vineri, 4 martie 2022

Ninge intruna de 5 zile, ca-n Siberia, ca-n Alaska, ori ca la Polul Nord!

 


Pe aici ninge tot timpul. Deja azi a fost a 5-a zi de nins continuu. 

Am facut alte poze si alte filmulete, dar pare redundant sa pun aceleasi imagini mereu si mereu, cu zapada zi de zi. 

Am vazut ca a nins si in Bucuresti intr-o noapte, poate maine ajunge norul cu zapada din nou pe acolo, caci cel de azi a fost impresionant si a pornit spre sud cu viteza! 

M-am mai uitat pe camerele web de pe internet si la alte statiuni de pe Valea Prahovei, dar niciunde nu a cazut atata zapada ca in Predeal. Este foarte frumos aici, intradevar! 

La Brasov este cam ca la Bucuresti, doar a fulguit razlet, dar nu s-a depus. 

Eu ma uit pe geam si parca nu-mi vine sa cred ca suntem martorii unei astfel de ierni frumoase, cu atat de multa zapada si cu ninsoare continua, deasa, bogata, ca in povesti. 

Veneam aici, la Predeal, in concedii, in anii trecuti, si stateam doar cateva zile, iar atunci ni se parea de vis, dar acum ce sa mai spunem, locuind in acest vis minunat, cu toata aceasta zapada de jur imprejur si chiar sub pasii nostri zi de zi? 

Spunem doar un recunoscator "Multumim, Doamne." 

Si stam linistiti in bula noastra, in micul nostru univers, unde e bine. 

Stim de toate cate se intampla in lume.... facem si noi ce putem, ce stim, pentru a influenta energetic in bine... cat de cat... dar... fiecare trebuie sa-si faca propriile alegeri, sa-si traiasca propriul destin, sa-si integreze propriile lectii de viata. Aici intervine si karma de neam, de tara... multe de spus... greu de dus, pentru multi....

De aceea pe acest blog nu vorbesc despre politica, religie, sisteme de sanatate, influente globale... in fine, din acestea.... 

Pastrez aici o mica oaza de frumusete si bucurie, atat cat pot... pentru cine mai are nevoie de aceste valori. 

Si, din fericire, mai sunt oameni care evita sa ia contact cu tragediile lumiii si se refugiaza (ca tot e la moda acest cuvant....) in astfel de locuri, unde isi incarca bateriile cu liniste sufleteasca si cu echilibru. 

PS. La filmuletele de azi am atasat melodii cu Asher Quinn, pe care noi le ascultam frecvent.






















 














In final va voi arata cateva imagini cu prietena mea, Pisica Precupeata. 

Are o poveste in spate aceasta pisica, dar voi reveni intr-o postare separata cu detalii despre ea si cu motivul pentru care i-am pus aceasta porecla.

 








04.03.2022



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)