vineri, 18 februarie 2022

Ningeeeeeee.........!!!!!!!!!

 



Editare 19.02.2020 (completare cu poze la final)

Stiam ca azi urma sa ninga! Aflase Adrian de ieri, de pe internet, previziunea meteo pentru azi, iar dimineata, cand ne-am trezit, intradevar, am constatat ca ninsese peste noapte. Credeam ca aia a fost toata ninsoarea.

Dar, spre surpriza noastra, spre dupa amiaza s-a pornit o ninsoare atat de deasa, incat abia de se mai zareau brazii cei uriazi din fata blocului nostru! Muntii de dincolo de DN1 si de calea ferata nici nu se mai vedeau! Partia de schi, nici atat! Era totul inecat intr-un ocean de ninsoare deasa si lenesa, care curgea alene dintr-un cer laptos si linistitor!

Am filmat mai multe clipuri si, in timp ce filmam, pe strada noastra a trecut un cuplu de tineri iesiti la plimbare cu un carucior, din care se auzea glasul vesel al unui copil fericit, fascinat, probabil, de dansul fulgilor de nea din fata ochilor lui. I-am  surprins si pe ei in doua din filmulete, ca prea mi-au induiosat inima de drag! 

Ce ziceam eu zilele trecute, ieri-alaltaieri? Ca muntelui ii sta cel mai bine cand este imbracat in zapada? Iata, ca, desi mai aveam zapada netopita, Cineva s-a gandit sa ne infrumuseteze si mai mult orasul, muntii si padurea cu o patura noua, alba si curata de nea, plus o dantela proaspata de zapada peste crengile brazilor. 

Sunt fericitaaaaa!!!!!.....























Editare 19.02.2022. 

Dupa ninsoarea de ieri, priviti ce zi am avut azi! 

Ce soare! Ce senin! Ce albastru!














18.02.2022

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)