miercuri, 23 februarie 2022

Cand fericirea are gust de pizza!

 



De aproape doua saptamani tot intr-o sarbatoare o tinem! Si inca n-am terminat!

Am sarbatorit ba Valentine's Day (am inceput cu trei zile inainte, apoi am continuat inca trei zile dupa), ba palindromul secolului (tot cu trei zile inainte, si trei zile dupa), ba Dragobetele (desigur, am inceput la fel, cu trei zile inainte, ca sa nu ne stricam ritmul, si vom continua inca trei zile dupa, cum altfel?!). 

Cel mai mult ne place sa sarbatorim cu pizza, printre altele. 

E si cel mai simplu, dar si cel mai bun, dupa parerea noastra. Dar, atentie, nu cu orice fel de pizza! Cea de la Hanul Domnitorilor, care este la doi pasi de noi, este cea mai cea! Tineti minte, daca veniti in Predeal, unde sa mergeti sa mancati pizza.

Noi luam mereu numai Pizza Quattro Formaggi si Piza Vegetariana. Invariabil. Caci noua, daca ne place ceva, ne place-place! Nu ne schimbam de pe-o zi pe alta preferintele si nici nu suntem dispusi sa testam si alte sortimente, sa vanam avioane, muste si alte pasari calatoare. Suntem consumatori fideli, cu alte cuvinte, nu ne lasam ispititi de tot felul de variante, noutati, combinatii. 

Pana si Ema este in asentimentul nostru! 

Branza ii place Bubulinei maxim, iar cand branza poarta numele de "cascaval" atunci chiar este in culmea fericirii! 

Astazi ne-a rugat, in mod expres, sa-i mai pastram o portie si pentru mai tarziu, in caz ca i se mai face foame inca o data de "cascaval". 

I-am pastrat, cum sa nu-i pastram? A sarbatorit si ea palindromul asta, sau ce-o fi fost. Ca, cica, ar fi fost vreun prag, ceva, peste care lumea ar fi trecut. Inainte de ziua cu pricina, toata omenirea batea tobele si anunta cu surle si trambite vesti mirobolante despre iminentul prag. 

Azi, cand se presupune ca s-a trecut pragul, nimeni nu mai zice nici "pas". Nimeni nici nu mai respira despre palindrom. Pai, nah, cum asa? Daca nu s-a intamplat chiar nici o minune, nici un mers pe apa, nici un zbor peste munti, nici o transformare, nici un miracol, nici o strafulgerare, nici un eveniment cataclismic, ori vreo aterizare de OZN, macar....! 

Pffff..... asadar, ce fel de palindrom mai e si asta? Toata lumea l-a sarbatorit cu fast inainte, insa dupa... nimeni n-a mai zis nimic. Lasati, ca sarbatorim noi doi - pardon, trei, cu Bubulina - pentru intreaga omenire! Sa fie, ca noi nu ne suparam sa sarbatorim. Plus, ca vine si Dragobetele! 

Si nu va mai ganditi la cantarul ala nou si avangardist! Daca eu nu ma gandesc la el, voi de ce v-ati gandi? 

Fiti fericiti pe de-a-ntregul, daca alegeti sa fiti, nu cu firimitura! Evident, o sa ne iasa prin toti porii atatea pizze de sarbatoare, dar nah! Nu negociem nimic cand e vorba sa fim fericiti, ok? Cerem maxim posibil de la viata! 


















23.02.2022



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)