marți, 28 septembrie 2021

(4) Al patrulea roman de dragoste... da, da, si el!

 



Inca de la primele pagini din "Ultimul cantec", de Nicholas Sparks, mi-am dat seama ca-mi este cunoscuta si povestea asta! Pai, da, si acest roman a fost ecranizat si, da, vazusem deja filmul in urma cu cateva luni, impreuna cu Adrian. 

De data aceasta, insa, am schimbat semnul de carte. In locul celui pe care era inscris sloganul "Lasa grijile, incepe sa traiesti", am primit altul, cu aroma de lamaie si menta. :) 

Acum, ca am terminat de citit si acest roman, ma voi indrepta direct spre acelasi raft, voi intinde mana si voi extrage cartea urmatoare. Simplu.

Doar un singur impediment mai am. Imi trebuie un alt semn de carte, caci pe ultimul... l-am mancat!

Ma bate un gand.... asaaa.... ca o parere.... ma intreb.... oare amandina o putea fi folosita pe post de semn de carte?  :)

*

"Ține minte, nu există zi lipsită de importanță. Astăzi este cea mai frumoasă zi din viața ta. Și mâine mai frumoasă ca ziua de astăzi. Și poimâine. Și tot așa. Zilele devin săptămâni, săptămânile se transformă în luni, iar lunile în ani și, chiar fără să-ți dai seama, ajungi în Vârf.

Nu uita că schimbările pozitive se întâmplă lent, pas cu pas, delicat, frumos. Marile salturi pozitive ale lumii au fost făcute prin pași mărunți, constanți, care au rezistat testului timpului.

Profunzimea ființei tale caută liniștea. Zgomotul exterior îl auzim în viața cetății. Zgomotul interior sunt gândurile.

Citește! Roagă-te! Privește natura! Spală mintea și învață de la natură ce înseamnă liniștea. În acea baladă dulce va vorbi Dumnezeu… Și mie, și ție."  Sursa: Hrisostom Filipescu

*

„Cum pot numi ceea ce este frumos fără de formă?

Ceea ce dă frumusețe frumuseții, viață vieții.

Această bucurie radianta, această liniște profundă, imensă pustietate este ca un vid profund, când este experimentat în sine, în Ființare.

Aici, liniștea nemăsurabila, frumusețea incomparabila, pacea nesfârșită, iubirea nepieritoare, strălucesc la infinit.”

Mooji - Focul Alb ~ White Fire ~ ediția a doua

*

"Viata nu sta undeva, asteptandu-te, viata se intampla. Nu se afla in viitor, ca un scop pe care sa-l atingi, ci este aici si acum, in acest moment - in respiratia ta, in circulatia sangelui, in bataile inimii tale." Osho













28.09.2021





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)