luni, 1 ianuarie 2024

7.Ce sunt stringurile? Corzi energetice negative.

 

Ultima actualizare in 16.03.2024: texte si poze noi la final

Motto: "Nu poti salva pe nimeni. Poti fi alaturi de altii, sustinandu-i dintr-o stare de echilibru energetic si pace interioara. Poti sa le impartasesti din Cunoasterea ta, sa le impartasesti perspectiva ta asupra unor situatii, dar nu le poti inlatura tu durerea. Nu poti merge pe Calea lor, in locul lor. Nu le poti da raspunsurile potrivite pentru ei. Este necesar ca ei sa-si puna propriile intrebari, sa isi gaseasca propriile raspunsuri, sa-si traiasca propria nesiguranta, sa isi priveasca propriile incertitudini.Este necesar ca ei sa faca propriile greseli, sa isi simta propriile tristeti, sa-si invete propriile lectii. Daca vor cu adevarat sa fie in pace cu ei insisi, este necesar ca ei sa urmeze cu incredere Calea propriei vindecari, care li se dezvaluie pas cu pas. Li se dezvaluie lor, nu altora." Sursa: Jeff Foster


"O coarda energetica, denumita si string, este o extensie, o prelungire, o legatura, intre corpul nostru energetic si o persoana , situatie sau obiect,astfel incat suntem legati in mod dependent sau independent de vointa noastra-situatie deloc placuta si benefica in majoritatea cazurilor.

Sa presupunem ca v-ati despartit de o persoana draga, fie prin separatie, fie prin decesul acesteia. In acest caz ce rost mai are sa fiti legat/a de acea persoana?! Aceasta legatura se creaza intre dv. si acea persoana ori de cate ori va ganditi la ea, si se creaza la nivel energetic aratand ca o coarda sau un cordon ombilical ce porneste deseori chiar de la ombilicul dvs., sau de la chakra inimii dv, si chiar de la al treilea ochi, aflat in mijlocul fruntii.

In acest caz sunt trei situatii:

1-Daca legatura este intre dv. si parinti, in special mama, coarda se formeaza de la ombilic si are ca punct de legatura chakra inimii tatalui dv. sau ombilicul (chakra plexului solar) in cazul mamei.

Aceasta este cauza pentru care unii copii sunt dependenti de parintii lor chiar si la varsta adulta.

2-Daca legatura este intre dv si un prieten sau partener, sau oricare alta persoana pentru care nutriti sentimente, coarda se formeaza de la chakra inimii si are ca punct de legatura chakra inimii persoanei de care sunteti legata.

Acest lucru n-ar fi de rau augur daca raporturile dintre dv si acea persoana sunt de actualitate, adica: daca va vedeti si discutati cu persoana. Mai rau este atunci cand intre dvs doi nu mai exista o relatie, caci aceasta coarda va impiedica sa va continuati viata in liniste, deoarece pe langa sentimentele ce inca le nutriti pentru acea persoana, se creaza un blocaj energetic care va impiedica sa atrageti spre dv persoane noi. Cu alte cuvinte: nu mai iradiati o aura adecvata, nu mai aveti magnetism.

3-Mai exista si o a treia situatie, cand voi va ganditi permanent la o persoana.

Atunci se stabileste o legatura telepatica intre dv si persoana in cauza, ce nu intotdeauna are ca scop sau finalitate transmiterea de ganduri sau sentimente. In acest caz, coarda porneste de chakra celui de-al treilea ochi-in cazul dv. si se extinde pana la aceiasi chakra a persoanei respective.

In toate cele trei cazuri, cu cat legatura este mai puternica, cu atat corzie/stringurile sunt mai groase, aratand ca niste tuburi. In cazul in care dv.veti reusi „performanta” sa va incadrati concomitent in prima si a doua categorie de mai sus, si chiar si in a treia, va veti pricopsi cu o sumedenie de stringuri ce vor arata precum tentaculele unei caracatite, iar ‘radacina” va porni de la plexul solar(ombilic/Chackra 3), ceea ce nu este deloc confortabil... Caci acest centru energetic este depozitul intregii energii.

Acest fapt face ca pe langa dependenta pe care o veti capata fata de persoana sau persoanele de care sunteti legata prin corzi/stringuri, sa pierdeti si din energia fizica si psihica, simtindu-va permanent epuizat.


De aceea nu este bine sa mai pastrati in amintire persoane si evenimente legate de acestea, in cazul in care v-ati despartit.

Dar stringurile se pot crea si intre dv si anumite situatii sau obiecte, nu numai intre doua sau mai multe persoane.

Si pentru ca tot v-am obisnuit cu exemple, sa le luam pe cele mai frecvente dintre ele.

-Sunt persoane care dupa divort sufera un soc emotional si devin obsedate de acest eveniment, astfel incat, atunci cand fiind intr-o noua relatie partenerul/partenera aduc vorba despre casatorie, „subiectul obsedat”, simte o strangere de inima (la propriu sau la figurat), simte o apasare in plexul solar sau pur si simplu da bir cu fugitii fara sa explice sau sa-si explice de ce procedeaza astfel. (Și eu am trecut prin asta, nu e deloc plăcut).

Si se mai creaza stringuri si in cazul acelor persoane care tin la celibat mult timp, iar atunci cand se hotarasc sa-si intemeieze o familie nu reusesc, deoarece s-a creat un string intre ele si situatia pe care singuri si-au creat-o.


-Majoritatea oamenilor sunt saraci, traind la limita subzistentei sau facand economii. Acest fapt face ca oamenii sa se gandeasca mai tot timpul la bani, mai precis, la lipsa lor. Si uite asa… Se creaza un string intre persoana si bani. Numai ca, acest string nu determina atragerea banilor ci tinerea lor la distanta, deoarece persoana in cauza.. prin teama pe care o are fata de saracie determina emiterea unui „semnal” care ii tine la distanta. La fel se intampla si in cazul persoanelor foarte religioase si indoctrinate, care cred ca „banii sunt ochii dracului”. Acestia nu vor veni spre acea persoana caci nu va exista un flux energetic care sa-i atraga.

-O alta situatie des intalnita-si de care majoritatea nu-si dau seama- este crearea de corzi intre o persoana si un obiect de care se ataseaza. (Știu eu pe cineva care făcea declarații de dragoste mașinii, mângâind volanul și spunandu-i ,,Te iubesc!,, In final, a pierdut-o in accident cu dauna totala, Dumnezeu dandu-i un semn fiind in pragul morții și cu in pasager în masina cu pricina. Nu l-a văzut nici în ziua de azi, așa cum nu a apreciat nimic din ce i-a oferit Divinitatea, nici smerit nu e și nici nu a mulțumit, crezând că totul i se cuvine.)

Sa presupunem ca v-ati cumparat o casa, in care locuiti sau nu. Stiind ca este bunul dv. personal, si mai ales daca ati cumparat-o facand sacrificii materiale sau ati mostenit-o-caz in care va avea valoare sentimentala - va veti atasa foarte mult de acea casa, fara ca sa va dati seama. Dar poate vine o vreme in care va trebui sau vei dori sa o vindeti…si veti constata ca orice ati face... nu gasiti niciun cumparator.

Explicatia este ca, intre dv si acea casa s-a creat o coarda/string, adica o legatura energetica foarte puternica... si de care nu mai puteti scapa, fapt ce va face ca ea sa ramana in posesia dv. desi ati vrea s-o vindeti. In momentul in care veti taia aceasta legatura, va fi taiat si atasamentul dv. fata de casa…iar ea va putea fi vanduta.(Și cu asta m-am confruntat).


-Stringuri se pot crea intre o persoana si diverse vicii si dependente precum: alcool, tigari, droguri, medicamente, etc (aici apar și entitățile malefice).

-O situatie speciala este atunci cand persoana de care v-ati atasat moare. Desi persoana nu mai exista fizic si energetic, stringul va ramane intre dv si spiritul acelei persoane, impiedicand-o sa-si urmeze calea intr-o alta dimensiune. Si nu numai atat. Dar si dv. veti avea de suferit, pentru că vă pierdeți din lumina.

-Se mai intampla -destul de des- ca stringurile sa nu fie create de dv. ci de o alta persoana cu care sa nu mai veniti in contact si la care nici macar nu va mai ganditi. In acest caz, se creaza un string telepatic prin legatura dintre chakrele celui de-al treilea ochi.

Atunci cand incepeti sa constientizati „cauzele” anumitor situatii in care va aflati, adica sa constientizati existenta acestor stringuri(corzi), cu putina vointa si „antrenament”, veti scapa de stringuri si, implicit, veti iesi din acea situatie.

-Stringurile din vietile anterioare -si pe care s-ar putea sa le purtati in prezenta viata, fara sa va dati seama, si fara sa va explicati de ce anumite aspecte din viata voastra sunt stagnante sau problematice.

Daca, spre exemplu, ai fost in viata anterioara calugar/calugarita, ai facut un pact de celibat sau de saracie, fapt ce iti v-a afecta aceste domenii in viata prezenta.

-Stringuri create ca urmare a captarii de energii straine provenite de la hainele purtate de alte persoane (atentie la imbracamintea second hand!), de la mobilierul cumparat de ocazie sau care a apartinut rudelor, sau de la bijuterii care au apartinut altor persoane, si pe care le-au purtat inaintea voastra. (Am avut cliente ce au cumpărat la ocazie de la alte persoane lucruri și au avut necazuri).

Aici ma refer la bijuterii mostenite, cumparate de prin targuri, mica publicitate sau magazine de antichitati.

Fiecare din obiectele enumerate mai sus s-au impregnat cu vibratia energetica a primului purtator, si chiar daca acestea au fost spalate sau dezinfectate, energia ramane, „atasandu-se”de propria voastra energie.

-Stringuri create intre voi si fostii locatari -asta in cazul in care locuiti cu chirie sau intr-o casa ce a apartinut altei persoane.


STRINGURI CU CEI DECEDATI

Aruncați ce va contecteaza cu vechile energii

Daca persoana in cauza a locuit in aceeasi casa cu tine, fie ca a fost unul dintre parinti, frate/sora sau partener de viata, primul lucru pe care trebuie sa-l faci este de a arunca patul, eventual salteaua patului pe care decedatul a dormit.

Asta pentru ca acea saltea, inca contine vibratiile energetice ale persoanei care a decedat, chiar daca aceasta nu a decedat acasa sau in acel pat. Dupa aceea, trebuie sa faceti o purificare a casei.

Ca loc de desfasurare a ritualului veti alege o incapere, unde puteti sta direct pe podea -in mijlocul camerei- sau in fata unei mese. Veti aprinde tamaie intr-un bol, lingura sau vas special, si va veti plimba prin toate incaperile cu aceasta, tamaind peste tor, mai putin baia si wc-ul.

Apoi veti aprinde o lumanare alba si va veti gandi intens la persoana decedata de care inca mai sunteti legat/a.

Veti recita cu glas tare „Tatal Nostru”, daca sunteti de alta confesiune religioasa veti recita o alta rugaciune, iar daca sunteti ateu nu veti ruga in niciun fel. Importante sunt doua lucruri. Spiritul decedatului sa isi faca simtita prezenta in casa ta, nefiind necesar ca tu sa-l vezi, cat si intensitatea vibratiilor pe care le vei emana in momentul recitarii scurtei invocatii de mai jos”

”Invoc spiritul celui/celei ce a fost….(invoca-i numele si prenumele), rugandu-l sa-si faca simtita prezenta in aceasta incapere.”

Vei astepta circa 3 minute, in acest timp privind fix catre lumanare. S-ar putea sa-i vezi flacara palpaind. In acest caz spiritul si-a facut prezenta in incapere. Dupa aceea vei spune cu voce tara si ferma.

„Spirite, te rog ca din acest moment sa pleci in lumea de dincolo si sa-mi redai libertatea si linistea pe care o merit.

Precum doresc, asa sa fie!”

Dupa aceea, vei lasa lumanarea sa arda pana se termina.

7 zile vei da de pomana ceva pentru decedat (haine, mancare, dar niciodată bani.)


STRINGURI DIN VIETILE ANTERIOARE

Sunt foarte putine persoane care isi dau seama de existenta acestor stringuri pe care le poarta dupa ei si in viata prezenta, si asta in primul rand datorita faptului ca majoritatea crestinilor au fost invatati de biserica sa nu creada in reincarnare. In al doilea rand, este vorba despre procesul prin care trecem in momentul venirii noastre in prezenta viata, si anume…Stergerea amintirilor din vietile trecute.

Ca orice string, nici acestea, din vietile anterioare, pe care le caram dupa noi, nu ne da voie sa progresam, tinandu-ne legati de anumite situatii/intamplari din trecut, si care ne-au marcat viata anterioara, intrandu-ne in subconstient si imprimandu-se in matricea noastra energetica.

Daca intr-o viata anterioara ati fost o persoana mistica (calugar, preot, saman, magician, etc), este posibil sa fi facut vreun juramant de castitate, saracie, sacrificiu, auto-pedepsire, celibat, etc, iar in actuala viata s-a creat un string intre dvs si juramantul facut.

Din aceasta cauza, in prezenta viata nu va puteti casatori, nu va puteti realiza din punct de vedere material, si veti avea tot timpul tendinta sa va sacrificati pentru ceilalti.

Dar exista si alte situatii in urma carora s-ar fi putut crea un string, si anume, atunci cand iubind pe cineva ati fost parasit/a, sau persoana iubita a murit, dvs. ati jurat sa nu mai iubiti vreodata sau sa nu va mai casatoriti. Din aceasta cauza, nu numai ca in viata respectiva nu ati mai putut iubi pe cineva, dar nici in viata prezenta nu mai puteti, desi va doriti acest lucru, desi incercati sa aveti relatii normale , de iubire. Veti constata ca toate sentimentele dvs sunt superficiale, fragile, iar in adancul sufletului tanjiti dupa ceva, dupa cineva deosebit, persoana pe care o cautati sau o asteptati.

Si se mai creaza un string si atunci cand intr-una din vietile trecute ati comis o greseala impardonabila fata de o anumita persoana-ati abandonat-o, ati omorat-o, ati facut-o sa sufere.


STRINGURI KARMICE

Daca in prezenta viata va este predestinat sa intalniti acea persoana, ei bine, de data aceasta dvs veti fi victima, si asta ca o plata karmica, dar pana o veti intalni (sau n-o veti intalni deloc), veti fi legat cu un string, o coarda energetica. Nu de persoana in cauza, cat de sentimentul de culpabilitate fata de acea persoana. Din cauza unui juramant de castitate facut intr-o viata anterioare, intalnim acele femei (si uneori barbati), care toata viata raman virgine.

Vreau sa va mai spun ca aceste stringuri vechi se vor racorda la unele dintre chakrele dvs, asta in functie de natura situatiei.

In cazul juramantului de saracie, se va crea un string la chakra(bazala), in cazul celibatului, se va crea un string pornind de la chakra inimii, s.a.m.d.

Niciun medic alopat din lume si niciun preot nu vor reusi sa va depisteze aceste stringuri (in care de altfel ei nici nu cred), ci doar un terapeut.

Efectul apare după ce terapeutul se ocupa de tăierea stringurilor si se va face resimtit dupa trecerea unui timp de minim 21 de zile sau cel mult 40 zile.

3-STRINGURI CU ALTE PERSOANE

Se creează stringuri, atunci cand intram intr-o relaie cu o persoana, sau chiar relatii de afaceri, un fir energetic sau cordon este activat.

Pe masura ce inaintam in viata, ne dam seama ca aceste relatii nu mai sunt ceea ce ne dorim, ceea ce avem nevoie. Relatiile nu trebuie sa se incheie, dar taierea corzilor ne permite sa facem loc in viata noastra unor noi inceputuri.

Sunt multe femei (printre acestea am fost si eu - care dupa divort am curățat foarte mult corpul meu de energia toxica din căsnicie). Desi am studii de bioenergie, de consilier pentru dezvoltare personala, și alte sisteme de evoluție spirituală, sa știți ca scutita de stringuri nu am fost.

Stringuri se creează și intre mine și voi in momentul când lucrez energetic in terapii. Sau când va gândiți la mine automat se creează un string.

O sa va intrebati de ce aduc in discutie acest aspect. Simplu!

Pentru că vreau sa înțelegeți că suntem interconectați. Important este sa nu fie strunguri negative, pentru că acestea sunt toxice și vampirizeaza.

Va amintesc că...

Uneori legam relatii cu un anumit scop. Sexual, de exemplu! Odata inceputa o relatie de acest gen, automat s-a creat intre noi si iubit/amant, un cordon energetic…cu atat mai lesne cu cat, printr-un raport sexual, femeia preia prin intermediul spermei toate starile psihologice prin care trece barbatul…. si indiferent cat de mult se „igienizeaza” dupa contactul sexual, stresul, supararile, framantarile sufletesti ale barbatului raman impregnate la nivel energetic. Scuzati-mi comparatia, dar este ca atunci cand consumati carne. Starile animalului sacrificat (prin adrenalina eliberata) sunt preluate de consumator, indiferent de modul de prelucrare al carnii.

Cu cat relatia capata o durata sau o intensitate emotionala, cu atat mai gros devine acest cordon... aceasta fiind explicatia pentru care unele persoane devin dependente de o anumita persoana, inclusiv sexual.

Stringuri energetice se creaza si intre copii si parinti, iar grosimea acestor stringuri/corzi sunt in functie de cat de apropiata este relatia dintre dvs. si parinte. Din aceasta cauza sunt unii copii „mamosi”.

După cum puteți vedea, toate aceste relații poarta un atasament, un flux de energie, si, din pacate, acesta este de multe ori un flux care ne trage in jos si ne secatuieste de energie, ne vampirizeaza energetic, cu alte cuvinte.

Chiar si in relatiile sau casniciile fericite trebuie sa taiem, din cand in cand, cordonul energetic dintre noi si partener/a, si asta pentru a „regenera” legatura, iar atunci cand relatia s-a sfarsit, este indicat sa se taie cordonul energetic de către un terapeut bine pregătit, care să poată duce încărcătură emoțională/negativă a stringului. Nu orice om poate face aceasta procedura, pentru că e nevoie de o cantitate mare de energie, curățenie sufletească și putere personala.

Sper că ați parcurs tot articolul, că v-ați notat aceste aspecte și să vă fie cu folos!!!”

Cu drag, Lia - Preluat

“ÎNCEPUTUL SFÂRȘITULUI PENTRU UN NOU ÎNCEPUT

Începutul și sfârșitul sunt axiome ale vieții noastre, nimic nu se termină cu adevărat, este doar o înșiruire de continuități.

Cum trecem prin acestea crează si redă maturitatea noastră.

Le acceptăm sau nu, cu detașare sau nu, este ceea ce ne impovareaza sau ușurează si transformă viata și/sau calitatea acesteia.

Pentru mulți dintre noi noile inceputurile sunt însoțite de frici, care sunt rezultatul unor experiențe anterioare, si sunt antrenate de teama de necunoscut sau viitor. Acestea fiind doar produsul propriei minți care te sabotează.

Alții dintre noi se desprind de trecut cu in ochi plângând si cu celălalt râzând.

Și există și a treia categorie care sunt detașați total de trecut și îmbrățișează cu bucurie și incredere orice nou început .

Ruperea, desprinderea de trecut este in general dureroasă dacă nu ai maturitatea necesară, dacă nu ai învățat lecția detasarii și acceptării.

Orice inceput este precedat de o perioadă de suferință, insuccese, blocaje, etc. Și cu cât acestea sunt mai intense și se întind pe o perioadă mai mare de timp cu atât gradul de rezistență, neacceptare, egou si atașament este mai mare. De fapt acestea sunt direct proportionale cu perioada de suferință.

Orice furtună nu ține la nesfârșit și după ea apare soarele.

Singura solutie de a trece de furtunile din viața noastră este să le privim cu detașare, plini de acceptare, să acționăm acolo si cat putem acționa și să ne încrede în divin si să ne punem în slujba acestuia.

Sfarsiturile din viața noastră detin cheile noilor alegeri care deschid ușile spre noi schimbări.

Aseste sfarsituri direct sau indirect, alese conștient sau inconștient de noi ne arată că suntem la un alt nivel, facandu-ne mai puternici si a putea întâmpina cu curaj si maturitate noile începuturi.

Voi ce ati dori să schimbați in viața voastră? “ Sursa: Ella Ihtus

„Cei mai mari „hoți” nu sunt cei care îți fură bunuri materiale, lucruri fizice, ci aceia care te seacă energetic, care îți iau bucuria de a trăi, pasiunea, zâmbetul. Când întâlniți oameni de genul acesta îndepărtați-vă de ei!

Înțelegeți un lucru: nimeni nu vă poate „fura” energia decât dacă voi îi permiteți să facă asta.

Și o să vă explic la ce mă refer:

Știți cum se spune: acolo unde merge atenția ta, merge și energia ta. Este esențial să fii conștient pe ce anume îți concentrezi atenția, atunci când înveți să eviți ca alte persoane să îți „fure” energia sau să se folosească de energia ta într-un mod care nu îți este benefic.

Pe ce anume vă concentrați atenția zi de zi? Lucrurile/ persoanele/ relațiile/ situațiile/ proiectele/ activitățile/ informațiile/ postările/ filmele asupra cărora vă concentrați atenția vă ajută să evoluați sau vă sleiesc energetic?

De exemplu, de câte ori petreceți timp/ discutați cu persoane care vă fac să vă simțiți sleiți din punct de vedere energetic? E spre Binele vostru să încetați să faceți asta.” (Ralph Smart) Traducerea Mihaela Dan

„Ceea ce consumi te va consuma.

Exemplu: există oameni care spun lucruri urâte despre mine. Dar eu nu le dau nicio atenție. Și știți de ce? Pentru că atunci când dai atenție unei persoane îi dai o parte din energia ta.

Încetați să mai dați atenție unor oameni de acest gen, fiindcă voi le dați din energia voastră fără să vă dați seama!

De asemenea, este necesar să scoateți din viața/ preajma voastră oameni care nu vă sunt benefici, care vă sleiesc energetic, pentru a face loc pentru oameni care vă inspiră.

În acest mod evitați ca unii oameni să vă „fure” energia sau să se folosească de energia voastră.” (Ralph Smart) Traducerea Mihaela Dan

„Ce înseamnă ca oamenii să se folosească (la modul intenționat sau nu) de energia ta?

Exemplu: eu sunt un empat intuitiv, eu am fost „psiholog” înainte de a face studiile de psihologie. Când eram copil, mătușile mele și chiar și unchii mei (când erau beți) veneau la mine și îmi spuneau problemele lor. Și eu mă gândeam: „Am doar 9 ani! Ce vrei să fac eu?”.

Ei simțeau că îi pot ajuta. Și chiar îi puteam ajuta, dar aveam doar 9 ani și aveam nevoie să mă ajut și pe mine însumi…

Eu absorbeam energiile celor din jur și în timp am învățat că este necesar să creezi limite în relațiile cu ceilalți, pentru că atunci când oamenii îți spun tot timpul problemele lor, când se plâng tot timpul la tine de necazurile lor, te sleiesc energetic.

Este necesar să înveți să spui „Nu” când simți că e „Nu”, să nu mai spui „Da” atunci când asta înseamnă să îți faci rău ție însuți. Este necesar să fii selectiv când este vorba despre oamenii cu care petreci timpul.

Nu ești obligat să petreci timp cu toți oamenii care încearcă să obțină timpul/ atenția/ energia ta. Poți să spui „Nu” de câte ori simți că e „Nu”, când știi că acei oameni te seacă energetic.

Fiți atenți cu cine vă petreceți timpul!

V-ați aflat vreodată în preajma unor oameni morocănoși, cu comportamente de vibrație joasă, care se plâng mereu de ceva, care fac o dramă din orice? Ați constat că după ce v-ați despărțit de acei oameni v-ați simțit întotdeauna sleiți din punct de vedere energetic? Mie mi s-a întâmplat și am decis că astfel de oameni nu au ce căuta în preajma mea.

Nu mai permiteți unor oameni care nu aduc niciun fel de valoare în viața voastră să ocupe un loc atât de important în gândurile voastre și în viața voastră.” (Ralph Smart) Traducerea Mihaela Dan

„Nimeni nu-ți poate „fura” energia dacă tu nu îi permiți să facă asta. Uneori nu ești conștient că îi permiți să facă asta, dar acest lucru n-are nicio importanță, acel om îți va „fura” energia.

Exemplu: tu te-ai supărat/ înfuriat pe un om, pentru că a spus/ făcut ceva anume.

Cine reușește să te supere/ enerveze/ înfurie te controlează, chiar dacă tu nu îți dai seama de acest lucru.

Cine reușește să te supere/ enerveze/ înfurie îți „fură” energie, chiar dacă tu nu îți dai seama de acest lucru.

Tu ai oricând posibilitatea să alegi să răspunzi (echilibrat) la ceea ce se întâmplă, în loc să reacționezi (dezechilibrat). Atunci când alegi să răspunzi, asta înseamnă că nu-i permiți acelui om să-ți „fure” energie.

Întrerupeți alimentarea acelor oameni din viața voastră care practică „furtul energetic”! Nu vă mai certați cu ei, pentru că pierdeți energie!

De asemenea, puteți practica tăcerea atunci când alții încearcă să vă provoace. Nu vă lăsați atrași în conflicte. Protejați-vă energia.

Petreceți timp cu oamenii care vă inspiră, împărtășiți-vă visurile cu oameni care vă susțin/ încurajează.” (Ralph Smart) Traducerea Mihaela Dan

„Nu acceptați să fiți coșul de gunoi energetic al altora!

Unii oameni vor încerca să-și arunce gunoaiele energetice în „curtea” voastră, dar voi poți alege să nu permiteți așa ceva.

Pe de altă parte, învățați să vă încărcați periodic „bateriile”. Nu îi puteți ajuta pe alții atât timp cât voi sunteți sleiți din punct de vedere energetic.

Căutați să petreceți timp în „spații” care vă încarcă energetic, nu în unele care vă seacă energetic. Dacă voi sunteți într-un anturaj în care oamenii bârfesc și se ceartă între ei zilnic, acei oameni vă „fură” energia.

De asemenea, evitați să urmăriți acele ziare/ televiziuni/ posturi de radio care alimentează permanent frica oamenilor, care nu vă dau decât știri negative. Nu mai urmăriți filme/ înregistrări video care vă fac să vă simțiți sleiți din punct de vedere energetic.

Mergeți în natură, stați în liniște cu voi înșivă și simțiți-vă emoțiile.

Fiți selectivi în privința celor cu care vă petreceți timpul. Știți că este o vorbă care spune „nu aruncați mărgaritare porcilor”.

Dacă unii oameni nu vă prețuiesc, nu simt ce energie frumoasă aveți, nu sunt interesați de energia voastră, atunci nu mai încercați să-i impresionați, nu mai căutați compania lor. Nu vă mai investiți atenția/ timpul/ energia în oameni care nu servesc Binelui vostru, care nu aduc valoare vieții voastre.

Tot ce nu vă ajută să evoluați reprezintă o distragere.

Înainte să încercați să-i ajutați pe alții, ajutați-vă pe voi înșivă.

Dacă sunteți sleiți din punct de vedere energetic nu puteți ajuta pe nimeni. Aveți grijă ca înainte de toate să vă încărcați voi bateriile.” (Ralph Smart) Traducerea Mihaela Dan

“În viața noastră se petrec fapte miraculoase, de NATURĂ ENERGETICĂ.

În noi vibrează în orice moment energii fizice, emoționale, electromagnetice, dar și energii subtile.

Creierul nostru generează tot felul de energii și experiențe zilnice, producând neurotransmițători și neuropeptide care influențează - și sunt influențate de - STAREA NOASTRĂ EMOȚIONALĂ.

Implicațiile energetice sunt importante deoarece capacitatea structurii noastre energetice poate fi cel mai important factor care ne influențează calitatea emoțională a vieții. Energia noastră vitală adică a minții, a trupului, a spiritului nostru este viabilă și puternică și circulă prin noi și dinspre noi prin intermediul câmpurilor de vibrație și informație.

Rețeauna noastră personală este formată din centri energetici (chakre) care ajută energia vitală să circule în interiorul nostru.

Dar când aceste canale- chakrele sunt deschise și sănătoase putem folosi uimitoarea energie în avantajul nostru, atât în viața personală , cat și în exterior, spre campul energetic general, dacă proiectăm intenții puternice.

Adevărul este că vechile traume, emoții și credințe se pot acumula în câmpul energetic, înregistrându- se în memoria celulară.

Această energie acumulată îți poate bloca curentul forței vitale, care ar trebui să circule liber și astfel se produce un dezechilibru în corp cat și la nivel mental.

Atunci când energia interioară se blochează, viața exterioară întâmpină probleme.

Blocajele energetice se pot manifesta conform unor tipare persistente cum ar fi depresia cronică.” Sursa: New Mind


„METODA LOR DE VAMPIRIZARE ENERGETICĂ

Aceste creaturi, care nu se disting de aspectul exterior al oamenilor, nu au suflet divin și în consecință, posedă o frecvență de vibrații destul de diferită.

În ceea ce privește energia lor, aceasta este mult mai slabă decât a oamenilor cu suflet și acesta este motivul pentru care au nevoie constant de flux de energie pentru a supraviețui în această lume.

Ei primesc acest flux prin toate mijloacele disponibile de la oamenii din jurul lor.

De fapt, ei „se hrănesc” cu energia umană. Și cu cât numărul persoanelor care îi înconjoară este mai mare, cu atât se simt mai bine.

Un haos de mulțime sau energie se transformă într-un adevărat festin pentru ei.

Dar energia de joasă frecvență este felia lor de tort.

Prin urmare, ei profită la maximum de toate instrumentele disponibile pentru a iniția acest tip de generare de energie alături sau în mediul lor. Oamenii cu suflet, în preajma lor suferă foarte mult, deoarece adesea ajung sa experimenteze stari de nervozitate, disperare, furie sau lipsa de energie neînțelegandu-și propriul comportament. În preajma reptiloizilor, va veti sătura de discuțiile lungi și inutile despre subiecte plictisitoare și neplăcute sau de certurile lor si manipulari ale discuțiilor in favoarea lor.

Reptiloizii sunt adesea carismatici. Ei pot scăpa de probleme atunci când acestea apar din cauza acestui farmec.

Sunt vicleni și arunca vina pe altcineva în aproape orice situație.

Nu acceptă niciodată culpabilitatea pentru rolul lor în vreun dezacord sau problemă. Adesea omul cu suflet rămâne în posesia vinovăției - și, eventual, cu incriminarea totală.

Unui reptiloid nu îi place niciodată să fie depășit și nu sunt dornici să împărtășească lumina reflectoarelor. Aceasta este una dintre multele lor tendințe narcisiste.

Mimeaza pefect fericirea pentru bunăstarea sau succesul altei persoane. În schimb, preferă să tragă foloase sau sa profite pentru a-și hrăni propriile lui cereri.

Reptiloizii se regăsesc întotdeauna în mijlocul unei catastrofe, zburând de la țintă la țintă cu comportamentul lor emoțional și dramatic.

Când au aterizat asupra ta, îți aruncă această dramă asupra ta în speranța că o vei absorbi, o vei remedia și vei îndrepta nava. Sunt o sursa interminabila de probleme, drame si belele severe.

Reptiloizii își pun intotdeauna problemele pe umerii altor oameni. Ei își asumă deloc responsabilitatea pentru contribuțiile lor la dificultăți.

Ceea ce caută este sprijin emoțional pentru a le spori stima de sine.

Reptiloizii se bazează adesea pe arma vinovăție pentru a obține ceea ce își doresc. Știu că rușinea este o armă grozavă împotriva oamenilor care sunt plini de compasiune și grijă.

La fel, ultimatumurile sunt un mod eficient de a capta atenția unei persoane și de a-i constrânge să facă ceva ce altfel ar putea să doreasca deloc să facă.

Codependența este un tip de relație în care fiecare acțiune este concepută pentru a provoca o anumită reacție din partea celuilalt individ.

Este un cerc vicios de comportament, dar oamenii reptiloizi rareori recunosc că sunt în el.

Folosesc aceste relații - de multe ori "romantice" - pentru a continua să rotească un ciclu de dramă și nevoie emoțională.

Problema este că reptiloizii găsesc o viață incomodă în energia de înaltă frecvență a Iubirii și a armoniei care este in discordantă cu a lor și încep să-i chinuiască pe oameni cu depistari de tot soiul, bănuieli, proiectii diferite, victimizari, observații critice, dominare și insulte pentru a provoca o puternică eliberare de energie negativă de care au nevoie.

Reptiloizii sunt cei mai puternici vampiri energetici.

Dacă un reptiloid te poate supăra, își va întări ego-ul in a o repeta, pana te aduce in pragul disperării sau cedezi.

Ei fac acest lucru în mod inconștient ca parte a programului implantat de supraviețuire pe Pământ.

Deci, ce ar trebui să faceți dacă există reptiloizi în mediul vostru?

Cum să vă protejați de vampirismul energetic?

Înainte de toate, asigurați-vă că sunteți protejat de energie cât mai des posibil, ceea ce vă va ajuta in contracararea atacurile lor.

Mai mult decât atât, ar trebui să stabiliți o regulă pentru a ignora observațiile, atacurile sau manipularile lor înțepătoare și usturătoare, prin care încearcă să se foloseasca de toate punctele voastre slabe pentru a vă aduce în starea pe care ei o doresc. Gaslighting.

Ignorați atacurile lor și amintiti-va să vă faceți protecție proprie prin crearea unui scut energetic în jurul corpului vostru și evitati sa răspundeți atacurilor, zâmbet și fericire radiati, acest lucru îi va enerva și vor pleca dacă ei constată că tehnica aplicată dă roade deloc! 👍

Acestea fiind spuse nu uitați că : Reptiloizii nu atacă un uman care are o energie foarte ridicată, ei recunosc după aura energetică acele corpuri umane care au frici și mai ales people pleasing(slabiciune in spune ‘nu’ ) rușine foarte dezvoltate, prin nuanțele de culoare ale fiecărui corp uman.

Îmbrățișez cu drag toți umanii care au recunoscut în această postare, comportamentele reptiloide ale celor cu care au interacționat până la acest moment, știind de acum încolo cum să recunoască o altă entitate într-un corp uman.” Text primit whatapp



DESPRE CORZI ENERGETICE

"Cum se crează corzile energetice nebenefice!

Aceste cordoane energetice se creează prin atașament excesiv față de o persoană, prin jurăminte , promisiuni, prin sentimente intense față de o persoană, blesteme, locuri ... (părinți , copii, iubiți.. bunici ..orice tip de relație etc ) .

Cu cât atașamentul este mai mare, cu atât cordonul energetic este mai puternic între doua persoane .

Aceste cordoane energetice sunt încărcate cu energia sufletului prin aspecte emoționale foarte profunde care duc la suferință și chiar la boli fizice.

Acestea se simt ca o tensiune, sufletul simte legătura “ parcă ceva te ține legat” și te apasă din ce în ce mai tare pe suflet fără să conștientizezi că de fapt aceste cordoane energetice te țin blocat și legat de o persoana anume.

Corpul fizic simte aceste corzi energetice prin durere .

Durerea poate fi simțită în orice parte a corpului (apăsare în piept, oftat, dureri de spate , oboseală , insomnie, dureri de picioare , dureri de cap.. etc) .

Omul simte aceste legături profunde , pentru că sunt legate de sufletul lui , nu de minte .

Aceste cordoane energetice toxice îți consumă energia , ele sunt bazate pe sentimente profunde de vinovăție, furie, neiertare ,gelozie , mânie , etc..

Exista cordoane energetice de zeci de ani care te țin blocat de o persoană prin procesul karmic, conștient sau inconștient de aceea persoana, se pot manifesta sub formă de șantaj emoțional și manipulare emoțională , iar acea persoană de care ești legat are o putere fantastică de a te șantaja emoțional în orice circumstanță.

Șantajul emoțional crează sentimente de vinovație, neputință, stimă de sine scăzută, incapacitatea de a lua decizii, viața nu mai are sens , depresie , stres cronic, tristete , nostalgie .. etc .

Când dorești să îți schimbi viața și te simți legat ,este un semn clar că ești manipulat prin aceste corzi energetice , te simți blocat, inactiv, neputincios în a-ti schimba viața.

Tăierea corzilor este absolut necesară atunci când:

☑️Suntem într-un proces de despărțire sau divorț

☑️La moartea unei ființe dragi

☑️In cazul unei mutări , schimb de muncă

☑️In cazul unei relații abuzive sau de co-dependență

☑️In relațiile cu familia, părinți, copii

☑️În relațiile interpersonale, în relațiile profesionale, colaborări, parteneriate.

Odată cu tăierea acestor corzi energetice, se activează procesul de vindecare prin recuperarea energiei sufletului, astfel treptat dispar durerile fizice, dispare dezechilibrul emoțional, psihic și energetic .

Persoana de care te desprinzi energetic nu mai are puterea asupra ta , iar șantajul emoțional ,nu mai are putere asupra ta sub nici o forma .

In urma tăierii cordoanelor energetice , devii stăpân pe sine și pe viața ta .

Simți cum îți dispare o piatră de pe inimă .

Simți cum viața capătă un sens .

Apare o imensă bucurie de a trăi , entuziasmul vieții , creativitate , recunoștința , încredere în forțele proprii , curaj, acțiune, voiintă, abundență.. etc.. " Sursa: Arthur Otoiu

 


"Când simți multă energie negativă în jurul tău, fie că ești la serviciu sau acasă, încearcă să-ți acoperi buricul.

Când cineva se ceartă cu tine, te lasă trist și simți că te încarci cu energii negative, sau te afli într-un mediu „greu”, în care începi să căsti mult și simți cum corpul tău începe să fie slabit, acopera-ți buricul cu una din mâini. Fă-o discret și vei vedea cum încetează brusc sentimentele neplăcute, pe care acel loc sau acea persoană ți le transmiteau.

Buricul este prima parte creată după concepție și se conectează la placenta mamei prin cordonul ombilical.

Regiunea în care se află buricul nostru este „plexul ombilical”. La trei-patru degete deasupra buricului se află plexul solar. Este „chakra” responsabilă cu captarea energiilor din jurul său. Prin ,,închiderea" buricului, aceste energii pot fi oprite.

Ori de câte ori te ferești de locul sau de persoana pe care trebuie să o întâlnești, acoperă-ți buricul cu puțin tifon și bandă sau acoperă-l pur și simplu mental, prin intenție; te vei simti mult mai puternic și vei fi mai protejat de energiile negative exterioare." ,,Magia essenziale",  Anca Florea

"Orice dependenta este o forma de sclavie.

Atunci cand esti dependent de diferite substante, lucruri, situatii sau oameni, esti la cheremul lor. Tu nu mai detii controlul asupra vietii tale, ci obiectul dependentei tale este cel care dispune de gandirea, emotiile si viata ta.

Intr-o relatie esti dependent de partenerul tau daca:

- nu suporti singuratatea. Adica nu ai reusit sa dai un sens vietii tale si vrei sa fie cineva acolo care sa-ti tina companie si sa te faca sa simti ca existi;

- ai nevoie de suport material. Ai ramas in faza de copil rasfatat, in care nu vrei sa-ti castigi existenta singur sau ti-e lene sa depui orice forma de efort. Mai bine sa gasesti pe cineva care sa te intretina, sa-ti dea totul pe tava si singura ta grija sa fie aceea de a-l manipula ca sa-ti ofere tot ce iti doresti;

- vrei o pozitie sociala. Inca traiesti marcat de o mentalitate invechita, in care daca esti casatorit cu x, care are un anumit statut social, vei avea parte si tu de toate beneficiile “puterii”. Nimic mai fals, deoarece in acest moment singurul criteriu care face diferenta este valoarea personala;

- vrei sa ai pe cineva care sa-ti satisfaca nevoile sexuale sau alte nevoi uzuale;

- nu crezi ca ai putea sa te descurci singur, asa ca vrei sa ai un salvator in viata ta;

- vrei sa-ti satisfaci nevoia de a controla pe cineva, sa simti ca ai putere asupra unei alte fiinte umane;

- te sperie ideea de independenta, autonomie sau libertate, deoarece nu te simti suficient de pregatit sau de puternic sa faci fata vietii. Insa, cu cat mai mult timp vei petrece agatat de alti oameni, cu atat mai fragil te vei simti si nu vei avea sansa sa-ti constientizezi resursele interioare de care dispui;

- vrei sa ai parte de “iubire”, deoarece tu nu simti iubire pentru fiinta ta si o cauti undeva in exteriorul tau.

De cate ori alegem sa ne predam puterea in exteriorul nostru, renuntam la o parte din noi, renuntam la tot ceea ce am putea sa devenim. Ne cream propria inchisoare, ne construim zidurile “zonei noastre de confort” si lancezim intreaga viata, fara sa fim constienti de faptul ca ne pierdem incet-incet pe noi insine.

Tu esti mult mai mult decat iti dai voie sa crezi, insa daca alegi “calea usoara” nu vei avea niciodata sansa sa-ti descoperi propria maretie!" Sursa: Ursula Sandner


„Noi toți am trecut prin despărțiri și știți că unele sunt devastatoare, simți că inima ta este frântă și ai senzația că nu îți mai reveni niciodată după acea durere. Și apoi treci prin perioada în care jelești, plângi mult, eliberezi acele emoții de vibrație joasă și te transformi din interior către exterior.

Și într-o zi pur și simplu simți că ai încheiat acel capitol, că ai terminat de jelit, că poți să-ți vezi de viața ta. Asta se întâmplă pentru că ai trecut printr-o metamorfoză, te-ai transformat ca ființă: o Versiune mai Bună a ta a apărut în urma acestui proces, o Versiune care nu mai are un atașament față de persoana/ relația respectivă.

Trecem într-un alt plan: dacă ai un atașament față de viitor, față de un anumit rezultat, față de o anumită persoană, față de o anumită afacere, etc, te invit să eliberezi acel atașament, pentru că în acest fel tu te transformi din interior și nu vei mai depinde de o persoană/ situație/ un anumit rezultat, nu îți vei mai ceda puterea unui om/ lucru din exterior.

Aceste atașamente blochează intrarea Noului în viața voastră, blochează intrarea persoanelor/ situațiilor pe care Universul vrea să vi le aducă în cale.

Dați-vă la o parte din calea voastră, eliberați toate atașamentele, pentru că Universul nu poate aduce în viața voastră lucruri/ persoane/ situații noi, mai potrivite pentru voi, dacă vă agățați de Vechi!” (Phil Good) Traducerea Mihaela Dan


„Unii dintre voi permiteți unor foști iubiți/ iubite să vă distragă atenția, să vă tragă în jos, deși ați încheiat de ceva timp relația cu ei.

Din când în când, când au chef de o scurtă „distracție”, ei vă mai caută și

voi răspundeți mesajelor și telefoanelor lor, deși știți foarte bine ce soi de oameni sunt, pentru că nu degeaba v-ați despărțit de ei.

Vă sună după nu știu cât timp, vă prind într-un moment vulnerabil și când le vedeți numele pe telefon, răspundeți, deși știți că nu e o idee bună.

Acceptați să vă vedeți „ca să mai stați de vorbă” și apoi, din vorbă în vorbă, ajungeți iar în pat cu ei.

Încetați să mai răspundeți la astfel de apeluri telefonice! Blocați-i!

Și dacă încă nu aveți puterea să-i blocați, completați numele lor în agenda telefonică: treceți „Belea” …… (Victor, Corina, Florin, etc).

Și când vedeți numele lor, atunci când sună telefonul, luați-vă trei secunde, spuneți-vă „Dacă îi răspund, intru iar în belea. Chiar vreau să fac asta?” și apoi faceți o alegere.” (DeVon Franklin) Traducerea Mihaela Dan


"Iată cum să nu mai absorbi energia negativă a altor oameni! "

Întâlnim adesea oameni care emană energie negativă. Sentimentele lor sunt atât de puternice și grele încât simțim durerea și suferința lor influențându-ne mintea.

În astfel de situații, devine crucial să înveți cum să te aperi de toxicitatea acestei energii negative care îți afectează starea mentală, spirituală și fizică.

1. Încetează să încerci mereu să mulțumești pe toată lumea: Respectă-te pe tine și fii.

2. Interzice accesul paraziților: Acești oameni vor binele tău. Când un individ te face să te simți inconfortabil, distanțează-te cât mai mult posibil. A nu fi plăcut sau apreciat de toată lumea este complet normal.

Ești o persoană întreagă cu puncte forte și slăbiciuni.

3. Să știi să spui „nu”: Nu lăsa generozitatea ta să ia restul. Fiecare are propriile limite de toleranță și trebuie să le impui ferm!

Nu accepta oameni pesimiști, instabili emoțional, care iau multe fără să dea nimic în schimb decât să-ți distrugă zona de confort.

Nu-ți fie teamă să spui „nu” deloc și este absolut în regulă să o spui ori de câte ori ai nevoie.

4. Consolidarea legăturilor cu natura: Să te bucuri de natură din când în când este foarte benefic. Luați-vă un moment și scăpați de haosul orașului și de energia negativă care se acumulează. Caută un moment de liniște departe de toate și permite naturii să-ți liniștească mintea.

Respiră adânc aer curat, observă frumusețea lumii din jurul tău și meditează.

5 . Ești responsabil pentru alegerile tale: Ești singura persoană care decide ce îți influențează viața. Dacă ești nefericit, ești singurul care poate repara asta.

Ceea ce simți este părerea ta față de tine însuți este singurul element care are puterea de a depăși influența negativă a opiniilor celorlalți. Ia decizii inteligente care îți vor îmbunătăți calitatea vieții și alege cu grijă oamenii care vor fi în ele.

De asemenea, cristalele protectoare (precum ochi de tigru, labradorit, turmalină neagră, jad, obsidian, ochi ceresc, obsidian negru... )

Curăță-ți mediul:

Cu ajutorul tămâiei, salviei, Palo Santo... în fiecare cameră a casei, la locul de muncă (birou dacă se poate), în vehiculul tau . “ Sursa: Lauren Rose & Elena Elenica


 

“Tăiați relațiile toxice cu membrii voștri de familie care vă trag în jos.

Iubiți-i dar stați departe de ei.

Nu toate mamele, nu toți tații, nu toate rudele iubesc așa cum ar trebui să-și iubească copii și membrii familiei. Nici nu te apără așa cum ar trebui să te apere.

Unii luptă doar pentru interesele și idealurile lor personale, sunt familii atât de dureroase, de egoiste și de dăunătoare vieții încât distanța devine cea mai sănătoasă formă de apărare și protejare.

Sunt rude care trădează, care fură, care vorbesc urât, bârfesc, judecă, invidiază, urăsc, dușmănesc, poartă ranchiună și resentimente față de copii lor, de rudele lor, de vecinii lor.

Sunt rude care scot în evidență numai lucruri rele și negative.

Sunt rude cărora le place să se bage în familiile celorlalți, considerând că au acest drept prin gradul de rudenie.

Sunt rude care fără nicio jenă dictează sau manipulează viețile altor membrii de familie.

Sunt rude care țin ură pe membrii lor, pentru că sunt diferiți și acționează diferit.

Sunt rude care nu suportă să te vadă bine pe toate planurile.

Sunt rude care te înjură și blesteamă pentru că tu ai mai mult noroc și fericire decât au avut ei.

Sunt rude care te dictează și îți spun cu vehemență că ei știu mai bine ca tine, cum să-ți faci o casă, familie, o relație, afacere, etc.

Sunt rude care pun gând rău apropiaților lor și le doresc răul, din simplu motiv că alții au mai mult și ei mai puțin.

Sunt rude care îți intră în cază zâmbind, și de fapt intențiile lor sunt rele și de curiozitate. Să vadă ce ai mai cumpărat, ce ai mai schimbat prin casă, ce ai prin cămară, ce ai prin frigider, cum o mai duci, etc..etc...și când pleacă, pleacă triști și cu un nod în gât, lăsând în urma lor o energie negativă.

Sunt rude care nu vor să te vadă niciodată mai bine decât ei.

Nu suportă să te vadă fericit și împlinit.

Sunt rude/ membrii de familie care își fac apariția doar atunci când au nevoie de câte ceva. Până atunci aduc tot felul de scuze, unele mai dramatice ca altele.

N-am avut timp.

Am fost foarte ocupat.

Am fost supărat/ă.

Am zis să nu te deranjez.

Dacă nici tu n-ai mai dat niciun semn.

Iar atunci când ne caută folosesc cuvinte drăguțe, dulci, sau expresia că sângele apă nu se face său că vizitele rare și scurte sunt cele mai bune.

Familia nu înseamnă interes, scuze, răutăți, dezbinare, invidie.

Familia înseamnă încredere, sigurantă, creștere, evoluție, unire, armonie, dragoste, vindecare, susținere, credință, respect și comunicare.

Sunt familii care în loc să fie pentru noi, sunt împotriva noastră. Sau sunt pentru noi atunci când au un interes propiu și personal, sau când aud de-o moștenire.

Trebuie să vedem conștient această parte întunecată a copacului nostru de familie, chiar dacă ne doare, trebuie să alegem întotdeauna tot ce este sănătos pentru noi, și pentru sănătatea noastră mentală.

Gândind doar cu inima, și renunțând la noi doar de dragul lor, vom sfârșii prin a ne îmbolnăvii. Pentru că sufletul știe când suntem tratați corect, și când nu suntem tratați corect.

Sufletul știe când suntem iubiți cu adevărat și când suntem folosiți sub pretextul familial.

Prioritatea noastră trebuie să fie să numai suferim și ca să numai suferim trebuie să luăm atitudine și distanță de tot ceea ce ne produce durere și suferință.

Trebuie să ne distanțăm de toate rudele/ persoanele negative și toxice care ne fură din energie și pacea sufletească.

Fiecare este responsabil de cum alege să trăiască.

Nu suntem salvatorii nimanui, noi trebuie doar să ne salvăm pe noi înșine de tot răul care ne înconjoară.

Noi nu trebuie să fim părtași la furia lor, la resentimentele lor, la rănile lor, la răutatea lor, la ipocrizia lor, la manipularea lor, la neîmplinirile lor..

Noi nu trebuie să ne lăsăm trași de energia lor negativă și toxică.

Avem puterea de-a alege și de-a spune așa NU!

Purtații în inima voastră, în sufletul vostru, și încercati să vedeti tot cei mai bun din ei.

Nu vă lăsați copleșiti de negativitatea lor ca să nu vă contaminați și voi. Spuneți mulțumesc ă ați avut tăria să vă distanțați.

Uitati toate relele și toate nedreptățile distantându-vă de ei.

Exersați compasiunea și iertarea de dragul sufletului vostru și din dorința de-a evolua.

Acceptați și înțelegeți că fiecare face cât poate și după măsura voinței sale.

Dacă ai voință mare te lepezi de orice este rău, dacă ai voință mică, cazi pradă răului. “

Sursa: Luna Agape

“Oamenii toxici se hrănesc cu energia ta până te lasă golit și pustiit.

Nu mai ai voință și nici putere să redevii persoana care erai înainte de a-i întâlni.

Încerci, dar nu reușești.

Simți ca și cum te-ai afla într-o apă profundă cu o piatră grea legată de picioare și ori de câte ori încerci să te ridici la suprafață, acea piatră te trage înapoi în adâncuri.

Știm bine că acea piatră nu reprezintă altceva decât persoana sau persoanele toxice prezente în viața ta.

Conștientizează acest lucru, întoarce-te spre tine și concentrează-te cu iubire de sine pe tăierea corzii ce te leagă de acea piatră grea - omul toxic - destinată a te ține în prizonieratul din abis.

Starea de atașament subjugă, creează dependență față de persoana toxică din viața ta sau față de o anumită stare toxică în care trăiești de ceva timp.

Alege să te eliberezi și să îți vindeci rănile!

Nu te gândi nici o clipă că nu ai putea trăi fără acea persoană sau că ea nu ar supraviețui fără tine.

Sau că ieșind din acea situație, fie ea și toxică dar deja familiară ție, ai putea să te găsești fără nimic. Universului nu-i plac golurile, așa că altceva, poate mult mai propice ție v-a veni în viața ta. Dacă vei crede.

Puterea de a face acest lucru se află în interiorul tău, iar tu o poți manifesta doar prin iubire și apreciere de sine.

Și fii conștient, conștientă de faptul că așa cum există oameni care se hrănesc cu energia ta, există și oameni capabili și doritori a-ți dărui din energia lor pentru a te "reîntregi".” Sursa: Emanuela Laura Grigoriu

„DETOXUL Sexual este vital în Medicina Energetică, pentru o sănătate corespunzătoare, benefică. Astăzi să ne amintim de această regulă de aur, de limpezirea energiilor și de închidere a tuturor portalurilor sexuale vechi, făcute în ani(5 ani) cu toate care te-au atins sexual, mai ales când cei stricați erau acolo, cu tristețe, ură, luptă, isterie, dramă. Până când le ștergi, sunt în tine, în subconștient și în ADN. Dacă îți dorești să fii doar o baterie pentru alții, luând boala lor în tine, bolile mintale, frustarea, energiile agresive, fiind baterie pentru forțele întunecate, poți continua să faci ceea ce faci, dar într-o zi vei vedea efectul asupra stării tale de bine, sănătății, tinereții și asupra potența ta.

Detoxifierea sexuala este un "lucru" obligatoriu pentru sănătatea energetica și fizica și libertate, pentru redobândirea inocenței primare, purității și nivelului de Conștiință Superioară. Un maestru al conștiinței este un maestru al energiilor sexuale, adică Ea/ El acționează este integritate, onestitate, loialitate, transparență, puritate, respect, a fi îndrăgostit, a fi în parteneriat exclusiv. Aceasta este adevărată Măiestrie și respect de sine, adevărata stăpânire a Spiritului asupra trupului, mult peste și dincolo de „jucătorii” sexuali distorsionați obișnuiți, ascunzându-se să înșele „cu fiecare ocazie ca un dependent de sex Casanova, afemeiat.

Mulți bărbați și femei, de asemenea, sunt pierduți acolo în poftă. Folosesc sexul într-un mod ieftin, ca jucători, iar asta înseamnă hrănirea sexuală, corp la corp, sex rapid, și asta este. Sexul fără dragoste PURĂ implicată, fără siguranță emoțională, preludiu toată ziua, curtoazie, respect pur, angajament față de această relație, iar față de sine este doar o ILUZIE, să te pierzi în tărâmul astral întunecat, unde demonii întunecați vin și se joacă prin tine, luând, furând. Când minți sau vorbești sau te ascunzi, ești sub vrăji forțelor întunecate, joci după regulile lor, ești sclavul darkside-ului. Sclav energic. Nimic nou sub soare.

Nou este acea REALIZARE a conștiinței superioare. Noua abordare este Adevărul, acea integritate, loialitate, bunătate, echilibru între toate domeniile vieții. Aceasta este frumusețea! Adevărata frumusețe a vieții. Adevărata satisfacție.

Sexul este un „lucru” foarte sacru, regal, dar aici pe acest Pământ a fost distorsionat, inversat de la sacralitate la por. n, pretinzând că este dragoste, pentru hrănire energetică (forțe întunecate din spate). Asta trebuie să înceteze! Pentru asta este esențial să ai conștientizare, să respecti acea loialitate față de sine și față de partenerul tău iubit (dacă ești într-o relație exclusivă sau o căsătorie autentică bazată pe dragoste și respect). Pentru detoxifierea sexuală este necesară un excludere energetica a tuturor demonilor din toate relațiile sexuale trecute, de „acolo jos”, și din subconștientul tău, dacă alegi așa, și dacă alegi să fii fericit, acum.

Dacă ai iubit profund pe cineva, iar acel cineva te-a iubit înapoi întreaga relație, asta este perfect și sigur pentru tine sexual, dar acest tip de relații sunt foarte rare! Foarte, foarte rar!

De obicei, există prefăcătorie, dragoste falsă, orgasme false, dezordine de energii, boli sexuale, energetice și fizice, așa mai departe. Din acest tip de relație cu atingerea adulterată, o mulțime de demoni invizibili se află în „zona respectivă” iar un luminiș este un Must have pentru sănătatea de bază.” (Carmen Meera)


„De fiecare dată când faci sex cu cineva; programarea lor sexuală se împletește cu ADN-ul tău.

Cu cât faci sex mai mult cu ei, cu atât programarea intră mai adânc în subconștientul tău

Și datorită faptului că atragem ceea ce suntem, vei continua să atragi aceeași persoană într-un corp diferit cu care ai făcut sex anterior

În timp ce mintea ta conștientă poate dorește ceva total diferit, tu vei continua să atragi ceea ce vrei să atragi

Până când nu îndepărtezi complet trecutul din sistemul tău energetic; oricine te găsește profund atras de voință are aceeași energie ca fostul tău

Chiar dacă aspectul și tratamentul inițial sunt diferite; mai devreme sau mai târziu le vei vedea adevărata față odată ce timpul le dezvăluie

Atunci vei începe să crezi că „Toți bărbații/Femeile sunt la fel, așa că de ce să te mai chinui ”

Oamenii conduși demonice formează relații cu alte ființe cu reguli demonice

Chiar dacă tu crezi că ești un înger, programarea ta este încă încurcată cu programarea demonică toxică cu vibratorii joase, așa că asta vei continua să atragi

Celibatul nu elimină și nu schimbă programarea; pur și simplu te oprește să faci sex cu fostul în corpuri diferite iar și iar

Poți atrage o energie interioară diferită de la alta doar dacă tu însuți ai o energie interioară diferită

Celibatul deși este grozav pentru tine să ai o ușurare temporară, timp și spațiu pentru a reflecta asupra daunelor și tiparelor relațiilor tale sexuale anterioare, este încă pasiv

Trebuie să faci munca activă din umbră pentru a îndepărta și apoi să schimbi programarea sexuală exact la iubitul pe care ai vrea să-l atragi

Astfel trebuie să devii mai întâi ceea ce cauți să manifești

Acest lucru poate fi realizat doar prin alchimie sexuală la care foarte puțini oameni au avut privilegii să aibă acces

Poți folosi apoi energia sexului pentru a-ți recabla întregul subconștient și astfel frecvența ta va vibra de fapt la frecvența Iubitului tău Divin

Celibatul este primul pas pentru a opri programarea toxică a foștilor iubiți să continue să se adâncească în tine

Totuși, următorul pas este alchimia sexuală pentru a învăța să îți îndepărtezi și să îți reprogramezi energia sexuală

Pentru majoritatea programarea toxică este atât de adânc înrădăcinat în ADN-ul lor încât va fi nevoie de muncă masivă înainte ca în cele din urmă să-și atragă iubitul divin

Și cei mai mulți nici măcar nu vor merge spre munca necesară, crezând că „Sexul este doar sex”

Astfel, cu cât începi mai repede munca, cu atât mai repede poți avea în sfârșit Relația Divină de lungă durată pe care ți-o dorești cu adevărat

Dacă nu, îți vei dori mereu și vei spera la Iubitul tău Divin, rămânând infinit singur în timp ce te lauzi cu celibatul tău în fața altora.” (Autor: Davonty)


”În prezent, justiția juvenilă, adoptată de țările occidentale, ocrotește doar corpul fizic al copilului, dar distruge relațiile familiale, capacitatea de a iubi și a ierta. Acest sistem este absolut imoral. Închinarea la trup și la bani în defavoarea sufletului și credinței este deloc morală.

Fie că vrem au ba, noi suntem educatori în viața noastră. Sensul educației este tratamentul sufletului. Ucenicii lui Hristos, care erau înzestrați cu abilități miraculoase, au putut deloc să vindece sufletul unui om posedat. Iar, când ei s-au apropiat de învățător și au întrebat de ce energia și abilitățile lor s-au dovedit a fi lipsite de putere, Iisus a răspuns: „Acest neam de demoni iese exclusiv cu rugăciune şi cu post”.

Ce este un demon? Demonul este tendința dezicerii de iubire și de credința în Dumnezeu. Când ne dezicem noi de iubire? Când trupul și atasamentele, mintea constienta ajung pe primul loc. Atunci, pentru salvarea sufletului, începe distrugerea conștientului și a trupului. Mai întâi, omul devine posedat, iar apoi continuă să se degradeze și moare.

De ce este nevoie pentru ca demonul să plece din suflet? Răspunsul este simplu: trebuie să renunțăm la trup și la mintea conștienta care au legătură cu orgoliul și cu atasamentele de bani si bogatie, bunastare. Tocmai conștientul (mintea logica, ‘cine mi-s eu’, ego) este cel care obligă omul să se închine la viitor, provocând sentimentul de superioritate, judecată și ură. Chiar conștientul ajută să se dezvolte ambiția excesivă, face setea de putere și bani atotcuprinzătoare. Prin urmare, pentru ca sufletul să fie salvat, conștientul trebuie să se dizolve. Asa apar formele de nebunie. Semnele exterioare ale acestei dizolvări, noi le numim posedare și demonism.

A izgoni un astfel de demon înseamnă a alunga boala care salvează sufletul. Când apostolii au încercat înlăture demonismul în mod mecanic, doar sa vindece, să elimine simptomele exterioare ale problemei, ei prejudiciau, deopotrivă, sufletul omului, iubirea și credința lui. Boala purifică sufletul. De aceea, vindecarea apărea deloc.

Hristos a explicat faptul că posedarea de către demoni se tratează prin post și rugăciune. Postul este renunțarea la trup și conștient și, de asemenea, la poftele trupești(sex, placeri prin hrana, alcool, droguri, so on), adică la straturile superficiale ale sufletului. Iar rugăciunea adresată lui Dumnezeu este contactul cu iubirea și învierea sufletului. Pentru a birui demonul dîn suflet, este necesar să te întorci către Dumnezeu. Este nevoie să-ți limitezi trupul, spiritul și partea animalico-umană a sufletului și atunci energia care s-a eliberat prin abstinenta se transformă în iubire pentru Creator. Iar când această inerție ia amploare și începe să depășească inerția degradării, atunci apare vindecarea....”

(S.N. Lazarev, Fragment carte ”EXPERIENȚA SUPRAVIEȚUIRII”)


S.N. Lazarev explica excelent ce sunt demonii. Atasamentele de bani, trup, sex, mentalul constient, superioritati gratuite fata de altii, adictii, hrana toxica, lichide toxice, cafeaua inclusiv, zaharul, so on. Cu totii am fost acolo. Cu totii putem alege purificarea de atasamente , de ganduri negre, toxice, devalorizante, low self worth, incapacitatea de a iubi pur si reintoarcerea catre Dumnezeu, cu adevarat. Nicidecum din gura’doamne ajuta ala babesc’ si nicidecum din conceptul mintii constiente. Dumnezeu este bunatatea si iubirea, este kindness, este sa te stii, sa te vindeci si educi, este si granita sanatoasa si a spune ‘nu’ atunci cand trebuie spus din self respect. Self respect inseamna sa articulezi prin cuvinte aka comunicare clara si precisa ceea ce te deranjeaza la o situatie sau persoana, oricat de dificil pare si oricat disconfort presupune. Acela este self love. Un ‘egoism’ sanatos, adica tu prima, tu primul, apoi restul.

Daca tu esti bine cu tine, in legatura cu Dumnezeul Sursa Suprema(este o experienta pe care o simti) si cu Dumnezeul din tine(Sufletul tau, I Am) , daca esti iubirea poti iubi, poti face binele, poti comunica, poti ierta , poti elibera total trecutul, poti accepta trecutul , invata lectiile de acolo( a le repeta deloc), a le transforma in INTELEPCIUNE. Simplu. Aceea este devenirea in lumina. Reintorcerea la Dragoste presupune prima data eliberarea de ego aka perfectionismul ala si controlul, Ele vin din frica, being less worthy, comparatia cu altii, traumele abandonului, so on, ele sunt deloc de la Dumnezeu, ca orice frica, tristete si alte emotii low vibe.

Dragostea ne salveaza mereu si iertarea. Iertarea de sine si a iubi din nou si din nou, reintorcerea la inocenta din noi, la copilul pur din noi, din spatiul lumina al inimii. De acolo , iubim din nou.” (Carmen Meera)


Relațiile bazate pe ego pot fi unele cu oameni care ne plac sau cu oameni care nu ne plac. Acestea sunt relații între un ego și un alt ego, sunt relații între iluziile unui ego și iluziile altui ego. Acestea sunt relațiile între oameni care înțeleg „iubirea” de la un nivel redus de conștiință.

Relațiile între egouri nu funcționează prea bine.

Relațiile sănătoase sunt unele la nivel de suflet și poți lucra la modul conștient cu tine însuți, pentru a ajunge mai repede la acel nivel. În acest proces te-ar ajuta să ai un partener care se află la același nivel, care să te susțină. Dar în general, chiar dacă ai de-a face cu oameni care nu sunt dispuși să urce la un nivel mai înalt al relațiilor, tu ești liber să-i tratezi pe toți cu Iubire, să te adresezi Luminii din ei.

Nu proceda la modul „Doamne, fă-I să se schimbe, fă-l să se poarte mai frumos cu mine, fă-l să mă iubească!”. Nu-i spune tu lui Dumnezeu ce să facă, fiindcă nu așa merg lucrurile. Mai degrabă lucrează cu tine însuți și indiferent cum te tratează celălalt, nu reacționa de la nivelul egoului, ci răspunde de la nivelul sufletului tău.

Nu veți ascensiona dacă nu reușiți să aveți relații la nivel de suflet cu toți oamenii. Nu veți ajunge în 5D dacă aveți conexiuni la nivel de suflet doar cu unii oameni. Atât timp cât veți avea relații la nivel de ego cu niște oameni, veți rămâne în afara 5D, ca să lucrați cu voi înșivă până reușiți să-i tratați și pe aceia ca pe niște suflete, ca să învățați să-i tratați și pe aceia cu Iubire.

Și nu vă mirați că dați atât de des peste oameni care vă apasă butoanele. Ei vă arată că încă mai aveți de lucrat cu voi înșivă.

Da, unii dintre noi constatăm că încă sunt oameni care ne apasă butoanele. Dar problema nu este la acei oameni, este în noi. De aceea este atât de important să conștientizăm când ni se apasă butoanele.

Toată lumea vrea să ascensioneze, oamenii sunt încântați de ceea ce au aflat despre viața în 5D, dar ascensiunea ta nu se produce pentru că ai citit/ învățat atât de multe chestii legate de spiritualitate, încât te simți deasupra tuturor și începi să te înalți. Ascensiunea se produce în raport cu cât ești de capabil să-i iubești necondiționat pe ceilalți.

„Iubesc necondiționat vreo câțiva oameni.”

Foarte bine, înseamnă că ai ridicat doar un picior, dar restul este în continuare aici, ancorat în 3D. Și e o poziție cam inconfortabilă ca să stai în ea vreo 30 de ani, dacă ai nevoie de atâta timp ca să înveți să iubești necondiționat ceilalți oameni… (Michael Mirdad) Traducerea Mihaela Dan

“Când oamenii sunt nepoliticoși, te jignesc/ atacă/ rănesc, ei au traume nevindecate, sunt plini de venin și acel venin dă pe afară. Important este ca tu să nu permiți ca ei să te otrăvească și pe tine.

Răspunde la rău cu bine, nu răspunde la rău cu rău. Dacă te lași prins într-un conflict, dacă îl jignești/ ataci/ rănești și tu pe celălalt, atunci poți să știi că deja ai permis ca otrava lui să te contamineze.

Nu permite unui om care se comportă într-un mod toxic să-ți strice ziua.

Nu permite unui om plin de venin să te umple și pe tine de venin.

Nu poți împiedica un om să-și împrăștie veninul, dar poți face ca acel venin să nu ajungă în interiorul tău. Păzește-ți inima!

Indiferent cât de bun/ generos/ politicos ești, în viață vei avea de-a face cu oameni care te vor trata într-un mod lipsit de respect/ bunătate, care te vor răni. Și de fiecare dată vei avea de ales între a te umple de venin, a te manifesta dezechilibrat, a face scandal, a jigni și tu sau a răspunde într-un mod echilibrat. Ai de ales între a mușca momeala sau nu.

De câte ori cineva te jignește, te ia peste picior, te atacă, fii conștient: „Acum mi se întinde momeala. Și e alegerea mea dacă o mușc sau nu”.

Cei mai mulți oameni mușcă momeala. Și de cele mai multe ori e aceeași momeală zi după zi, an după an, dar ei continua să o muște.

Alegeți-vă cu înțelepciune bătăliile. Dacă vă lăsați prinși în orice conflict, dacă vă lăsați provocați de oricine, consumându-vă energia cu lucruri și persoane care nu contează, nu veți mai avea energie pentru bătăliile care chiar contează. “ (Joel Osteen) Traducerea Mihaela Dan

Primul lucru pe care îl lămuresc atunci când lucrez cu cupluri este la ce nivel al relației se află fiecare dintre parteneri.

Sunteți prieteni cu beneficii? Sunteți într-un gen de legătură romantică, dar nu există deocamdată un angajament ferm formulat între voi în sensul de a avea o relație oficială? Petreceți destul de mult timp împreună și v-ați asumat o relație sexuală exclusivă, dar nu sunteți interesați deocamdată mai mult de atât? Sunteți un cuplu stabil, v-ați exprimat clar amândoi dorința de a avea o relație serioasă și sunteți implicați amândoi 100% în relație?

În 90% dintre cuplurile cu care lucrez, partenerii sunt la niveluri diferite, dar nu sunt conștienți de acest lucru, pentru că nu au discutat niciodată clar despre acest subiect, ci au preferat să meargă pe presupuneri. Mai exact, unul crede că lucrurile sunt la un anumit nivel din punct de vedere al implicării în relație (că sunt mai avansate), în timp ce celălalt consideră că lucrurile sunt la un alt nivel (mai puțin avansate).

Când îi întreb pe cei doi „Care este nivelul la care vă aflați în relație?”,

unul dintre ei spune, de exemplu, ceva de genul: „Ne întâlnim, facem sex, petrecem timp împreună, ne oferim companie unul altuia”, în timp ce cealaltă persoană este stupefiată de acest răspuns: „Cum adică?! Suntem împreună de ani de zile, vin și dorm la tine în fiecare week-end și tu spui că «ne întâlnim, facem sex, petrecem timp împreună, ne oferim companie»?! Părinții mei cred că o să ne căsătorim în curând și la fel credeam și eu, pentru că suntem deja de niște ani împreună!”.

Și cel dintâi este uimit: „Căsătorie?! De unde până unde ai scos-o pe-asta? De ce ai crede că o să ajungem la așa ceva? Nu am spus niciodată ceva de căsătorie și nu am spus nici măcar că aș fi interesat de o relație serioasă”.

Sau îi întreb „Aveți o relație sexuală exclusivă?” și răspunsurile pe care le primesc de la cei doi sunt „Da” și „Nu”. Iar cel care a spus „Da” este stupefiat să audă că celălalt a spus „Nu”.

Și cel care a spus „Nu” nu înțelege mirarea celuilalt: „Nu ți-am spus niciodată că aș avea o relație exclusivă cu tine, de ce te uiți așa? Nu sunt pregătit să-mi asum o relație sexuală exclusivă cu tine, nu cred că am ajuns la acel nivel”.

Sunt obișnuit să particip la astfel de scene, în care doi oameni sunt împreună de ani de zile, dar nu au discutat niciodată despre relația lor, despre ce-și doresc fiecare de la relație, despre cât este dispus fiecare să se implice în acea relație. Ei pur și simplu nu comunică.

Cum e posibil să stai alături de un om un an sau mai mult și să nu discutați niciodată despre relația voastră, despre ce vreți fiecare, ca să vă lămuriți dacă aveți într-adevăr o relație serioasă, așa cum credeți unii dintre voi, sau aveți o relație care pentru celălalt nu înseamnă decât o legătură temporară din care obține sex și companie?

De ce presupui că acel om are o relație sexuală exclusivă cu tine, dacă el nu ți-a spus niciodată că este dispus să-și asume așa ceva?

De ce presupui că acel om își dorește o relație serioasă cu tine, dacă el nu ți-a spus niciodată că este interesat de așa ceva?

Sfat: nu mai presupuneți nimic în ceea ce privește intențiile partenerului vostru. Dacă vreți să știți ce intenții are în legătură cu relația voastră, dacă vreți să știți ce simte în ceea ce privește relația voastră, întrebați-l direct.

Cei mai mulți dintre voi nu faceți asta pentru că vă temeți să aflați răspunsul. Adânc în interiorul vostrru voi știți care va fi răspunsul și nu vă place, așa că preferați să nu-l aflați, să trageți de timp, sperând că partenerul vostru își va schimba opinia. (Michael Mirdad) Traducerea Mihaela Dan

Atunci când doi oameni au o legătură romantică (fie că este la început sau durează de ceva vreme), cel care vrea cel mai puțin de la acea legătură „câștigă”.

Ce vreau să spun cu asta: dacă unul dintre cei doi vrea să se sărute cu celălalt, iar al doilea nu vrea, nu va exista niciun sărut; dacă unul dintre cei vrea să facă sex, iar al doilea nu vrea, nu vor face sex; dacă unul vrea să fie o relație serioasă, iar celălalt nu vrea, nu va fi o relație serioasă.

Ca atare, atunci când vin la mine diverse cupluri îi întreb pe fiecare dintre cei doi parteneri care este nivelul la care consideră el că este relația, ce-și dorește el de la acea relație și în cazul în care descoperim că ei sunt la niveluri diferite (de exemplu, unul crede că aceea este o relație serioasă, iar celălalt consideră că este doar o prietenie cu beneficii), îi întreb pe fiecare dacă este dispus să urce/ coboare la nivelul dorit de celălalt.

În cele mai multe dintre cazuri, cel care credea că este o relație serioasă nu acceptă să continue acea relație, dacă este vorba să fie doar o prietenie cu beneficii, iar celălalt nu va accepta să-și asume o relație serioasă.

De obicei, atunci când află cum vede cu adevărat partenerul lor acea relație, oameni sunt răniți, sunt furioși și relația se sfârșește.

Dar este dureros că oamenii stau ani de zile într-o relație fără să vorbească despre aceste lucruri atât de importante, ci preferă să trăiască într-o iluzie, sperând că partenerul lor își dorește o relație serioasă și este implicat 100% în acea relație.

Eu înțeleg că aveți dorințe, speranțe, visuri, așteptări, că ați investit timp, energie, sentimente în relația respectivă, dar de ce nu aveți înțelepciunea să comunicați de la început cu acel om, să-l întrebați clar ce vrea de la acea relație, ce înseamnă pentru el acea relație, la ce nivel este dispus să se implice în acea relație? Nu înțelegeți că faptul că trageți de timp nu este deloc în favoarea voastră, pentru că atunci când veți afla adevărul, va fi și mai dureros? Dacă trageți de timp, dacă nu puneți acele întrebări la care s-ar putea să primiți răspunsuri care nu vă plac, sunt șanse foarte mari ca răspunsurile să fie aceleași și peste un an, și peste 2, și peste 5 ani și durerea voastră va fi mult mai mare.

De ce vă puneți singuri în postura ca după ani de zile de relație să aflați că acel om nu a avut niciodată intenția de a avea o relație serioasă cu voi, că pentru el a fost doar o legătură temporară, poate nici măcar exclusivă din punct de vedere sexual, într-o perioadă în care nu a găsit o persoană care să-l intereseze cu adevărat pentru o relație serioasă?

Când ajungeți într-o asemenea situație, când ajungeți să descoperiți adevărul, nu-l urâți pe acel om, nu-l judecați, ci învățați-vă lecția: uitați-vă în urmă și vedeți cum ați ratat ocazie după ocazie de a deschide discuția cu privire la relația voastră, cum ați avut parte de nenumărate semne care indicau faptul că acel om nu era pe deplin implicat în relație, dar ați refuzat să vedeți acele semne, cum ați simțit de mai multe ori că el nu este dispus să-și ia un angajament serios față de voi, dar ați refuzat să țineți cont de ceea ce simțeați și să puneți acele întrebări la care nu voiați să aflați răspunsul. Dacă ați fi întrebat, foarte probabil acel om v-ar fi spus adevărul. Dar nu voiați să auziți adevărul, așa că nu ați întrebat.

Și uneori acel om v-a spus clar că nu este interesat de o relație serioasă, dar ați refuzat să-l auziți. El o să vă spună, de exemplu: „De ce credeai că aveam o relație serioasă? Chiar luna trecută ți-am spus că nu sunt pregătit pentru o relație serioasă!”.

„Da, dar după aceea te-ai purtat atât de frumos cu mine! Și am mers împreună în concediu și am crezut că lucrurile s-au schimbat…”

„Îmi pare rău dacă ai crezut asta; faptul că petrecem timp împreună, că facem sex, că mergem împreună în concediu, nu înseamnă că vreau să am o relație serioasă cu tine. Îmi placi ca om, țin la tine, îmi place să petrec timp cu tine, dar ceea ce simt pentru tine nu este ceea ce-mi doresc pentru o relație serioasă. Lucrurile nu s-au schimbat cu nimic. Dacă mă întrebai, îți spuneam că nu s-au schimbat.

Dacă lucrurile se vor schimba, o să-ți spun. Până atunci, te rog, nu mai presupune că lucrurile s-au schimbat, doar pentru că mă port frumos cu tine.”

Nu poți forța un om să te iubească, nu poți forța un om să fie pregătit pentru o relație serioasă, nu poți forța un om să se implice într-o relație mai mult decât simte că vrea să se implice. (Michael Mirdad) Traducerea Mihaela Dan

Noi putem avea două tipuri de relații: relații karmice sau relații care sunt un Dar pentru noi.

Și nu contează că e vorba de oamenii cu care ne întâlnim pe stradă, de colegi de serviciu, de cei din familie, de cei de la magazinul alimentar, de prieteni, de iubiți, etc. Toți oamenii cu care ne întâlnim sunt oameni cu care avem una dintre aceste două tipuri de relații – ei reprezintă pentru noi fie karma, fie un Dar.

Relații karmice sunt cele mai multe; dacă ai de-a face cu 100 de oameni într-o zi, cel mai probabil mai mult de 90 dintre ei sunt cei cu care ai relații karmice. Și asta se întâmplă pentru că noi, oamenii, trăim în cea mai mare parte din spațiul egoului.

Pe măsură ce crești ca nivel spiritual, începi să ai parte de relații care sunt un Dar pentru tine. Vei constata că vei avea parte din ce în ce mai des de oameni care te tratează frumos, care se comportă cu tine cu bunătate. Și când ai parte de astfel de daruri prețuiește-le, mulțumește pentru ele și conștientizează: „Wow… am crescut spiritual…. În ultima vreme am avut de-a face cu o mulțime de oameni care m-au tratat cu bunătate”.

Și nu mă refer la o bunătate venită dintr-un anume interes, ci la o bunătate necondiționată, la faptul că acei oameni sunt absolut sinceri în modul în care se comportă cu tine.

Și apoi devino tu însuți un dar pentru alții. Spre exemplu, la finalul fiecărei zile, observă: ai făcut măcar un om să se simtă mai bine prin comportamentul tău, ai tratat cu cineva cu bunătate, ai ajutat pe cineva? Ai fost atent în jurul tău, ca să sesizezi dacă cineva are nevoie de ajutorul tău? (Michael Mirdad) Traducerea Mihaela Dan

Uneori noi nu dăm atenție la ceea ce se întâmplă în jurul nostru, nu suntem atenți la ceilalți și nu sesizăm când ei au nevoie de ajutor, nu dăm dovadă de empatie.

Poate tu o să-mi spui că nu ai făcut rău nimănui azi, dar nu cumva ai trecut pe lângă un om care avea nevoie de ajutor și nici nu l-ai văzut sau nu ai sesizat că avea nevoie de ajutor și tu l-ai fi putut ajuta?

Și nu spun să vânăm ocazii în care îi putem ajuta pe alții, să fim obsedați de a-i ajuta pe alții și eventual să insistăm să-i ajutăm și pe cei care nu vor să fie ajutați, ci spun doar să fim atenți la ce se întâmplă în jurul nostru, la oamenii din jur, pentru ca atunci când Divinitatea ne scoate în cale un om pe care-l putem ajuta, să nu ratăm ocazia.

Eu spun să te întrebi în fiecare zi: am făcut astăzi măcar un gest de bunătate/ generozitate, am ajutat astăzi măcar un om să se simtă mai bine?

Și dacă tu ești un om care face tot timpul astfel de gesturi de bunătate, atunci nu doar că ești un om care va ajunge în Rai, ci ești un om care deja trăiește în Rai.

Când funcționezi din spațiul Bunătății, tu aduci Raiul pe Pământ, tu ești un emisar al Raiului. Tu nu faci doar să te rogi, pentru a aduce Raiul pe Pământ; prin ceea ce faci tu aduci Raiul pe Pământ. (Michael Mirdad) Traducerea Mihaela Dan

TAIEREA LEGATURILOR

'Chakrele au adesea „CORZI ETERICE” proiectate din ele, care arată ca nişte tuburi chirurgicale mergând către chakrele altor oameni cu care avem relaţii.

Corzile eterice sunt cele mai comune, cele care se formează cu fraţii, părinţii, foştii soţi, foşti iubiţi, actuali soţi, iubiţi, prietenii apropiaţi...

Teama din aceste relaţii formează aceste corzi. Această teamă poate fi caracterizată drept co-dependenţă, ataşamente, frică de abandonare sau neiertare.

Corzile eterice acţionează ca tuburi cu energii, din care schimbul se face cu dublu sens de la o persoană către cealaltă. Problema este dacă le ai.

Dacă persoana de care eşti ataşată are o viaţă activă care cere eforturi, acea persoană va trage energia de la tine.

El sau ea îşi vor lua suplimentul de energie necesar de la tine prin corzile eterice.

Te vei simţi secat fără să ştii de ce.

Adesea, oamenii cu care ai avut relaţii sexuale se leagă la chakra sacrală a ta.

Oamenii cu care ai avut conflicte se ataşează la plexul solar.

Cei după care ai suferit pierderi (te-au părăsit) sunt ataşaţi la chakra inimii.

Aceia cu care ai avut relaţii dureroase de prietenie sau unde tu ai cărat toată greutatea sunt ataşaţi la umerii tăi.

Cea mai simplă şi cea mai rapidă modalitate de a tăia corzile eterice este să îl chemi mental pe Arhanghelul Mihail pentru a-ţi fi alături oricând şi să taie toate corzile care îţi consumă energia.

Pur şi simplu gândiţi următoarele:

„Arhanghele Mihail, te chem acum. Te rog taie stringurile fricii care mă seacă de energie şi de vitalitate.”

Rămâneţi liniştiţi, în timp ce el vă taie aceste stringuri.

Când avem ataşamente bazate pe teamă faţă de cineva sau ceva, formăm „lese” spirituale pentru a împiedica fiinţa sau obiectul să plece ori să se schimbe.

Aceste legături, care seamănă cu nişte tuburi chirurgicale, se măresc odată cu durata şi intensitatea relaţiei.

Corzile sunt tuburi goale şi energia curge înainte şi înapoi între persoanele ataşate. Acestea sunt stringuri care se bazează pe teamă şi ele sunt întotdeauna nesănătoase şi depind de o disfuncţie.

Ele nu au nimic de-a face cu iubirea sau cu aspectul sănătos al relaţiei.

ÎNLATURAREA BLESTEMELOR:

Asiguraţi-vă că spatele vostru nu atinge nicio suprafaţă, cum ar fi spătarul scaunului. Puteţi sta uşor aplecaţi în faţă sau întinşi pe burtă sau pe o parte.

Chemaţi-i pe Arhanghelii Rafael şi Mihail să vă înconjoare, apoi inspiraţi şi expiraţi foarte profund.

Uneori, când oamenii sunt mânioşi pe ei sau pe ceilalţi, ei trimit energia mâniei, care se poate solidifica sub o formă care o face să pătrundă în corpuri.

Uneori, ne blestemăm singuri sau blestemăm pe altcineva, inconştient sau conştient. Fiţi dispuşi să renunţaţi la mânie şi să îndepărtaţi orice urmă de energie a mâniei din corpul vostru, îndepărtaţi orice pumnale, săgeţi, săbii sau alte obiecte ascuţite sau dureroase din spatele vostru sau din alte zone.

Pe măsură ce aceste pumnale şi alte obiecte ies acum din corpul vostru, puteţi fi surprinşi să descoperiţi cine vi le-a trimis.

Fiţi deschişi şi trimiteţi acestor oameni iertarea voastră, cât de bine puteţi, ca un mod de a vă vindeca pe voi înşivă, chiar mai profund.

Continuaţi să îndepărtaţi obiectele din întregul vostru corp, renunţând complet la ele.

Toate blestemele vor fi acum înlăturate complet, în toate direcţiile timpului.

Rafael vă va acoperi apoi cu un gel lichid, luminos şi vindecător, care imediat vindecă toate rănile rămase.

Pe măsură ce vă vindecaţi, Mihail vă acoperă cu un scut purpuriu, care face ca orice viitor atac să fie respins.

Pe măsură ce ei fac acest lucru, aceste atacuri sunt transformate în iubire şi se întorc la cel care le trimite, pentru a-l vindeca.

Acum sunteţi complet curăţaţi şi protejaţi.

Mulţumiţi-le Arhanghelilor Mihail şi Rafael pentru vindecarea voastră.

DEZLEGAREA JURAMINTELOR:

Uneori jurămintele pe care le-am făcut în alte vieţi ne urmăresc şi în această viaţă.

Vechile legăminte de sărăcie pot crea probleme financiare, legămintele de păstrare a celibatului pot duce la dificultati sexuale şi relaţionale, iar legămintele de sacrificiu de sine pot crea tendinţe către autosabotaj.

Atunci când aceste jurăminte sunt dezlegate, efectul lor negativ este îndepărtat şi vindecat. Iată cum se poate face acest lucru:

Centraţi-vâ în tăcere, respirând profund.

Spuneţi în gând sau cu voce tare:

„DEZLEG ACUM orice legământ de sărăcie pe care l-aş fi putut face în altă viaţă.

Cer ca toate efectele acestor legăminte de sărăcie să fie acum nimicite şi îndepărtate în toate direcţiile timpului.

Dezleg acum orice legământ de celibat pe care as fi putut să îl fac în alte vieţi. Cer ca toate efectele acestor legăminte de celibat să fie acum nimicite şi îndepărtate în toate direcţiile timpului.

Dezleg acum orice legământ de sacrificiu de sine pe care aş fi putut să îl fac în alte vieţi.

Cer ca toate efectele acestor legăminte de sacrificiu de sine să fie

acum nimicite şi îndepărtate în toate direcţiile timpului!'' (Doreen Virtue)

Ai grijă de energia ta!

Ori de câte ori alegem să răspundem urât sau să ne certăm cu cineva, creăm corzi energetice negative din plexul solar cu acea persoană.

Ori de câte ori avem relații sexuale cu un partener stabil sau pasager, facem schimb de energie, informații, facem schimb de traume și creăm corzi energetice.

Si situatia se inrautateste cand nu cunoastem aceste detalii si facem alegeri din ignoranta fara sa ne dam seama ce risc ne asumam.

Dacă ai emoții puternice în legătură cu oamenii pe care nu îi placi și îi vezi ca dușmani, creezi corzi energetice toxice care secătuiesc energia vitală din plexul tău solar.

O zi în care pierzi energie vitală îți slăbește corpul și te face să te simți epuizat sau lipsit de entuziasm pentru viață.

Cu cât deranjezi mai mulți oameni cu vorbele tale, cu faptele tale, cu atât mai puțini oameni vor fi conectați negativ cu tine.

De exemplu:

Dacă ai împrumutat bani și ai promis că îi vei returna și nu i-ai returnat la data menționată, vei rămâne conectat cu acea persoană printr-o inimă energetică în sens negativ.

Și ori de câte ori acea persoană își amintește că îi ești dator, acea inimă se îngroașă și stoarce forța vieții din tine.

Energia pe care o pierzi din cauza ignorantei te va costa scump pe viitor, si nu vei mai avea puterea sa lupti pentru viata si sanatatea ta.

De fiecare dată când bârfești sau judeci o persoană îți faci un mare rău ție , corzile energetice vor merge din plexul tău solar la acea persoană care poate fi oricine, iar tu îți poți destabiliza aura energetică dacă acea persoană este văzută fără protecție.

Si daca acea persoana traieste frumos in comuniune cu Dumnezeu si in armonie atat cu oamenii cat si cu Universul, efectul bumerang va fi de doua ori mai mare pentru persoana care emite cuvinte negative si imbratisari. Exact cum se spune... nu sapa groapa cuiva ca sa nu cazi singur in ea.

Emoțiile negative precum ura, neiertarea, judecata, critica slăbesc foarte mult aura unei persoane. Aura fiind compusă din cele 7 straturi energetice de protecție a fiecărui om.

Omul are nevoie de o aură puternică în lume, tocmai pentru a se proteja de atacurile energiilor negative.

Conexiunile tale energetice sunt extrem de importante, nu doar că te conectează la diverse locuri de pe planetă, dar sunt și ancorate în evenimente din trecutul tău.

S-ar putea să aveți legături cu experiențele trecute din copilărie, atât cu evenimente traumatice, cât și minunate.

Din punct de vedere energetic, cel mai bine este să nu ai multe cabluri care să te conecteze la trecut. Pur și simplu îți blochează circuitele interne.

De exemplu:

Dacă ai avut o experiență înfricoșătoare în copilărie în care ai fost mușcat de un câine sau ai suferit abuz emoțional sau fizic, este posibil să fi format un cordon de legătură între tine și energia acelui eveniment. (Doar pentru că ceva s-a întâmplat în trecut nu înseamnă că s-a terminat, încă poți vibra în câmpul tău energetic. )

Asta inseamna ca in viitor, daca treci instant pe langa un caine sau cineva pe strada, cordonul acelei experiente cu cainele sau persoana poate pulsa si trauma de la evenimentul original se va schimba in subconstient in tine. Ai putea avea o durere groaznică de cap și să nu știi de ce.

Majoritatea dintre noi avem sute sau chiar mii de cabluri care ne conectează la trecut care poate fi activat oricând.

Aceste corzi ne pot face extrem de dificil să fim prezenți aici și acum.

Majoritatea oamenilor habar nu au ce efect au conexiunile energetice asupra vieții și bunăstării lor.

Ne tragem de noi înșine

Cu cât mai multe emoții implicate în acea relație, cu atât mai puternică este atracția. Emoțiile negative creează de obicei o atracție mai puternică decât cele pozitive.

Totul este compus din energie în continuă schimbare

Nu suntem separați de lumea din jurul nostru.

Totul are conștiință.

Legături energetice de atașament există între tine și aproape oricine ai avut vreodată o relație sau un contact. Informația, energia, sentimentele de iubire, sentimentele de ură sau gândurile toxice pot curge prin aceste conexiuni.

De exemplu:

E posibil să ai în același timp același gând, sau aceeași emoție pe care o are cineva cu care ești legat de o astfel de coardă. Simte-i emoțiile ca pe emoțiile tale și chiar gândurile ei ca pe gândurile tale, mai ales dacă este un transmițător puternic sau dacă ești un receptor deschis.

Este important să știi dacă emoțiile pe care le ai sunt ale tale sau ale altcuiva cu care ești conectat prin astfel de cabluri. Acest lucru este posibil atunci când te cunoști foarte bine, fără autocunoașterea personală a unei conștiințe înalte, nu vei înțelege niciodată ce se întâmplă cu tine.

Cheia succesului este cunoașterea

Cu cât ești mai dispus să te schimbi, să te dezvolți emoțional și mental, cu atât îți va fi mai ușor să depistezi pericolul și să știi să te protejezi de el.

Oamenii mor adesea în câteva zile, tocmai pentru că energia lor este blocată de cabluri de alimentare cu diferite persoane sau situații neplăcute și negative.

Cu cât îți ridici starea de conștiință și investești în bunăstarea minții tale, cu atât vei trăi o viață lungă, frumoasă și prosperă.

Banii vin acolo unde energia este bună

Sănătatea este acolo unde energia este bună

Fericirea este acolo unde energia este bună

Emoțiile puternice precum frica, ura, neiertarea, lamentarea, nemulțumirea vor ține mereu omul în mizerie și într-o viață tristă și urâtă.

Emoții precum iubirea, pacea, recunoștința, bunătatea, iertarea, compasiunea, vor aduce unei persoane toată buna dispoziție dorită și niciun cordon energetic negativ nu se va atașa de acei oameni pentru că emană o vibrație înaltă și au o minte luminată.

In concluzie, ai mereu grija de gandurile tale, de vorbele tale, de faptele tale, si ajuta-te in fiecare zi sa te imbunatatesti cu ganduri si informatii bune, utile

Devenind conștient, îți crești conștientizarea. (Laureano G Gonçalves)


Dacă trăiești în această lume nu poți evita să interacționezi cu oameni toxici – îi găsești în propria familie, la serviciu, în magazine, pe șosea, în trafic, etc. Uneori ajungem să ne aflăm în contexte în care suntem înconjurați de oameni toxici care vor să profite de noi, să se folosească de noi, să ne înșele, etc. Ca atare, este de dorit să accepți ideea că vei avea de-a face cu astfel de oameni în viața de zi cu zi și să înveți să te comporți la modul conștient când te afli într-o situație de acest gen.

Oamenii toxici sunt acei oameni care au capacitatea de a te manipula în așa fel, încât să faci ceea ce vor ei, nu ceea ce vrei tu, care aduc drama în viața ta, care te sleiesc energetic, care te deturnează de la Calea ta. Uneori ei arată ca niște oameni cumsecade, dar reușesc să te determine să iei niște decizii care nu îți sunt deloc benefice și să îți faci praf viața. Un om toxic te trage în jos, te face să-ți pierzi încrederea în tine, siguranța de sine, entuziasmul.

Cel mai mare pericol pe care îl reprezintă un om toxic nu este el, ca persoană, ci reacția ta atunci când interacționezi cu el. Și dacă ești înțelept înveți să răspunzi (la modul echilibrat) când ai de-a face cu oameni toxici, nu să reacționezi (la modul dezechilibrat).

Când au de-a face cu oameni toxici, cei mai mulți oameni reacționează, nu răspund. Unii reacționează prin A FUGI de oamenii toxici, pentru că sunt intimidați de aceștia. Spre exemplu, sunt oameni care renunță la un loc de muncă pentru că au un șef sau un coleg care este toxic și acesta îi afectează atât de puternic, încât simt că nu-i mai pot face față, că nu mai rezistă psihic.

Problema este că oamenii toxici sunt peste tot. Dacă nu înveți să te confrunți cu ei și să le răspunzi (la modul echilibrat) vei fugi toată viața.

Când au de-a face cu oameni toxici, alții reacționează prin A SE LUPTA cu aceștia, a intra în conflict cu ei. Acest tip de reacție vine dintr-o stare de dezechilibru emoțional, când acționezi fără să-ți mai folosești discernământul – acel om toxic îți apasă butoanele și tu reacționezi dezechilibrat/ agresiv, într-un mod care nu te caracterizează și care nu te onorează. Acest gen de reacție îți face rău și ție și poate și altora.

Și uneori acel om toxic îți apasă butoanele cu intenție, fiindcă vrea să te facă să ai un comportament deplasat într-un anumit context în care acest lucru îți afectează imaginea. Tu te faci de râs, acționând sub impulsul furiei, în timp ce acel om toxic face figura inocentului.

Când au de-a face cu oameni toxici, alții reacționează prin A SE BLOCA. Ei nu știu cum să reacționeze, fiindcă sunt confuzi și nu sunt capabili să ia o decizie, să acționeze într-un fel. Ar vrea să se îndepărteze de ei, dar nu sunt capabili să facă asta.

Când au de-a face cu oameni toxici, alții reacționează la modul „O SĂ TE IUBESC ATÂT DE MULT, ÎNCÂT O SĂ TE FAC SĂ TE SCHIMBI, să nu mă mai tratezi în acest mod”.

Informație de ultimă oră: nu poți să schimbi natura unui om cu iubirea ta.

Nu poți transforma un om toxic cu iubirea ta. Poți să înțelegi că acel om este toxic, poți să iubești acel om toxic și poți să alegi să te îndepărtezi de el, pentru că ești conștient că acesta este la un nivel diferit de nivelul tău și nu poți să-l tragi după tine, iar dacă rămâi cu el te vei distruge. (RC Blakes) Traducerea Mihaela Dan


Cei mai mulți oameni nu înțeleg următorul lucru: faptul că o persoană are un loc în inima ta nu înseamnă că ea își are locul asigurat și în viața ta până la sfârșitul zilelor tale.

Mulți oameni încearcă la modul disperat să păstreze în viața lor niște persoane care le sunt dragi, care le-au fost alături în trecut, dar care nu-și mai au locul în prezentul lor și cu siguranță nu mai au ce căuta în viitorul lor.

Cei mai mulți dintre voi ați experimentat situații de acest gen, știți cum este când ai o relație cu un om pe care l-ai iubit (partener de cuplu, prieten, etc), dar simți clar că acea relație a ajuns la final și este timpul să îi dai drumul acelui om, fiindcă nu vă mai potriviți. Nu e o situație plăcută, dar sunt experiențe prin care veți trece iar și iar, dacă evoluția personală este o prioritate pentru voi; pe măsură ce creșteți, veți constata că unii oameni nu mai rezonează cu voi, fiindcă ei nu au crescut în același ritm cu voi. Și deși pentru o perioadă încercați să ignorați diferențele dintre voi, vine o vreme când este atât de evident că nu mai rezonați unul cu celălalt, că nu mai aveți nimic în comun, încât devine un chin să încercați să păstrați acea relație. Voi țineți la acel om, știți că este un om bun și nu este vorba despre faptul că unul dintre voi i-ar fi „superior” celuilalt, este vorba pur și simplu de faptul că nu mai sunteți pe aceeași lungime de undă.

Nu puteți lua cu voi în viitorul vostru oameni care nu sunt la nivelul vostru, indiferent cât de mult țineți la ei. Ei nu pot rezista la nivelul la care mergeți voi. La început o să vă fie greu să acceptați acest lucru, dar cu timpul vă veți convinge că aceasta este situația; nu puteți decât să o acceptați așa cum este, să dați drumul oamenilor care nu țin pasul cu voi și să vă urmați Calea. (RC Blakes) Traducerea Mihaela Dan


Faptul că unii oameni au un loc în inima noastră nu înseamnă neapărat că ei au un loc asigurat și în viitorul nostru.

Faptul că unii oameni au un loc în inima noastră nu înseamnă neapărat că și noi avem un loc în inima lor. Unii oameni rămân alături de noi pentru că obțin niște avantaje de pe urma relației pe care o au cu noi.

Dar chiar și în aceste condiții, chiar și atunci când știm că acei oameni nu ne iubesc așa cum îi iubim noi, ne este greu să le dăm drumul și să ne vedem de viața noastră fără ei.

De ce facem asta?

1.Pentru că ne simțim responsabili pentru soarta acelor oameni. Uneori noi înțelegem mai bine decât ei cât de mare este contribuția noastră în viața lor și ce ar însemna să îi lăsăm și să ne vedem de drum; ei nu înțeleg cu adevărat ce ar însemna asta pentru ei. Noi știm că dacă ieșim din viața lor ar ajunge foarte rău și nu vrem să li se întâmple asta.

2. Nu vrem ca cei apropiați să spună că ne-am schimbat și că „ne dăm mari”, că „suntem cu nasul pe sus”. Dar adevărul este că noi chiar ne-am schimbat.

Nu poți evolua fără să te schimbi. Și dacă ai evoluat, este firesc să ai alte valori, alte principii, alt stil de viață. Acei oameni nu s-au schimbat și practic, te acuză/ îți reproșează că te-ai schimbat în bine (din punctul lor de vedere te-ai schimbat în rău, fiindcă nu mai ești ca ei).

Eu privesc lucrurile așa: dacă vrei să mă acuzi/ judeci pentru că am evoluat, bine, recunosc că sunt „vinovat” de asta. Dar nu e vina mea că tu nu te-ai schimbat deloc, că nu ai evoluat deloc în ultimii ani. Și n-o să-mi irosesc viața rămânând la nivelul la care îți convine ție, să mă bălăcesc în mediocritate, doar pentru că tu faci asta. (RC Blakes) Traducerea Mihaela Dan


De ce ne este greu să le dăm drumul unor oameni care ne sunt dragi și să ne vedem de viața noastră? De ce nu înțelegem că faptul că unii oameni au un loc în inima noastră nu înseamnă neapărat că ei au un loc asigurat și în viitorul nostru?

3.Sperăm că ei se vor trezi și-și vor dori să evolueze și ne vor ajunge din urmă, sperăm că astfel că îi putem lua cu noi în viitorul nostru. Dar oamenii nu se pot schimba decât dacă aleg ei să se schimbe; noi nu putem schimba pe nimeni.

Și uneori Dumnezeu ne cheamă către Destinul nostru și noi întârziem în a urma Chemarea pentru că suntem ocupați cu a trage de cei apropiați, fiindcă vrem să luăm cu noi tot cartierul.

Nu merge așa… Cei mai mulți oameni nu vor să meargă în direcția în care mergi tu, ci vor să rămână acolo unde sunt, iar faptul că tragi de ei și aceștia opun rezistență te încetinește din drumul tău. Practic, tu încerci să aduci cu forța în viitorul tău niște oameni care nu este menit să mai facă parte din viața ta. Tu încerci să-i împingi cu forța într-un spațiu din viața ta în care nu se potrivesc și ei opun rezistență și asta creează tot felul de tulburări/ dezechilibre/ drame inutile.

Cu cât evoluezi mai mult, cu atât ții mai mult la liniștea ta și cu atât mai rapid vei acționa atunci când oamenii aduc dramă în viața ta.

Dacă un om creează în mod sistematic dramă în viața mea, pentru mine acesta este un semn clar că omul respectiv nu-și mai are locul în preajma mea. Îi pot fi recunoscător pentru tot ceea ce a însemnat el pentru mine în trecut, dar dacă el face o dramă din orice este un semn că nu mai are loc în viitorul meu.

Nu sunt dispus să mai tolerez în preajma mea oameni care fac o dramă din orice, care creează mereu dezechilibre/ conflicte/ tensiuni, care se plâng tot timpul de ceva. Îi scot din viața mea; chiar dacă îi iubesc pe acești oameni, aleg să îi iubesc de la distanță, nu le permit să-mi umple viața cu toxicitate. (RC Blakes) Traducerea Mihaela Dan


De ce este o binecuvântare faptul că le dăm drumul unor oameni care nu ni se mai potrivesc și ne vedem de viața noastră fără ei?

Uneori simplul fapt că ținem alături oameni care nu-și mai au locul în viața noastră ne blochează evoluția.

Uneori Divinitatea nu dă drumul unor Daruri pe care le are pregătite pentru tine pentru că tu alegi să ții în viața ta oameni care nu sunt meniți să mai fie acolo, pentru că alegi să „joci” la un nivel inferior celui la care ești capabil să „joci”, pentru că faci alegeri de la un nivel redus de conștiință, pentru că nu asculți ghidarea divină.

Dacă Dumnezeu îți transmite ce ai de făcut, îți dă semne, dar tu refuzi să asculți, El nu-ți mai spune nimic, te lasă să faci ce vrei tu și să vezi cum iese. După ce vei decide să dai drumul acelor oameni care nu-și mai au locul în viața ta, Dumnezeu îți va da noi instrucțiuni. Vei dobândi o nouă claritate, vei vedea uși pe care înainte nu le vedeai și îți vei da seama cât de mult te-a costat faptul că te agățai de o persoană care nu mai era menit să fie în viața ta.

Dacă vreți să evoluați, obișnuiți-vă cu ideea că periodic va fi necesar să dați drumul anumitor oameni care nu mai rezonează cu voi, care nu-și mai au locul în viața voastră, că va fi necesar ca pe unii oameni să-i iubiți de la distanță.

A te agăța de niște oameni la care ții, a refuza să le dai drumul când s-a încheiat rolul lor în viața ta, înseamnă a nu te iubi pe tine însuți, a-ți sabota propria evoluție. Înțelege că oamenii care au un loc în inima ta nu vor avea întotdeauna un loc în viața ta. Acceptă faptul că nu toți cei care au avut rol important în trecutul tău vor avea un rol în viitorul tău.

Da, uneori e dureros să dăm drumul unor oameni care au însemnat mult pentru noi, dar acesta este procesul evoluției. Este necesar să învățăm să acceptăm că unii oameni și-au încheiat rolul în viața noastră și să le dăm drumul să plece, atunci când vine momentul. Nu toți oamenii care au făcut parte din trecutul nostru sunt meniți să facă parte din viitorul nostru. (RC Blakes) Traducerea Mihaela Dan


Primesc o mulțime de mesaje de la diverse persoane care îmi cer sfatul și-mi vorbesc despre faptul că anumiți oameni le sleiesc energetic, umplu cu negativitate/ toxicitate viața lor.

Dacă tu constați că un om aduce dramă în viața ta, că aduce toxicitate în viața ta, nu mai pierde timpul încercând să-l schimbi/ „repari”/ vindeci. Reconsideră poziția pe care i-o oferi acelui om în viața ta și dacă este necesar, scoate-l cu totul din viața ta. Nu îți mai pierde timpul și energia cu astfel de oameni!

Eu nu-mi irosesc timpul cu ei. Dacă nu mă inspiri, dacă discuțiile cu tine nu mă fac să simt că am mai învățat ceva, să mă simt înalțat, nu te primesc în cercul apropiaților mei, fiindcă n-am nevoie de oameni care mă trag în jos. Și este responsabilitatea mea să mă asigur că grupul apropiaților mei cuprinde oameni care mă inspiră, care mă provoacă să evoluez, care sunt și ei preocupați de propria evoluție.

Dacă cineva vrea să-și verse toxicitatea undeva, n-are decât să o verse în altă parte, pentru că eu nu-i permit să o verse în curtea mea.

Și este responsabilitatea fiecăruia dintre voi să aveți grijă ce oameni primiți în preajma voastră.

Dacă tu te plângi că X te abuzează, că nu mai suporți, îți răspund că tu ai primit acel om în viața ta și tu l-ai păstrat în viața ta până acum. Dacă ai fi ales să-l scoți din viața ta cu ceva timp înainte, el nu ți-ar mai fi făcut acele lucruri acum.

E responsabilitatea ta să alegi ce oameni păstrezi în viața ta și dacă acei oameni te abuzează nu te mai plânge, fiindcă tu îi ții în viața ta.

Dacă spui că un om este toxic și că te chinuiește de ani de zile, eu o să te întreb de ce l-ai ținut în viața ta atâta vreme.

Și poate o să-mi spui că „e ușor de zis, dar e mai greu de făcut…”. Ok, poate e mai greu de făcut, dar ți-a fost mai ușor să înduri comportamentul său atâția ani? E mai ușor să înduri comportamentul lui și în continuare, până la sfârșitul vieții tale?

Tu hotărăști.

Și dacă alegi să păstrezi acel om în viața ta, nu mai veni la mine să te plângi că te abuzează. Tu îi permiți să-ți facă asta. (RC Blakes) Traducerea Mihaela Dan


Când e vorba de vampiri energetici, aceștia sunt peste tot, nu e nevoie să-i cauți, fiindcă te găsesc ei și se atașează de viața ta precum o căpușă. Și sunt foarte insistenți, chiar agresivi, îți invadează viața, te sufocă, te sună/ caută întruna și se invită singuri în locurile unde te afli tu, dau buzna peste tine.

Nu ai nevoie de oameni care își impun prezența în viața ta, care îți invadează spațiul personal, care te seacă energetic. Tu ai nevoie de oameni care simți că servesc Binelui tău, că te ajută într-un fel sau altul să crești, că te inspiră.

Nu ai nevoie de oameni care se atașează de tine precum o ventuză, ai nevoie de oameni care se conectează cu tine la nivel profund.

Eu am avut de-a face cu o mulțime de vampiri energetici la viața mea și cel mai probabil și voi; știți ce neplăcut este când constați că ei forțează intrarea în viața ta, când ai senzația că nu mai poți scăpa de ei, că te sufocă.

Dumnezeu ne trimite întotdeauna și oameni care să ne inspire, însă este necesar să fim atenți, să-i identificăm și să cultivăm cu intenție relația cu aceștia, să-i prețuim, să-i ținem aproape, pentru că sunt rari oamenii de acest tip. (RC Blakes) Traducerea Mihaela Dan


Cu cât avansezi mai mult ca nivel financiar, social, profesional, etc, cu atât mai mulți vampiri energetici vor da buzna peste tine și cu atât mai atent este necesar să fii atent la oamenii pe care-i ții alături, la oameni care formează „echipa ta”.

Eu, unul, nu las ca relațiile mele să se dezvolte haotic, după cum se nimerește, după cum sunt unii mai insistenți decât alții în a încerca să se apropie de mine. Eu îmi fac alegerile la modul conștient în ceea ce privește relațiile mele, mă uit bine la oamenii care încearcă să se apropie de mine, îmi folosesc discernământul, am stabilit limite sănătoase în relații și nu permit să fie încălcate.

Spre exemplu, una dintre limitele pe care le-am stabilit pentru mine este că dacă simt că nu vreau să vorbesc cu tine când mă suni, nu răspund la telefon.

Dacă deschid mesajul pe care mi-l trimiți pe o rețea de socializare și consider că nu merită să-ți dau un răspuns, nu-ți răspund. Nu sunt obligat să-ți răspund, dacă eu consider discuția cu tine înseamnă să-mi irosesc timpul. Am lucruri mai bune de făcut decât să-mi irosesc timpul.

Nu mă las controlat de niște indivizi care nu înțeleg să respecte timpul altora, care nu înțeleg că eu nu sunt la dispoziția lor, că nu sunt obligat să le răspund la mesajele/ mailurile lor de câte ori au ei chef să stea la palavre cu cineva sau să se plângă la cineva pentru lucruri de care s-au mai plâns de zeci de ori până acum sau care caută pe cineva care să le le dea mură în gură niște răspunsuri pe care ar putea să le obțină singuri căutând pe internet. Nu mai am timp și energie pentru așa ceva.

Mie îmi place să-mi petrec timpul cu oameni care îmi dau o stare de bine, care au o energie frumoasă, care mă încarcă energetic, cu care am discuții care mă ung pe suflet.

Noi avem nevoie de oameni care știu cum să comunice cu noi, care știu ce să ne spună la momentul potrivit, care folosesc un limbaj cu care noi rezonăm, care ne ating inima. (RC Blakes) Traducerea Mihaela Dan


"Entitățile negative pot poseda oamenii și traiesc în corpul energetic al acestora ca într-o gazdă. Ele acționează ca niste paraziți, adesea fără știrea gazdei. Cea mai comună sursă de hrană a acestor entități este energia emoțională umană de joasă frecvenţă. Ele ne provoacă direct sau prin semenii noștri și prin slăbiciunile noaste, iar noi reacționând le suntem și le servim hrana. Ele isi îndeplinesc pur și simplu instinctul de supraviețuire. Au învățat să se hrănească din emoțiile gazdei ori de câte ori le este foame și pot consuma energia emoțională la cerere.

Ați avut sau încă mai aveți entități parazitare în câmpul vostru energetic?

V-a fost sau încă vă mai este luată energia? V-au activat emoțiile negative?

V-au făcut să vă simțiți bolnavi, iritați, nervoși, etc?

În esență, ele au fost sau încă mai sunt acolo deoarece le-ați permis să fie acolo. Bine, poate subconștientul le-a dat voie, dar decizia și responsabilitatea ei este la voi. Entitățile nu vor să fie văzute. Ele au interesul să fie invizibile și doresc să co-existe fără ca gazda să știe vreodată că sunt acolo, pentru că altfel ar muri de foame.

Unul dintre cele mai puternice lucruri pe care le puteți face este să vă asumați responsabilitatea pentru faptul că ele au fost și probabil încă mai sunt acolo, în spațiul vostru, deoarece le-ați oferit permisiunea de a fi acolo.

Entitățile se hrănesc cu emoții de tot felul.

Care sunt emoțiile declansatoare?

Ați avut sau încă mai aveți oricare dintre emoțiile de mai jos...

- învinovățiți pe alții,

- furie,

- sentimentul de victimizare,

- paranoia,

- teama,

- vinovăție,

- senzatia de rău pentru tine,

- deranjat de a fi singur,

- de auto-depreciere,

- că nu ești suficient de bun,

- lipsa de motivare,

- insecuritate,

- nervozitate,

- resentimente,

- gelozie,

- depresie,

- senzație de iritare,

- neîmplinire,

- refuzul întunericului personal,

- evitarea realității,

- dependența de control, etc?

Dacă recunoașteți oricare dintre aceste emoții că au fost sau probabil încă mai sunt o problemă mare pentru voi, este posibil să aveți o entitate care se hrănește cu emoţiile voastre...cei mai mulți oameni încă le au în câmpul lor energetic fără să știe, asta făcând parte din ''normalitate''.

Să depășim panica și să vedem ce este de făcut!

Păi, în primul rând să nu ne negăm emoțiile negative, să lucrăm cu noi, să mergem pe drumul CUNOAȘTERII DE SINE!

Din momentul în care NOI CONȘTIENTIZĂM și nu le mai răspundem la provocari, ne armonizăm, deci încetăm să mai hrănim aceste entități, ele părăsesc sfera noastră energetică și nici nu se mai pot atașa.

Curățarea și eliberarea de aceste entități, făcute ''din afară" nu sunt eficiente decât pe termen scurt, pentru că omul nu înțelege că e responsabil de calitatea lui energetică.

Negarea și suprimarea de Sine creează zonele “gri”, unde ''gângăniile'' se pot ascunde."

Sursa: Mary Leocă


“IES IN STRADA SI CU “OCHII CONSTIINTEI” VAD ROBOTII BIOLOGICI , EI SUNT MORTII VII…SUNT PROGRAME CARE AMBIENTEAZA HOLOGRAMA , MAJORITATEA SUNT PUSI PENTRU A EXTRAGE ENERGIE DIN FIINTELE ADEVARATE. CONTROLATI-VA EMOTIILE, PENTRU EI EMOTIILE SUNT CA SINGELE OLFACTAT DE UN RECHIN.

MENTINETI CALMUL, SI NU VA LASATI PROVOCATI, SUNT INSTRUMENTE CONTROLATE DIRECT DE CATRE SISTEM.

„Realitatea virtuală in care ne găsim nu este foarte diferită de un joc video; „Există participanți, peisaje, recuzită, sunete, iluminare, timp etc., și sunt cei care controlează acțiunile și peisajul în afara „mașinii” jocului.”

Și ca să se înțeleagă, această piesă de teatru este la final, personajul care ne-a fost atribuit va înceta să mai existe pentru totdeauna și figuranții sau artificialii din particule de matrix se vor contopi cu matricea, chiar dacă multora nu le place aceast lucru.

*Ființe cu Esență și ființe fără Esență, din care azi extrem de putine sunt adevărate și sunt cele care manifestă matricea, restul sunt artificiale și se supun unei minți stup ca albinele.

„Pentru a fi clasificat drept „uman”, este evident că trebuie să aibă un corp uman. Acesta este un element dispensabil care se naște, crește și moare. Are un creier, o minte inferioară și procese care îi permit să funcționeze ca un robot biologic. Poate exista întreaga sa viață fizică ca un robot în carne și oase, ghidat în întregime de factori de programare, contaminare și îndoctrinare care îl afectează din uter până la moarte.

Cca. 90% din populația umană a acestei lumi este doar asta: roboți din carne și oase, energie materie matrix.

În acea cutie (corpul fizic, învelișul) poate exista o conștiință care trăiește dincolo de existența corpului și a existat înainte de crearea corpului în majoritatea cazurilor.”

Marea majoritate a corpurilor nu contin Constiinte adevarate, ci doar Constiinte create artificial.

„Suntem în faza de remediere a erorilor. Toate ființele de la nivelurile de conștiință din acest univers (Mineral, Plant, Animal, Om, Devic, Galactic și nivelurile universale) aparțin uneia dintre cele două creații, marea majoritate fiind parte a creației răului. Peste 90% dintre oameni provin dintr-o ontologie a răului.

Aceștia se numesc ROBOȚI și DEMONI și în orice moment au profitat de energia Ființelor Adevărate.

Există în principiu două tipuri de ființe în societate:

1. FIINȚE cu esență permanentă cu esență divină. Acestea sunt Adevăratele Ființe.

2. FIINȚE fără Esență, create de uzurpatorul rău. Au fost numite ființe simulate sau falsificate. Unii sunt demoni. Foarte puțini dintre ei au răspuns Luminii Divine și au respins esența ei rea.”

Și aceste două tipuri se găsesc în toate regnurile, atât umane, vegetale, animale și minerale.

***

*Ființele artificiale instigă reacții emoționale și sunt ca „de umplutura” în matrix, ca figuranții într-un film.

Este nevoie de mult curaj și multă putere din partea Sinelui Adevărat pentru a scăpa de orice capcană în care au fost plasați și pentru a depăși programarea și contaminarea care a încercat să-i exploateze emoțional și să-i suprime din nou și din nou și din nou. .”

Sursa: Larisa Iancu


“Unii oameni au prostul obicei de-a se plange constant de problemele cu care se confrunta, umpland persoanele din jurul jor de vibratie joasa, ce duce la epuizarea energiei pozitive a acestora. Cand termina de povestit, ei se simt bine, se simt usurati si probabil ii veti si auzi spunand: "multumesc, mi-a facut bine ca m-ai ascultat!". Tu insa...te simti epuizat. Bineinteles, fiecare ne simtim mai bine dupa ce spunem cuiva ce ne framanta, insa cand suntem cei care ascultam, ar trebui sa stim ce sa facem ca sa nu ne fie "furata" energia.

A-i asculta pe ceilalti este un act de compasiune si empatie, doar ca e nevoie sa ne protejam.

Se poate face astfel:

1) Cand cineva incepe sa-ti povesteasca ceva negativ care i s-a intamplat, detasaza-te de acel subiect si evita sa afirmi: "Da! Si mie mi s-a intamplat la fel!", sau " Vai! Si eu sunt la fel!"... pentru ca acesta este primul semnal ca cel care-ti vorbeste te-a contaminat deja cu vibratie joasa.

Da-i ce sfaturi crezi ca poti, dar NU VORBI despre problemele tale.

2) Invata-te sa iti acoperi ombilicul cu mana, din acea zona, fire energetice se lanseaza si se conecteaza cu ceilalti oameni.

Atunci cand acele fire se ancoreaza la ceva sau cineva negativ, energia ta este drenata.

3) Incearca sa nu stai in fata celuilalt, ci langa el. Asa nu vei mai fi receptorul acelei negativitati, iar vorbele celeilalte persoane, se vor pierde pur si simplu in vant.

4) Daca vaicareala se produce la telefon, nu tine telefonul la ureche. Pune-l pe speaker si cauta-ti o alta activitate care sa-ti distraga atentia si sa te detaseze de conversatie.”

Sursa: Petrus Laurentiu

























































30.04.2023

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)