joi, 23 decembrie 2021

Matrix Resurrections

 


Ieri seara, pe 22.12.2021 (tocmai in 22! este o magie in cifrele astea!), dupa ce tocmai scrisesem postarea anterioara, in care spusesem, ad-literam, ca "aici, la Predeal, noi parem a fi intr-o alta realitate si chiar ne simtim astfel", ne-am uitat la filmul Matrix Resurrection

Abia a fost lansat. Am fost uimiti de mesajul filmului! 

Este uluitor! Mai ales replica din finalul filmului mi-a produs o emotie puternica, trecandu-ma un fior prin toc corpul. 

Neo si Trinity au spus ceva de genul (citez din memorie): "Ne-am intors sa-ti multumim. Noi am scapat, dar ne-am intors pentru ca avem o noua sansa. Vrem sa construim Pamantul Nou, sa facem niste schimbari, poate sa facem Cerul de Curcubeu". 

Smith i-a raspuns ceva de genul: "Da, adevarat, voi ati scapat, dar ceilalti nu vor sa scape. Ei vor sa ramana in Matrix."

Azi am dat de un comentariu destul de elaborat, a carui traducere este mai jos (nu prea buna, dar asta e, asa a iesit cu Google translate).

Cititi si mesajul acesta, de mai jos. Merita. Daca va pasioneaza subiectul. 

Ce va fi oare pe 22.02.2022 (palindrom perfect, cu 6 cifre de 2, cifra 2 fiind simbolul energiei feminine)?

*

Am revenit sa editez postarea si sa adaug cateva stop-cadre din film, fix cele la care ma refeream si pe care am incercat sa le redau mai sus din memorie. 













****


"MATRIX RESURRECTIONS livrează un Mesaj Divin care confirmă Profeția 2022

Extras din „The TRANSITIONAL SPLIT” begins” (https://www.sangeetahanda.net/.../the-transitional-split...):

„Pământul se apropie cu pași repezi de „SPLIT-UL DE TRANZȚIONARE”, care este destinat să se desfășoare pe măsură ce ciclul anului 2021 se încheie și se rotește în faza majoră a Marii Schimbări cu 2022. Toți treziți sunt în pragul unei mari SPLITURI și a unei mari Revelații! este cel mai mare „Transfer Energetic” care a avut loc vreodată în timpul acestei tranziții actuale a Pământului. În momentul în care intri în timpul liniar al anului 2022, un „SPILT” Energetic Multidimensional va zgudui întreaga bula a planului Pământului...”

Tocmai am terminat de vizionat „The Matrix Resurrections”, care este partea 4 a seriei. Am fost aruncat văzând Mesajul! Știți că seria Matrix este un scenariu foarte canalizat. Cum am uitat că în timp ce stăteam să-l privesc ca un animator... așa că am fost smucită de pe scaun odată ce am prins că mesajul divin era transmis în mod clar. Matricea Pământului, după cum știm cu toții, este construcția majoră a Lojii Întunecate. Filmul împletește inteligent, într-un memento că Matrix este un joc (amintiți-vă că pământul este un loc de joacă și noi suntem jucători în GamePlan of earth - am scris întotdeauna folosind aceste cuvinte de expresie) și Cabala este răufăcătorul din joc. , cu Ființe de Lumină eroii săi. În timp ce Cabal este răufăcător, cine este atunci creatorul Jocului? Nimeni altul decât transformatorul Lucifer, care apare în nenumărate roluri în joc și în afara jocului. Filmul îl arată ca un psihiatru care se joacă cu mintea Eroului Luminii ținându-l blocat în Matrix - un mod foarte inteligent de a-l descrie pe diavolul schimbător de forme. 

Acum, în acest ultim film Matrix, eroul adormit (blocat adânc în matrice) este instruit să reconstruiască Jocul - ceea ce înseamnă că Diavolul știe că metrul lui ticăie când sfârșitul Kali Yuga ajunge la mijlocul său. El trebuie să reactiveze Matrix pentru a se asigura că controlul său este ferm. Dar Eroul lucrător în Lumină a început să primească ghionturi cosmice... amintiri despre cine este, despre eforturile sale trecute de a dezactiva Matricea și de a dezmembra Diavolul și de a distruge Cabala... el primește fulgere de Adevăr... Ierarhia Luminii lucrează din greu pentru a învia lucrătorii Luminii, astfel încât Diavolul să nu câștige jocul. Trebuie să vizionezi filmul și să vezi dincolo de divertisment pentru a conecta punctele și a prinde Mesajul. 

Din 1987, Convergența armonică (când Gaiei i s-a pus întrebarea dacă este gata să se înalțe sau să se autodistrugă), Lumina Superioară a fost activă în trezirea maselor prin mesaje canalizate prin medium, psihici, scriitori și scenariști de film. Acesta este un ghiont care vine de Sus.... tradus în film destul de viu pe măsură ce Keanu primește fulgere.

„Un deja vu este de obicei o eroare în Matrix. Se întâmplă când schimbă ceva”

~~~Matrix Invieri~~~

Deja Vu este rezultatul Cosmic Nudge, pe măsură ce întregul Univers se reunește pentru a ajuta la trezirea lucrătorului Lumină... cartela lui SIM este într-adevăr reînviată!

„Matricea 3D se va demonta în mod viu în fața ochilor noștri fizici... În lunile următoare vor avea loc evenimente dramatice, care vor schimba fundamental și vor transforma lumea pământului pentru totdeauna.... Acum, această SPARTARE DE TRANZIȚIE se finalizează în februarie (mai exact pe 22). din 2022. Este menit să separe complet cele două dimensiuni ale 3D și 5D. Este ieșirea finală din Vechea Matrice și activarea Noii Matrice." Extras din articolul meu anterior (menționat mai sus)

Filmul Matrix Resurrections arată destul de impecabil distrugerea Matrix-ului pe măsură ce are loc Ascensiunea Eroului... desigur, nu este tradus conform cuvintelor mele, ci prin capacitatea scriitorilor de a transmite mesajul. Cu toate acestea, traducerea mea a Mesajului Divin este destul de clară și este aceasta: Neo și Trinity nu sunt doi iubiți, ci „Yin și Yang din interiorul uman”. Acum, ține cont de asta când vezi filmul, așa că, atunci când Neo se unește cu Trinity la sfârșit, el devine Complet și, devenind Întreg, primește Puterea pe care a pierdut-o în timp ce trăia ca masele, odată înrădăcinată în Matrice. Sărutul dintre cei doi, chiar și atingerea mâinilor lor, este simbolul apariției Sinelui Complet. 

Filmul dezvăluie apoi cum intră în puterea sa supranaturală (așa cum este definită în TABLETA AMETISTĂ, link-ul furnizat la sfârșit) și poate dejuca atacurile psihice malefice ale Arconților Întunecați (bărbați în negru, așa cum este descris în film), el poate opri. și re-deturnează fiecare glonț împușcat în el, în sfârșit poate zbura din nou. Acest lucru a fost uimitor de urmărit, deoarece Matrix a fost distrus și zombi a controlat masele creând haos și distrugere absolută.

Neo trece printr-o despărțire de tranziție în timp ce se întoarce la puterile sale devenind Întreg și este ridicat în bula spațiului 5D, dar se întoarce la pământul 3D care se dezintegra și îl lovește pe Diavolul așezat pe tronul său pământesc, dar acum în prăbușire și rupt de prăbușire. vechea matrice - atât de simbolică și îl avertizează că s-a întors pentru a-și îndeplini misiunea de a reconstrui un Pământ Nou. Wow.... nu se potrivește asta atât de bine în Mesajul Divin pe care l-am primit? The Divine a lansat acest film cu o săptămână înainte de a intra în 2022 pentru a afirma câteva indicații:

# Înălțarea necesită a deveni Din nou Întreg... mai întâi.

# Nu poți deveni din nou Puternic și poți recâștiga puterile psihice, dacă ai absolvit diviziunea în Finalizare. Trebuie să completați Within.

# Veți trece printr-o divizare de tranziție și veți intra în 5D, dar veți reveni pentru a vă finaliza serviciul în restaurarea lui Satyug pe noul pământ.

# The Old Matrix este pe cale să se demonteze haotic.

„Veți întâlni sclipici de Iluminare Spirituală, sclipici de Strălucire Spirituală, sclipici de Strălucire Spirituală și Clarificare în acest SPLIT. Situațiile de viață vor fi formate în așa fel încât „totul va începe dintr-o dată să se lase la loc” – Sincronitatea Spirituală. Totul va fi se va întâmpla de acum înainte într-un ritm accelerat și pentru a ține pasul cu el, trebuie să creăm un spațiu 5D în jurul nostru. Începeți să trăim într-o bule de lumină 5D așa cum plasăm o bula de lumină albă în jurul nostru pentru protecție.” Extras din articolul meu anterior (menționat mai sus)

Extrasul de mai sus reiterează Deja Vu-ul resimțit de Neo în film și modul în care Universul a ajutat la crearea Sincronicității Spirituale pentru Neo, unde brusc (în timp ce el a răspuns la Cosmic Nudges) brusc totul a început să cadă în locul cognitiv.

Învierea Matricei este o confirmare binecuvântată pentru noi toți că Profeția este pe cale să se întâmple, așa că fiți pregătiți, fiți gata și permiteți Sincronicității Spirituale să ne ridice în Despărțirea Tranzițională pe măsură ce are loc!

Vă rugăm să vă asigurați că sunteți în posesia tuturor celor 4 tablete și că le-ați citit cu atenție. Noroc este pregătirea pentru oportunitate când bate!

În cele din urmă, în Matrix Resurrections, pe măsură ce Vechea Matrix este distrusă violent, imaginile se dezvăluie în așa fel încât se pare că „mașinile sunt în război – mașinile par să se lupte cu alte mașini”. S-ar părea că nicio civilizație – umană sau artificială – nu poate scăpa de povestea autodistrugerii. Pe măsură ce Kali Yuga se termină, toți se vor autodistruge pe pământ!

Ah, da, îmbătrânirea este o parte a autodistrugerii. Foarte subtil descris în film, atât de subtil încât s-ar putea să-ți rateze realizarea. Oglinda este folosită, în rafale foarte scurte, pentru a reflecta modul în care Neo li se pare cu adevărat celorlalți... dar, sufletele avansate cu ochi singulari din Cealaltă Parte îl văd așa cum este cu adevărat - tânăr și niciodată îmbătrânit! Un memento foarte interesant pentru noi toți! Nu te uita la tine și oprește-te la reflexia corpului care a suferit timp și gravitație pe 3D... vezi doar Lumina ta, strălucirea și strălucirea pe care le-ai evidențiat sufletului tău prin evoluția dintr-un plan de joc fatal și a ieșit nu gri dar strălucind de Victorie și Libertate!

Observați, de asemenea, într-o singură fotografie, cum reflecția lui Trinity pe masă arată că este o femeie cu totul diferită. Cu toate acestea, Neo o recunoaște din ochii lui Souls. Regizorul a trebuit să folosească aceiași actori și cu aceleași apariții ca filmele anterioare, pentru a-i putea recunoaște. Un alt memento destul de remarcabil și subtil pentru noi toți. Angajează-ți sufletul să recunoască Adevărul care poate fi văzut doar de o „Ființă Iluminată Integrată cu Personalitatea Sufletului” (TABLETA AMETISTĂ explică cum să devii una - aceasta este o Veda ușoară pentru Marea Schimbare, o Enciclopedie Cosmică, o Sfântă Biblie a timpurilor moderne).

"Pilula ALBASTRĂ sau pastila roșie? Nu mai contează; ambele sunt placebo"

Aceasta nu este o recenzie a filmului, ci o traducere personală a Mesajului Cosmic transmisă nouă printr-un serial de filme renumit. Ceea ce s-a sincronizat perfect cu ultimul meu articol, înțeles de mine ca o Confirmare!

https://www.sangeetahanda.net/.../matrix-4-reveals-the...

Link-uri către cele 4 tablete ale mele:

CĂRȚI: https://www.sangeetahanda.net/books-all"

Sursa: Kasia Łuczkiewic

 

23.12.2022


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)