marți, 12 octombrie 2021

"Femeie spirituala, caut barbat spiritual, fara varsta."


 Autor: Adrian Pascanu

"Glumeam la un moment dat, bazandu-ma si pe realitate, ca este foarte greu in zilele noastre pentru o femeie spirituala sa isi gaseasca un barbat spiritual cu care sa formeze un cuplu.

De ce ?

Barbatii spirituali intre 20 si 30 de ani sunt angajati intr-o combinatie exotica de mantre, discoteci si culturism..

Barbatii spirituali intre 30 si 40 de ani sufera de personalitate multipla si nu se stie niciodata care dintre ele este la comanda..

Barbatii spirituali intre 40 si 50 de ani cred ca sunt buricul pamantului si sunt foarte ocupati sa danseze din el..

Barbatii spirituali peste 50 de ani cauta sa resusciteze relatii vechi, descoperind faptul ca femeile ascund o comoara, dar, ele nu mai sunt disponibile pentru ei..

Abia undeva catre 90 de ani, barbatii spirituali devin suficient de maturi si echilibrati pentru a forma o relatie de cuplu cu o femeie spirituala.. Problema insa este ca atunci descopera ca nu mai sunt primiti in cluburi, acolo unde ar putea sa isi gaseasca o partenera.." (Autor: Adrian Pascanu)

***

Textul de mai sus este scris de Adrian in 12 octombrie 2014 si a fost postat pe facebook. An de an ii revine in atentie si, desigur, il redistribuie cu un nou comentariu, adecvat contextului din anul in curs.

Anul acesta (2021), a adaugat un indiciu suplimentar: 

"Acum s-a mai adaugat o provocare pentru barbatii spirituali de peste 90 de ani (care au reusit sa se maturizeze). La intrarea in cluburi li se cere un certificat. Dar, nici cu ochelari, ei nu mai vad cum sa il completeze..." (Autor: Adrian Pascanu)

12.10.2021

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)