marți, 2 noiembrie 2021

Bubulina nu mai poate de fericire!



De vreo saptamana, Bubulina are un nou cosulet de dormit. 

L-a primit cadou de la cineva din familie si, daca initial s-a aratat foarte suspicioasa privind spre cosul ala mare, chiar urias, asa cum parea el a fi la o prima vedere, ulterior, dupa ce l-a testat, s-a dovedit a fi foarte multumita de el.

Este facut dintr-un fel de blanita sintetica, gen cocolino, foarte moale si foarte fina la atingere si, evident, extrem de calduroasa. Iar cand Ema intra in el, blanita aia moale pare ca se muleaza in jurul trupusorului ei, imbracand-o ca un cojocel.

Asadar, cand am vazut-o cat de multumita e de noul ei iatac, ma gandeam ca n-o sa mai vina sa stea langa mine, pe fotoliu, in timp ce citesc, iar Adrian se gandea ca n-o sa-i mai ceara s-o ia in bratele lui cand are treaba la calculator. 

N-a fost chiar asa, acestea sunt delicii la care nu va renunta, insa, trebuie sa recunoastem, a inceput sa petreaca din ce in ce mai mult timp  in acest adevarat cuib alb, de blana, fapt care ne face sa credem ca l-a acceptat ca fiind al ei si ca se simte foarte bine in el. 

Asadar, poate sa vina iarna de acum inainte. 

Bubulinuta are culcus cald si confortabil!









"Știi care e problema cu lumea asta? Toți vor o soluție magică la problemele lor, dar niciunul nu crede în magie"- Lewis Carroll, Conscious Reminder Beyond




02.11.2021

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)