vineri, 19 iulie 2024

Cartofi dulci cu condimente si susan la cuptor + quinoa cu dovlecei si morcovi

 

Va mai amintiti de numele lui Mobutu Sese Seko Nkuku Ngbendu Wa Za Banga?  :)))

Numele lui inseamna: Războinicul atotputernic care, datorită rezistenței și voinței sale inflexibile de a câștiga, trece din cucerire în cucerire, lăsând foc în urma lui.

Nu stiu de ce, dar, numele asta mi-a venit in minte in timp ce incarcam pozele de mai jos, cele cu mine, gandindu-ma ca, asta e, e blogul meu, eu sunt sefa aici, deci pot sa fac ce vreau eu si cand vreau eu, deci ca pot sa-mi pun si un milion de poze numai cu mine, daca vreau, si... iata ca vreau! :)))























Asadar, voi proceda ca un razboinic atotputernic ce sunt, care, datorita rezistentei si vointei mele inflexibile de a castiga, pun pe acest blog oricate poze cu mine vreau eu, lasand foc in urma mea, respectiv, ceva foc de la aragaz, unde ceva retete s-au preparat pe foc si au fost servite pe loc candva, in zilele sau in saptamanile trecute.

Nici nu mai stiu exact cand, caci se aceste poze au fost descoperite in arhiva istorica, in urma unor sapaturi arheologice, care au fost, cum altfel decat ocultate de Mas0neria Globalista. :)))
































19.07.2024

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)