miercuri, 8 decembrie 2021

Prin troiene de zapada, am pornit la colindat! Pardon, la fotografiat.



 Pentru ca noi doi am fost cei mai cuminti copii, la noi Mos Craciun deja a venit!  Ne-a adus o frumusete de zapada, exact ca in visele noastre cele mai frumoase!

A nins mult si linistit, s-a depus peste tot, si, pentru ca nu a batut vantul, iar temperatura s-a pastrat potrivita, zapada nu s-a scuturat de pe crengile copacilor si brazilor, totul ramanand asa, minunat decorat cu alb de nea, ca in povesti!

Ne-am simtit azi precum Hansel si Gratel in timpul plimbarii spre liziera padurii din spatele blocului, unde ne-am indreptat nerabdatori. 

Am facut poze cu nemiluita, fugind cand intr-o directie, cand in alta, luand-o inainte sau ramanand in urma lui Adrian, repliindu-ma apoi langa el, pentru ca, dupa alti cativa pasi, sa-mi ramana privirea lipita de un alt cadru, si sa ma opresc in loc pentru inca o fotografie, si inca una, si inca una... pentru nesfarsite fotografii.

Ne-am bucurat fix ca doi copii de aceasta priveliste extraordinar de frumoasa si, chiar daca se va topi in cateva zile, ne-am umplut sufletele de frumusete si joaca pana la urmatoarea ninsoare. 













































































































Poza de mai jos este un fel de selfie. 
Suntem amandoi in ea. Ne vedeti? :)
























08.12.2021

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)