luni, 4 octombrie 2021

Crosetez, deci... exist! Si iubesc frumos. (3)

 



„Crearea unor relații în care are loc o conexiune la nivel de suflet se referă la evoluție și intimitate profundă. Se referă la a te conecta cu alt om la nivel profund, la nivel de suflet și ca efect, ambii parteneri evoluează cu toate aspectele lor: minte, trup și suflet.

Pentru a crea o conexiune la nivel de suflet cu altcineva este necesar să începi cu tine însuți. Nu te aștepta să întâlnești pe cineva care este la un nivel de vibrație/Conștiință diferit de al tău și să aveți o conexiune profundă.

Este necesar să devii tu însuți o ființă de nivelul celei pe care îți dorești să o atragi, iar atunci conexiunea dintre voi va avea loc de la sine, într-un mod armonios, natural; este ca atunci când două păsări de același fel se întâlnesc pe cer și continuă să zboare în aceeași direcție, pentru că este natural să facă asta.

În conexiunile la nivel de suflet partenerii își sunt unul altuia o oglindă a sufletului lor. De aceea ei se înțeleg atât de bine. Nu pentru că le lipsește ceva/ se simt incompleți și partenerul are ceea ce caută ei/ îi completează... asta e rețeta atașamentului.

Oamenii cu care avem relații sunt ca niște oglinzi care ne ajută să vedem ceea ce nu putem vedea în noi înșine, ne pot arăta aspecte legate de noi înșine la care este necesar să lucrăm și de asemenea, ne arată calitățile și abilitățile/ talentele noastre „ascunse”.” (Vindecătorii Luminii) - traducere Mihaela Dan

*

"Alege un/o partener(ă) căruia/căreia să nu fie nevoie să-i explici ce-și doreste sufletul tău.

Alege pe cineva care te face să te simți liber(ă) să fii tu însuți/însăți, care te încurajează să fii tu însuți.

Alege pe cineva care te iubește pentru cine ești acum, dar, de asemenea, îți VEDE potențialul.

Alege pe cineva care creează un spațiu în care să te simți în siguranță în a-ți rosti adevărul, care îți respectă/onorează adevărul.

Alege pe cineva care te iubește într-un mod care te stimulează să te iubești pe tine însuți/însăți așa cum n-ai mai facut-o niciodată până atunci.

Alege pe cineva care te face sa te simti ÎNȚELES mai bine decat ai fost inteles vreodata in viata ta."

(Jamie Rea) traducere Mihaela Dan
















Esarfa Boema

Mai multe modele, culori si sugestii de purtare – pe pagina „Esarfa Boema”, aici:

https://web.facebook.com/profile.php?id=100064349161147


.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)