joi, 4 ianuarie 2024

2024 – Viziunea lui Adrian Pascanu

 

Viziunea lui Adrian este foarte simplu si totodata complex redata de el in toate articolele de pe blogul sau Albastru Arcturian

Acolo gasiti strict viziunea lui, impartasita prin propriile lui cuvinte. 

Nimic copy-paste.

Are si un articol gen sinteza, in care ofera linkuri catre articole in functie de tematicile diferite care construiesc dinamica anului 2024 si chiar mai departe: “2024 – Sinteza blog – Harta vremurilor”.

Voi spicui cateva idei din aceasta insemnare, urmand ca voi sa le descoperiti continutul direct pe blogul lui.

*

"Incepem un nou an in timpul liniar si simt sa fac o sinteza care va cuprinde mai multe articole de pe blog intr-un tot coerent si usor accesibil pentru cititorii mei mai vechi si mai noi care rezoneaza. Am folosit in cea mai mare parte mesajele din ultimii doi ani, dar, bineinteles, sunt mult mai multe de citit pe tema si din anii anteriori. 

Este o predictie si o descriere a vremurilor si nu in mod specific a anului, insotita de sugestii si referinte ajutatoare.

La inceput de an sunt multe mesaje din diverse surse, care anunta evenimente ce au loc (in viziunea lor) in anul curent, ca un fel de predictii. Sunt anuntate evenimente majore care, daca cercetam si predictiile trecute, ar fi trebuit sa aiba loc in fiecare an, dar sunt prezentate ca noi. 

Aceste evenimente sunt in general utopice (intrarea in 5D) si distopice (planuri de control si conspiratii ale cercurilor oculte ce sunt considerate a avea succes in anul respectiv). 

Putine sunt sursele care isi pastreaza echilibrul si perceptia cu grad inalt de adevar, incurajand o perspectiva pozitiva insotita insa de vigilenta si discernamant fata de ceea ce se intampla la nivel colectiv.

Abordarea mea este urmatoarea: eu afirm ca trecem printr-un Proces care a inceput cu mai multe decenii in urma si continua in anii, deceniile si secolele urmatoare. Cu alte cuvinte, nu se va intampla nimic anul acesta care nu a inceput, mai mult sau mai putin vizibil, in anii trecuti. 

Vom avea parte de evenimente majore in anii urmatori, pe masura ce anumite praguri sunt parcurse, dar este recomandabil sa ne continuam evolutia spirituala fara a ne lega de manifestarea fixa temporala a acestor evenimente prezise anual, care, pot sau nu sa aiba loc asa cum se crede. Printre acestea, mentionez cele promovate ca Evenimentul, Flash-ul solar, arestarea illuminati, ascensiunea in masa si altele asemenea. Un articol care aduce mai multe detalii este:

 Convergenta si divergenta temporala

 


Ne aflam la un moment de Cumpana, in care oamenii spirituali pot alege sa se stabilizeze la un anumit nivel, incetinindu-si evolutia, concentrandu-se pe a gasi cai de participare la societatea tehnologica bazata pe control ce pare sa se formeze, sau sa isi continue evolutia in frecvente mai inalte, coabitand temporar cu societatea existenta intr-un mod bazat pe principii si atitudine spirituala cu o etica elevata, proiectand o viziune mai inalta. 

Un articol pe care l-am scris aduce mai multe detalii:

Contractele si spiritualitatea

 


Ceea ce urmeaza, sinteza mea, poate fi privita ca o harta a vremurilor, cu identificarea dinamicilor ce au loc, recomandari si sugestii, asa cum le vad eu, structurand pe idei principale, usor de urmarit. Nu este ceva care sa schimb de la an la an. Sa incepem…

Discernamantul spiritual

Va recomand discernamant fata de orice fel de mesaj spiritual. Vedeti ce spun si alte surse, invatati sa cititi printre randuri, sa va faceti o imagine conform unor repere pentru care simtiti rezonanta si, in permanenta, ramaneti deschisi sa va actualizati imaginea realitatii personale in functie de noi date, situatii si, in primul rand, de propria voastra evolutie.

Evitati sa va externalizati gandirea si simtirea catre alta persoana, indiferent de calitatile percepute ale acesteia. Dezvoltati propria gandire si simtire prin practica spirituala, observare si experienta. Corelati sursele si stabiliti-va reperele rezonante.

Trebuie inteles ca desi exista o dinamica de iesire a adevarului la suprafata in contextul cresterii frecventelor planetare, nu este inca suficient. Aceasta deoarece, sistemele de credinta limitative, bariera de frecvente ce inconjoara planeta precum si o multime de informatii manipulative sau false care inunda ecranele noastre perceptuale, pot ingreuna discernerea unui grad inalt de adevar. Precum sepia care emite acea substanta asemanatoare cernelei negre cand este in pericol, asa si cercurile care doresc sa controleze si sa pondereze evolutia umana emit o perdea de informatii menite sa induca deceptia si conformarea, fenomen care a contaminat intr-o oarecare masura si mesajele spirituale.

Pentru a sprijini dezvoltarea discernamantului, am scris o serie de mesaje ce pot fi folosite ca reper. Pe baza lor, va puteti dezvolta propriul sistem de filtrare a surselor si informatiilor care inunda media. Este descrisa si bariera de frecvente.

Discernamantul spiritual – Introducere

Discernamantul spiritual – Centrala neuronala interdimensionala

Discernamantul spiritual – Procesul telepatic

Discernamantul spiritual – Sugestii si concluzii

Fluctuatiile energetice planetare

 


Energiile Galactice

Spre deosebire de sursele care anunta in fiecare an valuri nemaivazute de energie care inunda planeta, perceptia mea este ca perioada de maxim mediat al amplitudinii acestor energii a fost undeva in anii 2015-2016. Totusi, din punct de vedere al calitatii (frecventei si codurilor de Lumina), avem frecvente mai mari si coduri mai avansate in urmatorii ani.

Planeta a acumulat aceasta energie (spre deosebire de cei mai multi oameni) si a crescut in vibratie undeva la jumatatea nivelului de densitate 4d. Practiv, vibratia dominanta a planetei este foarte putin peste 4,5d.

De aceea, am recomandat o practica spirituala de acumulare a energiei conform articolelor:

Prefata – Evolutie catalitica si evolutie cumulativa

5D – 6D, energii catalitice si energii cumulative

Este un secret la vedere pentru cei care si-au ascutit simturile si au informatii cu grad inalt de adevar. In plus, ca sa clarific termenul de maxim mediat (amplitudinea energiilor variaza in orice perioada), am scris articolul:

Fluctuatiile energetice planetare

Alte articole care descriu dinamicile energetice sunt:

Corabia umanitatii (2023)

Ganduri 2012-2022…

Schimbarea la fata

Negociatorii cosmici

 


Tendinte ale evolutiei societatii umane. Predictii.

In ceea ce priveste evolutia societatii umane in raport cu energiile catalitice galactice si astrologice, urmatoarea serie de articole aduce mai multa claritate. Mentionez ca nu rezonez cu ideea de a petrece foarte mult timp disecand intrigi si conspiratii, deoarece, in acest fel, contribuim la amplificarea lor, le dam energie. In acelasi timp, nu trebuie sa ignoram existenta lor si este necesar sa gasim acel echilibru fin intre cele doua atitudini.

Practic, este recomandabil sa transmitem o viziune mai inalta, fiind schimbarea pe care o dorim si manifestand-o atat cat este posibil si in spatiul nostru, dar percepand si procesand cu vigilenta ceea ce are loc in prezent la nivel colectiv, luandu-ne masuri de prevedere atunci cand este necesar.

Liniile temporale ale umanitatii

Camuflaj

Umanitatea, societatea 4d si 5d

Ganduri peste timpuri

Societati disciplinate. Noul Pamant

Colapsarea identitatilor temporale. Deschizatorii de drumuri.

Privire in viitor (cu Sal Rachele)

 


Vindecare. Ascensiune.

In incheiere, am dedicat o lista de articole tuturor celor ce doresc sa isi continue intelegerea si practica procesului de vindecare si, daca aceasta este calea sufletului lor, de ascensiune in planuri mai inalte. 

Am inclus si unele optiuni pe care le ofer si sunt accesibile din meniul paginii.

Predestinare, liber arbitru si vindecare

Ascensiunea. Trezirea ascunsa.

Cicluri ale corpului fizic in ascensiune

Constiinta integrativa si ascensiunea

Hainele sufletului

Consiliere spirituala si Terapie prin Meditatii calauzite

AEIWEA – grup pentru meditatii calauzite

 


Concluzie

Exista desigur mult mai multe articole pe blog, inclusiv in ultimii doi ani, care contribuie la crearea unei harti a vremurilor pe care le traim, impreuna cu sugestii, recomandari si unelte care sa asiste la o calatorie cu gratie. 

Sper ca sinteza de mai sus sa asiste cititorii mei mai noi si mai vechi in propria calatorie si evolutie. Vor mai fi bineinteles si alte articole, pe masura ce noi revelatii au loc si le translatez in mesaje. 

Pentru cei ce doresc mai multe amanunte despre consilierea spirituala si grupul de meditatie, ma puteti contacta folosind pagina de contact a blog-ului.

Sa fie cu folos.

Contact


In 2019 scria textul de mai jos, perfect valabil si acum - din perspectiva lui Adrian Pascanu

Praguri evolutive in anul 2019

"Cred ca una dintre cele mai mari provocari, manifestate si ca prag evolutiv esential, ce va fi evidentiata din ce in ce mai mult in acest an 2019 si in anii urmatori, este ca oamenii care aleg un viitor Luminos pentru omenire sa nu uite sa ii iubeasca pe cei care doresc din diverse motive sa pastreze vechile tipare, fie ca motivele sunt inertia, fie mentinerea iluziei dominatiei si controlulului.

Aceasta stare de iubire insa nu trebuie sa impiedice actiunile si raspunsul potrivit fata de ceea ce se intampla la nivel colectiv si individual, in spiritul crearii unui viitor aliniat cu natura noastra Divina si cu Planul Divin. Iubirea nu inseamna naivitate.

Exista o granita fina intre a accentua o problema prin canalizarea emotiilor si judecatii asupra ei, si a o rezolva prin directionarea inteligenta a energiei Spiritului, care include Inima si Mintea.

Orice problema, asa cum o percepem noi, este de fapt consecinta alegerii altei realitati, la un anumit nivel. Daca energia noastra este directionata inteligent, rezolvarea problemei se petrece prin evenimente sincrone in timp linear si nu prin lupta si conflict, care risca sa creeze alte probleme. Problemele, asa cum le percepem noi, pot exista numai in timp linear. In timp nelinear (vertical), exista numai seturi de potentiale, organizate fractalic, intr-o tesatura simultana, in momentul etern Acum.

Exista o diferenta intre a alege o alta realitate, ca expresie a unei alte constiinte, si a lupta impotriva realitatii manifeste pentru a o schimba. Nivelul luptei conflictuale este si el valid in manifestarea constiintei, dar ramane intr-o gama mai densa vibrationala si favorizeaza astfel dominatia unei polaritati asupra celeilalte, cu alternante in timp.

Cu alte cuvinte, dupa perioade aparent mai favorabile, urmeaza caderi. Ea poate fi utila uneori pentru a urni lucrurile, dar are apogeul eficientei mult inainte de potentiala nastere a realitatii dorite.

Integrarea polaritatilor ramane lectia principala pe care omenirea o are in mapa in acest moment.

PS. Fiecare an este acelasi an, vazut dintr-o alta pozitie a spiralei infinite a constiintei."









13.01.2024

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)