sâmbătă, 24 februarie 2024

Luna 100% Plina, de 100% Dragobete

 

Asa cum v-am recomandat unora dintre voi, azi, de Dragobete, sa nu vorbiti deloc despre Dragobete, ca sa nu va enervati, da? Oricum vorbiti despre Dragobete in fiecare zi, caci, nu-i asa, voi sarbatoriti iubirica de Dragobete in fiecare zi, in mod evident. :))))

Asadar, cu ce sa va ocupati seara asta? Ca Dragobete nu mai puteti sarbatori, deja ati facut-o in cele 365 de zile ale anului, si fix in cea de-a 366-a nu mai puteti, ca asa ati declarat public, ca voi nu mai vreti o zi speciala pentru a sarbatori iubirica de Dragobete, ca oricum o sarbatoriti zilnic. Hahaha!!!! :) 

Hilar, nu?  :))))

Ok, sa-i intelegem pe toti, fiecare cu gargaunii lui, si eu ii am pe ai mei, deci nu sunt absolut deloc uimita cand realizez ca si cei care credeau ca ei nu au, totusi au. :)))))

Am o curiozitate, totusi: maine ce o sa sarbatoriti? Ziua Femeii? Valentine's Day? Sau Dragobetele pe care nu l-ati sarbatorit azi pentru ca il sarbatoriti in fiecare zi din tot restul anului? Hahahahha!!!!! :))))

Stiti, chiar devin un pic invidioasa pe femeile care le sunt partenere acelora care nu sarbatoresc ei, dom'ne, Valetine's Day si nici Dragobetele, ca ei n-au nevoie, dom'ne, de o zi speciala pentru a sarbatori iubirea, ca ei fac asta in fiecare zi. :))))

Deci, printr-o logica simpla, inteleg ca partenerele lor primesc flori in fiecare zi, nu? Si primesc si cadouri in fiecare zi, nu-i asa? Ca n-au ei nevoie ca sa vina un Dragobete ca sa-i oblige pe ei sa le cumpere lor, femeilor, un cadou intr-o zi anume, ci o pot face asa, random, oricand in alta zi, dar numai de Dragobete nu, pentru ca asa au declarat ei public si nu mai pot sa dea inapoi si sa se faca de ras. :))))))

Deci, cum sa nu fii invidioasa pe acele femei care sarbatoresc Ziua Femeii si Valentine's Day in fiecare zi? Zi de zi, flori? Zi de zi, cadouri? Zi de zi, tort sau amandine? Zi de zi, caviar si sampanie? Zi de zi? Pe bune? Ha,ha,ha!!!! :)))

Ah, pardon, cica asa e de bon-ton sa declari, ca sa fii trendy. Hahahah!!!! :))))

Eh, ne scuzati, noi suntem asa, mai demodati un pic. Noi sarbatorim cum vrem, dar dupa calendar. Ne luam si noi o marja in plus, adica trei zile inainte si trei zile dupa, cum scrie in basmele populare romanesti, caci v-am spus, noi - demodati, dupa basme ne luam si ca-n basme traim, dar, orisicat, respectam calendarul. :)))))

Azi, de exemplu, da, am sarbatorit Dragobetele.  Dragobetele Plin.

Adica a fost 100% Dragobete, asa cum a fost 100% Luna Plina. Maine vom sarbatori un 99% Dragobete, cu 99% Luna Plina, dar vom compensa, de exemplu, cu 1% Martisor. :)))

Si tot asa, pana pe 1 Martie, cand facem 100% Martisor, compensam cu cate ceva. Noi mai avem niste procente restante de la Valentine's Day (de fapt, nu avem, dar ne place sa spunem ca avem, ca sa mai sarbatorim un pic in plus, hahahhaha!!!!), deci nu ne facem griji. 

Ca sa nu mai zic de Ziua Femeii, caci pana pe 8 Martie, cand facem 100%, crestem procentual in fiecare zi cate putin, ca sa ne incadram si noi in trend, cat de cat, sa nu facem nota discordanta, si sa nu fim aratati cu degetul, ca facem noi pe interesantii, si nu serbam Ziua Femeii zi de zi, asa cum o fac ceilalti, care sunt si foarte fericiti cu asta. Hahahahah!!!! 

Pe bune? Repet: chiar zi de zi, flori? Zi de zi, cadouri? Zi de zi, tort sau amandine? Zi de zi, caviar si sampanie? Zi de zi? Pai, daca nu, altfel cum sarbatoresc ei? Doar dau din gura cateva cuvinte si gata sarbatorirea?  Sau cum? :))))

Nu tu un covrig de aur? Nu tu o excursie in Hawaii sau in Bali? Nu tu o poseta Louis Vuitton? Cum sarbatoresc ei zilnic, ca si ele sa simta ca sunt zile cu adevarat de sarbatoare, sa se simta speciale, sa iasa din rutina, din filmul cotidian? Ce le ofera ei partenerelor zilnic, intreb, atunci cand sarbatoresc Ziua Femeii, de exemplu? Sau poate sarbatoresc zilnic doar Ziua Barbatului cu cadouri, atentii, caviar, sampanie si flori?  Ha,ha,ha!!!! :)))

Deci, nu mai pooot cu moda asta a contestarii vehemente a tot ce poate fi contestat! 

In fine! Noi ne amuzam mereu cand vedem semne ale acestui trend progresist, iar zilele acestea am simtit ca vreau sa las si aici cateva impresii legate de acest amuzament al nostru. 

Oricum, no problem, nu intrati in panica, nu va obliga nimeni sa sarbatoriti ceva, orice, daca nu vreti! 

Doar ca nu trebuie sa bateti toba in vazduh ca sa stie tot poporul ca voi nu vreti si, in plus, nu trebuie nici sa va exprimati nervii si revolta impotriva celor carora chiar le place sa sarbatoreasca! Va cauzeaza! Bucuria lor sa fie cauza enervarii voastre? Vi se pare ca sunt ipocriti? Dar de ce va pasa?  Hahahah!!! :)))))

Gata, acum inchei acest subiect. 

Continui cu pozele din seara asta in care am surprins rasaritul Lunii Pline de Zapada.  Doar rasaritul, caci apoi niste nori negri ne-au mancat Luna Plina. :))))

Luna 100% plina, fix de 100% Dragobete! Ei, ziceti si voi acum, cum sa nu sarbatoresti asa ceva?  :))))

PS. In continuare, imaginati-va cum curg cateva fraze poetice, romantice, cu Luna Plina rasarind ca o Naluca argintie de dupa varfurile brazilor, in noaptea cea neagra, bla, bla, bla..... ca eu nu mai pot acum, mi-am pierdut pe moment inspiratia, pentru ca sunt inca invidioasa pe acele femei care primesc in fiecare zi flori, cadouri si amandine de la partenerii lor care, cica, sarbatoresc ei in fiecare zi  Iubirea, Ziua femeii si toate celelalte..... hahahaha!!!!!!

Pai, in basmele noastre din calendar scrie ca se ofera flori, cadouri si se sarbatoreste "altfel decat in filmul zilnic", doar in zilele cu 100%  sarbatoare, nu chiar asa, zilnic. Pai, eu nu ma mai joc! Vreau si eu zilnic cu 100%!  Hahahah!!!!! :)))))

































24.02.2024

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Interior, exterior.
Inspiratie, expiratie.
Impresie, expresie.
Ganduri, cuvinte.
Oglindire.
:)