marți, 1 martie 2022

Martisoare, martisoare, flori de primavara si ninsoare

 


Un barbat care ofera flori femeilor, in general, dar in special partenerei sale de suflet, ofera nu neaparat dovada unui gest de galanterie si respect, cat mai ales al unuia de pretuire, de apreciere, de marturisire si de credinta. 

Intotdeauna am admirat barbatii care stiu sa se respecte pe sine facand acest gest de curtuoazie. Si nu doar atunci cand el se cere a fi facut, ci mai ales atunci cand se simte ca fiind un gest de suprema eleganta, care nu se demodeaza niciodata.

Iar noi, femeile, cele care primim aceste ofrande ale afectiunii si respectului masculin, sa apreciem si sa le onoram gesturile, intentiile si sentimentele frumoase asa cum putem mai bine. 

Pentru ca un barbat care ofera flori dezvaluie din el insusi, din adancul sufletului sau, din miezul profund al fiintei sale, un pic din sensibilitatea si vulnerabilitatea unei flori.

"Martisorul" este doar inca o ocazie, inca un pretext, care aduce in centrul atentiei feminine frumusetea din sufletul si din gesturile acelor barbati sensibili si afectuosi. 

Azi, la fel ca in toti cei 10 ani de cand suntem impreuna, eu am primit un buchet superb de flori de la Adrian. Este al 10-lea Martisor impreuna. Acum l-am sarbatorit cu anemone. :) 

Si amandoi am primit inca o superba ninsoare de 1 Martie. Pentru ca meritam! :)

Zilele obisnuite sau speciale devin cu adevarat "speciale" in masura in care noi le facem sa fie astfel. 

























































01.03.2022

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)