joi, 4 ianuarie 2024

2024 - Anul Auditului Spiritual. 2024 - Anul Nobletei Spirituale.


Actualizare in 16.03.2024: cu texte noi la final

Motto: "Nu poti salva pe nimeni. Poti fi alaturi de altii, sustinandu-i dintr-o stare de echilibru energetic si pace interioara. Poti sa le impartasesti din Cunoasterea ta, sa le impartasesti perspectiva ta asupra unor situatii, dar nu le poti inlatura tu durerea. Nu poti merge pe Calea lor, in locul lor. Nu le poti da raspunsurile potrivite pentru ei. Este necesar ca ei sa-si puna propriile intrebari, sa isi gaseasca propriile raspunsuri, sa-si traiasca propria nesiguranta, sa isi priveasca propriile incertitudini. Este necesar ca ei sa faca propriile greseli, sa isi simta propriile tristeti, sa-si invete propriile lectii. Daca vor cu adevarat sa fie in pace cu ei insisi, este necesar ca ei sa urmeze cu incredere Calea propriei vindecari, care li se dezvaluie pas cu pas. Li se dezvaluie lor, nu altora." Sursa: Jeff Foster


1.Anul 2024 va fi despre a ne asuma responsabilitatea pentru faptele noastre, a ne asuma resonsabilitatea pentru consecințele faptelor noastre.

Intrăm într-un an – care este începutul unei noi Ere – în care DUMNEZEU NE VA SUPUNE PE TOȚI UNUI „AUDIT”.

În caz că nu știți, auditul este o inspecție oficială a registrelor aferente unei organizații - inspecție realizată de cineva independent - pentru a se determina situația financiară exactă a acelei organizații.

În 2024 fiecare dintre noi vom trece printr-un „audit” la nivel personal, iar acesta va fi făcut de Dumnezeu – și nu e vorba de aspectul financiar, ci de toate domeniile vieții noastre.

În cazul unor oameni, auditul va dovedi că aparențele înșeală, că imaginea pe care o afișează ei este departe de ceea ce sunt acei oameni în realitate. De exemplu, se va dovedi că unii pozează în oameni de o înaltă spiritualitate, dar de fapt sunt niște habotnici care cred că religia lor este unica valabilă și Dumnezeul lor este singurul adevărat, că se prefac a avea inima plină de Iubire, când de fapt inima lor e plină de invidie, resentimente, dușmănie, furie.

Dumnezeu vă anunță că anul acesta veți trece printr-un audit.

Mulți dintre voi ați auzit anul trecut lideri spirituali vorbindu-vă despre Dumnezeu, cerându-vă să vă apropiați mai mult de El, dar v-a intrat pe o ureche și v-a ieșit pe alta. Ați avut ocazia să faceți niște schimbări, ați avut timp să le faceți, dar nu le-ați făcut.

Anul acesta preoții/ pastorii/ liderii spirituali nu mai au ce să vă facă; veți fi auditați. (RC Blakes) Traducerea Mihaela Dan


2024 va fi un an al extremelor. Veți fi fie la extrema în care simțiți că sunteți binecuvântați din plin, fie în extrema cealaltă. Totul sau nimic.

Îți vei da seama la care dintre extreme ești după rezultatele acțiunilor tale; dacă nu funcționezi în aliniere cu Dumnezeu vei fi la cea de-a doua extremă.

Și a funcționa în aliniere cu Dumnezeu nu înseamnă să vii la slujbă, la biserică, o dată pe săptămână, să dai acolo niște bani și gata, ți-ai făcut datoria. Știu că unele religii vă spun că tot ce aveți de făcut este să veniți la biserică, să vă închinați, să dați acolo niște bani și se numește că aveți o relație cu Dumnezeu, că sunteți în regulă din acest punct de vedere.

Nu, relația voastră cu Dumnezeu ține de conexiunea voastră personală, interioară, cu el, nu este o chestiune exterioară, nu ține de prezența voastră într-o anumită clădire. Degeaba veniți la biserică, dacă după ce ieșiți din biserică faceți lucruri care n-au nicio legătură cu Dumnezeu.

Lucrurile sunt pe cale să devină foarte interesante în această lume și în 2024 tot mai mulți dintre voi o să înțelegeți că nu vă puteți baza pe cei care vă conduc, că aveți nevoie de Dumnezeu, ca să vă ghideze.

Nu vă spun asta ca să vă sperii, nu e cazul să vă temeți; ideea este că se vor întâmpla lucruri provocatoare și pentru a face față situației, unii oameni vor fi puși în fața alegerii de a face ceva ce n-au mai făcut niciodată până acum: să învețe aibă încredere în Dumnezeu. (RC Blakes) Traducerea Mihaela Dan



2. În 2024 VOM SUPORTA CONSECINȚELE FAPTELOR NOASTRE LA MODUL MULT MAI DUR decât în trecut, pentru că Dumnezeu nu va mai tolera lucruri pe care în trecut le-a tolerat. De exemplu, lucrurile lipsite de integritate/ imorale pe care le făceam în trecut și care nu erau „sancționate” atât de sever, mizeriile care ne erau trecute cu vederea în trecut, greșelile repetate, care ne-au fost tolerate ani la rând de Dumnezeu, prin bunătatea și milostivirea Sa, acum nu vor mai rămâne nesancționate. Dumnezeu ne va face să suportăm la modul dur consecințele faptelor noastre, consecințele greșelilor noastre, al răului pe care-l facem altora.

În trecut Dumnezeu ne-a trecut cu vederea multe, ne-a iertat multe, dar în 2024 veți vedea cum El îi va pune să plătească pentru faptele lor pe niște oameni cărora le-au mers până acum mizeriile pe care le făceau.

În 2024 veți vedea cum Dumnezeu le va lua tot ce au unor oameni care și-au obținut averile prin mijloace necinstite.

A venit timpul „auditului". Și auditul va avea loc și în Biserică. Și nu mă refer la instituția propriu-zisă, ci mă refer inclusiv la inima celor care slujesc în biserică, pentru că până la urmă tu, preotul/ pastorul, ești biserica. Și Grația lui Dumnezeu s-a redus semnificativ, din acest punct de vedere, nu vor mai fi trecute cu vederea lucrurile care nu sunt în aliniere cu Dumnezeu. Și nu va mai dura ani până persoana în cauză va suporta consecințele; acestea o să apară mult mai repede.

Dumnezeu nu va mai închide ochii la niște lucruri la care a închis ochii până acum. Va trebui să încetezi să mai faci acele lucruri și să te căiești. Și asta nu înseamnă să vii la biserică și să spui „Îmi pare rău!”, ci să îți pară cu adevărat rău pentru ce ai făcut și să decizi că nu vei mai face acea greșeală de acum înainte, că vei funcționa în aliniere cu Dumnezeu.

Înțelegeți bine: eu nu spun că Dumnezeu are pretenția să nu mai greșiți niciodată, fiindcă nimeni nu e perfect, spun că Dumnezeu vrea ca voi să vă fixați la modul sincer intenția de a face cât mai des alegeri în acord cu Voia Sa și să acționați în consecință. (RC Blakes) Traducerea Mihaela Dan


3.În 2024 Dumnezeu va continua să DEMAȘTE LA MODUL PUBLIC FALȘII PROFEȚI, să-i dea jos de pe piedestalul pe care s-au urcat.

Dacă ești unul dintre cei care în public te dai a fi spiritual/ evoluat, dacă te prezinți ca un lider spiritual și știi că în viața personală faci lucruri care nu sunt aliniate cu Dumnezeu, încetează să le mai faci, fiindcă în acest an vor exista consecințe dure! Și grăbește-te să îndrepți lucrurile, fiindcă Dumnezeu va da jos de pe soclu toți falșii profeți!

4.În 2024 este necesar să faceți ce v-a dat Dumnezeu de făcut, să nu mai amânați, fiindcă VA EXISTA UN TRANSFER DE ÎNSĂRCINĂRI.

Unora dintre voi Dumnezeu v-a cerut să faceți ceva în urmă cu câțiva ani și nici acum n-ați făcut!

Și Dumnezeu vă anunță că dacă nu vă grăbiți să faceți acel lucru, nu mai e cazul să vă mai bateți capul cu el, fiindcă în 2024 va da acea însărcinare altcuiva.

Dacă tu nu faci ce îți cere Dumnezeu să faci, El nu va mai lucra prin tine, va da acea misiune altcuiva, iar acel om va ieși în evidență, va avea succes făcând ceva ce inițial trebuia să faci tu. Va obține el beneficiile pe care le-ai fi obținut tu, dacă ai fi ascultat. Dar tu n-ai făcut-o, ți-ai pus Menirea pe pauză, pentru că te-ai temut de ce va zice lumea, pentru că te-ai temut că vei fi ridiculizat/ criticat/ marginalizat dacă vei face ce ți-a cerut Dumnezeu.

Dacă nu sunteți dispuși să vă urmați Menirea, nu aveți decât să rămâneți pe banca de rezerve și să-i priviți pe alții cum intră pe teren și dau goluri. (RC Blakes) Traducerea Mihaela Dan


Cei mai mulți dintre voi cunoașteți pilda talanților, știți că Dumnezeu își dorește ca noi să fim buni administratori ai „talanților”/ Darurilor pe care ni le dă, să folosim talanții și să-i înmulțim, nu să-i „îngropăm”.

Ce-ați făcut cu talanții voștri până acum? Ce-ați făcut cu viața voastră până acum? În afară de „distracție”, de faptul că „v-ați trăit viața”, ce-ați făcut cu tot ceea ce v-a dat Dumnezeu? Ce o să-i spuneți când va veni „auditul”?

În 2024 unii dintre voi veți multiplica în mod exponențial „talanții” pe care-i aveți la dispoziție; alții veți înregistra pierderi majore. De ce? Pentru că Dumnezeu le va da mai mult celor care și-au gestionat bine talanții și le va lua tot celor care n-au făcut nimic cu talanții pe care i-au primit de la El. Practic, va avea loc un transfer de la cei care și-au bătut joc de talanții pe care i-au primit, către cei care i-au înmulțit.

Dumnezeu vă spune: „Terminați cu prosteala! Ar fi trebuit să fiți mult mai departe decât sunteți acum! Treceți la treabă!”. (RC Blakes) Traducerea Mihaela Dan


În 2024 se vor întâmpla lucruri interesante la nivel mondial și lumea va deveni mai mai haotică, mai periculoasă, mai stresantă.

Fiți conștienți că ceea ce vă iese pe gură poate provoca „războaie” cu cei din jur, iar acestea pot avea consecințe dure pentru voi.

Unii dintre voi trebuie să schimbe radical modul în care vorbesc, trebuie să fie mult mai atenți la limbaj, la ceea ce spun și la modul în care spun.

Este necesar să învățați să vă mențineți calmul/ echilibrul emoțional, să nu vă mai lăsați provocați, să nu mai reacționați violent la furie.

Nu vă lăsați dezechilibrați de frică/ îngrijorare/ furie/ nesiguranță, fiindcă această stare dezechilibrată vă face să reacționați într-un mod care va avea efecte distructive. Indiferent ce se întâmplă în jur, păstrați-vă credința în Dumnezeu, păstrați-vă credința că dacă îl aveți pe Dumnezeu alături de voi, el va avea grijă de voi.

Nu mai vorbiți despre tot felul de lucruri negative, nu vă mai plângeți întruna de diverse lucruri, nu mai comentați tot felul de informații negative, fiindcă dacă vă concentrați atenția pe rău, îl veți atrage în viața voastră! (RC Blakes) Traducerea Mihaela Dan


În 2024 Dumnezeu vă va da idei noi/ originale, vă va da revelații, însă este foarte important să le notați imediat ce vă vin, ca să nu le uitați.

Multe dintre acestea o să vă vină în somn și o să fiți tentați să vă spuneți că o să vi le amintiți și dimineață și o să adormiți la loc. Nu faceți asta; aprindeți lumina și treceți-le pe hârtie, nu vă bazați pe faptul că vi le veți aminti mai târziu, fiindcă acestea sunt ca un flux care trece prin voi și odată ce a trecut, nu-l mai puteți accesa

Unele idei/ revelații vă vor veni în timp ce conduceți mașina sau în timp ce faceți diverse alte lucruri de acest gen. Țineți la îndemnă un carnețel sau înregistrați-vă în timp ce spuneți ce idee v-a venit, astfel încât să v-o puteți aminti mai târziu, când aveți răgazul să vă gândiți pe îndelete la acea idee/ revelație.

Pe măsură ce acționați în sensul de a pune în practică acea idee, de a fructifica acea revelație, Dumnezeu vă va da mai multe îndrumări, astfel încât totul o să se lege într-un mod armonios, veți avansa atât de rapid, încât o să vi se pară și vouă și altora de-a dreptul miraculos. Când oamenii vă vor întreba cum ați reușit să faceți acele lucruri atât de repede o să spuneți că e mâna lui Dumnezeu, iar ei n-o să vă creadă, n-o să creadă că nici voi nu știți cum a fost posibil. N-o să creadă că Dumnezeu v-a dat ideea, v-a dat instrucțiunile de parcurs, v-a dat resursele necesare, v-a adus în cale la momentul potrivit oamenii potriviți.

Așa se întâmplă când îți trăiești viața pe baza ghidării divine, a revelațiilor - ești mereu „înaintea vremurilor”, pentru că te bazezi pe ideile noi/ originale venite de la Dumnezeu.

Nu mai studiați ce au făcut alții cu ani sau zeci de ani în urmă, ca să atingă succesul! Nu vă mai bazați pe „rețete ale succesului” vechi și expirate, permiteți-i pe Dumnezeu să vă ghideze pe calea succesului în baza rețetei Sale, care este special concepută pentru voi! (RC Blakes) Traducerea Mihaela Dan


Există două lucruri cu care fiecare dintre noi ne confruntăm în fiecare zi, două lucruri pe care nu le putem controla și nici nu le putem opri: timpul și schimbarea.

Cele două lucruri care sunt cel mai greu de gestionat în viață sunt timpul și schimbarea.

Viața unui om ține de modul în care gestionează timpul și gestionează schimbările cu care se confruntă de-a lungul timpului.

Fiecare dintre noi am devenit omul care suntem acum ca rezultat al modului în care ne-am gestionat timpul trăit până acum și al modului în care am gestionat schimbările prin care am trecut până acum.

Ceea ce vei deveni peste 10 ani ține de gestionarea înțeleaptă a timpului pe care-l ai la dispoziție și a schimbărilor prin care vei trece în următorii 10 ani.

Timpul este ceva extraordinar. Fiecare zi, lună și an pe care-l trăim pe Pământ este un dar primit de la Dumnezeu. Și acest dar ne este oferit de Dumnezeu ca să îndeplinim o Misiune. Noi am fost trimiși pe Pământ ca să realizăm ceva, ca să ducem la îndeplinire o Misiune. Iar această Misiune trebuie îndeplinită într-un anumit interval de timp.

Tu nu ai la dispoziție o eternitate pentru a face ceea ce ți-a dat Dumnezeu de făcut aici, pe Pământ. Este important să înțelegi asta. Nu-ți poți permite luxul de a pierde timpul aici, pe această planetă. Trecerea timpului te apropie de momentul în care Dumnezeu te va întreba ce ai făcut în perioada în care ai fost pe Pământ, dacă ți-ai îndeplinit Misiunea sau nu.

Data viitoare când îi urezi cuiva „Un an nou fericit!”, întreabă-te: „Eu ce am făcut cu anul care a trecut? Am făcut ceva din ceea ce mi-a dat Dumnezeu de făcut? Cât din anul care a trecut l-am petrecut uitându-mă la televizor, stând în compania unor oameni care nu sunt interesați de propria evoluție, făcând lucruri care nu-mi sunt benefice?”. (Myles Munroe) Traducerea Mihaela Dan


Fiecare nou an este un nou capitol în cartea vieții tale, în care este trecut modul în care ți-ai gestionat timpul și modul în care ai gestionat schimbările prin care ai trecut în acest timp. Și la finalul fiecărui an/ capitol este de dorit să ne întrebăm cum am folosit acel an, cât de bine ne-am descurcat în ceea ce privește împlinirea Misiunii noastre pe Pământ.

Tu cum ai folosit anul care a trecut?

Suntem atât de entuziasmați de începutul unui nou an, ne facem fel de fel de planuri, avem noi proiecte, dar nu reflectăm: cum am folosit eu anul care a trecut?

Fiecare nou an reprezintă o nouă șansă pe care ți-o oferă Dumnezeu, pentru a îmbunătăți modul în care îți gestionezi timpul și în care gestionezi schimbările cu care te confrunți.

Te provoc să iei acum decizia ca în acest an să devii un manager excelent al timpului tău și al schimbărilor prin care vei trece.

Te rog să încetezi să-ți mai pierzi timpul cu tot felul de distrageri, fiindcă va veni momentul în care Dumnezeu o să te întrebe ce ai făcut cu timpul pe care ți l-a dat pe Pământ. (Myles Munroe) Traducerea Mihaela Dan

Trăim vremuri în care fiecare dintre noi avem oportunitatea de a fi o Lumină strălucitoare într-o lume cuprinsă de întuneric. Și vă încurajez să luați decizia de a vă pune la dispoziția lui Dumnezeu, pentru ca El să lucreze prin voi așa cum consideră de cuviință.

Cereți-i lui Dumnezeu să vă folosească pentru Lucrarea Sa!

Nu mai luați totul la modul personal, nu faceți ca totul să fie despre voi, faceți ca totul să fie despre Voia lui Dumnezeu. (Joyce Meyer) Traducerea Mihaela Dan


Este necesar ca noi să fim la momentul potrivit în locul potrivit, însă în același timp, să fim omul potrivit pentru ceea ce este menit să se întâmple acolo. Dacă ajungem la locul potrivit în momentul potrivit, dar nu am evoluat suficient ca să fim omul potrivit pentru ceea ce este menit să facem acolo, nu vom reuși să facem acel lucru; am ratat momentul potrivit.

Lucrurile se întâmplă la momentul hotărât de Dumnezeu, totul respectă Programarea divină; de aceea este esențial ca noi să evoluăm și să devenim oamenii potriviți pentru momentul potrivit.

Există în viața noastră niște „anotimpuri” și este de dorit să acceptăm când se termină un anotimp și când începe un altul.

Vine o vreme în care veți deveni învățători/ ghizi/ mentori pentru alții, dar până la acel moment, va fi o perioadă în care veți fi învățăcei, ca să ajungeți să evoluați suficient de mult ca nivel de conștiință/ înțelepciune, încât să fiți capabili să-i învățați/ ghidați pe alții.

Dacă nu lucrezi cu tine însuți, dacă nu te dedici creșterii tale spirituale, nu vei avea cine știe ce impact asupra celor din jurul tău. Acesta este motivul pentru care ceea ce-și dorește Dumnezeu de la noi este să facem o prioritate din evoluția noastră spirituală, pentru că El vrea ca noi să fim omul potrivit în locul potrivit, la momentul potrivit și astfel, să poată lucra prin noi. (Touré Roberts) Traducerea Mihaela Dan


Fiți atenți la semne, fiindcă Dumnezeu vă dă indicii cu privire la lucrurile/ persoanele/ proiectele la care este necesar să fiți atenți, vă dă semne cu privire la momentele importante, cu privire la momentele în care se termină un anotimp și la momentele în care începe un alt anotimp în viața voastră, dar și în ceea ce privește stadiul procesului de Schimbare la nivelul umanității, prin care trecem în prezent.

Dacă nu ești atent la semne nu îți dai seama când este timpul să dai drumul unor lucruri din viața ta, vei continua să te agăți de ele, refuzând să pășești în Nou. Dacă nu-ți dezvolți „sensibilitatea spirituală”, care te ajută să identifici rapid semnele pe care ți le dă Divinitatea, treci prin viață surd și orb la indiciile care te-ar putea ajuta să gestionezi mult mai ușor încercările cu care te confrunți și să identifici oamenii care sunt potriviți/ benefici pentru tine, într-o etapă sau alta a vieții tale.

Oamenii sunt interesați să-și dezvolte musculatura, să-și lucreze corpul fizic, să fie în formă din punct de vedere al corpului fizic, dar foarte puțini sunt interesați să-și dezvolte sensibilitatea spirituală.

Vă spun că în aceste vremuri este mai necesar decât oricând să punem accent pe creșterea noastră spirituală, pe a dezvolta o conexiune profundă cu Dumnezeu, pe a urma ghidarea divină, pe a funcționa în aliniere cu Dumnezeu.

Ieșiți din perspectiva limitată în care vă interesează doar ce se întâmplă în comunitatea/ țara voastră, fiindcă lucrurile sunt mult mai complicate de atât; gândiți global!

În lume se întâmplă mult mai multe decât credeți/ știți voi. Dacă vă luați informațiile doar de pe rețelele de socializare, vă informez că algoritmul este de așa natură, încât ceea ce vă apare pe cronologie este ceea ce se potrivește cu postările/ articolele/ reclamele pe care dați click. Sunteți alimentați cu informații care se rezumă la sfera voastră de interes, așa cum rezultă ea din ceea ce accesați pe acele rețele de socializare.

Ceea ce găsiți pe cronologie este lumea voastră, nu lumea întreagă. Rareori vă apare pe cronologie ceva care contrazice opiniile voastre și de aceea trăiți în iluzia că toată lumea gândește ca voi, că toată lumea vede lucrurile așa cum le vedeți voi. Și sunteți șocați când descoperiți că o mulțime de oameni nu gândesc ca voi.

De aceea este important să interacționați și cu oameni care nu sunt ca voi, să ascultați și alte păreri, să vă lărgiți perspectiva, pentru că Dumnezeu acționează la scară globală, nu doar la nivelul comunității/ țării voastre. (Touré Roberts) Traducerea Mihaela Dan


Eu văd mai multe semne care îmi arată că noi, cei care servim Binele comun, suntem pregătiți/ poziționați în așa fel, încât în 2024 să avem un impact mai mare asupra celor din jur decât am avut până acum.

Fiți atenți când anumite structuri/ sisteme/ organizații se clatină. O astfel de instabilitate indică faptul că sunt puse în mișcare niște forțe care vor duce la o reorganizare, că există o oportunitate de schimbare.

Ca atare, de câte ori sesizați o instabilitate la nivel politic, economic, social, financiar, în loc să fiți îngrijorați, fiți entuziasmnați, pentru că acolo e vorba despre o oportunitate de schimbare. Instabilitatea este ușa prin care acționează Dumnezeu în sensul reorganizării unor structuri/ sisteme/ organizații.

Când te rogi pentru o schimbare într-un anumit domeniu al vieții tale, tu, fără să îți da seama, te rogi pentru ca lucrurile să fie zguduite în acel domeniu.

Când te rogi pentru o schimbare majoră în societate, tu te rogi, practic, pentru ca societatea să fie zguduită din temelii.

Sunteți interesați să aveți un impact mai mare un această lume?

Unii oameni vor să aibă influență; eu vreau să am impact.

Pe mine nu mă interesează să ies eu în evidență, să fiu eu în centrul atenției, să-mi crească mie popularitatea, să fiu urcat pe un piedestal; pe mine mă interesează să ating vieți, indiferent că lumea știe sau nu, indiferent că primesc aplauze/ recunoaștere sau nu. Pe mine mă interesează să ajut oamenii să se înțeleagă mai bine pe sine, să facă schimbări benefice în viața lor, să evolueze, să devină ei înșiși lideri/ mentori pentru alții.

O viață bine trăită este o viață în care ai un impact benefic asupra vieții altora, dar cei mai mulți oameni preferă să fie influenceri.

„Sunt un influencer!”

Serios? Și care este rezultatul influenței tale, cum s-a schimbat în bine viața oamenilor pe care i-ai influențat tu? (Touré Roberts) Traducerea Mihaela Dan


E greu să fii smerit atunci când ai o situație financiară foarte bună, când nu ai niciodată grija zilei de mâine din acest punct de vedere, când ești într-o stare de sănătate bună, când lucrurile merg bine din punct de vedere profesional și familial. În astfel de situații uiți să te mai rogi, uiți să mai comunici cu Dumnezeu, fiindcă ești foarte ocupat cu alte lucruri.

Când încep să apară problemele, când primești un diagnostic care te înspăimîntă, când familia ta se destramă, ajungi să nu mai ai bani de pâine, când rămâi fără slujbă și trec luni de zile și nu găsești un alt loc de muncă, iar facturile neplătite se adună, îți aduci aminte de Dumnezeu și te rogi de mai multe ori pe zi, cerând disperat ajutor. Nu mai ai nevoie să-ți aducă aminte preotul să te rogi, devii subit un credincios model, dai buzna în biserică în fiecare duminică, îți faci cruce și cazi în genunchi.

Și de cum se rezolvă problema, scurtezi programul de rugăciune și te rezumi la o chestie mai concisă, ceva de genul „Doamne, mulțumesc pentru ajutor!” și ai terminat până data viitoare când îți mai amintești de Dumnezeu.

Frumusețea instabilității, a momentelor de criză, este aceea că te aduc în poziția potrivită, acea a smereniei, în care poți auzi ce-ți spune Dumnezeu.

Și în 2024 vom asista la multe tipuri de instabilitate, mulți oameni care nu aveau o relație apropiată cu Dumnezeu vor ajunge să se smerească. (Touré Roberts) Traducerea Mihaela Dan


Aceia dintre voi care sunteți dispuși să treceți pe poziții, acolo unde vă cere Dumnezeu să fiți, pentru ca El să lucreze prin voi, veți constata că veți primi mai multe informații cu privire la ce aveți de făcut în continuare, cu privire la Misiunile voastre. Însă este important să urmați ghidarea, atunci când primiți semnalul de pornire și să faceți pasul în direcția în care sunteți ghidați, chiar dacă va fi inconfortabil, fiindcă nu vedeți unde veți păși.

Veți avea senzația că vi se cere să „pășiți în gol”, nu veți vedea nimic sub talpa voastră, însă dacă Dumnezeu vă spune să faceți pasul în acea direcție, o să constatați că se ridică o treaptă sub talpa voastră, pe măsură ce faceți pasul în față.

Vreau să înțelegeți bine ce înseamnă să urmezi ghidarea divină: Dumnezeu n-o să vă dea informații cu privire la destinație și n-o să vă dea informații cu privire la întreg traseul, de la A la Z. Uneori o să vă spună că din A trebuie să mergeți în B, alteori o să vă spună să mergeți în punctul A și să așteptați acolo îndrumări suplimentare.

Dumnezeu are de gând să vă conducă spre noi teritorii, spre noi experiențe, însă depinde de voi dacă aveți curajul să urmați ghidarea divină chiar și atunci când nu știți încotro vă duce.

Dumnezeu vrea să vă învețe în acest an cum se simte să mergi pe apă și ca să faceți asta este necesar să nu mai permiteți minții voastre să analizeze în fel și chip ghidarea divină, să vă convingă că este riscant/ periculos ce vi se cere să faceți, că „nu are logică”, etc. Este necesar să nu mai permiteți minții voastre să vă convingă să nu faceți ceea ce vă cere Dumnezeu să faceți. Și dacă veți reuși să reduceți la tăcere mintea voastră în situații ca acestea și veți urma ghidarea divină, veți constata că se întâmplă miracole.

Voi ați fost pregătiți toată viața pentru ceea ce aveți de făcut în perioada următoare. A venit vremea voastră. Și nu are nicio importanță că nu aveți educația pe care credeți că ar trebui să o aveți, că nu aveți relațiile pe care credeți că ar trebui să le aveți, că nu aveți banii pe care credeți că ar trebui să îi aveți; tot ce vă trebuie este credința nezdruncinată în Dumnezeu și determinarea de a-i urma ghidarea, indiferent unde vă duce aceasta.

Dumnezeu caută oameni prin care să lucreze pe Pământ; sunteți dispuși să vă puneți la dispoziția Lui?

Sunteți capabili să aveți mai multă încredere în ghidarea divină decât în ceea ce vă spune societatea/ lumea/ mintea voastră că e „normal”/ „bine”/ „logic”/ „avantajos”/ „prudent” să faceți?

O să urmați regulile/ criteriile/ standardele unei societăți care este în plin proces de destrămare sau o să urmați ghidarea divină?

Vă spun toate astea ca să vă pregătiți pentru ce va fi în 2024. Pentru că va trebui să fiți cum n-ați mai fost niciodată până acum, ca să vă aflați printre cei Aleși.

Mulți sunt chemați, puțini sunt cei Aleși.

Veți fi printre cei Aleși? Veți fi printre cei care „vor călca pe apă”?

Simțiți că vreți din toată inima să fiți printre cei folosiți de Dumnezeu pentru Lucrarea Sa? Sunteți pregătiți să-i spuneți lui Dumnezeu: „Doamne, sunt aici, la dispoziția Ta! Trimite-mă acolo unde vrei să merg, spune-mi ce vrei să fac!”?

Aveți curajul să urmați neabătut ghidarea divină, chiar dacă tot ce primiți sunt niște firimituri care vă arată încotro să faceți următorul pas?

Aveți în voi credință cât un grăunte de muștar, ca să vedeți că puteți muta munții? (Touré Roberts) Traducerea Mihaela Dan


În anul 2024 va trebui să mergeți la un nivel superior în ceea ce privește capitularea.

Un aspect al capitulării se referă la a capitula în fața măreției Menirii tale, a urma neabătut Calea care înseamnă împlinirea Menirii tale.

Dacă Dumnezeu spune că tu ești copilul lui și că ești menit să faci lucruri mari, încetează să te mai contrazici cu El și să crezi că nu ai cine știe ce valoare, că nu ești bun de nimic, că nu vei reuși niciodată să faci ceva important!

Uneori Dumnezeu îți va cere să faci ceva ce ți se pare că e prea mult pentru capacitatea ta și vei decide că nu poți să faci ce-ți cere El.

Înțelege că Dumnezeu știe mai bine decât tine de ce ești capabil și ce ești menit să faci, nu te mai lupta cu El în această privință!

Nu mai aștepta din partea celorlalți confirmare/ validare, când e vorba de valoarea ta!

Nu mai aștepta acordul celorlalți pentru a fi tu însuți, pentru a te manifesta la modul autentic! Dacă nu le convine cine ești tu la modul autentic, n-au decât să-i reproșeze lui Dumnezeu, pentru că El te-a făcut așa!

Dacă nu le convine că urmezi ghidarea lui Dumnezeu, n-au decât să se certe cu El, să-i reproșeze Lui că îți cere să faci acele lucruri! (Touré Roberts) Traducerea Mihaela Dan


În 2024 este necesar să ne folosim mai mult discernământul, atunci când ne facem alegerile.

Profunzimea conexiunii voastre cu Dumnezeu va determina nivelul discernământului vostru.

În lumea asta sunt o mulțime de falși profeți.

Vă dau un indiciu care să vă ajute să-i deosebiți pe adevărații profeți de falșii profeți: fiți atenți pe cine pun aceștia în centrul atenției.

Falșii profeți se vor pune pe sine în centrul atenției, au nevoie să iasă ei în evidență, este vorba despre ce pot ei, ce fac ei, ce buni sunt ei, ce succese au ei, etc. Totul este despre ei. Falșii profeți au nevoie de atenția celor din jur, de validarea/ admirația celor din jur.

Adevărații profeți îl pun pe Dumnezeu în centrul atenției, sunt conștienți că dacă ei fac lucruri uimitoare, dacă ei au puteri uimitoare, nu e meritul lor, personal, ci e Dumnezeu cel care lucrează prin ei.

Adevărații profeți nu vor să iasă în față, nu sunt interesați să fie în centrul atenției, nu au nevoie de aplauze, recompense, recunoaștere, etc. Adevărații profeți sunt smeriți. (Touré Roberts) Traducerea Mihaela Dan


Rugați-vă pentru voi, pentru cei dragi, dar nu uitați să vă rugați și pentru cei care sunt trimiși în viața voastră ca să vă hrănească/ susțină spiritual!

Dacă voi vă plângeți de nivelul atacului întunericului la adresa voastră, habar nu aveți la ce nivel sunt atacați acei preoți/ pastori/ lideri spirituali! Ei ar fi încântați să aibă parte doar de un atac la nivelul celui cu care vă confruntați voi…

Este responsabilitatea noastră să ne rugăm pentru acei oameni pe care Dumnezeu i-a adus în viața noastră ca să ne hrănească spiritual, fiindcă viața lor nu e ușoară, fiindcă Misiunea lor nu e ușoară, fiindcă ei sunt o țintă permanentă pentru întuneric. (Touré Roberts) Traducerea Mihaela Dan


În anul 2024 se va aprofunda conexiunea voastră cu Dumnezeu.

Iar asta va avea ca efect o mai mare integritate, fiindcă nu poți să te apropii de Dumnezeu și să mai faci cu aceeași lejeritate lucruri care sunt lipsite de integritate.

Iar acest nivel înalt de integritate va avea ca efect faptul că va crește impactul pe care il veți avea asupra celor din jur.

Iar creșterea impactului pe care il veți avea asupra celor din jur va avea ca efect faptul că veți realiza mai multe în serviciul lui Dumnezeu, veți fi mai eficienți – noi idei, noi oportunități, noi proiecte, creativitatea voastră va crește, ingeniozitatea voastră va crește. (Samuel Rodriguez) Traducerea Mihaela Dan


Confluența este atunci când două râuri se unesc și devin unul singur. Două cursuri de apă, având fiecare matca lui, se unesc și devin un singur flux, mai puternic decât fiecare în parte.

Eu simt că acum suntem într-o perioadă în care are loc o confluență spirituală. Eu simt că are loc o astfel de confluență de câte ori venim împreună în comunitatea noastră spirituală.

Noi nu ne adunăm într-o asemenea comunitate pentru ca după aceste întâlniri fiecare dintre noi să revină neschimbat la vechiul său curs, la vechea sa matcă; ne adunăm pentru că știm că după ce are loc o confluență spirituală ne îmbogățim cu toții în interior, ne schimbăm în bine și că astfel vom deveni mai puternici atunci când vom merge fiecare la casa lui.

Confluența este mai importantă decât influența.

În afaceri se spune că înainte de a-ți propune să influențezi/ schimbi ceva, este mai întâi necesar să experimentezi o confluență cu acel ceva, să cunoști îndeaproape acel ceva, ca să știi ce ai de schimbat și care este cea mai potrivită modalitate de a o face.

Cei mai mulți dintre noi vor să influențeze niște medii „din afară”, fără a experimenta confluența cu acele medii, fără a le cunoaște din interior.

Noi ne propunem uneori să schimbăm societatea/ comunitatea în care trăim, dar nu vrem să avem nimic de-a face cu aceasta, nu vrem să o cunoaștem din interior înainte de a ne gândi să o schimbăm. Ne ținem departe de această societate/ comunitate, preferăm să fim în afara ei și apoi avem pretenția să venim cu regulile noastre, cu standardele noastre și toți să se schimbe după cum vrem noi. Și ajungem să fim frustrați de faptul că planurile noastre nu funcționează în practică, în condițiile în care nu am studiat din interior mediul pe care dorim să-l schimbăm. (Sarah Jakes Roberts) Traducerea Mihaela Dan


Confluență.

O căsnicie nu înseamnă ca unul dintre parteneri să-l influențeze pe celălalt în așa fel, încât acesta din urmă să se transforme după voia primului. O căsnicie înseamnă o confluență care să aibă ca rezultat un flux în care fiecare dintre cele două persoane sunt mai puternice, urmare a acelui parteneriat, este un flux care face ca ambele persoane să obțină plus valoare.

Confluența este necesară în organizațiile voastre, dacă vreți ca mai apoi să le influențați într-un sens benefic. Dacă urmăriți înainte de toate confluența, veți constata că din două idei bune, oferite de două persoane diferite, poate ieși în urma discuțiilor din grup o idee excelentă.

Noi putem avea o idee foarte bună, putem s-o transformăm într-un proiect important, putem realiza acea organizație/ afacere/ comunitate/ parteneriat, dar dacă vrem ca lucrurile să funcționeze eficient în cadrul acesteia/ acestuia, atunci nu putem opta pentru regimul dictatorial, ci pentru varianta confluenței, în care eu sunt interesat să aflu cum gândești, ce-ți dorești, ce idei ai, în care sunt interesat să înțeleg poziția ta, să-ți înțeleg perspectiva.

O organizație/ comunitate/ relație/ căsnicie merge când funcționează pe principiul confluenței, când fiecare dintre parteneri este conștient că totul funcționează mai bine când lucrăm ca o echipă, în colaborare, nu când suntem în concurență unul cu altul, nu când încercăm să le-o luăm înainte altora, să-i boicotăm/ blocăm, ca să avem noi șanse mai mari de a ieși în față.

O organizație/ comunitate/ relație/ căsnicie merge când funcționează pe principiul confluenței, când fiecare dintre parteneri este conștient că putem realiza mai multe atunci când lucrăm în echipă, decât atunci când lucrăm de unii singuri, că suntem o forță atunci când suntem mai mulți. (Sarah Jakes Roberts) Traducerea Mihaela Dan


Confluență.

Confluență spirituală.

Fluxul vieții tale care se unește cu fluxul lui Dumnezeu și care te face să devii mai puternic decât erai.

Unii dintre voi ați plasat în urmă cu ceva timp o sămânță de Dumnezeu/ Lumină în copilul vostru sau în comunitate și vă întrebați dacă acea sămânță va mai da rod vreodată, fiindcă nu vedeți nicio schimbare.

Eu vă spun că sămânța pe care ați plasat-o în acel copil sau în acea comunitate este încă acolo, nu s-a pierdut, că va veni momentul în care acel copil/ acea comunitate vor intra în confluență cu fluxul de Lumină care va izvorî din sămânță plantată de voi și Dumnezeu va lucra în viața lor.

Nu vă faceți griji cu privire la direcția în care merge acel copil/ acea comunitate, fiindcă odată ce vor intra în confluență cu fluxul lui Dumnezeu, vor fi influențate major de acesta din urmă. Dumnezeu poate anihila orice formă a răului/ întunericului.

În mod similar, confluența cu un om care are un nivel mai înalt de Conștiință poate influența major un om cu un nivel mai redus de conștiință, dacă acesta din urmă este dispus să se deschidă la influența celui dintâi. Și uneori este vorba despre elevul care își întâlnește Maestrul, iar după această confluență, elevul devine el însuși un Maestru. (Sarah Jakes Roberts) Traducerea Mihaela Dan


Cei mai mulți oameni urăsc schimbările de curs, preferă să rămână în zona lor de confort/ vechea matcă toată viața.

Dacă vrem să funcționăm în aliniere cu Dumnezeu, să facem parte dintr-un flux mai puternic, este necesar să fim dispuși să acceptăm o schimbare majoră a cursului vieții noastre, să renunțăm la anumite credințe/ tipare/ dependențe/ comportamente/ obiceiuri.

Nimeni nu-ți spune la ce va trebui să renunți atunci când începi să visezi și apoi faci primii pași în direcția împlinirii visului tău; afli despre asta abia atunci când are loc confluența cu un om care are potențialul de a-ți schimba cursul vieții, de a te aduce mai aproape de Dumnezeu.

Schimbarea cursului vieții tale, așa cum o știai până la acel moment, este o decizie dificilă. Întâlnești acel om care te poate conduce într-o nouă direcție care ar putea deveni noua ta „matcă” și ai de luat o decizie care-ți schimbă viața. Și uneori omul care te-a ghidat în acea nouă direcție, Mentorul tău, nu va rămâne până la finalul vieții tale alături de tine, relația voastră nu va fi una de durată, așa cum ți-ai fi dorit.

Sunt o mulțime de lideri care s-au confruntat în procesul devenirii lor cu această situație, care au fost ghidați până la un punct de un mentor și apoi drumurile lor s-au despărțit, iar la vremea respectivă acei lideri s-au simțit abandonați, s-au simțit respinși de mentorii respectivi.

De fapt, nu este vorba de respingere sau abandon, este vorba despre faptul că acei mentori și-au încheiat rolul în viața discipolilor respectivi și și-au văzut de propria Cale. Este vorba despre faptul că uneori chiar acei mentori au experimentat o schimbare a cursului vieții lor.

Oamenii răspund Chemării atunci când o aud, dar nu știu ce sacrificii va presupune acea Chemare, nu știu că este posibil ca la un moment dat să li se ceară să renunțe la lucruri/ persoane foarte importante pentru ei.

Uneori, în momente în care nu știm nici noi încotro ne îndreptăm, vor fi aduși în calea noastră oameni noi, care nu știm foarte clar ce rol vor avea în viața noastră, dar dacă există această confluență, este de dorit să-i primim și vom vedea pe parcurs care este locul pe care-l vor ocupa ei în acest puzzle.

Unii oameni pe care îi dorești ca mentori te vor respinge în mai multe rânduri, îți vor spune să nu te mai ții după ei, dar dacă îți dorești cu adevărat să te accepte lângă ei, este necesar să insiști, pentru că astfel se vor convinge că ești foarte hotărât în ceea ce-ți dorești și că ești decis să-i urmezi, indiferent în ce direcție merg ei.

Nu mai așteptați să vă spună alții unde vă potriviți, unde este locul vostru! Dacă vă e clar unde este locul vostru, dacă simțiți foarte clar că locul vostru este lângă un anumit om/ mentor/ ghid, urmați acel om, fiți perseverenți, iar el va vedea că vă potriviți în acel loc.

Un mentor nu este interesat de discipoli care au nevoie să fie validați de el, care fac tot ce pot ca să iasă în evidență, ci este interesat de discipoli care dovedesc că simt ceva de genul „Sunt chemat să fiu în preajma ta și indiferent ce ar fi, îmi urmez Chemarea!” și fac ceea ce simt. (Sarah Jakes Roberts) Traducerea Mihaela Dan


Unii dintre voi simțiți că vechea voastră matcă nu vă mai cuprinde, că sunteți pe punctul de a vă schimba direcția.

Unii dintre voi aveți nevoie de ajutor, fiindcă vă simțiți pierduți/ confuzi în acest proces de tranziție, fiindcă cei din jur nu vă înțeleg și poate chiar vă reproșează că v-ați schimbat, că nu mai vorbiți cu ei, că îi respingeți, iar voi nu știți ce să le spuneți, fiindcă nu știți nici voi ce vi se întâmplă, nu mai știți cine sunteți, ce vreți, încotro vă îndreptați și practic nu aveți cum să le explicați altora ceea ce nu înțelegeți nici voi.

Știu că nu vă e ușor celor care sunteți acum în această etapă, dar vă îndemn să nu opuneți rezistență, să lăsați lucrurile să curgă și pe parcurs veți căpăta mai multă claritate. Nu vă agățați de Vechi, nu vă agățați de vechea matcă, fiindcă aceasta nu vă mai reprezintă!

Vă îndemn să nu respingeți oamenii noi care vă apar în cale, chiar dacă acum nu știți exact care este rolul lor în noua voastră viață. Pe parcurs vă veți lămuri care va fi rolul lor.

Nu mai căutați atenția/ validare din partea celorlalți! Nu mai încercați să-i convingeți că sunteți buni în ceea ce faceți, că meritați să lucreze cu voi! Voi vedeți-vă de treaba voastră, faceți cât puteți de bine ceea ce aveți de făcut, iar atunci când cei din jur vor avea nevoie de ajutor și vor căuta un om pe care să se poată baza, o să constate că voi sunteți omul cel mai potrivit. Asigurați-vă că aceia care caută ajutor vor găsi în voi un om care nu-i judecă pentru ritmul în care avansează pe Calea lor, pentru că știți cât de greu a fost și pentru voi la început să intrați în fluxul lui Dumnezeu.

Veți ști că a venit timpul unei schimbări de direcție într-un anumit sector al vieții voastre atunci când e ceva/ cineva care vă trage în jos, iar asta este inconfortabil, fiindcă voi simțiți dorința de a urca tot mai mult pe scara evoluției personale.

Și ceea ce vă trage în jos acum poate fi ceva/ cineva care în trecut v-a ajutat să creșteți sau v-a fost chiar mentor într-o anumită etapă.

Când simțiți că acel om vă încetinește creșterea, că nu mai rezonați cu el, e timpul unei schimbări de direcție, e timpul să-i dați drumul persoanei respective. (Sarah Jakes Roberts) Traducerea Mihaela Dan


Una dintre temele lunii ianuarie 2024 este cea care ține de o energie surprinzătoare a unei REORGANIZĂRI RAPIDE.

Această energie a reorganizării este suprinzătoare pentru că în general, luna ianuarie este pentru mulți oameni ca un fel de „mahmureală” după tot ce s-a întâmplat în decembrie, este o lună cu o energie mai slabă, oamenii își revin încet după perioada sărbătorilor, după Revelion și abia de prin februarie-martie începe „mișcarea”.

De această dată, însă, ianuarie va fi o lună cu o energie intensă, va fi multă mișcare. Asta nu înseamnă neapărat că vă veți mișca împotriva voinței voastre, că veți fi forțați într-un fel sau altul să fiți în mișcare, dar să nu vă mirați dacă anumite lucruri din viața voastră intră în vrie și va avea loc o schimbare/ reorganizare neașteptată, pe care poate nu v-o doreați.

Lucrurile se vor alinia în așa fel în ianuarie, încât va avea loc o schimbare/ reorganizare rapidă.

Va fi ca și cum piesele de puzzle se aranjează foarte repede, toate elementele se „așează” într-un mod care face ca schimbarea să aibă loc într-un timp record.

De asemenea, dacă vor mai exista chestiuni colaterale care trebuie rezolvate, ca urmare a acelei schimbări/ reorganizări sau dacă sunt unele lucruri pe care încercați să le faceți/ rezolvați de câteva luni, dar nu ați reușit până acum, ele vor fi rezolvate până la finalul lunii – va fi ca și cum în ianuarie ați desfunda un canal înfundat. (Lee Harris) Traducerea Mihaela Dan


Pentru mulți oameni în luna ianuarie 2024 lucrurile se vor întâmpla cu viteza luminii, ei vor fi pregătiți astfel să facă față energiei „electrice” a lunii februarie.

Întreg anul 2024 va fi unul foarte intens, iar la nivel personal el va fi anul PUTERII și AL MENIRII. Acest an ne va ajuta să găsim în noi o putere care nu știam că există acolo și de asemenea, să ne lămurim care este Menirea noastră, să descoperim noi fațete ale Menirii noastre sau să ne aliniem cu Menirea noastră, să intrăm la modul asumat pe Calea care înseamnă împlinirea Menirii noastre.

Într-un fel, luna ianuarie va fi o ultimă șansă de a „pune lucrurile la locul lor” în viața voastră, după ce în ultimele luni ați simțit că treceți printr-un gen de „curățenie”, în care a ieșit la suprafață ceea ce nu-și mai are locul în viața voastră; acum aveți ocazia să scoateți „gunoiul” din casă.

Pe de altă parte, unii vor constata că în ianuarie, care de obicei este o lună mai liniștită, vor avea mai mult de alergat decât în restul anului. Ca atare, luați-vă timp pentru a vă odihni, atunci când e posibil, ca să puteți face față „alergăturii” din această lună. (Lee Harris) Traducerea Mihaela Dan


Una dintre temele lunii ianuarie 2024 este „ÎN CINE ȘI ÎN CE POȚI AVEA ÎNCREDERE?”.

Este valabil la nivel global, dar și la nivel personal. Și ține de o schimbare a identității voastre, care va produce schimbări și în modul în care relaționați cu alții, va produce schimbări în relațiile voastre.

La nivel global apar la suprafață noi și noi informații care ne fac să punem sub semnul întrebării niște lucruri care până de curând credeam că sunt „adevărate”. Tot mai mulți oameni își dau seama că informații importante le-au fost ascunse, că au fost manipulați, pentru că nu s-a dorit ca ei să știe tot adevărul. Aceste dezvăluiri vor continua, vor ieși la suprafață noi adevăruri dureroase/ întunecate la nivel global.

La nivel personal vom descoperi lucruri noi, surprinzătoare, despre noi înșine, lucruri care erau în interiorul nostru, dar nu ne-am dat seama (relația cu noi înșine) sau despre alții (relația cu alte persoane).

Uneori noi primim lecții dure în relații, se întâmplă lucruri care ne fac să-i vedem într-o altă lumină pe cei apropiați (parteneri de cuplu, părinți, prieteni, parteneri de afaceri, etc), iar acele experiențe dureroase ne fac să nu mai avem încredere în oameni.

Acele experiențe dure sunt menite, printre altele, să ne învețe să ne folosim discernământul, să nu mai avem încredere oarbă în oricine, să conștientizăm „Da, poate că n-ar fi trebuit să mă grăbesc să intru într-o relație cu acea persoană, poate ar fi fost mai bine să-mi iau mai mult timp ca să o cunosc, ca să văd dacă pot avea încredere în ea”/ „ Poate că ar fi trebuit să fiu mai atent la energia acelei persoane/ acelui anturaj, să țin cont de ceea ce-mi spunea rezonanța mea și să mă comport altfel decât am făcut-o”. (Lee Harris) Traducerea Mihaela Dan


Unii dintre noi trecem acum printr-o perioadă tranziție în care ne redefinim, ne schimbăm prioritățile și începem să ne dorim să facem diferența în această lume, să facem să conteze viața noastră. Iar această schimbare la nivel personal ne conduce către relații cu alt gen de oameni - unii în care putem avea încredere, unii cu care putem avea conexiuni mai profunde, pentru că și noi ne comportăm altfel.

Vă sugerez să reflectați la următoarele aspecte, apropo de relațiile voastre de până acum:

*Eu am fost sincer în relațiile mele (de cuplu, de prietenie, profesionale, de afaceri, etc)?

*Mi-am rostit adevărul în relații sau am preferat să le fac pe plac altora, ca să fiu acceptat/ validat/ iubit, ca să mă integrez?

*M-am implicat 100% în acele relații sau nu?

*Eu am fost un om de încredere în acele relații?

De multe ori, atunci când este vorba despre a avea încredere în altcineva, oamenilor le este frică, fiindcă se tem să nu fie răniți. Dar nu poți avea conexiuni profunde dacă nu ai curajul să-ți deschizi inima, să te arăți vulnerabil.

Anul acesta învățăm să avem mai multă încredere în noi înșine, în intuiția noastră, în alegerile pe care le facem. Și e posibil să constatați că o să apară forțe care vi se vor opune, că veți fi testați. De exemplu, vă decideți să faceți ceva ce în trecut n-ați fi avut curajul să faceți și o persoană apropiată vă spune că nu e cea mai bună idee, că e riscant, că s-ar putea să aveți de pierdut, etc.

E alegerea voastră dacă aveți încredere în voi, în ce vă simțiți ghidați că faceți sau aveți mai multă încredere în părerea altora.

Nu fiți duri cu voi înșivă; noi toți facem ce putem mai bine, de la nivelul de înțelegere/ conștiință la care ne aflăm și învățăm din fiecare experiență cum să facem alegeri mai bune. Vom mai face alegeri greșite, dar vom învăța din ele și data viitoare vom alege mai bine.

Și este necesar să vă folosiți discernământul nu doar în chestiuni personale, ci și când e vorba despre chestiunile de la nivel global: aveți încredere în ce simțiți voi că este adevărat sau aveți încredere în ce vă spun alții (guverne, politicieni, „experți”, etc) că e adevărat? (Lee Harris) Traducerea Mihaela Dan


O temă a lunii ianuarie 2024 este „AI ÎNCREDERE ÎN CĂLĂTORIA TA PE PĂMÂNT?”.

Poți să te concentrezi pe tine, pe ce este în interiorul tău, pe ce simți și faci tu, în loc să te concentrezi pe ceea ce se întâmplă în exterior, pe ceea ce spun/ fac alții? Poți să fii propria sursă de Putere, indiferent ce se întâmplă în exterior?

Te-ai lămurit cine ești tu, ce îți dorești tu cu adevărat, care sunt visurile tale, care este Menirea ta, reflectezi la ceea ce vrei să schimbi în viața ta, la ce ai putea crea nou/ mai benefic în viața ta?

Fiecare dintre noi avem o Călătorie unică în această viață umană. Nu te crampona de faptul că acum treci printr-un moment foarte greu sau că traversezi o perioadă foarte bună. Viața ta nu este definită de un moment sau altul, de o încercare sau alta, ci este un întreg proces, o Călătorie cu suișuri și coborâșuri. Ai încredere în această Călătorie, ai încredere că totul are un rost?

Poate că nu ești foarte mulțumit de modul în care merg lucrurile acum în viața ta, dar poți să ai încredere că nimic nu este întâmplător, că ceea ce ți se întâmplă are un sens și că ai de învățat din toate experiențele prin care treci?

Și dacă răspunsul este „Nu, nu am încredere”, acesta este un indiciu clar că sunt niște lucruri dereglate în viața ta și ar fi spre binele tău să vezi despre ce este vorba și să te ocupi de ele. (Lee Harris) Traducerea Mihaela Dan


Una dintre temele lunii ianuarie 2024 se referă la faptul că VOR IEȘI ÎN EVIDENȚĂ LUCRĂTORII ÎN LUMINĂ, aceștia se vor simți mult mai conectați la Menirea lor.

Termenul de Lucrător în Lumină poate să pară mai pretențios, poate să-i facă pe unii oameni să simtă că nu se încadrează în această categorie, însă din punctul meu de vedere, Lucrător în Lumină este orice om care vrea să facă bine în jur, care vrea la modul sincer să contribuie atât cât poate el la a aduce mai mult Bine în această lume, care vrea să atingă într-un mod benefic viața celor din jur. Poate că nu reușești întotdeauna să faci bine celor din jur, poate că ai și tu zilele tale proaste, când abia ai grjă de tine, dar în general, dacă ești un om care vrea să facă bine în jurul său, care face ce poate el pentru ca în grupul său/ comunitatea sa/ lume să fie mai multă pace, armonie, colaborare, înțelegere, atunci ești un Lucrător în Lumină.

Nu trebuie să faci parte din comunitatea spirituală ca să fii un Lucrător în Lumină, poți să nu ai nicio idee despre spiritualitate, dar să fii un om bun, să faci binele acolo unde mergi, să împrăștii bună dispoziție, să faci glume, să le dai celor cu care interacționezi o stare de bine – atunci ești un Lucrător în Lumină.

Pe parcursul anului 2024 vor ieși în față Lucrătorii în Lumină, este vremea lor – ei vor simți o Chemare foarte puternică în sensul de a fi mai activi, de a-și asuma Menirea, treacând peste orice reținere.

Un motiv este și faptul că 2024 va fi un an fără precedent din punct de vedere al numărului celor care se vor elibera de vechea programare, de vechile tipare/ reguli și asta va duce la o vindecarea vechilor traume – unele dintre ele generaționale – și la o „renaștere” individuală, o trezire a oamenilor la o nouă identitate, care este aliniată cu sufletul lor.

2024 va avea Focul interior și Puterea ca elemente definitorii ale noului vostru Sine, un Foc interior și o Putere pe care nu le-ați mai avut niciodată până acum sau dacă le-ați avut, nu le-ați simțit niciodată la nivelul la care le simțiți acum.

Acest Foc interior este caracteristic energiei Renașterii, poate fi unul intens și nu va fi întotdeauna ușor, dar procesul de eliberare a Vechiului din interiorul și exteriorul vostru va avea ca efect faptul că veți accesa o mai mare Putere personală.

Unii dintre voi sunteți pregătiți, de-abia așteptați să treceți la treabă, voi simțiți că 2024 va fi anul vostru, că veți urca la un nou nivel pe Calea voastră, că veți trece la un nou mod de a funcționa, că veți deveni o nouă Versiune a voastră.

Alții gândesc ceva de genul: „Of, aș vrea să am curajul să fac pasul în față…”. Ei bine, voi o să constatați că anul 2024 va fi ca un combustibil pentru rachete și o să vă împingă să deveniți mai mult din cine sunteți meniți să fiți. O să vă împingă să dați drumul unor aspecte mai vechi ale identității voastre, aspecte pe care le-ați dezvoltat poate ca un mecanism de protecție în situații traumatizante sau pentru că atât ați știut și ați putut să fiți în perioada respectivă, atât vi s-a permis să fiți în contextul respectiv. (Lee Harris) Traducerea Mihaela Dan


Nu contează că ești un Lucrător în Lumină care are o viziune înaltă asupra a ceea ce are de făcut/ creat, care inspiră/ atinge viețile mai multor oameni sau că ești un Lucrător în Lumină care face gesturi de bunătate/ generozitate care par „minore”, care ating „doar” câteva zeci de oameni din comunitatea sa - toți sunteți importanți, contribuția fiecăruia dintre voi contează.

În 2024 vor fi activați mai mulți Lucrători în Lumină decât în ultimii 6 ani, vor mai mai mulți ca oricând Lucrătorii în Lumină care se vor dedica la modul hotărât Menirii lor, care își vor face Lucrarea în ciuda tuturor obstacolelor, care își vor asuma acest rol fără să se mai teamă de ceea ce cred/ spun/ fac cei din jur.

Și dacă sunteți unul dintre cei care au stat în stand by, așteptând momentul în care să se implice la modul serios în serviciul Binelui comun, veți simți că în luna ianuarie „sunteți băgați în priză”.

Pe de altă parte, unii dintre Lucrătorii în Lumină care își fac munca de ani sau decenii se simt epuizați, simt că nu mai pot, că vor „să-și dea demisia”.

Nu e o noutate, ni s-a întâmplat tuturor să avem momente în care simțim că nu mai putem, că nu mai vrem, că este o povară prea mare pe umerii noștri, dar dacă permiți acelor gânduri/ emoții/ energii să treacă prin tine din spațiul acceptării, constați că se întâmplă o schimbare semnificativă: fie rămâi pe poziții, dar Misiunea ta capătă valențe noi, faci lucruri noi, ai parte de noi experiențe, fie ești trimis pe o altă poziție unde să faci munca Lucrătorului în Lumină.

Așadar, luna ianuarie va fi uriașă din punct de vedere al Chemării pe care o veți simți în a vă împlini Menirea.

Este posibil ca unii dintre voi, Lucrătorii în Lumină, să experimentați o mare frustrare sau furie în prezent. Nu fiți dezamăgiți, nu vă judecați pentru asta: această frustrare/ furie este cea care vă face să deschideți o nouă ușă și să intrați într-un nou „spațiu”, este cea care „declanșează” o revelație care va schimba totul. (Lee Harris) Traducerea Mihaela Dan


O temă a lunii ianuarie 2024 ține de faptul că VEȚI RECONSIDERA RELAȚIA VOASTRĂ CU PROFEȚIA.

Mulți dintre voi veți constata că se vor dezvolta substanțial capacitățile voastre intuitive și de asemenea, va crește capacitatea voastră de a comunica cu ghizii voștri spirituali, de a recepționa mesajele din Lumea de Dincolo.

Personal, când am avut primele experiențe intuitive/ spirituale, cu mulți ani în urmă, am fost tentat să pun pe un piedestal oamenii care aveau astfel de abilități și să mă bazez pe ce spuneau ei mai mult decât pe ceea ce simțeam eu, mai mult decât pe ce-mi spunea propria intuiție.

Nu ajungeți să vă definiți prin capacitățile voastre intuitive/ extrasenzoriale, dacă deja le aveți, rămâneți cu picioarele pe pământ!

Tot mai mulți oameni vor cunoaște o maturizare în ceea ce privește relația lor cu intuiția și cu ghizii spirituali și vor fi mai reticenți în a lua de bune tot felul de profeții întunecate, care induc frica și care împiedică oamenii să-și creeze un viitor mai bun, pentru că ei își concentrează atenția/ energia asupra acelor profeții care vorbesc despre tot ce poate fi mai rău.

Și eu nu spun să refuzi să vezi/ ții cont de niște adevăruri întunecate din această lume; eu mă refer la faptul că nu este o idee bună să te concentrezi pe niște profeții întunecate, să te gândești des, cu frică/ îngrijorare la acestea, să vorbești cu alții despre acestea, să trăiești în frică, etc.

Eu nu am rezonat niciodată cu ideea că este 100% sigur că o anumită profeție se va împlini, pentru că nimic nu este bătut în cuie, avem liber arbitru, umanitatea poate schimba lucrurile, în funcție de alegerile pe care le face în fiecare moment.

Da, există niște teme generale, niște direcții în care se poate previziona că vor merge lucrurile, dar modul în care se petrec lucrurile se poate schimba, în funcție de diverse elemente de parcurs, de răspunsul pe care-l dă umanitatea în diverse situații.

În 2024 tot mai mulți oameni vor înceta să creadă orbește niște profeții întunecate și vor avea mai multă încredere în ceea ce le spune intuiția lor. (Lee Harris) Traducerea Mihaela Dan


O temă a lunii ianuarie 2024 se referă la o ENERGIE A CREAȚIEI FOARTE INTENSĂ, CARE NE ÎMPUTERNICEȘTE. Iar aceasta se va manifesta în moduri noi.

De exemplu, poate să fie vorba despre faptul că unii dintre voi veți crea lucruri noi, care nu au mai fost create până acum sau că veți intra în teritorii noi cu creațiile voastre. Alții ați încercat și în trecut să creați un anumit lucru, dar nu v-a ieșit; acum veți găsi moduri noi de a aborda lucrurile și veți reuși să creați ceea ce v-ați dorit.

Luna ianuarie va fi mai degrabă despre a pregăti terenul, decât despre a construi. Vă veți contura viziunea a ceea ce vreți să faceți - va fi ca și cum ați pregăti și ați decora camera bebelușului, ca să fie totul pregătit în momentul în care copilul vine pe lume. (Lee Harris) Traducerea Mihaela Dan


O temă a lunii ianuarie 2024 se referă la faptul că JOACA ȘI BUCURIA SUNT SUPERPUTERI

Joaca, râsul, bucuria vor fi remediile pentru perioadele de haos prin care vom trece în anul 2024. Pentru că în acest an va exista haos și stres la nivel global. Joaca, râsul și bucuria sunt răspunsul cel mai potrivit, nu furia, îngrijorarea, panica, agresivitatea.

Joaca și bucuria sunt energii sacre, necesare acum pe Pământ, pentru că acestea au o vibrație înaltă, care contracarează energiile haosului/ stresului.

Observați în ce zone ale vieții voastre puteți aduce mai multă joacă, bucurie, mai multă veselie.

Este ușor să neglijezi/ desconsideri joaca, bucuria și râsul, să crezi că nu sunt ceva serios, că nu e momentul pentru joacă și râs atunci când traversezi o perioadă de instabilitate/ haos. De fapt, atunci când trecem printr-o asemenea perioadă este mai important ca oricând să accesăm energia de vibrație înaltă a jocului, a râsului, a bucuriei. (Lee Harris) Traducerea Mihaela Dan


Vă prezint inca una din temele anului 2024: ACCELERAREA EVOLUȚIEI PERSONALE.

Noi dăm drumul Vechiului mod de a fi/ trăi (vechi obiceiuri/ comportamente/ credințe/ alegeri) și permitem Noului să intre în viața noastră.

Unele dintre lucrurile noi pe care le veți face/ alege în 2024 pot să se refere la o schimbare radicală față de ceea ce făceați/ vă caracteriza în 2024. Poate să vă surprindă chiar pe voi și poate să-i surprindă și pe cei din jur schimbarea radicală pe care o văd în ceea ce privește modul vostru de a gândi/ funcționa, în alegerile pe care le faceți.

Și pot fi schimbări de orice fel, pornind de la dietă și ajungând până la faptul că decideți să faceți o prioritate din a funcționa în aliniere cu Dumnezeu, deși până acum acest subiect nu era unul de interes pentru voi.

Poate fi o schimbare în interiorul vostru sau poate fi o schimbare radicală în exterior, în sensul că anul ăsta decideți să acționați în sensul împlinirii visului vostru, după ce ani la rând nu ați făcut nimic în acest sens.

Pot fi schimbări radicale în modul în care priviți relațiile, în modul în care funcționați în relații (de cuplu, de prietenie, de afaceri, profesionale, etc), pot fi despărțiri sau pot fi noi începuturi în relații.

Este foarte importantă calitatea relațiilor pe care le avem, pentru că oamenii cu care avem relații ne influențează, că suntem conștienți sau nu.

Când intrăm în relații cu alt gen de oameni decât cei cu care relaționam până acum, și noi ne schimbăm. Relațiile cu oameni cu un nivel mai înalt de conștiință reprezintă o oportunitate ca noi înșine să ne schimbăm, să creștem ca nivel de conștiință.

Faptul că simțim că nu mai rezonăm cu niște oameni cu care până de curând simțeam că ne potrivim este un semn că este timpul pentru o schimbare. Și asta poate presupune o schimbare a modului în care funcționați în cadrul acelei relații, o schimbare a dinamicii relației respective, dar poate să însemne și o rupere a relației. (Lee Harris)


Câteva dintre temele anului 2024 la nivel individual sunt: LIBERTATE PERSONALĂ, CONEXIUNE, BUCURIE. Acestea vor fi de mare interes pentru oameni în anul 2024.

Căutați lucrurile/ persoanele/ relațiile/ activitățile care vă fac să experimentați sentimentul Libertății personale, al Conexiunii profunde și al Bucuriei!

Și unii dintre voi știți că, spre exemplu, nu ați mai simțit adevărata Bucurie de ani de zile. Faceți lucruri care vă aduc Bucurie măcar de câteva ori pe săptămână.

Anul 2024 va însemna schimbări radicale în modul în care gândiți/ funcționați, în valorile/ prioritățile voaste. Vi se va întâmpla celor mai mulți dintre voi, dar veți vedea asta și la cei din jur. Este posibil să fiți șocați voi înșivă de schimbarea care s-a petrecut în/ cu voi, dar este posibil ca și cei din jur să fie șocați de această schimbare radicală pe care o văd la voi.

Schimbările acestea interioare vor produce schimbări și la nivelul relațiilor voastre – unele relații vor intra într-o nouă etapă, vor funcționa pe alte baze, altele se vor încheia.

De asemenea, vor intra în viața voastră oameni noi, veți intra în relații noi (de cuplu, de prietenie, profesionale, de afaceri, etc). (Lee Harris)


Una dintre temele anului 2024 este legată de ENERGIA REVOLUȚIEI GLOBALE.

Noi vedem deja de ceva timp semnele unei schimbări revoluționare la nivel global, dar aceasta se va accentua în 2024.

Semințele nemulțumirii cresc peste tot, în ceea ce privește marea masă a oamenilor. Opresiunea și nedreptatea tot mai evidente vor face ca oamenii să răbufnească, să se manifeste mai ferm.

În ultimii ani au existat nemulțumiri, au existat proteste împotriva opresiunii/ restrângerii libertăților cetățenești/ nedreptății, dar acum acestea vor fi exprimate mai vocal, energie revoluției se va simți la nivel global.

Nu pot să spun exact cum se va maifesta această energie, dar pot să spun că oamenii vor avea un nivel al toleranței mult mai redus atunci când vor fi supuși unor încercări de a fi controlați, când vor exista noi încercări de a li se restrânge niște drepturi/ libertăți. Fie că vor fi nedreptăți din partea unor instituții/ sisteme, fie că va fi vorba de astfel de lucruri la nivel guvernamental, oamenii vor reacționa, nu vor mai tolera cât au tolerat în anii trecuți.

Și unul dintre motive va fi acela că adevăruri ascunse pentru mult timp, adevăruri întunecate legate de corupție, manipulare, opresiune, etc vor continua să iasă la iveală, iar oamenii le vor afla – la nivel energetic este un gen de efect al bulgărelui de zăpadă care se rostogolește și se face tot mai mare.

Focul nemulțumirilor existente la nivel colectiv se va amplifica, iar anul 2024 va fi unul în care va fi atins nivelul maxim. (Lee Harris)


Două întrebări pe care vi le puteți adresa acum, la început de an:

1.„Care sunt lucrurile la care sunt pregătit să renunț/ pe care sunt pregătit să le eliberez în 2024?”

Poți aborda această întrebare în două moduri diferite.

Unul este să îți pui întrebarea și să observi ce anume îți vine imediat în minte – acesta este răspunsul intuitiv. Și s-ar putea să te surprindă răspunsul intuitiv care îți este „livrat”.

Al doilea este să-ți iei timp și să reflectezi la această întrebare și apoi să faci o listă cu lucrurile pe care te simți pregătit să le eliberezi/ la care ești pregătit să renunți în acest an.

Spre exemplu, cineva poate să spună că este pregătit să renunțe la conflictul cu o rudă, altcineva poate spune că este pregătit să elibereze tendința de a opune rezistență schimbării, cineva este pregătit să renunțe la o relație care nu mai funcționează, etc.

2. „Ce mă simt pregătit să creez și să invit în viața mea în 2024?”

Nu judecați ceea ce „vă vine” ca răspuns intuitiv.

La ce mă refer: la un seminar pe care l-am făcut recent, i-am invitat pe participanți să răspundă la aceste două întrebări. Și una dintre femeile prezente a spus că își dorește să invite o relație romantică în viața sa, că își dorește o relație de cuplu, dar pe de altă parte, a completat că se judecă pentru această dorință, fiindcă știe că nu trebuie să tânjească la o relație de cuplu, fiindcă o femeie evoluată spiritual știe că nu are nevoie de un bărbat ca să o împlinească/ facă fericită.

Permiteți-vă să aveți astfel de dorințe, nu este nimic în neregulă/ „nespiritual” să vă doriți o relație de cuplu! (Lee Harris) Traducerea Mihaela Dan


We are not just here together to keep each other company.

We are here together to show each other God.

The portal is each other. (Jeff Brown)

Las mai jos și traducerea în limba română, dar energia acestor cuvinte în limba engleză nu o poate reda nicio traducere.

Noi nu suntem aici, împreună, doar ca să ne ținem companie unul altuia.

Suntem aici ca să ni-l arătăm unul altuia pe Dumnezeu.

Fiecare dintre noi suntem un portal pentru celălalt. (Jeff Brown) Traducerea Mihaela Dan


În ultima perioadă activitatea solară a fost foarte intensă, valurile de energii care au ajuns pe Pământ au un nivel de vibrație foarte ridicat și acestea au avut efecte asupra noastră, a tuturor.

Unii dintre noi se pot afla în prezent într-un moment dificil, într-o perioadă în care simt că sunt copleșiți de ceea ce li se întâmplă, în care simt ceva de genul „Nu mai pot continua așa” , „Nu mai pot duce atât de mult, nu mai rezist”.

Alții se pot afla într-o perioadă în care conștientizează că trebuie să facă niște schimbări radicale, pentru că direcția în care merg nu este cea bună. Poate fi vorba de schimbarea unor comportamente, a unor alegeri, schimbări în relații sau în orice alt domeniu al vieții lor. Poate că ei nu știu exact care sunt schimbările necesare, dar știu sigur că nu mai vor să continue așa, vor să schimbe modul în care trăiesc.

Unii au început să simtă efectul acestor energii extrem de puternice din noiembrie, alții le-au resimțit începând din decembrie și va dura până în februarie, inclusiv. Deci dacă încă n-ați trecut printr-o astfel de experiență în care sunteți zguduiți, în care aveți nevoie să reflectați la modul în care trăiți, la ceea ce faceți cu viața voastră și constatați că este nevoie să faceți niște schimbări, sunt mari șansele ca acest lucru să se întâmple în curând pentru mulți dintre voi. E un gen de curățare energetică, în care ies la suprafață niște lucruri/ credințe/ emoții/ traume/ gânduri/ tipare/ comportamente de care nu erați conștienți sau de care nu voiați să vă ocupați, dar de care va trebui să vă ocupați acum. (Lee Harris) Traducerea Mihaela Dan


Mulți oameni trec acum printr-o perioadă mai dificilă, în care au nevoie de cineva care să le dea speranță/ o veste bună/ ajutor, să-i încurajeze. Sunt atât de multe lucruri în lumea asta care se schimbă/ destramă, care produc polarizare/ învrăjbire/ instabilitate/ nesiguranță și toate astea ne afectează la un nivel sau altul.

Dacă sunteți printre cei care au intrat pe calea spirituală de mai mult timp sau dacă aveți o sensibilitate energetică peste medie, este posibil ca și voi să treceți acum printr-o perioadă destul de grea. Și poate sunteți surprinși că sunteți afectați atât de puternic de aceste energii, fiindcă ani de zile ați folosit cu succes diverse practici pentru a vă păstra echilibrul energetic, dar ați constatat acum că acele practici nu mai funcționează așa cum au funcționat.

Unii dintre voi simțiți că aceste energii creează în interiorul vostru niște curenți electrici care vă „zgâlție”.

Nu ni se întâmplă nimic „rău”, aceste energii lucrează în interiorul nostru, ne ajută să devenim cine suntem meniți să fim ca indivizi, dar și ca umanitate.

2024 va fi un an în care care caracteristicile principale, la nivel individual, vor fi PUTERE și MENIRE.

La nivel global, caracteristicile principale sunt SCHIMBĂRI NEAȘTEPTATE și REVOLUȚII.

Toate acestea (Putere, Menire, Schimbări neașteptate, Revoluții) sunt energii foarte puternice.

În aceste condiții, vă îndemn să vă întrebați: „Unde mă aflu eu acum în această Călătorie care este viața mea umană? Viața mea actuală reflectă o evoluție comparativ cu ultimii ani? Sunt eu într-o etapă a vieții mele în care mă simt puternic, în care sunt pe calea care înseamnă împlinirea Menirii mele? Prioritățile mele actuale reflectă o dorință de creștere personală și de împlinire a Menirii mele?”.

Luați-vă câteva clipe și puneți-vă aceste întrebări. Vedeți ce răspuns primiți din interior. Și s-ar putea să fie unul surprinzător.

Dacă vă puneți aceste întrebări când sunteți într-o perioadă mai solicitantă/ dificilă, veți primi un răspuns mai profund, pentru că sunteți mai deschiși la revelații. (Lee Harris) Traducerea Mihaela Dan


Să spunem că un om pe care-l cunoașteți a pierdut recent o persoană dragă, ce a decedat și acel om trece printr-o perioadă foarte grea. Dacă voi ați avut parte de o astfel de experiență cândva în trecut, știți cum este, îl puteți înțelege pe omul respectiv mult mai bine decât îl înțelege cineva care n-a trecut prin această experiență.

În acest caz, voi sunteți conștienți că nu puteți să faceți nimic ca să-i micșorați durerea pe care o simte acum, dar știți că într-un an acea durere va fi mai mică, iar peste doi ani se va reduce și mai mult. Faptul că ați trecut prin această durere și prin procesul vindecării vă face capabili să ajutați acel om, în primul rând pentru că-l puteți trata cu o compasiune de care alții nu sunt capabili și apoi pentru că-i puteți împărtăși niște lucruri care v-au ajutat pe voi să depășiți acea încercare.

Ceea ce vreau să spun este că experiențele traumatizante prin care trecem au un rost, ne învață ceva și dacă învățăm lecția din ele, putem oferi un ajutor neprețuit celor care trec ulterior prin experiențe similare. De aceea este necesar să nu luăm lucrurile la modul personal, să nu ne concentrăm pe ce ni s-a întâmplat nouă, pe a ne plânge de milă, pe a considera că nu e drept, că nu meritam așa ceva, etc. Priviți lucrurile dintr-o perspectivă mai înaltă și observați ce faceți cu experiențele dureroase pe care le-ați avut: împărtășiți cu alții înțelepciunea acumulată din ele sau vă victimizați decenii la rând? (Lee Harris) Traducerea Mihaela Dan


Mulți oameni sunt scuturați/ agitați din punct de vedere energetic în această perioadă, ca urmare a valurilor de energii de vibrație înaltă care scaldă Pământul. Pentru mulți dintre aceștia, procesul a început în noiembrie, iar pentru alții în decembrie. Și va continua în ianuarie și februarie. Deci nu vă mirați dacă unii dintre voi veți trece printr-un soi de „noapte întunecată a sufletului” de o amploare mai redusă, dacă veți ajunge să puneți sub semnul întrebării niște lucruri din viața voastră, dacă sunteți confuzi sau simțiți că nu vă mai regăsiți în viața voastră actuală.

Mulți oameni simt în această perioadă că viața lor este dată peste cap, că li se duce pământul de sub picioare, nu se mai simt bine în propria piele, nu-și mai găsesc locul în propria viață, nu știu ce vor să facă în continuare cu viața lor. Nu e nimic surprinzător, este parte a procesului de ieșire din Vechi și intrare în Nou, care se petrece la nivel colectiv, dar și la nivel personal. Noi ne lepădăm vechea piele, lăsăm în urmă Vechiul, în toate formele în care apare el în viața noastră. Și vom avea parte de schimbări de identitate, de provocări, pentru că energia morții și a renașterii va trece prin noi și va răscoli ceea ce este menit să iasă din viața noastră. În acest fel, eliberând ceea ce nu-și mai are locul în viața noastră, vom ancora în interiorul nostru mai multă Lumină.

În general, după ce ai avut o revelație, după ce ai depășit o mare încercare, după ce ai parte de o vindecare de care mulți credeau că nu vei avea parte, se schimbă ceva radical în tine, nu mai ești cel care erai, ai o altă perspectivă asupra lumii și asupra vieții. Și până să faci trecerea completă de la vechea ta Versiune la noua ta Versiune există o perioadă în care te simți confuz, în care nu mai știi în ce să crezi și în ce să nu crezi, în care te lămurești ce mai funcționează și ce nu mai funcționează pentru tine, ce vrei și ce nu mai vrei.

În astfel de perioade te întrebi dacă nu cumva ai regresat. Nu, nu ai regresat, este o etapă de tranziție de la Vechi la Nou, o etapă în care te familiarizezi cu acel teritoriu încă neexplorat.

Atunci când integrezi mai multă Lumină în corpul tău fizic crești ca nivel de vibrație/ conștiință, ca nivel de înțelegere și te simți „înălțat”. Ceea ce se întâmplă în continuare este că odată ce corpul tău fizic a ajuns la un nivel de vibrație superior, energiile de vibrație joasă (traume, credințe, tipare, emoții, comportamente, dependențe, etc) din interiorul tău ies la suprafață, pentru a fi văzute, acceptate cu Iubire și curățate/ eliberate.

Așadar, faptul că sunteți când sus, când jos din punct de vedere emoțional/ energetic nu e un semn că regresați sau că ați luat-o razna, este un semn că ați mai crescut ca nivel de vibrație și treceți printr-o nouă curățare energetică.

Noi toți trecem prin acest proces, într-un fel sau altul. Unii l-au început cu ani în urmă, au curățat deja mare parte din energiile de vibrație joasă din corpul lor fizic, iar curățările prin care trec acum sunt mult mai ușoare, dar o mulțime de oameni sunt acum la început și aceste curățări sunt zguduitoare. (Lee Harris) Traducerea Mihaela Dan


Sunt trei lucruri care ne fac să rezistăm, în vremuri dificile cum sunt acelea prin care trecem în prezent: Iubirea (cea pe care o împărtășești cu alți oameni, cea pe care o simți ca urmare a relației tale cu Dumnezeu, cea pe care o împărtășești cu animalele, cea care te încarcă atunci când faci ceea ce iubești să faci, etc), Conexiunea (cu alți oameni, cu Dumnezeu, cu natura, cu animalele, etc) și faptul că ne dedicăm împlinirii Menirii noastre.

Și poate în timp ce citești aceste rânduri te gândești, de exemplu, că stai bine la capitolul împlinirea Menirii, dar nu stai la fel de bine la capitolele Iubire și Conexiune, că nu ai în viața ta oameni cu care să împărtășești adevărata Iubire, că nu sunt prea mulți oameni cu care ai o conexiune profundă.

Măcar acum știi care sunt elementele care te pot susține atunci când treci printr-o perioadă mai dificilă și poți lucra la a îmbunătăți situația la capitolele la care simți că ești deficitar.

De asemenea, un lucru care te poate ajuta să te redresezi atunci când treci printr-o perioadă dificilă este faptul că-i ajuți pe alții. (Lee Harris) Traducerea Mihaela Dan


Dacă treci acum printr-o curățare energetică ce te solicită foarte mult, poți să-ți iei câteva zile în care să te retragi din viața activă, să „hibernezi”, să te odihnești și să te resetezi?

Cei mai mulți oameni au o activitate profesională care nu le permite să-și ia liber o săptămână, să plece undeva și să-și revină. Ceea ce am învățat eu este ca în astfel de situații să-mi iau măcar puținul timp care mi-l permit pentru o pauză în care mă retrag în solitudine, nu mai răspund la telefon, nu mai răspund la sonerie, doar stau cu mine însumi și reflectez la ceea ce mi se întâmplă. Dacă pot să-mi iau doar o oră pentru mine pe zi, fac asta, timp de mai multe zile, până simt că m-am echilibrat.

Dacă nu-ți permiți să-ți iei o oră întreagă, ia-ți 30 de minute, dar fă-ți timp pentru tine, pentru că asta te poate ajuta să depășești o perioadă grea, care altfel te-ar dărâma emoțional/ psihic/ energetic.

Și dacă poți să-ți iei astfel de pauze în care să stai în solitudine, fă un gen de inventar: la ce lucruri/ situații/ relații din viața ta este necesar să reflectezi, ce anume poți învăța din experiențele prin care ai trecut și care sunt lucrurile din viața ta pentru care ești recunoscător.

De exemplu, acum, la început de an, poți reflecta la modul în care ți-ai folosit timpul în anul recent încheiat, poți căuta lecțiile din experiențele prin care ai trecut în 2023 și poți observa pentru ce lucruri din viața ta actuală poți fi recunoscător.

Și dacă faci o listă cu tot ce s-a întâmplat în viața ta în 2023 s-ar putea să fii uimit să constați cât de multe au fost, pentru că toate s-au întâmplat cu o viteză atât de mare, încât ai și uitat prin câte ai trecut. În acest fel o să îți dai seama că nu e de mirare că ești atât de obosit…

De asemenea, poți să faci o listă cu lucrurile „bune”/ frumoase care ți s-au întâmplat în 2023 și una cu provocările/ încercările anului 2023 și să identifici lecțiile pe care le ai de învățat din ceea ce s-a întâmplat. (Lee Harris) Traducerea Mihaela Dan


"O persoană TREZITĂ este periculoasă pentru societate.

Pentru că începe să gândească și nu să copieze aceleași gânduri și idei aruncate precum toată lumea. Persoana trezită începe să pună întrebări incomode pentru cei din jur și asta provoacă furie și iritare. Persoana trezită începe să caute ceva mai mult decât simpla bunăstare materială, iar cei din jur încetează să-i înțeleagă aspirația, pentru că nu văd sensul material în aceasta.

Oamenii sunt obișnuiți cu familiaritatea

și deci, este de înțeles - ceea ce constă în copierea reciprocă. Ceea ce nu este familiar, nu este clar pentru oamenii din jur. Deoarece majoritatea oamenilor trăiesc „pe pilot automat”, constând dintr-un set de programe copiate repetat. Oamenii care trăiesc „pe pilot automat” nu sunt capabili de individualitate și au o asemănare cu un roi de conștiință, precum un roi de insecte - „Unde sunt toți, acolo sunt și eu”, „Ceea ce toată lumea are nevoie, am și eu nevoie”, „Cum sunt eu ? Sunt la fel ca toți ceilalți ... ".

Marele copiator al familiarității devine grozav pentru oamenii din jurul lui - unul dintre cei care își pierde timpul prețios, " aruncând vorbe în vânt "

și cu o față inteligentă repetă ceea ce s-a scris demult și toată lumea știe deja. Principalul obiectiv este să fii frumos, să fii îmbrăcat frumos și la modă, să arăți „100% impecabil” - acest lucru este suficient pentru măreție în societatea oamenilor „care trăiesc pe pilot automat".

Cei mai mulți oameni se tem în mod direct de Trezire, deoarece pur și simplu ~ le lipsește curajul. Pentru că, fără atenția oamenilor din jurul lor, fără sprijinul importanței lor, "de a-i ridica în slăvi" datorită atenției lor, riscă să nu devină nimic. Și pentru ei este o crimă, pentru că nu înțeleg că se tem doar de moartea Ego-ului minții lor, iar conștiința este mare, autosuficientă și nemuritoare.

Pentru a Te Trezi, trebuie să fii puternic sau suficient de curajos, pentru că atunci când ieși din ordinea generală, separat de mulțime, provoci totul și pe toți în jurul tău. Și nu există altă Cale de Eliberare, nu există Libertate, cu excepția ELIBERĂRII Spiritului tău."

Sursa: Sergey Babaev


Una dintre temele anului 2024 este cea legată de DEZASTRE PROVOCATE DE FENOMENE GEO-MAGNETICE SAU DE CALAMITĂȚI CARE SUNT EFECTUL UNOR INTERVENȚII UMANE.

Manipularea vremii prin intervenții umane, dar și alte tipuri de intervenții umane care au efecte catastrofale vor constitui unul dintre motivele creșterii stării de nemulțumire/ revoltă în rândul oamenilor, pentru că se va afla despre aceste lucruri.

Există oameni foarte îngrijorați de agenda întunecată a unui grup restrâns de persoane, care vor să controleze umanitatea.

Unul dintre efectele acestor fenomene geo-magnetice este că ele destabilizează totul în zona în care au loc, inclusiv planurile celor care au o agendă întunecată.

Este posibil ca unii dintre voi, cei care știți ce se întâmplă cu adevărat în lume, care știți niște adevăruri întunecate pe care marea masă a oamenilor nu le cunosc, să fi avut în ultimii ani momente în care ați căzut în disperare, văzând ce fac și știind ce urmăresc cei care au o agendă întunecată. Dar trăim o perioadă revoluționară din multe puncte de vedere, care este destabilizatoare inclusiv pentru cei care au planuri întunecate.

Noi trecem în prezent printr-o noapte întunecată a sufletului la nivel colectiv și ca orice astfel de încercare, este dificilă, dar după ce o vom depăși vor fi mai puternici la nivel personal, dar și ca umanitate. (Lee Harris) Traducerea Mihaela Dan


Una dintre temele anului 2024 se referă la DIVIZAREA ȘI CONEXIUNEA MAI PROFUNDĂ ÎNTRE OAMENI, CARE SE ÎNTÂMPLĂ SIMULTAN.

În paralel cu separarea a două lumi, care produce la nivel global o separare între oameni, unii dintre noi vom experimenta conexiuni mai profunde la nivel personal.

Energia divizării/ separării a fost foarte intensă în ultimii 4 ani, divizarea a fost provocată și alimentată cu intenție de anumite grupuri și unii dintre noi suntem afectați când vedem cum se lasă manipulați oamenii sau când ne confruntăm noi înșine cu situații în care diverse persoane ne atacă, pentru că au căzut pradă manipulării.

Sunt destui oameni care nu vor să intre în energia Iubirii, a conexiunii, a colaborării, care se hrănesc din crearea conflictului/ divizare/ învrăjbire/ luptă.

Dacă în ultimii ani unii dintre noi am experimentat o stare de neputință, având senzația că suntem prizonieri într-o lume în care învrăjbirea era alimentată permanent, în care energia separării era foarte intensă, în 2024 vom constata că oamenii care rezonează, care au aceleași valori/ priorități se vor aduna în grupuri/ comunități și vor crea ceva ce este foarte diferit de energia separării. Vom vedea din ce în ce mai multe dovezi ale existenței acestei mișcări globale care ține de Noul Pământ.

Nu vă lăsați demoralizați de energia separării care va continua să se manifeste în jurul vostru! Această energie - ale cărei efecte le vedem în lume și în jurul nostru - nu face decât să ne convingă și mai mult cât de valoroasă este conexiunea profundă cu alte ființe și cât de mult contează să ai în viața ta un om/ niște oameni cu care să poți avea o conexiune profundă. Faceți tot ce depinde de voi ca să stabiliți conexiuni profunde cu oameni din viața voastră, cu oameni care au aceleași valori/ priorități ca voi, cu oameni care merg în aceeași direcție ca și voi. Alăturați-vă unor grupuri/ comunități care construiesc Noua Lume/ Noul Pământ!

Pentru că voi v-ați obișnuit cu energia separării care s-a manifestat foarte intens din 2020 încoace, veți constata că vă este mai ușor să vă găsiți echilibrul interior chiar și în contextul haosului din exterior.

Mulți dintre noi vom acționa în așa fel, încât vom fi antidotul la energia divizării/ separării, vom aduna în jurul nostru oameni care ne seamănă și vom crea grupuri în care ne vom inspira/ învăța/ susține unii pe alții în a ne menține echilibrul în vremuri tulburi. (Lee Harris) Traducerea Mihaela Dan


Una dintre temele anului 2024 se referă la faptul că DESTABILIZAREA EXTERNĂ CERE STABILIZARE INTERNĂ.

Asta presupune o preocupare pentru a ne păstra starea de echilibru emoțional/ energetic, o stare de bine și un echilibru la nivelul sistemului nervos. Dacă ați fost interesați în anii anteriori să faceți aceste lucruri, în 2024 vă va fi mai ușor să vă păstrați stabilitatea interioară.

Preocuparea pentru păstrarea sănătății, conexiunile profunde cu alți oameni și identificarea unor modalități de a vă reseta periodic sunt esențiale în 2024, pentru a face față provocărilor, în condițiile în care lucrurile vor deveni și mai haotice în exterior.

Veți constata că va crește numărul celor care vor preda/ promova diverse modalități de întreținere a sănătății corpului fizic, a sănătății la nivel psihic, a echilibrării energetice, dar și a celor care vor oferi servicii în zona terapiilor alternative, vindecării energetice, etc.

De asemenea, oamenilor care au nevoie de astfel de instrumente de lucru/ terapii le va fi mult mai ușor să simtă cu care dintre acestea rezonează și cu care nu și apoi să facă o alegere. (Lee Harris) Traducerea Mihaela Dan


Una dintre temele anului 2024 este legată de faptul că E VREMEA LUCRĂTORILOR ÎN LUMINĂ.

Noi toți avem parte de încercări, obstacole, provocări și avem propriile lecții de învățat în această viață. Noi toți avem părțile noastre întunecate, avem slăbciunile noastre, avem defectele noastre. Lucrătorii în Lumină nu sunt o excepție.

Lucrătorii în Lumină sunt acei oameni care au venit aici, pe Pământ, în această viață, pentru a susține creșterea umanității ca nivel de Conștiință, pentru a aduce mai multă Lumină, mai multă Compasiune în această lume.

Sunt Lucrători în Lumină printre cei care lucrează în spitale - oameni care îi tratează cu bunătate, cu răbdare și compasiune pe bolnavi.

Sunt Lucrători în Lumină în mici localități - oameni care nu fac „decât” să-i trateze cu bunătate și compasiune pe cei din jur, la care toți ceilalți vin să-și spună necazul și să primească un cuvânt bun sau un sfat.

Sunt Lucrători în Lumină care creează noi tehnologii în domeniul sănătății, al domeniul protecției mediului, etc.

Poți fi Lucrător în Lumină într-o mulțime de moduri, în orice domeniu; ideea este că Lucrătorii în Lumină fac o prioritate din a aduce mai multă Lumină/ vindecare/ bunătate/ compasiune pe Pământ. Și fac asta în timp ce trec ei înșiși prin propriul proces de vindecare.

Pe parcursul anului 2024 vor fi tot mai mulți oameni care vor fi activați, vor simți/ conștientiza că sunt Lucrători în Lumină și vor acționa ca atare. De asemenea, vor fi tot mai mulți oameni care simțeau de ceva timp că vor să facă ceva pentru a susține Binele comun, dar nu aveau curajul să facă pasul în față și să-și asume acest rol. În plus, tot mai mulți oameni care deja făceau acte de bunătate și compasiune, dar le făceau sporadic, vor simți acum dorința de a o face la modul consecvent, de a face din asta un mod de viață.

Unora dintre voi, Lucrătorii în Lumină, v-a fost greu să vedeți cât de greu se descurcă cei din jurul vostru cu ceea ce s-a întâmplat în ultimii 4 ani, cu toată manipularea și controlul la care au fost supuși; unii dintre voi i-ați ajutat așa cum ați putut pe semenii voștri.

Anii care vor urma sunt anii de aur în ceea ce privește munca Lucrătorilor în Lumină, pentru că ei vor intra pe calea împlinirii Menirii lor, își vor permite să se desfășoare într-un mod în care nu au mai făcut-o până acum, se vor dedica servirii Binelui comun. Mulți dintre ei nu au avut până acum curajul/ încrederea în sine necesare pentru a-și asuma acest rol, dar din 2024 nu vor mai avea nicio reținere.

De asemenea, pe parcursul întregului an 2024 un număr foarte mare de oameni vor găsi curajul de a-și rosti și de a-și onora adevărul, indiferent ce cred/ spun/ fac cei din jur.

Va avea loc un amplu fenomen de renaștere în ceea ce privește propria identitate, foarte mulți oameni vor deveni o nouă Versiune a lor, una aliniată cu ceea ce dorește sufletul lor. Unii dintre ei vor renunța la ceea ce făceau ca activitate profesională și se vor orienta către ceva cu totul nou, aliniat cu dorințele sufletului/ Menirea lor.

Anul 2024 va activa în mulți oameni un nivel al Focului interior și al Puterii personale pe care nu l-au cunoscut niciodată până acum.

Focul interior va curăța niște lucruri care nu-și mai au locul în viața voastră și va crea premisele unei renașteri ca ființă; acest proces nu va fi întotdeauna plăcut, dar rezultatul va fi o creștere a Puterii personale. (Lee Harris) Traducerea Mihaela Dan


Una dintre temele anului 2024 se referă la o TREZIRE A INIMII care deja a început și care va deveni și mai evidentă la nivel global.

Tot mai mulți oameni vor începe să funcționeze din spațiul inimii, să-și facă alegeri din spațiul inimii. Bunătatea, blândețea, compasiunea vor fi manifestate de tot mai mulți oameni.

Ca să ajungeți să funcționați din spațiul inimii, să faceți alegeri din spațiul inimii, să vă manifestați cu bunătate și compasiune, este necesar ca în primul rând să vă vindecați propriile traume; apoi veți reuși să vindecați/ îmbunătățiți și relațiile cu ceilalți.

Spre exemplu, este posibil să încheiați o relație cu un om în care ați avut încredere și care v-a rănit/ trădat și să vă gândiți: „Nu mai vreau astfel de relații. Nu mai vreau o relație în care să nu pot avea încredere în celălalt, în care să fiu nevoit să-mi protejez inima, să mă mulțumesc cu o conexiune superficială. Vreau relații în care să mă simt în siguranță să-mi deschid inima, să mă arăt vulnerabil, vreau să pot avea parte de o conexiune profundă la nivel emoțional”.

Această trezire a inimii poate fi provocată/ declanșată de un șoc trăit la nivel personal sau de niște evenimente zguduitoare care au loc la nivel global și care ne copleșesc și ne deschid inima.

De exemplu, anumite dezastre petrecute în diverse zone ale lumii și tragediile trăite de cei din zonă au fost mișcat o lume întreagă, au umplut de compasiune inimile multor oameni, care au încercat să ajute, atât cât au putut.

Dar există și un alt efect al acestei TREZIRI A INIMII la nivel colectiv, pentru că o amplificare a Bunătății/ Compasiunii/ Iubirii/ Conexiunii le strică planurile celor care au interesul să existe divizare/ polarizare/ învrăjbire/ luptă în lume. Și aceștia din urmă vor încerca să oprească fenomenul de trezire a inimii la nivel colectiv. (Lee Harris) Traducerea Mihaela Dan


O temă a anului 2024 este „DE CE EȘTI AICI, PE PĂMÂNT?”.

Tot mai mulți oameni vor simți la modul foarte intens dorința de a-și urma Menirea, de a face ca viața lor să aibă o semnificație, de a trăi în așa fel, încât să facă diferența în lume.

Unii oameni vor încerca să descopere care este Menirea lor, de ce sunt aici; alții vor face niște schimbări care să le dea sentimentul că fac ceva care contribuie la Binele comunității lor, că fac diferența în viața altora.

De obicei, oamenii ajung să-și dorească atât de mult să-i ajute pe alții/ să servească Binele comun în vremuri de mare restriște pentru comunitățile/ țările lor, când se întâmpla tragedii/ calamități colective sau când trec ei înșiși printr-o încercare dificilă sau printr-o criză existențială. În astfel de momente ajungem să privim altfel viața, să ne dăm seama ce este cu adevărat important în viață.

Acum, când la nivel global trecem dintr-o criză în alta, când instabilitatea devine o permanență, tot mai mulți oameni pun sub semnul întrebării adevărurile oficiale, deciziile luate peste capul lor, regulile care li se impun.

Faptul că se dezmembrează sisteme/ structuri/ instituții care făceau ca lucrurile să funcționeze într-un anumit fel are mai multe efecte, iar unul dintre ele este că oamenii descoperă că se poate și altfel și încep să-și dorească să fie altfel. Aceste noi conștientizări creează o schimbare la nivelul identității pentru mulți oameni; cu cât sunt mai multe sisteme/ structuri care se clatină/ destramă, cu atât mai mult oamenii încep să-și găsească echilibrul în alt mod decât în trecut – nu se mai bazează pe vechile adevăruri oficiale, pe vechile reguli/ norme, pe vocile/ expertiza celor pe care îi ascultau în trecut.

Ceea ce funcționa în trecut nu va mai funcționa în 2024, vechile moduri de a fi/ funcționa/ crea nu vor mai funcționa în 2024, pentru că nu mai sunt aliniate vibrațional cu nivelul de vibrație al umanității. (Lee Harris) Traducerea Mihaela Dan


O temă a anului 2024 se referă la faptul că ENERGIA CREATIVITĂȚII VA FI PUTERNICĂ ȘI ACTIVITATEA DE CREAȚIE VA FI SUSȚINUTĂ, mai ales dacă este direcționată către zone/ moduri noi.

Dacă veți încerca să faceți ce au mai făcut și alții, aplicând tehnica/ pașii care au funcționat pentru acei oameni, cu speranța că veți obține același rezultat, nu o să meargă prea bine. Dacă vreți să creați ceva nou, într-un mod nou, având o nouă abordare, veți avea succes.

O altă temă a anului 2024 se referă la faptul că TREZIREA COSMICĂ VA AVEA LOC ÎN VALURI.

Tot mai mulți oameni vor experimenta o conexiune cu alte lumi. Deci e vorba despre ceva care trece dincolo de planeta noastră, este cosmic.

Până acum, umanitatea s-a limitat la ceea ce ținea de ce se întâmplă pe Pământ - așa am fost programați, nu s-a dorit să ne gândim la ceea ce se întâmplă pe alte planete, în cosmos, la alte forme de viață, la originile cosmice ale umanității.

În următorii 10-20 de ani lucrurile se vor schimba radical din acest punct de vedere, oamenii vor afla multe informații despre influențele pe care le au alte planete asupra a ceea ce se întâmplă pe Pământ, despre contactul cu alte forme de viață din Univers, despre originile noastre cosmice.

Poate că unii dintre voi nu țineți neapărat să aflați astfel de lucruri, nu sunt în sfera voastră de interes, dar pentru alții chiar este un subiect de interes. Și o să apară public informații pe această temă, în mai multe valuri. Iar în timpul vieții noastre vom avea acces nu doar informații pe această temă, ci oamenii vor avea parte și de experiențe concrete care țin de contactul cu alte civilizații, din alte lumi.

Marele public va afla că ceea ce ni s-a spus despre originea vieții pe Pământ nu este adevărat. (Lee Harris) Traducerea Mihaela Dan


Dacă vreți să vă meargă bine în 2024, nu mai puteți trăi ignorându-vă sufletul.

A venit timpul ca umanitatea să crească vibrațional și implicit, este timpul ca fiecare dintre voi să creșteți vibrațional.

Unii dintre voi deja au avut parte de această creștere ca nivel de vibrație în noiembrie sau decembrie 2023 și vedeți cum ea începe să-și facă efectele, începe să producă niște schimbări în voi la acest început de an.

Alții încă n-au început să simtă efectele creșterii vibraționale, dar simt că ceva e pe cale să se întâmple – fie simt o agitație inexplicabilă, fie simt un gen de entuziasm, fie simt ambele.

Începând din luna februarie schimbările vor fi foarte mari și foarte rapide și va fi greu să le evitați, să le negați sau să le opuneți rezistență.

Așadar, sunteți dispuși să vă trăiți viața la un nivel mai înalt de vibrație/ conștiință? Vreți să aduceți mai multă Bucurie, mai multă Lumină, mai multă Fericire în viața voastră?

Ce vă spune mintea voastră, când auziți că este posibil să aduceți mai multă Fericire, Bucurie și Lumină în viața voastră?

În cazul multora dintre voi, mintea vă va servi diverse motive pentru care acest lucru nu e posibil pentru voi, iar acestea țin de programarea la care ați fost supuși.

Unul dintre lucrurile pe care vi le-ar putea spune mintea voastră este acela că nu puteți fi fericiți/ bucuroși atât timp cât cei din jurul vostru o duc rău/ suferă.

Eu vă spun că atunci când voi trăiți în abundență, în bucurie, când o duceți bine, aveți la dispoziție mai multe resurse pentru a-i ajuta pe cei din jur decât dacă și voi o duceți rău. În plus, în acest caz sunteți un exemplu viu al faptului că este posibil să trăiești în fericire/ bucurie/ pace sufletească/ Lumină în această lume zbuciumată, sunteți o inspirație pentru cei din jur, contribuiți la amplificarea acestor energii de vibrație înaltă în lume. (Lee Harris) Traducerea Mihaela Dan


Lucrurile nu sunt doar în alb și negru.

Lumea în care trăiți nu este cea care vi s-a spus, nu este cea care credeți că este – trăiți într-o lume multidimensională și voi sunteți ființe multidimensionale. Voi sunteți mult mai mult decât credeți.

Iar aceia dintre voi care știți aceste lucruri, care trăiți aceste lucruri, care sunteți ambasadori ai multidimensionalității pe planeta Pământ, aveți o Misiune aici: să împărtășiți aceste informații cu ceilalți.

Și poate unii dintre voi o să spună: „Ce ambasador al multidimensionalității sunt eu, ce Lucrător în Lumină sunt eu, când acum sunt în depresie?".

Tu ești un Lucrător în Lumină, chiar dacă ești în depresie acum. Viața Lucrătorilor în Lumină nu e numai lapte și miere; au și ei parte de încercările lor, au și ei zilele lor proaste, obosesc și ei, se îmbolnăvesc și ei, dar depășesc aceste momente, învață din ele, cresc ca nivel de Conștiință/ Lumină și apoi împărtășesc ceea ce știu cu ceilalți.

Ok, acum ești în depresie, dar va veni un moment în care nu vei mai fi. Vei găsi modalitatea cea mai potrivită pentru a ieși din depresie și apoi vei împărtăși ceea ce știi cu cei care trec printr-o despresie și care au nevoie de ajutor.

Când ești în depresie nu este o idee prea bună să discuți/ te sfătuiești cu un alt om care este și el în depresie; ar fi de preferat să discuți cu cineva care a experimentat depresia la un moment dat în viața lui și care acum este echilibrat la nivel emoțional/ psihic/ energetic, fiindcă acesta știe exact cum te simți, fiindcă a fost și el în acel hău în care te afli tu acum – acel om poate să te ajute, poate să-ți spună ce a funcționat în cazul lui, cum a reușit el să iasă din depresie.

În anul 2024 și voi, Lucrătorii în Lumină, veți avea provocări, dar ideea este să acceptați acele provocări, să treceți prin ele, să învățați din ele și să împărtășiți informațiile/ înțelepciunea dobândite de pe urma propriilor experiențe.

Fiecare dintre voi contribuiți cu piesa voastră la realizarea puzzle-ului global, iar în 2024 vă veți simți împinși să vă focalizați atenția în anumite direcții, în sensul de a ajuta/ servi Binele comun.

Nu vi se cere niciunuia să salvați lumea; ce vi se cere este vă vă faceți partea, să vă împliniți Misiunea, să vă ocupați de piesa voastră de puzzle.

Faptul că faceți diferența în viața unor oameni, faptul că puteți ajuta niște semeni de-ai voștri, faptul că serviți într-un fel sau altul Binele comun vă face să vă simțiți împliniți, să simți o conexiune profundă cu cei pe care-i ajutați, vă dă o stare de bucurie extraordinară. Cei care faceți asta o știți – nu serviți Binele comun fiindcă vă simțiți obligați, o faceți fiindcă asta vă împlinește.

Și acum vă întreb: ce vrea sufletul vostru să faceți în 2024?

Ce răspuns vă vine prima dată în minte, când auziți această întrebare?

Și dacă ați aflat răspunsul, vă întreb: sunteți dispuși să realizați schimbările necesare în viața voastră, pentru a face în acest an ce vrea sufletul vostru?

A venit vremea voastră, Lucrători în Lumină! Lumina este asupra voastră! (Lee Harris) Traducerea Mihaela Dan


Pământul este scăldat acum de un val de energii foarte intense, iar vibrația lor crește în continuare. Aceste energii vor avea efecte asupra oamenilor, la nivel individual, dar și asupra umanității, ca și colectiv, de-a lungul anului 2024.

Fiecare om le experimentează în modul său propriu.

Unii dintre noi suntem foarte sensibil din punct de vedere energetic și simțim foarte clar când avem de-a face cu un nou val de energii.

În ultimii ani, pe măsură ce a crescut nivelul de vibrație al energiilor care curg pe Pământ, tot mai mulți oameni au început să perceapă efectul acestora – chiar dacă nu știu ce este, chiar dacă nu înțeleg care este cauza, ei simt efectele energiilor respective în corpul lor. Și în continuare din ce în ce mai mulți oameni își vor dezvolta sensibilitatea energetică.

Noi ne aflăm acum în plin proces de evoluție a umanității, iar oamenii vor deveni ființe energetice – acesta este viitorul. Unul dintre efectele acestui proces este că oamenii vor constata că le sunt activate simțuri/ abilități extrasenzoriale - vor avea clarvedere, claraudiție, clarcunoaștere, vor avea abilități telepatice, etc.

Energiile de zilele trecute au fost resimțite foarte puternic la nivelul capului, dar ele vor afecta și alte zone ale corpului. Și nu este cazul să priviți lucrurile la modul „Din cauza acestor energii mă simt rău/ mă doare capul”, etc. Acceptați că aceste energii lucrează în interiorul vostru, că este posibil să resimțiți niște senzații inconfortabile sau dureri, dar nu dramatizați.

Și dacă vi se pare că aceste energii sunt prea mult pentru ce puteți suporta voi, dacă este foarte inconfortabil/ dureros, închideți ochii și cereți Spiritului: „Te rog să reduci intensitatea acestor energii la un nivel suportabil pentru mine”. Și veți constata o reducere a intesității acelor senzații inconfortabile/ dureroase.

Dincolo de efectele pe care le vor avea aceste energii asupra corpului fizic, ele pot avea efecte și asupra sistemului nervos și asupra modului în care funcționează mintea noastră. Pot cauza stări de neliniște, de anxietate, pot crea o stare de instabilitate psihică, dezechilibru, oamenii pot avea senzația că-și pierd mințile, vor avea momente în care își pierd controlul, în care se manifestă de parcă au luat-o razna.

Ceea ce este important de știut – și este valabil pentru întreg anul 2024 – este că aceste valuri de energii de vibrație foarte înaltă vor răscoli egoul nostru, care va reacționa. Ni se va întâmpla tuturor. (Amanda Lorence) Traducerea Mihaela Dan


Ca urmare a faptului că tot mai mulți oameni își vor dezvolta sensibilitatea energetică, tot mai mulți oameni vor putea simți când cei din jur spun adevărul și când mint. Și asta se întâmplă pentru că oamenii nu vor mai crede cuvintele celor pe care îi ascultă, ci vor simți energia acelor cuvinte, vor simți că sunt mințiți. Oamenii vor acorda mai puțină atenție cuvintelor și mai multă atenție energiei pe care o emite persoana care spune acele cuvinte – vor simți când ea spune adevărul și când minte.

Unii dintre voi deja simțiți energia oamenilor, simțiți energia cuvintelor pe care aceștia le rostesc.

În 2024 veți asista la o exacerbare a energiilor de vibrație joasă ale egoului peste tot în jurul vostru, veți auzi multe minciuni, veți fi supuși multor încercări de manipulare, de învrăjbire, de divizare. Și este alegerea voastră să le dați atenție, să vă lăsați prinși în aceste jocuri de vibrație joasă sau nu.

Va fi o exacerbare a egoului și în comunitățile spirituale, nu numai în lumea „obișnuită”.

Observați în ce vă investiți timpul/ atenția/ energia, observați ce alimentați energetic! Ce vibrație au acele persoane/ relații/ conversații/ activități/ locuri/ anturaje?

Observați ce vă seacă de energie – ce persoane/ relații/ conversații/ activități/ locuri/ anturaje? Acționați în consecință, opriți scurgerile energetice! Este responsabilitatea voastră să vă extrageți din acele locuri/ relații/ activități/ anturaje/ conversații care vă seacă energetic, nu e treaba nimănui să facă asta pentru voi. Și dacă nu o faceți, nu vă mai considerați o victimă, fiindcă este alegerea voastră să rămâneți acolo. Asumați-vă responsabilitatea pentru alegerile voastre!

În anul 2024 veți avea de-a face cu mulți oameni care se vor manifesta din spațiul egoului, la modul dezechilibrat și chiar agresiv; tratați-i cu compasiune.

Pe de altă parte, sunt și oameni – mai puțini – care se manifestă din spațiul inimii, care îi ajută pe ceilalți, care îi tratează cu bunătate și compasiune. Iar acești oameni care funcționează din spațiul inimii vor fi ținta atacurilor celor care funcționează din spațiul egoului. (Amanda Lorence) Traducerea Mihaela Dan


Fiecare an care se încheie este un semn al timpului care trece peste noi.

Fiecare nou an care ne este dat de la Dumnezeu este o oportunitate de a ne redefini prioritățile. Și vă sugerez ca acum, la început de an, să observați ce ați făcut cu cele 365 de zile ale anului precedent, să vă inventariați vechile priorități și să faceți schimbările necesare în ordinea priorităților voastre, fiindcă a trecut un an, ați trecut prin multe experiențe, cel mai probabil ați învățat niște lecții, v-ați mai maturizat și poate și prioritățile voastre s-au schimbat.

Verificați care dintre lucrurile pe care le considerați importante sunt cu adevărat „importante” și care sunt doar „urgente”. Nu confundați lucrurile urgente cu lucrurile importante.

Un nou an este o nouă oportunitate de a verifica dacă suntem în continuare pe Calea care înseamnă împlinirea Menirii noastre sau am luat-o pe alt drum.

Un nou an este o oportunitate să observăm dacă în ultimul an am făcut lucruri care ne irosesc timpul, care nu ne ajută să evoluăm, care nu au nicio legătură cu Menirea noastră și să renunțăm la ele. Nu ezitați să renunțați la lucruri/ persoane/ relații/ activități care nu aduc plus valoare în viața voastră, nu vă fie teamă să renunțați la credințe/ comportamente/ obiceiuri care nu vă sunt benefice!

Un nou an ne oferă oportunitatea să îngropăm trecutul. Dați drumul „bagajelor” pe care le cărați după voi de ani de zile, dați drumul Vechiului, în toate formele sale! Și dați drumul distragerilor, fiindcă nu vă puteți permite să mai pierdeți timpul. (Myles Monroe) Traducerea Mihaela Dan


Un nou an reprezintă o nouă oportunitate să vă treziți.

Sunt o mulțime de oameni care dorm cu ochii deschiși, care trec prin viață ca somnambulii, care fac aceleași lucruri an după an, au aceiași prieteni, au aceleași idei, au aceleași conversații, aceleași obiceiuri, aceleași anturaje nesănătoase, a căror viață este aceeași rutină, an după an.

Treziți-vă! Altfel puteți petrece ani la rând ca somnambulii.

Nimeni nu o să-ți schimbe viața, dacă tu nu faci niște schimbări. Nu irosi și următoarele 12 luni făcând aceleași lucruri care te-au ținut pe loc anul trecut!

Unii oameni ascultă niște lideri spirituali, primesc niște informații valoroase, le înțeleg, dar când se întorc la viața lor de zi cu zi nu aplică nimic din ceea ce au învățat.

Dacă-i întrebi, sunt tobă de teorie, dar nu pun nimic în practică. Ei au o oarecare Cunoaștere, dar nu au înțelepciunea să aplice acea Cunoaștere în viața lor de zi cu zi.

Cunoașterea pe care o ai în domenul spiritual nu-ți servește la nimic, dacă nu o pui în practică, dacă nu-ți trăiești spiritualitatea!

Vă sugerez să faceți din anul acesta anul în care vă trăiți spiritualitatea, nu doar o vorbiți. Vă sugerez ca în acest an să funcționați în aliniere cu Dumnezeu, pentru că fiecare an care trece va apropie și mai mult de momentul în care vă veți afla față în față cu Dumnezeu și o să vă întrebe ce ați făcut cu timpul pe care l-ați petrecut pe Pământ. (Myles Monroe) Traducerea Mihaela Dan


Dumnezeu nu vă va oferi resursele necesare pentru a vă împlini Menirea, dacă nu sunteți consecvenți în a vă urma Menirea.

Descoperiți-vă Menirea, astfel încât să nu vă mai irosiți timpul, Darurile, energia, talentele cu oamenii nepotriviți!

Programul tău ar trebui să fie cel stabilit de Voia lui Dumnezeu, nu de voia egoului tău. Voia lui Dumnezeu ar trebui să fie cea care stabilește cu ce oameni îți petreci timpul, ce oameni primești în cercul apropiaților tăi, cine este potrivit pentru a fi partenerul tău de cuplu și cine nu.

Unora dintre voi Dumnezeu v-a spus de ani de zile că vă însoțiți cu oamenii nepotriviți, dar nu v-a interesat.

Nu oricine este potrivit pentru tine, nu oricine te poate însoți pe calea către împlinirea Menirii tale, nu oricine poate să te susțină/ inspire/ clădească/ încurajeze, să-ți dea sfaturi bune, nu oricine poate să te provoace să crești. Alege-ți compania în funcție de ceea ce ți-a dat Dumnezeu de făcut în această viață, alege oamenii care te ajută să crești!

Nu oricine este o bună companie pentru tine. Unii oameni te trag în jos.

Modul în care îți petreci timpul este modul în care îți petreci viața.

Dacă tu le permiți unor oameni să-ți irosească timpul, de fapt, le permiți să-ți consume viața.

Unii oameni sunt niște paraziți, îți irosesc timpul și te seacă de energie.

Recăpătați controlul asupra timpului vostru, nu mai permiteți nimănui să vă irosească timpul, să vă paraziteze! Folosiți-vă timpul cu înțelepciune! (Myles Monroe) Traducerea Mihaela Dan


Unii oameni vor să stea de vorbă cu tine, chipurile să-ți ceară sfatul într-o chestiune și nu fac decât să se plângă la nesfârșit, nu aud nimic din ce le spui și dacă aud, găsesc o mulțime de motive pentru care ei nu pot face ceea ce le sugerezi tu să facă. Aceștia nu fac decât să-ți irosească timpul.

Unii oameni te invită la o întâlnire și nu au nimic important/ interesant de spus – aceștia îți irosesc timpul.

Fiți înțelepți când e vorba de modul în care vă petreceți timpul!

Folosiți-vă discernământul când vi se oferă ocazia să discutați cu cineva, să vă întâlniți cu cineva, să mergeți undeva, să faceți o anumită activitate, etc. Nu spuneți „Da” la orice, doar pentru că v-a fost făcută o invitație/ propunere. Nu orice invitație/ propunere/ ocazie care apare este o oportunitate.

Faptul că o anumită idee/ opțiune/ propunere de afacere pare bună/ avantajoasă nu înseamnă că e bună pentru voi.

De exemplu, sunt activități care pot fi lăudabile, dar care nu au legătură cu Menirea voastră, care nu au legătură cu Calea voastră, care pentru voi reprezintă o distragere. Astfel de activități vă pot consuma mult timp. Pare că ați făcut ceva bun, dar de fapt v-ați abătut de la Calea voastră.

Ca să evitați astfel de distrageri există o singură soluție: să vă cunoașteți Menirea. În acest fel puteți determina dacă un anumit lucru este pentru voi sau nu. În acest fel puteți determina la ce să spuneți „Da” și la ce să spuneți „Nu”.

Protejați-vă timpul! E prețios! (Myles Monroe) Traducerea Mihaela Dan


Dumnezeu ne dă tuturor timp. Noi toți avem la dispoziție un anumit timp, pe care putem să-l folosim așa cum dorim.

Ceea ce ești și ceea ce devii depinde de modul în care îți utilizezi timpul.

Anul trecut noi toți, cei care suntem acum pe Pământ, am primit același număr de zile, fiecare având câte 24 de ore.

Niciunul dintre noi nu putem opri timpul în loc, dar toți avem posibilitatea să alegem cum ne folosim timpul. Ceea ce facem cu timpul nostru determină ce vom deveni.

Dacă priviți în urmă la anul recent încheiat, puteți să spuneți cu mâna pe inimă că v-ați folosit eficient timpul?

În acest an este necesar să scoateți niște oameni din viața voastră.

Vi s-a întâmplat să stați de vorbă două ore cu cineva și la final să vă dați seama că nu v-ați ales cu nimic de pe urma acelei conversații, că a fost doar o pălăvrăgeală, o pierdere de timp? Două ore din viața voastră irosite!

Pe măsură ce avansez în vârstă îmi dau seama cât de prețios este timpul și sunt mult mai selectiv în ceea ce privește modul în care îmi folosesc timpul. Nu mai sunt dispus să-mi pierd timpul în discuții din care nu învăț nimic, nu obțin niciun fel de plus valoare.

Nu mai stau la discuții cu niște oameni care îmi cer să le dau din timpul meu „ca să mai vorbim”, fiindcă se plictisesc și s-au gândit „să-și omoare timpul” cu cineva.

Vrei să vorbim? Despre ce să vorbim? E ceva cu adevărat important sau n-ai ce face și te-ai gândit să mă suni pe mine? (Myles Monroe) Traducerea Mihaela Dan


Timpul poate fi o binecuvântare sau un blestem, în funcție de modul în care îl gestionezi.

Timpul este mai important decât banii.

Asemenea banilor, timpul vă poate fi furat. Câți dintre voi v-ați petrecut ore în șir cu niște oameni și la final nu ați obținut nimic de valoare de pe urma acelei întâlniri, nu v-a îmbogățit cu nimic în interior?

Fiecare oră este importantă. Voi cum vă petreceți orele?

Sunteți conștienți că vă puteți crește calitatea vieții prin simplul fapt că sunteți mai selectivi în privința persoanelor cu care vă petreceți timpul și a locurilor în care vă petreceți timpul?

Dacă voi sunteți într-o perioadă proastă, în care vă plângeți de viața voastră, iar eu sunt, de asemenea, într-o perioadă proastă, voi nu sunteți cea mai bună companie pentru mine, așa că mă scuzați dacă nu o să mă însoțesc cu voi, fiindcă nu sunt interesat să ne plângem cu toții de milă și să victimizăm, ci sunt interesat să mă însoțesc cu oameni care mă pot ajuta să ies din acea stare.

Simplul fapt că vă reevaluați relațiile vă poate îmbunătăți calitatea vieții.

Sunt oameni care îmi spun că au nevoie să discute ceva cu mine și când îmi fac timp pentru o discuție cu aceștia, mă întreabă: „Ce puteți să-mi spuneți?”.

„Poftim?! Tu m-ai căutat, tu ai spus că vrei să vorbești ceva cu mine!”

„Da… Speram că aveți vreo profeție pentru mine. Aveți vreun mesaj pentru mine?”

„Poftim?! Nu am nicio profeție pentru tine, dar pot să-ți dau un mesaj de la mine pentru tine: «Nu-mi mai irosi timpul!»”

Unii oameni nu au pic de respect pentru timpul tău. (Myles Monroe) Traducerea Mihaela Dan


Folosiți-vă timpul în așa fel, încât să creați plus valoare în viața voastră.

Folosiți-vă timpul în acest an în așa fel, încât să aduceți valoare zilelor voastre, să vă urmați Menirea.

Protejați-vă timpul!

Dacă eu petrec două ore cu tine, la final, dacă facem o evaluare, putem spune amândoi că am obținut ceva de valoare de pe urma acelei discuții?

Fiți atenți cum vă folosiți următoarele 12 luni!

Faceți un exercițiu: treceți pe o listă oamenii cu care vă petreceți cea mai mare parte a timpului, lucrurile pe care le faceți în cea mai mare parte a timpului și locurile pe care le frecventați în cea mai mare parte a timpului. Și apoi observați câți dintre acești oameni vă inspiră/ clădesc/ susțin/ provoacă să evoluați și câți dintre ei vă trag în jos; câte dintre lucrurile pe care le faceți vă ajută să înaintați pe calea către împlinirea viziunii/ Menirii voastre și câte nu, câte dintre locurile în care vă petreceți timpul au legătură cu Menirea voastră și câte nu.

Nu mai încercați să le faceți pe plac tuturor!

Dacă vreți să vă folosiți cu înțelepciune timpul, nu veți putea să le faceți pe plac tuturor, să le permiteți tuturor să abuzeze de timpul vostru.

Vă rog, asigurați-vă că anul care s-a încheiat a fost ultimul an în care ați mai pierdut timpul! (Myles Monroe) Traducerea Mihaela Dan



În perioada Crăciunului și a Anului Nou am constatat un lucru interesant: mai mulți oameni cu care am discutat în diverse contexte mi-au spus că nu simt acea bucurie specifică Sărbătorilor și intrării într-un nou an, că simt că o să se întâmple ceva. Sunt oameni obișnuiți din comunitatea mea, vecini, cunoscuți, nu au nicio legătură cu spiritualitatea, dar ei au perceput același lucru: ceva este pe cale să se întâmple.

În acest context, este foarte important să ne folosim discernământul, să nu mai credem orice gând care ne trece prin cap, să nu mai credem orice ne spune unul sau altul, indiferent cine este acel om. Să nu ne mai lăsăm influențați atât de ușor, să privim totul cu o detașare și atunci când cineva ne spune ceva care ne dă o stare de frică/ îngrijorare/ neliniște/ anxietate, să nu mai luăm de bun acel lucru, ci să ne folosim discernământul: „Faptul că acest om spune că lucrurile sunt așa/ se vor întâmpla așa nu înseamnă că ele chiar așa sunt/ se vor întâmpla”.

O să vă dau un exemplu: pentru că am o anumită problemă de sănătate am fost recent la medic și mi-a prescris niște medicamente. Eu nu prea iau medicamente, dar de data asta am cumpărat ceea ce mi-a prescris medicul. În momentul în care am pus mâna pe ele, la farmacie, am simțit o agitație în tot corpul, a fost o senzație foarte puternică, tot corpul meu spunea „Nu!”.

Nu am luat medicamentele respective. Nu mă interesează ce a spus medicul; corpul meu mi-a spus „Nu! Aceste medicamente nu-ți sunt benefice” și pentru mine asta e suficient.

Folosiți-vă discernământul de câte ori cineva vă spune ceva ce are potențialul să vă influențeze/ afecteze. Indiferent cine este acel om, ce statut are, ce funcție are, ce titluri are, cât de faimos este, indiferent că este prezentat ca fiind un „expert”, nu înghițiți nimic pe nemestecate, nu luați nimic de bun până nu treceți totul prin filtrul propriului discernământ!

Rugați-vă ca în acest an să primiți Darul discernământului! Pentru că 2024 va fi un an haotic și de fiecare dată când ascultați jurnalele de știri auziți vorbindu-se despre tot felul de lucruri negative și de fapt, voi nu aveți cum să știți care este adevărul; tot ce știți este ce vi se prezintă la televizor ca fiind adevărul. Voi nu știți ce se întâmplă cu adevărat, ce jocuri de culise sunt, dincolo de aparențele care vă sunt prezentate la știri.

Nu vă grăbiți să decideți care sunt „cei buni” și care sunt „cei răi” doar după ce vi se spune la știri, pentru că lucrurile nu sunt întotdeauna așa cum vă sunt prezentate! (Caroline Myss) Traducerea Mihaela Dan


În anul 2024 este esențial să fii sincer cu tine însuți, să fii sincer cu privire la cel care ești la modul autentic. Să fii sincer cu privire la ce îți dorești cu adevărat, ce simți cu adevărat, ce îți place și ce nu-ți place.

Simplul fapt că începi să fii sincer cu tine însuți și să te arăți la modul autentic va face să dispară mare parte dintre problemele tale.

Dar e nevoie să te accepți pe tine așa cum ești, ca să începi să te manifești la modul autentic. E nevoie de maturitate ca să fii sincer și să încetezi să mai joci tot felul de jocuri disfuncționale cu alți oameni.

Dacă ai o slujbă unde faci ceva ce nu-ți place, tu nu ești sincer cu tine însuți, nu accepți faptul că nu (mai) vrei să fii acolo. Și chiar dacă recunoști că nu mai vrei să fii acolo, nu mergi mai departe, nu onorezi acest adevăr căutând o altă slujbă, în care faci ceea ce-ți place, acționând în sensul de a-ți depăși frica și de a-ți urma visul.

Dacă ești într-o relație de cuplu care nu mai funcționează și nu faci nimic ca să se schimbe situația, tu nu ești sincer cu tine însuți. Nu recunoști faptul că nu îți mai găsești locul în acea relație, că îți dorești o conexiune mai profundă, o comunicare mai bună, etc. Și chiar dacă recunoști toate astea, nu mergi mai departe și nu onorezi acest adevăr prin a-i spune partenerului tău că din punctul tău de vedere relația nu merge bine și cerându-i să faceți niște schimbări, să mergeți la consiliere, etc.

Societatea în care trăim ne învață că cei din familie trebuie să rămână alături unul de altul, indiferent ce se întâmplă în acea familie. Pe bune? Adică dacă cineva din familie m-a abuzat fizic sau sexual, trebuie să țin aproape de acel om toată viața?

Este necesar să ne maturizăm, să ne folosim discernământul și să ne onorăm adevărul: „Nu, omul ăsta mi-a făcut mult tău și continua să mă rănească. Și nu mai sunt dispus să tolerez asta”.

Societatea în care trăim ne spune minciuni cu privire la ce este „iubirea”.

Hai să vă lămuresc: iubirea nu înseamnă să accept să fiu abuzat.

O mulțime de oameni trăiesc în minciună. Și cei mai mulți dintre ei nici măcar nu sunt conștienți că trăiesc în minciună.

Curățați-vă viața de minciuni în 2024! Fiți autentici. (Phil Good) Traducerea Mihaela Dan


Întrebați-vă acum, la început de an: „Mi-am pierdut cumva pasiunea, entuziasmul, când e vorba de ceea ce fac?”.

V-ați pierdut pasiunea, când e vorba de modul în care vorbiți, de modul în care acționați, de felul în care vă vedeți viitorul?

Sunteți soluția problemei sau vă mulțumiți cu a vă plânge iar și iar de problema pe care o aveți, așteptând să vină cineva și să vă dea soluția?

Vorbiți cu entuziasm despre viitorul vostru sau nu vorbiți decât despre problemele care ar putea să apară dacă faceți una sau alta și vă spuneți că nici n-are rost să mai încercați, fiindcă oricum sunt șanse mici să reușiți?

Dumnezeu vă întreabă acum: „Vreți să vă recăpătați pasiunea/ entuziasmul?”.

Problemele voastre par mai mici și se rezolvă mai ușor atunci când aveți credință în Dumnezeu, când vă lăsați ghidați de El.

Gândiți-vă la o pădure.

Poate că voi vă rugați ca Dumnezeu să vă dea o casă și sunteți nemulțumiți că Dumnezeu v-a ghidat în fața unei păduri unde nu există nicio casă. Poate nu înțelegeți că Dumnezeu v-a dus acolo pentru că puteți folosi lemnul copacilor pentru a vă construi o casă.

Dacă nu vedeți dincolo de aparențe, pădurea aceea nu vă folosește la nimic, fiindcă nu e nicio casă acolo. Dacă vedeți dincolo de aparențe, sesizați potențialul locului în care ați fost conduși: puteți tăia niște copaci și puteți construi o casă.

Sunt lucruri în viața voastră care trebuie tăiate, asemeni copacilor, pentru a fi transformate în altceva, dar voi sunteți prea blazați ca să faceți asta.

În plus, lama „toporului” vostru s-a tocit și trebuie ascuțită.

A venit timpul ca unii dintre voi să vă ascuțiți lama toporului și să tăiați ceea ce nu este menit să mai rămână în viața voastră în noul an.

Cum este ascuțită lama toporului vostru? Prin interacțiunea repetată cu cineva care vă spune în față niște adevăruri inconfortabile/ dureroase pe care voi fie nu le vedeți, fie refuzați să le vedeți (vi le spune cu Iubire și cu respect, dar vi le spune pe șleau) și care astfel vă provoacă să creșteți.

Dacă nu aveți în viața voastră măcar un om care vă spune în față niște adevăruri inconfortabile/ dureroase și care vă provoacă să creșteți, Dumnezeu o să vă trimită în 2024 o astfel de persoană. (Michael Todd) Traducerea Mihaela Dan


Dumnezeu vă spune la acest început de an: „Ești prea blazat pentru ceea ce vreau eu să fac cu tine, ți-ai pierdut focul interior!”.

Lama „toporului” vostru este tocită. Și s-a tocit pentru că ați obosit muncind în zadar: ați folosit acel topor pentru a tăia în locurile nepotrivite și apoi ați fost dezamăgiți să constatați că tot efortul vostru n-a folosit la nimic. Simțiți că nu mai puteți și nu mai vreți, nu mai aveți vlagă, nu mai aveți nicio dorință de a mai încerca ceva.

Unii dintre voi ați obosit muncind în zadar în încercarea de a face să meargă o relație de cuplu care nu mai funcționa de mult timp și care era menită să se termine, dar voi nu ați vrut să acceptați asta.

Alții ați obosit muncind în zadar încercând să faceți/ rezolvați alte lucruri care nu era menit să se întâmple/ rezolve. Și acum considerați că nu mai are rost să mai faceți vreun efort, fiindcă oricum nu o să vă iasă.

Vedeți „pădurea” în jur, știți că dacă ați folosi „toporul” și ați folosi acele „lemne” v-ați putea construi o casă sau o barcă sau alte lucruri, dar nu mai aveți nicio tragere de inimă să mai faceți ceva. Ați lăsat jos toporul care oricum are lama tocită.

Sunt o mulțime de oameni care trăiesc în această stare de blazare/ inerție de ani de zile.

Și Dumnezeu va trimite în calea voastră niște persoane care să vă spună în față niște adevăruri inconfortabile/ dureroase pe care refuzați să le vedeți de ani de zile, niște persoane care o să vă provoace să creșteți. (Michael Todd) Traducerea Mihaela Dan


Anul 2024 va fi anul Identității, al Intimității, Integrității, Influenței și Inovației.

În acest an o mulțime de oameni vor afla cine este Dumnezeu și cine sunt ei, ca ființe create de El.

În 2024 o mulțime de oameni vor constata că nu au avut niciodată o relație atât de apropiată cu Dumnezeu precum au acum.

În 2024 va fi anul Integrității; mare parte dintre voi veți funcționa în aliniere cu Voia lui Dumnezeu mai mult ca oricând până acum.

În 2024 aceia dintre voi care funcționați în integritate veți fi mai influenți decât oricând, oamenii vor veni la voi ca să vă asculte, ca să vă ceară sfatul.

În 2024 Dumnezeu o să vă dea din abundență idei noi, inovatoare și resursele pentru a le pune în practică.

Și totul începe cu Identitatea, cu a înțelege cine suntem cu adevărat (copii ai lui Dumnezeu), cu a ne asuma cine suntem la modul autentic, cu a conștientiza faptul că viața noastră îi aparține lui Dumnezeu și tot ce avem îi aparține lui Dumnezeu.

Asumarea adevăratei noastre Identități ne conduce către Intimitate - Intimitatea (conexiunea profundă) cu Dumnezeu, care ne transformă radical și care ne duce într-un „teritoriu” unde se întâmplă miracole.

Iar pentru aceia dintre voi care ajungeți la Intimitate cu Dumnezeu 2024 va fi anul „promovării”, în care Dumnezeu vă va oferi mai multe resurse decât oricând și mai multă protecție divină decât oricând. (Samuel Rodriguez) Traducerea Mihaela Dan


În 2024, ca în fiecare an, aveți trei opțiuni: să vă uitați în jos, să vă uitați în jur sau să vă uitați în Sus.

Când vă uitați în jos vă lăsați conduși de traumele nevindecate, de vechi dureri, de neiertare, de resentimente, de îndoială, etc.

Atunci când vă uitați în jur vă lăsați influențați/ copleșiți de ceea ce este în jurul vostru, vă concentrați pe exterior mai mult decât pe ceea ce este în interiorul vostru.

Când vă uitați în Sus vă uitați către Dumnezeu.

Nu vă mai uitați în jos, nu vă mai uitați în jur, uitați-vă în Sus! (Samuel Rodriguez) Traducerea Mihaela Dan


Nu o să vă mint, spunându-vă că simt că 2024 va fi un an ușor. Nu simt asta. Dar pot să vă spun că dacă voi țineți aproape de Dumnezeu, El va fi aproape de voi.

În 2024 Dumnezeu va face un „audit” pentru fiecare dintre noi și ar fi spre binele vostru ca seara, atunci când puneți capul pe pernă, să știți că puteți dormi liniștit, după tot ce ați făcut în acea zi.

Dacă voi trăiți în minciună, dacă voi una spuneți și alta faceți, dacă una prezentați ca imagine publică și alta sunteți în spatele ușilor închise, dacă una prezentați pe rețelele de socializare și altceva se întâmplă în realitate în viața voastră, ar fi cazul să încetați să vă mai prefaceți, să mai mințiți.

2024 este anul extremelor: pentru unii nu va merge nimic din ceea ce fac, iar în cazul altora, va fi ca și cum s-ar preface în aur tot ce ating. Și totul ține de relația acelor oameni cu Dumnezeu.

Unii dintre voi aveți încă dubii când aveți de ales între valorile lumii materiale și valorile aliniate cu Dumnezeu. E treaba voastră ce alegeți, dar vor exista consecințe dure în acest an. Și vă avertizez că nu vă mai puteți juca de-a credința după cum vă convine, așa cum ați făcut până acum. Nu mai puteți pendula între „Facă-se Voia Ta!” și „Facă-se voia mea!” după cum vă convine. S-a terminat cu joaca, faceți o alegere clară acum!

În 2024 Dumnezeu va demola niște falși idoli.

Oamenii și-au făcut idoli din diverse persoane din domeniul divertismentului, al politicii și din alte zone, inclusiv din Biserică. Și acei oameni ai Bisericii care au fost suficient de nesăbuiți să permită ca alții să facă niște idoli din ei vor servi drept exemplu cu privire la ce face Dumnezeu cu falșii idoli. (RC Blakes) Traducerea Mihaela Dan


În trecut Dumnezeu v-a cerut fiecăruia dintre voi să faceți niște lucruri, dar cei mai mulți dintre voi nu le-ați făcut.

Dacă nu vă grăbiți să le faceți, în 2024 Dumnezeu vă va retrage acele însărcinări și le va da altora, care sunt dispuși să facă ce le cere El – și odată cu însărcinările respective va transfera asupra altora și Grația divină aferentă lor.

Unii dintre voi știți foarte clar care este Menirea voastră și Dumnezeu v-a cerut să faceți niște lucruri în această direcție, dar voi nu ați ascultat. Acum Dumnezeu vă transmite: „Dacă tu nu dai nicio atenție Menirii tale, dacă ignori însărcinările pe care ți le dau, voi da altuia acele însărcinări și tu te vei uita la el cum prosperă și cum se bucură de Grația pe care o revărs asupra sa”.

În 2024 Dumnezeu o să scoată din viața voastră niște oameni care nu mai au ce căuta acolo și vă va oferi conexiuni cu oameni noi, capabili să vă inspire și vă ajute să evoluați.

Cel care se însoțește cu oamenii înțelepți e înțelept; cel care se însoțește cu oamenii nesăbuiți va fi împins la pierzanie.

Fierul ascute fierul și omul înțelept îl face mai înțelept pe tovarășul său.

Deschideți-vă către noi conexiuni cu oameni care vă înalță și vă ajută să vă aliniați cu Dumnezeu, cu oameni care reprezintă o influență pozitivă în viața voastră, care reprezintă o oportunitate de creștere, care vă pot încuraja/ clădi!

Noi toți avem anumite butoane care atunci când ne sunt apăsate, ne fac să reacționăm dezechilibrat, din cauza unor traume nevindecate. Ei bine, în 2024 veți avea parte de vindecarea unor traume pe care până acum nu ați reușit să le vindecați.

De asemenea, în 2024 veți obține vindecarea unor boli/ rezolvarea unor probleme de sănătate.

În 2024 Dumnezeu vă da da idei noi, proaspete și vă va arăta o cale acolo unde până acum nu exista o cale. (RC Blakes) Traducerea Mihaela Dan


Cei care nu-și vor asculta intuiția vor avea un an foarte greu în 2024.

Vă spun de la început, ca să știți ce aveți de făcut în continuare.

Ascultați-vă intuiția în 2024!

În anii trecuți ne-am permis să nu facem asta, dar de câte ori acționezi împotriva a ceea ce-ți spune intuiția, te sabotezi singur, ajungi să ai probleme, să suferi. Desigur, poți să înveți și așa, cu răul, dar 2024 nu este un an în care să-ți permiți să mai faci asta.

E timpul să înțelegi că Universul îți asigură spatele, iar intuiția ta este cea care te ajută să ajungi la destinație, care te ajută să-ți atingi cel mai înalt potențial.

Practic, a alege să-ți asculți intuiția înseamnă să spui „Aleg să mă iubesc/ onorez pe mine însumi, să nu mă mai rănesc singur făcând alegeri care nu-mi sunt benefice”.

A-ți asculta intuiția înseamnă a fi dispus să fii vulnerabil și să te bazezi pe faptul că Universul conspiră în favoarea ta, să capitulezi, să renunți la a mai încerca să ții totul sub control.

Și unii o să spună „Nu, nu o să cedez controlul!”.

Cum crezi că vei reuși să-ți atingi cel mai înalt potențial dacă nu ai încredere în nimeni și în nimic, nici măcar în propria intuiție?!

De fiecare dată când veți alege să nu vă ascultați intuiția în acest an, fiți atenți ce se întâmplă în situația respectivă, fiți atenți care sunt consecințele! O să observați că simțiți imediat în corpul fizic o stare de rău/ tulburare/ agitație. (Phil Good) Traducerea Mihaela Dan


În 2024, este de așteptat un punct de cotitură semnificativ în conștiința umană. Poate că ați observat schimbările intense de energie în curs, atât din punct de vedere spiritual, cât și în experiențele voastre personale pe Pământ.

Pe măsură ce această schimbare globală a puterii se desfășoară, este util să vă continuați călătoria de autovindecare și manifestare, contribuind la crearea noii lumi pe care am anticipat-o cu toții. Rămâi aliniat cu cele mai înalte intenții tale și salută transformarea care are loc în interiorul tău și în jurul tău.

Sunteți ființe de lumină ascendentă aici, pe Pământul ascendent, viața din fața voastră are mult mai multă importanță decât viața din spatele vostru. Ați venit aici pentru a vindeca dualitatea și pentru a vă înfrunta și a depăși luptele și luptele voastre interne, descoperind lumina superioară și puterea Conștientă din sinele Ascendent.

Călătoria ta a fost unică și unică. realizările tale și creșterea personală până acum au fost de netăgăduit, recunoașterea aspectelor mai întunecate din sine și din viață este esențială pentru a îmbrățișa cu adevărat iubirea și lumina.

Este posibil ca sufletele în ascensiune să fi observat deja schimbări pozitive în realitatea lor recent, ca urmare a muncii lor interioare profunde în umbră. Păstrându-ți optimismul și încrederea intacte, pentru că meriți binecuvântările care îți ies acum în cale. Recuperându-ți energia de la influențele externe și concentrându-te pe iubirea și grija de sine.

Vechea versiune a Sinelui poate încerca să-ți împiedice progresul uneori de-a lungul căii, acest lucru se datorează dizolvării aspectelor interne ale ego-ului, există renunțarea la vechile obiceiuri și cicluri în sine pentru a dezvolta o mentalitate conștientă superioară, ajutând la recablarea căile neuronale, creșterea frecvenței gândirii și creșterea internă avansată.

Colectivul ascendent ca un întreg își îmbrățișează natura divină, ei aleg o cale mult mai umană pentru viitor. O nouă dimensiune elimină trecutul, necesitând vindecare, onestitate și iubire de sine.

Manifestând iubire mai înaltă și iradiind energie pozitivă, îți atragi tribul sufletului. Recunoașterea faptului că iubirea de sine nu înseamnă singurătate, ci încurajează conexiuni aliniate vibrațional și mai sănătoase.

Sufletele în ascensiune fac tranziția de la epoca materială la epoca frecvenței. Suferința trecutului tău se transformă în iluminare. Lansând versiuni ale tale care au fost create doar pentru supraviețuirea ta.

Februarie 2024 aduce oportunități semnificative pentru ascensiunea sufletească, conexiunea la sursă, creșterea personală și schimbarea. Este o lună de mișcare, progres și noi începuturi.

În luna februarie numărul 2, accentul pentru colectivul Ascendent va fi pe colaborare, împreună și parteneriate. Luna viitoare va sublinia importanța lucrului armonios cu ceilalți și a căutării echilibrului în conexiuni și relații. Este un timp pentru a dezvolta răbdarea și a practica arta diplomației. Implicarea în activități care necesită cooperare și găsirea unor puncte comune va fi deosebit de plină de satisfacții.

Energia lunii februarie numărul 2 ne încurajează pe toți să luăm în considerare și nevoile și perspectivele celorlalți. Luna viitoare este o perioadă pentru asertivitate, dar nu pentru a împinge lucrurile cu forță. În schimb, este momentul să asculți cu atenție, să comunici diplomatic pentru a găsi soluții reciproc avantajoase.

Oportunități de colaborare și formare de parteneriate pot apărea pentru mulți în ascensiune luna viitoare. Îmbrățișând spiritul de cooperare, creați situații câștigătoare și stabiliți conexiuni semnificative.

Energiile din februarie aduc o ușurare energetică și va încuraja menținerea unui echilibru sănătos în interacțiunile și limitele voastre. Deși este important să cooperezi cu ceilalți, este la fel de important să-ți protejezi propriile nevoi și energie. Rămânând în spațiul inimii tale cât mai mult posibil, vei contracara energiile și vibrațiile conștiente inferioare,

A crea armonie în relații nu înseamnă niciodată să-ți neglijezi propria bunăstare. Străduința pentru o dinamică sănătoasă de a da și de a primi în angajamentele tale asigură, de asemenea, îndeplinirea propriilor nevoi.

Portalurile care se deschid în această perioadă prezintă oportunități de expansiune și de Înălțare accelerată. Deciziile, alegerile și acțiunile pe care le întreprindeți în această lună vor avea beneficii pe termen lung, modelând tema principală a vieții pentru următorii 2 ani.

Este util să folosiți acest timp în mod intenționat și înțelept. Prima săptămână a lunii februarie are o putere deosebită, oferind o oportunitate excelentă de a lua măsuri inspirate. Ascultând cu atenție dorințele inimii superioare și reflectând asupra locurilor în care puteți face schimbări pozitive pentru a vă îmbunătăți situațiile din viață.

Aveți încredere în intuiția dvs. în expansiune pentru a face primii pași, universul vă propulsează înainte și vă încurajează către orice acțiune necesară în februarie. În general, energiile planetare din februarie 2024 sunt mai ușoare și mai favorabile pentru mulți care vă sprijină în călătoria voastră de ascensiune și transformare.

În serviciul LightWorker iubitor și dedicat

Sursă de informații de la Ascension LightWorkers.


Aluna Joy Yaxkin

Acesta este ultimul pas! Aceștia suntem noi stăpânind lumea fizică materială în cadrul noului ciclu. Corpurile noastre fizice dense sunt ultimul pas în traversarea podului, aterizând în sfârșit pe noile frecvențe și intrarea în noua lume pe care ne-am imaginat-o. Asta a fost partea dificilă! Am sărit peste acest pas în trecut, așa că suntem novici în acest proces. Nu am mai făcut asta niciodată cu corpuri umane, dar suntem pe cale să o facem!

Am observat câteva schimbări semnificative la sfârșitul anului 2023 și începutul anului 2024. Și îmi ia atât de mult să postez despre asta. Această fază a procesului nostru de înălțare este atât de necunoscută corpului nostru. Dar înțelegerea este, am decis să trecem prin schimbarea veacurilor cu corpul nostru fizic de data asta. Deci, ce vom experimenta când corpurile noastre vor începe să renunțe la ciclul trecut și vor începe să elibereze spațiul pentru noile frecvențe care să curgă? Acest lucru este foarte ciudat.

Poate că ne-am stăpânit spiritul, mințile, inimile și conștiința, dar corpurile noastre fizice sunt ultimele care au ajuns la bord cu procesul de aterizare pe noile frecvențe. Acest lucru se datorează faptului că corpurile noastre fizice au fost create în ciclul trecut cu legile creației depășite. Această fază a evoluției noastre creează o mulțime de simptome fizice ciudate pe care nu le-am întâlnit până acum.

Programele primare dezactivate și descompuse din trecut sunt încă depuse adânc în oasele noastre. Unele dintre aceste programe dezactivate au peste 10.500 de ani. Acestea sunt sisteme de operare învechite, pline de reziduuri rămase de probleme trecute, traume, trădare, răni etc. , care pur și simplu nu mai sunt în memoria ta conștientă. Ai făcut treaba! Nu vei putea înțelege acest proces final cu mintea ta. Această fază nu va avea sens logic.

Corpurile noastre învață cum să renunțe la programarea liniară a minții primare și să se predea următorului sistem de operare bazat pe lumea continuă a spiritului. Nu este liniară. Aceasta este o realitate multi-sferică asemănătoare matricei unde oriunde ne aflăm este întotdeauna acum.

Noile simptome ar putea simți că sistemul nostru nervos se cutremură. Dar nu este sistemul nostru nervos. Vechile programe blocate sunt disperate să renunțe. Este firesc ca corpurile noastre să se agațe de programe vechi, deși au fost dezactivate. Este legată de instinctele noastre primare de supraviețuire. Dar această rigiditate bazată pe control va scădea. Trebuie să meargă. Nu există altă cale. Singura cale de ieșire este prin. Nu am mai făcut asta niciodată. Deci, iată-ne! Respiră.

S-ar putea să ți se pară ciudat când mergi, ca și cum ai pluti, ca și cum nu suntem chiar în corpurile noastre, dar totuși nu nepământați. Într-un fel, corpurile noastre nu mai sunt corpurile noastre. Ceea ce vedem cu ochii noștri poate părea ireal. Ne-am atașat și ne-am îmbinat identitatea cu vechiul sistem de operare. Învățăm să ne detașăm identitatea de acest sistem de operare vechi și fals. S-ar putea să simțim disforie sau nemulțumire generală, anxietate sau neliniște.

Sensibil este noul puternic: Puterea empatilor într-o lume din ce în ce mai dură.

Corpurile noastre lucrează din greu pentru a prinde din urmă toate realitățile noi în curs de dezvoltare, iar ritmul trezirii noastre va începe să prindă o viteză multiplicată. Acest lucru ar putea crea confuzie, deziluzie, copleșire, insomnie, anxietate, sentimentul de a-și pierde identitatea și, la nivel fizic, o supraîncărcare de cortizol. Ne restartăm identitatea prin separarea ei de un sistem de operare bazat pe supraviețuire, bazat pe frică la un sistem bazat pe iubire, nelimitare și prosperitate în fluxul continuă schimbare al spiritului. Învățăm să navigăm pe matricea sferică nelimitată a posibilităților care se manifestă într-o varietate de noi frecvențe și posibile realități. Cu siguranță suntem pe puntea dintre ce a fost și ce va fi.

Începem să ne cunoaștem din nou, noua persoană care apare în acest nou ciclu. Cine am fost în trecut nu este cine voi fi. Ne schimbăm pe măsură ce lăsăm ultimul ciclu în urmă și intrăm în următorul ciclu ca ființe umane născute de două ori! Este emoționant, deoarece majoritatea celor care citesc asta vor ști că nu putem continua așa cum este omenirea acum.

Există posibilități nelimitate în fața noastră. Șmecheria este să aștepți să vină frecvența potrivită la noi înainte de a sări. Mulți se simt destul de blocați, chiar letargici, pentru mai mult timp decât ne așteptam. Acest lucru poate fi frustrant și am putea încerca să-l forțăm. Am putea încerca pe diferite frecvențe să vedem dacă se potrivește. Dar această opțiune va irosi o bună parte din energia noastră. Trebuie să avem răbdare și să așteptăm. Așteaptă acel interior știind că doar oportunitatea și frecvența potrivite te vor găsi. Atrage ca și cum ar fi; crede-mă, știind că universul ne susține și ne va forma spre realitatea emergentă corectă. Odată ce intrăm pe frecvența noastră asemănătoare, majoritatea lucrurilor care nu erau frecvența noastră se vor estompa ca și cum n-ar fi existat niciodată.

Pentru că nu am mai trecut niciodată prin acest tip de evoluție, va fi o provocare să explicăm sau să facem trimiteri la orice familiar din trecut. Deci asta e tot ce pot face. De data aceasta s-ar putea să simțim că avem parte de o experiență „plimbare-like” de nivel următor pentru a ne restarta corpul cu noul nivel de creație. Dar nu este o situație de mers pe jos-in. Plimbările erau din vechiul ciclu. Dar, da, asta va fi și mai ciudat. Această nouă fază va fi necesară pentru a ne menține corpul fizic în cadrul noilor legi ale naturii în noul ciclu.

Putem asista acest proces prin intenția conștientă de a renunța la acel sentiment ciudat, strâns, greu, asemănător stresului pe care îl avem. (Uită-te în sus eliberarea nervului vag. ) Ajută la anxietate și energie blocată. Când simți aceste simptome neobișnuite, vorbește cu corpul tău și cere-i să renunțe. Du-te cu greutatea în loc să lupți cu ea. Întinde-l. Când vechea programare va începe să se elibereze din corpul tău, vor fi multe întinderi glorioase care vor simți că tocmai te-ai trezit dintr-un somn de 10.500 de ani. Pentru că, într-un fel, ai făcut-o. Lasă greutatea să scape toate ultimele bucăți de carcase moarte ale programării vechi și trimite-le jos în miezul pământului pentru a fi purificate și reciclate.

Alte lucruri pe care le poți face. Ajută la realizarea acestui proces și curățarea într-o stare meditativă și continuă să-i spui corpului tău că este în siguranță. Tratează-ți corpul ca pe un copil speriat. Hrănește-l. Sugerez să folosiți muzică de înaltă frecvență. Amenajează un spațiu sacru în care să faci asta. Dar fă întotdeauna ceea ce crezi că trebuie să faci.

Până acum, cu toții știm ce nu vrem. Pune asta în spatele tău acum. Începe să pretinzi ceea ce vrei în lumea ta. Imaginează-ţi! Și apoi începe să-ți pui energia acolo printr-o formă de acțiune. Nu contează cât de mare gest fizic faci. Trebuie să spui universului ce vrei, nu ce nu vrei. Și găsește modalități de a adăuga și mai multe piese din această viziune viitoare în viața ta. Universul vă ascultă pe toți. Nu doar ceea ce spui prin cuvinte, intenția ta este esențială, dar mai presus de toate, motivația ta este ceea ce ascultă universul. Deci, e bine să avem timp să reflectăm pentru a ne înțelege motivația din spatele a ceea ce ne dorim. Să presupunem că motivația vine de la forme inferioare de ego cum ar fi Furia, Mândria, Lăcomia, Pofta, Răzbunarea, lenea, invidia, lăcomia etc. Trebuie să regândim ceea ce spunem universului cu motivația ta. Toate ego-urile negative de mai sus nu vor fi sustenabile în lumea cealaltă.

"Omenirea a fost descărcată și modernizată, nu doar în conștiință, ci de data aceasta în realitatea ta fizică. Acesta este primul pas către noul șablon Pământ care începe să se manifeste în lumea ta materială vie. Visul tău despre o lume nouă nu mai este un mit, o credință metafizică sau un secret. Acum devine realitate. În adâncul sufletului, au fost schimbări subtile în tine. Începi să simți procesul de întruchipare a adevăratei tale persoane. Te auzim. Ai vrut să mergi acasă de atâta timp. Îți simțim luptele. Dar acum vei descoperi că casa ta este în tine. Nici măcar nu este ceva ce știi în mintea ta. Este ceva ce simți în sufletul tău. Vei începe să te simți mai plin de speranță și vei avea un nou nivel de încredere în tine. Vei simți că pasiunea ta pentru munca ta în această lume începe să revină, dar nu în același mod. Simți acum primul pas în întruchiparea fizică a șablonul noului om. Ai muncit din greu pentru asta. Ai plătit un preț uriaș pentru asta. Răbdarea ta a dat roade. "-Lord al păcii, Pakal din Palenque.

Mesaj de Aluna Joy Yaxkin.

Vă rugăm să păstrați integritatea prin includerea sursei și a link-ului web www.AlunaJoy.com

Sufletului i s-a dat propriile urechi pentru a auzi lucruri pe care mintea nu le înțelege - Rumi


"Noi am fost invatati ca este bine/ nobil/ inaltator sa fim umili, ”modesti”, sa ne multumim cu putin, sa “ne vedem lungul nasului” – iar asta s-a intamplat cu un scop anume: ca sa ne limitam singuri. In acest fel, ne subestimam pe noi insine, nu ne vedem/pretuim la adevarata valoare, ne cedam puterea, ne inmormantam visurile.

S-a terminat cu acest gen de lucruri! Fiti constienti de propria valoare, nu va multumiti cu mai putin decat meritati, asumati-va puterea personala! Si pe masura ce veti face asta, veti vedea cat de mult se va schimba viata/ realitatea voastra. Se vor intampla lucruri magice, care vor fi o confirmare si in acelasi timp, un indemn: ”Mergi in continuare pe aceasta cale!”. (Rick Jewers) Traducerea Mihaela Dan


Faptul că atât de mulți dintre voi trăiți ca ființe cu vibrații înalte într-un sistem cu vibrații joase, cu și printre ființe cu vibrații inferioare, creează paradoxuri și enigme cu care vă confruntați zilnic. A trăi o existență fizică pe Pământ este un dar pe care fiecare dintre sufletele voastre l-a ales înainte de încarnarea și nașterea voastră pe Pământ, pentru ca voi să experimentați bucuria colectivă de a vă ridica împreună în interior și apoi în exterior. Acesta este blestemul și darul vremurilor tale. Este obstacolul tău și, în același timp, este eliberarea ta.

Pentru că noi, cei din tărâmurile superioare, vă vedem mișcarea voastră și aceasta se întinde mereu în sus, chiar dacă aceasta poate fi foarte greu de constatat în momentul vostru prezent. Pentru că avem perspectiva de a vă putea vedea trecutul, prezentul și viitorul într-un singur caz și vă putem asigura că omenirea a făcut pași mari în trezirea din somnul ei în servitutea în masă față de zeii falși. Pe măsură ce umanitatea se trezește, acum experimentează și vede rezultatele propriei puteri interioare de a iubi, crea, ierta și împărtăși bucuria în măsura în care noi, la vibrațiile superioare, simțim această energie superioară de pe Pământ într-un mod substanțial.

Vă rugăm să nu vă mai dezaprobați. Vă cerem să aveți încredere în propria voastră ființă și în propria voastră capacitate de a iubi, care începe cu iubirea propriei ființe. Aceasta, deci, se extinde la recunoașterea faptului că și alte ființe sunt în mod fundamental iubirea însăși, animate în carne, dar, în realitate mai mare, sunt doar ale spiritului, care este iubire.

După cum știți, fiecare nivel vibrațional succesiv este alcătuit din scări din ce în ce mai înalte ale iubirii. S-ar putea să vă gândiți la asta muzical pentru a înțelege mai clar. Universul vede Pământul și alte planete asediate ridicându-se împreună în frecvențele superioare ale iubirii și recunoaștem că o reuniune fericită este iminentă. În experiența ta umană, poți începe această reuniune fericită acum, în acest moment prezent, prin rugăciune, auto-reflecție, meditație și comuniune cu ghizii tăi, cu cei dragi trecuți și cu Dumnezeul tău al iubirii și luminii.

Chiar acum pe Pământ, agenda mai întunecată este să creeze cât mai multe distrageri și haos și cât mai multă separare posibil, pentru că, în paradigma sa, așa se poate obține puterea asupra altora și puterea asupra sufletului colectiv al umanității. Așa că nu lăsa aceste lucruri să te descurajeze, ci concentrează-te pe lumina pe care ți-o poți imagina în interiorul tău și dragostea pe care o poți simți pentru tine, pentru alții, pentru animale, plante, cristale și pentru Gaia însăși, și pentru pământ și ocean și cer. Vă rugăm să prețuiți și dragostea noastră.

Deci să nu uităm, ci să fim recunoscători pentru toți. Să avem recunoștință pentru acest timp de schimbare și ascensiune în noi înșine, astfel încât să putem vedea clar și cu adevărat cine suntem cu adevărat și că suntem cu toții conectați prin acest Pământ.

Și să ne amintim că, chiar dacă o parte poate avea o boală fizică, ea ne afectează pe toți, de la o dimensiune la alta. Dar amintiți-vă, de asemenea, că o parte are dragoste și lumină care, de asemenea, ne afectează pe toți. Așa că este mult mai mare în slujire pentru tine și pentru ceilalți din jurul tău și pentru întregul pământ și dimensiuni mai înalte să te iubești pe tine însuți, să-i iubești pe alții și să fii în serviciul vieții pe Pământ.

Suntem aici cu tine în spirit. Suntem aici cu voi prin iubire și suntem cu adevărat uniți, pentru că pe măsură ce vă ridicați dimensiunea cu iubirea voastră, ridicați toate dimensiunile. Lasă-ți puterea să fie înțeleasă clar: iubirea ta are puterea de a ridica toate dimensiunile la o frecvență mai înaltă a iubirii.

Amintește-ți asta data viitoare când te simți neputincios sau întristat de atacul viziunilor și știrilor menite să te întristeze și să creeze disperare în viețile tale. Fii un far de Lumină radiantă.

Pentru că ai puterea de a crea o nouă viziune internă pur și simplu închizând ochii și meditând asupra dragostei pentru tine însuți, pentru alții și pentru planetă și chiar și asupra dimensiunilor superioare. Aveți acest dar, așa că folosiți-l cu generozitate și bucurie și cu recunoștință, pentru că este darul sufletului care ți-a fost dat de Sursă, de Tot Ce Este, de Dumnezeu și Iubire. Binecuvântat să fie. (RIKE KEEFE) Traducerea Mihaela Dan


2024 este anul accelerării.

Iar accelerarea se referă la două aspecte care vor avea loc simultan.

Unul se referă la accelerarea care va fi experimentată de oamenii care s-au trezit din punct de vedere spiritual, oameni ca voi, fie că vă considerați „doar” empați, fie că sunteți Lucrători în Lumină, Cei care arată Calea, etc.

Pentru oamenii care sunt treji din punct de vedere spiritual, pentru cei care știu că sunt Lumină, că au în ei scânteia divină, indiferent că aceștia au ajuns la nivelul de conștiință dorit sau încă n-au ajuns acolo, anul 2024 va aduce o creștere accelerată, care îi va propulsa în realități de vibrație mai înaltă, pe o linie temporală superioară.

Aceasta este Linia temporală a Unității, care s-a deschis în câmpul cuantic pentru noi; acum este posibil să o accesăm pentru că mulți dintre noi, cei care suntem treji din punct de vedere spiritual, în ultimii 5-7 ani am trecut printr-o proces masiv de schimbare interioară, am trecut prin curățări energetice profunde și vindecări profunde.

În ultimii circa 5-7 ani unii dintre noi ne-am simțit ca și cum am fi fost într-o noapte a sufletului care nu se mai termină, obosiți/ epuizați, întrebându-ne uneori de ce trebuie să curățăm nu doar energiile de vibrație joasă din interiorul notru, ci și unele de la nivel colectiv.

În ultimii 5-7 ani unii dintre noi am fost în tranșee, din punct de vedere energetic și am fost implicați într-o curățare energetică masivă la colectivă, pentru a face loc pentru mai multă Lumină pe Pământ.

Iar acum munca noastră își arată roadele. (Matt Kahn) Traducerea Mihaela Dan


În ultimii 5-7 ani unii dintre noi am lucrat intens cu Umbra noastră, am curățat foarte mult întuneric din noi, foarte multe blocaje interioare și astfel am facut mai mult loc sufletului nostru pentru a coborî în corpul nostru fizic.

În acești ani mulți dintre noi, cei care eram treji din punct de vedere spiritual, au pendulat între două versiuni separate ale lor: una era cea care avea anumite obligații profesionale, familiale, sociale, etc și își gestiona viața 3D din acest punct de vedere și alta care își dorea să se concentreze pe munca sa interioară, pe vindecarea traumelor interioare. A fost ca și cum ei au dus o viață dublă, erau într-o continuă pendulare între versiunea absorbită de aspectul fizic/ material al vieții sale și cea care își dorea să se concentreze pe aspectul spiritual. Și a existat un motiv bine întemeiat pentru care ei au trăit într-un permanent balans: era necesar să curețe multiple straturi de energii de vibrație joasă din corpul lor fizic (traume/ credințe/ tipare/ emoții, etc).

Acest mod de a funcționa, trăind două vieți paralele, a fost epuizant pentru mulți oameni.

Vă anunț oficial că în urma acestor curățări energetice am eliberat în interiorul nostru suficient spațiu pentru ca în 2024 să funcționăm ca o unică versiune a noastră, iar aceasta va trece pe Linia temporală a Unității.

Avem posibilitatea și oportunitatea de a trece pe o Linie temporală în care ceea ce facem pentru a servi Binele comun, pentru a susține Ascensiunea umanității, ne oferă resursele pentru a gestiona la un nivel superior și viața noastră fizică/ materială. Nu mai este nevoie să separați viața voastră „obișnuită”/umană de viața voastră spirituală; le puteți integra și de acum înainte vor funcționa armonios împreună.

Trecerea pe Linia temporală a Unității vă este accesibilă și vouă; dacă n-ar fi așa, nu ați citi aceste lucruri. (Matt Kahn) Traducerea Mihaela Dan


Ani la rând unii dintre voi ați făcut o muncă interioară extraordinară, ani la rând ați făcut eforturi uriașe pentru a curăța energiile de vibrație joasă din interiorul vostru, dar și o parte din cele de la nivel colectiv.

Ani la rând ați servit Binele comun neștiuți de nimeni și au fost momente în care v-ați întrebat dacă până la urmă contează toate munca voastră, dacă a avut efecte sau nu, fiindcă ceea ce vedeați în jurul vostru părea să indice că lucrurile merg din rău în mai rău, nu în bine.

Vă spun că munca voastră a contat întotdeauna, chiar și atunci când ceea ce vedeați în jur vă făcea să credeți că nu s-a schimbat nimic în bine.

Anul 2024 va fi începutul perioadei în care veți vedea cât de mult a contat tot ce ați făcut voi în serviciul Binelui comun, cât de mult a contat dedicarea voastră, perseverența voastră, munca voastră.

Anul 2024 va aduce accelerarea pentru aceia dintre noi care am fost în primul rând în susținerea Ascensiunii umanității - Lucrătorii în Lumină, Cei care arată Calea, etc –, vom experimenta o mai mare aliniere cu Divinitatea și oportunitatea de a experimenta mai mult în Realitatea voastră fizică efectele acestei alinieri cu Divinitatea. În acest an va fi ancorată în corpul nostru fizic mult mai multă Lumină ca oricând și aceasta se va manifesta mult mai mult în exteriorul nostru, în viața noastră.

Dedicarea voastră în a servi Binele comun, în a susține Ascensiunea umanității, a avut ca efect accelerarea propriei voastre Ascensiuni.

Tot ce faceți pentru a susține Ascensiunea umanității va aduce binecuvântări în viața voastră personală. Veți avea parte de sincronicități uimitoare, miracole și vor apărea în viața voastră oameni care vor reflecta Lumina din voi.

2024 este un nou început pentru voi. (Matt Kahn) Traducerea Mihaela Dan


Un al doilea aspect al accelerării specifice anului 2024 vizează colectivul, umanitatea.

Umanitatea are nevoie de niște schimbări semnificative pentru a ajunge la un nivel de conștiință mai ridicat, pentru a ascensiona.

Unii dintre noi am lucrat din greu în ultimii 5-7 ani pentru a susține trezirea spirituală a umanității și creșterea acesteia ca nivel de conștiință.

În 2024 va avea loc o accelerare a acestui proces de creștere a umanității ca nivel de conștiință; vor ieși la suprafață noi adevăruri întunecate, ascunse de foarte mult timp marelui public, vor fi dezvăluite noi informații care vor da o imagine mai clară asupra corupției care există la nivel mondial. În acest an se vor face primii pași în procesul de prăbușire a unor superputeri/ elite corporatiste, iar 2025 va fi și mai intens din acest punct de vedere.

Indiferent ce se întâmplă, indiferent ce veți vedea în jurul vostru, indiferent cât de mare va fi haosul exterior, atât timp cât vă păstrați credința în Divinitate și funcționați în aliniere cu Dumnezeu, veți fi protejați și veți fi ghidați divin.

Elita corporatistă își va pierde puterea, pentru că umanitatea devine din ce în ce mai greu de manipulat/ controlat, este din ce în ce mai greu de jucat vechiul Joc 3D.

Cei care fac parte din această Elită corporatistă vor încerca prin orice mijloace să-și mențină puterea și asta o pot face încercând să ne divizeze/ învrăjbească. Depinde de noi dacă ne lăsăm prinși în vechiul Joc al separării/ divizării sau nu. Atât timp cât nu ne luptăm unii cu alții, cât rămânem uniți, chiar dacă avem păreri diferite asupra unor subiecte, atât timp cât ne respectăm dreptul la opinie, nu ne vor mai putea controla.

Putem să avem păreri diferite asupra unor subiecte, dar asta nu înseamnă că nu putem să fim de acord că toți oamenii au dreptul la opinie, toți oamenii au dreptul să le fie respectată opinia, toți oameni au dreptul la a fi tratați cu respect, cu bunătate, cu Iubire. Dacă noi cădem de acord asupra acestor lucruri, nu ne va mai putea învrăjbi nimeni, nu ne va mai putea face nimeni să ne luptăm unii cu alții.

De asta se tem cel mai mult cei care vor să dețină în continuare puterea asupra noastră, ca să ne poată manipula/ controla: de faptul că ne vom uni forțele, că vom acționa ca un tot unitar.

Au existat deja în anii anteriori încercări de a ne învrăjbi, de a ne face să ne atacăm unii pe alții, știți asta; nu va mai merge, pentru că deja s-au trezit spiritual mulți oameni și ei nu se vor mai lăsa manipulați. (Matt Kahn) Traducerea Mihaela Dan


Vremurile în care foarte puțini oameni au foarte mult și foarte mulți oameni au foarte puțin sunt pe sfârșite. Și fiecare dintre voi puteți contribui în 2024 la accelerarea procesului Ascensiunii umanității. Iar modul în care puteți face asta este următorul: orice lucruri șocante ați vedea că se întâmplă în jurul vostru/ lume, orice vi se spune la jurnalele de știri că se întâmplă în țara voastră/ lume, țineți minte că toate acestea sunt niște încercări de a vă traumatiza, de a vă șoca, de a vă face să reacționați dezechilibrat/ agresiv, de a vă face să vă certați/ luptați cu alții, de a vă trage în vibrații joase, de a amplifica energiile divizării/ învrăjbirii/ urii/ fricii/ conflictului.

Păstrați-vă echilibrul energetic/ emoțional, nu vă lăsați atrași în aceste jocuri de vibrație joasă!

Ceea ce vedeți reprezintă niște încercări de a întârzia/ bloca procesul Ascensiunii, de a ne ține în energii de vibrație joasă. Nu vă lăsați manipulați!

Ceea ce vedeți sunt doar o încercare disperată a întunericului de a-și păstra puterea.

Înțelegeți bine: nu vă îndemn ca dacă vedeți că se întâmplă ceva ce afectează niște semeni de-ai voștri, să nu spuneți/ faceți să nimic. Dacă simțiți că puteți ajuta, ajutați, dacă puteți interveni pentru a schimba situația în bine, interveniți; vă îndemn doar să acționați la modul echilibrat, nu la modul tulburat/ agresiv.

Pe de altă parte, dacă veți vedea lucruri șocante în acest an, nu vă lăsați demoralizați/ descurajați, nu vă spuneți lucruri de genul „Dacă încă se mai întâmplă așa ceva, dacă încă mai sunt oameni care pot face asemenea lucruri, nu mai avem speranțe la Ascensiunea umanității!”.

Nu alimentați Vechea Paradigmă cu energia de vibrație joasă a acestor gânduri! Înțelegeți că ceea ce vedeți, oricât de șocant ar fi, este parte din procesul Ascensiunii.

Nu vă lăsați manipulați, nu vă ridicați unii contra altora! Rămâneți uniți și nu veți mai putea fi manipulați/ controlați. Puterea voastră stă în faptul că rămâneți uniți. (Matt Kahn) Traducerea Mihaela Dan


Ți-ai petrecut copilăria într-o familie în care a predominat energia conflictului și asta n-a fost întâmplător, pentru că tu ai venit pe Pământ ca să fii un Războinic al Luminii și era nevoie să fii „antrenată” pentru a face față mai târziu energiei conflictului. De aceea te-ai născut într-o familie în care energia conflictului era foarte puternică: pentru ca tu să devii puternică și să-ți poți asuma ca adult identitatea de Războinic al Luminii, care va deveni un Ambasador al păcii.

Și nu este numai cazul tău, este și cazul altora. Voi v-ați născut în familii care trăiau în energia conflictului, în care era un risc să vă permiteți să fiți autentici, în care erați permanent „sub asediu”, ca să vă puteți dezvolta acele abilități care vă permit acum să faceți față în condiții grele, să vă rostiți fără teamă adevărul, indiferent ce cred/ spun/ fac cei din jur și să luptați pentru adevărul vostru și pentru Binele comun. Sunteți Războinici ai Luminii foarte puternici, nu aveți nicio problemă în a lupta, atunci când nu există altă cale, dar prețuiți pacea și faceți tot ce vă stă în putere să o instaurați acolo unde mergeți.

În următorii câțiva ani aceasta va fi Misiunea ta: aceea de a aduce pacea acolo unde mergi.

Până acum, Misiunea ta a fost legată de a promova conexiunea mai profundă între oameni, dar în circa 8 ani Misiunea ta va fi aceea de a fi un Ambasador al păcii, de a media conflictele, de a-i liniști pe cei care sunt gata să ia poziția de luptă. Iar în această Misiune îți va folosi foarte mult faptul că ai fost un Războinic al Luminii, că faci față fără probleme energiei conflictului și la o adică, ești un adversar de temut. Tocmai de aceea cei cu care vei interacționa vor avea încredere în tine, pentru că îi înțelegi foarte bine, pentru că la un moment dat în viața ta ai fost și tu acolo unde sunt ei, pentru că știi cum este să fii în locul lor, știi cum se simt.

În prezent cei mai mulți oameni nu se simt puternici, ci se simt neputincioși, se lasă controlați de cei care dețin puterea financiară și politică la nivel global. Dar asta se va schimba foarte mult până în anul 2028.

În perioada 2028 -2030 va fi o mișcare globală de promovare a păcii fără precedent. Și nu mă refer la marșuri sau proteste în stradă cum au existat în trecut. Oricum, în prezent se fac demersuri legislative care să vă împiedice să mai ieșiți în stradă, care să vă restricționeze dreptul de a protesta. Dar pacea își face loc în orice condiții, ea depășește orice manevrele ale întunericului. Chiar dacă le iei oamenilor dreptul de a protesta pașnic și a cere încetarea războiului/ conflictului (sub orice formă ar fi acesta), ei vor găsi alte metode de a-și exprima poziția. (Lee Harris) Traducerea Mihaela Dan


De câte îmi spune un om că printr-un lucru pe care l-am făcut/ spus i-am influențat viața în bine, că într-un mod sau altul am făcut diferența pentru el, inima mea se umple de Iubire.

Știu exact ce vrea să spună acel om, pentru că și eu am avut parte de oameni care mi-au atins/ schimbat viața, grație informațiilor/ sfaturilor/ ajutorului pe care mi l-au oferit. Eu am putut evolua și am devenit omul care sunt acum și grație acelor oameni care mi-au oferit informații prețioase/ ajutor, unii chiar fără să știe.

De aceea acum fac o prioritate din a oferi, la rândul meu, informații/ sfaturi/ ajutor, din a face diferența în viața altora.

Mulți dintre voi faceți același lucru, de ani de zile. Și în cele mai multe cazuri noi nu știm la cine ajung aceste informații/ mesaje/ sugestii, nu știm dacă cei care le citesc/ aud le recepționează cu adevărat, nu știm dacă acestea ajută sau nu pe cineva, nu știm dacă fac sau nu diferența pentru cineva.

Vă spun că toate acestea fac diferența, indiferent că e vorba despre o emisiune pe care o realizați, un podcast, niște postări pe rețelele de socializare, o carte pe care o scrieți, un cântec pe care-l compuneți, etc.

De fapt, despre asta este vorba, despre a împărtăși cu ceilalți ceea ce știi/ simți, despre a transmite niște mesaje care inspiră/ înalță/ clădesc oamenii, de a crea un efect de domino.

N-o să uit niciodată un lucru care mi s-a întâmplat în Amsterdam anul trecut. Eu nu sunt o persoană religioasă, în sensul clasic al cuvântului, dar am văzut undeva o statuie a lui Isus răstignit pe cruce, corpul meu a început să tremure, am început să plâng și l-am auzit spunându-mi: „Fiecare zi este o oportunitate de face ceva ce deschide inima umanității”.

Despre asta este vorba în 2024, despre a ne deschide mai mult propriile inimi, despre a fi receptivi la suferința altuia, despre a ne conecta de la inimă la inimă cu ceilalți și despre a împărtăși din inimă cu ceilalți. (Lorie Ladd) Traducerea Mihaela Dan


Indiferent că oamenii sunt conștienți sau nu de asta, umanitatea trece în aceste vremuri printr-un proces uriaș de creștere ca nivel de conștiință, ceva fără precedent în istoria umanității.

Asta presupune, printre altele, faptul că ies la suprafață, pentru a fi văzute/ conștientizate adevăruri întunecate, faptul că ies la suprafață traume ancestrale, pentru a fi vindecate, faptul că ies la suprafață energii de vibrație joasă care au făcut parte până acum din Realitatea noastră, pentru a fi conștientizate, acceptate, simțite și eliberate.

Tot ce s-a întâmplat în ultimii ani a fost parte din acest proces. Și chiar dacă pentru o perioadă a părut că lucrurile s-au liniștit, nu a fost decât o liniște temporară; lucrurile se vor „tulbura” din nou în curând. Totul se accelerează, inclusiv destrămarea Vechii Paradigme. Și este de dorit să fim pregătiți pentru ce va urma.

Noi nu putem controla cum se desfășoară lucrurile în exterior, nu putem controla ce gândesc/ fac alți oameni, nu putem controla modul în care reacționează ei la ce se întâmplă. Nu-i putem forța pe alții să vadă/ înțeleagă lucrurile așa cum le vedem/ înțelegem noi.

Pe de altă parte, când te-ai trezit spiritual nu poți să nu VEZI ce se întâmplă pe planetă, nu poți să nu VEZI ce se întâmplă în interiorul tău. Nu poți să te prefaci că nu vezi că sunt în interiorul tău lucruri cărora este necesar să le dai atenție. Acele emoții ies la suprafață din interiorul tău pentru că a venit vremea să le vezi/ conștientizezi, să le accepți și să-ți permiți le simți pe deplin, pentru a putea să le eliberezi.

Desigur, poți alege să continui să negi faptul că simți acele lucruri, poți să reprimi în continuare acele emoții, dar ele nu dispar, ci rămân în interiorul tău și vor ieși la suprafață iar și iar, până vei fi dispus să le accepți existența și să accepți faptul că în regulă să simți ceea ce simți.

Și asta este valabil nu doar cu lucrurile care se întâmplă în interiorul tău, ci și cu cele care se întâmplă în exteriorul tău. Nu poți nega la infinit niște adevăruri dureroase, nu poți refuza la infinit să vezi aceste adevăruri, nu poți trăi toată viața în disonanță cognitivă.

Dar e nevoie de mare curaj ca să fii dispus să vezi/ accepți niște adevăruri dureroase din interiorul tău și de asemenea, din exteriorul tău.

Și eu nu spun să te poziționezi de o parte sau de alta în niște conflicte/dispute, spun doar să fii dispus să vezi niște atrocități care se petrec în această lume și să accepți faptul că ele se întâmplă, că sunt lucruri reale.

Și apoi este necesar să conștientizezi că atrocitățile/ nedreptățile pe care le vezi în lume reflectă întunericul din interiorul nostru, al oamenilor care formează umanitatea. (Lorie Ladd) Traducerea Mihaela Dan


În următorii ani vor ieși la suprafață adevăruri întunecate, care vor șoca opinia publică. Vor ieși la suprafață informații care vor face ca oamenii să fie tentați să ia partea unora sau altora dintre cei implicați.

Nu vă lăsați atrași în acest joc de vibrație joasă, păstrați-vă echilibrul emoțional/ energetic și priviți totul din postura Observatorului neutru!

Desigur, atunci când vorbim despre drepturile omului, faptul că susții ideea respectării drepturilor omului nu înseamnă că iei partea cuiva.

În această lume sunt o mulțime de oameni care sunt tratați mai rău ca animalele și când aceste lucruri sunt dezvăluite, cei care i-au tratat pe acei oameni în asemenea mod au fel de fel de explicații, iar unele sunt de genul „Și ei au făcut la fel cu ai noștri!”.

Este această o justificare pentru a trata într-un mod inuman niște oameni? Nu, niciodată.

La nivel global are loc un război energetic, că înțelegeți asta sa nu. Iar eu vă vorbesc acum acelora dintre voi care sunteți un gen de Războinici: Războinicii Luminii. Voi ați venit aici, pe planetă, în aceste vremuri, ca să vă eliberați de vechea programare, să ieșiți în vechea Paradigmă, să VEDEȚI dincolo de aparențe, să vă eliberați vechiul tip de reacții dezechilibrate în fața unor nedreptăți/ atrocități, să arătați celorlalți ce înseamnă să răspunzi din spațiul echilibrului în orice condiții.

Voi ați venit aici în această viață ca să ancorați mai multă Lumină pe Pământ.

Vremurile în care trăim nu sunt pentru cei slabi de inimă. Cei care continuă să se trezească spiritual vor fi puși în fața unor adevăruri foarte întunecate, care sunt greu de văzut/ acceptat/ suportat.

Cei care se află în primul rând, Cei care arată Calea în procesul Ascensiunii, trec prin mari provocări, pentru că sunt atât de multe lucruri foarte dureroase de VĂZUT/ acceptat/ simțit; nivelul la care s-a infiltrat/ acționează Răul este atât șocant, încât toate astea îi pot face să-și piardă mințile pe oamenii obișnuiți.

Voi știți că este foarte greu să te eliberezi din „pânza de păianjen” care este Vechea Matrice.

Acest proces de creștere accelerată ca nivel de conștiință, care va avea loc în 2024 și în anii care vin, va afecta absolut toate aspectele vieții noastre. (Lorie Ladd) Traducerea Mihaela Dan


În perioada 2020-2022 am văzut cum, la nivel energetic, umanitatea „se chircește”, iar din 2023 ea a început mișcarea de expansiune, dar am fost împinși înapoi; din 2024 expansiunea va fi una accelerată.

Schimbarea lumii nu vine din a le spune altora ce „trebuie” să facă, vine din a ne schimba noi înșine și astfel, a fi un exemplu viu pentru cei din jur. Când vrem să evoluăm, să ne desprindem de Vechea Matrice, asta nu se va întâmpla pentru că citim/ ascultăm cuvintele altora, ci din faptul că integrăm acele informații și acționăm în consecință, că trăim în baza acelor adevăruri/ valori/ principii în viața noastră de zi cu zi.

Faptul că noi trăim ca oameni liberi, că ne rostim și ne onorăm adevărul în viața de zi cu zi, ne transformă într-un exemplu viu pentru ceilalți, o inspirație pentru ceilalți. Noi avem/ radiem o energie aparte, pe care ceilalți o simt și care îi face să se simtă liberi să se exprime la modul autentic atunci când interacționează cu noi.

Treaba noastră este trăim ca oameni liberi, autentici și astfel, să creăm în jurul nostru un spațiu în care ceilalți să se simtă în siguranță să se manifeste liber/ autentic. Așa gustă oamenii „libertatea”, așa ne învățăm unii pe alții ce înseamnă să trăim ca oameni liberi și așa tot mai mulți oameni ajung să aibă curajul să se manifeste liber, să depășească frica.

Dacă tu poți crea acel spațiu în care ceilalți se simt în siguranță să se manifeste liber, autentic, atunci când un om este în prezența ta, ceva din el va face „clic”, îl vei activa.

Noi ne influențăm unul pe altul la nivel energetic, iar acest lucru a fost folosit foarte mult timp împotriva noastră, dar pe măsură ce oamenii se trezesc din punct de vedere spiritual, ei conștientizează în ce fel se pot ajuta unul pe altul. Și sunt entuziasmat când văd că pe zi ce trece, tot mai mulți oameni învață cum să-i influențeze pe ceilalți într-un mod benefic la nivel energetic și fac asta.

Cu fiecare zi ce trece sunt tot mai mulți oameni care simt ceva de genul „Și eu fac parte din echipa umanității. Vreau să mă implic și eu în a servi Binele comun! Vreau să lucrez cu mine însumi, ca să evoluez și astfel, susțin și umanitatea în a evolua”.

Tot mai mulți oameni simt că nu mai vor să trăiască în frică și-și fac curaj pentru a-și rosti adevărul și a-și trăi adevărul. La nivel colectiv se manifestă o creștere a dorinței de libertate și a curajului, iar asta va schimba radical lucrurile.

În acest context, trauma și durerea sunt instrumente prețioase, pentru că deși acestea au efecte dure asupra noastră, odată vindecate, ele sunt catalizatori foarte puternici în procesul de schimbare/ evoluție, sunt ca un gen de combustibil pentru rachete.

Când trăiești pentru mai mult timp într-un context în care ești traumatizat, când trăiești în frică, de fapt, tu acumulezi combustibil pentru „racheta” ta, pe care îl vei folosi la un moment dat.

Ceea ce s-a întâmplat în perioada 2020-2022 a fost că umanitatea a fost adusă cu intenție la un nivel foarte ridicat al fricii, al traumei și al durerii, însă efectul colateral a fost că umanitatea a primit o cantitate foarte mare de „combustibil pentru rachete”, care va fi foarte util în următoarea fază a procesului de creștere accelerată ca nivel de conștiință.

Tot ce se întâmplă are un rost, totul ne pregătește pentru ce va urma. (Jason Estes) Traducerea Mihaela Dan


Există o așa-zisă „teorie”, care promovează „gândirea pozitivă” în sensul în care îi îndeamnă pe oameni ca de câte ori simt o emoție de vibrație joasă sau au un gând negativ să facă imediat ceva care să le schimbe starea de spirit/ gândurile, să se gândească imediat la ceva pozitiv, etc. Această așa-zisă spiritualitate îi învață pe oameni că dacă sunt într-o stare de spirit mai joasă vibrațional, dacă se simt rău, dacă experimentează emoții de vibrație joasă, e ceva în neregulă cu ei/ fac ceva greșit/ nu sunt „destul de spirituali” și de aceea în asemenea situații trebuie să facă urgent ceva ca să-și ridice vibrația.

Și există adevărata spiritualitate, care spune că a fi spiritual nu înseamnă a fi mereu la un nivel înalt de vibrație, a fi permanent într-o stare de grație, ci înseamnă a fi autentic, a accepta/ a-ți permite să simți ceea ce simți, indiferent că e vorba de o emoție de vibrație joasă sau de una de vibrație înaltă.

Indiferent cât de evoluat ești din punct de vedere spiritual, vei avea momente/ zile mai proaste, vei simți uneori și emoții mai puțin plăcute/ înălțătoare. Nu e nimic în neregulă cu asta. Permite-ți să simți orice simți.

Dacă tu nu accepți ceea ce simți, dacă încerci să scapi/ eviți/ ignori/ reprimi emoții de vibrație joasă, ca să pari spiritual, tu te minți singur, te prefaci, nu ești autentic. Cei care se prefac a fi ceea ce nu sunt au mari probleme în această perioadă; deși fac asta în numele spiritualității, ei nu pot evolua, fiindcă nu poți urca la niveluri înalte de conștiință dacă nu ești autentic. Nu poți intra în Noua Lume dacă nu te manifești la modul autentic.

Unul dintre lucrurile bune pe care ni le-a oferit anul 2023 a fost acela că am putut ne vedem adevărata față/ adevăratul nivel spiritual, după ce am fost supuși unor încercări traumatizante în perioada 2020-2022. Am văzut cum suntem capabili să facem față unor asemenea presiuni, dincolo de vorbăria noastră despre spiritualitate. În perioada 2020-2022 distragerile/ provocările au fost date la „volum maxim” și am putut să vedem fiecare dacă facem față sau nu, dacă suntem atât de evoluați/ spirituali pe cât credeam.

Și tocmai pentru că am trecut prin acea perioadă extrem de traumatizantă, pentru că șocul a fost atât de mare, tot mai mulți oameni au început să-și amintească cine sunt cu adevărat în ultimii 3 ani, iar în perioada 2024-2028 se va accelera masiv trezirea spirituală a umanității.

Ideea este că e foarte important să știm/ recunoaștem/ acceptăm unde ne aflăm, ca să știm ce avem de făcut mai departe. Dacă nu știi exact unde ești, nu ai cum să stabilești care este drumul pe care trebuie să-l parcurgi pentru a ajunge acolo unde îți dorești.

Dacă te-ai lămurit unde ești, poți face pași mici înainte, nu e nevoie să faci salturi mari înainte. Dacă faci câte un mic pas înainte în fiecare zi, vei fi uimit să constați unde ai ajuns după 365 de zile. Este atât de simplu, când e vorba de propria evoluție: schimbări incrementale. (Jason Estes) Traducerea Mihaela Dan


Una dintre marile probleme în spiritualitatea din Vechea Paradigmă este că sunt o mulțime de oameni care au pretenția că ei știu ce „trebuie” să faci ca să evoluezi, care cred că ei cunosc adevărata Cale, că sunt singurii care pot să-ți spună care „trebuie" să fie următorul tău pas, că sunt deținătorii Adevărului absolut.

De fapt, singurul om care știe care este menit să fie următorul tău pas ești tu, fiindcă tu ești ghidat divin pe Calea ta, care este unică. Nu primesc alții ghidare divină pentru tine.

Ca atare, învață să faci diferența între un om care îți dă un sfat și un om care încearcă să-ți impună adevărul său/ opinia sa.

Un om care îți dă un sfat este un om care te acceptă/ respectă așa cum ești, la nivelul la care ești, care îți împărtășește din experiența/ înțelepciunea sa și te lasă să-ți iei propriile decizii, așa cum consideri de cuviință. El îți spune ceva de genul „Aceasta este doar părerea/ perspectiva mea, nu este Adevărul Absolut, deci nu trebuie să fie neapărat și părerea/ perspectiva ta”.

Un om care încearcă să-ți impună adevărul său/ părerea sa este cineva care îți cere să crezi ce crede el, să faci ce spune el că „trebuie” să faci, fiindcă dacă nu faci așa, „nu ești spiritual”/ „nu vei evolua”. Și uneori, oameni care sunt la început pe calea spirituală ascultă orbește un mentor și merg pe calea pe care spune acesta că „trebuie” să meargă, îndepărtându-se, astfel de Calea lor și forțându-se să fie altcineva decât sunt.

Nu poți evolua fiind altcineva decât ești cu adevărat.

Fii foarte atent la modul în care folosesc cuvintele cei care îți vorbesc! Dacă oamenii vorbesc cu tine de la egal la egal, respectându-ți dreptul la opinie și respectându-ți opiniile - chiar și atunci sunt diferite de ale lor -, dacă îți oferă părerea lor și îți spun că este doar o părere cu care ai dreptul să nu fii de acord, e în regulă.

Dacă oamenii îți vorbesc de sus, ca și cum ți-ar fi superiori, ca și cum ei ar fi deținătorii Adevărului absolut, ca și cum ei ar avea întotdeauna dreptate și cei care au altă părere decât ei „greșesc”, atunci vezi-ți de treaba ta, nu-i băga în seamă. (Jason Estes) Traducerea Mihaela Dan


În prezent se pregătesc/ se întâmplă schimbări majore în lume. Nu este vorba doar despre ce vedem cu toții, ceea ce este deja public, ci și de lucruri care se întâmplă în „culise”. Umanitatea se îndreaptă în direcția cea bună.

Tehnologiile care vor fi prezentate publicului sunt revoluționare și vor ajuta umanitatea să evolueze într-un ritm uimitor. 2024 va fi anul schimbărilor de proporții epice, din punct de vedere al tehnologiilor ce vor fi scoase pe piață.

Unii dintre noi am așteptat toată viața aceste vremuri. Noi am venit pe Pământ special pentru asta, am venit aici pentru că știam că va fi perioada în care va avea loc o schimbare fără precedent în istoria umanității și am vrut să participăm „în direct” la ea. Sufletele noastre au spus „Sunt pregătit pentru această provocare. Știu că va fi dificil, dar mai știu că sunt pregătit și n-o să mă pierd în vechiul Joc 3D. Pot s-o fac!”.

Voi ați ajuns la nivelul la care sunteți pe Calea spirituală pentru că nu v-ați pierdut în Jocul 3D, pentru că v-ați trezit, v-ați amintit cine sunteți cu adevărat și v-ați asumat rolul pe care-l aveați de jucat în susținerea Ascensiunii umanității. Voi ați venit pe Pământ în această viață ca să fiți Cei care arată Calea, să fiți faruri pentru cei care s-au pierdut în Jocul 3D. Dar nu puteți arăta Calea către Lumină cu forța și nici trăgând de cei pe care vreți să-i faceți să evolueze.

Noi arătăm Calea prin propriul exemplu, prin a fi schimbarea pe care vrem să o vedem în lume. Creăm schimbarea schimbându-ne noi înșine, funcționând noi înșine ca ființe cu un nivel înalt de Conștiință și astfel îi vom inspira pe cei din jur, care vor veni la noi să ne întrebe ce am făcut ca să devenim oamenii care am devenit și cum pot face să ajungă și ei să funcționeze în același fel. Așa schimbăm lumea, inspirându-i/ influențându-i pe cei din jur, om cu om. Așa ne conducem unii pe alții Acasă.

Și vă mai spun ceva: mulți dintre voi v-ați simțit pentru mult timp singuri, pentru că în preajma voastră nu mai era nimeni care să vă semene, care să vă înțeleagă. Poate că ați fost singuri acolo unde erați, dar nu sunteți singuri pe lume în această Misiune de susținere a Ascensiunii umanității. În lumea asta sunt mulți asemenea vouă, care lucrează în același scop, care susțin creșterea vibrațională a umanității și pe zi ce trece, echipa Celor care arată Calea este din ce în ce mai mare.

În ciuda a ceea ce indică aparențele, în ciuda a ceea ce vi se spune/ arată la jurnalele de știri, umanitatea avansează în direcția cea bună cu fiecare zi ce trece.

Nivelul rezonanței Schumann crește continuu. Nivelul energiilor care curg pe Pământ crește continuu.

Cu fiecare zi ce trece noi percepem mai mult, simțim mai mult/ clar energiile, suntem capabili de mai multă profunzime. (Jason Estes) Traducerea Mihaela Dan


A accepta că ceva se întâmplă/ s-a întâmplat nu înseamnă a fi de acord cu acel ceva.

De exemplu, la nivel global există un trafic de ființe umane. Nu sunt de acord cu acest lucru, dar accept faptul că se întâmplă așa ceva. Și pentru că accept existența acestui lucru, sunt foarte implicat într-un proiect major, din care fac parte persoane importante, proiect care vizează eradicarea traficului de ființe umane și vindecarea traumelor provocate de aceste gen de trafic.

Îmi este ușor să accept existența traficului de ființe umane? Nu, nu-mi este deloc ușor, mai ales că lucrând la acest proiect, aflu noi și noi informații cu privire la amploarea acestui fenomen; dar fac tot ce pot pentru a accepta faptul că se întâmplă asemenea lucruri. Chiar este o provocare pentru mine să nu judec/ condamn, când aflu lucrurile pe care le aflu, dar dacă nu pot accepta că acestea se întâmplă, nu pot lucra la a schimba lucrurile.

Acesta este un lucru pe care mulți oameni nu sunt dispuși să-l facă: nu sunt dispuși să accepte niște lucruri care sunt reale, care se întâmplă – refuză să accepte că ele sunt reale, intră într-un soi de disonanță cognitivă.

Oamenii au ajuns să creadă ce le spun alții (autorități, „experți”, etc) că e „adevărat”, deși pot vedea cu ochii lor că nu e adevărat ce li se spune, deși pot analiza cu mintea lor și pot constata foarte ușor că nu e adevărat ceea ce li se spune. Este șocant pentru mine să observ la ce nivel al manipulării/ controlului s-a ajuns.

Anii 2020-2022 au fost un exemplu în acest sens. O mulțime de oameni au ascultat ce le spuneau alții că e „adevărat” și au luat de bune acele „adevăruri oficiale”, iar aceia dintre noi care știam care e adevărul eram șocați să constatăm la ce nivel al disonanței cognitive s-a ajuns; când credeam că nu se poate ca lucrurile să devină mai distorsionate de atât, descopeream că se poate.

Câți dintre voi ați judecat (adică n-ați acceptat) ce s-a întâmplat în 2020-2022? Și ridic mâna eu însumi. Știu sigur că am fost judecat/ condamnat de alții pentru opiniile pe care le-am exprimat în acea perioadă și știu la fel de sigur că i-am judecat pe alții. Am avut momente în care am simțit că o iau razna, când am văzut ce pot să creadă/facă unii oameni.

Ideea este: putem să acceptăm ce s-a întâmplat în perioada 2020-2022?

Da, eu pot să accept, pentru că acele lucruri s-au întâmplat, au fost reale. Sunt de acord cu ceea ce s-a întâmplat? Nu, nu sunt nici pe departe de acord.

Dacă pot accepta că acele lucruri s-au întâmplat, atunci pot vedea în ce mod pot contribui la a crea o schimbare în această lume, astfel încât asemenea lucruri să nu se mai întâmple. Pot acționa în comunitatea mea din spațiul fizic, pot acționa și în comunitatea mea din mediul virtual pentru a aduce speranță, pentru a împuternici oamenii, astfel încât să scadă nivelul fricii. În acest fel ajut la vindecarea traumelor provocate de ceea ce s-a întâmplat în perioada 2020-2022. (Jason Estes) Traducerea Mihaela Dan


“În prezent se pregătesc/ se întâmplă schimbări majore în lume. Nu este vorba doar despre ce vedem cu toții, ceea ce este deja public, ci și de lucruri care se întâmplă în „culise”. Umanitatea se îndreaptă în direcția cea bună.

Tehnologiile care vor fi prezentate publicului sunt revoluționare și vor ajuta umanitatea să evolueze într-un ritm uimitor. 2024 va fi anul schimbărilor de proporții epice, din punct de vedere al tehnologiilor ce vor fi scoase pe piață.

Unii dintre noi am așteptat toată viața aceste vremuri. Noi am venit pe Pământ special pentru asta, am venit aici pentru că știam că va fi perioada în care va avea loc o schimbare fără precedent în istoria umanității și am vrut să participăm „în direct” la ea. Sufletele noastre au spus „Sunt pregătit pentru această provocare. Știu că va fi dificil, dar mai știu că sunt pregătit și n-o să mă pierd în vechiul Joc 3D. Pot s-o fac!”.

Voi ați ajuns la nivelul la care sunteți pe Calea spirituală pentru că NU V-AȚI PIERDUT ÎN JOCUL 3D, pentru că v-ați trezit, v-ați amintit cine sunteți cu adevărat și v-ați asumat rolul pe care-l aveați de jucat în susținerea ASCENSIUNII UMANITĂȚII. Voi ați venit pe Pământ în această viață ca să fiți CEI CARE ARATĂ CALEA , să fiți faruri pentru cei care s-au pierdut în Jocul 3D. Dar nu puteți arăta Calea către Lumină prin forță și nici trăgând de cei pe care vreți să-i faceți să evolueze.

Noi arătăm Calea prin propriul exemplu, prin a fi schimbarea pe care vrem să o vedem în lume. Creăm schimbarea schimbându-ne noi înșine, funcționând noi înșine ca ființe cu un nivel înalt de Conștiință și astfel îi vom inspira pe cei din jur, care vor veni la noi să ne întrebe ce am făcut ca să devenim oamenii care am devenit și cum pot face să ajungă și ei să funcționeze în același fel. Așa schimbăm lumea, inspirându-i influențându-i pe cei din jur, om cu om. Așa ne conducem unii pe alții Acasă.

Și vă mai spun ceva: mulți dintre voi v-ați simțit pentru mult timp singuri, pentru că în preajma voastră nu mai era nimeni care să vă semene, care să vă înțeleagă. Poate că ați fost singuri acolo unde erați, dar nu sunteți singuri pe lume în această Misiune de susținere a Ascensiunii umanității. În lumea asta sunt mulți asemenea vouă, care lucrează în același scop, care susțin creșterea vibrațională a umanității și pe zi ce trece, echipa Celor care arată Calea este din ce în ce mai mare.

În ciuda a ceea ce indică aparențele, în ciuda a ceea ce vi se spune/ arată la jurnalele de știri, umanitatea avansează în direcția cea bună cu fiecare zi ce trece.

Nivelul rezonanței Schuman crește continuu. Nivelul energiilor care curg pe Pământ crește continuu.

Cu fiecare zi ce trece noi percepem mai mult, simțim mai mult ,mai clar energiile, suntem capabili de mai multă profunzime. “

Sursa: Jason Estesvia & Gheorghe Picui


Era Vărsătorului și Tranzitul lui Pluto în Vărsător: O Epocă de Schimbări Radicale

Pe 21 ianuarie 2024, un moment astronomic deosebit are loc: Pluto, planeta transformării, intră în semnul Vărsătorului după 250 de ani, marcând începutul unei noi ere, cunoscută drept Era Vărsătorului. Acest tranzit anunță o perioadă de schimbări radicale și neexplorate, cu implicații profunde pentru societatea umană.

Pluto, cunoscută în astrologie pentru capacitatea sa de a aduce transformări profunde, iese din structurile rigide și tradiționale ale Capricornului și se aventurează în teritoriul liber și progresiv al Vărsătorului. Această mutare semnalizează o schimbare majoră în dinamica puterii și influenței sociale, de la ierarhii rigide la abordări mai descentralizate și democratice.

În Vărsător, Pluto stimulează inovația, progresul tehnologic și revoluțiile sociale. Aceasta poate aduce un impuls în dezvoltarea tehnologiilor emergente, cum ar fi inteligența artificială, biotehnologiile și energia regenerabilă. De asemenea, această perioadă poate aduce o reevaluare a conceptelor de comunitate și de conectivitate umană, promovând idei și mișcări care susțin egalitatea, libertatea și drepturile umane.

Personal, tranzitul lui Pluto în Vărsător ne poate provoca să reconsiderăm structurile și credințele care ne-au definit viața. Individul este încurajat să îmbrățișeze schimbarea și să accepte neconvenționalul. Fie că vorbim despre cariere, relații sau dezvoltare personală, Pluto ne îndeamnă să evoluăm și să ne adaptăm, deschizând calea pentru o existență mai autentică și eliberată.

Această perioadă de 20 de ani va fi caracterizată de o căutare intensă de echilibru între tehnologie și umanitate, între progres și conservare. Societatea se va confrunta cu întrebări esențiale despre direcția în care se îndreaptă și valorile pe care dorește să le promoveze în această nouă epocă.

Pe scurt, intrarea lui Pluto în Vărsător în 2024 marchează un moment cheie în călătoria noastră cosmică și simbolizează un salt către o lume mai incluzivă, inovatoare și descentralizată. Pe măsură ce navigăm prin apele necunoscute ale acestui fenomen astral în anul următor, să ne îmbrățișăm oportunitățile de creștere, transformare și posibilitățile nelimitate care ne așteaptă în dansul cosmic al lui Pluto în Vărsător.

Data exactă a începerii Ere Vărsătorului este un subiect de dezbatere în astrologie și nu există un consens general. În astrologia occidentală, epocile sunt determinate de precesiunea echinocțiilor, un fenomen astronomic care determină schimbarea lentă a orientării axei de rotație a Pământului. Prin acest proces, "era" asociată cu fiecare semn zodiacal durează aproximativ 2.160 de ani.

Există mai multe teorii despre când începe Era Vărsătorului:

Teoria Tradițională: Unii astrologi tradiționali susțin că fiecare era zodiacală începe cu punctul vernal (punctul echinocțiului de primăvară) care intră într-un nou semn zodiacal. În acest caz, Era Vărsătorului ar începe atunci când punctul vernal se va muta din constelația Pești în Vărsător. Estimările variază, dar mulți cred că acest lucru se va întâmpla undeva între anii 2.600 și 2.800.

Teoria New Age: Unii din mișcarea New Age cred că Era Vărsătorului a început deja în secolul al XX-lea sau începutul secolului al XXI-lea. Aceasta este bazată mai mult pe interpretări simbolice și spirituale, legate de schimbările sociale și tehnologice, decât pe calcule astronomice precise.

Teoria Modernă: Unii astrologi moderni propun o dată mai timpurie, bazându-se pe interpretări diferite ale precesiunii echinocțiilor și a impactului său asupra constelațiilor zodiacale. Astfel, unii ar putea argumenta că era a început în anii 1960 sau 2000.

În concluzie, nu există o dată universal acceptată pentru începutul Erei Vărsătorului. Aceasta rămâne o chestiune de interpretare și credință individuală, mai degrabă decât o certitudine științifică.

Personal consider ca data de 21 Ianuarie marchiaza perioada in care incep sa se faca simtite influentele noii ere. (Olga Croitoru)





























































































































04.01.2024

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)