vineri, 19 iulie 2024

Dovlecei cu usturoi si condimente, gratinati in ulei la cuptor + orez cu ciuperci si morcovi



Specialista noastra in decriptari ale pergamentelor oculte va supune astazi atentia asupra unor noi informatii desecretizate, descoperite tot in tunelurile dacice de sub Muntii Bucegi.

Cum? Ce? Va rugam sa ne scuzati. Ni se sopteste in casca sa nu mai precizam ca tunelurile de sub Muntii Bucegi ar fi dacice. Poftim? Ah, da, si ca in nici un caz tunelurile cu pricina nu sunt sub Muntii Bucegi! :)))

Va intrebati unde sunt? Nu sunt. Sau sunt, dar numai acolo unde nu le vede nimeni, cica. In dimenisunile de dincolo, in invizibil, adica. 

Ati inteles? Nu? Nu conteaza. :)))

Important este ca Specialista noastra in decriptari a reusit sa puna mana pe aceste pergamente valoroase, dezgropate din arhivele antice ascunse in niste tuneluri - cred ca este mai bine spus asa, niste tuneluri, da? nu mai contrazicem pe nimeni! - si acum vi le ofera inspre studiu aprofundat, insotite, desigur, de toate acele Initieri ultra-mega-super-califragilistice, dupa care toata lumea alearga sa le obtina. :)))








In continuare, va previn din nou, poate nu sunteti la curent, dar a spune "orez cu ciuperci si morcovi" este un act de mare curaj social, planetar, cosmic, galactic si dumnezeiesc! Ca sa stiti. :))))

In zilele noastre, asa cum toata lumea stie si face ce i se spune, "risotto" este termenul corect, dupa cum sunteti informati pe toate posturile de televiziune mainstream, platite de Guvernul Mondial, asa cum toata lumea stie si asta deja. :)))

Asadar, chiar daca noi iesim in lume cu termenul de "orez", din motive de atitudine vintage transgenerationala nevindecata, cei mai multi dintre influencerii spirituali, adica cei care s-au aliniat la noile norme de lingvistica oculta, vor intelege ca ne referim la risotto. Pfff.... fir'ar, nici nu stiam cum se scrie corect, a trebuit sa caut pe google! :)))

Despre dovlecei.... ce sa va mai spun? Numai de bine. Nu avem obiectii referitoare la termenul consacrat, intrat deja in analele Akashice, cum s-o scrie si asta, ca m-am cam incurcat in ortografia, ortoepia si in punctuatia asta progresisto-ocultista. :)))


































































































19.07.2024

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)