marți, 27 septembrie 2022

Dulceata de macese cu LOVE si pisici (1)



Este trecut de ora 19, iar dulceata de macese inca nu e gata. :)

Nope, nu neaparat din cauza ca dureaza mult procesul de fabricatie si ca este foarte laborios, desi, asa este, ci din cauza ca am avut alte prioritati.

Dis de dimineata am avut de facut o alegere. Iesim la plimbare si daca mai ramane timp de dulceata, ok, sau nu iesim la plimbare si ma apuc de facut dulceata, ca s-o termin pana seara. Ati ghicit ce am ales! :)

Nu se putea sa pierdem o asa zi frumoasa de plimbare! Cu atat mai mult cu cat culorile toamnei montane sunt din ce in ce mai impresionante si merita urmarita tranfigurarea zi de zi.

Am avut si o surpriza inedita azi, in timpul plimbarii. Ne-a abordat de sus, de pe capota unei masini rosii, o pisica uriasa! Uriasa de-a dreptul!

Cand m-am apropiat de ea s-o fotografiez, oportunista imediat si-a dat seama ca e rost de mangaieri si a si inceput sa se alinte, gudurandu-se, intinzandu-se, miorlaind si pisicindu-se maxim, asteptand rasplata si privindu-ma din cand in cand cu cate un ochi, sa vada ce reactie am eu.

Am facut si un scurt filmulet cu ea, caci tare simpatica a fost. Pe fundal se aude ciripitul gures, vesel si dragalas al pitigoilor. :)





























La intoarcere acasa, ne-am oprit cateva clipe in fata blocului, un unde am facut doua poze de la distanta si cu iedera inrosita a vecinului nostru.

Vecinul acesta, cu iedera, are o pisica extraordinar de frumoasa, pe care o admiram mereu, de cate ori o vedem. 

Azi Adrian a reusit sa-i faca pisicii o poza si, inspirat de intalnirile de azi, cu cele doua pisici, a scris o postare cu dublu sens pe FB,  pe care o voi reda mai jos, ca prea este de actualitate. 




"O pisica in iarba
In ultima vreme, poate ultimii doi ani, am inceput sa simt din ce in ce mai mult o dificultate de a transmite mesaje Fb. La inceput, doar un disconfort. Apoi urmau perioade mai bune.
La un moment dat insa, poate de un an, Facebook Astral, cel de care va vorbeam in mesajele de pe blog, a devenit din ce in ce mai dificil. Cand scriu un mesaj, dupa ce il transmit pe Fb, pana apare se simte ca in acele filme in care, un luptator trebuie sa treaca prin furci caudine ca sa ajunga in partea cealalta (de obicei, un seif sau o pestera cu o comoara).

Poate veti fi mirati, dar sunt convins ca si altii au aceste simturi, pur si simplu simti in plan subtil o multime de contorsiuni, eschive si acrobatii pana mesajul trece de algoritmi. Aceasta deoarece, ar trebui sa stim, algoritmii sunt deja fiinte subtile in planurile astral/mental. Tot in articole pe blog am explicat acest lucru. Si sunt desigur si alte surse care au abordat subiectul.

Acest "dans" subtil cu algoritmii ma provoaca uneori sa scriu mai neobisnuit unele mesaje care, insa, reflecta experiente reale in planurile subtile si chiar cu corespondent in fizic.
In fine, probabil ca aceasta directie in care merge fb si o parte din internet va determina la un moment dat, mai ales pentru cei care au extrasimturi mai dezvoltate, o schimbare considerabila de abordare, posibil o selectie mai riguroasa a canalelor online de distribuire a intelepciunii.

Bun, acestea fiind spuse, ajung de fapt la ceea ce este cu adevarat important. Mi-am dat seama, revazandu-mi activitatea aici ca a existat un segment de realitate esential caruia nu i-am acordat atentia pe care o merita... Trebuie sa compensez aceasta lezmajestate ...

Probabil ca ati ghicit, nu am acordat suficienta atentie pisicilor. Nu am pus poze cu pisici (poate doar cateva). Nu este admisibil. Aceasta a generat o mare tensiune intre mine si rasa felina, dar, dupa multe negocieri, am ajuns la un acord. Sa pun si eu macar o poza cu una dintre membrele remarcabile ale aceste specii deosebite si dupa aceea am ispasit...

Bun, ies pana la un magazin in apropiere si, iata, Universul raspunde. Vad pisica portocalie uriasa a unui vecin de la o casa din apropiere. El si cu pisica sa aduc o aura de poveste in vecinatatile noastre.
Iese impreuna cu ea de cateva ori pe zi. Are cu el un ciomag de marime apreciabila, necesar pentru a o proteja de pericolul potential al cainilor vagabonzi. Ea este mandra, foarte patrunsa de importanta ei, dar merge sincronizat cu el cativa pasi, se opreste, apoi alti cativa pasi. Iar el o insoteste credincios, speriand cu ciomagul orice pericol.
Cand ii vezi pe inserat, este magic. El cu ciomagul de tip Gandalf, o palarie pe cap, lumina crepusculara, pisica portocalie mergand pe linia ierbii...
Am atasat si o poza si sper ca ea sa indeplineasca standardele comunitatii pentru pisici. Oricum, prin aceasta, eu am facut pace cu pisicile care sunt de fapt adevaratele stapane ale retelei, indiferent ce cred unii oameni care scriu articole sofisticate sau geniale.

Acestea fiind spuse, aveti grija la Facebook Astral, la mediumi, la formatori de opinie, la tipare spirituale ce devin limitative, la orice care nu este o poza cu o pisica (sau mai multe).” Autor: Adrian Pascanu




Edit later 28.11.2022








Dupa acest text al lui Adrian, preiau eu legatura ca sa va spun ca, chiar daca cele mai multe mesaje de pe FB contin poze cu pisici, puse in mod intentionat ca sa atraga like-urile ca un magnet, trebuie sa stiti ca nici o pisica din lume nici macar nu o egaleaza pe Ema noastra!

Nici nu are rost sa-i enumar calitatile. Despre frumusete, nici nu mai pomenesc. Este suficient sa-i rostim numele si este clar. Ema Boema von Bubulina Haute Couture. 

Ema nu are nevoie sa i se puna poze cu ea pe FB, nu are nevoie de like-uri, nu are nevoie sa atraga atentia cuiva, nu se coboara ea la asa ceva, sa se dea in spectacol alaturi de toate pisicile lumii. Este mai presus de toate aceste incercari de a "agata" privirile si like-urile audientei. Este atat de perfecta, incat nici  nu are nevoie de audienta! 

Caci  nimeni, din nici o audienta, nu va avea abilitatile de evaluare corecta a maretiei intregii ei fiinte! 

Si-atunci... de ce?... pentru ce?... pentru cine?.... Pffff...... nu e de rangul ei o asa atitudine! :))))

Noi suntem singurii ei preferati! Doar noi. Doar noua ni se ofera cu toata gingasia fiintei ei regale. Nu-i trebuie aprecierea nimanui altcuiva, nici atentia si nici sa fie preocuparea altcuiva. :) 

Pffff..... ea stie ca toata lumea pune pe FB poze sau clipuri cu pisici ca sa atraga atentia cuiva. Dar ea nu e ca toata lumea! E mai presus de aceste tertipuri, banalitati sau algoritmi.  ;-)


Sa revenim acum si la dulceata noastra de macese. 

Dupa ce ne-am intors din plimbare, m-am apucat de curatat capetele lor cu o foarfeca, pentru a le pune pe foc. Am cantarit materia prima si am vazut ca la cele 3.5 kg de macese aveam zaharul necesar si suficient. 

Dupa primele poze, mi-a venit o idee. Ce-ar fi daca, in timp ce tai capetele, bob cu bob, le si numar? Asa, de curiozitate. Si am inceput. 1... 2... 3... 42...43... 79... 80...99... 100. Bingo!

Cand m-am uitat in castronel, erau o mana de macese! Numarasem 100 si parca erau doar vreo duzina acolo. Le-am rasturnat intr-un alt castronel si m-am apucat iar de numarat. 1... 46... 78.... 100.

Hmmm.......  Intr-un castronel rosu au intrat 200 de boabe. Va dati seama ca eu am cules toata cantitatea aia, bob cu bob, din vrejurile acelea lungi si pline cu tepi? Dumnezeule mare! 

Ma uitam la cele 200 de boabe si, desi parea doar un pumn de macese, imi aminteam cate miscari, cate intepaturi, cate zgarieturi incasasem eu pe teren, pentru ele, in joaca mea de-a piratii care jefuiesc corabii pline cu macese! :)))















Cand am ajuns la 500 de boabe curatate, m-am uitat in castronul mare, albastru, si abia de se cunostea de unde luasem. Cam cate mii de boabe credeti voi ca am cules in total? Stati sa vedeti! 

Pe masura ce numaram, mi-am zis sa valorific timpul in mod inteligent. Pasi de frumusete nu puteam sa fac, ca sa-mi ating macar o parte din targhetul zilei, asa ca am trecut la Planul B.

Mi-am zis ca este o ocazie foarte buna sa initiez o noua procedura: "Meditatia de frumusete". :)

Asadar, am intrat intr-o minunata "meditatie de frumusete" in timp ce mainile mele lucrau singure, precum ale lui Charlie Chaplin pe linia de fabricatie, daca va mai aduceti aminte scena din unul din filmele lui de mare succes. 

Si, in meditatie fiind, numaram in continuare. 100... 200... 300...400... pana am ajuns la 1000.

Aici am simtit ca este timpul sa inspir si sa expir profund, sa ies un pic din meditatie, sa ma mai misc si sa-mi mai dezmortesc degetele de la maini, care se intepenisera in pozitia aia de peste o ora. :)) 






Deja atinsesem un prag psihologic, cele 1000 de macese. Era un fel de parola mistica (da, da, mistica neaparat! toate trebuie sa fie mistice, ca sa para mai interesante si sa aiba un efect mai.... mistic! hahaha!!!), ce deschidea trecerea spre urmatorul nivel de evolutie. ;-)

Am tras cu putere aer in plamani, m-am centrat, am zis un "doamne-ajuta!", ca deja simteam ca singura nu ma mai descurc, nici chiar meditand, si imediat mi-am amintit sa-mi invoc chinezoaica din mine si s-o pun la treaba. :)

Asa se face ca, in cele din urma am terminat de curatat cele 1400 de boabe care mi-au umplu cele 7 castronele rosii. Acesta era un nou prag energetic. :)

Am transferat continutul lor deja numarat si masurat in doua castroane mai mari din sticla si mi-am continuat "meditatia de frumusete". Noroc cu chinezoaica mea!








Ultimul prag a fost atins cand am terminat de curatat toate cele fix 2084 de boabe. 

In acel moment am avut o mare dilema. Ce sa fac cu cele 4 boabe in plus? Imi stricau feng-shui-ul!  :))))

O cifra rotunda, cum era 2080, imi parea aproape perfecta! 2+0+8+0=10. Iar 1+0=1. 

Iata cum as fi castigat eu locul I la facut dulceata de macese, doar din pix!

Apoi, ma gandeam si la alte implicatii. Daca puneam si celelalte 4 boabe, numerologic vorbind ar fi rezultat cifra 5. Era de bine? Era de rau? Nu eram chiar sigura si nu vroiam sa risc. Putea fi de bine pentru dulceata, dar sa nu fie de bine pentru altceva. Nu stiu, poate pentru vreun borcan! Ahaaaa..... vedeti? Asta era! Ca nici nu mai aveam borcane! In ce aveam sa pun dulceata cand era gata? Aceasta era intrebarea!

Si, pana la urma nu le-am pus. Am cerut calauzire de la Sinele meu Inalt, am intrebat toti ghizii mei spirituali, i-am intrebat si pe-ai lui Adrian, ca sa fiu sigura, apoi, dupa inca o sesiune de fotografii, am primit raspunsul din eteruri, din astral sau din dimensiunea 5D, nu stiu sigur, dar l-am auzit foarte clar, foarte precis si chiar imperativ: "fara cele 4 boabe!" :)))))))))))

Daca nu as fi fost la curent cu toate implicatiile spirituale, energetice, magnetice, numerologice si altele ocultate, despre care n-am voie sa vorbesc inca, eu, sincer, le-as fi pus si pe cele 4 boabe. Adica, nah, cu ele sau fara ele... tot aia!

Dar mi-am zis ca nu are rost sa fac valuri si sa dau nastere la nu stiu ce simptome obscure, de care n-a auzit planeta, si care n-au fost inca facute publice pe FB de specialistii in simptomatologie spirituala de ascensionare!

Deci, m-am conformat mesajului primit pe cale telepatica, mai ales ca, totusi, niciodata nu-i bine sa lasi sinele uman sa se opuna Sinelui Inalt. Spre cel mai inalt bine al meu, am decis sa las deoparte cele 4 boabe. Au ramas pe ceasca rosie cu buline, de pe dulap, le vedeti in poze. :))))

Mi-ar fi placut, mai degraba, sa mai fi avut inca 16 boabe, ca sa fi atins numarul 2100, dar..... n-a fost sa fie. :)))

 










Dupa ce am decis sa-mi ascult Sinele Inalt si calauzirea primita de la toti ghizii si maestrii mei care imi vegheaza procesul de fabricatie a dulcetei de macese, s-a produs o explozie subita in interiorul meu si s-a pornit o cascada tumultoasa de creativitate, imaginatie si frumusete. Si LOVE, desigur. Fara LOVE nu se poate.

Iata ce a iesit in urma acestui suvoi de "coduri de lumina" care mi s-a descarcat in campul mental si la inspiratia caruia am scris cu mana mea asa frumusete de mesaje inaltatoare, pline de intelepciune si iubire. Pardon, LOVE.

Pentru aceia dintre voi care nu cunosc informatia din spatele acestui "LOVE" o sa redau mai jos un alt text scris de Adrian chiar ieri, care explica totul.






„Johnnie (Spiritual) Walker

In marele ocean al constiintei ce permeaza tot ceea ce este, plutea o sticla eterica. Imi fac drum aproape de ea si incerc sa disting eticheta...

Johnnie Walker, whiskey. Spiritual. Black label.

Impresionat de neobisnuitul situatiei, ma invart in jurul sticlei sa vad anul fabricatiei in acest spatiu in care nu este timp, dar, in acelasi timp, este tot timpul...

Incercand sa disting cifrele, imaginea etichetei incepe sa devina translucida si am posibilitatea sa ma uit in interiorul ei. Acolo se afla un pergament cu un mesaj. Pare tiparit cu o imprimanta 5D ma gandesc, dar imi opresc fluxul gandurilor, deoarece risc sa pierd simultaneitatea.

Ma gandesc cum sa scot dopul. "Sesame, deschide-te" se aude o voce interioara. Chiar inainte ca Sesame sa fie rostit pana la capat, dopul sare in aer si o pasare cu cioc lacom il prinde si dispare cu el.

Acum am acces la pergamentul 5D, il extrag din sticla si incep sa il citesc. De fapt, erau cateva randuri fara noima in limbajul holografic cosmic. Iata ce scria:

...

Mediumi illuminati si mai mult decat atat

(Love) Michael este unul dintre cei mai buni mediumi illuminati. Nicaieri nu vei gasi un Pamant 5D mai iluminat decat in mesajele lui. Te va fermeca si peste 10, 30, 50, 90, 130.... ani

(Love) Sophia este un medium perfect pentru rase hibride ce isi exerseaza talentul oratoric condescendent si hipnotizant cu oamenii. Intre timp, se hranesc cu energia lor si inlocuiesc sistemele lor perceptuale native cu virusi ai dependentei.

(Head) Ronald asculta numai in directia sistemului siriusian, zona 4D, RH negativ.

...

Mai erau cateva fraze, dar sesizez ca apa se agita in jurul meu. Revin in planul secvential al vietii de zi cu zi pe Pamant. imi dau seama ca ma trezesc dintr-un somn adanc, dar, in mod straniu, foarte lucid.

Apoi, desigur, fara nici o legatura cu cele de mai sus, imi aduc aminte de anii studentiei. Era pe vremea comunismului cand, intr-o vara, eram la Eforie Nord si am mers in piata. Acolo erau, printre altele, cateva tarabe in care se vindeau suveniruri, medalioane, bratari...

Se apropie la un moment dat o femeie roma, se uita grabita la exponate si, ca sa nu piarda timp, spune destul de hotarata:

- Da-mi si mie una cu love...

Si asa si este.”  Autor:  Adrian




Dupa ce mesajul cu LOVE catre omenire a fost livrat, mi-am zis ca este timpul ca pun si eu macesele alea pe foc, la fiert.

Le-am spalat in mai multe ape, le-am lasat vreo 15-20 de minute in apa rece, pentru o infuzare partiala, un fel de osmosa la rece, apoi le-am pus intr-o oala de inox la fiert. 

Se facuse ora 16 cand s-a intamplat acest lucru si inca aveam necunoscute in privinta acestei retete. Aceste necunoscute nu le-am descifrat nici in timpul "meditatiei de frumusete", si nici ghizii mei nu mi le-au lamurit. Mi-au zis ca doar experienta directa este cea revelatoare, nu vorbele. Aici au dreptate, recunosc.










(va urma)

27.09.2022




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)