luni, 22 iulie 2024

Si eu am gropite in obraji! :)))

 

Mi s-a soptit in casca o informatie de ultima ora. :)))

Zilele acestea, Suada Agachi, binecunoscuta specialista in citirea chipului uman, a postat pe pagina ei de FB textul de mai jos referitor la gropitele din obraji. 

La sfarsit voi expune si eu cateva consideratii referitoare la acest subiect, din postura femeii care s-a nascut cu aceste gropite in obraji. 

Deci, experienta directa, baby, experienta directa! Nu teorie din carti. :)))


"Știai că doar 20% dintre oameni sunt binecuvântați cu gropițe în obraji? Aceste mici adâncituri sunt considerate un adevărat „dar”, iar multe persoane își doresc să le aibă, apelând chiar la intervenții estetice pentru a le reproduce.
De fapt, gropițele din obraji sunt o deformare a mușchiului facial. Isabella Gilbert a fost atât de fascinată de aceste trăsături încât, în 1936, a inventat un dispozitiv care promitea să creeze gropițe prin apăsarea unor butoni în obraji.
Dar ce semnificație au doar 20% aceste gropițe și de ce sunt atât de dorite?


🌍
În multe culturi, gropițele sunt asociate cu norocul și prosperitatea. Ele sunt considerate un semn de frumusețe și tinerețe veșnică.
🎬
Aproximativ 60% dintre vedetele de la Hollywood au gropițe, acestea fiind văzute ca un indicator al atractivității sexuale ridicate.
👨‍👩‍👧
Gropițele sunt adesea moștenite genetic de la părinți și, dacă le ai din naștere, acestea sunt un semn distinctiv al atractivității.


Caracteristici ale persoanelor cu gropițe în obraji:
💫
Inspira încredere și sunt buni confidenți, păstrând cu sfințenie secretele celorlalți.
💫
Au de obicei mulți prieteni datorită personalității lor deschise și prietenoase.
💫
Posedă un spirit energic și trăiesc viața din plin.
💫
Sunt luptători puternici atunci când se confruntă cu boli.
💫
Sunt firi emotive și empatizează profund cu cei aflați în dificultate.
💫
Arată mai tineri, gropițele fiind asociate cu perioada copilăriei.
💫
În numeroase culturi, sunt considerate aducătoare de noroc și prosperitate.
💫
Femeile cu gropițe sunt afectuoase, calde și dedicate familiei și partenerilor lor.
Ai gropițe în obraji? Spune-ne cum te-au influențat aceste mici trăsături speciale în viața ta!"

Suada Agachi


Ei bine, care este perspectiva mea? Nu din auzite, nu din carti, ci din propria experienta. :)))

Gropitele in obraji au avut rolul lor, desigur, in creionarea identitatii mele vizuale in ochii celorlalti, insa, pentru mine, nu am simtit ca au avut un impact decisiv.

Ca sa fiu sincera, cel mai adesea chiar uitam ca detin aceasta caracteristica faciala. Mult mai importanti si cu un impact cu adevarat diferentiator, in cazul meu, au fost ochii.

Adica, pentru ochii mei frumosi am primit mereu complimente, insa pentru existenta gropitelor in obraji nu-mi amintesc sa fi fost evidentiata cumva. :)


Cu certitudine, ele m-au facut sa am un aspect mai tanar, mai copilaresc, m-au ajutat sa fiu perceputa ca fiind mai sociabila, mai prietenoasa, mai agreabila, dar, evident, asta s-a intamplat numai alaturi de un cumul de alte caracteristici, si nu toate de natura aspectului fizic, ci mai degraba de natura temperamentului, a caracterului si a valorilor personale asimilate.

Gropitele in obraji, este adevarat, mi-au adus un plus benefic, din perspectiva privirilor admirative, insa, pana acum, chiar n-am stiut ca atat de putini oameni de pe planeta s-au nascut cu acest semn distinctiv, adica doar 20% din omenire.

Daca as fi stiut, poate as fi reconsiderat atitudinea mea fata de aceasta "comoara" ce mi-a fost pusa in "traista" la nastere si as fi fost si mai mandra decat sunt deja (sic!). :)))


Pentru mine, din punct de vedere al frumusetii fizice, altele au fost mai importante, iar marele meu atu, fara falsa modestie, mereu l-am considerat a fi ochii mei albastri, mari si frumos definiti.

Dar, iata, ca si gropitele in obraji au avut un rol important, caci doar nu degeaba zice Suada Agachi ce zice ea acolo atat de frumos, nu-i asa?

Si, ca si cum mi-ar fi murit toti laudatorii, ia sa mai vedem noi o data ce zice ea despre cei cu gropite in obraji, deci si despre mine?

Ati observat ca zice numai de bine? Mi se pare normal!! :)))))))


💫
Inspira încredere și sunt buni confidenți, păstrând cu sfințenie secretele celorlalți.
💫
Au de obicei mulți prieteni datorită personalității lor deschise și prietenoase.
💫
Posedă un spirit energic și trăiesc viața din plin.
💫
Sunt luptători puternici atunci când se confruntă cu boli.
💫
Sunt firi emotive și empatizează profund cu cei aflați în dificultate.
💫
Arată mai tineri, gropițele fiind asociate cu perioada copilăriei.
💫
În numeroase culturi, sunt considerate aducătoare de noroc și prosperitate.
💫
Femeile cu gropițe sunt afectuoase, calde și dedicate familiei și partenerilor lor."


Nu-i asa ca mi se potrivesc toate? Doamne, cat de bine mi se potrivesc! Aveti dreptate! :)))

Asadar, ia sa mai pun eu aici niste poze cu gropitele mele, ca prea mult timp le-am ignorat. Multumesc, Suada Agachi, ca mi-ai reamintit de ele! :))))))














22.07.2024

2 comentarii:

  1. Si eu,si eu ! .....Si da,ochii tai albastri sunt absoluti minunati, fascinanti chiar ! Am o cumnata cu niste ochi verzi superbi ! Si cu gropite in obraji ! Sotul meu are si el ochi albastri ,iar 2 din cei 4 nepoti ai mei asijderea. Asa ca,ce pot sa spun ? Chiar daca gena ochilor albastri este o gena recesiva,iata ca la noi in familie este bine reprezentata.Este o teorie foarte interesanta privitoare la ochii albastri,iar despre cei verzi, nici nu mai vorbesc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oooohoohoooo...!!! Bun venit in Clubul celor cu gropite in obraji! :)))) Suntem noi doar 20% din omenire, dar tocmai de aceea noi avem clubul nostru select si exclusivist! :))) Multumesc frumos pentru complimente! Sa stii ca exista si un Club al celor cu ochi albastri! Tot select si tot exclusivist! :))) Si, mai mult ca sigur, si cei cu ochii verzi au Clubul lor. :)))

      Ștergere

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)