luni, 19 iunie 2023

Sarbatorim "Tineretea Eterna, plina de Frumusete, si Viata Eterna plina de Bucurie!"


Ultima Actualizare in 26.06.2023: texte si poze noi

Mai mult decat locatia, decorul, ingredientele si motivul sarbatorii, conteaza compania persoanei cu care esti atunci cand sarbatoresti. 
Restul sunt doar detalii. ;-)
Noi doi am sarbatorit azi atemporal. :)























Actualizare in 20.06.2023:

Am sarbatorit ieri asa cum ne place noua mai mult si am primit impreuna cele mai inalte vibratii cosmice dintotdeauna, cu cea mai artistica reprezentare grafica, asa cum n-a mai fost niciodata pana acum. 

Armonii divine sub forme spiralate, geometrice, impletite precum ADN-ul uman, au desenat azi in fizic ceea ce ese intampla in eteric. :)))

Si, ca si cum asta nu era de ajuns, fix ieri, nu alaltaieri si nu azi, ieri, 19.06.2023, blogul meu a inregistrat 200.000 de vizualizari. Multumesc! 

Iar maine este Solstitiul de vara! Ce poate fi mai bun si mai frumos decat aceste Dariuri? :)

Iata ce informatii am gasit in legatura cu cele de mai sus: 

"Începând cu dimineața zilei de 17 iunie 2023, întreaga comunitate spirituală planetară se află într-o vervă continuă, datorită unui șir de evenimente neobișnuite, care de atunci se țin lanț:

Totul a început cu informația că polul nord magnetic a atins o abatere critică de 40 de grade, motiv pentru care se consideră că polii magnetici ai Terrei se pot inversa în orice moment.

Apoi a venit știrea că, în același timp, la polul sud geografic de deasupra stației polare americane, un fascicul laser de culoare verde a străpuns cerul și, cu sau fără legătură, în același timp, un număr neobisnuit de mare de mașini blindate militare au apărut pe autostrăzile din America și Canada.

În continuare, începând cu seara zilei de 18 iunie până astăzi, constatăm că niște ciudățenii inexplicabile se întâmplă și cu rezonanța Schumann:

Deoarece situația actuală și felul în care arată graficele nu s-a mai repetat vreodată, toată lumea a alergat uluită să verifice imaginile date de site-ul italian și cel rusesc ( din Tomsk) pe un celebru site american, ce monitorizează, de asemenea, fluctuațiile rezonanței Shuman:

Modul de afișare grafică a undelor Schumann la americani este puțin diferit de graficele italienilor și a rușilor, dar acest lucru nu contează. Ce contează este că americanii, pentru prima dată NU AU afișat public datele pentru 17-18 iunie, din motive necunoscute. Adică, fie s-a produs o eroare incredibilă de măsurare la două surse deodată, fie chiar se întâmplă ceva cu rezonanțele, lucru pe care NASA a decis să nu-l afișeze. (poate ca să nu se bucure prea mult cei care înțeleg?) :))

În schimb, pe site-ul din Tomsk, de exemplu, în data de 17 iunie, undeva în jurul orelor 16-17 pe grafic se vede o dâră neagră lată - de parcă pulsul planetei s-ar fi oprit, pur și simplu. (vezi imagine)

Apoi, ceva incredibil începe să se întâmple cu graficele: de parcă o dantelă lată de lumină, împletită din liniile armonicelor rezonanței Shuman începe să se țeasă..... dantela noii Realități, aș numi-o eu!

Pe site-ul italian, putem vedea, de asemenea, în cele 3 grafice în 1 pentru 18-19 iunie, la activitatea câmpului electric - cel roșu de jos, o mega-fluctuație ; iar (în mijloc, cu galben) activitatea seismică, unde de asemenea putem observa, cum erupe graficul în sus.

Se vede clar din tote aceste imagini, din surse diferite că tocmai am trecut printr-un uriaș ”salt energetic” global!

Deci, comparați coloana aceea roșie uriașă, sau cea galbenă cu liniuțele subțirele de pe graficul de dinainte, ca să înțelegeți ce ”explozie” de energie a fost aceea!

De asemenea, pentru control, puteți vizita un site foarte interesant, pe numele lui gcpdot.com, care, pe baza analizei traficului de rețea,determină destul de precis tensiunea câmpului mental colectiv al planetei. Și așa cum arată gcpdot.com, acest câmp zilele trecute chiar ”a luat-o razna,” lucru care, spun ei, se întâmplă de obicei în apropierea momentului declanșării unor evenimente globale:

Și nu în cele din urmă, a existat și o Mare Aliniere Planetară, tot de pe 17 iunie - Saturn, Neptun, Jupiter, Mercur și Uranus s-au aliniat: Sunt sigură că despre asta a auzit toată lumea la știri

În lumina celor de mai sus, nu cred că valorile uriașe ( 190 Hz!) ale rezonanței Schumann de pe cele 2 site-uri, precum și felul inexplicabil în care arată acele grafice sunt o eroare a aparatelor de măsurat.

Ceva global fie se întâmplă deja, fie este pe cale să se întâmple, așa că nu ne rămâne decât să urmărim evoluția evenimentelor.” Terapeut Alla Masha







“În calitate de absolvent al facultății de Geografie din București, vă aduc la cunoștință următoarele:

1) ÎN PRIMUL RÂND, rezonanța Schumann a Pământului, care în medie are o valoare de 7,83 Hz, a avut recent și pulsații de peste 190 de Hz, ENORM de mult, ceea ce înseamnă că frecvența spectrului de câmp electromagnetic al Pământului crește. În zilele de 18 și 19 iunie 2023, rezonanța Schumann a avut pulsații ULUITOR de anormale, nemaiîntâlnite până acum niciodată, pulsații care pe graficul oficial de măsurare (îl vedeți în imaginea atașată acestui text de informare) formau un model geometric suficient de armonic care să ducă cu gândul la geometria sacră – model care l-ar fi impresionat până și pe celebrul Fibonacci.

Trebuie să știți că pulsațiile foarte mari ale rezonanței pot induce stări de rău inexplicabile, precum: amețeală, dureri de tot felul, anxietate, nervozitate (uneori extremă), somnolență, oboseală, insomnie sau hipersomnie, stări depresive puternice, apatie, palpitații, dar nu numai. Cei mai afectați pot fi sau sunt oamenii care suferă de meteosensibilitate, o condiție medicală foarte puțin studiată de comunitatea științifică medicală.

Organismele vii de pe întreaga planetă, de la plante și animale până la oameni sunt în prezent într-un proces de adaptare/acomodare la noua valoare medie a rezonanței Schumann.

2) ÎN AL DOILEA RÂND, uitându-mă de o perioadă de timp pe graficele oferite în mod gratuit de Administrația Națională Oceanică și Atmosferică din SUA (NOAA - SWPC), precum graficul GOES X-RAY FLUX, nu am putut să nu observ faptul că Pământul face baie zilnic, mai mult sau mai puțin, în radiații extraordinar de puternice. Activitatea din prezent a Soarelui este enormă în comparație cu activitatea din anul 2019, de exemplu. A mai fost în acest gen de ridicată în anul 1989, dar în acel an radiația a avut o valoarea medie oarecum mai mică decât valoarea înregistrată anul acesta, până acum. Maximul activității solare va fi atins în perioada 2024-2026.

Aproape zilnic, în prezent, au loc explozii solare de mare amplitudine care produc furtuni geomagnetice moderate spre puternice. Feriți-vă cât mai mult de expunerea directă și îndelungată la soare între orele 12-18. Hidratați-vă corespunzător pe tot parcursul zilei și consumați cât mai multe legume și fructe crude, vii, netratate termic, care să vă vitaminizeze, mineralizeze și fortifieze organismul.”

Sursa: Terapeut Niculae Nicușor



Si inca un punct de vedere: 

“Revin cu un articol în continuarea celui de ieri, cu date mai specifice despre evenimentele care se țin lanț în ultimul timp. 17 iunie 2023 - au început evenimentele; polul magnetic al Geei a atins o abatere critică de 40 de grade deci, după unii specialisti, polii se pot inversa în orice moment. Așa cum am observat în ultimii ani, păsările și animalele marine au dat primele semnalul, unele rătăcind drumul, ajungând mult mai târziu la destinație sau eșuând lamentabil pe țărm. În același timp, la polul sud geografic un fascicul asemănător unui laser verde a brăzdat cerul, moment în care cei de la stația americană amplasată acolo au dat semnal și au apărut în timp record sute de mașini și tancuri blindate militare pe șoselele și autostrăzile din Canada.

Din punctul meu de vedere, am avut de-a face cu un flash energetic puternic ionizat, o Auroră Boreală puțin diferită, mai intensă, așa că toată armata lumii la un loc nu prea are ce face în situații de genul acesta. Doar demonstrăm, încă o dată, cât de nepregătiți suntem și cât de primitivi. Apoi...Rezonanța Schuman a început să fie diferită începând cu seara zilei de 17 iunie, și până azi se menține la fel în grafice. Niciodată graficele nu au arătat rezonanța în acest fel, iar site-urile italian și cel rusesc arată, ambele, aceeași ciudățenie.

În plus, americanii au văzut și ei că ceva se întâmplă, pentru că nu au afișat public datele pentru zilele de 17-18 iunie. Hmmm, ca de obicei ascund adevărul, căci este imposibil să fie o eroare de măsurare la toate sursele, aflate în zone diferite ale Geei. Pe site-ul din Tomsk apare și o linie neagră continuă, care separă în mod evident cele două modele grafice, ceea ce înseamnă că planeta s-a oprit în acel moment. Graficul arată ora 16-17, în data de 17 iunie. Apoi s-a schimbat modelul...

Pe site-ul italian se poate vedea pe graficul 18-19 iunie o fluctuație imensă, o mega fluctuație, de fapt, în activitatea câmpului electric (roșu) și în aceea a câmpului magnetic (galben), care indică o activitate seismică neobișnuită - graficul erupe în sus.

Apoi, și nu în ultimul rând, tot pe 17 iunie a avul loc o nouă aliniere planetară: Saturn-Mercur-Neptun-Jupiter-Uranus. Nimic întâmplător în economia Universului, cum bine știm.

Acum, dacă și când se va opri planeta din mișcarea ei de rotație este o chestiune de timp. Dar dacă se va întâmpla și vă veți trezi într-o dimineață că nu mai răsare Soarele, sau într-o după-amiază că nu mai apune, să nu vă panicați; să nu uitați că omenirea a mai trecut prin aceste schimbări și nimeni nu a murit, ci dimpotrivă, unii s-au folosit de fenomen pentru scopuri mai puțin spirituale.

Panica nu este nici bună, nici justificată. Să nu uităm că textele vechi ne spun că, atunci când rezonanța planetei crește peste o anumită limită, ea se oprește din rotația ei. Efectiv stă pe loc. Dacă nu s-ar opri și vibrația/rezonanța ar crește necontrolat, atunci planeta s-ar distruge. În trecutul imediat apropiat omenirea a trecut printr-o astfel de experiență: pe partea Americii Centrale au fost trei zile de întuneric, așa încât mayașii au notat cu trei pietre negre evenimentul, iar pe partea Orientului Mijlociu au fost trei zile de lumină, consemnate chiar de Biblie, când războinicul zeu promite oamenilor că oprește Soarele pe cer ca să aibă timp să omoare femeile și copiii tribului vrăjmaș, și să învingă, desigur.

Prin urmare, nimeni nu a murit, nimeni nu s-a lichefiat sau gelifiat, cum mai citeam nu știu pe unde, pentru că planeta nu mai are gravitație. Zău, dom-le? Nu cădem de pe planetă, nici nu ne înecăm în oceanul planetar, poate doar mintea unora să se trezească dacă fenomenul se întâmplă în cursul vieții noastre. Amintiți-vă că polii magnetici au tot deviat în decursul ultimilor 20 de ani, și noi ne-am văzut de viață bine-merci. Postaci panicarzi sunt peste tot, și sunt ăia cu școala vieții.

Puteți vizita gcpdot.com, un site care mie mi se pare super interesant și de unde veți putea afla informații utile și mult mai ample.”

Sursa: Carmen Tudor Sapnaa




Si inca o opinie....

SCHIMBĂRILE PĂMÂNTULUI

" Frecvența câmpului electromagnetic al planetei crește rapid.

Rezonanța Schumann, care măsoară câmpul electromagnetic al Pământului, a crescut vertiginos în ultimele două luni, iar cercetătorii nu găsesc un motiv pentru a explica acest fapt. Potrivit oamenilor de știință, deplasarea Pământului are loc mai rapid, iar oamenii încep deja să simtă această schimbare.

Pentru experți, lumea este pe cale să treacă printr-un mare moment de tranziție, ceva care va implica ființele umane și planeta în ansamblu.

„Rezonanța Schumann” a fost o frecvență naturală și constantă a planetei Pământ, pulsand la exact 7,83 Hz timp de mii de ani. Pentru vechii Rishi indieni, acest număr avea o semnificație specială, deoarece era considerat sunetul sacru și cosmic în religia hindusă.

Pentru lumea occidentală, rezonanța Schumann reprezintă frecvența câmpului electromagnetic al Pământului. Fusese la 7,83 Hz, cu puține variații, din 1952, dar totul s-a schimbat în iunie 2014, când Sistemul Observator Spațial din Rusia a arătat o creștere bruscă a activității, cu o alungire cuprinsă între 8,5 Hz și 16,5 Hz.

Cercetătorii au fost într-adevăr uluiți de această anomalie, care nu fusese niciodată înregistrată în acest fel. Recent (2018), au fost detectate alte vârfuri, crescând frecvența planetei la mai mult de 30 Hz.

Ceea ce cercetătorii sunt de acord este că aceste schimbări înseamnă în mod clar că planeta este modificată într-un fel. Unii savanți cred că ființele umane, atunci când acționează la un nivel de „conștiință colectivă”, pot afecta structura câmpului magnetic.

Această speculație se bazează pe faptul că frecvența Schumann este „în ton” cu stările creierului uman alfa și theta. Aceste rezonanțe în creștere corespund în mod natural activității undelor cerebrale umane, ceea ce înseamnă că Pământul și-ar ajusta frecvența de vibrație.

Aceasta ar putea fi o explicație pentru sentimentul ciudat pe care îl avem că timpul trece mai repede în aceste zile. Motivul este aparent legat de viteza excesivă a Rezonanței Schumann, ceea ce ne face să percepem o perioadă de 24 de ore ca și când ar avea aproximativ 16 ore.

Timpul nu este singura noastră noțiune de accelerație. În prezent, accesul la informație și creșterea gradului de conștientizare a lumii influențează și noțiunea noastră despre timp.

Pentru cei mai spirituali, schimbările din câmpul magnetic slăbesc blocurile de memorie și mută umanitatea într-o perioadă de conștientizare și viziune sporită, care poate duce la o renaștere spirituală și cognitivă. Aceasta ar putea fi următoarea etapă a evoluției din istoria Pământului!

(Sursa: Trinity8, NASA)"

PĂMÂNTUL VIBRĂ LA 432 Hz.

Mulți oameni rămân în continuare în frică, din cauza evenimentelor care se generează pe planeta noastră cu viruși, uragane, cicloane, ploi torenţiale, cutremure, incendii, inundații, schimbări bruște de temperatură etc... fără să se cunoască cauza.

În ultimii ani, Pământul a fost responsabil pentru ridicarea vibrației sale la această cifră: 432 Hz, care este modalitatea „corectă” de a vibra Pământul.

Frica, tristețea, opresiunea, mânia, angoasa, critica, îngrijorarea, ura, resentimentele, incertitudinea, stresul etc., etc... sunt vibrații scăzute.

Noi, fiind parte a Pământului, trebuie să ne ridicăm vibrația împreună cu ea și să încetăm să-i „prabunim” vibrația...

Mama Natura ne oferă acel șoc pe care orice mamă sau tată l-ar da copiilor lor să se trezească și să facă ceea ce trebuie.

Pentru asta am venit pe acest Pământ...

Acesta este motivul pentru care au loc atât de multe dezastre în întreaga lume; pentru că nu suntem compatibili cu Mama Gaia - Pământ

Deci haideți să vibrăm tare!

Ascultă muzică care te ajută să-ți ridici vibrația, să meditezi, să faci sport în mod regulat, să mănânci sănătos, să bei apă pură, să fii tolerant, răbdător, iubitor, să vorbești bine despre ceilalți, să respiri și să simți fiecare respirație.

Practicarea unui hobby care te pasionează, pe care îl faci cu dragoste, ajută la ridicarea vibrației tale și a întregii planete.

Hai să o facem, Pământul strigă după asta! Și nu ascultăm, din stres; elimina grijile si cel mai important, elimina frica!

Dacă înțelegem procesul conform căruia Mama Pământ doar curăța planeta de vibrații scăzute și devenim conștienți, schimbările ar fi benefice pentru noi și pentru întreaga lume.

Daca vibrezi sus, nu vei cunoaste nicio boala, iti vei indeplini visele, vei atinge obiective, vei raspandi fericire si siguranta, vei produce „efectul de domino”. Vom fi TOȚI UNU și UNU vom fi TOȚI."

Sursa: Măria Stanimirova via Gheorghe Picui


„Acest lucru este interesant

Majoritatea celor care urmăresc asta știu deja ce s-a întâmplat recent. Înainte de a intra în ceea ce s-a întâmplat cu rezonanța Schumann, trebuie să explic câmpul magnetic al pământului în raport cu conștiința colectivă și DIN PERSPECTIVĂ TIMPULUI.

De asemenea, vreau să subliniez un punct important pentru a spune că prefer să folosesc limbaj simplu și cât mai puține terminologii fanteziste pentru a face informația ușor de înțeles. Să mergem.

Câmpul magnetic al Pământului este produs de miezul magnetic al Pământului. Acest miez magnetic este locul de unde provine atracția gravitațională a planetei noastre. Esența gravitației Pământului vine din miezul său. Gravitația nu este doar să cazi la pământ așa cum înțeleg majoritatea oamenilor. Gravitația este și energia gravitațională care atrage gândurile, credințele, emoțiile și intențiile colective. Miezul Pământului primește această informație. Apoi generează diferite versiuni ale realității în exterior care se manifestă ca linii temporale diferite pentru colectiv. Energia curge de la polul nord magnetic pământul și se întoarce din polul magnetic sud și pătrunde prin pământ doar pentru a se întoarce înapoi în polul nord magnetic. Este un ciclism perpetuu al informațiilor primite. Priviți fotografia de mai jos pentru un exemplu vizual.

Iată un mod mai simplu de a înțelege asta. Pentru ca orice realitate sau cronologie să se manifeste pe planetă are nevoie de informații. Această informație este atrasă de miezul gravitațional al Pământului. După ce aceste informații sunt procesate de nucleul Pământului, generează apoi diferite versiuni ale realității în funcție de informațiile primite. Această informație vine din gândurile, credințele, emoțiile și intențiile colective ale omenirii.

Aceste elemente sunt influențate de o multitudine de lucruri diferite, cum ar fi vieți anterioare, contracte întunecate, traume nerezolvate, atașamente de entitate, otravă în mâncarea/apă/aer, A. Programez, programări subliminale, agenți dezinfo, ritualuri de magie neagră și portaluri întunecate doar pentru a numi câteva. Există o agendă evidentă pentru a determina omenirea să creeze și să perpetueze o realitate inversă plină de suferință și război. Ceea ce vedem de zeci de ani.

Dar a fost o schimbare de ani de zile. Cu toții am văzut și simțit asta în grade diferite și etape diferite.

Ne mutăm într-o cronologie mai înaltă. Puțin câte puțin am asistat la dezmembrarea sistemului de control și sclavie al Cabalei. Dezvăluirea este rege acum și tot mai mulți oameni se trezesc la niveluri diferite. Acest lucru a cauzat schimbări masive în conștiința colectivă și, ca urmare, miezul magnetic al pământului a început să absoarbă diferite gânduri, emoții și intenții. Cei de dezvăluire, justiție, responsabilitate, dragoste, pace, unitate etc... Dar acum am intrat într-o etapă superioară a acestei traiectorii colective a timpului. Această perturbare masivă a câmpului magnetic al Pământului indicată de rezonanța Schumann este un semn al acestei traiectorii de etapă superioară în care am intrat.

Această nouă etapă a cronologiei cere o conștientizare mai mare. O CONȘTIENȚIE DE SINE mai înaltă. Ca și Pământul, noi ca indivizi avem propriul nucleu magnetic care produce propriul câmp magnetic. Această perturbare a câmpului magnetic este trecerea de la concentrarea asupra corupției externe la munca din umbră profundă. Pentru a înțelege intim corupția, tulburările, traumele și greșelile care sălășluiesc în interior și pentru a căuta ajutor atunci când este necesar și mai ales pentru a crea practicile spirituale care te vor ajuta să integrezi, să navighezi, să curăți, să vindeci și să remediezi problemele care au impact negativ alinierea și câmpul

Analizează-ți tendințele. Devino conștient de conversațiile inconștiente pe care le porți cu tine însuți, ia-ți călătoria vindecătoare mai în serios Fii atent și discernământ pe cine asculți. Ia mai în serios vindecarea și curățarea vasului tău fizic. Fii atent și trage-te la răspundere pentru ceea ce proiectezi. Pentru că asta se absorbe în miezul gravitațional al pământului.

Suntem deja pe o traiectorie bună către cea mai înaltă cronologie a umanității. Cu toate acestea, VITEZA la care manifestăm elemente ale acestei linii temporale depinde în întregime de viteza cu care colectivul înțelege tărâmurile conștiinței de sine. Cu alte cuvinte, cu cât mai mulți oameni devin conștienți de sine și responsabili pentru ei înșiși, cu atât mai repede putem pune această cronologie mai înaltă în mișcare și cu atât mai repede putem vedea elemente din ea manifestându-se în realitatea noastră.” Antonio Arilo



Parerile curg...

“Despre "saltul spiritual imens" si Rezonanta Shumann din ultimele zile...

Adevarat sau fals ?

Ce va pot raspunde ca urmare a intrebarilor voastre din ultimul meu Live ?

Circula pe internet o informatie, potrivit careia intre 17 si 19 Iunie 2023 "omenirea a facut un salt spiritual imens".

De asemenea se mai spune despre graficul rezonantei Shumann ("bataia inimii Pamantului") ca este extrem de diferit...

Din punct de vedere astrologic, intre 17 si 19 Iunie, am trait sub influenta Lunii Noi in Gemeni si stationarea in miscare retrograda a planetei Saturn in Pesti.

Luna Noua in Gemeni s-a produs in opozitie cu "Centrul Galactic" situat astrologic la gradul 27 si 11 minute Sagetator.

Neptun in Pesti se afla tot la gradul 27, deci matematic in cuadratura si cu Luna Noua si cu "Centrul Galactic".

Mai mult Neptun va incepe si el stationarea in Pesti, deoarece pe 30 Iunie intra in miscare aparent retrograda.

Toate aceste energii descifrate prin Astrologie vorbesc in continuare despre treziri spirituale care au loc pentru foarte multi oameni, resimtite si cu stari emotionale fluctuante si destula confuzie (daca ne gandim la nebuloasa Pestilor).

"Se mai spune despre Rezonanţa Shumann ca a început să crească, si dacă această rezonanţă a fost 7,83 Hz, în urmă cu câţiva ani a atins valoarea de 12 Hz (12 cicluri pe secundă), iar în prezent se tot accelerează.

Creşterea Rezonantei Shumann are efect asupra timpului, mai exact, cu cât vibraţia creşte, cu atât timpul se accelerează şi se va accelera fără ca noi să ne dăm seama.

Potrivit unor teorii, accelerarea timpului se va face până la momentul zero, când cele 24 de ore vor însemna zero ore, situaţie în care se va produce inversarea polilor magnetici ai Pământului.

Unii oameni de ştiinţa susţin că atunci când Rezonanţa Shumann va atinge valoarea 13 (13 cicluri pe secundă), ceea ce este iminent, dacă accelerarea continuă în acest ritm, Pământul se va opri din rotaţie, va sta nemişcat trei zile, după care mişcarea de rotaţie va fi reluată în sens invers, Soarele va răsări de la vest etc. Accelerarea timpului ar corespunde trecerii în a patra dimensiune."

Despre Rezonanta Shumann nu va pot confirma daca este adevarat sau fals, insa cu siguranta incepand cu anul 2020 planetele se tot aranjeaza matematic in pozitii deosebite, care vorbesc despre energii rare, pe care noi pamantenii nu le-am mai trait in aceasta existenta...

Ce pot sa va urez decat un "salt spiritual" usor si placut!!!”

Sursa: Astrolog Laura Hagiu


“Gaia începe un nou cântec armonic...

Și odată cu întoarcerea apelor de sus, trecem de la un spectru electromagnetic rarefiat și limitat la 7 (7 culori, 7 zile ale săptămânii, 7 note muzicale, 7 corpuri etc...) la 12 noi sunete, apar noi frecvențe necunoscute la diferite niveluri de expresie....

Universul este guvernat de matematică... numere... limbajul Divinului este matematic...

Există mai multe cântece care vor fi dezvăluite, cântecul Phoenixului, al Spiritului, cântecul Cerului, al Prezenței, cântecul Vieții...noi frecvențe...

Partitura de note care seamănă cu rezonanța Schumann este un exemplu pentru a arăta asemănările.

Acestea sunt diviziuni de valuri și rapoarte de note ale lui Pitagora. Aceasta reprezintă un lanț (vertical) atunci când de exemplu se apasă cu un deget pe un acordeon... sau prin scurtarea unei corzi întinse a unui instrument muzical cu corzi...

Pentru a obține sunete armonioase, este suficient să continuăm scurtând lungimea coardei cu o treime. Pitagora a fost primul care a stabilit cele patru consonanțe fundamentale ale gamei muzicale: unisonul (raportul 1/1), octava (1/2), cvintetul (2/3) și cvartetul (3/4). El a combinat aceste diferite rapoarte pentru a obține o gamă completă de 7 note, așa cum o cunoaștem noi (Do, Re, Mi, Fa, Sol, La, Si).

Ceea ce auzi în urechi...

este CÂNTECUL Armonic care bulversează armonicele conștiinței tale... la un alt nivel de viziune, este VERBUL care se desfășoară și prinde formă...

În realitate... Sunetul este de fapt aranjamentul și expresia Vibrației.

Apoi, mai există și Spațiul ocupat de Spirit şi pe care acesta îl poate modela după bunul plac.

În acest fel, Totul poate căpăta Formă, Sonoritate, Unitate și Viață.

Aceasta este o altă etapă a Libertății realizate în Spirit.

Gama lui Pitagora este foarte complexă, mai ales pentru cei care nu înțeleg nimic din muzică...”

Sursa: Philippe François & Adelina Nusbaum Cicaic



„REZONANȚA SCHUMANN - Impactul Actual Asupra Corpului și Conștiinței Umane

Salutare, dragi prieteni ai lumii! Astăzi suntem aici pentru a discuta despre ceva cu adevărat unic și fascinant - Rezonanța Schumann. Mai mult decât oricând, este vital să înțelegem importanța acesteia în viața noastră, deoarece frecvența a atins recent un nivel incredibil de 182 Hz.

Rezonanța Schumann, în esență, este un set de picături spectrale în câmpul magnetic al Pământului, care vibrează la frecvențe armonice distincte. Aceasta este adesea descrisă ca "bătăile inimii Pământului", care în mod tradițional vibrează la frecvența de 7.83 Hz. Dar ce înseamnă dacă această frecvență se modifică semnificativ?

 Din punct de vedere științific, acest salt masiv în rezonanța Schumann poate schimba modul în care trăim experiența realității. Frecvența Schumann are un impact asupra ritmurilor biologice ale corpului uman. Astfel, acest salt poate provoca o serie de simptome fizice și emoționale. De la simptome generale precum oboseală sau neliniște, până la schimbări mai profunde, cum ar fi sentimente de claritate sporită sau eliberare emoțională. Este posibil să resimțim aceste schimbări ca pe o perioadă de instabilitate sau de dezvoltare accelerată.

 Din perspectivă spirituală, această creștere a frecvenței poate reprezenta o poartă către o nouă dimensiune a conștiinței noastre. Rezonanța Schumann are un impact puternic asupra stării noastre de conștiință, influențând nivelul nostru de trezire și evoluție spirituală. Astfel, ne putem aștepta la o creștere a intuiției, a empatiei și a conștientizării noastre asupra universului și locului nostru în el. Este un moment de introspecție profundă, meditație și conectare cu sinele superior.

 Din perspectiva ezoterică, această creștere a frecvenței poate semnala trecerea către o nouă eră de conștiință colectivă. Se consideră că ne aflăm în mijlocul unei mari transformări, o perioadă de evoluție accelerată a conștiinței umane. Aceasta este o oportunitate de a lăsa în urmă vechile modele de gândire și de a îmbrățișa o nouă realitate în care dragostea, compasiunea și înțelepciunea sunt la conducere.

Pe măsură ce aceste schimbări se desfășoară, este esențial să avem grijă de noi înșine și să ne menținem echilibrul. Ascultați-vă corpul, acordați-vă mintea și îngăduiți-vă spiritul să zboare. Trăim într-o perioadă de schimbare și evoluție extraordinară, și suntem cu toții în această călătorie împreună. 

În fața acestei perioade de transformare puternică și de schimbare rapidă, poate părea dificil să știm ce pași să facem. Următoarele sfaturi sunt menite să ne călăuzească prin aceste vremuri tulburi și să ne ajute să ne navigăm propria evoluție spirituală:

1. Practicați meditația și mindfulness: Aceste practici ne ajută să ne liniștim mintea, să ne focalizăm pe prezent și să fim receptivi la schimbările care se petrec în noi și în lumea din jur.

2. Conectați-vă cu natura: Petreceți timp în aer liber, mergeți la plimbări, observați frumusețea naturii. Acest lucru ne ajută să ne sincronizăm cu ritmurile Pământului și să ne aliniem la energiile sale în schimbare.

3. Cultivați iubirea de sine și compasiunea: În timp ce ne confruntăm cu transformările interioare și exterioare, este important să ne tratăm cu bunătate și să ne acceptăm pe noi înșine așa cum suntem. Compasiunea ne permite să traversăm aceste schimbări cu mai multă ușurință.

4. Formați comunități: Reuniți-vă cu cei care se află pe o cale similară. Împărtășiți-vă experiențele, învățați unul de la celălalt, sprijiniți-vă reciproc.

5. Rămâneți deschiși și receptivi: Acesta este un timp de mare descoperire și de transformare profundă. Rămâneți deschiși la nou, curioși și receptivi la schimbare.

6. Urmăriți-vă intuiția: În aceste momente de mare schimbare, intuiția noastră este un ghid valoros. Ascultați-vă inima și urmați-vă instinctele.

7. Cunoaștere și înțelegere: Documentați-vă despre ceea ce se întâmplă la nivel cosmic și spiritual. Înțelegerea proceselor în curs vă va ajuta să navigați mai ușor aceste schimbări.

Amintiți-vă, suntem cu toții pionierii acestei noi ere. Încrederea în voi înșivă, în înțelepciunea voastră interioară și în forța colectivă a umanității ne va conduce spre un viitor luminos.

Ne vedem în noua lume!” Gigi Chivu


„Ca sa intelegem simptomele pe care le avem, datorate cresterii frecventei energetice.

Teri Wide scrie foarte frumos despre procesul de Ascensiune prin care trece acum Pamantul.

"Transformarea ADN-ului nostru....

Am fost blocați într-o matrice a timpului universal, ceea ce înseamnă că ADN-ul ființei umane a fost îndepărtat de frecvențele superioare de dimensiuni mai înalte.

ADN-ul nostru începe acum să ajungă din urmă cu acele frecvențe mai înalte.

Rasa umană realizează acum că 97% din ADN-ul pe care nu îl folosim ne va aduce la o realitate pe care cei mai mulți nici măcar nu o pot înțelege, un scop superior și această Trezirea rasei umane are loc pentru prima dată în specia noastră, in istoria în fizic. Dar amintiți-vă că am fost de acord să facem asta pentru noi înșine.

Depășim acele constrângeri care ne-au oprit progresul de mii de ani. O trezire a sufletului necesită extinderea credințelor noastre existente dincolo de sistemul nostru de credințe programat. Știu că sună ca un record spart, dar trebuie să dezveți tot ceea ce ai fost învățat să fie adevărat.

Venim în acest plan Pământesc cunoscând adevărul nostru Universal, dar pe măsură ce creștem în această societate holografică programată, ne deconectăm de acea cunoaștere și suntem învățați credințe programate care sunt transmise din generație în generație, care șterg o mare parte din această cunoaștere. Fundamentul acestei matrice 3D creează restricții prin acele credințe, Universul nu are restricții.

Aceste limite și restricții ne limitează creșterea spirituală. ADN-ul nostru nu există doar biologic, ci și dimensional. Oamenii de știință nu pot trece de ADN-ul nefiind altceva decât biologic, dar ceea ce nu înțeleg este că este semnătura noastră galactică. Este rezonanța noastră armonică individuală în flux cu Universul. Așadar, așa cum am mai spus, dacă curgeți cu aceste frecvențe, puteți vedea cum totul va cădea la loc, dar dacă rezistați fluxului, obțineți frecare care provoacă haos și acel haos poate fi ceva la fel de simplu ca o luptă cu un soțul sau un frate sau acel haos poate fi planetar. PENTRU CA TOTUL SE CONECTA!

Dacă ar fi să auzim tonul, rezonanța armonică a fiecărei fire a ADN-ului nostru, am afla că creează o anumită frecvență armonică. Acea frecvență armonică este identificatorul nostru Universal. În esență, existăm în rezonanța noastră armonică individuală.

Frecvența ADN-ului nostru este ca un transmițător și receptor și este conectorul nostru biologic și energetic la tot ce este ecologic și universal. Vindecarea cu frecvența sunetului se află în puterea omului. Creația a fost provocată de valuri de conștiință prin frecvența vibrațională, iar originile omului sunt un produs secundar al acestei creații.

Omul este energie pură în genetica valurilor. ADN-ul nedorit funcționează într-o infrastructură de super-coduri și comunicare prin val. Din nou, totul este vibrațional. Genetica umană este o parte mai mare a hologramei universale a comunicării undelor. TOTUL SE CONECTEAZĂ!

Teledetecția, vindecarea de la distanță și telepatia fac parte din protocolul uman și vom afla cu toții acest lucru în curând. Așa-zișii noștri oameni de știință care ne numesc 97% din ADN-ul nedorit nu pot vedea utilitatea extrem de importantă a acestuia...inca!

Când am intrat în Centura de Fotoni în 2012, care este un ocean de lumină de o frecvență extrem de înaltă, în care am intrat la inceputul Epocii Vărsătorului... Acel 97% din ADN-ul nostru pe care oamenii de știință îl numesc junk a început să urce prin cele două componente biologice și încep să se reorganizeze. De aici, Trezirea speciei umane. Facem tranziția de la un helix dublu cu două fire la un helix cu 12 fire. Avansarea omului într-un salt al evoluției!

Sistemul nostru solar actual trece prin cicluri universale majore. Am vorbit destul de mult despre unul... Precesiunea Echinocțiului, care este o schimbare majoră în realitatea noastră actuală. Totul primește un upgrade cu aceste unde de torsiune mai înalte, indiferent dacă sunteți pregătit pentru asta sau nu.

Acest salt în evoluția umană care presupune simțirea și văzul adus de aceste frecvențe superioare se numește Ascensiunea.

Procesul Ascensiunii are loc în mod obișnuit în sistemul nostru solar pe alte planete pe măsură ce acestea evoluează. Acesta este un motiv major pentru care Maeștrii Ascensionați s-au întors și rasa umană este contactată de ființe care au trecut deja de acest proces evolutiv, ei sunt aici pentru a ne ajuta să urcăm. Cei care sunt deschiși și sunt pregătiți vor primi contact de către aceste ființe și vor fi ghidați în timpul acestui proces pentru acest moment exact din istoria noastră.

Cei care se trezesc pe această planetă de acum încep să caute răspunsuri și procese mai înalte. Trebuie să înlăturăm toate problemele trecute, să ne iertăm pe noi înșine, să eliberăm toate tiparele energetice negative. La ce se reduce este că trebuie să-ți deschizi mentalitatea la un nivel Universal.

Practic, trecem printr-o evoluție energetică programată. Oamenii din a treia dimensiune se simt separați unul de celălalt și se confruntă cu probleme de supraviețuire, oamenii din a patra dimensiune vor fi conștienți de sine și vor înțelege legătura unității unul cu celălalt.

Unii oameni spun că un corp fizic 3D și ADN-ul său nu vor fi susținute într-o existență 4D care nu este adevărată pentru că facem asta acum. Din nou, ființa umană a fost întotdeauna un experiment și acest proces de Ascensiune este PINACUL acestui experiment. Mulți spun că această Înălțare se va întâmpla instantaneu, dar unele culturi spun că va dura trei zile, adică cele trei zile de întuneric despre care am auzit cu toții. Raționamentul meu pentru a spune că toată lumea este la un nivel vibrațional diferit și cred că totul depinde de locul în care te afli... Adică, ar putea fi nevoie de o persoană care bâzâie la o frecvență mai mare pentru a începe cu acel fulger instantaneu și poate unele care nu sunt vor dura acele trei zile. Intelegi ce vreau sa spun?

Când ți se va întâmpla această Înălțare, te vei trezi într-o zi și culorile vor fi mult mai vibrante și mai strălucitoare, iar când, să zicem, sari în aer în loc să cobori imediat, îți va dura 30 de secunde pentru a pluti. suprafata. Practic, Ascensiunea este un proces prin care ființele trec atunci când își schimbă densitățile.

Știu că mulți dintre voi simțiți aceste simptome fizice ale acestei schimbări ADN și aceasta va trece odată ce această sămânță a lui Hristos se va integra pe deplin cu realitatea voastră fizică și non-fizică. Toate aceste simptome fizice și emoționale sunt doar eliberarea trecutului. Și pentru toți cei care sunteți supărați de pierderea relațiilor cu familia, prietenii etc., pe măsură ce vă treziți, sunteți legați de ei prin karma biologică, totul este un proces. Cu toate acestea, acele relații pot fi salvate, dar numai în acele noi energii fără atașamente karmice.

Amintește-ți doar când simți că mergi între două lumi diferite sau cum am spus de multe ori având un picior în două lumi diferite... Ce simți este tranziția conștiinței tale către aceste noi energii și uneori corpul tău fizic rămâne în urmă. Practic, este ca și cum ai fi un computer și ai trece printr-o repornire și uneori trebuie doar să te închizi pentru o scurtă perioadă de timp pentru a încărca acest nou software sofisticat. Dar, amintiți-vă!"

































































































 























































































































19.06.2023

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)