duminică, 13 august 2023

Ema Boema a implinit 8 ani in zi de 13

 

Numele ei complet: Ema Boema von Bubulina Haute Couture :)

Diminutiv de alint: Emelina Bubulina

Data nasterii: 13 august 2015

Numar norocos: 13

Culoarea preferata: alb imperial, impecabil, dar si verdele crud, emeraldin

Rang princiar: Alteta Sa Princippessa de Predeal

Picanterii de budoar: Nu da interviuri, nu semneaza autografe, nu iese in inspectia domeniilor sale imperiale fara a fi escortata, nu mananca orice, doar caviar, nu bea orice, doar Moet, nu poarta orice fel de bijuterii, doar diamante si smaralde, rareori safire (ca sa stiti ce cadouri sa-i faceti de ziua ei), nu raspunde la provocari si nu pierde timpul pe facebook. :)

Si, da, are afacerea ei proprie cu esarfe, in care are un singur angajat, pe mine. :))))) Da, are coafeza ei personala, maseuza personala, manichiurista personala, dieteticiana personala si antrenor de sport personal, da, are grija de silueta ei, de spiritul ei, da, se preocupa cu mare dedicare de evolutia spirituala, mediteaza la nemurirea sufletului, face exercitii de respiratie, yoga si pilates. :)

Da, este vedeta pe Valea Prahovei, cu statut de VIP Superstar in Predeal. Pe ea o cunoaste toata lumea, in timp ce noi doi suntem uneori recunoscuti pentru ca am fost vazuti in compania ei. Asadar, este un mare privilegiu sa fii cunoscut ca facand parte din anturajul Altetei Sale Serenissime. :)

Da, are multi servitori, dintre care doi fac parte din suita ei personala in mod permanent, zi si noapte, si, da, adora sa stea pe tronul ei imperial si sa astepte sa fie servita, sa i se faca toate poftele si sa dea indicatii doar din privire si dintr-o inclinare aroganta din cap. Sau din coada. :)

Da, accepta cadourile de ziua ei si multumeste pentru ele, desi nu intelege de ce ar trebui sa multumeasca pentru ceva ce i se cuvine de drept, asa cum se presupune conform spitei ei nobile, imperiale, havaneza. :) 

Ema Boema -  de 8 ani intrupata pe aceasta planeta - venita in mijlocul acestei omeniri cam nebune, venita aici voluntar cu ganduri marete, de salvare, de inaltare, de ridicare a vibratiei, de ajutorare in procesul de ascensiune. :)

La multi ani, Bubulinutaaaa!!!! :)































13.08.2023

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)