marți, 9 februarie 2021

Adrian, colaborator la revista Cosmos


Actualizare in data de 30.04.2022Incepand cu luna aprilie 2022, Adrian a decis sa incheie colaborarea cu Revista Cosmos. Articolele scrise de el pot fi citite in continuare pe blogul lui: Albastru Arcturian (click)
*

Incepand cu luna septembrie 2020, Adrian este autor colaborator la revista COSMOS, in cadrul careia publica diverse articole cu informatii interesante. 


Trebuie mentionat ca aceasta colaborare cu revista Cosmos are la baza, de fapt, acordul lui Adrian de a i se publica unele articole pe care el le-a scris pe blogul sau Albastru Arcturian (click). 

Asadar, toate articolele publicate, plus o multime altele, pe diverse teme de interes spiritual, pot fi gasite si citite direct pe blogul sau.

*

Pana acum, a scris si publicat in aceasta revista cinci articole, cate unul in fiecare luna. Pe ultimul il puteti citi in numarul lunii ianuarie 2021, pe care, cu putin noroc, il mai puteti gasi la standurile chioscurilor cu vanzari ziare/carti/reviste/manuale din toata tara. Noi l-am cumparat azi din fata magazinului Bucur Obor, unde mai aveau doar inca 4 exemplare. 

Articolul scris de Adrian are titlul "Negociatorii cosmici" si il veti gasi la pagina 40.












Toate cele 18 articole publicate de Adrian in Revista Cosmos pot fi citite si in varianta on-line accesand link-ul https://revistacosmos.com/author/adrian-pascanu/

Edit later (azi 31.03.2022 - 18 articole): 

Accesarea unor niveluri înalte de energie personală

De asemenea, veti regasi si reclama pentru ultima carte scrisa de binecunoscutul autor american Sal Rachele si tradusa de Adrian in limba romana din limba engleza, "Misterul Timpului", publicata de Editura Sananda. https://revistacosmos.com/misterultimpului/ 

Lectura placuta!


09.02.2021

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)