miercuri, 15 aprilie 2020

Deconspirarea virușilor

 



Vreți să aflați un detaliu nou din agenda Conspirației Mondiale Oculto-Paranormală, Mistico-Extraterestră și Universal-Cosmică? Ei bine, de ceva vreme, probabil cu ocazia acestei pandemii dubioase, ca un fel de atac subversiv suplimentar din spatele frontului, Facebook a inițiat un demers subliminal de denigrare și subminare a acelor luptători cu cuvântul, cei din linia întâi, cei care susțin moralul, ridică vibrația și luminează sufletul omenirii. Mai concret, a acelora care mai scriu pe aici postări pozitive, constructive, educative și evolutive, căci, desigur, numai la evoluție se gândește toată lumea pe vreme de carantină militară.

Să vă spun despre ce este vorba. Toate textele scrise la prima mână, cele asupra cărora nu se intervine ulterior cu verificare, corecție și reașezarea în matca lor exactă, cinstită și în adevăr, sunt interferate de viruși dubioși și infectate cu tot felul de greșeli de editare, agramatisme, cacofonii, dezacorduri, pleonasme și altele, care mai de care mai toxice și cu efecte imprevizibile.

De curând, am observat chiar dezvoltarea unei tulpini noi, mult mai agresivă decât forma inițială a virusului orchestrat ocult de Masoneria Virtuală, respectiv, nu mai sunt de ajuns greșelile gramaticale și dezacordurile infiltrate printre rânduri, ca niște spioni kamikaze, având bombe cu autodetonare atașate, ci s-a trecut la mai puțin evidentele litere încurcate, inversate, dublate sau mâncate de-a dreptul din context. Iar în cele mai periculoase situații, au trecut chiar și la adăugarea de litere în plus, sub acoperire, ca și cum acolo le-ar fi locul firesc, natural, dar provocând ravagii agravante în context, pe lângă celelalte forme de atac virusologic și bacterian pe care le-au dezlănțuit asupra lumii virtuale pașnice, interesată de evoluție.

Dar să nu ne lăsăm intimidați și înșelați de aceste forţe oculte periculoase, zic. Știm cu toții adevărul adevărat! Gramatica nu-i o boală ucigătoare, ea doar este. Ea nu-i nocivă și nici nu are efecte adverse. Se poate intra în contact cu ea și fără măști și mănuși de protecție, iar în cazul extrem, în care Facebook se infiltrează în conținut și denaturează sensul și forma, corectitudinea și adevărul, realitatea și tratamentul, vă recomand să nu o luați personal. Știm că se orchestrează fin această busculadă asupra textelor noastre, dar mai știm că ceea ce avem în cap nu ne poate lua nimeni. Noi între noi ne cunoaștem adevărul de dincolo de aparențe, iar greșelile strecurate abil, dar, totuși, în mod evident unui ochi de profesionist, chiar dacă sunt rapid identificate, să ne străduim a nu le evidenția public, pentru a nu da putere dușmanului, pentru a nu le da energie și a nu le face vedete, cum ar veni, pe ele, pe greşeli.

Așadar, ca membru în echipa celor care pun cuvântul la treabă, chiar și în glumă, dar cu rost, consemnez cele de mai sus pentru a înțelege până unde au ajuns și la ce practici de joasă speță se dedau cei care sunt hotărâți să cucerească planeta. Denigrarea omului de către I.A. prin Autocorrect! Vă dați seama?!  Şi chiar și mai complicată și mai riscantă devine lupta cu funcția "Translate". Nu-i de glumă, oameni buni!

Avem două variante de a trata această situație: fie prin "ignor", cu un zâmbet îngăduitor atașat și cu trecerea mai departe , fie prin "re-editarea pe text" pentru restaurarea adevărului istoric. Cum, de fapt, adevărul istoric este unul singur și îl cunoaște deja toată lumea care a trecut prin școală, consider că varianta a doua este de neluat în seamă, căci presupune alocarea de prea mult efort și timp. Deci, tot la "ignor" ajungem. Ca să rămânem în starea de zen și să ne menținem vibrația ridicată, nu din alt motiv. Și ca să evoluăm, desigur, să nu ne uităm obiectivul.

Acest text a fost conceput atât de lung în mod intenționat. Tocmai pentru a putea verifica ulterior câți viruși infiltrați identific la o recitire peste câteva zile. Gata, misiunea de azi, respectiv, cea dedicată deconspirării virușilor inamicului, a fost îndeplinită cu succes. Acum ies afară, la soare, în curte, la o cafea.

Edit later: Dap, exact cum am bănuit. Pentru a identifica virușii introduși de facebook pe textul meu, dar mai ales pentru a-i eradica, am dat cu ceva dezinfectant, am purificat bine cuvintele cu fumigație de salvie și santal, am invocat puterile cerului cu câteva mantre puternice, apoi am dat și cu puțină tămâie, așa, ca să fie, că oricum nu are ce rău să facă. Abia după toată această exorcizare, textul meu este curat, liber de intruziuni, energizat și protejat cu lumină aurie și cu sigilii imbatabile. Deci, cam așa stau lucrurile atunci când avem totală încredere în Facebook și îl lăsăm nesupravegheat. Ca să ştiţi.

Din Grădina lui Dumnezeu: 15.04.2020

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)