joi, 21 septembrie 2023

5. Tartaria - Gigantii - cine au fost ei si de ce au disparut?


Ultima actualizare in 29.09.2023: poze noi la final

Gulliver in Tara Piticilor a fost doar o poveste? Oare "piticii"nu suntem noi, oamenii din prezent? Atunci Gulliver a fost un gigant care chiar a trait demult, in vremurile trecute? 

De ce au disparut? Daca au existat cu adevarat, oare de ce cartile de istorie nu vorbesc despre ei? Oare de ce nu se predau la scoala informatii despre Gigantii din istorie? 

Caci n-a fost doar un gigant sau doi, a fost un popor intreg, unul numeros, pe intreaga planeta, un popor care a disparut treptat, nu se stie cand, cum si de ce. Sa fie vorba de Tartaria, de tartarieni?

Care este diferenta intre Giganti, Uriasi si Titani?

Cautati detalii, informati-va, este important sa stim, sa stiti. Ca sa nu se ajunga la situatia vice-versa, adica aceea in care, maine-poimaine, generatiile viitoare, cele ultratehnologizate si robotizate, sa se intrebe si ei despre noi, asa cum noi ne intrebam acum despre inaintasii nostri, "oare cine au fost "piticii"  din "vechime" si de ce au disparut?" ;-)


„Rămășițe ale URIAȘILOR au fost descoperite în micul oraș ecuadorian Changaimina, înălțime de 7m. Conectat la o rasă umană antică care are peste 12m. Odată, o astfel de descoperire a fost făcută de un preot local născut în 1912. El a ținut rămășițele osoase la putere până la moartea sa în 1999.” MundoDesconocido




























































































































































































































































































































03.09.2023

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)