joi, 21 septembrie 2023

10. Tartaria - Energie libera - Lumina, Caldura, Acustica vindecatoare

 

Ultima Actualizare in 25.09.2023: texte noi si poze suplimentare

Vorbeam in articolele precedente despre antenele de captare a energiei libere, a energiei eterice.

Odata captata aceasta energie, ea a fost utilizata in diverse scopuri. 

Cel mai important dintre acestea a fost iluminatul. 

Au fost create o multime de dispozitive care foloseau energia libera atat pentru iluminatul public, stradal, cat si cel de interior. 

Iluminarea cladirilor a devenit o parte a infrumusetarii arhitecturale, fiind ridicata la nivel de arta. 

Au fost organizate Targuri mondiale ale Luminii, care puneau in valoare noile valori ale societatii ce ajunsese la acest grad de avansare tehnologica. Energia era gratis, doar dispozitivele erau parte a comertului elevat al acelor vremuri tartare. Invadatorii inca nu-si pusesera planurile in aplicare. 

Era fix inaintea ultimei Resetari mondiale. Inca este ambiguu momentul acesteia. Unii presupun ca ar fi fost in urma cu 200 de ani, undeva spre sfarsitul secolului al 18-lea. Altii considera ca in jurul anilor 1600 s-a intamplat ceva cutremurator, care a resetat societatea umana. 

Cercetati si singuri si vedeti la ce concluzii ajungeti.

Revenind la iluminat, cercetand, vom constata ca multe dispozitive functionau pe baza unor cristale care preluau energia libera si, astfel incarcate, precum fosforul, emanau lumina. 

Alte dispozitive foloseau mercurul rosu. Noi am fost invatati ca mercurul, in general, este un metal toxic. Ei bine, tartarienii il foloseau cu succes in punerea in functiune a sistemelor lor de iluminare. 

Antenele lor aveau o bila cu mercur rosu, metal care are niste ciudatenii ocultate azi publicului larg: atrage aurul si se indeparteaza in prezenta usturoiului (fix ca vampirii, da! - aceasta asociere a fost intentionata, pentru a induce in constiinta populatiei o frica fata de acest metal).


„Lanterne vechi - Felinare stradale din secolul al XIX-lea

Și o carte din 1861 vorbește despre cum să folosești electricitatea din atmosferă!

Și toate astea s-au întâmplat înainte ca Thomas Edison să descopere lampa electrică (asta dacă a făcut-o)

Vremurile în care ni se spunea în școli că se numeau "Era întunecata" erau de fapt epocile luminii și științei.” 

TARTARIA Research MUD FLOOD and ANCIENT TECH GROUP













































„Catedrale = catozi - Este posibil ca catedralele să funcționeze ca centrale electrice Bio Geometrice?

BioGeometria este o disciplină științifică concentrată pe Energia Formei, utilizând forme, culori, mișcare, orientare și sunet pentru a crea calități vibraționale care armonizează câmpurile energetice. Formele bioGeometrice, atât două, cât și tridimensionale, sunt concepute complicat pentru a interacționa cu câmpurile energetice ale Pământului, producând efecte de echilibrare asupra diferitelor sisteme biologice. Aceste forme au fost dezvoltate și brevetate de Dr. Ibrahim F. Karim, D. Sc., în timpul cercetării extinse efectuate în Cairo, Egipt, datând din 1968.

De-a lungul istoriei, oamenii au recunoscut impactul profund al formelor geometrice asupra sistemelor lor energetice. Cu toate acestea, această conștientizare s-a estompat treptat, perspectiva noastră modernă retrogradând adesea aceste forme străvechi la arta simbolică lipsită de funcții sau asociându-le cu practici mistice.

Deși înțelegerea și practicile noastre moderne nu sunt descendenți direcți ai Egiptului Antic, există dovezi clare de cunoștințe avansate în acest domeniu atunci când examinăm și utilizăm formele dezvoltate de ei cu milenii în urmă.

Egiptenii antici par să fi posedat o înțelegere mai profundă a modului de a interacționa cu natura, în special în legătură cu proprietățile vibraționale ale formelor geometrice pe care le-au încorporat în monumentele lor, artă, statui, amulete și diverse aspecte ale vieții de zi cu zi.

Aplicarea principiilor energetice extinse dincolo de forma iconică a piramidei; egiptenii antici aplică aceste principii practic pe toate fațetele existenței lor.

În contrast cu formele noastre energetice contemporane, care reprezintă adesea stări de energii naturale foarte amplificate, această știință s-a angajat cu forțe la nivel mai natural, oglindind modul în care aceste energii se manifestă în natură.” Ancient Explorers





















Un alt domeniu al vietii in care era folosita energia libera a fost incalzirea cladirilor. Obtinerea caldurii fara ardere de lemn, carbuni sau petrol. 

Semineele lor nu erau pentru facut focul. Aveau dispozitive care preluau prin hornuri energia captata de antene si o transformau in energie calorica. Semineele lor erau adevarate obiecte de arta, puternic decorate, incarcate de frumusete si maiestrie artistica. Nu exista urme de fum sau de resturi arse. 

In pozele sau in filmele in care vedeti foc in seminee veti descoperi doar modul in care au incercat sa perverteasca istoria, ascunzand detaliile specifice existentei energiei libere.

Dispozitivele aveau in componenta ceea ce se numeste radium, un element care a fost si el ocultat si trecut pe lista celor toxice si periculoase, tocmai pentru a putea fi folosit numai de catre ei, Invadatorii. Populatiei i-a fost oferit contra cost ceea ce numim azi curentul electric.

"IN ȘEMINEE NU S-A ARS.

Șemineele „tătariene” au fost la fel de spectaculoase ca și clădirile în care au stat. Dar spre deosebire de modul în care folosim șemineele astăzi, șemineele nu au fost proiectate să ardă nimic. Coșurile de fum nu au fost folosite pentru a devia fumul din șemineu și din casă iar întărirea din structura casei nu a fost folosită în primul rând pentru a oferi niciun suport structural.

Armatura din casa a fost conectata la cupola turnului de pe acoperis (care era destul de posibil umplut cu diverse substante precum mercur, radiu sau cristal de cuart si bare metalice lipite din partea de sus si laterale ale cladirii. Totul a fost apoi conectat cu foaia metalică de spate găsită în interiorul șemineelor și coșurilor de fum tătar originale. Tije metalice lipite de partea superioară și laterală a caselor și a altor clădiri tătare au acționat ca antene electrice eterice care au valorificat forța eterului și au direcționat această energie liberă în coșul de fum. Puțurile de aerisire (conductele de aer) găsite în zonele casei erau conectate la coșul de fum.

Aerul ionizat împreună cu curenții de aer cald și rece în creștere au creat un vid electric sub presiune în interiorul coșului de fum. În timpul iernii, coșurile de fum au acționat ca aspiratoare electrice sub presiune care radiau căldura prinsă în interiorul coșului de fum prin șemineu. Pe timpul verii procesul se întorcea iar șemineul și conductele absorbeau căldura în șemineu și conductele de aer conectate la interiorul coșului de fum din interiorul casei și prin aerul ionizat din placa de spate metalică încărcată electric eterică din interiorul coșului de fum ar împinge căldură Sus pe horn și afară din casă.

Armatura, cupole, turnuri pe acoperis si barele metalice lipite de pe marginile casei au actionat ca o panza de paianjen, au atras eterul si au concentrat energia eterului in toata casa. Așa cum păianjenii au putut crește și să supraviețuiască fără hrană și apă dacă sunt atinși în pânza lor, tătarienii au putut trăi fără mâncare și apă, cu condiția să rămână în casa lor încărcată eteric."

Zuzi CzechTARTARIA Research MUD FLOOD and ANCIENT TECH GROUP


„ETHER

Un element misterios cunoscut de mult timp, înainte de descrierea D. Și. Mendele.

Mendeljev în lucrările sale în 1906. scria: „Problema gravitației și problema întregii energii nu pot fi considerate cu adevărat rezolvate fără o înțelegere adevărată a eterului ca mijloc global de transfer al energiei la distanță. "

După moartea omului de știință, eterul este tăiat din toate farfuriile sale.

Astăzi ne bucurăm de încărcarea wireless a telefoanelor mobile.

Dar deja acum 100 de ani, cei mai faimoși oameni de știință susțin că energia poate fi transferată prin aer prin eter.

Știm de ce toate descoperirile importante sunt șterse din cărți, documentele sunt șterse, iar oamenii de știință mor brusc...

ASA FAC CU TOȚI OAMENII CARE NU MAI AU TIMP..

Vechile "Șeminee" tătare nu erau de fapt șeminee și nu au ars nimic.

Coșul de fum avea o antenă făcută din tije de tun ieșind din acoperiș ca o turbină eoliană.

A desenat eter pe placa din spate metalică, care ioniza aerul din coș și producea căldură.

Multe din aceste fotografii cu clădiri vechi tătare le găsiți pe internet, dar ce mă interesează cu adevărat este cum spun mereu povestea și schimbă soarta tuturor lucrurilor.

Cum au convins milioane de oameni să elimine tehnologia Ether și să facă mai bine să înceapă tăierea pădurilor noastre pentru a arde lemne de foc?

Cât de departe poți merge în gaura iepurelui?” Nadia Ski
























































Energia libera a fost utilizata si pentru dispozitivele acustice. Pentru comunicare sau pentru vindecare.

Este binecunoscut faptul ca arhitectura bisericilor asigura o acustica foarte buna. Multe din ele au folosit-o pentru amplificarea sunetului isi modularea acestuia in sens vindecator. 

Sunetul este o vibratie care, folosita in sens pozitiv, prin intermediul geometriilor sacre, ajuta la relaxarea, purificarea si vindecarea corpului fizic, psihic, energetic al oamenilor. 

Toate catedralele erau dotate cu orga asa-zis muzicala. Erau, de fapt, folosite ca tehnologii avansate de vindecare, de ridicare a vibratiei corpurilor umane si de elevare a constiintei. 






"INTERFERENȚA MUZICII ÎN ADN

Nu este un secret că muzica poate avea un impact asupra modului în care funcționează corpul nostru. De la eliberarea hormonilor fericirii și atenuarea anxietății, la creșterea nivelului de anticorpi în sistemul nostru imunitar și îmbunătățirea abilităților de învățare și memorie – muzica este un instrument impresionant și bine documentat.

Cu toate acestea, cercetările recente sugerează că expunerea muzicală poate fi chiar mai puternică decât se credea anterior, modificând corpul la nivel genetic.

Genele sunt alcătuite din fire de ADN, care sunt copiate de fiecare dată când o celulă se divide. Dacă ADN-ul este alterat sau compromis, pot apărea mutații genetice, provocând un comportament celular anormal."

https://chemwatch.net/pt/blog/how-listening-to-music-can-alter-your-genes/?fbclid=IwAR2v_WYEV0FcFnTl--GITX-EWA6zAaCFjczmxAWvPTVdY08eXkzfEIpIcbU

"Muzică și celule canceroase

Cancerele sunt cauzate de celulele care au gene deteriorate – fie prin expuneri la mediu, fie prin mutații naturale – care modifică funcția și reglarea morții controlate a celulelor (apoptoză). Un studiu din 2019 de la Universitatea Catolică de Nord din Chile a testat celulele canceroase gastrice crescute în cultură după ce au fost expuse la 12 ore de muzică non-stop pentru a vedea dacă au avut loc modificări în activitatea genelor.

Cercetătorii au folosit Beethoven pentru un grup de celule și death-metal pentru altul. Rezultatele au descoperit că muzica clasică a provocat inhibarea p53, un regulator cheie al diviziunii celulare și al apoptozei, ceea ce a însemnat că celulele erau în general mai canceroase - reproducându-se într-un ritm mai normal, dar fără a muri. Opusul a fost valabil pentru muzica metal, unde p53 a fost promovat și apoptoza a avut loc într-un ritm mai normal.

Pentru o altă genă, PUMA, a fost găsit opusul acestor efecte – unde muzica metal a provocat inhibiție, iar muzica clasică a provocat promovarea morții controlate a celulelor. Acest lucru sugerează că cele două genuri au fost capabile să promoveze căi genetice diferite pentru a semnala apoptoza și că ambele tipuri de muzică au fost capabile să modifice reproducerea celulelor canceroase. Cu toate acestea, muzica death-metal a făcut ca celulele să se reproducă semnificativ mai mult decât grupurile clasice sau de control, producând cu 50% mai multe celule viabile decât cele de control.

Un alt studiu din 2015 a constatat că ascultarea muzicii clasice are efecte pozitive asupra celulelor non-canceroase. Cercetătorii de la Universitatea din Helsinki au testat celulele sanguine de la participanții umani înainte și după ce au ascultat muzică clasică.

Descoperirile au sugerat că muzica a stimulat genele responsabile de neurotransmițători – cum ar fi cei care reglează starea de spirit și memoria – precum și receptorii de glucocorticoizi, care sunt vitali pentru sistemul imunitar pentru a combate inflamația. Există încă multe necunoscute în domeniul epigeneticii (adică modificări ale comportamentului genetic mai degrabă decât ale codului genetic), dar suntem departe de a crede că expresia genelor este complet statică."

https://chemwatch.net/pt/blog/how-listening-to-music-can-alter-your-genes/?fbclid=IwAR2v_WYEV0FcFnTl--GITX-EWA6zAaCFjczmxAWvPTVdY08eXkzfEIpIcbU
Care sunt implicațiile?
Conceptul de expunere de mediu – sau expozomi – care afectează funcția corporală 
nu este nimic nou. Aceste efecte ale expunerii sunt suspectate a fi o cauză care contribuie 
la boli cronice, boli netransmisibile, cancer și îmbătrânire. Cu toate acestea, complexitățile 
și interacțiunile dintre diferitele expuneri sunt puțin înțelese. Cel mai adesea, studiile de 
cercetare în domeniul sănătății se referă la pericolele chimice sau biologice, poluarea 
mediului și riscurile profesionale, dar se pare că activitatea exposomală s-ar putea extinde 
la interacțiuni mult mai puțin evidente, cum ar fi expunerea muzicală. Dacă oamenii de știință 
pot înțelege modul în care toate aceste expuneri – cu impact pozitiv și negativ – afectează 
sănătatea umană, putem folosi aceste cunoștințe pentru a crea soluții semnificative la unele 
dintre cele mai comune cauze de îmbolnăvire și deces.
Deoarece atât muzica clasică, cât și cea metalică au încurajat căi diferite de apoptoză, acest 
lucru ar putea sugera că, prin manipularea corectă a sunetului, am putea controla modul în care 
(și, eventual, în ce măsură) celulele canceroase suferă apoptoză. Sunt necesare mai multe 
cercetări pentru a determina măsura în care muzica poate afecta celulele canceroase din țesuturile 
vii, deoarece studiul din 2019 a fost realizat folosind celule crescute în laborator. 
Dar studiul din 2015 oferă o oarecare plauzibilitate ideii. Astfel, mai multe cercetări pe această 
temă ne-ar putea aduce mai aproape de înțelegerea celulelor canceroase la oameni și de a găsi 
terapii pentru cancer mai eficiente (și mai puțin toxice).
Cunoașterea modului în care diferitele genuri interacționează cu celulele canceroase 
va fi esențială pentru utilizarea terapiei muzicale pentru a promova sănătatea fizică, 
pe lângă beneficiile mai bine înțelese pentru sănătatea mintală. Diferențele găsite în 
căile morții celulare pot fi explicate prin frecvențele diferite utilizate în cele două 
genuri muzicale. 
Există câțiva factori care se combină pentru a face muzica să sune așa cum o face, 
cum ar fi înălțimea, volumul și înălțimea, dar toți sunt restricționați la frecvența undei sonore.
Frecvența este o măsură de câte ori oscilează o undă, în cicluri pe secundă, sau Hertzi (Hz). 
Pentru undele sonore, aceasta este percepută ca ton muzical.
Muzica metal din experiment s-a dovedit a fi între 2-6kHz, producând un sunet mult mai 
intens și mai înalt, în timp ce frecvența muzicii clasice depășea rar 3kHz, ceea ce se aliniază 
cu instrumentația mai blândă.
https://chemwatch.net/pt/blog/how-listening-to-music-can-alter-your-genes/?fbclid=IwAR2v_WYEV0FcFnTl--GITX-EWA6zAaCFjczmxAWvPTVdY08eXkzfEIpIcbU

Teoria RESONANȚEI.

Rezonanța este un fenomen fizic care apare atunci când un sistem fizic primește energie prin excitații de frecvență egală cu una dintre frecvențele sale naturale vibraționale. Astfel, sistemul fizic începe să vibreze cu magnitudini tot mai mari.

Podul Tacoma Narrows a fost un pod creion (susținut de cabluri) construit în Washington, SUA, deschis pe 1 iulie și s-a prăbușit pe 7 noiembrie 1940. Dar de ce ar face un pod roșu deschis atât de repede? A fost o greșeală de proiect?

Potrivit unor cercetători, cauza prăbușirii podului s-a datorat vântului care trece prin curele, creând un fel de „muzică”, care oscila exact la aceeași frecvență ca și structura podului.

Pot cita exemplul unui cântăreț de operă care poate sparge un pahar cu vocea sa. Secretul din spatele acestei tehnici este să faci paharul "finisat" înainte (îi dai o mică palmă). Când cântă, vocea ei va face ca moleculele de aer din jurul cupei să vibreze la o frecvență, forțând-o să vibreze și ea. Dacă nota este lovită suficient de sus, sticla va vibra până se sparge.

Muzica poate și interferează direct în subconștient și chiar schimbări ale nivelului ADN, poate provoca oamenilor. Frecvența de 432hz conform unor experți pentru a fi în armonie cu universul ar fi capabilă să transmită energie și să promoveze vindecarea, în timp ce 440hz având un tipar nenatural ar provoca disconfort grav și efecte malițioase asupra subconștientului.

https://chemwatch.net/pt/blog/how-listening-to-music-can-alter-your-genes/?fbclid=IwAR2v_WYEV0FcFnTl--GITX-EWA6zAaCFjczmxAWvPTVdY08eXkzfEIpIcbU





























































Si poate ca nu chiar toate catedralele aveau orga, dar in mod sigur toate aveau clopote. Iar clopotele aveau exact acelasi rol: vindecare prin vibratie, prin sunet.

Oare de ce nemtii au confiscat cu disperare, in cel de-al doilea razboi mondial, toate clopotele de la aproape toate bisericile din Europa? 

Pentru a slabi trupurile, sufletele si constiintele populatiilor pe care ei le doreau aservite, cucerite, obediente. 

Cimitirele de clopote din acele vremuri stau marturie. Povestea cu "fier pentru tunuri de razboi" mai are sens doar in fata celor care inca mai cred varianta de istorie "oficiala".


































































15.09.2023

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)