marți, 20 august 2019

Ingerii sunt cu noi



Silfidele au revenit si azi deasupra noastra intr-un dans diafan de voaluri albe.
 
In drum spre oras am fost cu ochii mai ales pe un grup frumos de aripi delicate pe care l-am fotografiat de mai multe ori pana am ajuns in parcarea la Lid'l. Acolo ce credeti ca imi arata Adrian pe bord? 444,5 km de la ultima alimentare. Fusesera 444,4, dar pana sa oprim s-a schimbat.

Am cautat semnificatia. Iata ce am gasit pentru 444, in traducere cu google: "Mesajul secvenței 444 Numărul înger este că nu ai de ce să te temi ... totul este așa cum trebuie, și totul este bine. Lucrurile la care ați lucrat vor avea succes. Repetarea numărului de înger 444 este un indiciu că ești înconjurat de îngeri care te iubesc și te sprijină, iar ajutorul lor este aproape întotdeauna."

Iar pentru 4444, in traducere: "Când secvența de numere 4444 apare în mod repetat, este un indiciu că ești înconjurat de îngerii tăi. Îngerii sunt alături pentru a vă asigura de prezența, iubirea și ajutorul lor. Îngerii tăi te veghează și te susțin în munca ta și în viața de zi cu zi. Ei vă încurajează să continuați să lucrați pentru atingerea obiectivelor și aspirațiilor dvs., deoarece succesul și realizarea vă sunt înaintea dvs. Numărul Angel 4444 este un mesaj care ajută să fie în apropiere și tot ce trebuie să faci este să ceri asistență și îndrumare angelică."

Si chiar asa este! Va mai amintiti de pana alba care mi-a aterizat inainte, in curte, in urma cu cateva zile, pe 14 august? (o puteti revedea in postarea de pe blog "Facem si noi putin sport?" http://oglinzilesufletului.blogspot.com/…/facem-si-noi-puti…)

Link-ul de unde am luat semnificatiile cifrelor este:   https://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/09/angel-number-444.html?fbclid=IwAR1V8SsUxpz6jf55sNwe3WkDd6-m20X0PKKv2fzyC8YqPhZp_iNTrWs46Hw




























Din Gradina lui Dumnezeu: 20.08.2019

***

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)