sâmbătă, 13 august 2022

Ema Boema a implinit 7 ani!

 

Asa arata Bubulinuta in octombrie 2015. Avea doar doua luni de viata. Si avea doar cateva zile de cand isi ocupase locul de Principessa in casa noastra. 

Azi, 13 august 2022, frumusica noastra a implinit 7 ani. Ea ne-a fost mereu alaturi si a trecut impreuna cu noi  prin toate peripetiile povestite pana acum aici, pe blog, dar si prin cele nepovestite. Ea stie tot ce stim noi, simte tot ce simtim noi, ne este tot ce ii suntem noi ei. Iubire.

Ema ne-a imbogatit viata nesperat de mult si ne-a implinit asa cum numai un sufletel mic de catelus o poate face. 


Am selectat mai jos o parte din pozele pe care i le-am facut in acesti 7 ani ca sa marchez ziua ei si sa-i arat ca n-am uitat. 

O sa-i observati, desigur, evolutia. A fost de la inceput o micuta printesa de Bucuresti, apoi s-a mutat in Ardeal, la tara, cu noi, unde a mai crescut, unde a avut profesori de nadejde in artele latratului la oi si al urlatului ca lupii (vi-i amintiti, desigur, pe Toni, Gina si Bobita), dar unde, totusi, nu si-a uitat originile de bucuresteasca. 

Si-a pastrat ifosele si pretentiile de printesa, si n-a abdicat de la standardele ei privind curatenia si coafura. A mai experimentat si cate ceva nou, din zona Ardealului, a adoptat temporar si trendurile locale, gen "coafura de oaie incalcita" sau "tunsoare de caine plouat", dar mereu a insistat la stilistul ei personal, adica eu, sa revina la imaginea ei stilata, de vedeta, de primadona, de principessa.

Dupa ce am plecat din Ardeal si am revenit in Bucuresti,  Ema s-a concentrat pe evolutia carierei ei profesionale, devenind un pudel afacerist. Si-a deschis "Ema Boema SRL" si s-a apucat de promovare, marketing, public relation si organizare de evenimente artistice. A devenit patroana, sefa si impresar artistic, toate deodata sau rand pe rand, dupa cum avea chef. Cel mai mult i-a placut sa faca modelling, sa pozeze. A facut reclama la esarfele Boema pana s-a plictisit! Zi de zi, ceas de ceas. Toate culorile, in tot felul de ipostaze, ca o profesionista adevarata!

Dupa ce ne-am mutat din nou, din Bucuresti la munte, in Predeal, Ema si-a reconsiderat perspectivele. Acum are o viziune mult mai relaxata in ceea ce priveste petrecerea timpului. Cel mai mult prefera sa alerge pisicile prin Predeal. Adora asta! Deja o cunoaste tot Predealul, si, in curand, toata Valea Prahovei. Pe langa ea si cu ajutorul ei, desigur, iesim si noi din anonimat. 

Ah, sa nu uit! Aici, la Predeal, Ema si-a descoperit o noua vocatie. Este peisagist! Decorator peisagist. Ii place sa creeze gradini suspendate, mai exact. A inceput sa-si verifice abilitatile cu balconul nostru. Imi da indicatii: unde sa mut ghivecele, ce flori se potrivesc, unde sa mut piticii de gradina, cum sa aranjez jardinierele, imi da sfaturi privind cat si cand sa ud florile, cum sa le curat, cum sa le ingrijesc, este atenta la detalii, nu-i scapa nimic. 

Printre picaturi, din cand in cand, isi mai exerseaza si talentele de top-model, pozand in cate o reclama la sampoane, piepteni, esarfe, ma rog, la tot ce e verde. Caci, am uitat sa va spun, Ema este inebunita dupa culoarea verde! De ce oare? ;-)

O sa descoperiti in pozele de mai jos o adevarata vedeta! A avut stofa de vedeta de mica, dar acum se intrece pe ea insasi.  Si tot cu nasul pe sus este, fix ca atunci cand era mica. Aroganta - cum ii place ei sa spuna ca este. Cica asa sunt vedetele!

Mai ales ca, de ceva timp, tine si dieta pentru silueta, face si sport de frumusete, pe langa plimbarile ei zilnice, iar somnul de frumusete este deosebit de important pentru ea! 

Se cantareste in fiecare zi, isi monitorizeaza pasii, foloseste ganterele si bicicleta medicala, de interior, bea apa plata cu lamaie si diverse ceaiuri recomandate in dieta. :)

Ca sa nu mai zic de faptul ca a descoperit si pasiunea cititului si mananca romanele lui Grisham pe paine, cate una pe zi. :))))

Sa ne fii sanatoasa, Ema, sa ne fii tot un catelus fericit si la fel de zbanghiu ca si pana acum, ca nu ne suparam! 

Fetita cu personalitate, fetita cu atitudine! :) 
























































































































































































































































































































































































































13.08.2022








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)