joi, 21 septembrie 2023

14.Tartaria – "The Mud flood" si alte Catastrofe șterse de istoria oficială

 

O ipoteza, o opinie: Autor: Michal Zelensky – Vedagor

"În secolul al XVII-lea, primul război termonuclear s-a încheiat și a început un război cosmic cu invadatori pe care încă nu-i cunoaștem. Au început să bombardeze pământul cu asteroizi din centura Kuiper și au vrut să arunce un obiect gigantic pe pământ. Cu toate acestea, a fost rupt în mai multe părți. Sa fi fost vorba de planeta Meldek?

O parte a lăsat o gaură in teren.

A doua parte a căzut la Polul Nord actual și a provocat un tsunami la nivelul planetei. Urmele acestui tsunami sunt peste tot în Asia și, de asemenea, în Europa sub formă de cel puțin 7 metri de aluvium. De exemplu, Mussolini a excavat Roma, Napoli și multe alte orașe acoperite cu un strat de la 7 metri la 16 metri. Există multe videoclipuri și fotografii despre asta. Aceste evenimente s-au petrecut cândva în secolul XIX, la începutul său. Tot în Rusia există dovezi ale acestui depozit, pe care știința oficială îl numește „strat cultural”. Toate orașele turcești sunt de asemenea sub acest depozit.

A treia piesă a aterizat între America de Sud și Antarctica și multe orașe de pe acest continent au fost îngropate într-un strat de 5-9 metri. Multe clădiri sunt excavate și sunt în conformitate cu un singur stil de construcție, pe care știința oficială îl numește fie „Renașterea, mai precis Iluminism” sau „colonial”. Această piesă din imagine a provocat un an întreg fără o zi și doi ani plini fără o vară între 1812 și 1814. Piesa care a căzut la Polul Nord a deschis atmosfera și suprafața pământului a fost imediat înghețată. În Siberia, acest strat se numește "permafrost". Este ultimul val de tsunami înghețat imediat, unde sunt și ele înghețate animale și oameni. Atât de mult pe scurt, ar fi prea mult de descris mai detaliat...

Aceasta nu este atât de mult o discrepanță de timp, cât patru luni orbitează în jurul globului. Vedele slavo-ariene confirmă, de asemenea, acest lucru, iar părintele Alexandru susține și el acest lucru. Există multe dovezi că patru orbite, lunile, orbitează în jurul pământului. Nu doar trei. Au existat mai multe catastrofe în epoca actuală, în ciuda faptului că evenimentele mai vechi decât secolul al XII-lea au fost șterse.

Știință oficială.

Știința oficială a întins evenimentele din secolul XII până în trecutul îndepărtat. În secolul XIII, globul s-a ciocnit de o cometă. Kabbaliștii au înregistrat acest eveniment în simbolismul doctrinei lor, descriindu-l deasupra Betleemului imaginar.

Apoi aceste perioade au început să fie numite Iluminism sau renaştere şi, de asemenea, Renaşterea.

Renașterea pentru că pagubele făcute de cometă au fost uriașe și au decimat parțial Marele Imperiu Mondial. În principal în vestul Asiei, pe teritoriul Veniei, care în secolul al XVII-lea a început să fie numit după evrei - Europa.

S-au înmulțit și au încercat să domine întreaga lume până la sfârșitul secolului 19. Au reușit să o facă abia la sfârșitul secolului XIX. Până la sfârșitul secolului al XIX-lea, niciunui picior evreiesc nu i s-a permis să intre în teritoriile din estul Regiunii Moscovei până în America de Nord. Pe acest teritoriu era rămășița statului mondial, iar intrarea în aceste teritorii era interzisă speciei evreiești.

Din 1812 până în 1896, ei au purtat un război nuclear mondial împotriva statului. În 1812, a fost început simultan cu campania lui Napoleon la Borodino și apoi la Moscova, și în același timp a fost un război foarte dificil în America de Nord numit Nord împotriva Sudului. Mai degrabă, a fost invers.

Totul a fost pornit prin expulzarea evreilor din Regatul Spaniei, pe teritoriul Spaniei de azi. Aceștia erau reprezentanții celei mai mari companii evreiești din lume la acea vreme, așa-numita Companie britanică a Indiei. Columb a fost, de asemenea, printre exilați. Toți s-au mutat în nord-vestul și vestul Africii, care a fost decimată de catastrofa din secolele XVII-XVIII.

Abia atunci a început invazia Americii Centrale și de Sud. Desigur, în același timp cu invazia Indiei, Australiei și Asiei de Est, adică China. În America Centrală și de Sud, au lansat un genocid al populației native pentru a fura orice aur ar putea folosi pentru a cumpăra tehnologia pentru a începe un al doilea război mondial termonuclear. Ar putea fi dintr-o structură undeva în locul unde se află aceste artefacte.

Artefactele, în mod clasic, poartă toate semnele că au fost stropite cu acid acetic în timpul dezastrului din secolele XVII-XIX. Cele similare se găsesc pe tot globul. În principal în Crimeea și Carpați.

Acidul acetic concentrat poate topi orice fel de piatra, iar apoi pare ca artefactul este nenatural de ciudat, considerabil deteriorat.

Se presupune ca au turnat acest acid acetic mai ales pe cladirile megalitice, daca nu au reusit sa le striveasca cu vreo arma care cauzeaza un val de presiune semnificativ, dar din exterior spre interior. Se numește implozie. Acidul acetic se absoarbe ușor în sol și nu este toxic pentru natură. Arde toată vegetaţia. Și când vine vorba de animale, în anumite circumstanțe poate jupui pielea și apoi ucide. Am găsit astfel de dovezi scheletice în Crimeea, unde utilizarea acidului acetic era evidentă, iar apoi temperatura extrem de ridicată, care a transformat oasele metalice.” Mihail Zelensky




































































































































16.09.2023


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)