duminică, 10 octombrie 2021

Ce spuneam? Cuib de Vulturi!



Azi, in zi de portal 10.10.2021, am primit un semn.

Cand ne-am mutat in Gradina, printre dealurile Ardealului, eram cu ochii dupa cuiburi de berze si numai ele ne ieseau in cale. 

Cand am revenit in Bucuresti, toate semnele care ne-au iesit in cale ne aminteau de aripile de Colibri, de Porumbei si de Pescarusi.

Acum, dupa ce ne-am mutat la munte si dupa ce am zis ca ne-am amenajat si noi micul nostru Cuib de Vulturi,  ne ies in cale vulturii. Caci, de acum, Vulturi ne numim. Avem Aripi de Vulturi. 

La Munte, nu poti sa fii Barza. Si nici Pescarus. Colibri, nici atat.

La Munte ajungi doar daca vrei sa devii Vultur.

In mod sigur, Vultur nu poti sa fii decat la Munte.






Tot azi ne-a iesit inainte o alta imagine simbol pentru "Cuibul de Vulturi". Este vorba de un cos de fum, pe care nu mai iese fum, dar care, fiind cel mai inalt suport deasupra "acoperisului casei", sustine ceva ce seamana a cuib. 

Au fost inainte niste "Seminte" duse de "Vant" tocmai acolo, in "Varf de Munte", unde ele au incoltit, rasarind astfel "Viata in Cuib". 

Acestea nu sunt metafore. Sunt parabole.

Nu prea mai folosesc metaforele in textele mele, nu prea le mai simt rostul. Nici o frumusete nu poate fi cuprinsa in cuvinte. Nici un mister, nici o minune. Metaforele imi par acum doar incercari entuziaste de a-i vorbi despre culorile luminii unui om orb din nastere, care nu poate intelege decat atingerea, sau de a-i vorbi despre muzica unui surd, care doar vede notele de pe un portativ, dar habar n-are ce reprezinta ele.

Parabolele sunt povesti in poveste. Ele aduc intelesuri noi formelor vechi. Dau un sens atingerilor unui orb si un sens notelor de pe portativ pentru un surd. Parabolele aduc un inteles nou cararilor batatorite. Nu o directie noua, ci o noua destinatie. 

Aripile de Vultur sunt o parabola. 

Ochii de Vultur pot fi o realitate.

Zborul de Vultur este dovada.

Unii vor intelege ce vreau sa spun, iar altii nu vor intelege inca. 






Pereche de Aripi in Zbor.



Aripi. Ochi. Zboruri.

Sarpele si Jaguarul si-au implinit rostul, ambii exprimandu-se in fizic, traind totul efectiv, concret, palpabil - prin ochi, vaz, auz, miros, tactil.

Colibri, asemenea, si-au implinit si ei rostul, exprimandu-si emotiile, alchimizand totul prin poezie si metafore, prin muzica si creatie decorativa, prin parfum  si dans de aripi.

Acum stafeta e la Vulturi. Ei transcend si transmuta.

Iar apoi...



                            

 



Portalul VIDULUI - 10.10.2021.

"Data de 10 octombrie este un bun prilej de reset. O zi în care se aliniază energiile începuturilor. O zi în care te eliberezi de "datoriile" trecutului. 10.10 este un moment de iertare, de eliberare, de traiectorii noi.

Zece este numărul destinului. Este punctul de lansare a individualității, a creativității, a independenței. Numarul 10 conține două cifre importante în numerologie 1 și 0, numărul liderilor (1) și numarul amplificării (0) numărul vidului creativ.De asemenea, 10 este numarul echilibrului energetic ,balanței. A venit vremea recompenselor. În viață, totul se (ras)plătește.

Dacă ai ocazia, ieși în natură sau mergi într-un loc puternic energizat ca toate energiile karmice să fie curățate și absorbite de portalul vidului. Cu drag,eu... Melinte Mihaela”

 *

„În a zecea zi a lunii a zecea avem portalul 1010.

Primim energia de la acest portal puternic din sistemele planetare și individuale pentru câteva zile.

Acest portal reprezintă sfârșitul unui ciclu și începutul unuia nou.

Am putea spune începutul unei noi ere.

Energia este cu adevărat puternică chiar acum și putem simți acest sentiment de mare schimbare, ridicându-ne nivelul, avansând, venind în puterea noastră.

Suntem capabili să trăim din ce în ce mai mult într-un mod dimensional 5 în viața fizică. Am putea sări cu ocazia datorită întregii energii, cunoștințe, informații pe care le primim chiar acum.

Acesta este un portal al renașterii.

Numărul 10 are vibrația de optimism, pozitivitate, aduce noi începuturi, încredere, independență, creativitate, succes, determinare, motivație, individualitate, dar și nimic, infinit, unitate, energia creației.

Trecem acum printr-o expansiune majoră.

Primind energie de înaltă frecvență din univers, sursă de energie în sistemele noastre - sisteme planetare și personale.

Ne mutăm într-o nouă realitate, în care putem fi mai mult cine suntem cu adevărat, să ne spunem adevărul, să ne stabilim limite, să ne iubim mai mult pe noi înșine și să îi cunoaștem pe ceilalți la acel nivel superior de conștientizare și înțelegere a lumii din interiorul și din jurul nostru și viața noastră.conexiuni cu ceilalți .. Vom chiar sări peste termenele. Niște zile incredibil de puternice sunt în fața noastră.

Universul aduce magie în viețile noastre. Deschideți-vă pentru a primi și a vă îngriji corpul fizic. Bucurați-vă!" Sursa: divin feminin7777  Traducerea: Laura Flores


10.10.2021

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)