vineri, 15 septembrie 2023

Zodiile

 

Ultima actualizare in 26.09.2023

Cum se roaga zodiile?

Cum se roagă Berbecul: „Doamne, mă auzi? Sunt eu, Berbecul! Mă auzi sau nu? Că n-am toată ziua la dispoziție!”

Cum se roagă Taurul: „Doamne, fă să vină pacea mondială, să se coacă roadele, să fie toată lumea fericită și împăcată. Sau măcar să câștig la loto.”

Cum se roagă Gemenii: „Doamne, uite ce, așa nu se mai poate! Propun să renegociem contractul!”

Cum se roagă Racii: „Oh, Doamne, te rog, te rog, te rog, te rog…îmi scapă acum exact ce anume, dar te rog, te rog, te rog…”

Cum se roagă Leii: „Doamne, recunoaște, ești mândru de mine!”

Cum se roagă Fecioarele: „Doamne, îți trimit tabelul cu dorințele mele în ordine alfabetică. Aștept feedback. Mulțumesc!”

Cum se roagă Balanțele: „Doamne, te rog eu mult…Dar ce cap frumos răsare! Nu-i al meu? Al meu e oare? Dar al cui? Și la ureche uite-o floare!”

Cum se roagă Scorpionii: „Auzi, Doamne, nu mă face să vin până acolo să-ți arăt cum se face!”

Cum se roagă Săgetătorii: „Doamne, apleacă-ți ochii către dușmanii mei și fă-mi, Doamne, dreptate, ca sa nu pun eu mâna pe ei și iar să ne auzim la spovedanie!”

Cum se roagă Capricornii: „Înger, îngerașul meu…Auzi, știi ceva? Lasă că mă descurc eu singur. Mulțumesc, apreciez!”

Cum se roagă Vărsătorii: „Doamne, dacă erai femeie, discuția asta n-ar fi fost necesară! Știai deja ce vreau să te rog!”

Cum se roagă Peștii: „Doamne, te rog, fă să se întâmple o minune că mi-ar prinde tare bine. Uite, am lângă mine o sticlă de apă, dacă înțelegi ce vreau să spun…”


„Vrabiuta (Gemenii) in dialog cu:

Berbecul: Ia uite cat mai vorbeste asta mica! Are aproape tot la fel de multa energie ca si mine! Trebuie sa aiba insa mai mult curaj, ce tot cip-cirip de colo-colo, ia sa vad: vine sa se bata cu mine sau nu?

Vrabiuta-Gemeni raspunde: Mai Berbecule, dar la ce-mi trebuie curaj? Nu putem si noi ciripi in liniste si pace? Invata si tu ca nu orice discutie e in contradictoriu si nu trebuie sa ai numai tu mereu dreptate, putem ciripi de placere.


Taurul: Vrabiuta, da’ mai stai locului, ca ma ametesti de cap! Si spune simplu si clar ce-ai de spus, nu ma zapaci cu o poveste intreaga. Invata si tu ca vorba e de argint, dar tacerea e de aur! Gandeste-te mai bine cum sa scoti profit din toata vorbaria asta a ta!

Vrabiuta-Gemeni raspunde: Ce aur, ca doar n-oi mosteni Pamantul ! O viata avem, daca nu ne simtim bine si nu comunicam intre noi, degeaba! Mai destinde-te si tu! Idei de afaceri? Dar tu de brainstorming n-ai auzit? Ideile marete se nasc din discutii marunte.


Gemenii: Iuhuuu, uite una la fel ca mine! Vrabiuta, ia date-ncoace sa stam la o vorba ca-ntre frati. Asculta la mine: in ziua de azi daca n-ai limbarnita, nu faci nimic, nu te descurci in viata! Pai stai sa-ti povestesc: vine ieri vecina la mine si-mi cere doua oua! Doua oua, iti dai seama? De parca n-a mai auzit lumea de doua oua! I-am zis ca si eu as avea nevoie, ca ma gandisem sa fac o budinca, stii am musafiri maine si vin de la Iasi. Da, stiu, Iasul e departe, dar e un oras asa de frumos!!!!!!!! Mai, au taiat teii, nebunii, acolo! Stii, cand infloresc teii, e o mireasma in aer seara….A, ca veni vorba de tei, stai sa-ti povestesc cum am facut eu cunostinta cu iubitica mea…

Vrabiuta-Gemeni raspunde: Vai de capul meu, da’ asta ciripeste mai mult decat mine! Heloooo…mai lasa si pe altul sa vorbeasca! Parca era vorba de doua oua! Pai daca-l lasi pe Geaman sa-ti povesteasca, iti zice cum din cauza oualor…a aterizat pe Luna!


Racul: Vrabiuta, dar de unde vii tu? Ai familie, copii, acasa? Ai mancat ceva azi? Sigur nu te-ai ratacit? Vai de sufletelul tau, ca esti asa mica si amarata, mi-e tare mila de tine. Hai sa-ti dau ceva de mancare si sa-ti cautam apoi cuibul.

Vrabiuta-Gemeni raspunde: Nu te mai stresa atata, Racule! Invata sa fii un pic mai independent. Seminte, insect si firimituri gasesti pe toate drumurile, iar din familie trebuie sa-ti iei zborul la timpul potrivit. Daca te face sa te simti mai bine, poti sa-mi povestesti insa de familia ta.


Leul: N-ai decat sa ciripesti cat vrei tu, dar eu sunt seful si trebuie sa ma asculti! Esti amuzanta in felul tau, dar esti marunta si neimportanta, sunt o multime ca tine, iar eu sunt unic! Nici macar n-ai forta in vorba aia multa a ta, ia sa vedem, cine rage mai tare?

Vrabiuta-Gemeni raspunde: Leule, Paraleule, tu esti cel mai tare si ragetul tau este cel mai fioros. Dar vorba dulce, mult aduce! Ca de la ragetul tau, toti se sperie si fug, sau se satura sa le zici ca tu esti seful. Mai baga si un cip-cirip, sa vezi ca mai degraba o sa te asculte lumea !


Fecioara: Cip-cirip in sus si cip-cirip in jos! Cata vorba inutila! Mititica asta e cam superficiala. Mai, Vrabiuta, fa o schema logica si coerenta, daca vrei sa vorbesti cu mine! Uite aici o coala de hartie si un pix, pune pe lista ce vrei de la mine!

Vrabiuta-Gemeni raspundeVai de capul meu, mai Fecioara, pai acum vrei sa-ti scriu un roman? Tu de gluma si de voie buna n-ai auzit? Invata si tu sa mai vorbesti de placere, nu te mai stresa atata pentru toate maruntisurile.



Balanta: Vai, Vrabiuta, cata eleganta si cata elocventa ai in discurs! Oooo, si ce bine ca esti la curent cu toate noutatile! Am cu cine iesi la cumparaturi si la opera si la teatru! Trebuie neaparat insa sa facem ceva cu infatisarea ta…esti cam stearsa, sa cautam niste pene mai colorate sa-ti facem o mantie frumoasa. Si trebuie neaparat! Dar neaparat! Sa-ti prezint pe Vrabioiul din curtea vecina, cred ca ati face pereche tare buna impreuna!

Vrabiuta-Gemeni raspunde: In sfarsit, am si eu cu cine sa vorbesc! Stai ca-ti povestesc eu toate reprezentatiile de la teatru si opera din oras, am citit despre ele deja! Si cunosc toti Vrabioii din oras, dar deocamdata mai copilaresc, nu ma grabesc sa ma marit. Pene colorate? Fii mai naturala draga mea, ca n-are rost sa se adune tot praful in ele degeaba!


Scorpionul: Saraca Vrabiuta, cine stie ce trauma o fi avut in copilarie de ciripeste asa de mult! Oare nu au lasat-o parintii sa se exprime? Sufera de vreun complex de personalitate? Cum sa o ajut sa se schimbe?

Vrabiuta-Gemeni raspunde: Ba sa stii ca am fost un copil vesel si fericit si ciripeam de mica toata ziua! Da’ tu, Scorpionule, ce complexe ai de fapt de tii atat de multe in tine? Stii, tocmai am terminat de citit ultima carte de psihanaliza aparuta pe piata, si daca vrei ti-o povestesc…


Sagetatorul: Stii mai Vrabiuta, tu esti fata desteapta! De ce nu faci tu o facultate si nu scrii un roman? Si decat sa ciripesti toata ziua pe jos prin praf prin drumurile natale, mai bine te-ai inalta cat mai sus in vazduh si ai veni cu o filosofie de viata interesanta!

Vrabiuta-Gemeni raspunde: Sa fii tu sanatos, le-am facut pe toate de mult. Dar mie imi place mai mult viata mai simpla.Decat sa construiesc o filosofie de viata, mai bine vorbesc cat mai mult in viata reala, aici pe pamant. Hai sa ne destindem un pic.


Capricornul: Vrabiuta, stii ce m-am gandit? Tocmai s-a eliberat postul de Public Relations, nu vrei sa te angajezi la noi in companie? Salariu motivant, poti urca in ierarhie daca devii si serioasa si munca e de 16 ore pe zi, dar tu oricum ciripesti non stop toata ziua, asa ca tot aia e!

Vrabiuta-Gemeni raspunde: Nu, mersi. O colivie aurita, tot colivie este! Mie imi place sa pot ciripi ce vreau eu sic and vreau eu. Capricornule, invata ca poti discuta si din placere, ca sa te destinzi, nu mai ciripi numai strategii de dezvoltare si cifre de afaceri!


Varsatorul: Mai, Vrabiuta, mie imi place de tine. Imi amintesti de versiunea mea neupgradata. Dar tocmai am pus la punct un sistem superior informational, si cred ca te putem upgrade si pe tine.

Vrabiuta-Gemeni raspunde: Aaaa, pentru aia era fibra aia optica instalata langa gard? Sorry, am avut aseara o intalnire intre vrabiute si cred ca-i bruiata de pe frecventa de la atatea mii de cip-cirip. Relax, tocmai am citit ca era oricum depasita. Nu vrei mai bine sa verifici intai daca toata tehnica aia a ta inalta rezista la chestii practice?


Pestii: Vrabiutele astea zboara prin aer tot asa de bine cum inotam noi in aer! Dar vorbesc prea mult! Ce atata galagie? Ele nu stiu sa comunice pe muteste, sa se inteleaga din priviri? De cele mai multe ori emotiile si sentimentele sunt mult mai importante, iar exprimarea lor trebuie sa se faca printr-o forma artistica evoluata pentru a se alinia la energia universala superioara.

Vrabiuta-Gemeni raspunde: De ce se tot uita Pestele ala la mine asa staruitor? Si de ce nu zice nimic, si-a inghitit limba? Eu de unde sa stiu ce vrea sa-mi zica? Mai Pestisor frumos, invata sa vorbesti pe intelesul tuturor, ca altfel noi astia ceilalti nu pricepem nimic din sensibilitatea ta. Hai curaj, fa ca mine: cip-cirip-cirippppp!” Alina Astro

„Arhetipul Gemenilor vorbește despre 𝗳𝗹𝗲𝘅𝗶𝗯𝗶𝗹𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲, 𝗮𝗱𝗮𝗽𝘁𝗮𝗯𝗶𝗹𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲, 𝗱𝗲𝘀𝗰𝗵𝗶𝗱𝗲𝗿𝗲 𝗰𝗮̆𝘁𝗿𝗲 𝗶𝗱𝗲𝗶 𝗻𝗼𝗶, atribute de mare utilitate în aceste zile, pe care sper să le putem accesa cât mai ușor. Avem de învățat de la Gemeni (mai ales noi, ficșii – Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) să luăm lucrurile mai sportiv, cu ceva mai multă detașare și umor. Știu că e ușor de zis, mâna mi-e încrâncenată pe taste când scriu (fixă și eu, cu cornițe de Taur, bineînțeles :)) dar chiar și autoironia asta mi-a picat bine și mi-a pus un zâmbet în colțul gurii Eu o am pe Venus în Gemeni în astrogramă, poate de aceea am o ușurință în a trece de la o stare la alta, dar să știți că toți avem Gemenii în harta natală, cu toții putem dezvolta frumos calitățile acestei zodii.

Jucăușii Gemeni au și doza lor de umbră, nu-s perfecți, așa cum nicio zodie nu e. Uneori sunt superficiali, neserioși, plimbă vorba de colo-colo, se împrăștie în multe direcții și idei și nu apucă să materializeze niciuna, iar dualitatea lor este binecunoscută. Cu toate acestea, 𝗚𝗲𝗺𝗲𝗻𝗶𝗶 𝗮𝘂 𝘂𝗻 𝗳𝗮𝗿𝗺𝗲𝗰 𝗮𝗱𝗼𝗹𝗲𝘀𝗰𝗲𝗻𝘁𝗶𝗻, 𝘀𝘂𝗻𝘁 𝗽𝗹𝗶𝗻𝗶 𝗱𝗲 𝘃𝗶𝗮𝘁̗𝗮̆, 𝗮𝘃𝗶𝘇𝗶 𝗱𝘂𝗽𝗮̆ 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗿𝗶𝗲𝗻𝘁̗𝗲 𝗻𝗼𝗶 𝘀̗𝗶 𝗰𝘂𝗻𝗼𝗮𝘀̗𝘁𝗲𝗿𝗲 (𝗶𝗻𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝘁̗𝗶𝗲), 𝘀𝘂𝗻𝘁 𝗳𝗮𝗯𝗿𝗶𝗰𝗶 𝗱𝗲 𝗶𝗱𝗲𝗶 𝘀̗𝗶 𝘀𝗼𝗹𝘂𝘁̗𝗶𝗶 𝗽𝗿𝗮𝗰𝘁𝗶𝗰𝗲 𝗱𝗮𝗿 𝘀̗𝗶 𝗯𝘂𝗻𝗶 𝗻𝗲𝗴𝗼𝗰𝗶𝗮𝘁𝗼𝗿𝗶.” Alice Panțâru




De cati ...este nevoie ca sa schimbi un bec?

Berbeci. Nu te mai intreba, deja l-au schimbat!

Taurii. Se gandesc intotdeauna la toate, asa ca folosesc becuri care nu trebuiesc schimbate.

Gemeni. Este nevoie de cel putin doi care sa scoata din functiune vechiul bec, doi care sa cumpere unul nou, doi care sa scrie o carte despre asta si inca doi care sa discute intr-un show sau pe un forum despre bec.

Raci. Mama lor il va schimba pentru ei. Iar daca ea nu este prin preajma, atunci vor aprinde o lumanare. Dumnezeu este intotdeauna alaturi de ei.

Lei. De nici unul. Echipa de profesionisti pe care o au mereu in preajma il va schimba pentru ei.

Fecioare. De obicei una este de ajuns. Oricum, va curata priza in prealabil, va citi informatiile destinate utilizatorului si garantiile becului.

Balante. Pai, de cel putin doua pentru a cumpara becul si de alte cateva pentru a cumpara accesoriile necesare pentru schimbarea becului si poate alte cateva pentru a duce becul inapoi daca este defect.

Scorpioni. Pentru Scorpioni becul nu se schimba. El se transforma. Doar apasa pe un buton si activezi alt bec. Dar de ce intrebi? Esti de la o agentie de asigurari?

Sagetatori. Ei nu schimba becuri, dar te pot invata pe tine cum sa faci acest lucru.

Capricorni. Capricornul este ocupat momentan. Secretara va va raspunde mai tarziu.

Varsatori. Varsatorii nu trebuie sa schimbe becuri. Pot inventa unele mai bune.

Pesti. O Doamne, nu stiu. Dar becul se va schimba singur, daca asta este dorinta Domnului.

 


Cele mai haioase zodii. Toată lumea vrea să stea în preajma lor

Autor: Emma Cristescu

 

Există anumite zodii care sunt foarte amuzante și care sunt mereu cu gândul la distracție. Acestea îi fac pe toți să râdă și reușesc să fie în centrul atenției. Astrologii au explicat care este clasamentul celor mai amuzante zodii. Ele sunt admirate de toată lumea, mai ales la petreceri sau atunci când fac glume.

 

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii au un simț al umorului mai atipic, dar reușesc să-i facă pe toți să râdă. Ei găsesc un motiv de fericire în fiecare zi, indiferent de situație.


Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii preferă să se bucure de umorul altora decât să apară cu glume proprii. Vărsătorii pot avea tendința de a se apropia de alții la început, preferând să-și împărtășească umorul doar cu un grup restrâns. Ei se pricep foarte bine la bancuri.


Rac (21 iunie – 22 iulie) - Racul este regele umorului, chiar dacă puțini le înțeleg glumele.

Taur (20 aprilie – 20 mai) - Taurul este cunoscut pentru că este discret și relaxat, la fel și simțul umorului lor. Nu vor fi persoana care își strigă gluma peste mulțime pentru a se asigura că toată lumea i-a auzit. Cei din zodia Taur nu suportă persoanele triste sau care nu se distrează.

Fecioară (23 august – 22 septembrie) - Fecioara este Regina Sarcasmului zodiacului, iar simțul umorului lor uscat și depreciat. Există momente în care fac glume și oamenii din jur râd pentru că sunt extrem de proaste.

Scorpion (22 octombrie – 21 noiembrie) - Scorpionii adoră conversațiile lungi și profunde, dar au și simțul umorului. Scorpionii trebuie să fie atenți să nu se îndepărteze pe teritoriul dureros sau ofensator cu glumele lor și să-și dea seama când au mers prea departe.

Leu (23 iulie – 22 august) - Leii sunt interpreți naturali care adoră să fie în centrul atenției și a fi amuzant îi ajută să facă exact acest lucru. Sunt acel prieten căruia îi place să spună o poveste scandaloasă, plină de exagerare pentru a vedea că sunt apreciați de oamenii din jur.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie) - Înțelepciunea și priceperea vin foarte ușor la Săgetător, făcându-i cel mai amuzant semn din zodiac. Arcașii sunt renumiți pentru că pot găsi umorul în orice situație. Cei din zodia Săgetător sunt povestitori fantastici, capabili să transforme o zi obișnuită într-o comedie. Săgetorii sunt și sufletul petrecerii.



De ce cred oamenii că eşti amuzantă, în funcţie de zodia ta

Berbec (21 martie - 20 aprilie) - Berbecul are o abordare foarte spirituală în ceea ce priveşte simţul umorului. Dar sunt printre cei mai amuzanţi reprezentanţi ai zodiacului.

Taur (21 aprilie - 21 mai) - Un Taur nici nu îşi dă seama că e hilar, pentru că pur şi simplu reacţionează impulsiv. El nu are niciodată nicio problemă să râdă de el însuşi şi e adesea primul care face haz de necaz atunci când a făcut o greşeală.

Gemeni (22 mai - 21 iunie) - Acest nativ îşi reaminteşte glumele pe care le aude foarte bine şi le spune mai departe. De asemenea, el poate râde la aproape orice şi se distrează pe seama oamenilor din jur. El iubeşte umorul şi e privit ca fiind extrem de jucăuş.

Rac (22 iunie - 21 iulie) - Racul are un mod ciudat de a fi amuzant. El tinde să se distreze pe seama lui ca metodă de auto-apărare şi, de obicei, are expresii faciale prosteşti în faţa cărora nu poţi rămâne serios.

Leu (22 iulie - 22 august) - Un Leu te va atrage cu umorul lui, iar el ştie asta. Are capacitatea de a vedea ceva amuzant în tot ce se află în jurul lui şi face glume cu o mare uşurinţă. El se foloseşte de orice pentru a face oamenii să râdă în prezenţa lui.

Fecioară (23 august – 22 septembrie) - Fecioara tinde să se folosească de anumite nemulţumiri personale pentru a face oamenii să râdă. Ea se va distra pe seama problemelor cu care se confruntă, distrându-i pe cei din jur destul de uşor.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie) - Balanţa tinde să fie extrem de sarcastică şi îi place să spună poveşti care să se termine cu hohote de râs. Nu vei putea să o mai opreşti odată ce a început să povestească o amintire haioasă.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie) - Scorpionul iubeşte sarcasmul. El va avea întotdeauna ceva de spus şi deseori e catalogat drept nepoliticos de către cei care nu îl cunosc prea bine. El comentează permanent lucrurile şi poate avea un umor pasiv agresiv pentru a-şi spune punctul de vedere.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie) - Săgetătorul poate transforma orice într-o glumă sau o poveste amuzantă. El face observaţii sarcastice mai ales atunci când vrea să detensioneze o situaţie. De regulă, e sufletul petrecerii.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie) - Capricornul are un umor surprinzător. El poate fi foarte serios şi dintr-o dată să izbucnească în râs. Oamenii din jur nu pot rezista tentaţiei de a nu face acelaşi lucru ca şi el odată ce îl văd şi îl aud.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie) - Un Vărsător este pur şi simplu amuzant. El nu depune niciun efort în acest sens, dar face oamenii să râdă în mod natural. Dezvăluirile lui lasă oamenii confuzi, dar şi teribil de amuzaţi.  

Peşti (19 februarie - 20 martie) - Nativul din Peşti poate spune povestiri drăguţe şi amuzante, dar poate fi şi foarte stângaci în ceea ce priveşte umorul. El tinde uneori să piardă prea mult timp spunând ceva, astfel că cei din jurul lui îşi vor pierde interesul.



Zodiile şi simţul umorului

Zodia în care te-ai născut influenţează şi cât de dezvoltat ai simţul umorului sau la ce tip de umor eşti mai receptivă. Vezi cum stau zodiile în ceea ce priveşte umorul, ca să ştii ce… companie să cauţi atunci când eşti tristă.

Berbec: Nativii Berbec sunt veseli şi puşi pe şotii. Îi amuză farsele şi situaţiile comice în care îşi pun prietenii.Banc pentru Berbeci: „Ce este, domnule poliţist, am circulat prea repede?” „Nu, domnule… aţi zburat prea jos!…”

Taur: Umorul unui Taur este mai puţin subtil. Gustă de exemplu genul Jeff Dunham, gluma lui Achmed, the dead terrorist.

Gemeni: Jocurile de cuvinte, chimiliturile sau cuvintele cu dublu înţeles fac deliciul nativilor Gemeni. De genul: „Eşti vie?” „Sigur că sunt vie!” „Atunci de ce nu faci struguri?” Rac: Racii au un simţ al umorului subtil şi care emite o oarecare duioşie, gen filmele lui Norman Wisdom. Sensibilitatea lor se manifestă inclusiv în momentele de veselie şi rareori o să vezi un Rac râzând cu gura până la urechi.

Leu: Când râde un nativ Leu este posibil să râdă împreună cu el toată lumea pe o rază de un kilometru în jur. Umorul Leilor este savuros şi contagios, atunci când fac efortul să ţină minte bancurile…

Fecioară: Incredibil ce simţ al umorului pot avea nativii Fecioară. N-ai zice, atunci când îi vezi conentraţi şi serioşi. Dar stai să-şi dea drumul!… Spun glume intelectuale şi care necesită un IQ ridicat, fără măcar să zâmbească – în timp ce audienţa se tăvăleşte pe jos de râs…

Balanţă: Glumele Balanţelor sunt mai degrabă contextuale şi au, de multe ori, scopul de a destinde o atmosferă tensionată. Pentru aceasta, Balanţele dispun de un întreg arsenal de bancuri, în special din acelea relaţionale, despre căsătorie etc.

Scorpion: Despre Scorpioni se spune că sunt maeştii ai umorului negru. Cel mai probabil agrează comediile de tip „Familia Addams” sau „Scary Movie”. Iar dacă contextul permite, ştiu o mulţime de bancuri fără perdea…

Săgetător: Guvernaţi de jovialul Jupiter, despre Săgetători se spune că sunt cei mai amuzanţi din tot zodiacul. Un Săgetător care se porneşte pe glume poate să producă asistenţei febră musculară la abdomen de atâta râs.

Capricorn: Prin contrast cu vecinii Săgetători, Capricornii sunt foarte rezervaţi şi nu fac pe clownii aproape niciodată. Chiar dacă zâmbesc la câte o glumă, n-o să-şi piardă deloc controlul şi să hăhăie în neşteire. Ar fi sub demnitatea lor…

Vărsător: Vărsătorii apreciază o glumă bună, iar comediile sunt pe lista filmelor lor preferate. Şi umorul lor e inteligent, deci e nevoie de mai mult decât o coajă de banană pe care alunecă un ghinionist ca să le stârnească râsul.

Peşti: Umorul Peştilor este ori jovial – să nu uităm că şi pe ei îi guvernează Jupiter, ori e amestecat cu ceva tragic, de nu ştii dacă să plângi sau să râzi. Ceva gen Vagabondul lui Charlie Chaplin.

CÂŢI PITICI AI PE CREIER

(în funcție de zodie)

Berbec. În ciuda aparențelor, nu ai decât trei pitici pe creier. Este drept că sunt foarte neastâmpărați, dar reușești să îi ții în frâu, atunci când vrei să rezolvi probleme importante.

Taur. Ai un singur pitic pe creier, dar se manifestă în cele mai nepotrivite momente. Ajungi, astfel, să iei tot felul de decizii nefavorabile ție.

Gemeni. Tu ai foarte mulți pitici originali şi veseli pe creier, dar pe tine nu te deranjează. Cei care au de suferit de pe urma lor sunt oamenii din preajma ta, totuşi ai foarte mulți prieteni.

Rac. Ai un pitic pe creier, pe care îl iubești ca pe ochii din cap. Nu te lasă inima să îi înfrânezi pornirile și îl lași să se desfășoare, câtă vreme acțiunile lui nu îi supără pe ceilalți oameni dragi din viața ta.

Leu. Nu contează câți pitici ai pe creier, pentru că sunt nespus de frumoși! Pe lângă fizicul lor imposibil de ignorat, sunt și plini de farmec, așa că nu se supără nimeni când o iau razna.

Fecioara. Ai 7 pitici pe creier, foarte enervanți! Ei îți șoptesc fiecare imperfecțiune pe care o observă, așa că nu este de mirare că nu îți scapă nimic!

Balanta. Nu a avut nimeni curaj să se întrebe câți pitici ai pe creier. Sunt mulți și foarte răi, dar dacă îți faci curaj, poți să îi numeri. Ar fi unul care te face să te răzgândești la fiecare 5 secunde, unul care te face să dai sume uriașe pe haine, unul care te face să te enervezi că cineva nu s-a legat bine la șireturi…

Scorpion. Piticii tăi pe creier nu te-au mai suportat și te-au abandonat. Nu îți face griji, însă! Te descurci la fel de bine și fără ei!

Săgetător. Ai doar 2 pitici pe creier, dar își fac de cap cât 6! Îi poți calma cu plimbări lungi și ieșiri în natură, pentru că sunt activitățile lor preferate.

Capricorn. Ai 5 pitici pe creier, dar nu îndrăznesc să scoată un sunet în fața ta. Nu știm cum s-au adunat, cert este că oricum nu au nicio șansă să te controleze.

Vărsător. Ai 4 pitici pe creier, dar le oferi toate condițiile și sunt șanse mari să se înmulțească. Mai grav este că s-ar putea să îți placă de ei atât de tare, încât să îi lași să preia controlul vieții tale. Și crezi că sunt în stare să facă ceva bun?

Pești. Ai 6 pitici pe creier, iar când lucrurile nu ies cum vrei tu, o iau razna. Încearcă să le amintești cine este șeful, altfel s-ar putea să ai de suferit.



Ce zodii te fac să râzi încă de la prima întalnire (Mara Constantinescu)

Indiferent că vorbim de o relație de prietenie sau de iubire, fiecare dintre noi își dorește să aibă lângă el o persoană haioasă, care să ne facă să ne simțim bine. Este foarte important ca omul de lângă noi să aibă această calitate, fiindcă viața de zi cu zi poate fi stresantă și de aceea avem nevoie de momente în care să ne delectăm.

Descoperă în rândurile de mai jos care sunt zodiile care te vor face să râzi încă de la prima întâlnire, dar și

ce nativi nu sunt înzestrați cu simțul umorului

Există oameni care au capacitatea să te facă să te simți extrem de bine, doar prin modul lor de a fi.

O întâlnire reușită este una în care ai zâmbetul pe buze, ești relaxat și îți dorești să mai petreci timp cu persoana respectivă, din simplul fapt că are simțul umorului. Iată câteva zodii cu care vei râde încă de la prima întâlnire:


Vărsător - Deși sunt considerate zodii atipice, pe care cu greu le înțelegi, Vărsătorii sunt persoanele cele mai amuzante din zodiac. Totuși, este important de știut că nu oricine le înțelege umorul. De asemenea, aceste persoane sunt deranjate de persoanele care nu țin la glume și care sunt de fel supărăcioase. Întâlnirea cu un Vărsător te va face să râzi până la urechi, însă trebuie să te aștepți și la unele glume puțin mai deplasate.

Balanța - Diplomația le stă în caracter, însă și simțul umorului. Balanțele au un umor fin, caracterizat de glume inteligente, deoarece sunt persoane extrem de sociabile, dornice de armonie. O Balanță nu te va face niciodată să te simți prost, însă va spune anumite lucruri amuzante, de la care nu te așteptai. Deoarece acești nativi sunt oameni rafinați, persoanele din jur sunt surprinse că sunt atât de haioase. Mai mult, aceste persoane sunt experte în glumele despre propria persoană.


Rac - Racii sunt persoane foarte sensibile, însă au un umor ce te va face să te simți în largul tău. Întâlnirea cu un Rac va fi cu greu uitată, fiindcă va reuși să îți stârnească atenția cu niște povești extraordinare, la care va adăuga un strop de umor.



BANCUL ZILEI – Ce fac zodiile în situații de criză: 

Vărsător: țipă – „Doamne, te rog, ajută-mă să nu mor!”

Pești: – începe să bea

Berbec: – îi bate pe toți care țipă aiurea

Taur: – se panichează și începe să alerge, intră într-un perete

Gemeni: – leșină

Rac: – plânge

Leu: – își face părul

Balanța: – încearcă să îi trezească pe cei din „Gemeni”

Fecioara: – începe să facă curățenie

Scorpion: – Împușcă „Vărsătorul”

Săgetător: – Râde de toți care se panichează degeaba

Capricorn: – Înjură



Ele sunt cele mai sarcastice zodii. Taurul îţi va spune întotdeauna adevărul în glumă


Ironii la ordinea zilei, adevăr spus cu ajutorul glumiţelor şi spirit zeflemist, acestea sunt principalale caracteristic ale celor trei zodii, considerate a avea un spirit sarcastic extrem de bine dezvoltat. Te afli în preajma unui nativ Taur? Atunci aşteaptă-te să fii ironizat! Iar dacă te întrebi dacă o face intenţionat, răspunsul este nu!

Iată care sunt cele trei zodii care folosesc ironiile în absolut orice context. Ai grijă, căci dacă eşti prea sensibil ai putea să te simţi atacat de o astfel de persoană mult prea directă. Ei sunt nativii care par întotdeauna că fac "mişto de tine":

 

Zodia Taur

Taurii nu trec lucrurile pe care vor să le spună prin prea multe filtre, ci pur şi simplu spun ce gândesc direct, de aceea deseori este greu să îţi dai seama când sunt sarcastici şi când sunt pur şi simplu brutal de sinceri, notează jurnalul.ro. Nu au nicio problemă să îţi spună lucruri pe care nu vrei să le auzi şi de aceea comentariile sarcastice sunt specialitatea lor.

 

Zodia Gemeni

Gemenii ştiu că sunt inteligenţi şi de aceea au mereu ceva de spus, indiferent de forma sub care livrează afirmaţiile. Sarcasmul este o caracteristică generală a Gemenilor, însă reuşesc să îl folosească într-un mod amuzant, chiar dacă uneori spun un adevăr dureros.

 

Zodia Scorpion

Dacă se simt ameninţaţi, Scorpionii îşi folosesc sarcasmul într-un mod care o să îi facă pe toţi cei din jur să râdă, chiar dacă nu şi pe cel căruia îi este adresat. În plus, acestora nu le este frică să prezinte varianta cea mai rea care s-ar putea întâmpla într-o anumită situaţie.





















25.09.2023

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)