joi, 21 septembrie 2023

12. Tartaria - Arhitectura identica planetara - Cladiri si Statui impunatoare

 

O natiune puternica, inteligenta, care detinea o tehnologie avansata, care folosea energia libera pentru constructii, pentru iluminat, incalzit, transport, si in alte zone ale vietii sociale tehnice, a trait la un moment dat pe intreaga planeta in pace, in armonie, in buna intelegere, dezvoltandu-se armonios, in deplina legatura cu natura, cu legile universale, utilizand in beneficiul oamenilor toate tehnicile de care dispunea.

A fost o natiune inzestrata cu un puternic simt al frumosului, al esteticului, dar dezvoltata pe principiile de baza ale circulatiei energiei in natura. 

Aceasta natiune cunostea multe informatii despre cosmos, despre univers, despre alte civilizatii, despre timp si zodii, cu o cultura artistica vasta, ce detinea secretele matematicii, chimiei si fizicii planetare si cosmice, precum si ale spiritului uman, cu intreaga lui nevoie de evolutie, purificare, echilibrare, vindecare, iluminare.

Tartaria. 

Avand nucleul de origine pe teritoriul Rusiei de azi, aceasta natiune s-a extins pe toate celelalte continente, diseminandu-si cunostintele, tehnologia, dezvoltand, construind, infrumusetand rand pe rand toate locurile pe unde ajungea. Nu furand si distrugand, asa cum au facut ulterior invadatorii, care au acaparat tot ce le-a iesit inainte si au carat cu ei inspre locul unde si-au facut "cazematele". 

Frumusetea si maretia acestei natiuni a cuprins intreaga planeta, dar n-au putut rezista urii si fortelor devastatoare ale invadatorilor, care s-au infiltrat cu viclenie, apoi cu agresivitate, in structurile de conducere ale cetatilor tartariere, distrugand treptat toata armonia, pacea si ordinea, aducand razboaiele, stergand urmele celor de la care au furat, mintind si rescriind instoria, promovand o istorie falsa cu scop manipulativ, pentru a-i mentine pe oameni in ignoranta, a-i supune si controla la nivel planetar.

Ultima Resetare, care se presupune ca a avut loc in urma cu 200 ani, a fost ocultata la fel cum s-a intamplat si cu celelalte anterioare, din perioada antica, sau cum au sters dar si cu celelalte civilizatii despre care doar ruinele si artefactele mai vorbesc.

*

„Interesant totuși, două perioade istorice trecute au fost numite:

-Baroc (tradus din franceză: Formă neregulată)

-și Renașterea (tradusă și din franceză: Re-nașterea).

Deci, mai întâi mediul a fost pregătit (modelat) pentru renașterea completă a populației.

De fapt nu era vorba de artă, ci de scopuri complet diferite.

Cred că exact în vremea barocă cele mai mari sanctuare publice (clădiri vindecătoare) bazilici și catedrale (cathode- rals) au fost schimbate de scopul de a induce în eroare.

În tot acest timp s-au impus altare, ornamente de aur, cantitate imensă de statui ale sfinților, picturi biblice pe tavan și pereți, confesionale, amvoane, bănci din lemn.

Precum și schimbări drastice precum elevațiile energetice ale pardoselilor sanctuare și instalații de sticlă colorată în ferestre cimatice.

Toate cele de mai sus au fost de fapt o formă neregulată sub forma unei suprasaturații de sclipici religios.” Sabina Majcen

„După gloria civilizației „antice”, în care se aflau egipteni, romani și greci foarte dezvoltați, care au dat lumii multe descoperiri și invenții, apare (in varianta oficiala) brusc Evul Mediu - mizerie, umezeală, ciumă, omor, tortură, inchiziție, duhoare, ignoranță, durere și alte infecții.

Omenirea este blocată de aproape 10 secole.

Dar dintr-un motiv oarecare, arhitectura medievală gotică iese în evidență prin splendoarea sa.

Aceste capodopere au fost construite într-o perioadă în care existau condiții absolut insalubre, iar extratereștrii erau tratați cu fier încins.

Într-un domeniu al vieții - oamenii trăiesc după un fel de gândire primitivă, dar cât despre construcții - erau cu sute de ani înaintea timpului lor. Atât de mult încât să nu o mai poți recrea acum...”

Dorit Nadav - Mudflood, Tartarian Empire research group


Istoria ascunsă a Rusiei - Partea 1

(gânduri din cartea "Rusia în oglinzi strâmbe")

Nikolay Levașov - Istoria ascunsă a Rusiei. Partea 1

Rusia - o țară unică, unică din toate punctele de vedere. Ia măcar numele țării și... sare un întreg strat de informații, despre care majoritatea populației Rusiei habar nu are. Numele țării - Rusia, a răsărit dintr-un alt cuvânt - Rasseja, care la rândul său a apărut din numele Rassenia. 1 Rasenia a fost numele părții vechiului imperiu slavo-arian 2 situată la vest de munții Ripej (Ural). Terenurile de la est de la Urali la Oceanul Pacific și mai departe de Lukomorye (Nordul Rusiei) până în India centrală au fost numite Ținutul Rasei Sfinte. 3 străini au numit această țară diferit. Unul dintre ultimele nume străine cunoscute în Europa până la sfârșitul secolului al XVIII-lea a fost Marele Tătar 4 - cea mai mare țară din lume, așa cum este menționat în prima ediție a Enciclopediei Britanice din 1771. Cine vrea să vadă asta singur uitându-se la această ediție a enciclopediei.

Principala populație a acestui imperiu era slavii, majoritatea rușii. În același timp, multe alte națiuni trăiau pe teritoriul său și aveau aceleași drepturi ca principala populație. Aproximativ cum să te descurci chiar și în Rusia contemporană. Numele Tătar nu are nicio legătură cu numele triburilor turcice. Cand strainii i-au intrebat pe locuitorii acestei tari cine sunt, raspunsul a fost: "Noi suntem copiii lui Tarch si Tara 5" - frate si sora care, dupa ideile slavilor antici, erau paznicii pamantului rusesc. Aceste idei nu au apărut de nicăieri: ideea este că omul „a venit” pe planeta Pământ prin așa-numita Poartă Stelară 6 acum aproximativ 40.000 de ani. Printre coloniști se afla un grup relativ mic de ființe umanoide foarte evoluate, foarte aproape de omul modern, formând un fel de castă pe care ceilalți coloniști o numeau Urieni.

Urians7 aveau abilități enorme care depășeau imaginația celor mai „obișnuiți” oameni care nu aparțin acestei caste. Uryas au devenit profesorii, mentorii tuturor celorlalți. Inițial, ei au protejat așezări relativ mici de oameni „obișnuiți” de animalele sălbatice și „prădătorii cu două picioare”. Urșii au învățat și au ajutat la stăpânirea tehnologiilor originale, transmițând mai departe cunoștințele și abilitățile necesare care vor fi la căutare abia după milenii. Urs le-a criptat și le-a dat spre păstrare în siguranță unei caste speciale de lup-gardieni 8, care va avea sarcina să transmită cunoștințele conservate la momentul potrivit, să le transporte peste milenii și să păstreze tot ce este posibil. În acest scop, gardian-volch a primit două alfabete runice, fiecare fiind folosit de magii de diferite grade de inițiere - scenariile Da'ari și H'ari. 9 Memoria ura-profesorilor a rămas în cuvinte, de exemplu, în cultura verbală, care înseamnă sistemul de reprezentare morală și spirituală pe care urașii l-au transmis secțiilor lor-ruși. Prezența a două caste în rândul slavilor antici s-a reflectat în numele date lor de vecinii lor. Astfel, majoritatea vecinilor asiatici i-au numit pe locuitorii imperiului slavo-arian Urrus, combinând astfel numele proprii ale acestor două caste într-un singur întreg. Până în ziua de azi, mulți vecini asiatici numesc rușii după bătrânul - Urrus.

În trecut, numele triburilor slave se formau prin adăugarea sufixelor la rădăcina Rusiei, care reflecta particularitățile acestor triburi în relația cu alți ruși, de exemplu, ET'Russki, P'Rusy. Prefixul et înainte de numele propriu-zis Rus înseamnă un rus luminat - purtătorul unei culturi înalte, ale cărei documente au fost păstrate în nordul Italiei sub formă de inscripții pe pietre și opere de artă. Numele prusaco-slavilor, adică rușii lui Perun 10, o altă vocală - Venedy 11 (triburi de război ale slavilor occidentali), a rămas în vocala teritoriului ocupat de ei până în secolul al XIX-lea, chiar și după ce triburile germanice (gotice) au capturat acest pământ în IX-X. secolul d.Hr. Și au distrus majoritatea prusacilor-slavi, le-au asimilat rămășițele în mijlocul lor și le-au adoptat numele. Apoi prusacii au devenit numele unuia dintre triburile germanice care trăiesc în acest teritoriu, care a jucat un rol cheie în unificarea triburilor germanice într-un singur stat în secolul al XIX-lea.

În cursul istoriei de mii de ani a slavilor, numele proprii ale triburilor slave individuale, care au avut inițial o cultură uniformă și un limbaj uniform, au fost determinate din diverse motive. Înainte de dispariția câmpiei inundabile, toate triburile slave aveau al doilea nume Urrus. După dispariția Nivelurilor, funcțiile executate de ei, au fost obligați să împartă rușii între secțiile lor. Acest lucru a dus la apariția mai multor caste: casta înțelepților - purtători de cunoștințe și tradiții, casta războinicilor profesioniști, protejând împotriva dușmanilor externi, casta artizanilor, fermierilor și crescătorilor de vite. Deasupra tuturor acestor caste se afla nobilimea ancestrală.

Pentru ceva timp după dispariția nivelului, rușii au adăugat un prefix sau altul la numele tribal general care reflecta tipul lor de activitate de bază (et'Russki, p'Russy). Triburile nomade de ciobani slavi au început să se numească scoțieni, fermieri - polani, locuitori ai pădurii - Drevljans. Mai târziu, a existat o izolare suplimentară a triburilor slave unul de celălalt, când, fugind de foametea care a izbucnit în Siberia în timpul ultimelor înghețuri, unele familii slave și-au părăsit patria și au căutat noi teritorii pentru a se stabili.

Clanuri abandonate au adoptat numele conducătorilor lor - prinți - ca nume proprii. Clanurile care au plecat cu prințul sarmat au început să se numească sarmațieni, cei care au plecat cu prințul scitic, sciții. De-a lungul timpului, când aceste triburi slave s-au despărțit de cultura vedică mamă, au „crescut” în noi teritorii cu particularități culturale locale, parțial legate de încorporarea elementelor culturilor acelor popoare cu care erau adiacente sau pe care le-au cucerit când au venit în noi teritorii. Cu toate acestea, nu erau alte națiuni, erau aceeași slavi. Și când în viitor, dintr-un motiv sau altul, s-au întors în țara lor originală, atunci pur și simplu au devenit ruși din nou.

TARTARIA Research MUD FLOOD and ANCIENT TECH GROUP


Comentariu

1. Rassenia - teritoriul pe care s-a stabilit Marea Rasă, adică popoarele albe - imigranți voluntari pe Pământ din alte sisteme stelare ale Cosmosului. Ulterior, cuvântul Rassenia a trecut în limba latină Rutenia și a început să fie tradus ca simplu rusă.

2. Imperiul slavo-arian - în antichitate ocupa teritoriul continentului Eurasia de astăzi.

3. Ținutul Rasei Sacre - țara Așilor (Ca - zeu care trăiește pe Pământ), reprezentanți ai civilizațiilor avansate. Abrevierea RASA a fost creată prin reducerea frazei „rase ale ACE-urilor, tărâmul ACE-urilor”. Svjataja Rasa sunt cele patru mari familii din Æsas: Da' Árja, H' Árja, Rasa, Svjat, care au trăit într-un mod de viață comunal și clan.

4. Marea tătară sau Mighty Asia - cea mai veche putere a oamenilor albi din partea asiatică a continentului Eurasia. Strămoșii umanității Pământului au venit pe planeta noastră din diferite sisteme solare: Marea Rasă (alb), Marele Dragon (galben), Șarpele Fiery (roșu) și reprezentanți ai sistemelor stelare ale Deșeurilor Sumbre (negru).

5. Zeița Tara - patroana naturii și fratele ei mai mare Tarch - zeul Dajd - păzitor al marii înțelepciuni străvechi.

6. Porți stelare - complexe energetice care folosesc gravitația și sisteme de torsiune spațiu-timp pentru a călători între planete și sisteme stelare.

7. Urs - reprezentanți ai planetei Urai; ur - teritoriu fertil populat.

8. Mag - cleric, mare preot, gardian al textelor sacre antice.

9. Scenariile Da'ari și H'ari - două din cele patru tipuri de scenariu ale Marii Curse: tirags Da'ari, rune H'ari, imagini Svyatorus (Bukvice, Runiky, Cherty, Reza) și Rassen Molvitsy.

Zece. Rușii lui Perun - Perun - zeul patron al tuturor războinicilor, protectorul pământului și al familiei lui Svjatorus (ruși, belaruși, estonieni, lituanieni, latgali, zemgali, polonezi, sârbi etc. ).

11 ani. Venedov - locuitori ai Marii Véna, unde s-au mutat Sort și triburile Vened, corespunde teritoriului de astăzi al Europei de Vest.

TARTARIA Research MUD FLOOD and ANCIENT TECH GROUP








































































































































































































































































































































































































































































































16.09.2023

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)