joi, 21 septembrie 2023

9. Tartaria - Energia libera - antenele sunt peste tot!

 

Dupa ce, in cei trei ani de cand studiez acest subiect, am vazut atat de multe poze si dupa ce am citit atat de multe posibile explicatii, am reconsiderat multe din convingerile mele. 

Am fost dintotdeauna intrigata de anumite decoratiuni ale cladirilor vechi si intuiam cumva ca nu sunt doar elemente de decor arhitectural, dar ce am descoperit mi-a dat peste cap multe perspective.

Priviti pozele si intrebati-va: cum de nu am vazut mai demult asta? Cum de n-am inteles mai demult? De ce nu ni s-au predat in scoala la istorie, la fizica, la matematica astfel de informatii? De ce nu se explica public adevarul? El este in fata ochilor nostri! Il vedeti?

Din cele mai vechi timpuri au existat tehnologii care au captat energia libera din eteruri, pe care apoi au folosit-o in diverse scopuri: iluminat, incalzit, mijloace de transport,  alimentat diverse alte masinarii. Apoi chiar pentru activarea unor arme de aparare/ protectie/atac.

Energia libera este azi, in media, ca o poveste de adormit copiii, insa ea a existat si poate ca inca mai exista tehnologii care o capteaza pentru o elita oculta a planetei. 

Cladirile vechilor civilizatii au fost construite ca sa fie antene, receptori, rezonatori, transformatoare, relee, amplificatori si emitatori de energie captata, stocata, recirculata, trasformata si utilizata dupa nevoie. 

Fiecare cladire a fost plasata pe teren intr-un loc bine calculat, ca parte dintr-o retea energetica planetara. Fiecare oras a fost proiectat precum sunt acum placile de calculatoare, cu componente bine determinate in structura. 

Daca azi vedem in teren stalpi cu fire, cladiri tehnice si amplasamente ingradite, stiind bine ca acolo sunt centrale electrice, termice, hidroelectrice, eoliene si de alta natura tehnologica, in trecut cladirile erau frumos decorate chiar daca erau dedicate tehnologiei. 

Aveau o arhitectura armonioasa, care sa se integreze placut in contextul orasului, caci civilizatiile anterioare, mult mai evoluate, aveau o aplecare fireasca si catre frumos, catre arta, armonie estetica si elevare spirituala, nu doar catre functionalitate tehnica, asa cum este in prezent.






































Principalele cladiri care au functionat ca si captatoare de energie libera au fost cele pe care azi le numim biserici. 

Energia captata de "antenele" de pe turle era folosita in scop vindecator. Au fost construite pe baza unei arhitecturi sacre, folosindu-se geometria sacra, atat de binefacatoare in echilibrarea corpurilor subtile ale omului. S-a avut in vedere acustica, vizualul, etericul in generarea unei ambiante vindecatoare a psihicului si fizicului uman. 

Antenele lor sunt peste tot, chiar si azi. Alte edificii sunt prin ele insele niste antene, precum sunt Columnele, Obeliscurile, unele turnuri (precum Turnul Eifel).

Si nu doar antenele sunt elemente ale acestei tehnologii de captare a energiei libere, ci si coloanele, ferestrele inalte si inguste, cum sunt cele gotice, acoperisurile  in mai multe ape, gen pagode, turnuletele la colturile cladirilor, domurile, zidurile rotunjite, tavanele arcuite, scarile interioare in spirala, Arcurile de Triumf de diferite marimi, anumite garduri decorative, cu efecte florale si cu multe ormanemente arcuite, geometria sacra in arhitectura arcadelor, ferestrelor,  toate avand un rol bine determinat in preluarea energiei captata de antene si in  distribuirea ei in sistem.

Invadatorii insa au pus mana pe aceste cladiri fabuloase, dupa ce i-au exterminat pe cei care le construisera. In contextul cel nou, cel al noilor vibratii joase, aduse de acaparatori, tehnologia energiei libere nu a mai functionat, iar ei n-au mai stiut ce sa faca altceva decat sa stearga urmele existentei acesteia. 

Au distrus turnuletele, au refacut acoperisurile, au reconstruit fatadele, au acoperit ferestrele, au daramat antenele si coloanele si, acolo unde n-au putut schimba, au daramant cladirile cu totul. Bisericile sunt fostele catedrale de vindecare (care se facea in directa armonie cu legile divine universale).

De aceea nu se mai foloseste si azi aceasta tehnologie. Pentru ca ea a fost confiscata in interesul "elitei". S-au promovat mai degraba combustibilii fosili, carbunii, apoi au adus in fata petrolul, doua din cele mai toxice resurse de obtinut energie. 

De ce? Pentru castigul unora. Din energia libera, eterica, universala, nu puteau sa scoata bani. Si nici nu o puteau folosi ca mijloc de constrangere a populatiei in scop manipulativ. Au generat sentimentul de lipsa, apoi de frica de a nu avea, iar cu acestea au supus si controlat lumea.


„ENERGIE LIBERĂ CONTROLATĂ - ȘI NUMAI PENTRU ALEȘI

Știați că zgârie-norii sunt centrale electrice moderne? Când planurile pentru Empire State Building au început în 1929, scopul a fost de a captura suficientă energie pentru a lumina Vermont, Buffalo, Albany, Pennsylvania, Massachusetts și Connecticut. Acest gol este scris pe placa de aluminiu din holul clădirii. Clădirile din întreaga lume continuă să-și producă propria energie, și chiar Las Vegas are o cupolă deasupra Bellagio, care generează energie pentru 4.000 de apartamente și o fântână cu apă dansatoare sincronizată cu lumini și muzică. Centralele și turnurile centrale sunt construite din granit și beton geopolimer, pe măsură ce devin mai rezistente în timp și au în compoziția lor un cristal de cuarț suponductor. Electromagnetismul produce "valuri" gigantice invizibile de energie. Turnurile de transmisie primesc și emit câmpuri electrice pe distanțe mari. Pentru a permite electricitatea wireless, ca în trecut, către regiuni din ce în ce mai mari și cu mai mulți utilizatori, turnurile devin tot mai înalte. Turnuri ca acestea pot genera energie atmosferică pentru a hrăni întregul Pământ.”

Din cartea One World Tartarians


„Catedrale = catozi - Este posibil ca catedralele să funcționeze ca centrale electrice Bio Geometrice?

BioGeometria este o disciplină științifică concentrată pe Energia Formei, utilizând forme, culori, mișcare, orientare și sunet pentru a crea calități vibraționale care armonizează câmpurile energetice. Formele bioGeometrice, atât două, cât și tridimensionale, sunt concepute complicat pentru a interacționa cu câmpurile energetice ale Pământului, producând efecte de echilibrare asupra diferitelor sisteme biologice. Aceste forme au fost dezvoltate și brevetate de Dr. Ibrahim F. Karim, D. Sc., în timpul cercetării extinse efectuate în Cairo, Egipt, datând din 1968.

De-a lungul istoriei, oamenii au recunoscut impactul profund al formelor geometrice asupra sistemelor lor energetice. Cu toate acestea, această conștientizare s-a estompat treptat, perspectiva noastră modernă retrogradând adesea aceste forme străvechi la arta simbolică lipsită de funcții sau asociându-le cu practici mistice.

Deși înțelegerea și practicile noastre moderne nu sunt descendenți direcți ai Egiptului Antic, există dovezi clare de cunoștințe avansate în acest domeniu atunci când examinăm și utilizăm formele dezvoltate de ei cu milenii în urmă.

Egiptenii antici par să fi posedat o înțelegere mai profundă a modului de a interacționa cu natura, în special în legătură cu proprietățile vibraționale ale formelor geometrice pe care le-au încorporat în monumentele lor, artă, statui, amulete și diverse aspecte ale vieții de zi cu zi.

Aplicarea principiilor energetice extinse dincolo de forma iconică a piramidei; egiptenii antici aplică aceste principii practic pe toate fațetele existenței lor.

În contrast cu formele noastre energetice contemporane, care reprezintă adesea stări de energii naturale foarte amplificate, această știință s-a angajat cu forțe la nivel mai natural, oglindind modul în care aceste energii se manifestă în natură.” Ancient Explorers 





„La propriu, acum 200 de ani, înainte de dezastru și război nuclear, existau climate diferite, legi fizice diferite, și exista o civilizație fără a fi împărțită în țări...

Stalin a vrut să reînvie industria electricității atmosferice, pe care Lenin o distrusese. Pentru a face acest lucru, el a construit zgârie-nori cu turnuri. Dacă te uiți la casele staliniste din Moscova, aproape peste tot au turnuri sau un fel de turn. De exemplu, turnurile de pe podul Berezhkovskaya și podul Taras Șevcenko nu sunt de folos. Cel mai probabil, Yusef Visarionovic pregătea infrastructura oraşului pentru trecerea la electricitate sub noul regim, dar nu i s-a permis să termine ce a început...

Cu 200 de ani în urmă, înainte de catastrofă și război nuclear, era un climat diferit, legi fizice diferite, și era o singură civilizație fără să se destrame în țări...”

open your eyes























































































































































































































































































































































































































































































07.09.2023

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)