marți, 31 martie 2020

Omenirea întreagă e demult în cocon

 



Povestea aceasta globală a început în momentul decembrie 2019. Vă dați seama că au trecut exact 7 ani de la momentul decembrie 2012? S-a încheiat un ciclu complet și a început altul, altfel.

Ce trebuia să se produca în 2012 a fost amânat. Omenirea nu a fost atunci pregătită pentru ce urma să se întâmple și pare că nu va fi niciodată în bloc, în întregul ei. Au trecut de atunci 7 ani, în care oamenilor li s-a acordat timpul necesar pentru o altă reconfigurare, pentru o reașezare într-o nouă schemă, într-o altă paradigmă, într-o poziție diferită, una mai potrivită cu ceea ce se petrece acum, pentru a putea înțelege, accepta, primi.

Fără să știe când și cum, omenirea a intrat treptat, pe neștiute, în etapa metamorfozării. În acești 7 ani fiecare și-a creat coconul de protecție. Fiecare cum a știut, cum a putut, cum a crezut. Acum coconul s-a închis, iar în interiorul lui a început transformarea.

Omida este închisă în ea însăși. Omenirea s-a întors la ea însăși. Omida își modifică structura celulelor și se formează o supă proteică, din care se va hrăni și cu care își va recompune noul trup cu aripi. Omenirea are acum șansa de a se remodela pe alte considerente, încorporându-și aripile acolo unde nu au fost, crescându-și-le din supa izolării în care acum este forțată să fie.

Ce fel de omenire va ieși din cocon, la final? Va fi ea una cu aripi? Va zbura?

Din Grădina lui Dumnezeu: 31.03.2020

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)