luni, 11 octombrie 2021

Masivul Postavarul imbracat de toamna

 




Azi, la butoane a fost Adrian! El a facut toate fotografiile! Premeditat.

Stabilisem dinainte de plecare sa mergem la Trei Brazi, sa vedem culorile padurii si de acolo, caci se anunta schimbarea vremii peste cateva zile si nu se stie cum va afecta culorile si frunzisul padurii. 

Frigul poate scutura pomii destul de brusc, unii deja s-au scuturat total sau partial in urma primei ninsori, asa ca, pentru a fi siguri ca inca mai prindem o priveliste colorata a culmilor, am pornit azi dimineata spre varfuri. La primele ore ale zilei chiar ne-a stralucit soarele in fereastra, apoi inca o vreme si dupa ce am iesit, insa treptat s-a ascuns in spatele unor marame fine de nori decorativi si tulburi. 

Asadar, stiind ca aveam sa mergem la admirat culorile padurii, Adrian si-a luat de acasa aparatrul foto profesional. Superbe poze a facut, chiar si fara stralucirea constanta a soarelui! 

Oricum, plimbarea a fost foarte placuta, mai ales ca, dupa ce am lasat masina in parcarea de la Trei Brazi, am pornit pe jos spre Poiana Secuilor, care ne-a oferit privelistea aceea impresionanta inspre Masivul Postavarul, cu padurea colorata de la poalele lui. 

Cum se spune ca o imagine face cat 1000 de cuvinte, va las mai jos o poveste in milioane de... culori!

PS.1. Sper sa observati si puzderia de branduse mov, inflorite la umbra unor brazi batrani! 

PS.2. Din plimbarea de azi m-am ales si cu o colectie formata din cateva conuri de brad uriase, dupa ce am selectat dintr-o multime de alte conuri ce erau cazute peste tot, sub crengile brazilor de la liziera padurii, pe marginea drumului.




































 










11.10.2021



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)