vineri, 9 iulie 2021

Ema, vedeta din Predeal

 


Sa vedeti, minune, ce s-a intamplat! 😃

Vedeta internationala Ema ne scoate si pe noi din anonimat! 😃

Suntem mutati aici de un pic peste o luna, timp in care Ema si-a inspectat minutios noile domenii montane. De trei ori pe zi, ca sa fie sigura. In timp ce noi doi ne plimbam doar de doua ori pe zi, nu ca ea, de trei, va amintiti sper! 😃))))

In urma cu cateva zile, cum ne plimbam noi doi, asa, alene, pe stradutele insorite si pustii in timpul saptamanii, ne trezim abordati de o femeie care venea din sens opus si care parea ca ne studia de departe cu atentie, ca si cum ne-ar cunoaste de undeva. Ba chiar incepusem sa ne intrebam de unde ne-ar putea cunoaste, ca sa nu facem vreo gafa, si sa stim cum sa interactionam cu ea. 🙂

Cand a ajuns in dreptul nostru, s-a uitat si mai insistent la noi, mai ales la Adrian. Ne-a depasit fara sa zica nimic, dar intorcand capul dupa noi, ca dupa doua vedete internationale. 😃Noi n-am zis nimic, daca ea n-a zis nimic, dar eram nedumeriti de insistenta cu care ne privea. Si n-a facut ea vreo zece pasi in urma noastra, ca auzim o voce din spate care striga catre Adrian:

- Auziti, dumneavoastra aveti cumva un catel mic si alb?

- Da, un bichon. De ce?

- Aaaa..... v-am vazut cu el pe strada!

Deci, asta a fost prima recunoastere oficiala. 😃



In urma cu doua zile, la plimbarea de seara, ne-am oprit si pe la easy-box, amplasat in statia de benzinarie din chiar centrul localitatii, in fata marelui hotel BRD, ca sa ne ridicam un colet pentru care Adrian primise mesaj de confirmare de livrare.

El se apropiase de panoul de comanda cu afisaj si tasta codul si intreaga procedura, iar eu stateam la o oarecare distanta, asteptandu-l.

La nici un minut, s-a apropiat de noi un nene care, curios, ne-a intrebat daca avem probleme si daca ne poate ajuta cu ceva.

Adrian i-a raspuns ca ne descurcam, si ca ii multumim, si tocmai ne pregateam de plecare cand, din urma noastra, il auzim din nou pe nenea respectiv intrebandu-ne si mai curios:

- Oare dumneavoastra aveti un catel mic si alb, un bichon cumva?

- Da, avem. E fetita.

Deci, ca sa stiti. 😃Noi suntem acum cunoscuti in Predeal drept cei care o au pe Ema, bichonul cel mic si alb! Insotitorii ei, adica. Bodyguarzii ei personali, cumarveni. 😃



Dar, stati putin, ca ne-am smecherit si noi! De acum inainte, daca ne mai intreaba cineva de Ema, cerem 5 lei confirmarea. Sa vedeti ce avere facem! Ca ea e deja vedeta mare, o cunoaste tot Predealul! 😃)))))

PS. O sa incepem sa ne exersam semnaturile, pentru dat autografe! 😃

PS1. Ea e vedeta, dar ne bagam si noi in seama pe langa ea, vedeta! 😃 )))






09.07.2021

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)