joi, 21 septembrie 2023

8.Tartaria – Arme energetice, electrice, electro-magnetice

 

Am inceput aceasta serie de insemnari istorice sub umbrela generica numita "Tartaria". Desigur, nu toate fotografiile adunate si postate aici sunt despre Tartaria, unele sunt cu mult inaintea epocii tartariene. Asa sunt, spre exemplu, pozele cu Titanii pietrificati. 

Insa toate aceste poze si subiecte au un  numitor comun: ocultarea informatiilor, falsificarea istoriei de catre structurile oficiale ale lumii, dezinformarea populatiei, totul cu un singur scop: supunerea lumii si mentinerea controlului, pentru ca "ei" sa-si implineasca obiectivele de pe agendele lor. 

Cine sunt "ei"? Buna intrebare. Invadatorii. O sa le spun asa in mod generic, caci sunt un grup format din mai multe forme de viata, oameni si alte entitati care arata ca oamenii, dar nu sunt, precum si unii care nici macar nu se vad in plan fizic, dar care directioneaza aplicarea scenariului.

Cum au reusit sa stapaneasca Pamantul? Cu arme, desigur. Tot felul de arme, unele mai simple, altele mai sofisticate, majoritatea insa functionand in mod distructiv pe baza de energie.

Am selectat si clasificat mai multe poze care arata o serie de astfel arme folosite de-a lungul timpului. Unele dintre ele nici nu par a fi arme, la prima vedere. Ele se pot vedea si acum pe rafturile unor muzee, dar nimeni nu le banuieste sistemul de functionare. 

Acum par a fi doar obiecte arheologice. Oare de ce? Energia care le activa nu mai este disponibila? Nu mai exista rezonanta, vibratia, frecventa potrivita pentru ca aceste arme sa fie utilizabile? Nu stim. 

Spre exemplu, am descoperit un simbol ocultat, prezent in nenumarate edificii, steaguri, bazoreliefuri, statui, fresce, picturi si altele, care se incadreaza in acest subiect.

Ce reprezinta? Inca nu se stie exact. Se presupune a fi o arma antica ce functiona pe baza unei raze laser. Antica, da? Noua, la scoala, ni se prezinta anticii ca fiind dezvoltati doar intelectual, eventual, dar nu si tehnologic. In timp ce, de fapt, in acele vremuri, arme inimaginabile exterminau populatii, orase, tot ce le statea in cale.

In ce lume traim? Din ce lume venim? Cu ce lumi ne-am amestecat aici? De ce? 






















Apoi, arma aceasta, de mai jos, care seamana cu un mic sceptru, se pare ca a avut o putere fantastica in eliminarea unui adversar in vremurile de demult. Cum functiona? Cu ce energie? Ce o activa si o facea sa devina o arma mortala? 

Sunt pline muzeele lumii cu astfel de obiecte. Ba chiar se vand duplicate facute din fier sau plastic, ca suveniruri. :)))











Cele mai periculoase arme au fost, totusi, dintotdeauna, armele pe baza de laser. 

Dap, ele exista din cele mai vechi timpuri. Sunt poze pe internet cu nenumarate imagini ale asa-ziselor "incedii naturale", care ard doar cladirile care le-au devenit incomode invadatorilor, stergand urmele civilizatiilor evoluate anterioare si inventand apoi istorii de manipulare a generatiilor urmatoare.

Dar se vede cu ochiul liber ca tiparul acestor "incendii" este acelasi in toate epocile: strazile si pomii nu sunt afectate, iar cladirile devin niste ruine usor si convenabil de eliminat si curatat locul pentru alte constructii, conform "agendelor" invadatorilor.







































Si vreau sa mai spulber un mit. Ma refer la toate armurile metalice pe care se spune ca le purtau mai ales nobilii cand plecau la lupta. 

Istoria oficiala spune ca erau protectii impotriva loviturilor de sabie sau de obuze. Istoria adevarata si dovezile care o sustin arata ca sabiile respective, cele care insoteau aceste armuri, nici macar nu erau ascutite incat sa poate fi folosite ca arme de atac/aparare. Unele dintre ele aratau ca niste fierastraie, iar manerele lor pareau ca niste spirale in jurul mainii, exact foma potrivita pentru crearea unui arc electric si devierea lui spre exterior.

Asadar, aceste sabii erau, in cea mai mare parte dintre ele, doar arme electrice, care emiteau sau descarcau energia directionata cu potential fatal. 

Toate aceste armuri par sa fi functionat pe principiul cutiei Faraday, protejand omul din interior de atacul electric sau electromagnetic agresiv.  

Exista tablouri in muzee, picturi sau gravuri, care ilustreaza batalii medievale incredibile, cu sabii de lumina, exact ca in "Force be with you!". :)))) 

Este greu de crezut? Filmele nu sunt doar filme. Nu sunt doar fantezie. Sunt documentare ale realitatii, ale istoriei. 

Cine si-ar decora atat de pretios si elegant o armura, transformand-o intr-o adevarata opera de arta, o podoaba in sine, o bijuterie vestimentara de mare valoare, pline de o multime de pietre pretioase, diamante, rubine, safire, (si destul de greu de purtat, de altfel) doar ca sa o strice/degradeze intr-o asa-zisa lupta corp la corp, cu arme conventionale? Nimeni. Nici un rege, nici o capetenie de armata. 

Ba chiar si doamnele epocii aveau astfel de armuri, cu forme de rochii, decorate cu nenumarate bijuterii scumpe. Plecau doamnele la razboi astfel gatite? Nu. Erau doar pentru protectie impotriva atacului cu energie electrica!

Chiar si pentru cai au avut astfel de armuri frumoase, din aur sau argint - acestea fiind metale moi, se stie - incrustate cu tot felul de decoratiuni, cu scene din viata lor, cu forme vegetale si zoomorfe, toate sugerand rangul inalt al stapanului/stapanei. 

Dar ei stiau ca lupta in care se angrenau era una cu energia, cu focul electric, care nu le deteriora armura. Aceasta doar trebuia sa fie destul de rezistenta la descarcarea miilor de volti electrici, a fulgerelor cumplite emise de armele inamice. 

Adevarul este ilustrat limpede, dar cine il vede? Il vedeti? Sau dati crezare explicatiilor oficiale, bazate pe "stiinta oficiala", care, culmea, doar pe ei, invadatorii, ii avantajeaza, in timp ce populatiile lumii raman in amortire si in adormire, in "somnul cel de moarte" indus?































































































































































07.09.2023

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)