joi, 18 iulie 2024

Omleta cu cartofi dulci si branza, salata de varza, ceapa verde si ardei iuti

 
Senzational!!!!! Azi are loc Desecretizarea unor informatii ocultate de Masoneria Globalista!!!! :))))

Informatiile au fost descoperite intr-o arhiva ingropata in Muntii Bucegi, blocata intre doua Dimensiuni si scoasa la lumina de cercetatorii britanici, care n-au stiut mai departe ce sa faca. 

Noroc cu specialistii nostri in ocultism, care le-au preluat si le-au decriptat, asa ca acum putem sa le devoalam publicului insetat de cunoastere! :))))

Mai intai sa le multumim asa cum se cuvine Specialistilor! 
Adica.... Specialistului. 
Pardon, am vrut sa spun... Specialistei! :))))















Va rugam sa va amintiti ca data trecuta, cu ocazia celuilalt Curs de spiritualitate aplicata, cel cu tema alimentara, caci, da, avem de toate pentru toti, cine mai doreste, cine mai pofteste, ei bine, atunci v-am promis si un bonus, respectiv, cam o duzina de Initieri.

Astazi va propunem o noua incursiune spirituala in Arta culinara, unde vom invata si pricepe niste tehnici de Initiere extrem de nevinovate, pure si transcedentale (sic!) muuuult mai interesante decat Facbook-ul ala pagan! :)))

Avem Initieri pentru fiecare pretentie, pentru fiecare cerere, pentru fiecare... orice. :)))

Sa incepem, dragi prieteni!

Asadar, bine ati venit la frumoasa noastra emisiune de astazi, respectiv, la nemaipomenitul Masterclass, mai exact, la extraordinarul nostru Curs de Gastronomie Spirituala pentru avansati. :)))

Cum adica, tot pentru avansati?! Evident! Asta ne este audienta, asta servim! 

La urma urmei, recunoasteti, toata lumea asta buna se crede avansata, n-o sa-i contrazicem noi pe toti acum. Daca ei cred ca sunt avansati, cine suntem noi sa le spunem altceva? Sunt avansati, dom'ne! :)))

Iar daca avansatii vor numai MasterClass, cum sa le propunem noi altceva, mai prejos si mai putin? :))

Adica, ar fi culmea banalitatii sa spunem ca propunem o reteta clasica de Omleta. Pfff.... nu ne-ar baga nimeni in seama! :)))

Dar, daca spunem ca propunem o "Fritatta cu legume"..... eeeeei? .... parca suna altfel, nu? Mai mirobolant, mai eclatant, mai bijectiv! :)))

E ca si cum am spune dressing in loc de mujdei. Pffff.... nici nu stiti cat hate ne-am luat data trecuta cand ne-am permis sa pretindem noi folosirea limbajului ocult traditional, a simbolurilor oculte stramosesti, a tehnicilor ancestrale de procesare, transmutare si purificare gastronomica! :)))

In plus, au citit multi si n-a inteles cam nimeni! Acum se vorbeste o alta limba, un alt limbaj! Sa tinem cont si noi de noutatile vremurilor, macar pe ici, pe colo, in punctele esentiale, asa cum spunea dragul de Caragiale, cam invechit si el, asta e.

Cum pozele care urmeaza vorbesc singure, de la sine, de fapt, nici nu mai are rost sa insir eu aici cuvinte pe ata si nici sa despic firul in pais'pe. Doar sunteti avansati, intelegeti si numai din poze. 

Cei care nu sunt avansati, sunt rugati sa nu comenteze nemultumiti. 

Aici este o zona exclusivista, privata, nu are acces oricine, chiar ma mir ca ati ajuns sa cititi ce scriu eu aici. Pe bune, este chiar riscant pentru voi. Nici nu stiti ce informatii next-level accesati aici si nu puteti duce! Este un pic periculos! :)

Chiar ar trebui sa fiti cu mare bagare de seama, caci energia asta, ocultata, dar desecretizata de Specialista noastra, va poate ridica vibratia nepermis de mult si va poate aduce la fileu niste provocari atat de mari, incat sa va schimbe din temelii perspectiva voastra asupra lumii si vietii! Mai bine BACK OFF! Doar aveti si voi macar un cantar acasa, unul care sa va dea sfaturile potrivite voua. :))))

Voi, avansatilor, pregatiti-va sa luati notite! :)))












































































18.07.2024

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)