joi, 21 septembrie 2023

6.Tartaria - Pietrificarea - trunchiurilor de copaci uriasi, titanilor din vechime, oamenilor

 

Ultima actualizare in 13.09.2023: poze noi

Ce arma cumplita o fi fost asta? Ce tehnologie au folosit pentru pietrificarea viului planetar?

Copaci milenari uriasi au fost retezati, apoi resturile trunchiurilor au fost pietrificate. "Stiinta oficiala" spune ca sunt "formatiuni naturale", sfidand evidentele si inteligenta omenirii actuale.

"Multi vad, putini observa", spune un proverb vechi. Este timpul sa se schimbe asta. Este timpul sa observe cat mai multi, pana cand voalul minciunilor se va risipi, iar adevarul va iesi la iveala.

Pomii Vietii au fost mortificati intentionat, dar cum? Cu ce tehnologie? Cand? Cine a facut asta? De unde au venit si de ce au fost lasati sa (ne) distruga Planeta?

„A fost / este un război împotriva conștiinței. Tot ce e organic a fost transformat în piatră pentru a preveni ascensiunea din acest plan. Copacii masivi ai vieții au fost cristalini după război și apoi minați ca acoperire. Toată viața a pierit și o versiune a vieții re-proiectată a fost introdusă în încercarea de a deturna și controla acest tărâm într-o frecvență vibrațională blocată și joasă. Aici, acum, conștiința s-a încorporat din nou în viață și ca cele mai inteligente și capabile de forme de viață de aici, acum, avem cu toții datoria și responsabilitatea de a ne juca rolul în acest război continuu al întunericului împotriva Luminii.

Nu toate bătăliile sunt la fel. Nu toate câmpurile de luptă sunt la fel. Deși rămânem la fel, în miezul nostru. Și am venit să demontăm această deturnare, în numele Spiritului și a tot ce este Drept și Drept.” Matt Landman




































































































In vremurile acelea de demult, cand Pomii Vietii, copacii milenari, inca nu fusesera taiati si pietrificati, traiau Titanii. Nu, nu erau doar personaje mitologice, despre care acum se vorbeste ca scoase din file de povesti.

Unde au disparut? Sunt sub ochii nostri, doar ca nu toti observa. Pietrificarea le-a adus sfarsitul. O arma diabolica i-a transformat in stanci. De unde aceasta tehnologie? 

Deodata cu Titanii au fost pietrificate si alte fiinte gigantice, ale caror ramasite azi sunt evidente doar privite de sus, de foarte sus. Adevarul este sub ochii nostri. Il vedeti?









































Iar daca tehnologia asta a pietrificarii i-a facut pe cei care o foloseau sa devina stapanii planetei, cine ne opreste azi sa nu ii suspectam si de mai multe? 

Statui umane, imposibil de realizat de mana omului, sunt in multe muzee ale lumii. Detalii in marmura imposibil de realizat cu dalta si ciocanul. Sa fi fost folosita o tehnologie 3D? In secolele III, IV, V?

De ce n-ar fi folosit oare arma aceea chiar si pe oameni? In numele artei si al frumosului, nu-i asa? De ce sa fie frumusetea doar efemera si sa n-o faca ei vesnica, inchisa in piatra, pentru totdeauna?

Ipoteze, dar oare cat este imaginatie si cat este adevar? Au inventat nume de sculptori, au inventat povesti, au inventat explicatii, au inventat istoria. Pentru cei de azi, care cred ce li se spune oficial si care trebuie sa se comporte intr-un anumit fel. 

Tehnologia pietrificarii nu mai are haz, e o jucarie perimata, acum au inventat alte jucarii, precum lasere albastre, bombe nucleare, tehnologii de manipulat clima planetara, genetica umana si biorobotica. 

Deocamdata, inca multi vad si putini observa. Priviti si observati!























































05.09.2023

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)