vineri, 16 august 2019

Diferenta intre 5D si 5G



Desi n-as crede, se pare ca inca mai sunt oameni care nu stiu diferenta intre 5D si 5G. Cel putin asa sustine cineva, nu spunem cine, persoana importanta, care vrea sa faca o emisiune pe aceasta tema, ca sa explice pe indelete.

Pana se face emisiunea, m-am gandit sa explic eu mai pe romaneste, asa.

5D se refera la nivelul 5 dimensional de evolutie a sufletului, adica etajul 5 al blocului cu 10-12 etaje, cel in care urca sufletul dupa ce se intoarce de la serviciu. 5G se refera la viteza cu care reusesti sa afli ce-i acolo, sus, inainte de a ajunge , adica treapta a 5-a de viteza cu liftul. Nu mai urci pe scara blocului, adica.

Cine are telefon 3G ramane blocat in 3D, iar cine are telefon cu 5G este propulsat automat in 5D. Cica asa spun unii. Iar cei care au 4G raman blocati in astral. Asa, ca sa fie clar!

Morala: Cine vrea sa evolueze spiritual in 5D si sa ascensioneze, trebuie neaparat, este musai, sa-si schimbe telefonul si sa-si ia unul cu 5G. Altfel, va fi obligat sa intre din nou in roata reincarnarilor si s-o ia de la capat cu toate cele de dinainte de epoca de piatra: ragete si onomatopee neinteligibile, maini pictate pe peretii pesterilor, legi scrijelite in piatra, biletele de amor scrise pe papirusuri, telegrame prin codul Morse, telefoane fixe si fax-uri, telefoanele mobile tip "caramida", din epoca primitiva si.... intelegeti.

Si s-ar putea chiar sa ajungeti intr-o linie temporala in care sa nu apucati nici macar sa auziti de existenta smart-phone-ului. Poate doar asa, prin filme, prin "Twin Peaks" sau "Dosarele X". Cu asta chiar nu-i de glumit! )))))

Disclaimer: A nu se intelege ca sustin 5G-ul. Nici vorba! Dimpotriva! Insa sustin urcarea spre 5D. Asta da! Chiar si pe scari, daca lift nu-i. Dar, de ce sa nu recunosc, prefer teleportarea! Insa, nah, cine n-o prefera?!

Din Gradina lui Dumnezeu: 16.08.2019

***









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)