luni, 1 ianuarie 2024

24. Recuperarea Fragmentelor de Suflet


Ultima actualizare in 08.10.2023: texte noi la final

Motto: "Nu poti salva pe nimeni. Poti fi alaturi de altii, sustinandu-i dintr-o stare de echilibru energetic si pace interioara. Poti sa le impartasesti din Cunoasterea ta, sa le impartasesti perspectiva ta asupra unor situatii, dar nu le poti inlatura tu durerea. Nu poti merge pe Calea lor, in locul lor. Nu le poti da raspunsurile potrivite pentru ei. Este necesar ca ei sa-si puna propriile intrebari, sa isi gaseasca propriile raspunsuri, sa-si traiasca propria nesiguranta, sa isi priveasca propriile incertitudini. Este necesar ca ei sa faca propriile greseli, sa isi simta propriile tristeti, sa-si invete propriile lectii. Daca vor cu adevarat sa fie in pace cu ei insisi, este necesar ca ei sa urmeze cu incredere Calea propriei vindecari, care li se dezvaluie pas cu pas. Li se dezvaluie lor, nu altora." Sursa: Jeff Foster


"Reintegrarea sufletului si negativitatea:  O intrebare care a aparut in diverse situatii, sesiuni si discutii pe care le-am avut pe grupul nostru de meditatii AEIWEA:

Grupul de meditatii si calauzire spirituala Aeiwea

AEIWEA, o oaza de pace, iubire si intelepciune

”Este oare bine sa ne recuperam fragmente de suflet care sunt in zone de negativitate ?„

Am sa fac o analogie ca sa imi exprim mai usor perspectiva.

Avem o familie cu multi copii. Unul dintre ei se pierde si incepe sa rataceasca pe strazi. Neavand ce manca, incepe sa cerseasca si uneori este alungat, alteori chiar lovit, dar se intampla sa primeasca si ceva de mancare, pentru a putea supravietui. In toate ratacirile sale, isi aduce aminte de caldura si dragostea din interiorul familiei si, cu sau fara sa isi dea seama, o cauta pe strazile cu lumini si umbre…

Intre timp, familia este trista. Lipsa copilului se rasfrange asupra starii ei emotionale. Orice fel de intreprindere este sustinuta de energie mai putina si chiar si momentele care ar trebui sa fie mai vesele nu mai au stralucire. Unele familii raman tanjind sa il regaseasca pe cel ratacit. Altele se disociaza de copil si isi continua, aparent, viata asa cum era, fara sa realizeze ca nu mai au aceeasi putere, vitalitate si sens.

Astfel de situatii s-au intamplat in vremurile grele ale istoriei umane, se intampla si azi in anumite zone si medii.

Sa ne inchipuim acum ca cel ratacit este un fragment de suflet al unui om. Daca familia isi regaseste copilul, ce ar trebui sa faca? Sa se prefaca a nu il cunoaste si sa se departeze rapid doar pentru ca l-a vazut slab si in zdrente? Sau sa il intampine cu drag si cadura sufleteasca, sa il hraneasca, sa il ingrijeasca si sa ii vada din nou ochii stralucitori de bucurie si vitalitate ?

…Si cateva consideratii ezoterice:

O meditatie de reintegrare a sufletului se face intotdeauna cu suport si asistenta in plan fizic si plan subtil, pana cand meditatorul ajunge la un grad de evolutie si integrare suficient de mare pentru a nu mai avea nevoie de sustinere in plan fizic si, la un moment dat, nici in plan subtil. Fragmentele de recuperat se imbraca in Lumina Aurie (sau se pot folosi alte forme de purificare si protectie). Tot procesul trebuie asistat de Sinele Inalt, intr-un Spatiu Sacru creat prin cunoastere si experienta. Si da… Pot sa fie cateva vise si senzatii, dar ceea ce rezulta este o fiinta spirituala stralucitoare si puternica, purtata de Voia lui Dumnezeu, avand toti copiii in familia de suflet.”

Autor: Adrian Pascanu, Sursa Blogul Albastru Arcturian,

https://albastruarcturian.wordpress.com/2021/03/18/reintegrarea-sufletului-si-negativitatea/


 

„Unul dintre aspectele pe care eu le văd foarte importante în această perioadă este reîntregirea noastră la nivel de suflet. De ce mi se pare important acest aspect? Dacă privim sufletul ca pe un întreg format din mai multe părți, cred că este evident faptul că puterea, armonia, echilibrul și stabilitatea întregului este cu mult mai mare, incomparabil mai mare, decât puterea unei părți a lui sau a sumei unor părți ale lui.

Deși comparația nu este chiar cea mai bună, dar este cea mai sugestivă după părerea mea, un om care beneficiază de toate părțile componente ale corpului său fizic, are mai multe posibilități de a se bucura de ceea ce viața îi oferă. Va avea șanse să urce Everestul, de exemplu, în timp ce un om lipsit de mâini sau de picioare nu o va putea face, sau cel puțin nu la fel.

Ceea ce este trist este că cei care sunt fizic întregi nu apreciază suficient de mult acest lucru pentru a se și bucura de el; găsesc nenumărate motive pentru a nu se bucura de un lucru atât de important pentru că sunt axați mult mai mult pe ceea ce ei cred că nu au, decât pe ceea ce au.” Sursa: Mihaela Ela


„Principala cauză care duce la fragmentarea sufletului este incapacitatea noastră de a face față unor situații emoționale pe care nu le putem gestiona într-un anumit moment. Ne imaginăm că punerea lor deoparte și amânarea rezolvării lor ar fi soluția. Da, poate fi, dar cu condiția ca atunci când am depășit momentul de șoc să luăm situația experimentată și să o analizăm fără să lăsăm nici un aspect al ei nerezolvat.

Oamenii au prostul obicei de a amâna rezolvarea situațiilor care nu le convin pentru că își imaginează că astfel scapă de ele. Nu, nu scapă, dimpotrivă. Tot ceea ce este nerezolvat rămâne în memoria noastră celulară și în câmpul nostru energetic și este o chemare pentru alte energii de același tip care nu vor face altceva decât să ne îngreuneze și mai mult sarcina de a ne ocupa de cele rezultate din propriile noastre experiențe.

Ce este emoția? Emoția este o formă de manifestare a energiei, de exprimare a ei. Ce generează emoția? În general emoțiile sunt generate de experiențele atipice, de frică, de situațiile pe care nu le putem gestiona, controla, etc. Atunci când ne exprimăm emoțiile, eliberăm acea energie suplimentară care se crează, iar armonia este restabilită.

Dacă însă reprimăm acea emoție, ea se stochează în câmpul nostru de energie, în memoria celulară și poate chiar genera boală în corpul fizic, lucru pe care deja îl știm cu toții. Orice emoție nerezolvată pentru o perioadă mai lungă de timp devine toxică.” Sursa: Mihaela Ela

„Corpul nostru fizic elimină în mod natural tot ceea ce nu poate digera, deșeurile alimentare de exemplu, pentru că altfel toxicitatea acestora l-ar distruge. Corpul emoțional însă nu o poate face singur, fără intenția și alegerea noastră. Imaginați-vă cum ar fi dacă corpul nostru fizic nu ar avea această abilitate, adică fără contribuția noastră conștientă! Pentru că noi alegem ca atunci când nu putem face față unei emoții să o ”punem pe mai târziu” și apoi uităm de ea, corpul emoțional este nevoit să-și găsească propria modalitate de a se elibera pentru a supraviețui. Și ia ghiciți ce modalitate a găsit? Evident, fragmentarea sa, adică fragmentarea sufletului pentru că el este cel care conține corpul emoțional.

Cu fiecare experiență refuzată la rezolvare, mai pierdem câte o bucată din suflet și din forța noastră de viață vitală. Uitați-vă la cei care trec printr-o traumă emoțională pe care evită sau amână să o rezolve. Nu-i așa că arată ca niște zombi? Sunt pierduți în lumea lor și de cele mai multe ori nu se poate ajunge la ei.

În astfel de situații sufletul decide fragmentarea pentru a-i da părții sale întrupate posibilitatea să-și continue experimentarea vieții curente și amână pe mai târziu rezolvarea situației respective, atunci când sufletul întrupat este pregătit să o facă. Dacă sufletul întrupat amână să o facă, el va reveni la încarnare până în momentul în care își va rezolva toate emoțiile nerezolvate și își va aduce din nou sufletul la re-întregire.” Sursa: Mihaela Ela


„Acest proces de re-întregire a sufletului este unul de durată mai ales în cazul în care avem de-a face cu emoții pe care nu le putem identifica ca origine, nu știm de unde provin sau ce le-a generat. Acesta este cazul traumelor emoționale care se află stocate în memoria noastră celulară și care vin din alte vieți în care nu am reușit să le rezolvăm/depășim.

Foarte mulți dintre noi se află acum în acest proces de re-întregire a sufletului pentru că nu putem merge mai departe până când acest proces nu este finalizat. Atâta timp cât mai avem probleme de ordin emoțional nerezolvate, nu putem atinge starea de echilibru și armonie care să ne califice pentru o stare de conștiință mai înalt vibrațională.

Cu cât mai multe emoții nerezolvate rezolvăm, cu atât mai multe fragmente de suflet recuperăm și cu atât mai puternic devine sufletul nostru. Ce este o emoție nerezolvată? O emoție nerezolvată este o emoție pe care nu am putut-o suporta în momentul apariției ei cum ar fi abuzurile de orice natură din copilărie – emoționale, fizice, sexuale – atrocitățile prin care am putut trece sau la care am fost martori, pierderea unui părinte, a unui copil, etc.

Ce înseamnă rezolvarea emoțiilor nerezolvate? În principal, rezolvarea unei emoții presupune conștientizarea ei, retrăirea ei dintr-o stare de conștiință mai înaltă în așa fel încât aceasta să nu rămână neînțeleasă, neacceptată în semnificația ei mai înaltă ca experiență pe care sufletul a ales să o trăiască.” Sursa: Mihaela Ela


„Atunci când putem vedea dincolo de cortina situației experimentate și ce a stat la baza programării ei de către sufletul nostru, atunci putem accepta că ea a servit unui scop mai înalt, o putem accepta și acel fragment din sufletul nostru se poate întoarce în unitate.

Cu cât un suflet a avut mai multe încarnări pe Pământ, cu atât posibilitatea de a avea mai multe fragmente de suflet de recuperat este mai mare. Așa că unii avem mai mult de lucrat la acest aspect decât alții. Cum ne dăm seama de faptul că avem de făcut acest lucru?

De obicei apar din senin emoții a căror sursă nu o putem identifica sau justifica prin cadrul în care acestea s-au manifestat pentru că aparent nu există nimic care să justifice declanșarea lor. Pot fi fobiile față de ceva cum ar fi claustrofobia, acrofobia sau răul de înălțime, frica de apă, de foc, etc. care nu-și au nici o justificare pentru manifestarea lor în această viață.

Toate aceste manifestări în care simțim rețineri sau frici, nod în gât, gol în stomac sau, și mai rău, simțim că pur și simplu ne paralizează, precum și altele asemenea, sunt semne clare că acolo se ascunde ceva ce are nevoie de o rezolvare acum, pentru că acesta este motivul pentru care își semnalează prezența.” Sursa: Mihaela Ela


„Cum procedăm? Sunt multe metode de abordare a acestor stări și de rezolvare a lor și ceea ce este interesant este că rezolvarea unei astfel de emoții duce la rezolvarea în lanț a multor altora asupra cărora nu am lucrat dar care constatăm că dispar atunci când emoția principală este rezolvată.

Mulți apelează la meditație, mulți apelează la regresiile hipnotice care au câștigat tot mai mult teren în ultima vreme, dar mult prea mulți nu știu încă de unde să apuce problema. Nu mai vorbesc de cei care nici măcar nu-și dau seama de adevărata natură a ceea ce experimentează și/sau cu ce se confruntă.

Faptul de a nu ști ce a generat aceste blocaje energetice, aceste fragmentări de suflet îngreunează și mai mult procesul recuperării fragmentelor de suflet pierdute, lăsate în urmă sau la care am renunțat singuri pentru a putea supraviețui în continuare. Nu putem aborda ceea ce nu cunoaștem, ceea ce minții noastre umane nu-i este disponibil.

În regresiile hipnotice, de exemplu, este necesară intrarea în stare de hipnoză pentru a putea depăși barierele minții umane și a identifica problemele reale și cauzele care au dus la manifestarea lor. Dar și aici sunt multe situații în care starea de hipnoză nu poate fi atinsă sau cel care inițiază hipnoza să nu fie suficient de antrenat pentru a face față situațiilor care pot apărea în timpul ședinței de hipnoză. Riscurile nu sunt de neglijat în această tentativă de descoperire a cauzelor care stau la baza disfuncționalităților din viața noastră.” Sursa: Mihaela Ela


„Nici prin meditație nu este foarte ușor de făcut acest lucru și este nevoie de o practică solidă și îndelungată pentru a putea accesa aceste informații. Am tot căutat să găsesc o modalitate cât mai accesibilă tuturor celor care doresc cu adevărat să-și rezolve problemele emoționale nerezolvate în scopul de a putea să-și recupereze fragmentele de suflet dislocate.

Și pentru că cine caută găsește, a venit către mine o metodă foarte simplă și accesibilă oricărui căutător sincer și onest care dorește cu adevărat să-și rezolve problemele emoționale nerezolvate pentru a-și putea reîntregi sufletul, a se împuternici astfel pe sine și a merge mai departe pe calea sa.

Metoda este foarte simplă și poate fi aplicată în condiții de siguranță pentru că ea se află sub supravegherea directă a Sinelui nostru Mai Înalt și aduce la rezolvare numai acele amintiri din trecut pe care suntem pregătiți și capabili să le rezolvăm potrivit nivelului de dezvoltare spirituală/emoțională a fiecăruia dintre noi în momentul actual.” Sursa: Mihaela Ela


„Care este diferența dintre această metodă și meditație sau regresia hipnotică? Pentru a putea accesa aceste amintiri prin meditație, după cum am spus este necesară o practică îndelungată și solidă a meditației, lucru cu care nu se pot lăuda prea mulți. În ceea ce privește regresia hipnotică este necesară prezența unui profesionist în hipnoză pentru că altfel există pericolul accesării unor amintiri pentru care nu suntem pregătiți și/sau capabili să le rezolvăm, ceea ce în loc să ajute mai mult dăunează.

Am experimentat eu însămi această metodă și pot spune că este foarte simplă, accesibilă și chiar ușor de dus. În plus, o putem aplica ori de câte ori simțim că ar fi ceva ce avem de rezolvat fără a fi nevoie să apelăm la altcineva sau să trecem prin tot felul de proceduri anevoioase.

În ce constă metoda. Este o metodă în 3 pași, foarte asemănătoare meditației; aș spune că este chiar o formă de meditație ghidată.” Sursa: Mihaela Ela


„Primul pas are drept scop golirea minții. O minte agitată nu permite aducerea la suprafață a unor amintiri atât de bine ascunse în subconștientul sau chiar inconștientul nostru. Deci, procedăm la golirea minții folosind respirația ca și la meditație sau vizualizând o imagine sau stare care ne relaxează.

Eu de exemplu îmi imaginez că sunt pe o pajiște unde se află o fântână arteziană imensă în care înoată peștișori de toate culorile și în care razele soarelui se reflectă în nenumărate culori, de jur împrejur se află animăluțe cum ar fi iepurași, căprioare dar și vulpi, lupi, urși care trăiesc toate într-o armonie desăvârșită. La marginea pajiștii se înalță maiestuos brazi și vântul suflă printre crengile lor dând naștere unei muzici care acompaniază trilurile păsărelelor care și-au găsit adăpost acolo. În depărtare se văd munții cu vârfurile pline de zăpadă, iar într-un alt colț al pajiștii se aude sunetul unei cascade care își rostogolește apele la vale.” Sursa: Mihaela Ela


„Al doilea pas constă în numărarea în sens invers pornind de la 10 la 1 setând intenția ca atunci când ajungem la 1 să ne amintim și să rezolvăm toate amintirile ușor disponibile care au nevoie de rezolvare, vindecare și/sau eliberare. Atunci când numărăm invers ne ajutăm mintea mai înaltă să acceseze amintirile trecute, să le aducă la suprafață pentru vindecare.

Pentru că această metodă este aplicată sub supravegherea Sinelui nostru Mai Înalt, el va aduna fragmentele de suflet care sunt astfel recuperate și aduse înapoi în contopire cu sufletul nostru. Acest pas durează atâta timp cât simțim că ar fi necesar. Poate apărea și starea de alunecare în somn acolo unde recuperarea poate fi mai dificilă.

Ceea ce este extrem de important este să avem o intenție clară, puternică și să fim conștienți de faptul că totul se desfășoară sub supravegherea Sinelui nostru Mai Înalt și că tot ceea se întâmplă este pentru binele nostru cel mai înalt. De asemenea, că nu ne vor fi aduse spre rezolvare decât acele amintiri pentru rezolvarea cărora suntem pe deplin pregătiți.

În momentul în care simțim că am rezolvat ceea ce aveam de rezolvat putem ieși din starea de relaxare, meditație și trece la ultimul pas care este foarte important și el și deloc de neglijat chiar dacă în timpul celui de-al doilea pas am alunecat în somn.” Sursa: Mihaela Ela


„Al treilea pas are drept scop revenirea noastră în prezent, așa că vom începe să numărăm de la 1 la 10 cu intenția clară ca atunci când am ajuns la 10 suntem din nou în prezent. Chiar dacă suntem conștienți în timpul procesului de amintire, noi lucrăm cu nivelul subconștient al minții. Dacă nu inversăm modul amintire, putem rămâne în mod neintenționat în energia trecutului sau aduce în prezent acele amintiri de care dorim să ne detașăm.

Acum, este posibil să nu conștientizați foarte multe în timpul acestui proces sau să nu vă amintiți foarte multe dacă ați alunecat în somn. Ce este important să urmăriți sunt schimbările care pot să apară în viața voastră. Puteți descoperi că unele ”butoane” nu vă mai activează o anumită reacție de răspuns așa cum o făceau altădată.” Sursa: Mihaela Ela


„De asemenea, s-ar putea ca în timpul în care sunteți în modul amintire să experimentați unele senzații fizice în anumite părți ale corpului cum ar fi furnicături, zvâcniri, senzații de cald sau rece numai în anumite zone ale corpului în timp ce în celelalte nu. Este semnul că emoțiile asupra cărora lucrați sunt eliberate, ele fiind stocate în acele zone ale corpului vostru. Puteți să vă dați seama astfel de natura emoției eliberate dacă știți care emoție ce organ/zonă a corpului fizic o afectează.

Dacă amintirile, emoțiile blocate au fost eliberate puteți observa că anumite probleme de ordin fizic dispar, cum ar fi alergiile, durerile într-o anumită zonă a corpului, dispar unele obiceiuri sau preferințe culinare, sunteți mai echilibrați și mai greu de scos din centrul vostru, reacționați în mod diferit la acei stimuli care altădată v-ar fi transformat într-o locomotivă cu aburi.

Ceea ce este important este să vă urmăriți comportamentul și schimbările care apar. După cum am precizat, eliberăm doar acele amintiri/emoții pentru care suntem pregătiți la un moment dat la nivelul la care suntem pregătiți să facem față, pentru că o amintire/emoție poate fi atât de profundă încât să fie nevoie de mai multe ședințe de acest tip ca să le putem elibera integral.” Sursa: Mihaela Ela


„Repetarea acestei metode ajută la recuperarea fragmentelor de suflet mai mult decât ne putem imagina, dar, repet, importantă este determinarea și perseverența noastră pentru că oricât de mult ar dori să ne ajute Sinele nostru Mai Înalt, el/ea trebuie să aibă pe cine ajuta. Oricum, acolo unde Sinele Mai Înalt consideră că a sosit momentul rezolvării acelor amintiri/emoții, sub o formă sau alta, ne va împinge de la spate să o facem.

Nu vă faceți probleme dacă nu vă amintiți ce ați eliberat/rezolvat pentru că nu asta este important. Ceea ce este cu adevărat important este să ne re-întregim sufletul pentru că asta este ceea ne împuternicește cel mai mult și ne dă voie să mergem mai departe.

Vă doresc mult succes și să vă servească și vouă așa cum mi-a servit și îmi servește și mie."

Sursa: Mihaela Ela


PIERDEREA SUFLETULUI

"Pierderea de suflet este atât de subtilă și periculoasă încât foarte puțini oameni își dau seama ce și când s-a întâmplat. Cei mai mulți oameni nu știu că s-au deconectat de la propriul suflet și ajung să accepte ca fiind o amorțeală normală și lipsă de sens în viața proprie.

Sufletul este sursa noastră de unicitate absolută, care se conectează nu numai la valoarea și esența proprie, dar și la valoarea și esența oricărei alte ființe vii.

Șamanii numesc „pierderea sufletului”, o pierdere de sens, direcție, vitalitate, misiune, scop, identitate și conexiune reală; o nefericire profundă ajungându-se să se considere o stare pur și simplu obișnuită.

Se dau medicamente pentru depresie, insomnie, dureri, pentru problemele de greutate, etc., și există tendința de a trata pierderea sufletului mult prea superficial. Tratamentele medicamentoase în acest caz, este ca și când ați pune leucoplast peste o rană, care, bineînțeles, nu se va vindeca sub bandaj.

Reconectarea la suflet vă permite să găsiți pacea și fericirea.

În timpul somnului, al unui abuz, al unei traume, al unei sperieturi sau al unui accident, părți din suflet pot părăsi corpul cu scopul de a proteja de daune mari nivelul emoțional sau psihic, până când revine capacitatea de a face față durerii.

Părți din suflet pot fi pierdute:

-prin atașament,

-prin îndrăgostire,

-prin iubire pentru copil, părinți, partener,

-prin păcate sau greșeli săvârşite cu liber arbitru,

-prin pierderea unei persoane dragi,

-prin abuz emoțional de la partener, părinte, șef, rude,

-prin viol,

-prin deochi,

-prin magie,

-prin manipularea altor persoane,

-prin hărțuire,

-prin dezamăgiri spirituale/religioase, dezamăgire de viață în ansamblul ei,

-prin trădări în iubire, prietenie, afaceri,

-prin diferite situații de renunțare la ceva iubit partener, casă, avuție, servici,

-prin trăirea în trecut…

Sunt situații în care unele părți de suflet se pot intoarce de la sine, iar în unele cazuri este nevoie de anumite tehnici pentru a readuce părțile de suflet, furate sau „donate”.

Cedând din energia sufletului se pierde și puterea personală dar și protecţia pe care Divinitatea o oferă.

Uneori sufletul are nevoie de timp și spațiu pentru a se vindeca, și este nevoie de curaj pentru a face unele schimbări externe în propria viață cu scopul de a ajuta sufletul să prindă viață. Schimbările eterne pot fi „prescrise” prin intuiție, de „medicul interior” al sufletului.

Poate fi nevoie de pauză de la muncă, de a renunța la o relație toxică/nesănătoasă, să faceți ceea ce vă place, să terminați anumite lucruri, să iubiți, să faceți anumite terapii, să vă mutați într-un loc mai plăcut, să stați în preajma unor persoane care vă bucură sufletul.

Poate fi nevoie de activități creative. Uneori este nevoie de „revizii tehnice majore”.

Trebuie luată hotărârea fermă de a nu mai ceda din energia personală.

Unele persoane fură din sufletul altor semeni, dar acest lucru nu le face bine nici lor, nici fizic, nici spiritual. Dorința atacatorului este de a îndepărta puterea Divină a victimei şi folosirea sufletului acestuia în interesele proprii ale agresorului.

Simptome ale pierderii sufletului, așa cum am mai scris,în momentul în care este furat sufletul,

-apare senzaţia de oboseală,

-de somn,

-de moleşeală,

-de slăbire a puterilor,

-dureri cronice,

-creştere sau scădere în greutate,

-insomnie,

-afecţiuni ale pielii sau afecţiuni gastrointestinale,

-depresia,

-sentimentul că lipsește ceva din propria viață, -incapacitate de a lua decizii.

Se poate simţi o senzaţie de durere în piept, un sentiment de neîmplinire și sentimentul că nu dvs vă conduceți viața, că nu sunteți propriul stăpân, scade respectul de sine, incapacitatea de a merge mai departe în anumite domenii sau situații, scăderea randamentului fizic şi intelectual, scăderea capacităţii de concentrare şi de memorare, incapacitate de a vă aminti fragmente din viaţă (lipsa amintirilor dintr-o anumită perioadă a copilăriei sau a vieţii în general), lipsa de discernământ, incapacitate de a simţi iubire sau de a primi iubire de la alte persoane (vă protejați cu „armuri” inima), lipsa de iniţiativă şi entuziasm, lipsa bucuriei, tedințe de suicid, melancolie, pesimist, disperare, negativism cronic, dependenţe (de alcool, tutun, droguri, sex, muncă excesivă, de jocuri de noroc, televiziune, etc.), vă considerați victima circumstanţelor vieţii, sentimentul că nu sunteți apreciat sau respectat (lipsa de valoare a propriei persoane, iubire de sine scăzută sau lipsă), imposibilitatea de a crea şi menţine relaţii armonioase, frică (de a avea încredere în alţii, de asumare a responsabilităţilor, de iubire, etc.).

Alte simptome clasice: sistem imunitar slăbit, sindromul de personalitate multiplă, boli psihice, anxietate, îngrijorare, indiferenţă/îndepărtare emoţională, sentiment de fragmentare (de a nu prezenți), dispersare, neatenţie, stări subite de apatie, neglijare a vieţii spirituale, incapacitatea de a acționa (nu știți ce să faceți, de unde să începeți), incapacitate de a progresa, incapacitate de a depăşi un obstacol (indiferent de cât efort se depune), sentiment că provocările vă înving și că nu puteți atinge nivelul de perfecţiune/operativitate dorit, sentimentul că nu sunteți la fel de buni/operativi ca alte persoane, incapacitatea de a vedea noi oportunități și de a vă lărgi orizonturile.

Recuperarea și reîntregirea sufletului redă: capacitatea de a lua decizii, capacitatea de a trece mai calmi peste situații dificile și peste eșecuri, capacitatea de a face față durerii psiho-emoționale, crește capacitatea de acțiune și încrederea în sine, revine sentimentul de a fi mai prezenți în momentul acum, revine starea sufletească bună și speranța, are loc vindecarea/ însănătoșirea… După refacerea sufletului creşte protecţia divină și vulnerabilitatea în faţa răului scade.

Infinite binecuvantari!!!” via Alin Oprisoi


,,Obișnuiam să mă îndoiesc de mine când auzeam oameni spunându-mi: „Nu ai trecut mai departe” sau „Încă trăiești în trecut”, doar pentru că uneori el îmi lipsea, plângeam sau regretam ceva din trecutul meu.

Întrebările mă bântuiau în fiecare oră. ,,Nu mai am voie să fiu supărat?" „Nu am dreptul să mă gândesc la asta și să mă simt trist?” „A trece mai departe înseamnă detașare totală?”

Mi-a amintit de vremea în care încercam să controlez totul, când încercam să acopăr și să repar fiecare mică imperfecțiune din viața mea. Este un lucru atât de robotic... mi-am dat seama abia mai târziu.

Trăim în trecut, prezent și viitor simultan. Revedem locuri în care am stat mult timp și locuri pe care nu le-am văzut niciodată. Mi-am dat seama că am voie să gândesc și să simt în orice fel despre un om, moment sau lucru, chiar și atunci când am trecut mai departe.

A trece mai departe nu înseamnă că nu mai simți; înseamnă că lași lucrurile să plece și te alegi pe tine. Lucrurile pe care le-ai experimentat nu încetează să facă parte din viața ta.

Poți simți o serie de sentimente, emoții, dar poți alege să nu te mai împovăreze. Te poți lăsa să simți, fără să lași emoțiile să te controleze.

Ai voie să te uiți înapoi din când în când și să mergi în continuare înainte. Ceea ce simți nu este ciudat sau trist; este doar ,,simțirea ta". Este ceva prin care trecem cu toții și asta face ca totul să fie uman." Rae Pathak

 


Conectează-te la Nucleul Terrei, Nucleul Galactic, Sursa Infinită şi la Forţele Luminii Sursei Divine.

Cere Vacuumului Galactic să fie pregătit să înlăture totul către Nucleul Galactic. (Acesta este un nor ca o pâlnie de energie a nucleului galactic care aspiră în vacuum tot ce e necesar să fie înlăturat şi transmutat).

Cheamă toate contractele relaţionate cu "simţămintele de victimă" (sau orice altceva) din această linie de timp şi toate celelalte linii de timp din trecut, prezent şi viitor, din toate dimensiunile, densităţile, nivelele, lumile şi realităţile.

Cheamă înainte clauzele de restabilire, copiile, duplicatele, rezervele, copiile altor părţi, etc., ale acestor contracte.

Afirmă: "Din Autoritatea Interioară a Sinelui Suveran, declar TOATE aceste contracte nule şi neavenite. Revoc TOATE aceste contracte la fel ca şi toate copiile altor părţi, clauze de restabilire, duplicate, rezerve, copii, oglindiri, etc. ale tuturor celor numite anterior."

Proclamează: "Reclam TOATĂ energia mea care s-a cheltuit în aceste contracte.

" Pe măsură ce energiile, esenţa, fragmentele de suflet, etc. revin înapoi la tine, reintegrează-le prin centrul tău din inimă.

Comandă: "Trimit toate aceste contracte şi toate faţetele numite anterior în Vacuumul Galactic pentru a fi transmutate în Nucleul Galactic".

Cheamă înainte toate "copiile altor părţi" ale acestor contracte şi trimite-le în vacuumul galactic pentru transmutare. Acestea sunt copii ale contractelor care sunt deţinute de fiinţele parazite care scurg mici cantităţi din energia ta prin aceste copii de contracte. Unele dinte aceste fiinţe ar putea afirma că sunt "lorzi ai karmei" pentru a exercita autoritate asupra ta. Nu crede nici una din minciunile lor.

Spune-le acestor fiinţe demiurgice: "Sunt suveran. Toate fiinţele parazitice terţe (altele) sunt aici notificate ca eu INTERZIC pentru TOTDEAUNA să îmi afecteze energia vreodată. Dacă încercaţi sa violaţi suveranitatea sferei mele energetice voi fi FORŢAT să vă trimit în Nucleul Galactic pentru transmutare. În timp ce veţi fi transmutaţi va fi cel mai bun lucru care vi s-a întâmplat vreodată, este posibil să nu mai răsăriţi dacă nu a mai rămas nimic interior care să poată fi transmutat şi salvat. Aţi fost avertizaţi."

Apoi, oferă acestor fiinţe terţe ale demiurgului oportunitatea de a păşi în Vacuumul Galactic să fie duşi în Nucleul Galactic şi transmutaţi. Unii dintre ei vor accepta această oportunitate pentru a se elibera de sub controlul demiurgului şi sclavizarea ierarhică.

Declară: "Scot TOATE imprimările, implanturile, suprapunerile, credinţele, percepţiile, atitudinile, identităţile, emoţiile îngheţate, etc. relaţionate cu aceste contracte." Cer Sinelui Divin Interior să îndrepte Vacuumul Galactic să întrepătrundă mintea conştientă, mintea subconştientă şi toată sfera de conştienţă a mea să elimine toate aceste componente şi orice altceva relaţionat cu aceste contracte.

Apoi expandează lumina Sinelui Interior Divin şi Suveran pentru a umple toate zonele pe care le-ai curăţat. Aceasta îţi permite ca Adevăratul cine eşti să înlocuiască aceste construcţii false care au fost înlăturate.

Cheamă înainte şi Restaurează contractul original pe care l-ai făcut cu Sursa Infinită să te încarnezi în această lume deranjată şi să porţi Lumina Sursei în încarnarea ta. Permite-i puterii iubirii conţinute în acel contract original să dizolve orice construcţii rămase relaţionate cu acele contracte vechi, artificiale şi impuse.

Cel mai important din toate acestea este VOINŢA TA să aducă la îndeplinire toate acestea. Devino un pic supărat dacă este nevoie, culege orice indignare justă pe care o simţi şi foloseşte acea FORŢĂ în VOINŢA TA.

Afirmă deseori: "Sunt suveran şi nimănui nu îi este permis să îmi ia energia".

"Sunt suveran şi nici unei fiinţe sau ne-fiinţe nu îi este permis să încalce spaţiul meu suveran."

VACUUMUL GALACTIC,

pentru ELIMINAREA/reciclarea entităților negative

Aceasta este o unealtă pe care o folosesc zilnic pentru eliminarea energiilor limitatoare, îmi apăr graniţele energiei Suverane precum şi pentru a ajuta clienţii să facă aceleaşi lucruri. Orice gând-formă, implant eteric sau fiinţă fără suflet puse în vacuum este luată către Nucleul Galactic şi este transmutată înapoi în energie pură. Orice fiinţe cu suflet trimise către Nucleul Galactic sunt fie transmutate, curăţate de întunericul din ele şi reabilitate sau dizolvate înapoi în energie de bază (distruse).

Orice efect este bun pentru mine, cu toate că mereu caut ca ei să iasă vindecaţi, fiinţe sănătoase care pot deveni din nou membri productivi ai Universului. Chiar dacă o fiinţă este vindecată sau nu şi restaurată sau este distrusă asta e între el şi Sursă. Nu eu iau acea decizie, eu servesc doar ca o conductă galactică pentru a trimite acea fiinţă să privească în Oglinda Galactică, să poarte responsabilitatea pentru acţiunile sale şi cu speranţa că va fi vindecată şi va recâştiga sănătatea mentală.

Avertizez aceste fiinţe o dată că NU le este permis să încalce energia mea Suverană şi că e nevoie să se retragă sau voi folosi forţa defensivă pentru a-i trimite către Nucleul Galactic. Majoritatea dintre ei vor arăta că se lasă, dar vor încerca să trimită testere de energie sau "simţitoare", mai târziu, pentru a continua agenda lor. Când simt aceasta merg direct la sursa invaziei cu multe vacuumuri Galactice şi fac "curăţenie în casă".

Aproximativ jumătate din aceşti paraziţi, fiinţe demiurgice, pot fi îndreptate sau transmutate din nou în membri sănătoşi, productivi, ai Universului Liber. Este o rată destul de bună ţinînd cont de cât de departe în frică, nebunie, control, sclavie, abuz, manipulare, distrugere şi ierarhie au mers aceste fiinţe.

Legea Universală şi Forţa Defensivă

În majoritatea doctrinelor Noii (peşt)Ere este considerat "nespiritual" sau "neevoluat" ca măcar să consideri folosirea forţei defensive. Un mic adept al "noii ere", bun, se presupune că lasă oamenii şi fiinţele parazite să treacă peste el, să fure de la el, să îl usuce de energie, să-l manipuleze, să-l implanteze şi rănească în orice fel doresc. Nu numai asta, dar ar trebui şi să îşi suprime orice "emoţii negative" pentru ca să devină "victime fericite" ale acestor abuzuri. Aceste "învăţături" manipulatoare, înşelătoare vin de la falsa-lumină şi nimic nu ar fi mai departe de adevărul real.

Prima Lege Universală este foarte simplă: Toate fiinţele sunt Suverane şi au liberă voinţă pentru a-şi exprima nevoile creatoare în orice fel aleg, dar nici o fiinţă nu are dreptul să violeze şi să rănească pe celelalte.

Corolarul (concluzia logică) a acestei legi este şi el foarte simplu: Pentru că toate fiinţele sunt Suverane, au dreptul să se apere pe sine înpotriva rănirii, folosind orice nivel de forţă este necesar pentru a opri apariţia violării chiar dacă rezultă în distrugerea uneia dintre părţile în conflict.

Sclavizatorii şi înşelătorii Minciurarhiei Spirituale sunt în violarea clară şi totală a Legii Universale. Ei evită "Legea Naturală a Atracţiei", care reflectă acţiunile unui individ înapoi la el însuşi prin forţarea şi manipularea altor fiinţe să accepte să fie victimizate şi sclavizate, precum şi prin convingerea altor fiinţe să ia responsabilitatea pentru crimele lor prin transfer karmic.

Multiplele straturi de înşelătorie ale fiinţei demiurgice sunt predicate de către MAREA MINCIUNĂ potrivit căreia noi suntem separaţi de la Sursă. Fiinţele falsei-lumini construiesc mai departe pe aceste minciuni şi conving fiinţele că Legea Universală nu există că indivizii nu au drepturi inerente la auto-apărare, că trebuie să-şi supună voinţa autorităţii Rahazilor Karmei şi că oamenii trebuie să venereze demiurgul psihopat şi fiinţele lui "angelice" pentru a le fi permisă intrarea în "Regatul Domnului" într-o zi.

Adevărul real este că NICIODATĂ nu am fost separaţi de Sursa Infinită pentru că este o imposibilitate metafizică. O fiinţă poate alege să ignore conexiunea proprie, să creadă că nu este aici şi chiar să creadă ca au rupt acea legătură, dar credinţa într-o minciună nu face ca ea să devină adevărată pentru că Adevărul nu este relativ.

Ca exemplu metaforic, imaginează-ţi că un grup de fiinţe umane decide să se rupă ei înşişi de la atmosferă respirand aer doar dintr-o butelie de scafandru. Sunt ei separaţi de atmosferă? Nu. Ei încă există în atmosferă, chiar dacă respiră o sursă de aer aparent separată.

Nu mai puţin, fiinţa demiurgului este dedicată până la capăt propriilor iluzii de separare de la Sursă şi de aceea trebuie să găsească o sursă alternativă de energie, care derivă din umanitate în forma venerării, adoraţiei, credinţelor, contractelor cu alte părţi, sexualităţii distorsionate, înşelătoriei, confuziei, apatiei, chinului, durerii, suferinţei, urii, morţii, etc. (Mergînd pe un spectru de la "mâncare gourmet" către "mâncare gunoi" pentru acele fiinţe parazite în acest exemplu.)

Ultimul lucru pe care minciurarhia îl doreşte este ca umanitatea să ajungă să înţeleagă Legea Universală şi cât de penetraţi suntem în sclavizarea noastră prin înşelătorie. În MOMENTUL în care declarăm "Eu sunt Suveran şi NICI o fiinţă NU are nici un drept să ia din energia mea" jocul se schimbă radical. Din acel spaţiu de cunoaştere că suntem Individualitati Suverane ale Sursei, putem exercita Drepturile noastre Suverane, inclusiv justa folosire a forţei defensive.

Corect şi Greşit

Altă învăţătură a falsei-lumini care infectează mişcarea Noua (peşt)Eră este că nu există aşa ceva ca Bine şi Greşit (sau rău), că totul este doar o experienţă ce este aici ca să ne înveţe o lecţie. Cât timp este adevărat că putem învăţa lecţii valoroase din circumstanţe adverse, asta nu înseamnă că e necesar sau dorit să fim oprimaţi în mod continuu, manipulaţi, implantaţi, înşelaţi, sclavizaţi şi supţi de energie. Acestea sunt experienţe pe care rasele umane le-au avut mult prea mult deja.

Cu înţelegerea Legii Universale putem observa că este greşit în mod inerent să răneşti altă fiinţă care nu a făcut nimic pentru a te răni. Se poate înţelege că lucrând împreună şi cooperînd cu alţii este deseori cel mai corect lucru. Aceste concepte simple ar fi bine să fie cele la care se aderă pentru ca noi să ne eliberăm minţile din "logica" torsionată prezentată în Noua (peşt)Eră şi învăţăturile ei care ar dori să ne facă să credem că enormele cantităţi de suferinţă care se abat asupra umanităţii vin din facerea ei, precum şi experienţa minunată de învăţare, aşa că nu ar trebui să întreprindem nici o acţiune să-i ajutăm pe alţii să-şi aline propria lor suferinţă.

Când au avut Afro-americanii sclavi experienţe minunate de învaţare? Dar ce părere ai de servitorii ucenici irlandezi şi scoţieni înaintea lor? Sau cum e cu şerbii medievali care puteau fi executaţi la capriciul regelui sau al unuia dintre minionii lui? Aceşti oameni au fost clar sclavizaţi, fapt ce se poate recunoaşte uşor ca ceva ce este greşit să se facă.

În acelaşi fel, umanitatea nu are o experienţă de învăţare minunată fiind sclavizată de minciurarhia spirituală a demiurgului corupt. Cu siguranţă, însă, învăţăm un lucru, care este cum să-ţi declari Suveranitatea şi să pui stop sclaviei! Cel puţin mulţi dintre noi învaţă.

Ierarhia

Una dinre marile rădăcini ale aceste probleme lumeşti şi metafizice este conceptul ierarhiei. Oriunde te uiţi în lume, avem sisteme ierarhice ale organizaţiilor (de obicei dominate de bărbaţi). Ierarhia este insidioasă, desputerniceşte sistemul autorităţii, obedienţă şi sclavie pe care noi trebuie să le transcendem pentru a ne putea vindeca şi a vindeca lumea noastră.

Tot aşa, suntem nevoiţi să transcendem ierarhiile "spirituale" care ocrotesc sclavia, servitudinea şi obedienţa oarbă. Demiurgul corupt şi minionii săi de îngeri-archoni, maestrii ridicaţi falşi, ET, demoni, etc., sunt ultima reprezentare a ierarhiei degenerate care consumă forţa-vitală şi lasă numai distrugere în trezia sa.

Transcenderea ierarhiei metafizice este un proces de eliberare-de-sine , curăţare, câştigare de cunoaştere-de-sine, câştigare de cunoaştere a Legii Universale şi a Legii Naturale a Pământului şi exercitarea Voinţei Suverane. În primul rând avem nevoie să ŞTIM că suntem extensii complet conectate ale Sursei Infinte Divine a întregii creaţii. Când ştim aceasta, nu numai gândită la nivel intelectual, realizăm că NU există nici o autoritate legitimă în afară de noi înşine. Există numai autoritate interioară şi guvernare-de-sine care când este ghidată din înţelegerea Legii Universale ne interzice să instigăm acţiuni care ar răni pe altul.

Guvernarea-de-Sine iluminată şi aderarea la Legea Universală este fundaţia pentru o societate liberă. Numai această fundaţie pe loc va fi capabilă să evite capcana ego-ului a exercitării "autorităţii" peste alţii pentru a controla şi regulariza comportamentele care nu rănesc pe nimeni altcineva.

Numai prin Guvernare-de-Sine Iluminată vom fi capabili să construim un nou tip de societate în întregime care este organizat-de-sine pentru rezolvarea problemelor şi să vedem până la nevoile multora ca expresie a dorinţei de cooperare şi să facem o lume de care beneficiază oricine. Aceasta este ceva etern-evolutiv, proces co-creator care se va descoperi continuu cât timp ne angajăm în el.

Orice idee are nevoie să fie testată şi aplicată unde este dorit să fie acceptată într-un fel de sursă-deschisă prin participare voluntară a tuturor indivizilor implicaţi într-un proces non-ierarhic, uni-nivel, organizat-de-sine. Aceasta cere un fel complet nou de gândire, organizare şi acţiune şi toate modelele vechi de autoritate centralizată, de sus în jos, să fie abandonate pentru că, asa cum am văzut, orice încercare de a impune un singur "cel mai bun sistem" în întreaga lume va rezulta mereu în opresiune şi în final va eşua.

Avem în interiorul nostru potenţialul să ELIBERĂM fiecare fiinţă umană din cătuşele sistemelor de sclavie ale ierarhiei şi autorităţii exterioare, să lucrăm împreună pentru crearea soluţiilor pentru a oferi necesităţile de bază de mîncare, apă, energie, adăpost, îmbrăcăminte, transport şi cunoaştere pentru FIECARE de pe planetă. Crearea sistemelor auto-generate pentru sprijinul necesităţilor este perfect posibil, dar numai dacă putem coopera ca indivizi suverani care respectă drepturile şi graniţele celorlalţi.

Asrmenea schimbare în lumea noastră depinde de noi toţi să ştim că suntem Suverani, să ne proclamăm Suveranitatea, să ştergem gândirea programată de sclavi şi atunci să lucrăm împreună în cooperare ca indivizi Suverani cu un ţel comun de împuternicire maximă a fiecăruia de pe planetă.

Proclamarea Suveranităţii

Procesul proclamării Suveranităţii şi înlăturarea programării false care a fost încastrată în psihicul nostru de către nivelele multi-dimensionale de control ia timp şi efort consistent. Avem nevoie să proclamăm zilnic "Sunt Suveran, Sunt liber. Numai *EU* mă pot guverna." (Sau orice alt fel în care vrei să formulezi, odată ce eşti Suveran...)

Avem nevoie, de asemenea, să punem în lucrare curăţarea-de-sine necesară pentru revocarea contractelor care au fost făcute, fie conştient sau subconştient pentru a ne da puterea autorităţilor exterioare, pentru a experimenta suferinţe ne-necesare sau limitări, să suportăm "grămezile karmice" care NU sunt ale noastre de purtat, etc. Acesta nu este un proces rapid şi eu trec prin propria versiune a acestuia zilnic.

Minciurarhia NU respectă libera voinţă, graniţele sănătoase sau dreptul tău de a le spune NU. Ei folosesc orice fel posibil de manipulare, forţare şi forţă brută pentru a-şi îndeplini scopul. Aşa lucrează fiinţele ierarhice patriarhale. Energia dominatoare, agresivă a patriarhiei caută să controleze orice faţetă a existenţei oricărei fiinţe, luînd şi consumînd tot ce pot.

Aceasta este reprezentat fizic (jos) de ierarhia coruptă a guvernelor, societăţile secrete şi corporaţiile care exploatează oamenii şi mediul. Este reprezentată metafizic (sus) de demiurgul corupt şi legiunile sale de sclavizatori din care Rahazii Karmei sunt numai o divizie din grila de control.

De aceea este atât de important să le reamintim acestor "lorzi" pisălogi ai karmei şi tuturor paraziţilor demiurgici ca tu eşti SUVERAN şi voieşti să foloseşti puterea ta Suverană să îţi susţii acea afirmaţie. Ei nu vorbesc limbajul iubirii ceea ce înseamnă că avem nevoie să folosim ceva forţă pentru a face punctul nostru de vedere înţeles.

Aşa e Cum Văd Eu...

E dificil să descoperi aceste lucruri, să priveşti în ochi cele mai negative fiinţe din Univers şi să le spui că eşti Suveran şi că NU le permiţi să te violeze. Ironic şi dur, într-un fel este mult mai dificl să împărtăşeşti aceste experienţe public.

Atât de multă lume este complet vândută "maeştrilor ascensionaţi" ai falsei-lumini, "ET-ii şi îngeri" care le spun ce să facă, cum să gândească şi cum să trăiască, încât mă atacă pe mine pentru că aduc aceste informaţii revelatoare ochiului public.

Acestor oameni le spun simplu: Credeţi ce doriţi să credeţi, dar eu voi continua să lucrez pentru A ŞTI ADEVĂRUL şi voi lua ACŢIUNILE adecvate să îndrept greşelile care au fost făcute umanităţii de exact acele fiinţe cărora voi le daţi puterea.

Am ales să mă ridic pentru Adevăr ca Fiinţă Suverană împreună (nu deasupra) cu fiinţele Suverane ale Universului Liber care acţionează în opoziţie cu orice forme de înşelătorie, parazitism şi sclavie.

Mulţumesc tuturor acelora care se ridică alături şi acţionează cu noi.

Multă Iubire, Diana V. Ciobanu

"Cele mai multe femei au fost programate la modul subtil, fiind învățate că trebuie să se pună pe ultimul loc în ordinea priorităților, așa cum a fost ea stabilită de societatea patriarhală... Ele au acceptat tacit că nevoile lor - indiferent dacă era vorba de nevoi fizice, emoționale, mentale sau spirituale - erau cele mai puțin importante în familie și în ierarhia socială.

Cele mai multe dintre noi s-au conformat în tăcere.

Cele mai multe dintre noi au crezut că e “de datoria noastră”, a femeilor, să ne punem pe ultimul loc.

Cele mai multe dintre noi au jucat rolul martirului și s-au sacrificat pentru alții.

Cele mai multe dintre noi nu au pus niciodată la îndoială această stare de fapt.

Nenumărate femei cu inimile rănite au jucat acest rol de martir toată viața lor, de milenii. Noi am încercat să-i facem fericiți pe toți cei din jurul nostru. Am considerat că este responsabilitatea noastră să le facem pe plac altora, renunțând la propriul nostru adevăr, la nevoile și dorințele proprii, din dorința de “a fi bine”, într-o încercare de “a trăi în bună înțelegere”.

De-a lungul timpului, noi, femeile, am încercat să fim fericite făcându-i pe toți ceilalți fericiți. Dacă ceilalți erau fericiți, simțeam că ne-am jucat perfect rolul și că astfel, puteam să ne considerăm și noi fericite.

Pentru o vreme am fost mulțumite că persoanele dragi au nevoie de noi. Am crezut că dacă au nevoie de noi o să ne simțim apreciate, acceptate și iubite. Tot ce ne doream era o validare a valorii noastre, venită din partea celor ale căror nevoi le-am pus mai presus de nevoile noastre.

Dar a fost un preț uriaș de plătit, pentru că simțeam un gol interior, o amorțeală întunecată... O amorțeală pe care nici măcar nu puteam să o identificăm, pentru că ea a fost mereu acolo, distrugându-ne pe tăcute respectul de sine, demolându-ne puțin câte puțin puterea personală, închizându-ne încetul cu încetul inimile.

Noi am încercat cu îndârjire să umplem acest gol interior care apăruse ca urmare a faptului că ne-am neglijat nevoile și dorințele proprii, că ne-am negat/ ignorat propriul adevăr și că am acceptat să trăim zi de zi în acest fel. Am încercat să umplem acest gol interior preocupându-ne și mai mult de binele celorlați, concentrându-ne și mai mult pe nevoile și dorințele lor, în speranța că fărâmele de iubire primite din partea acestora ne vor fi de ajuns și în sfârșit, ne vom simți și noi împlinite, fie și pentru o perioadă scurtă de timp.

Noi n-am înțeles, nu ne-am dat seama că, de fapt, acest gol era provocat de lipsa de IUBIRE. Noi am dat mereu de la noi - am dat atât de mult, încât rezervoarele noastre s-au golit.

Aceasta e durerea ascunsă din istoria Femininului, care a fost gravată în paginile timpului, în societatea patriarhală a Pământului.

Vremurile se schimbă acum. Femeia și-a recuperat și asumat puterea personală. Ea s-a ridicat în toată gloria ei și în cele din urmă, a înțeles că golul pe care îl simte în interiorul ei nu poate fi umplut decât din interior.

Ea nu mai pune nevoile altora deasupra nevoilor proprii. Ea își rostește adevărul cu grație. Își urmeaza calea sigură pe ea, acceptând doar ceea ce rezonează cu ea și ce o onorează.

Și în acest fel, Femeia nu se schimbă doar ea însăși - ea schimbă lumea. Nu-și mai dorește ca ceilalți să aibă nevoie de ea, ca să se simtă validată; a plătit un preț prea mare atunci când își baza fericirea proprie pe fericirea altora, așa că în cele din urmă, a decis să se pună pe ea însăși pe primul loc în ordinea priorităților sale."

Sursa: Karen Star















29.07.2023

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)