noi toți, cei care suntem treji din punct de vedere spiritual (Lucrători în Lumină/ Cei care arată Calea/ Semințe stelare, etc), suntem unul lângă altul, în prima linie și înaintăm pe un câmp. În spatele nostru se află toți ceilalți oameni care încă nu s-au trezit și care nu sunt conștienți de ceea ce se întâmplă de fapt acum cu umanitatea (lucruri de care noi suntem conștienți), nu sunt conștienți că are loc un proces de Ascensiune la nivel planetar.

Și nu e nimic „rău” în faptul că ei nu știu aceste lucruri; încă nu e timpul ca ei să se trezească și să conștientizeze ce se întâmplă. Ei au dreptul să aibă propriile opinii/ propriul adevăr, așa cum și noi avem dreptul să avem propriul adevăr. Ei au dreptul să nu fie de acord cu adevărul nostru, să nu fie de acord cu modul în care înțelegem noi lumea și ceea ce se întâmplă acum în lume. Ei au dreptul să-și facă propriile alegeri așa cum consideră de cuviință, la fel cum și noi avem dreptul să ne facem propriile alegeri așa cum considerăm de cuviință.

Ceea ce facem noi, cei din prima linie, facem pentru cei care vin din urmă.

Facem și pentru acei oameni care ne jignesc, ne consideră nebuni/ săriți de pe fix, care spun că fabulăm cu tot felul de teorii ale conspirațiilor, care ne ironizează, ne etichetează în fel și chip, care ne acuză pentru alegerile noastre, care ne consideră iresponsabili.

Facem și pentru acei oameni care nu spun nimic, care se simt confuzi, care nu sunt siguri ce se întâmplă.

Noi, cei treji din punct de vedere spiritual, suntem foarte puțini, în comparație cu restul colectivului. Suntem puțini cei care conștientizăm ce se întâmplă acum pe Pământ, care vedem lucrurile dintr-o perspectivă mai înaltă, care conștientizăm că are loc destrămarea vechilor sisteme, că are loc Ascensiunea umanității. Cei mai mulți oameni nu înțeleg aceste lucruri, trăiesc în frică și în confuzie, nu văd ce vedem noi și cred că noi suntem nebuni.

Suntem puțini cei din linia întâi, care vedem dincolo de aparențe, care vedem ce este în joc în această perioadă, care vedem încercările de manipulare și control.

Sunt mulți cei care vin după noi, care ne fac în fel și chip, care nu ne înțeleg, care ne jignesc/ acuză/ disprețuiesc.

În loc să vă lăsați afectați de modul în care sunteți tratați de aceștia din urmă, în loc să intrați în dispute cu ei, ca să-i convingeți că aveți dreptate, mergeți înainte și mențineți convingerea că o faceți pentru ei, că așa îi ajutați pe acei oameni. Și nu este necesar ca ei să înțeleagă/ știe asta, până când nu va veni momentul în care se vor trezi și vor conștientiza ce ați făcut voi.

Când vă mențineți convingerea că îi ajutați pe acei oameni chiar dacă ei nu vă înțeleg, chiar dacă ei vă jignesc/ ironizează/ disprețuiesc/ acuză de tot felul de lucruri, atunci puteți să mergeți înainte fără nicio ezitare și să vă împliniți Misiunea, indiferent ce cred/ spun/ fac ceilalți. Și conștientizați cât de curajoși sunteți atunci când rămâneți în prima linie voi, cei puțini, confruntându-vă cei dintâi cu întunericul (în toate formele sale), pășind primii în Necunoscut, astfel încât să le fie mai ușor celor mulți, care vin din urmă, astfel încât aceștia să fie liberi, să se poată manifesta din spațiul Suveranității personale, să poată să facă alegeri conștiente, să beneficieze de Abundență. Într-acolo ne îndreptăm noi și aceasta este Calea pe care le-o arătăm celor care vin din urmă, chiar dacă acum ei nu sunt conștienți de asta.

Atunci când sunteți etichetați în fel și chip, când primiți mesaje jignitoare, când vi se spune că sunteți nebuni/ iresponsabili, când sunteți marginalizați, amintiți-vă de ce faceți ceea ce faceți; o faceți și pentru ei, pentru cei care vă tratează în acest fel.

Vă mulțumesc că și în aceste condiții dificile, voi continuați să vă rostiți adevărul, continuați să vă manifestați din spațiul Suveranității personale, continuați să spuneți „Nu”, continuați să refuzați să vă lăsați manipulați/ controlați.

Nu uitați: voi faceți asta și pentru cei care nu vă înțeleg, care vă judecă/ jignesc/ disprețuiesc/ atacă.

Vă mulțumesc pentru faptul că faceți asta și pentru ei. (Lorie Ladd) Traducerea Mihaela Dan


Unii dintre voi lucrați cu câmpurile energetice ale semenilor voștri. Vă puteți vedea ca niște ghizi spirituali în carne și oase pentru cei din jurul vostru, pentru că asta sunteți.

Voi radiați o energie cu o vibrație atât de înaltă, încât influențați energia celor din jur, le ridicați și lor vibrația. Le oferiți celor din jur ceea ce au nevoie și ceea ce cer, indiferent că știu sau nu că faceți asta și indiferent că vă cer acest gen de ajutor la modul conștient sau la modul inconștient.

Voi îi ajutați și pe cei care sunt treji din punct de vedere spiritual, dar care sunt în urma voastră ca nivel de înțelegere și ca nivel de vibrație – și uneori nici nu știți că faceți asta. Veți deveni însă tot mai conștienți de ceea ce faceți la nivel energetic atunci când sunteți în preajma altor oameni.

Voi simțiți/ observați tot mai clar ce efect energetic aveți asupra celor din jur și tot mai mulți dintre aceștia încep să simtă/ observe și ei acest efect.

Veți constata că oamenii se simt atrași de voi ca urmare a ceea ce puteți face/ gestiona la nivel energetic și ca urmare a stării de bine pe care o simt când sunt în preajma voastră. Voi aveți darul de a face ca oamenii să se simtă bine în preajma voastră, le ridicați vibrația, sunteți capabili să-i ajutați să aibă niște conștientizări, să găsească niște răspunsuri pe care le-au căutat de mai mult timp și de asemenea, îi ajutați să-și activeze Darurile și abilitățile spirituale.

Voi integrați o „cantitate” tot mai mare de energii „cristaline” (de vibrație înaltă) și de aceea vă puteți vedea ca fiind un gen de cristale ambulante.

Noi lucrăm energetic asupra voastră în timp ce dormiți, în timp ce călătoriți în astral și lucrăm și în timpul zilei. Acest lucru vă dă mai multă putere - și aveți nevoie de această putere pentru a-i susține energetic pe cei din jur și pentru a crea/ susține Schimbarea pe Pământ.

Voi îi ajutați pe alții să se trezească din punct de vedere spiritual prin cuvintele voastre, prin informațiile pe care le oferiți, dar o faceți și prin simpla voastră prezență și prin intenția voastră de a susține trezirea umanității. (Consiliul Arcturian, prin Daniel Scranton)


În 2024 va crește și mai mult „cantitatea” de energii de vibrație înaltă care va curge pe Pământ, ceea ce ne va influența pe toți.

Și anul acesta am avut parte de energii care au crescut continuu ca nivel de vibrație, iar asta va continua în 2024.

Aceste energii care vor curge în jurul nostru și prin noi vor cauza o accelerare a proceselor energetice care au loc în interiorul nostru, inclusiv a procesului de recalibrare ce are loc la nivelul creierului nostru - vor crea niște căi neuronale noi, vor crea o conexiune a creierului cu inima și apoi efectul acestei conexiuni energetice noi se va vedea în tot corpul.

Pe măsură ce integrăm în corpul nostru fizic energii de vibrație tot mai înaltă, sensibilitatea noastră crește, vom percepe din ce în ce mai intens energiile din jurul nostru (asta include energia oamenilor, animalelor, plantelor, obiectelor, clădirilor, orașelor, locurilor în care ne aflăm, etc).

Creșterea voastră ca nivel de vibrație atrage de la sine și o eliberare a energiilor de vibrație joasă din corpul vostru fizic – asta înseamnă că acestea (traume, emoții, credințe, gânduri, tipare, etc) ies la suprafață, ca să le observați/ conștientizați, să fie recunoscute ca atare fără judecată, cu Iubire și să fie curățate/ eliberate.

Practic, are loc o dizolvare/ destrămare/ prăbușire a Vechiului din viața noastră personală, dar și la nivel de comunitate/ societate/ lume, iar asta creează haos.

Așadar, anul viitor va ieși la suprafață la modul foarte pronunțat egoul (al nostru și al celorlalți), ca să fie observat/ conștientizat și să fie dizolvat.

Dacă putem vedea lucrurile din această perspectivă mai înaltă, conștientizăm că este un proces frumos de curățare a vechiului la nivel individual și colectiv, dar manifestarea egoului nu este întotdeauna plăcută - poate să iasă urât pentru cei care sunt direct afectați de manifestarea acelui ego iritat/ furios/ indignat/ rănit. Nu este plăcut nici măcar dacă ești doar un observator al modului în care se manifestă egoul agitat unor oameni, al unor guverne, al unor politicieni, al unor lideri din administrație, etc.

Veți constata, de asemenea, că se va manifesta mult mai vocal/ agitat egoul unor persoane din familia voastră, al unor prieteni, al partenerilor de cuplu.

De asemenea, este posibil să asistăm la fenomene naturale extreme, pentru că Pământul va elibera și el niște energii de vibrație joasă în 2024.

Așadar, anul viitor vom asista la o creștere a intensității unor manifestări ale egoului la noi înșine, dar și la cei din jur. Pe măsură ce veți crește ca nivel de conștiință, vă veți disciplina egoul și nu veți mai reacționa în acel mod dezechilibrat. Dar fiecare trece prin acest proces în ritmul potrivit pentru el.

Conștientizați ce se întâmplă atunci când vedeți cum se manifestă egoul inflamat al unor oameni și tratați-i cu compasiune. (Amanda Lorence) Traducerea Mihaela Dan


Chiar dacă este un proces provocator, dizolvarea Vechiului/ egoului este și un proces frumos, pentru că asta înseamnă, printre altele, dispariția acelei voci interioare care ne acuză/ judecă/ critică/ jignește/ umilește, care ne spune că nu suntem buni de nimic, că nu avem nicio valoare, că nu vom reuși niciodată să facem ceva care să conteze.

Uneori egoul nostru ne atacă pe noi înșine, alteori îi atacă pe alții.

Creșterea vibrației corpului nostru fizic va însemna, printre altele, că tot mai mulți oameni vor experimenta activarea energiei kundalini și schimbări la nivelul creierului și a glandelor, ceea ce va facilita accesarea unei energii energii divine, pe care unii o numesc prana, iar eu o numesc energia Sfântului Duh, care este un alt tip de putere pe care o vom accesa - una de vibrație înaltă.

Perioada ianuarie-martie 2024 va fi mai provocatoare, dar din martie vom simți o „ușurare”, iar în perioada iulie-septembrie oamenii vor simți că „înfloresc”.

Nu vă comparați cu nimeni în acest proces de Schimbare care are loc la nivel individual, dar și la nivel colectiv, pentru că fiecare om are Calea sa unică, diferită de a altora.

Nu urmați orbește pe nimeni, fiindcă nimeni nu vă poate spune care este Calea voastră; o descoperiți singuri, pe măsură ce o parcurgeți.

Nu vă contraziceți cu nimeni, nu încercați să convingeți pe nimeni că este pe o Cale greșită, că voi știți mai bine ce Cale „trebuie” să urmeze, fiindcă nu știți care este Calea lor. Onorați dreptul fiecăruia de a-și urma propria Cale, înțelegând că suntem unici, că drumul nostru înapoi către Creator/ Dumnezeu/ Sursă este unic.

Faptul că sunteți dispuși să permiteți fiecăruia să-și urmeze propria Cale, să-și ia propriile decizii, că onorați dreptul fiecăruia de a-și trăi viața așa cum consideră potrivit, vă va da o stare de pace interioară.

Respectați Călătoria fiecăruia și acceptați faptul că fiecare înaintează în ritmul care este potrivit pentru el. Nu puneți presiune pe alții, nu încercați să-i „târâți după voi” într-un ritm pe care ei nu sunt capabili să-l susțină, nu mai forțați procesul evoluției lor spirituale! (Amanda Lorence) Traducerea Mihaela Dan


Nu poți face loc pentru ceva Nou într-un spațiu limitat, dacă nu scoți Vechiul care umple acel spațiu; la nivel rațional este ceva evident, însă cei mai mulți oameni au dificultăți în a pune în practică acest lucru. Ei vor să aibă parte de ceva nou/ mai bun în viața lor, dar nu sunt dispuși să dea drumul la ceea ce este vechi/ disfuncțional.

Mie îmi spun oamenii tot timpul că și-au fixat intenția pentru ceva nou, s-au rugat, au meditat, dar nu se întâmplă nimic. Și îi întreb „Ai făcut loc pentru ceva nou în viața ta, în credințele tale, în Conștiința ta?”.

„L-am iertat pe omul ăla de 10 ori până acum!”

„Ai făcut loc în interiorul tău pentru acea iertare, simți că ai iertat cu adevărat sau ai iertat din vorbe?”.

Oamenii spun tot timpul că vor ca ceva să se schimbe în lume sau în comportamentul altora, că nu se mai poate așa, dar nu sunt dispuși să facă schimbări în propria viață și nici în interiorul lor.

Sunt speakeri motivaționali care îți spun că „trebuie să preiei controlul asupra vieții tale”, dar dacă ei înțeleg prin asta a-l lăsa deoparte pe Dumnezeu și Voia lui Dumnezeu și a prelua de la nivelul egoului controlul asupra vieții tale, asta nu te ajută cu mare lucru. Nu te mai controlează egoul altora, te controlează egoul tău…

Ideea este de a co-crea, adică de a crea în colaborare cu Dumnezeu.

Dacă tu consideră că viața ta este foarte bună așa cum e, atunci continuă în același mod și vezi unde ajungi; dacă ești conștient că modul în care ți-ai creat viața până acum nu este unul care să te fi ajutat foarte mult, poate ești dispus să iei în calcul ideea de „a trăi periculos”, adică a capitula și a crea alături de Dumnezeu: „Doamne, ghidează-mă, te rog! Sunt dispus să ascult!”. Și nu mă refer la o chestie religioasă, eu vă vorbesc aici despre spiritualitate.

Și poate că atunci când vă lăsați ghidați de Dumnezeu nu veți avea atât de multe lucruri/ bunuri materiale pe cât ați avut atunci când vă conducea egoul vostru, dar știți ce veți avea? Mai multă pace interioară.

Știți ce se va schimba? Nivelul vostru de Conștiință. Și apoi va schimba viața voastră într-un mod benefic pentru voi.

Dar asta nu se va schimba peste noapte, ci veți trece niște teste, după care vor veni beneficiile. (Michael Mirdad) Traducerea Mihaela Dan


Dacă ai sentimentul că ai lucrat destul de mult cu tine însuți, dar încă nu se văd roadele (indiferent că e vorba de vindecare, prosperitate sau orice altceva), ia în calcul ideea că ar putea fi vorba de faptul că ai ridicat niște ziduri de apărare în jurul tău, că te-ai blocat singur și nu poți primi sau de faptul că nu ți-ai vindecat traumele interioare (deși tu ai impresia că le-ai vindecat), că nu ai eliberat trecutul (prin iertare, vindecare).

Dacă tu tot încerci să aduci Noul în viața ta și lucrurile nu se leagă, nu ies, poate că nu dai drumul cu adevărat Vechiului.

Dacă încerci să plantezi tot felul de flori în grădina ta și nu iese nimic, nu te grăbi să dai vina pe semințe, ci ia în calcul ideea că ar putea fi vorba de o problemă cu solul.

Înțelegeți că este necesar să vă ocupați de vechiul din viața voastră, să-l eliberați, ca să faceți loc pentru Nou; altfel n-o să se întâmple nicio schimbare semnificativă în viața voastră.

Sunt lucruri vechi/ expirate de care vă agățați, deși știți că nu mai funcționează pentru voi? Investiți timp și energie într-un trecut care e deja mort, de care nu vreți să vă desprindeți?

Spre exemplu, unii oameni nu vor ca anumite persoane care le-au rănit să o ducă bine – iau binele acelora ca pe o ofensă personală. Dacă au divorțat și fostul lor partener o duce din ce în ce mai bine financiar, și-a găsit o parteneră mai tânără și mai frumoasă, aceste persoane acumulează ranchiună/ resentimente/ ură și consideră că „nu e drept” că Dumnezeu îl ajută să îi fie bine, când el „le-a făcut atât de mult rău”. Astfel de persoane vor să vadă cum cei care le-au făcut rău se chinuiesc, o duc din ce în ce mai greu, au problemele din ce în ce mai mari, fiindcă astfel se simt răzbunate.

Alte persoane preferă să rămână într-o stare deplorabilă ani și decenii după divorț și chiar să rămână bolnave, ca să le dovedească foștilor parteneri cât de mult rău le-au făcut aceștia când au plecat, cum le-au distrus viața fiindcă au divorțat. Este ceva de genul „Uite ce mi-ai făcut! M-ai distrus! Viața mea ar fi fost cu totul alta dacă nu mi-ai fi făcut tu atât de mult rău!”. Ele mențin astfel un cordon energetic prin care sunt legate de fostul partener ani și decenii după despărțire, nu sunt dispuse să-l lase să scape cu „ce a făcut”. (Michael Mirdad) Traducerea Mihaela Dan


Dacă discutăm din punct de vedere spiritual, oamenii se împart în câteva grupuri.

Un grup este format din cei care nu cred în Dumnezeu.

Alt grup este format din oamenii care sunt religioși și din cei care cred că sunt spirituali. Fiecare dintre ei cred că au dreptate și că ceilalți se înșeală/ se închină Dumnezeului „greșit”. Sunt la fel, dar par diferiți.

Oamenii care cred că sunt spirituali practică yoga, sunt new-age, dar cred că ei dețin Adevărul absolut, că Dumnezeul lor este cel „adevărat” și Dumnezeul altora nu este „adevărat”. Cred că ei sunt singurii care vor ajunge în Rai și toți ceilalți vor ajunge în iad. Cred că ceilalți sunt proști sau dogmatici/ fanatici, că ceilalți au luat-o pe calea greșită. Toți cei din acest grup funcționează în continuare din spațiul egoului.

Un al treilea grup este cel al oamenilor care sunt cu adevărat spirituali, care capitulează și-i permit lui Dumnezeu să-i ghideze. Ei nu cred că sunt deținătorii Adevărului absolut, așa cum cred cei din al doilea grup. Ei nu cred că există o singură cale către Dumnezeu și aceea este calea pe care o urmează ei. Ei nu sunt conduși de egoul spiritual, așa cum se întâmplă cu cei din al doilea grup.

Nu poți să „te ascensionezi” de unul singur, la un moment dat este necesar să capitulezi și să-i permiți lui Dumnezeu să te ghideze pe această Cale, fiindcă egoul tău nu o cunoaște, nu te poate duce atât de departe. (Michael Mirdad) Traducerea Mihaela Dan


Noi, oamenii trecem prin diverse tipuri de agonie: agonia de a nu fi înțeles, agonia de a nu fi iubit, agonia de a divorța, etc. Acest gen de agonii ne fac să simtim că suntem distruși, că inima noastră este sfărâmată. Simțim că suntem striviți de Viață.

Dar asta nu înseamnă că nu ne vom reveni. Doar că și perioada de recuperare are durerile ei.

Doare să faci terapie psihologică. Doare să fii dispus să rememorezi ce s-a întâmplat. Doare să accepți că ai niște traume nevindecate. Doare să accepți că și tu ai făcut greșeli. Doare să-ți asumi responsabilitatea pentru ce s-a întâmplat. Doare să accepți că ai niște credințe/ tipare/ comportamente disfuncționale, prin care te sabotezi singur. Dar dacă nu ești dispus să faci toate astea, dacă nu ești dispus să te uiți în interiorul tău și să vezi ce este acolo, nu te poți vindeca.

Uneori perioada de recuperare este mai lungă, dar asta nu înseamnă că nu ești în curs de vindecare.

Dacă vrei să te vindeci, este necesar să fii pregătit pentru tot ce presupune partea de recuperare și să faci tot ceea ce este nevoie pentru a te vindeca, inclusiv să înduri durerile din acea perioadă.

Durerea este parte a procesului de vindecare.

Ceea ce mai alină durerea este credința nezdruncinată în Dumnezeu și în faptul că El știe ce face în viața noastră, că totul are un rost.

Dacă acum ești în întuneric, dacă treci printr-o perioadă grea, îți spun că mâine va fi puțin mai bine. Dacă ai puterea să înduri ceea ce ți-a adus ziua de azi, dacă poți să înduri durerile de azi, mâine va fi puțin mai bine, pentru că ești în plin proces de vindecare.

Dacă acum simți că ești de foarte mult timp în întuneric și că noaptea nu se mai termină, îți spun că indiferent cât de lungă e noaptea, vor veni zorile și pentru tine. (TD Jakes) Traducerea Mihaela Dan


Sunt mulți cei care îți vor fi alături la bine, care sunt interesați să-ți fie alături când obțin diverse beneficii de pe urma relației cu tine, dar câți îți rămân alături la greu? Câți îți rămân alături când ești atacat/ prigonit/ judecat și când pot exista consecințe neplăcute chiar și pentru ei, dacă rămân alături de tine?

Nu-mi ești cu adevărat apropiat decât atunci când ai fost lângă mine în momentele mele de agonie, când am sângerat și mi-ai pansat rănile. Și noi toți ne dorim să avem alături pe cineva care va trece prin toate astea alături de noi, care va rămâne alături de noi și când suntem în agonie.

Știu că în toate „poveștile”/ filmele cea mai mare atenție i se dă actorului din rolul principal, dar povestea respectivă nu ar fi atât de frumoasă dacă nu ar exista și susținerea oferită de actorii din rolurile secundare. Rolurile secundare sunt și ele foarte importante.

În mod similar, în poveștile noastre de viață, unii oameni urcă pe culmile succesului și sunt lăudați/ aclamați/ aplaudați, dar în preajma lor sunt niște persoane neștiute/ nevăzute, fără de care cel dintâi nu ar fi ajuns acolo unde a ajuns.

Când treci printr-o mare încercare, nu e atât de important să ai în preajmă un om frumos/ sexy/ bogat/ faimos, ci să ai pe cineva care te iubește atât de mult, încât va rămâne cu tine în timp ce treci printr-o agonie. (TD Jakes) Traducerea Mihaela Dan


Noi toți trecem prin diverse încercări de-a lungul vieții noastre și depinde de noi din ce perspectivă le privim, cum le gestionăm.

Ceea ce pentru un om este o tragedie, pentru un alt om este un miracol; ceea ce pentru un om este un motiv de permanentă victimizare, pentru un alt om este sursa din care își extrage înțelepciunea.

Viața nu te va lăsa la nesfârșit în zona ta de confort, pentru că nu de asta ai venit pe Pământ. Faptul că tu treci printr-o perioadă mai dificilă sau ești într-o pasă mai proastă sau că suferi de pe urma unor vechi traume nu te va feri de noi încercări. Viața te va pune mereu în fața unor noi încercări, pentru ca tu să crești.

Uneori, pasul înainte pe care-l faci pe Calea ta implică o agonie. Dar acea agonie/ durere are un scop, este spre Binele tău, chiar dacă la momentul respectiv nu conștientizezi asta. (TD Jakes) Traducerea Mihaela Dan


Mulți vor să evolueze cât mai repede posibil, dar puțini sunt cei dispuși să capituleze și să urmeze ghidarea divină, ca să poată evolua la viteza maximă.

Viteza cu care evoluezi este direct proporțională cu disponibilitatea ta de a capitula. Atunci când ești dispus să capitulezi Dumnezeu vede că se poate baza pe tine și îți va da noi binecuvântări. Și când ai binecuvântarea lui Dumnezeu nu contează cine încearcă să te oprească - tu avansezi cu integritate, iar Dumnezeu îți curăță calea.

Chiar dacă lumea te vorbește de rău, când intri în acea încăpere toți tac, fiindcă Dumnezeu te-a trimis acolo, fiindcă locul tău e acolo.

Chiar dacă tu nu te pricepi să scrii o carte și habar nu ai cum se vinde o carte, dacă Dumnezeu ți-a spus să scrii acea carte, El te va ghida către oamenii care știu ce trebuie făcut pentru a publica o carte și ce trebuie făcut pentru ca aceasta să se vândă și să ajungă în mâinile celor care au nevoie de ea.

Este esențial să păstrezi conexiunea cu Dumnezeu, fiindcă el te va ghida, îți va arăta încotro să mergi și cum să faci trecerea între medii diferite. El îți va arăta cum să te descurci în medii în care alte generații n-au făcut față, cum să se miști în medii ale inovației, ale tehologiei, cu care n-ai avut nimic în comun.

Tu vei fi trimis de Dumnezeu în medii în care nu vrei să fii – și El te trimite acolo nu pentru ca tu să fii influențat de acele medii, ci pentru ca tu să le schimbi din interior. Pentru că aici nu este vorba despre sănătate, educație, tehnologie, etc, este vorba despre a-l aduce pe Dumnezeu în acele domenii.

Poate că o să fii singurul care are o misiune sub acoperire în locul în care te afli, poate că o să-ți fie greu, dar asta este Misiunea ta.

Din momentul în care spui „Da”, Dumnezeu te va ghida și te va proteja.

Așa că obișnuiește-te cu medii de nivel înalt, obișnuiește-te cu medii foarte diferite de cele cu care erai obișnuit, obișnuiește-te cu spații/ anturaje în care ai mereu ceva de învățat, în care ai mereu oportunitatea să evoluezi, pentru că Dumnezeu te va trimite acolo ca să crești.

De aceea te-au părăsit niște oameni, de aceea au ieșit din viața ta – fiindcă dacă ar fi rămas alături de tine, te-ai fi limitat la mediile în care te învârteai în trecut, ai fi rămas în zona ta de confort, alături de ei. Ei au ieșit din viața ta ca să facă loc pentru oameni noi, pentru experiențe noi, pentru ca tu să urci la un nou nivel.

Eu vin să vă activez, vin să vă reamintesc cine sunteți cu adevărat, vin să vă reamintesc că Dumnezeu este alături de voi, vin să vă reamintesc că El vă protejează, că niciun atac lansat la adresa voastră nu vă va putea distruge, vin să vă spun că atunci când Dumnezeu taie în carne vie în viața voastră, taie ceea ce nu vă mai este benefic, astfel încât voi să puteți merge mai departe. (Sarah Jakes Robert) Traducerea Mihaela Dan


Lucrurile se schimbă la modul subtil în anturajul/ mediul în care te afli - atât de subtil, încât nici nu-ți dai seama că acel anturaj/ mediu nu te mai activează așa cum te activa în trecut.

Ești atât de obișnuit să fii în acel anturaj/ mediu, încât nici nu-ți dai seama că inima ta nu mai vibrează așa cum vibra odată, că nu mai simți că poți face orice, așa cum simțeai odată, pentru că oamenii din jur stagnează și inerția în care se complac aceștia te-a molipsit și pe tine. Nu mai simți acea pasiune pe care o simțeai în trecut, nu mai ești pus pe fapte mari, cum erai în trecut, nu mai ești dispus să te implici în felul în care te implicai în trecut și încetul cu încetul, te lași descurajat, ajungi să te simți neputincios.

Nu poți să evoluezi, nu poți să-ți urmezi visul, dacă nu există pasiune în inima ta; nu poți să schimbi lucrurile dacă nu există determinare în inima ta. Nu poți să faci nimic de valoare dacă inima ta nu este implicată în acel lucru.

Și dacă ai ajuns să nu mai pui inimă în ceea ce faci, poți oricând să-i ceri lui Dumnezeu să reaprindă Focul în inima ta și să-ți arate ce ai de făcut în continuare.

„Doamne, reaprinde Focul din inima mea! Nu vreau să mai trăiesc de parcă n-aș avea inimă, nu vreau să mai trăiesc fără să pun inimă în ceea ce fac! Nu vreau să mă mai prefac că nimic nu mai contează cu adevărat pentru mine, că nimic nu mă mai atinge! Nu vreau să mai trăiesc privind la modul în care se degradează totul în jurul meu și să nu fac nimic pentru a servi Binele comun!

Deschide-mi inima din nou, Doamne și arată-mi ce am de făcut!”

Dumnezeu lucrează prin oameni. Dar nu poate lucra prin mintea ta, nu poate lucra prin relațiile tale, nu poate lucra decât prin inima ta.

Traumele pe care le suferim sunt dureroase, dar și perioada de vindecare vine cu niște dureri. Și dacă vrei să te vindeci trebuie să înduri acele dureri. (Sarah Jakes Robert) Traducerea Mihaela Dan



Este important să fii atent la mediul exterior în care te plasezi, dar și mai important este mediul interior.

Este esențial să te uiți în interiorul tău, să-ți identifici traumele, să-ți identifici credințele/ tiparele limitative, comportamentele nesănătoase. Este esențial vă vezi cum te-au afectat frica, nesiguranța, îndoiala, anxietatea, cum te-a făcut egoul să vânezi banii, deși inițial îți doreai să evoluezi ca ființă, să-ți împlinești visul, este esențial să vezi cum ai ajuns să-ți închizi inima, să nu mai pui inimă în ceea ce faci.

Este esențial ca apoi să-i ceri lui Dumnezeu să aprindă focul din inima ta și să te folosească pentru a-și face Lucrarea.

Uneori suntem plasați într-un mediu ostil. Când intrăm pe Calea împlinirii Menirii noastre nu ne mai putem permite luxul de a rămâne pe termen lung în medii confortabile, ci vom fi provocați periodic să intrăm în teritorii noi. Și atunci când ești stăpân pe mediul interior, când ești capabil să-ți păstrezi echilibrul interior în orice condiții exterioare, nu mai contează că ești expus uneori unor medii exterioare ostile.

Mă adresez acum cuiva care se află acum într-un mediu exterior ostil: nu te teme de acel mediu, nu te teme de eventualele atacuri/ capcane și nici de posibila durere pe care ți-o vor provoca acestea, pentru că atât timp cât reușești să-ți păstrezi cumpătul, cât îți menții netulburată credința în Dumnezeu, vei face față oricărei încercări!

Tu ești într-o Misiune acolo, într-un mediu ostil. Dumnezeu te-a plasat acolo cu un scop. Știu că ești obosit, știu că ai momente în care simți că te-ai săturat, știu că uneori ai dubii, dar tu ești acolo cu un rost. Nu te da bătut! (Sarah Jakes Robert) Traducerea Mihaela Dan


Rețelele de socializare au un rol foarte important în procesul de creștere vibrațională a umanității.

Prin intermediul rețelelor de socializare noi putem afla/asista la dezastre naturale/ calamități/ tragedii/ atrocități în timp real, avem acces la astfel de lucruri traumatizante la un nivel fără precedent. Iar această avalanșă de informații traumatizate la care suntem expuși ne obligă să le procesăm într-un ritm mai rapid ca niciodată până acum, fiindcă altfel nu am mai putea funcționa, am lua-o razna.

De fiecare dată când noi procesăm aceste informații despre evenimente șocante/ dramatice/ tragice, când acceptăm faptul că se întâmplă acele lucruri și alegem să ne păstrăm echilibrul, să nu reacționăm dezechilibrat (fiind indignați, judecând/ acuzând/ condamnându-i pe unii sau pe alții), de fapt, noi contribuim la creșterea vibrațională a umanității.

Treaba noastră aici, pe Pământ, este să învățăm să nu creăm mai multe probleme, ci să fim parte a soluției. Este alegerea noastră să fim fie parte a problemei, fie parte a soluției. Și dacă alegi să fii parte a soluției, de fiecare dată când vei mai face o faptă bună, se vor mai îndepărta puțin de tine acei oameni din viața ta care sunt o problemă. Încetul cu încetul, viața ta se va elibera de acești oameni și o să apară tot mai mulți oameni care vor să fie parte a soluției.

Indiferent cât de dragi îți sunt cei care se îndepărtează de tine, indiferent cât te doare faptul că ei ies din viața ta (și pentru omul din tine va fi dureros), treaba ta este să continui să fii o parte a soluției, să nu devii parte a problemei.

Oamenii care sunt parte a soluției se vor aduna, vor lucra împreună în spiritul Unității, pentru a servi Binele comun. Iar rețelele de socializare vor continua să fie un instrument foarte important în acest sens, pentru că ele ajută atât în sensul de a aduna oamenii buni din toată lumea și a le facilita colaborarea, precum și în sensul că mesajul acestor oameni este transmis/ distribuit rapid în toată lumea. (Jason Estes) Traducerea Mihaela Dan


Unii oameni mă întreabă de ce îmi păstrez conturile pe rețelele de socializare. Ei percep aceste rețele de socializare fiind ceva „rău”, ca fiind un instrument folosit cu intenție de anumite persoane în scopul manipulării/ controlului/ inducerii fricii/ învrăjbirii.

Iar eu le explic: o anumită platformă nu este nici „bună”, nici „rea”, este doar un instrument pe care fiecare îl folosește așa cum dorește. Dacă toți oamenii buni ar ieși de pe rețelele de socializare, atunci cei care încearcă să le folosească în scopurile menționate mai sus ar câștiga. Și eu nu vreau să mă retrag, să dau înapoi, lăsând mai mult loc de desfășurare celor care folosesc acea platformă în scopuri care nu sunt benefice oamenilor.

Eu rămân prezent pe rețelele de socializare pentru că, la modul general, vreau să fiu o lumină în spații în care este întuneric. Eu vreau să ofer o alternativă. Că oamenii optează pentru alternativa pe care le-o ofer eu sau pentru altceva, e alegerea lor. Dar măcar au mai multe posibilități de alegere.

Dacă vrem să vedem schimbarea în lume, este necesar să oferim noi înșine variante de schimbare, să fim noi înșine exemple vii de schimbare. Iar eu fac asta prin a mă manifesta la modul autentic, prin a-mi rosti adevărul și a-mi trăi adevărul, indiferent ce cred/ spun/ fac ceilalți. (Jason Estes) Traducerea Mihaela Dan









































 
 













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)