marți, 31 martie 2020

Sărbătorim ceva? Revelionul?

 



Cu izolarea asta forțată, în care trecerea timpului nu mai are nici o relevanță, când nu mai știm și nici nu mai contează dacă e luni sau joi, dacă e duminică sau miercuri, propun să sărbătorim ceva!

Pe principiul "Ziua Femeii", pe care, desigur, nu o sărbătorim numai de 8 Martie, ci în fiecare zi, sau "Iubirea", pe care n-o sărbătorim numai de Valentines Day sau Dragobete, ci, la fel, în fiecare zi. Așadar, eu propun să nu ne lăsăm influențați de circumstanțe și să nu ne pierdem în detalii. Important e să sărbătorim ceva, orice, numai să o facem!

Ei bine, azi, fiind zi de 31, nu vi se pare că noaptea asta este un fel de REVELION? Un fel de bornă, de “înainte de...” și „dupa...”, un fel de moment de răscruce pentru omenirea asta, care fierbe în suc propriu și își crește Aripile?

Revelionul este considerat, de regulă, momentul de cotitură, de bilanț, de separare între Trecut și Prezent. Să ancorăm în acest 31 martie 2020 energia Revelionului, al momentului în care toate „cele rele să se spele” și toate „cele bune să se adune”.

Să fie Revelionul acesta cel care readuce speranțele în inimi și bucuria în priviri. Să fie Revelionul acesta cel în care uităm complet și definitiv ce ne-a întristat în timpul care a trecut, în care uităm durerile facerii Aripilor, și în care privim spre Noul Timp cu încrederea că știm cine suntem și că putem să zburăm frumos, grațios, împreună! Să ne bucurăm de acest Revelion Violet!  

Din Grădina lui Dumnezeu: 31.03.2020

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)