Trei generatii de goji pe aceeasi crenguta.
In fiecare an, cele sase tufe de goji, tibetani si chinezesti, ne-au oferit fructele lor pretioase, din ce in ce mai multe pe masura ce Adrian a avut grija sa-i tunda corespunzator, astfel incat sa aiba coroanele ca spitele unei umbrele. Cu cat mai multe etaje de spite, cu atat mai multe fructe.
Cand tufele de goji sunt pline de fructe coapte si asteapta sa fie culese.
Cand te duci cu o caserola in gradina sa culegi goji si mai ceri inca patru.
Cand, dupa doua ore de cules, cu mare grija, fructele goji cu codite, bob cu bob, mai petreci inca doua ore ca sa le rupi coditele, bob cu bob.
Cand stii ca a meritat timpul culesului si prepararii.
Ingrediente: goji, zahar brun, scortisoara, esenta vanilie si gelatina.
Si cand ma gandesc ca abia am cules trei tufe din sase...... :)
Din Gradina lui Dumnezeu: 19.09.2019
***
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)