sâmbătă, 24 iulie 2021

Peste 45 DAY.

 


Mi-am amintit ca nu v-am deslusit misterul care, intre timp, nu mai e mister. V-am vorbit despre poza asta pe 05.06.2021.

Poza asta a rezultat dintr-un instantaneu facut in urma cu un an, in Bucuresti, in iunie 2020, din masina, asteptand la semafor sa se faca, din rosu, verde. 

In momentul in care am apasat pe declansator sa fac poza, inca era verde, aveam vizibilitate directa catre panoul publicitar care spunea "Viitorul pe care il construim ne include pe toti. Bine impreuna". 

Insa, in ultima fractiune de secunda, fix in aceea in care s-a inregistrat imaginea fotofrafiata in sistemul electronic al telefonului, mi-a taiat fata o masina. Aceea din imagine. Semaforul se schimbase in verde. Viteza masinii a fost destul de mare, astfel incat, desi mi-a depasit raza vizuala catre panou, a ramas, totusi, si ea in cadru. A fost fractiunea de secunda care a aliniat toate planetele, respectiv, care a adus toate detaliile la un loc, astfel incat sa primesc mesajul complet. 

"Viitorul pe care il construim ne include pe toti. Bine impreuna, peste fix 45 DAY".

Am observat totul abia dupa ce am descarcat pozele din telefon. Crezusem ca ratasem mesajul de pe panou, caci alta poza n-am mai putut face, semaforul se schimbase si noi pornisem de pe loc, eram in miscare, la fel ca toate celelalte masini de pe sosea, in ambele sensuri, care mi-au obturat vizibilitatea directa.

Cum stim deja, ziua lui Dumnezeu nu are 24 de ore, ca a noastra, ci se cuantifica in mod total diferit, aleatoriu - din punctul nostru de vedere, dar intr-o masura perfecta - dupa Planul Lui, iata cum Ziua Lui a fost egala cu o saptamana de-a noastra.

Din ziua acelei fotografii, au trecut fix 45 de saptamani pana in ziua mutarii din Bucuresti la munte, la Predeal.

Bine ca nu stim dinainte ce urmeaza a ni se intampla. Nu stiu daca as fi avut rabdare sa treaca 45 de saptamani, daca as fi stiut ca atat de mult (si, totusi, atat de putin, dintr-un anumit punct de vedere) avea sa dureze pana cand "viitorul pe care il construi(a)m (avea sa ne includ(a) pe toti."

*

postarea din 05.06.2021:

„Am facut aceasta poza in urma cu un an. Am fost atrasa de mesajul reclamei de pe banner, care spune: "Viitorul pe care il construim ne include pe toti. Bine impreuna". 

Cu toate acestea, mesajul pe care il receptionasem din subtil era altul, nu cel de pe banner. Simteam ca era altul si am ramas cu poza asta in gand in mod obsesiv. Timp de un an, m-am reintors la ea deseori, cautandu-i sensul ascuns, insa n-am inteles care era acela pana de curand. 

Deocamdata va ofer doar poza, urmand ca detaliile sa vina in perioada urmatoare. 

Acum vreau doar sa marchez momentul si sa confirm inca o data in plus, pentru cine mai are nevoie, ca minunile exista, ele (ni) se intampla, dar ca le intelegem sensul extraordinar doar atunci cand vine momentul potrivit intelegerii. Nici mai devreme, nici mai tarziu.”

***

In incheiere, o sa va arat o poza facuta de mine tot in 2020, in vacanta noastra din acel an la Predeal. Mai exact, chiar din 22 august 2020, cand noi sarbatoream fix 6 ani de la casatorie (si 7 ani si jumatate de cand suntem impreuna). 

Primeam semnele, dar trebuia sa asteptam sa se implineasca la timpul potrivit.



 

24.07.2021

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)