vineri, 25 martie 2022

De Buna Vestire - ninsoarea de primavara!

 



A inceput sa fulguie rar si fin. Nu ma asteptam la mai mult, prognoza meteo anuntase ploaie cu ninsoare pentru azi. Iar la temperaturi pozitive, de 5 grade, nici nu puteam banui ca ar fi putut sa urmeze altceva.

Am inceput sa filmez mai mult de amorul artei... si... la un moment dat... s-a pornit urgia! 

Uitati-va spre mijlocul filmuletului! Ninge viscolit, torential, in toate directiile!






Apoi s-a oprit la fel de brusc precum s-a pornit, cerul s-a limpezit total de norul acela cenusiu, si a iesit din nou soarele. 

Asadar, acum, ca am bifat si ninsoarea de primavara, "zapada mieilor" cum i se mai spune, putem sa cercetam si alte semne ale primaverii. Si, cum sunt convinsa ca in vreo trei zile nu vom mai avea zapada deloc... sa incepem sa visam la muguri de pomi? :)

Nu conteaza. Vine primavara si la munte!

Azi am iesit la plimbare inainte de pranz, inainte de ninsoarea aceea viscolita, si, chiar daca cerul era deja acoperit, aerul era atat de hranitor, de bogat, de tare, intens, curat si incarcat de energie pura, benefica, inaltatoare, vibrant si plin de prana! 

Inspiram si exclamam si eu, asa ca Ema zilele trecute: "Ah, ce bun e aerul asta, ce gustos, ce hranitor! Cat de delicios e!" 

Acum, dupa ce s-a spulberat si norul acela inspre sud, am primit si desertul zilei: senin si soareeee....!!!!

Va vine sa credeti o asa schimbare majora in numai cateva ore?









La final, vreau sa consemnez si faptul ca azi, de Buna Vestire 2022, se implinesc 7 ani de cand ii avem pe cei doi pitici: Unul cu Gradina, 

Unul cu Gradina, cu Buna Vestire, cu Insamantarea si cu Florile de Crin, iar Celalalt cu Lumina, cu Protectia, cu Directia Divina si cu Sustinerea. ;-)




25.03.2022




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)