vineri, 6 august 2021

Schimbarea la Fata, schimbare in viata

 


Ieri, 5 august am implinit 2 luni de cand ne-am mutat la munte. 

Asadar, azi, 06 august, este prima zi din ce-a de-a treia luna. 

O noua luna, o noua lume! 

Schimbarea la Fata, pe care o sarbatorim azi, noua ne marcheaza cu adevarat si definitiv schimbarea in viata. 
Am incheiat tot ce-am avut de facut cu privire la aceasta mutare, iar de acum inainte doar ne vom bucura de "vacanta" noastra continua la munte. 
Ieri am finalizat si toate demersurile de actualizare a acestui blog, reactivand postarile pe care pe trecusem pe invizibil fata de public, si am reusit sa ajung la zi cu toate noutatile in ceea ce ne priveste, cu tot ce am scris in timp, cu tot ce am impartasit pana acum cu prietenii de pe facebook, aceia foarte putini pe care i-am pastrat in lista in ultimii ani, perioada in care am simtit sa ma retrag acolo, intr-o companie extrem de redusa si atent selectata. 
Timpul s-a schimbat, vremurile s-au schimbat, noi ne-am schimbat, iar acum, dupa ce am finalizat si aceasta majora si ultima mutare in ceea ce noi numim "Cuibul nostru de Vulturi", am considerat ca este momentul optim de a mai face un pas. Nu un pas inainte, dar, desigur, nici un pas inapoi. Si, evident, nu un pas pe loc. 
Este vorba de un altfel de pas.  ;-) 
Energiile sunt foarte mari, maine este 08.08.2021, "Poarta Leului", iar rezonanta Schuman cica ar fi dat antenele peste cap (sau, mult mai probabil, antenele au fost oprite pentru ca publicul sa nu afle si, astfel, sa nu fie constient de ceea ce se intampla si sa nu primeasca la capacitate maxima energia care vine). 
Priviti Cerul! Cat albastru! 











"Acum se poate accesa site-ul, dar din data de 5 august, de la 2 noaptea, nu este nimic inregistrat, deci suntem in blackout cu rezonanta Schumann.
Oricum, cred ca si voi simtiti ca sunt energii mari, maine este portalul leului, 8.8.8.
Aurelia Popescu
*
"O SCHIMBARE MASIVĂ DE ENERGIE SE ÎNTÂMPLĂ CHIAR ACUM!
Odată cu întreruperea rezonanței Schumann, cu poarta 88 a Portalului ~ Lions deschisă și cu Luna Nouă, energia este cu adevărat puternică.
Acest moment al vieții l-am putea numi SCHIMBAREA VIEȚII.
Așteptați-vă la neașteptat, surprize, intervenții divine, dar și greutate în energia colectivă, purjare, oboseală, vertij, greață și alte simptome ale ascensiunii.
Simțiți noua energie puternică și eliberați-o pe cea veche.
Îndreptați-vă către nucleul Pământului și eliberați energia anxioasă grea pe care ați putea-o simți în cap și inimă.
Intră în liniștea sufletului tău și simte Echilibrul și Armonia interioară. Uniunea interioară.
Va fi cu adevărat important pe 8 august cu Luna Nouă și vârful Portalului 88 - Poarta Leilor.
Luna Nouă Leu ne aduce SCHIMBĂRI importante neașteptate și Noi Începuturi. Cu portalul 88 sau portalul Lion's Gate care se întâmplă în aceeași zi, energia va fi cu adevărat puternică, așa cum o putem simți deja chiar acum.
Leul este despre carismă, putere și încredere, creativitate, foc și, de asemenea, dramă.
Soarele, Luna și Mercur, planeta comunicării vor fi toate în Leu, ceea ce înseamnă că efectul va fi și mai puternic, permițându-ne să fim, să facem și să spunem ceea ce dorim, nu ceea ce se așteaptă de la noi, intrând în puterea noastră, exprimându-ne adevăratul nostru sine și punându-ne pe noi înșine pe primul loc. Din această cauză, s-ar putea să apară ceva dramă, declanșare, presiune și durere.
Vechile moduri de gândire și de a fi sunt puse la îndoială și ne permit să facem în cele din urmă ceea ce ar fi trebuit să facem cu mult timp în urmă.
Deoarece Leul este plin de energia „Regelui”, s-ar putea să vă așteptați, de asemenea, ca ego-ul dvs. să dorească să preia sau să încerce să lupte cu inima / sufletul. Cu siguranță va fi interesant.
Fii Îndrăzneț, Curajos și Flexibil, deoarece ți-ai putea schimba direcția pe măsură ce mergi înainte! "
Sursa: divinefeminine777 via Angelica Mihaela Costea





06.08.2021

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)