joi, 14 noiembrie 2019

Bubulina si kaki, fructul lui Dumnezeu



Ema noastra s-a decis sa-mi dea o lectie despre valoarea adevarata a vietii, despre cum trebuie aceasta apreciata si care sunt alegerile cele bune.

Asadar, in timp, participand ea, Bubulina, in mod actriv la viata noastra specifica, stand zi de zi si secunda de secunda in preajma noastra si fiind parte co-creativa la tot ce ne inconjoara, a inteles mititica tot ce e de inteles pentru o buna cunoastere de sine, pentru o sanatoasa evolutie spirituala si pentru o crestere lina, in ritm optim, pentru cel mai inalt bine al ei si al tuturor. Cu alte cuvinte, si-a insusit perfect nu numai teoria, ci si practica.

A vazut care este treaba cu meditatiile, cu fumigatia, cu aromoterapia si cu toate tehnicile alea oculte de respirat, armonizat, vindecat, purificat, tratamente si autotratamente, precum si cu toate sistemele spirituale vehiculate si prin aura ei de atata timp.

Asadar, fiind atat de orgonizata, elevata, purificata si evoluata, Bubulina noastra si-a dezvoltat o multime de abilitati, care mai de care mai uimitoare. Mai are putin si ajunge si la clarvedere, dar ea nici nu se grabeste si nici nu bate pasul pe loc.

Sa vedeti unde vreau sa ajung!

Ca si noi, si Ema si-a rafinat organismul foarte mult, a tinut si ea, ca si mine, toate dietele necesare pentru intretinere si silueta (desi, asa cum o simtim cand o luam in brate cand iesim cu ea afara, parca ar trebui s-o mai verificam si pe cantar, ca nu as baga mana in foc ca n-a luat ceva in greutate!), astfel ca, in timp, si-a elevat gusturile gastronomice extraordinar de mult.

Ea, care refuza in mod sistematic sa manance fructe, pe motiv de mofturi, de fructe banale si de sclifoseli din astea, de mironosita, astazi a solicitat in mod expres sa o servim si pe ea din fructele noastre kaki, "fructele lui Dumnezeu".

Mi-a zis ea ca, iata, acestea sunt fructele care au o adevarata valoare si care sunt demne de dieta ei speciala, simandicoasa, de bichon evoluat, cu vibratie inalta si cu aura purificata si stralucitoare, nu merele, perele si te-miri-ce-alte-fructe ii mai bagam noi inainte pana acum!

Adica, ea, numai cu "fructul lui Dumnezeu" este compatibila, nu si cu celelalte! Asta, asa, ca sa-mi fie clar si mie, odata pentru totdeauna, si sa nu mai poftesc la prostii din alea comune, gen covrigi, merdele sau amandine! Auzi, pofta de merdele! Ha!

Priviti aici ce inseamna pofta de kaki!

























Din Gradina lui Dumnezeu: 14.11.2019

***

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)