duminică, 13 februarie 2022

Ei doi sunt extraterestri?

 


Nu stim, dar au aparut peste noapte in Predeal! 

Sau oare sa spun ca au aterizat peste noapte? Sau, poate, si mai corect ar fi sa spun ca s-au materializat peste noapte? 

In fine, cert este ca ieri n-au fost, iar azi sunt, insa nu stim daca vor mai fi si maine aici. 

Exista niste zvonuri oculte care leaga prezenta lor misterioasa de prezenta unor.... turisti. :)  Turisti care, veniti din zone unde primavara sta sa infloreasca in ghiocei, narcise si lalele, au ajuns la munte, unde au gasit zapada inca din plin si unde va mai fi asa inca o vreme. 

Deci, ce face turistul cand ajunge la zapada din belsug, stiind ca acasa la el nu are? Un extraterestru! Eventual, daca are chef, iar uneori chiar are, face doi extraterestri. Ca in doi e mult mai placut! Mai ales ca vine Ziua Indragostitilor! Si, iata, cei doi extraterestri sunt foarte  fericiti impreuna, zambind in lumina soarelui din Predeal!

Noi doi, Adrian si cu mine, fiind echipa de inspectie zilnic in actiune, i-am descoperit, le-am cerut buletinele si CNP-ul, i-am intrebat despre scopul si durata vizitei, apoi i-am lasat liberi, sa se bucure relaxati de stralucirea soarelui montan. 

I-am privit. Isi traiesc fericirea intens, la maxim, bucurandu-se de fiecare clipa! In caldura soarelui, probabil, se vor dematerializa candva, ascensionand elegant, in lumina. ;-)

Cineva, nu spunem cine, tot insista sa le verificam daca au nu-stiu-ce-certificate-de-trecere. I-am raspuns ca nu ne intereseaza asta pe noi si ca ar fi mai bine sa se bucure de viata si de libertate, de vacanta si de frumusetea din jur, ca numai maine nu-i poimaine si isi va da seama cat timp din viata a irosit pe fleacuri, fara sa se bucure, fara sa simta, fara sa... traiasca. Doar facandu-si griji. 

Asadar, (si) acesti doi "extraterestri" (sau ce sunt ei....)  ;-) se bucura din plin de o frumoasa "vacanta pe pamant". ;-)

PS. Apropos, fix in urma cu trei ani, pe 13 februarie 2019, fiind veniti aici, la Predeal, intr-o scurta vacanta de „iubirica”, si simtindu-ne atunci exact ca doi extraterestri aterizati pe pamant, gasisem poza in care era Aladin alaturi de printesa lui, zburand pe covorul fermecat, si fiind intampinati de Ginul din lampa fermecata. Atunci, am insotit aceasta poza cu urmatoarele cuvinte: "Si acum trebuie sa ne punem o dorinta....!"  

Ei bine, trebuie sa stiti: dorinta ni s-a implinit! ;-)















13.02.2022

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)