luni, 6 septembrie 2021

Adrian publica articole in revista Cosmos de un an!

 

Actualizare in data de 30.04.2022Incepand cu luna aprilie 2022, Adrian a decis sa incheie colaborarea cu Revista Cosmos. Articolele scrise de el pot fi citite in continuare pe blogul lui: Albastru Arcturian (click)
*
Va anuntam cu ceva timp in urma, intr-un articol din februarie, ca Adrian este colaborator la Revista Cosmos incepand din septembrie 2020, revista in care ii sunt publicate o serie de articole de interes public privind evolutia spirituala si evolutia umanitatii, in general. 

Puteti reciti articolul accesand link-ul acesta: Adrian, colaborator la revista Cosmos
 (https://oglinzilesufletului.blogspot.com/2021/02/adrian-colaborator-la-revista-cosmos.html).

Trebuie mentionat ca aceasta colaborare cu revista Cosmos are la baza, de fapt, acordul lui Adrian de a i se publica unele articole pe care el le-a scris pe blogul sau Albastru Arcturian (click). 

Asadar, toate articolele publicate in revista, plus o multime altele, pe diverse teme de interes spiritual, pot fi gasite si citite direct pe blogul sau.

Azi vreau sa va reamintesc despre acest subiect, cu atat mai mult cu cat, in numarul 168 al acestei reviste, cea din luna august 2021, Adrian are doua articole publicate. Acestea sunt:

"Liniile temporale ale umanitatii" - la pagina 32 -  in cadrul sectiunii "Cunoastere si evolutie"
"Umanitatea, societatea 4D si 5 D - la pagina 46 -  in cadrul sectiunii "Intoarcerea la sine", un articol foarte amplu, care se intinde pe patru pagini ale revistei. 

Toate cele 18 articole ale lui Adrian, publicate de Revista Cosmos, pot fi citite si in varianta on-line accesand link-ul https://revistacosmos.com/author/adrian-pascanu/


Accesarea unor niveluri înalte de energie personală
























06.09.2021

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)